A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MotKép
Hatalmas gratulaKép,Sok egészséget és boldogságot kivánok!Kép

Lányok a sorrend tetszik,Gyugyi,Mot,Lara,ÉnKép......
De jó is lenne!Kép
Sok puszi
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Ella!Kép
Én most kiestem a sorból, úgyhogy most rajtad a világ szeme!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Kép

Úgy tűnik kár volt a gőzért, mert leesett a hőm 36,9-re és ez nálam már egy új ciklus kezdetét jelenti.
Teszteltem is egyet ami negatív lett.

Viszont, ha minden igaz akkor már csak 28 napos a ciklusom!! Kép Erről a részről nagyon örülök!!
Még van erre az új ciklusomra closty-m, utána beszélek az orvosommal az inszemről. Addig is informálódok róla mi fán terem az inszemináció. Kép

Addig is puszi mindenkinek

Kép
lara26

LaraKép
SajnálomKép
Vendég

Gyugyi!Kép

Én is sajnálom, de a szervezetem most áll helyre a lapar hatásának köszönhetően.
Azt mondják, hogy 4-6 hónapon belül teherbe lehet esni a műtét után.
Ebből csak 1 hónap telt el.

Kép
lara26

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy állandóan csak kérdéseket teszek fel, és senkinek nem írok, de nem tudok sokat netezni sem otthonról ,sem a munkahelyemről.
Most is lenne egy kérdésem, légyszi válaszoljatok nekem rá.
Nekem 26-28 napra szokott megjönni.Ma vagyok a 26.napon.
Tegnap elött észrevettem, hogy megduzzadtak a melleim. Ilyen még soha nem történt velem. Ma már érzékenyek is.Mivel nem bírtam ki, tegnap csináltam egy tesztet, ami pozítív lett. De úgy lett pozitív, hogy a második vonal csak halványan látszott. Ma reggel is megismételtem és az meg negatív lett. Ilyenkor szerintetek mi van?
Cicinövekedés, tegnap délután émelygős érzés, este meg "majdnem hányok dolod". Szóval ezek a jelek vannak, és mégis reggel neg.
Szerintetek lehet itt még baba?
Légyszi, aki volt már ilyen helyzetben, vagy tudna nekem valami bíztatót mondani, az írjon nekem.
Tudjátok ÚGy, DE Úgy SZERETNÉM!!!!!
Köszi előre is!
Ildi
ildike25

Sziasztok Csajok!

LaraKép
Nagyon sajnálomKép De jó hír, hogy beállt a ciklusod! Hamarosan jön a babuciKép

IldikeKép
Akármilyen halvány a csík az terhességet jelez, és a tünetek is egyértelműek.Mind a két teszt ugyanaz a teszt volt? Mert ha az egyik kevésbé érzékeny az lehet, hogy még nem tudja kimutatni.

Az sajna előfordulhat, hogy megindul a terhesség de nem tud rendesen megtapadni de reméljük nem ez történt nálad...ha nem jön meg akkor pár nap múlva ismételd a teszted addigra a hcg megsokszorozódik...

Kép

KépKép
babcsi

Szia Babcsi!

Ugyanaz a teszt volt.Hát nem tudom, hogy mi van, de még várok. De a hányinger, vagyis az émelygés nem akar elmúlni. Úgy remeg a gyomrom, mintha gyomor rontásom lenne. De hát az kizárva, mert tegnep nem ettem sokat.
Azért köszi a segítséget.
ildike25

Ildike
Egyetértek Babcsival....bár ő verhatetlen tesztkérdésben. Kép
Holnap tesztelhetsz megint, vmi jó érzékeny teszttel.
Szorítok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++!

Kép
vizkriszisback

Drágáim! Kép

Nos, egy vallomással tartozom Nektek!!!! Mikor decemberben kiderült, hogy némi probléma van a kiskatonákkal, párom azonnal ráugrott a netre, hogy minden infót megtaláljon a témával kapcsolatgban. Így talált Rátok!!!! Én sajna nem tehettem ezt, mert nem akartam, hogy a melóhelyen tudomást szerezzenek a babatervről!!!

Szóval az igazság:

ÉN írok nektek Botond, akinek a drága kis felesége Krisztina!!!!!

Remélem nincs harag!!!!!!!

A mai tényállás: kedvesem 3 óránként jár pisilni és napközben simán alszik 2-3 órát.

Még mindig hihetetlen amit történt!!!!

És a lényeg: Annyira aranyosak vagytok, hogy gondoltok Ránk!!!!
mot

Hát akkor Mot vagy Botond (tök mindegy)Kép
Én nagyon gratulálok és remélem, hogy a továbbiakban is minden rendben lesz. Amúgy más férj is írogatott már ide, nem lett volna muszáj álnéven jelentkezned, de persze nem hiszem, hogy ez bárkit is zavarna.

Kép
Kép
tiza

MotKép

Most olvasom a jó hírt gratulálok, annyira jó hogy sikerült.
GyugyiKép gratulálok

Tegnap vissza jöttünk vidékről és micsoda hírekre jövök, teljesen feldobodtam.
Mondjuk a kis bolha beköltözött a fenekembe már egy ideje, pár nap is negjönn és kezdődik az anos.... protokoll, már a nevére se emlékszemKép
Mot neked ha jól emlékszem ilyen volt , ha igen mesélsz róla az eredményt már láttam.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Csajok!Kép

MotKép BotondKép

Semmi baj, de Tizának igaza van, van nekünk ám egy Karcsink is...minden probléma nélkül férjek is jöhetnek közénk!Kép Szóval most hogy tudjuk te is az vagy szívesen fogadunk újra téged/titeket!Kép Mond meg Krisztinek, hogy nagyon sok gratula és vigyázzon magára nagyon!

Kép

KépKép
babcsi

KépMotKép
Vendég

Barbi!

Antagonista protokoll:
ciklus második napjántól puregon 100 egység+fél merional, ahogy telnek a napok és nőnek a tüszők emelik a puregont, (nekünk a végén már 200 egység volt egy lövés)+bejön az orgalutran tüszőrepi gátló, aztán egyik este 10-kor tüszőrepi!

Nekem 32-34 napos a ciklusom, 15.napon volt a leszívás.

Gyógyszerköltség: 180-200 e Ft!!!
mot

BarbiKép
Nagyon drukkolok neked!!!! Hamarosan te is zebrásodsz!

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Szorítok érted!!!

Gyugyi (4+0) Kép
Vendég

MotKép,köszönöm a választ, azt hittem naivan hogy csak puregont és orgalutran kell szúrniKép). Akkor körübelül 3 ambulla puregon kell nem semmi.A puregont és a merional egyszerre kell beadni vagy idő eltolással? Mekkorák lettek a tüszőid és ebből mennyi termékenyült meg. Nekem 28 napos a ciklusom kivéve a múltkori, igaz már a 15 naptól barnázok,de már ez sem érdekel.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi! Kép

Mivel a merional-t izomba kell adni mi minden nap este 7-kor mentünk az ügyeletre. És ott beadtak mindent. (a végén már puregon+merional+orgalutran)

Nagyon kedvesek voltak! Kép

10 érett petikét szívtak le a hét legszebbet termékenyítették meg, márnapra 6 indult fejlődésnek olyan jól, hogy javasolták az 5 napos tenyésztés megpróbálását. 3 darab el is érte az 5 napos életkort. 2 kettőt visszakaptam, 1 ment a fagyasztóba.

Ha kérdés van írj!!!

Mostanság: 3x3 utrogestan hüvelybe, 3x2 magne b6, 1x1 elevit
mot

MotKép, köszönöm biztos élni fogok a lehetőséggel, nem semmi egyet a pocakba, egyet a jobb lábba, egyet a balba még jó hogy nincs több lábunkKép)
Még nekem is meg kell oldani, hogy kiadja be a szúrit puregonnal elbánunk a férjemmel csak a többivel vagyok bajba, de az már fél siker ha egyszerre belehet adni.

SzilvaKép,MaryKép,MandaKép merre vagytok?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MotKépKépKép- BotondKépKépKép
De szuper!!!! Hatalmas Gratula!!!!

TüncsiKép
beírnád a táblába hogy 4. inszem lesz kb 05.24-25Kép
pbj12

JuditKép
Jön a 4. inszem? Szupeeeer! Mennek a drukkok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Barbi!

Nálunk 2 ment pocakba egy pedig popsiba!!!!! Kép
mot

SziasztokKép
Felhívtam a dokimat!
Jövő héten UH...Para, para, para... Kép

JuditKép
Hajrá!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

GyugyiKép
Nem szabad parázni! Minden a legnagyobb rendben lesz! Nem lehet másként!Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
egyébként, hogy vagytok? Tünetek?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Beneveztük a kisfiunkat egy Borsod Megyei szépségversenyre. Kérlek szavazzatok rá, ha nektek is tetszik!

Neve: Fodor Marcell

A 12. sor végén van, ezzel a fényképével.

Ha szavaztatok, meg kell még erősíteni az e-mail címetekre kapott levél segítségével, amit szinte azonnal küldenek.

Nagyon köszönöm!
http://apps.boon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=209
Kép

Kép
marcusz

BabcsiKép
Igen jön!!!! de a tesztel még várokKép szerinted meddig???KépKépKép
22-én megyek UH ra akkor nézi meg hogy hány tüsző lett és akkor mond pontos időt isKép
GyugyiKép
Nem szabad izgulni, minden rendben lesz!!!! nagyon hamar itt lesz az a nap...
pbj12

JuditKép
Szerintem még inszem előtt csinálj egyet, azzal még nem okozol magadnak meglepetést!KépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

MotKép
Semmi gond, csak akkor jó lenne tudni, hogy most ki ír: Botond vagy Kriszti?KépKépKép

JuditKép
VettemKép

BarbiKép
Lassan kezdhetünk érted izgulni. Ez tök jó!!Kép Szilcsi, Manda és Mary kicsit besokalltak, most szüneteltetnek egy csöppet. Azért Manda néha benéz, tőle tudom, hogy Marynek 18-án lesz eredmény a lombikról. Úgyhogy szurkolnunk kell!!! Mandáék pünkösdkor mennek nyaralni, utána meg kezdik a köv. lombikot. Szilcsiről sajna nem tudok semmit. Mintha megint fagyibabázna, de a menzi óta nem jelentkezett, úgyhogy nem tudom.

GyugyiKép
Milyen ismerős érzéseket írsz leKép Én is paráztam minden egyes UH előtt. De most már kezdek lenyugodniKép Mikor mész pontosan UH-ra? Beírnám a táblába!

Babcsi, TizaKép
Szép napot!

TizaKép
Ma elvileg randizhattunk volna, de anyukámmal délután megyünk vásárolgatni, úgyhogy a mai nap nem jó. Holnap meg megyek Győrbe. Esetleg jövő hétfő??
gtünde

Kép
Kép
gtünde

TüncsiKép
A mai nap nekem sem lenne jó, mert temetésre megyek. A jövő hét jónak tűnik, majd egyeztetünk.

Kép
Kép
tiza

MiliKép
Remélem, már túl vagy az amnion és minden rendben ment. Majd jelentkezz, hogy mi volt!!
gtünde

TüncsikeKépFicánkaKép
Szép napot nektek isKép Hogy vagytok?Kép

TizaKép
23. napon vagy, én a 21.-en. Mikor tesztelünk?Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsibeKép
Te kis tesztmániás!Kép Köszi, jól vagyunk. Ma már megjártam a dokit. Jövő kedden ellenőrző UH az amnio miatt. 7-én megyek cukros vizsgálatraKép
Amúgy tegnap este, meg ma délelőtt is mocorgott a drágám. Néha behúzódik egy sarokba, olyankor tök kemény ott a pocim. Máskor meg csak ficeregKép Mindenesetre, ha nem mozog fél napig, már bepánikolokKép
gtünde

BabcsiKép
Hát gondolom Te ma vagy holnap már csinálsz egy tesztet. Én még várok vele szombatig, ha nem kezdek el addig pecsételni.

Kép
Kép
tiza

Tünde Kép

Mindig én írtam : Botond
mot

TüncsiKép
Szegény Ficánka, már aludnia sem lehet? Azért nem ébreszted fel ha fél napig nem ficánkol, ugyi?Kép

Tüncsi, írd át légyszí a ciklusaim hosszát mert most olyan 24-27 naposak.

TizaKép
Nem hiszem, hogy csinálok, mert csak egy tesztem van és azt megspórolom az igazi alkalomra! Na, milyen vagyok? Egyébként nekem úgy csütörtök és vasárnap között kéne nem megjönnie. Ma lejjebb ment a hőm egy tized fokot, mondjuk ez még nem sokat jelent, meglátjuk, hogy alakulok...

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Te egy hős vagy. (Az önmegtartóztatásra gondolok.) Az egy tized nem jelent semmit. Nekem folyamatosan 37 v. 37,1 váltakozva. Nekem is kb ugyanabban az időben kell kiderülnie, mint Neked. Csütörtökön már el kellene kezdenie pecsételni és szombaton v. vasárnap megjönni, ha úgy alakul a dolog, mint az előző hónapokban. Én még nem vettem tesztet. Ha még pénteken sem fogok vérezgetni, akkor aznap veszek és szombaton teszt, de valahogy nem nagyon bízok benne, hogy eljutok odáig.

TüncsiKép
Azt hiszem Lara már a 2. cn-on van. Valahol olvastam, hogy vasárnap megjött neki.

Kép
Kép
tiza

BabcsiKép TizaKép
Hétvégén minden kiderül...
(Szerintetek Babcsi kibírja addig teszt nélkül?KépKép)

MotKép
Még a végén Neked folyik majd el a magzatvized és bemész vajúdni az asszony helyett!!Kép
Mosolyogva olvastam, hogy hány naposak a ciklusaid.Kép

TüncsiKép
Ugye milyen jó érezni a ficergését? Megáll már a vacsistálca a pocakodon?

Nem tudom pontosan az UH napját.Kép Jövő hét elején kell felhívnom a dokit, akkor mondja meg, hogy mikor.

Képzeljétek...tegnap elmondtam anyukámnak. Nem bírtam ki.Kép Elsápadt, levegőért kapkodott, de nagyon örül! Engem félt, hogy mi lesz a császár miatt.
Vendég

TizaKép
Ugye?O: Aztán tényleg kérdés, hogy kibírom-e addigKép Bár én sem nagyon bízom benne, de azért reménykedni azt lehet, ugyi?Kép

GyugyiKép
Igyekszem kibírni!Kép Anyucid biztos már alig várja a babucit! Miért aggódik? Császáros baba lesz? Vagy volt már császárod?

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Mind a két gyerekem császárral született.
Vendég

GyugyiKép
Ja, akkor értem. Akkor ezek szerint Õ is császáros babuci lesz.

Kép

KépKép
babcsi

Tiza!Kép

Sajnos még nem jött meg.Máskor ilyenkor már a 2.cn-n voltam. Nem értem.

Kép
lara26

Kép

Kép
lara26

LaraKép
Biztos, hogy ez sajnos? Nem lehet a dologban mégis babóca? Mondjuk a görbéd tényleg lement de a 36.9 még nem olyan alacsony...

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Hát eltűnök 1-2 hétre és máris zebrásodás van?Nagyon örülök,tényleg!!!!

Mot:

Nektek is gratula!Nem haragszunk az álnévért,aranyos sztori,így hogy már bevallottad!!

Gyugyi:

Megértem,hogy parázol,de meglátod ez is el fog múlni.Van már két szép gyereked,és a lényeg,hogy a tesó a pocakban!!!!!Olyan szupi!!!!A császár miatt se parázz,a lényeg,hogy minden rendben lesz!Én sok szempontból azt mondom jobb is,nincs szülési oxigénhiány kockázat.(bocsi,szakmai ártalom,én ettől tartok)

Judit:

Nagyon szorítok neked!

Tünde:

Olyan ari vagy,hogy mindíg frissíted a táblát!
Puszi Ficánkának!

Nekem a terhesség elején szinte semmi tünetem nem volt,szomorkodtam is,hogy ez megint nem sikerült.Se pisilés,se álmosság,se semmi.Még a dokim is csodálkozott.Na de a 6.héten bepótoltam!!

Babcsi:

Úgy szeretném már ha te is zebracsíkot jelentenél.Annyira szimpi az optimizmusod!!Már annyit tszteltél,hogy ha poz lesz,már el sem hiszed.

Tynus:

Mi van veled?Rég hallottam rólad!Rosszullétek?Pocinövés?

puszi mindenkinek!

KépKép
rönci

BotondKép
OK, de akkor a Krisztáról harmadik személyben írj, mert az ember belezavarodikKép Nem tudjuk, hogy fiú vagy-e vagy lányKépKép

BabcsibeKép
JavítottalakKép Nem ismerek Rád teszt ügybenKépKépKép Bizti, hogy kibírod??
Ficit (Ficánka becézve, de Apa Fricinek becéziKép) nem szoktam felébreszteni. Általában azért mindennap mocorog. Csak jobban szeretem, ha aktív a drágámKép Ma mondjuk nem lehet rá panaszKép

GyugyiKép
Azért a tálca még nem fér a pocimraKép Még leborulna róla. És ahhoz képest, hogy a hasam elég nagynak tűnik, még csak 4 kg-ot híztam.Kép
Nekem a húgom az elsőt császárral, a másodikat rendesen szülte. Habár két császár után, gondolom, nagyobb egy újabb császár esélye. De a lényeg, hogy egészséges legyen, nem igaz?!

RönciKép
KösziKép Veletek mizujs? Írj egy kicsit bővebben!!

LaraKép
Én sem értem a görbéd. Nekem, amikor leesett reggel a hőm, pár óra múlva meg is jött. Lehet, hogy rossz a lázmérőtök?Kép

TizaKép
Nem válaszoltál a randi ajánlatomra (pedig, ha jó idő lesz, akkor a teraszon fagyikehely!!)Kép És lehet, hogy már a zebrás teszteddel jöhetnélKép Nagyon szorítok Nektek Babcsival. Menzis tüneted van?
gtünde

Már kezd görcsölni a hasam.
Lehet, hogy csak fáziskésés van a szervezetemben. Kép

Tündi! Kép
Még jó a hőmérőnk. Nem rontottam el. Kép

Kép
lara26

Lara:

Sajnálom,hogy így alakult.Pedig olyan izgalomban voltam,ahogy olvastam vissza a topicot.
Na de majd most!!!!

Tünde:

Aranyos vagy,hogy érdeklődsz!Szerencsére minden ok,Maszatkánk is növöget.Múlt héten voltunk az Istenhegyin,mindent rendben találtak,kivétel,hogy a lepény nem tapad túl jó helyen,és majd kontrollálni kell.De ma volt a védőnő is és azt mondta még változhat.
Még 5 hetet dolgozom,aztán végtelen szabadidőm lesz,mert csak a félállásom folytatom.
Most még olyan távlati,hogy itthon leszek.
Még van néha esti rosszullétem(émelygés),de remélem lassan ez is abbamarad.

te nem jársz a szt Imrébe tornára?Én holnap megyek először.

KépKép
rönci

Sziasztok!
Gyugyi!
Csak nyugi, bár értem az érzéseidet, lassan fog telni a hét, de majd megnyugszol. Kép

Mot!
Aranyos vagy, de én sem értem, mért titkolóztál. Kép

Rönci!Kép
Végre hallani felőled! A rosszullétek már elmúltak, jól kihánytam magam, azóta nincs hányingerem. Persze a friss kenyér még mindig megvisel. Viszont jött helyette a gyomorégés. Sok a savam, bármit eszek, és teszek. Doki azt mondta, nincs nagyon mit tenni, ezzel az állapottal jár, szedjek tisacidet, de még nem vettem. A rennie nem használ. Még nem látszik rajtam, de pocakom már van. Még húsvét előtt abbahagytam a cigit, tutira ettől van, rendes úszógumi. Ez viszont látszik, de rendesen. Holnap uh, már nagyon várom.
Mesélj te is, mi van veletek?

Lara!Kép
Igaz, hogy esett a hőd, de még mindig jó szerintem. Vagy már késő?

Babcsi,TizaKép
Igaza van Tizának, még ráér a teszt. Csak te nem, ugye?Kép Nagyon szorítok nektek.

Tündi!Kép
3v4D uh-n voltál már? Vagy még korai ilyenkor? Én úgy gondoltam, augusztusban megyünk majd a Citrom utcába, mert máshol nem találtam.

Ma van a kicsi lányunk névnapja, ha lány lesz, most jelenleg a Zsófi a befutó.

tynus12

Sziasztok! Kép
Ismét itt vagyok.
Ma vagyok az 1. cn-n.
Végre nem szórakozik velem.

Köszönöm az együttérző bíztatásaitokat!!
Mindig sok energiát ad nekem!!
Vasárnap elöntötte a sz*r az agyamat és mindent kitöröltem a kedvencek listájából ( minden babás web címet). Utána rájöttem, hogy butaság, mert nem szabad elfutni a "nehéz" dolgok elől.

Szóval mindenkinek kitartást kivánok, és az esélyeseknek pedig mennek a drukkok!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: