A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi,
mit dógozó má' megint?Kép

Bogárka,
Várgesztest mi is szeretjük, jo kis szülinapod lehetettKépKép

Jelentem, adobevallást egyedül csináltam meg (adatlap nélkül...), a tavalyi papirok alapján kiszámolgattamKép

KépKép
fibi

Zuzi,
jobban vagy már??

KépKép
fibi

Indi Kép
Tök jó, hogy a kakimanókkal vívott harcban Ti kerekedtetek felül Kép Dominó továbbra is gyönyörűséges Kép

Bog Kép
Tök szupi, hogy tudtál kikapcsolódni és bulizni, ez aztán a szülinapi ajándék!! Kép

Akkor a szerdai Bikás tali fix? Mert akkor szólok Másának is, hátha megint el tudnak jönni. És persze csatlakozom Johihoz: MIKOR?

Ja és képzeljétek, ma voltunk a szokásos méreckedésen a dokinál, és Bálintnak nem nőtt a súlya, csak a hossza, bár lehet, hogy azért mutatott kevesebbet a mérleg, mert akkorát kakkantott ott, hogy majd el süllyedtem, még a mosdójukat is igénybe kellett vennem, hogy kimosdassam B-t a kakiból... és persze megint a sztetoszkóp volt a sláger, nem lehetett B-től elvenni, szóval nem csak a játszóházban van rácuppanva erre a cuccra.

Kép
Kép
denizsa

Fibi Kép
Ügyes vagy, hogy egyedül legyűrted a bevallást Kép Nálunk meg már megint a fogorvos Kép páromnak hétvégén bedurrant az egyik foga, ma ment gyökértömésre...
És Zuz beteg? Én vagyok ilyen vaksi és nem vettem észre? Csak az tűnt fel, hogy rég írt Kép

Kép
Kép
denizsa

Ma van Zsófia és Szonja névnap, dejoKép nekem mind a 2 név tetszik, páromnak csak a Zsófi, ugyhogy lehet hogy az lesz a befutoKépKép

KépKép
fibi

Ezek szerint nem felejtettetek elKép
Nem voltam beteg, csak a front annyira kikészített pénteken, hogy olyan fejgörcsöm volt, hogy csak mereven feküdtem, jajgattam, aztán hánytam, és jobban lettemKép Amikor Bazsót vártam, ugyanez volt! Azóta már jól vagyok, csak a hétvégén tartottuk a hivatalos szülinapot a családnak, és arra kellett készülni. Nagyon jól sikerült, kerti parti volt, szerencsére nem esett az esőKép
Ma pedig Manókáékhoz megyünk vendégeskedniKép

Rövid hajú jóképű srácok nagyon édesek, én egyébként támogatom a babák hajvágását, nem találok benne semmi rosszat! És most hogy jön a nyár, biztos kényelmesebb is nekik!

Indi!
De örülök, hogy megoldódni látszik a hasfájósság!!!KépKépKép

Bogárka!
Utólag is Boldog szülinapot! Klassz lehetett a hétvégétek!

Bikás park: mi is mennénk, nekünk a 2-3 óra lenne jó, akkor megy valaki?

Ancsi!
Mi is Römer Lordot vettünk, de az olcsóbb volt egy 10-essel, mint a King.

Fibi! Tök jó lehet a férjed zenekara!

Deni! FérjedKép Legalább megérti Bálint fogzási fájdalmait!!!
Olvastam, hogy egy kicsit megbántódtál a sütis hülyeségünk miatt! Remélem, nem vetted komolyan! Én írtam is, hogy milyen klassz háziasszony vagy! És azt kifejezetten köszönöm, hogy te voltál az egyetlen, aki vette a fáradtságot, és csinált valami finomat!!!( az én béna sütimet leszámítva, de úgy érzem, azt egy napon sem legóhet említeni a tiéddel!) Úgyhogy hidd el, hogy csak vicceltünk, bár már belátom kár volt, mert én nagyon bírlak téged, és semmiképpen sem szeretnélek megbántani!
Na, de ma délután majd személyesen is bocsánatot kérek!!!Kép

Szóval a Rubinban ingyenes Wellness hétvége volt???? A barátnőm ott dolgozik, és pont a múlt héten kérdeztem rá, hogy mikor nyílik meg, és egy szóval sem említette, hogy lesz ingyenes lehetőség. Így szűnnek meg a barátságokKépKépKép

Most hirtelen csak ennyit tudtam írni!

Kép
Kép
zuzmo1

Johi!

Az a baj,hogy nem hiánypótlásról van szóKépAz én jövedelemigazolásomon aztán minden rajta van becsülettel.De feladtam még egyszer ,kiváncsi vagyok,hogy arra mit fognak reagálni!(még a határidőn belül,másik hónap igazolásával,azelőtt,hogy az elutasító határozatot megkaptam volna,mivel azt hittem,hogy elveszett a postán a levelem amit januárban adtam fel nekik)
20170114224602

Zuz Kép
Hú, ez a fejgörcs rémesen hangzik Kép Arra emlékszem, hogy mesélted, hogy korábban volt, de aztán elmúlt, remélem ez a pénteki egy kivételes alkalom volt és többet nem lesz!!
A 2-3 óra tájban nekünk is jó a bikás, kb úgy, mint múltkor.
A süti-mizéria lezárult, nem vettem komolyan és nem bántottál meg, de sztem ne ragozzuk tovább a témát. A sütid pedig nem volt béna!!!! nagyon tuti volt Kép

Kép
Kép
denizsa

Deni,
szegény párodKép
és Manokáékhoz hányan mentek ma délután? dejo NektekKép

Zuzi,
örülök, hogy visszatértélKép

Johi,
én is telefonáltam nyelvtanulás ügyben, és itt Gödöllön sem támogatják a diplomás kismamákatKép Ugyhogy elkezdtem autodidakta spanyolt tanulniKép (van régebbröl 1-2 könyvem, és neten is találtam tökjo anyagokatKép)

KépKép
fibi

és annyi lovét vissza fogok kapni jövedelemadobol, hogy lehet hogy belefér majd egy last minute nyár végénKép

KépKép
fibi

Juc,
nekem is megjött, hogy nem kaptuk meg az üdülési csekketKép mert kimerült a keret...

KépKép
fibi

Sziasztok!

Fibi!

"Pókica": Tényleg elég fura, szerintem azt sem tudja, hogy fiú -e vagy lány!

Zanza!

Rékának mielőbbi jobbulást!Kép

Réka!

Pechemre azthiszem a Te sütidet pont nem kóstoltam a talin!Kép De olyan kíváncsi lettem rá, hogy ennyit hallok róla!Kép
Ne haragudj, hogy a méledre még nem válaszoltam, de napok óta egyedül vagyok itthon Timivel, Õ meg hihetetlen, hogy mit művel velem, írtó rossz, estére már arra sincs erőm, hogy bekapcsoljam a gépet! De most asszem írok!Kép
Tyű, de más így Benke arca! Nagyon nagyfiús lett!Kép
ildi76

Recca,
irtam Neked iwiwreKép

KépKép
fibi

Ildi: valamikor séta? nem jöttök el erre a játszóra?

Fibi: hát a keret nem vóóóóót valami bőséges, úgyhogy nem csoda hogy kimerült. Majd jövőre korábban pályázunk. Addig is figyeljük, hátha van valami más.
Adó: én befizető voltam, brrrrrrrrrrr.

Zuzmó: látod látod, ha jöttél volna netre, akkor wellnesselni is mehettünk vóna együtt. :-)

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Remélem még nem felejtettetek el. Kép Nagyon hiányoztok ám, de egyszerűen nem bírok a géphez jutni, mert ha Bendi ébren van nem lehet, mert iszonyú hisztit levág. Ha meg alszik, akkor jobban teszem ha tanulok... Végül sikerült a vizsgám, de csak másodszorra... irulok-pirulok.... Ez a jó hír, hogy végül meglett a vizsga polgári jogból, a rossz hír viszont az, hogy így mehetek vizsgázni egy csomó más tárgyból is... úgyhogy június végéig extra gáz napjaim lesznek, pedig így is alig tudtam jönni Babanetre, de június végéig még ennyit se fogok... Kép Kép És vissza persze nem tudtam olvasni, de találtam képeket a Bogárka park-os taliról és olyan csudi jó képek voltak, hogy teljesen oda voltam!! Némelyik manó annyit változott mióta tavaly nyáron láttam, hihetetlen! Kép Szóval nagyon szomorú vagyok, hogy nem tudtam menni.

meg semmi infóm nincs rólatok, egyedül azt láttam, hogy Moose-nak megszületett a kisnyuszija! Gratula!!

sajnos más hírt nem nagyon tudok, bocsi ha volt még esemény, utólag is gratulálok mindenhez, ami jó dolog történt itt!! Kép

Puszilok mindenkit!

ruz
ruzicsky

Juc, tul vagyunk a fullovesen. Annyira nem volt gaz, mint gondoltam. Tiz perc siras es kesz. A vedono meg tenyleg nagyon kedves volt es ugyes volt! Koszi!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lányok,
milyen szunyogriasztot érdemes venni B-nak? Amit rá lehet fujni/kenni a börére? És hol, gyogyszertárban vagy DM-ben is kaphato? (már kezdem a készülödést Bajára, ott rengeteg szunyog van állitolagKép)

KépKép
fibi

Szúnyogokról jut eszembe: A 22. kerületben elkezdtünk nyomulni, mert tarthatatlan a helyzet. Ezt a telefonszámot kaptuk a védőnőtől, és állítólag úgy van esélyünk, ha minél többen felhívjuk őket:
Fővárosi ANTSZ
4653800
DDD osztály

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ja, irtásról van szó Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

SziasztokKép

Elintéztünk minden papírt, juhééééjjjj!

Szerdán tehát büntetlenül és gondtalanul tudunk talizni, részemről a 11 és délután 4 közötti idő a kellemes - onnan én messze lakom, így túl későn érnék haza, ha tovább marandánk. Dominó jól bírja a kendős utazást, úgyhogy nem lesz gond vele. Süteménysütést viszont sajnos nem tudok most bevállalni a munkám miatt.

AncsiKép a 11 és mondjuk 1 közötti időben szívesen meglátoganálak, a 103-as buszhoz kérek szépen itinert és időpontotKép

Telefonos beszélgetés most felejtős, az elmúlt 6 hétben egy majdnem 6 számjegyű összeget telefonáltam el, úgyhogy most a tárcsázás esetén kézreütési üzemmód jáccik Kép

Ha ígértem valakinek valamit elhozni, légyszi emlékeztessen! Feledékeny IndiKép

ZuzmóKép úgy látom, akkor szerdán találkozunk, jaj de jóKép

indianyo

no, mi ez? megint rossz a babanet? vagy mindenki bulizik?Kép

KépKép
fibi

Szia Ruz!

Jó, hogy jelentkeztél!Kép Vizsgákhoz drukk!

Fibi!

DM-ben lehet kapni biosprét külön szúnyog és kullancs ellen is! Csak illóolajok vannak benne és szoptatás alatt is használhatja az anya, meg a babára is mehet, szóval tök jó! És hatékony!
Bogárkáéktól jövet egy csapat szúnyog üldözött minket, aztán a buszmegállóban megnéztem nem -e hoztam el véletlenül! A kézfejemre fújtam csak egy kicsit és egy szempillantás alatt az összes szúnyog eltűnt körülöttünk! Valami 1000 mani körüli összegbe került, ilyesmire emlékszem!

Johi!

Melyik játszóra gondolsz? (Csak szelektíven olvasok!)
Egyébként eszembe jutott, hogy a szerda sajnos mégsem jó nekem!Kép 2 hete járok gyógytornára a Főv. Műv. Házba 5-re, nem akarom kihagyni! Meg most viszem a gyógytornásznak a leleteimet, kíváncsi vagyok mit mond! Esetleg úgy jöhet össze a tali, ha 4-re hazaérek Timivel, de úgy meg rohanás az egész, szóval majd legközelebb!
Egyébként voltam a reumán és kértem fürdőjegyet a Gellértbe, mert ott van olyan rész is ahol úszni lehet! De szívás, mert így TB-re is leperkálnak 600,- manit, szóval csak 200,-zal kevesebb, mintha a Kondorosiba járnék! Kép Ráadásul azthittem belefagyok a vízbe, olyan hideg!Kép Úgyhogy lehet, hogy nem fogok járni!

ILdi
ildi76

Ildi,
köszi szépen, megnézem akkor ezt a biosprét!KépKép

Zuzi,
milyen volt Manokáéknál ma?Kép

KépKép
fibi

Jucus
Köszi, holnap akkor megyünk dokinénihez.Kép

Indi, nagy gratula az anyakönyvvezetéshez és egyéb nyalánkságokhoz.Kép

Hm... vmit biztos kihagytam, majd eszembe jut.Kép
zanza

Zanza!

Gondolod,hogy ez lehet?Egyébként ha beavatkozásra kerülne sor,akkor az nem egy akkora dráma mint amilyennek kinézKép
20170114224602

Indi Kép Gratula a papírokhoz!!! Hallelujah Kép

Fibi Kép Ma mi is megkaptuk az értesítést az üdülési csekkről: negatív Kép Mikor mentek Bajára? Szerdán jöttök?

Dora Kép Tök jó, hogy túl vagytok a fülbelövésen! Kapunk képet az eredményről? Léccci!

Kép
Kép
denizsa

Dora!

Nagyon örülök,hogy nem csalódtál!remélem Kata tényleg nem vette rossz néven és gyönyörűséges lett!KépMilyen színű fülbevalót választottatok?

Láttátok azt az idiótikus Győzikét ?Na és a Frei műsorában szereplő magyarokat?HMMMMM
20170114224602

hahó,
írásbelin ÁTMENTEMKépKépKépés most jön a szóbeli,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mászok is tanulniKép

cupp
Vendég

Gigi!

Részletesebben?Miből?
20170114224602

Juc Kép Egyiküket sem láttam, se Győzikét, se Freit, nem vagyok mazohista Kép

Gigi Kép Gratula Kép

Kép
Kép
denizsa

Juc,
melyik énekes nem tetszett a szombat esti lázban???
http://origo.hu/szorakozas/teve/20060515megalazott.html

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ZSan!

Nekem az a néni nem tetszik aki a táncdalokat próbálja megszólaltatni.Valami katasztrófikusan énekel.Akik a képen vannak azok kik vagy mit csináltak ottan,mert én igazából nem néztem mert nem bírom hallgatni az élő énekhangú hölgyet.Kép

De végre látom,hogy Mónikát lealáztákKép
20170114224602

Ja látom már,Détár Enikő meg Nelly és a harmadik az két esélyes nálamKépnem rájuk gondoltam.
20170114224602

Gigi: gratula.

Indi: neked is.... telefonszámla: brrrrrrrrr.

Ildi: köszi az infót én is megnézem eme bio sprayt, mert ami nekem van az sokkal drágább volt. Játszó: ami itt van hozzánk közel, van egy nagy és kicsi is. Foggalmam sincs mi a neve. Denizs lehet tud segíteni a nevében. :-)

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Deni,
szerdán nem tudunk menni bikásraKép, mert már aznap délelött indulunk BajáraKép Nagy kaland lesz, most elöször bevállalom, hogy busszal lemegyünk: 3 és fél ora hossza!!! De ha alszik egyet, akkor sztem nem lesz gondKép
És elmult B orrfolyása? végül voltatok Manokáéknál? (tegnap olyan nagy pangás volt ittKép)

KépKép
fibi

Hello!

Fibi!
Igen, voltunk tegnap Emmát ünnepelni, főként tücsökzenések kb 6 anyuka és 7 gyerek, de még korán vanKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
jaaa, olyan késöig mulatoztatok?Kép

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Schobertrubintréka tegnap este kolbászos lecsót vacsorázott!Kép
És most a hasfájósság okairól okosítja az anyákat Kép
20170114224602

Jó reggelt!

Nem tudja valaki,hogy mi van Moose családdal?
És Barbiékkal?

Indi:
na végre!Kép
Akkor családi meg gyed elintézve?

petergabi

Juc,
Te micsoda intim részleteket tudsz erröl a családrolKép

Gabi,
Barbiék már otthon vannak, mert tegnap irt mélt nekemKép csak rövidet, mert gondolom a babázásra koncentrál erösenKépKép

KépKép
fibi

Ezt naga a nagy természetes testű nő mondta ma reggel a retek klubbanKép
Belefutottam,nem tehetek róla.
És szégyeljük csak magunkat,főleg mi,két gyermekes anyák,hogy úgy nézünk ki ahogy.Mert úgy kéne ahogy Õ!
20170114224602

Ildi Kép
Johi arra a játszóra gondol, ami a Fonyód utcai bölcsi mellett van, a piaccal szemben. Van egy a nagyoknak és egy a kicsiknek, mi ált. oda járunk.

Fibi Kép
Köszi az érdeklődést, Bálintnak csak vasárnap folyt a nózija, hétfőre úgy elmúlt, mintha elvágták volna, de azért reggel még a dokit is megkérdeztem (úgyis mentünk méreckedni) és ő is áldását adta a vendégeskedésre, ezért mertünk elmenni. Manókáéknál tényleg jól éreztük magunkat, mert este fél7-kor indultunk csak haza Kép
Kár, hogy nem tudtok szerdán jönni bikázni Kép De ez a buszos út nem lesz semmi!! Majd drukkolok, hogy Bálintod aludjon egy nagyot Kép Meddig maradtok Baján? És párod nem megy, vagy majd hazahoz Titeket?

Tényleg: akkor most HÁNYKOR lesz szerdán a Bikás?? Ha jól emlékszem, Zuz írta a 2-3 órát, Juc a 4-et, többiek?

Kép
Kép
denizsa

Juc:
RR=Kép
Õ már csak tudja...Kép

petergabi

GAbi!

Kép
20170114224602

Sziasztok Csajok Kép

Jucus,
hol okosít a RR? ezt mán csak megnézném!Kép
macskanyu

Sziasztok!

Mikor kapunk egyeves Bazsirol, Emmarol es a Moose csaladrol kepeket???????

Indi, nagyon ugyik vagytok Dominoval, hogy mindent elinteztetek! En nem tudom hogy oldottam volna meg apjuk nelkul. Tenyleg kis Domino mikor talalkozik edesapajaval?

Fulbevalos lany:
Kép
V.kek koveset kapott, ez a kepen nem igazan latszik.Kép Orulok, hogy megcsinaltattam, mert tenyleg nem volt olyan veszes.

Pgabi, egyetertek RR-nek szant szmajlival.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc,
láttam a nőt. Kép Nekem nincs kialakult véleményem róla, csak annyi, hogy aki nem eszik rendesen, az számomra nem bari(nő). Kép
Meg hogy lehet 3 kilót hízni terhesség alatt? Sztem ezt úgy számolták, hogy a baba, a vér, a lepény, az összes cucc, és +3 kiló. Esetleg. Különben vagy 10 kilót fogyott, nem??? Beteges...

Dora,
leánykád csodaszéép!!!
neet
neet

Fibi!
Hát igen, és gondolhatod, jól bepiáltunkKépKépKép
Gyermekem ma egy órával korábban kelt, azért voltam kicsit enerváltKép
Jövő héten mikor jöttök vissza? Csak hogy mikorra szervezzünk talit!Kép

Juc!
Múltkor mutatták a csajt, aki a Szombatesti lázban énekel, és érdekes, mert én őt már máshol hallottam énekelni, és akkor nem volt rossz, de ez a mostani nyivákolás engem is nagyon idegesített. Lehet, hogy azért, mert a rumbához ilyan nyálas-nyivákolós számokat választottak?

Deni!
Tegnap olyan gyorsan leléptetek, el sem tudtam köszönniKép

Rubint Réka a kisgyermekes anyák ideáljaKépKépKép Hát inkább legyen gyenge a hasfalamKép

Dora!
Kata nagyon szép kis csaj, és tetszik a fülbevalója! Szülinapi fotót még nem tudok felrakni, barátnőmék csináltak, de még nem kaptam meg, mi pedig csak kameráztunk és hagyományos fényképezőztünk. De Ancsi a múlt héten csinált róla fotót, majd megpróbálom valahogy idevarázsolni!

Indi!
Tök jó, hogy mindent sikerült elintéznetek, akkor most már dőlni fog a zsozsóKép Örülök, hogy végre tudunk találkozni!

Ja, tényleg. Bikás: Ki mikor megy? Nekünk a 2 óra lenne jó, mert Bazsó 4 körül még aludni szokott mégegyszer. Indi is kb ezt az időpontot írta, úgyhogy mi ott leszünkKép

Kép
Kép
zuzmo1

Indi,
ezt találtam anyatej ügyben, bár már biztos nem érint, de a többieknek is jó tudni, bár ez '97-es rendelet, azóta már módositották, de nem találtam meg. Most már kedvezőbb...
tovább jár az ingyen anyatej.

szal:

(3) A csecsemő 5,0 kg-os súlya eléréséig vagy 3 hónapos koráig a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátása során, továbbá gyermekgyógyász szakorvos, illetve háziorvos rendelése alapján az egészségügyi miniszter rendeletében meghatározott esetekben jogosult térítésmentesen anyatejellátásra.

és sztetek kell beutaló az orthopédiára körzeti orvostól???
mert most ezt keresem a neten, de nem találok róla semmit...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
a csípővizsgálathoz kellett nekünk. Nektek mihez lesz?
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: