A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="ff6000"><font face="georgia">Vikó: nagyon köszönöm, kedves vagy igazánKép A tekintet pedig mint tudjuk, nem hazudikKép Dominóról is szívesen néznék már képet, hiszen olyan régen láttuk a nyulacskádat. Tudjátok már,mikor ölelhetitek már apával együtt magatokhoz Dominót?

Faby: ez van írva: "...pitvari septum 4 mm-re foramen ovale nyitva...." 6.nap jöttünk haza, de a csaszi miatt. Indulás előtti nagy vizsgálaton derült ki. Nagy volt az izgalom,hogy mi lehet vele, jöhetünk-e haza...stb. De minden ok volt (nagyjából) Mi első két nap voltunk elválasztva, csak 3 óránkénti szopinál találkoztunk, éjszaka egyáltalán nem!

Tünde:Kép

Cory: csodaszépekKép És mennyire hasonlítanak...Kép

Mariann: asztmaKép Homeos megoldás ebben már nem segít? Száraz bőrre nekünk olivaolaj+carbamidos testápoló jött be.

Nagyon nehéz napunk volt. Még napközben el is voltunk, bár csak úgy,ha ott ültem mellette, míg ő pihengetett mamiék ágyában. Amint kiosontam, már rendelt is visszaKép Este azonban...Kép Keservesen sírt és sírtKép Ideges volt, csapkodott kezével lábával...a foga megint. Ömlik a nyál a szájából, tol bele mindent (főleg,hogy egész ügyesen megfogja a dolgokatKép), főleg a mami kisujját! Ment is a hasa, étvágya sem az igazi. Annyira elfáradt, én meg annyira tehetetlennek éreztem magam,hogy vele együtt sírtam (igazi anyai bölcsesség...), pedig annyi mindent megpróbáltam... Fürdés alatt is épp egy kis mosoly volt, pedig az új fürdőjátékok is vele voltak!

Már alszik manóka, így én is lepihenek, mert kimerített picit az este! Remélem, éjszaka nyugisabb lesz!

Szép éjszakát mindenkinek, én átadom a terepet az éjszakásoknak!

Megint jó sok lettem</font></font>

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: fogzásra chamomilla - a higitást nem tudom, csak azt, hogy ami Lucáéból megmaradt, az használt az én bölcsességfogamra KépKép És talán dentinoxból is lehet használni már a nem lidokainosat (az oldatot, nem a gélt) Csak nem egyszerre a kettőt, mert a dentinox mentolos.
Aztán segíthetnek a hűthető rágókák, meg a bütykös "tanuló fogkefék".

Cory: szép gyűjtemény KépKépKép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Zsuzsófi: Andris mindig hason alszik. Õ elforog a kiságyba. Remélem , ahogy erőlködik, valahogyan a nyaka is meg fog erősödni.

Ultahangon Andrisnál sajnos vesemedence tágulatot találtak, mielőtt hazajöttünk a kórházból. De a doktornénink megnyugtatott, hogy ezt valószinűleg ki fogja nőni. Eddig semmilyen problémát nem okozott.

Én is megyek aludni. Jó éjszakát mindenkinek.

Kriszti és Andris 2006.03.02
Vendég

Borcsa: kösziKép rágókáztunk egész nap, délután már volt dentinox is. Doktornőnk azt mondta,hogy nyugodtan masszírozzam a géllel neki... Chamomilla-t meg beszerzemKép
Panadol Baby-t adhatok neki ilyenkor, vagy teljesen felesleges? Gondolom, inkább homeo...

Cory: te írtad, ugye,hogy a fiúknak is beindult a fogzás 3 hósan, és csak 7 hónapos korukra bújt elő? Gyakran lesz ilyen nehéz neki?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mielőtt aludni térek írokKép

Anita: a Chamomolla tényleg nagyon jó a fogzásra és a nyugtalankodásra is!
Bettina egykorú Botival, de hason csak átforgatja a fejét és nem nyomja ki magát. Még várok kicsit, de ha nem javul, akkor elviszem a Dévény Anna alapítványos masszőrhöz.

Szelivi: nálunk is van szopi közbeni sírás. Okai lehet: nagyon jön a tej, nem jön a tej, büfiznie kell, fáradt...
Szóval ki kell kísérletezni mi jó neki akkor.

Te hírdetést adtál fel, hogy aki a legnagyobb marhaságokat mondja neked az díjat kap??? KépKép

Babetta: koszmóra hodrocortizonos kenőcsöt kaptunk.

Bori: minden elismerésem nektek a 4 lánnyal!!! Főleg, hogy ilyen kitartó voltál/vagy a szopival!!Kép

Zsu69: BenceKép
A babák hasa magától az emésztés érzésétől is fájhat. Ill. ez nem fájdalom, de némely baba annak éli meg. Ezért mondják, hogy 3 hós korra elmúlik, mert addigra fejlődik az emésztőrendszer.

Dorka: amíg nem tudja magát lefoglalni a baba, addig a legjobb neki kézben. Ahogy telik az idő egyre kevesebbet kell majd hurcolászniKép

Titati: ugye nem volt semmi mellékhatás? mert nálunk semmi nem voltKép

Bmo: sajnálom, a depit!! Van egyébként segítséged, ki tudsz kapcsolódni néha? Párod?? Barátnő? Rokonok??

Bocs, hogy nem mindenkinek írtam személy szerint!!

Ja!! Gyönyörűek a babák!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ma reggeli kép a csajokról:

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="808080">Jó reggelt!

Cory,
nagyon jók a képek! A fiúkét simán beküldhetnéd egy fogkrém-reklámba. :D
Hát kipróbáltuk a késői fürdetést...9 előtt fürödtünk, de nemhogy 6-7 ig húzta volna a lóbőrt..2-kor felébredt Kép Igaz rögtön vissza is aludt, de akkor sem így terveztük Kép
Úgyhogy asszem egyelőre marad a 7-es fürdés és kelés 5-kor Kép

Anita,
nekünk is az a foramen ovale van nyitva! Azt mondta a kardiológus nő, hogy 3 hetes és 2 hónapos koruk között kell bezáródnia teljesen! Mi 3 hósan megyünk megint kontrollra, addigra már mindenképpen be kell záródnia...

Tünde,
gyönyörűek a lányaid Kép Milyen nagy már Bettina!És mennyi haja van, atyaég Kép</font>

faby

Sziasztok!

Anita: igen, én mondtam. Nem tudom, hogy ez általános-e.

Tünde: Dévény Annának nehogy azt mond, hogy masszőr, mert kitér a hitéből Kép
Nagyon helyesek a csajok a szülői ágyban Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Helló
CoryKép
Babcika: 10 hetesen mértem 5100g-ot és 61 cm.
Megyek reggelit adni a babónak ÉS NEM MÉREK

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Cory: köszi szépen a tippet. Nekem sajna nem jár a kismama, megnéznéd a számát? Nagyon szépek a babaképek. Kép

Kriszti: nálunk is van vesemedence-tágulat, de már magzat korban kiderült. Jó esetben kinövik, de ha nem, akkor műtétre is sor kerülhet. Kép Bízzunk a legjobbakban.

Tünde: ilyen korban ki kellene nyomnia magát a babának? Mert ezt Istvánka sem csinálja. Kép Kezdek parázni.

Szép napot,

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Babcika: Most gondoltam bele, hogy mivel nálunk is ugyanúgy hívják a babókat és te előbb voltál topikos, remélem nem fogsz megharagudni, ha esetleg ugyanazt a becenevet használom a Lilinél. Nem szeretnék konfliktust belőleKép

Kép

Kép
pgyöngyi

Mariann: Eszter száma: 06/30/952-2115
Kinyomás: Zsoma fél évesen még csak alkarra támaszkodott, kézre nem. Akkor mentem el vele gyógytornászhoz, de a védőnő meg a gyerekorvos szerint még ráértem volna

cory
Budapest

Mariannka: Szerintem ne idegeskedj, én a Lilit még hasra se nagyon tudom lerakni, annyira utálja ezt a pózt, bár még csak 10 hetes.Szóval nekem szerintem soha nem fogja magát kinyomniKép.
Egyébként az egyik ismerősömnél is utáltak hason lenni a babók, ennek az lett a következménye, hogy nem másztak a gyerekek, hanem egyből felálltak

Kép

Kép
pgyöngyi

Nekem egyik gyerekem sem szeretett hason lenni, de a két fiú ettől még mászott Kép És Liza is utálja a hasalást. Ez van. Max nem kell rohangálnom utánuk még néhány hónapig Kép

cory
Budapest

Sziasztok!

Ma mérettem Katicát, sejtésem beigazolódottKép 1,5 hét alatt csak 18 dkg-ot hízottKép A heti 20 helyettKép

Most 4720g, 55 cm.

Cory, jánykád mekkora?Kép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: a heti 20-at nem tudom, ki mondta, de ez erős túlzás. Az elvárás heti 10-15, az meg megvan nálatok is!
Liza: csütörtökön volt 4660g és 56,5cm. 2 hét alatt 33dkg-t hízott (ez heti 16,5)

cory
Budapest

Az én fiam már három hete 150-et hízik, és köszöni szépen, jól érzi magát. Kép
Vendég

Szia Bmo!

Ne haragudj, hogy így ismeretlenül írok neked!
Nagyon együtt tudok veled érezni,én már jó pár éve vagyok pánik és depi beteg! Gyógyszerekkel valahogy karban tartanak! 2 gyerekem van és most 14 hetes terhes, vagyok. Szerettünk volna babát, de egy fél év múlva, amikor a gyógyszereket lecsökkentem stb.! De a sors közbe szólt és fogamzásgátló mellett teherbe estem, teljes döbbenet volt! Viszont már 38 éves vagyok el kellett döntenünk, mi legyen?!?! Voltunk genetikusnál, aki szerint nem ártanak a bogyók a babának, de én most el tudtam hagyni egyet teljesen, a másiknak a felét! Ennél lejjebb nem igen tudok menni, a genetikus azért javasolta hogy utolsó 3 hónapban próbáljak leállni,jaj és persze a szopcsi idejére!Ez ebbe a pillanatba lehetetlennek tünik számomra!Kép Szóval most itt tartok, nagy a félsz mindentől!! Ha van kedved, írogathatunk egymásnak ,karpule.tunde@tvnetwork.hu címemre!!
Hátha tudjuk egymást bátorítani!
Megkérdezhetem a szoptatás alatt, mit szedsz???

Elnézést mindenkitől hogy ilyen témával zavarkolódtam!

Mindenkinek örömteli babázást kivánok!KépKép

Üdv.Tünde
14-15

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Az én lányom meg 90 g-ot hízott, szóval Zsuzsófi, nálunk rosszabb a helyzet. Ja, mennyi sört iszol? Én is kipróbálom

Kép

Kép
pgyöngyi

Anita Botijának nagyon boldog névnapot kívánokKépKép
Kép

Nem vesztem el én sem , de éppen befejezetem egy másik írást, mire Natasa felébredt, kéri a jussátKép
Majd jövökKépKép
vas

<font color="0077aa"><font face="comic sans ms">Halihó lányok!!!

Csak gyorsan bekukkolok.Kép

Pgyöngyi-Én csak múlt hét óta vagyok itt topicos,te voltál előbb.Én szoktam Lilkónak is hívni a kicsilányt-De nekem abszolút nem baj,ha mindketten Lilinek hívjuk,hisz az a nevükKépKépSzép súlya van Lilidnek,te csak ne aggódj,az én Lilim kíváncsi leszek eléri-e az 5 kilát holnapután.Remélem!!!Kép

Zsuzsófi-Mi az ,hogy heti 20??Megőrülök ezektől az adatoktól.Lili múltkor 2 hét alatt 23dekát hízott és nem volt gond,a védőnő azt mondta,pont jó.Én úgy tudom heti 10 deka jó.Nálatok másként van??Ahány doki meg védőnő páros,annyi súlyelvárásKépKép
Különben az is számít ám,hogy egyszer hosszra gyúrnak rá a babucik,egyszer meg súlyra.

Fejemelés:Lili így emelgeti a buksit(ez mondjuk már kb. 1 hónapos kép)Kép
Kép
Ja és próbáljátok meg ezt a pózt,Lili nagyon szeret Apával repülőzni és úgy tartja közben a fejét mint a cövekKép
Kép

Na pussz-mussz!!Kép</font>
</font>
Vendég

Sziasztok!

Bettina fogalmam sincs mennyit hízott az utóbbi héten, de tök jól érzi magát, nem fogyott el, pisi-kaki van, úgyhogy nem aggódom!Kép

Tünde: sajnálom, hogy ilyen problémával kűzdesz!Kép

Cory: persze tudom, hogy nem masszőrKép
Egyébként mi Dunakeszire jártunk egy hölgyhöz, úgyhogy D. A.-val nem találkozomKép
Annyira szépek a gyerekeid!!!Kép

Mariannka: akkor ezek szerint nem kell még kinyomniuk magukat, csak az előző két lányomhoz hasonlítottam Bettust. ők már 2,5 hónaposan forogtak. Igaz, hogy nem is voltak ilyen nyugodt babák.

Faby: lassan a szemébe lóg a haja és nem is hullikKép

Mi van akkor a talival??????????

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Visszaolvasni most nem tudok.

Tegnap este Kingának sikerült lef.snia engem, a hálószobát meg a fürdőszobát...Mindezt 1 másodperc alatt. Milyen jó, hogy a Jóisten humorérzékkel is megáldotta a mamákat...Régen nem nevettem ilyen jót, mint tegnap este! Persze, utána jött a szomorú takarítás..Kép

Hol lehet hordozókendőt venni? Ez is jókor jut eszembe...

Maminti+Kinga

Kép
Kép
maminti81

Babcika, Trose: Én ezt viccnek szántam. Szerintem mindenki úgy hívja a babáját ahogy akarja. Én szoktam neki mondani a Lujzát is a Lilkó mellett.

Kép

Kép
pgyöngyi

Tünde: Én megpróbálok ott lenni, de ez függ a kiscsajtól is. Biztosat akkor tudok, ha már átléptük a 3 hós határt. Remélem addigra elviseli a népeket Kép, ha nem akkor a következő talin már ott leszünk.
Maminti: Nekem sincs még kendőm, de kéne. A szoptatási tanácsadó is mondta, hogy kössem magamra a gyereket, csak az a bajom, hogy karban nem szeret feküdni és nem tudom, hogy a hordozókendőbe függőleges testhelyzetbe be lehet-e tenni. Meg aztán jó-e ha egy 2 hónapos baba ülő helyzetben van a kendőbe? Nem terheli a gerincét?

Kép

Kép
pgyöngyi

SziasztoK!

Ezt a heti 20-at nem azért mondtam mert ennyi az elvárás, hanem mert min. ennyit vagy többet szokott hízni hetente. És állandóan sír, éhes követeli a cicit. A három dolog EGYÜTT jelenti azt hogy kevés a tejem. Nehogy elkezdjetek aggódni a súlyán a babáknakKép Nem azért mondtam. Csak mert beigazolódott a sejtésemKép

MOst is 70g-os evett szopi után és még kért volna csak nem volt több felolvasztvaKép De hát ez van ezt kell szeretni.

Gyöngyi! Napi 2-3 üveggel ittam, és jó is volt. Aztán jött az érettségi hete, és nem tudtam annyit inni (2,5-3 litert), meg hétvégén nem volt pénzünk sörre, plusz a vizsgadrukk szvsz az ami betett a tejemnekKép MOst megpróbálok sokat inni, és elhagyni a pótlást. Az az egy biztos hogy éheztetni nem fogom a tejcsi érdekében...

Jaj az én lányom is Katababa, és valaki másnak is van itt KAtababája, remélem nem haragszikKép És még ráadásul ő idősebb isKép
KépKépKépKépKépKépKép

Pusz

www.mamami.hu
zsuzsófi

Trose: Onnan jutott eszembe Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Zsu: szerintem ez még mindig nem jelenti azt, hogy kevés a tejed

cory
Budapest

Babetta: Merre vagy? Nagyon várom, a masszázsos válaszod, de ha van vki, aki tud segíteni, írja le, hogy milyen olaj kell a masszázshoz, hol lehet beszerezni, meg egyáltalán mi kell még hozzá.
Mindig elfelejtem ideírni:Gyöngyi és Lili 06.03.06

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory, de mit csináljak még? Eszek rendesen, iszok sokat, cicire teszem amikor kéri, mégis üvölt utána. Annyira éhes! Ne mpocakfájós, nem fáradt sírás, hanem éhes. Annyit nem ér a szoptatás, hogy éhezzenKép De igyekszem menteni ami menthető...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja még annyi, hogy én annyira örültem, amikor Babcika is bejelentkezett az ő kis Liliével és nekem tényleg megse fordult a fejembe, hogy e-miatt nehezteljek rá. Faby, remélem köztünk maradsz Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Zsuzsófi: Kinyitottam 1 sört és iszok az egészségedre, meg persze, hogy mindenkinek legyen sok tejci Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Neked is egészségedre én is épp iszokKép

Pusz

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: egy éhező baba egy dekát sem hízik!!! Főleg nem mozog (ahhoz is energia kell) így, mint Katica.
A szopit magától hagyja abba, vagy te veszed el tőle? Ha átrakod a másikra, ahhoz mit szól?
Az elmútl 2 nap nálunk is nagyhalál volt. Eszti Bencéje is állandóan cicit követelt, a barátnőm kisfia dettó.

cory
Budapest

<font color="0077aa"><font face="comic sans ms"> Gyöngyi én is örülök,hogy itt is van még egy Lilibaba.Szerintem a világ legszebb neveKépÉs képzeljétek Lyly nevű terhességi teszt mutatta ki,hogy a pocakomban van vki 2005. június 23-án(lassan 1 éveKép)Persze én már 1000 éve tudtam,hogyha lányom lesz,akkor Lili lesz a neve.Télibabáknál is van egy másik Lili és sohasem volt gond,hogy ki kiről beszél.Te Lilid Én Lilim,és így jól van!KépKép
Az aláírásodat be tudod állítani a profilodban,akkor nem kell minden hsz. végére odaírni.Kép

Lányok!Ugye a sör alkoholmentes,amit isztok tejcinövelésre?Ez hülye kérdés lehetKép</font>
</font>
Vendég

Babcika: Igen, szigorúan alkoholmentes Kép
Most jutott eszembe ez a hülyeség: Még jó, hogy a rendszer nem engedi ugyanazt a felhasználónevet két embernek. Ebből mekkora vita lenne Kép
Tünde: Na mi van hova tüntél ily' gyorsanKép

Kép

Kép
pgyöngyi

<font color="cc3366"><font face="Comic Sans MS">
CoryKép gyönyörű a "kis" családod!
Ha van kedved az én hiányzó adataimat is beleteheted a tábliba. Szolnok, Hetényi Géza kórházban szültem. 39+ 4 napon.

ZsuzsófiKép
Szerintem is igazad van abban, hogy az a baba amelyik hason alszik az mozgásilag aktívabb.
Sajnos Timi utál hason lenni de azért edzem! Õ még semmi hajlandóságot nem mutat a forduláshoz. A fejét is csak rövid időre emeli fel, mert még hamar elfárad. Igaz kétszer már az oldalára fordult de azt is csak azért mert előtte az orrát szívattam és az nem a kedvenc elfoglaltsága. Timinek van játszószőnyege és szerintem ez se motiválja a forduláshoz, hiszen minden a "szájába, kezébe" lóg. Minek erőlködjön. Gondoltam már rá, hogy majd lassan megvnom tőle egy kis időre. A gonosz anyja...

AnitaKép nekem egy fogorvosnál dolgozó ismerősöm javasolta duzzadt fogínyre a Dentinox oldatot. Bár szerinte ettől nem lehet csodákat várni. Vagy ami nekik bevált az a Panadol szirup volt. Ami láz és fájdalomcsillapító és "fogas" problémákra nagyon jó!

MamintiKépKépKép

Ma voltunk a szem dokinál. Nem mosta át a lányom könnycsatornáját, mert szerinte nincs elzáródva. Állítólag az nem így néz ki. Kapott szemcseppet és 6 napig kell csepegtetni. Ha újra váladékozni fog akkor vissza kell menni.

Jut eszembe Timit ha beletesszük a fürdőkádba rögtön belepisil a fürdővízbe. Másnál is így van? Biztos kevesli a vizet.KépKépKép
</font>
</font>

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Lányok, nálunk tegnap szinte csak szoptatásból állt a nap, este 9-ig.
És nekem is olyan érzésem volt, mintha nem lenne, de láss csodát, még este is, ha megnyomtam a cicimet, spriccelt, szóval ki van ez találva. Úgy érzi az ember, mintha nem lenne, de van!!
Fogalmam sincs, hogy óránként mennyit evett, lehet, hogy keveset, de éjszaka már szunyált, mint a gép.
Nem azért kért óránként, mert nem volt elég neki a tejcsi. Biztosan a front is belejátszott, és valószínű, hogy most a fejlődésben is ugrik, mert tegnap magától egyszer oldalra fordult, és a tárgyakért is kezd nyúlni. Ehhez pedig kell az anyag. Kép
Ma jobb a helyzet sokkal, de 2 óránként most is megy a kaja. Kép

Csak azért írtam le, hátha másnál is van ilyen. Kép

Puszi
Vendég

Cory, ő üvölt. Õ hagyja abba a szopit, van hogy fél órát nevetgél, és utána megint éhes, de van hogy szopi közben kezd el üvölteni...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szevasztok!!!

Nyugi, én is csatlakozom a "tegnap egész nap cicit akarók" táborábaKép
Reggel 6-tól 11-ig csak szoptattam, aludni nam akart, csak szopizni, aztán 11-kor végre beájult, és aludt 3-igKép
Volt is nagy örömKép
Aztán a másik para a nem kakilás is bejátszik nálunk is néha.Most pl. 3 napig nem volt kaka, aztán ma már két adag is sikerültKép

Üdv. az újaknakKép, sziasztok!!!
Bmo, nagyon sajnállak a depid miatt, de remélem minél előbb javulni fogKép

Cory, csuda helyesek a gyerkőcökKép
És Liza annyira hasonlít rádKép
És nagyon aranyos az összes gyerkőc:Babcika,Tünde,Borcsa, Schkriszti, Babettea, Anita, Era------gyönyörűek, és némelyik milyen húsgombócKépKépKép

Talival nem tudom mi lesz, mert nekem elég körülményes 2 gyerekkel becuccolnom Pestre, ha apa nem visz el.
Autóm nincs, mert még márciusban eladtuk, az új meg ki tudja mikor jön meg(meg úgyse merek Pesten vezetniKép )
(Olivér épp most nyúlta le a fagyimatKép)
Szóval nem tudom mi lesz a nyári talival.Ja, jut eszembe, még Levente is itthon lesz, ő sem fog már oviba járni nyáron.
Hát akkor tényleg passzKép

Babetta, viszont te itt laksz a "szomszédba",veled könnyebben összefutnék, ha te is akarodKép

Én is feldobok pár képet, ha nem gondKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Sajnos Leventéről nincs új kép, úgyhogy ő kimarad szegényke

puszi
vas

Petri: Nálunk fürdés után, a pelenkázón megy a pisi. 1 nap=1 türcsi

Kép

Kép
pgyöngyi

<font color="808080">Pgyöngyi,
persze maradok, ha nem gond. Kép

Anita,
bldog névnapot a nagyfiadnak! Kép

Babcika,
ügyes Lili baba! =)</font>

faby

Zsu: mióta csinálja ezt Katica? Ilyenje Lizának is van. Pl ha a játszón vagyok, akkor tuti üvölt szopi közben, után és akármit is csinálok. De hát a fiúknak meg jár a játszótér.

cory
Budapest

Lányok hülye kérdés: Ti amikor ébren van a babátok egész végig mellette vagytok és lefoglaljátok, vagy azért van, hogy magára hagyjátok a nézelődésben?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi

Mandulaolaj, Olívaolaj, de jó a fürdető krém is. Főleg először, mert lehet, hogy Lilinek nem fog tetszeni. Ha élvezi, ráérsz utána venni olajt. Én mondjuk most is a fürdetővel masszírozom este fürdés előtt, és már csak le kell mosni róla. A bőre meg olyan jó kis puha lesz tőle. Most írattam fel 4 tubussal, és anyós ma elhozta. Így este kenhetem rá ,mert tegnap elfogyott.

Tünde
Tali nekem oké!!!
De előbb is tarthatunk. Hétköznap is jó valakinek? És egyből két tali lesz júniusban.

Babcika
Tegnap olvastam a nyáriakkat, látom oda is betekintettél. Hogy bírsz ennyit írni? De legalább pörög a topik. Édes a lányod. Barna nem volt azóta?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

[color=#0077aa][b]
Vendég

[color=#0077aa][b]
Vendég

Cory, kb szombat óta. Azóta kb 1-1,5 deci pótlást isgényel egy nap. Nem tudom, szerinted el merjem hagyni? Végülis megpróbálhatom, csak az a gáz hogy akkor tuti egész nap kézben lesz.Kép És ezt megint Bence szívja meg, no meg a tanulás....

Jut eszembe. Akinek Baby bagje van. Én is vettem, de anya beleültette a fülembe a bogarat, hogy nem jó a gerincének. Szerintetek? Tényleg jól összegörnyed benne, a feje teljesen a mellkasához szorul. Bár én bízok a gyerek túlélési ösztöneiben, csak szólna ha kényelmetlen lenne neki nem? Mert amúgy tök jó, sokkal könnyebb így közlekednem, és a hátam is bírja nem úgy mint a kengurut. Jah és melegem sincs benneKép Csak ebben nyugtassatok meg!

Tali! Mi nem hiszem hogy tudunk menni, mert egyenlőre csak a lakás ügyeit intézzük, és azt ugye hétközben kell. De ha vki akar hétközben talizni és jó az időpont én szívesen benne lennék! Már persze ha bárki kíváncsi rám....Viszont ha összejön ez a lakás, akkor legkésőbb július végére költözhetnénkKép

Pusz

www.mamami.hu
zsuzsófi

[color=#0077aa][b]
Vendég

Babci, olyan jó lenne ha az én lányom is el lenne így! remélem egy hónap múlva már őt is érdekli a környezete, és nem csak én. Õ kb fél órát hajlandó ülni a pihenőszékében úgy hogy nézi a fényeket, meg hallgatja a zenét, utána már sír, olyankor vagy szoptatnom kell, vagy elringatnom. Vagy fél órát lehet vele játszani, de utána azt is megunja. De teljesen egyedül nemigen lehet hagyni, mert kb 5-10 perc a max amit kibír.

Pusz

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: