A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi Kép
Remélem tényleg ennyi volt az MMR után!! Zsolo ilyen kifli-fan? Kép Fogakhoz gratula!! Hogy viseli Bálintod? Kép Nem tudom mitől kezdett folyni Bálintom orra, egyébként semmi baja, és igazából nem is folyik csak szörcsög, nagy nehezen leszipácsoltunk egy kis átlátszó anyagot. Mindenesetre holnap amúgyis megyünk a dokihoz (a szokásos méreckedésre), meg fogom kérdezni, hogy mi a véleménye, mehetünk-e délután.

Talán emlékeztek a az anyáknapi ajándékomra, amikor Bálint felállt, na azóta is gyakorol és ma már percekig álldogált a járókájában, így volt időm lefotózni, íme:
Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi Kép
Laci tényleg aranyos, mert sokat segít, de azért egy nagy haspók is Kép Nem teljesen önzetlenül vigyáz a bébire, számít a sütés eredményére... Kép

Kép
Kép
denizsa

URISTEN!!!
Jucus,
képzeld, ma "véletlenül" belementem a Junk(szemét levelek) mappába a hotmailes leveleimnél, és megtaláltam a méled, amiben küldted Moose számát!!! De durva, ennyire béna ez a hotmail, hogy odarakta a leveled, ahova elvileg csak a reklámszarságok vannak irányitva!!!

KépKép
fibi

Deni,
de édes, és ügyes B-od!!KépKép
és Manokáékhoz mennétek látogatoba holnap? remélem, semmi komoly az orrfolyás.
Én Bálintomnál nem lehet észrevenni ha jönnek a fogak, mert ugyanugy felébred csomoszor az éccaka.

Na, mentem pince rendrakásban segiteni, hogy férjecském tudjon zenekari probát szervezni odaKép

KépKép
fibi

Fibi Kép Hú, lesz házizenétek? Kép Ezért érdemes pincét pakolni Kép És azért is, mert párod ott lesz lent, Bálintod meg majd vele akar lenni, Te meg pihenhetsz végre Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi!
a SPAM szűrés bizonyos feltételek szerint folyik, tehát lehet, hogy Jucus levelének tárgya volt olyan, vagy maga a szöveg (lehet, hogy csak maga a szám volt benne), amiről a láda azt hitte spam.

Denizsa!
Bálint már sokkal korábban felállt, nem???? emléxem, hogy mesélted!
ugyanis Lencsi pontosan anyák napján állt fel először a kiságyban egyedül, előtte csak rám, mint domba, mászott. vagy gyermekeink pont egyszerre álltak fel ügyesen egyedül?
mi is vettünk ám nagylányos ülést! Kép
de a kis hordozót itt tartom, hátha valaki elvisz valahova kocsival, és akkor jól fog jönni.

Lencsi nem csak a cumisüvegre mondja, hogy TEJ, hanem amikor beültetem a hintába, azt mondja, hogy: "hiTTTA". úgy hintáztattam elejében, hogy folyton ezt hajtogattam neki és a TA-t én is úgy megnyomtam, ahogy ő. Kép

ancsipancsi

Ancsi Kép
Teljesen egyedül anyáknapján állt fel Bálint először, úgyhogy egyszerre csinálták Kép De akkor csak pár másodpercre, most meg már percekig álldogál, ezért tudtam lefotózni.
És Lencsi nagyon ügyes, ha már így dumál!! Kép Már a tej-től is le a kalappal, de ez a hinta nem semmi!!!

Kép
Kép
denizsa

Ancsi,
aha, akkor ezértKép mert szinte csak a tel.szám volt benne. De akkor is szemét hotmélKép
Lencsi meg nagyon okosKép

Deni,
na ja, lesz itt égzengésKép Különben ha B ott "lábatlankodik", akkor nem lehet töle pakolniKépKép És amit összerendezünk egy dobozba, azt ö csak széthordjaKép igy segit jelenlegKép Inkább kiviszem mindjárt az ujonnan beinstallált homokozojábaKép

KépKép
fibi

FibiKép

a junk mail csak a domain-nevet nézi, tehát ha valaki egyszer mondjuk a jozsi@babanet,hu-t spam-nek regisztrálta, akkor a csuszomaszo@babanet.hu-ról írt levelet is odateszi a rendszer, legalábbis a yahoo-nál így van. ezért mindig nézz bele a bulk/junk ládába, mielőtt törölnéd! nekem sokszor megy oda fontos levél, már ráfáztam néhányszor.

indianyo

AncsiKép DenKép Éljenek az álló/beszélő csemeték! No meg a büszke anyákKép

FibiKép miféle zenekar? MeséljKép

ZsanciKép Szamurájod nagy élettapasztalata Kép Hiába, még mindig nem, a szingliké a világ Kép

indianyo

Indi,
férjem szeret (tud is kicsitKép) gitározni, és nekik van egy "hobbi"zenekaruk, már felléptek több helyen régebbenKép Csak most épp nincs hol probálniuk. Ezért rendezzük át a pincétKép Jönnél furulyázni?Kép

KépKép
fibi

FibiKép Az erős kezdő csoportban vagyok furulya-szekción, úgyhogy inkább a homokozó-részleget erősítemKép

indianyo

Ancsi: köszi. voltunk venni bébiételt. Jó sok banánt ehet Fannibébi. :-)
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
elég finom a kaja, ha L. nem eszi meg addig, akkor majd Ancsianyja befalja Kép
49-ért tényleg nagyon megéri.

Den!
Kép
szóval egy napon csinálták Kép
Lencsi spec. tegnap éjjel fél 1-ig azt játszotta, hogy folyton felállt, rosszalkodott és nem akart aludni. néha dőltem a nevetéstől, de a végén már nagyon fáradt voltam.

ancsipancsi

Sziasztok!

Álláshoz gratula mindkét gyereknek!

Nálunk tegnap éjszaka kitört a nátha, talán mert anyum náthás volt + a tegnap du. Margit-hídon megfújta a szél Rékát, hiába adtam rá pulóvert.Kép De lehet, hogy csak a foga jön, bár az túl egyszerű lenne.Kép
zanza

Zanza: jobbulást Rékának. Én is remélem csak foga...

Lencsinek, Bálintnak gratula az álláshoz.

Ancsi: magamnak vettem egy másik fajtát. Az "drágább" volt, de az nagyon fincsi. Epres és más piros gyümis. Amúgy én szoktam bébiétkeket enni. Vettünk még csirkés rizses kajcsót is Fanninak. Legalább nem kell a hússal bajlódnom, amit nem igazán komálok.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci!

Voltam Dechatlon,elsősorban magasszárú vászoncipőért.ÉS nem volt!
Megkérdeztük,mondták talán a cipőknél.Újra megnéztük ott,de nem találtuk.Mondtam eladónak,hogy Zsanci is itt vett a gyerekeknek és hol van?ÉS azt mondta,hogy nem tudja
SZóval nincs a gyerekemnek olyan cipőjeKép

Üdülésicsekk:nekem most küldtek a januárban feladottra választ,hogy "nem megfelelő jövedelem igazolás miattt"nem tudnak támogatni.Nagyon mérges vagyok és nem azért mert nem kaptaqm hanem azért mert külön felhívtam előtte őket és megkérdeztem,hogy ilyen és ilyen jövedelem igazolás jó-e?ÉS barátnőm is ugyanilyen határozatot kapott a napokban.Irják azt,hogy elfogyott a keret és punk-tum.De ilyen hazugságosságot!Ja és más ugyanilyen igazolással kapott pedig később adta be.Telefonon nem adnak információt,viszont az automata annak is azt mondja,hogy "a mai napig nem részesült támogatásban"aki már rég be is fizette és megkapta.
20170114224602

Juc,
Kép a cipő a gyerekrészlegen van, nem a cipőknél! És elég fafejűek az eladók ottan!!!! Sztem még most is van, mert tavaly nyár óta árulják!!!
A múltkor mentem oda pótkerékért, és azt mondja a csaj: Lehet, h van a raktáron, de még nem raktuk ki! Hát, épp ez az!!! Kimegyek, megkérdezem, valszeg van is, erre tojik bemenni, h megnézze!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

JucusKép Asszem megvan Votiv következő heti cikkének témája...legalábbis a "Fel vagyok háborodva rovatba. ilyen bunkóságot!"

Mondjuk ez a Decathlonos történet is elég pocsék Kép

Jövő hét végén a Nemzeti Múzeum kertjében múzeumok majálisa lesz mindenféle móka-kacagással, programokkal, zenebonával és kézműveskedéssel. Ha nem esik, én is elviszem Dominót - hadd tanuljon a gyerökKép

ZanzaKép Jöttök? Kép Rékának jobbulást!

Többi betegecske meggyógyult?

indianyo

Indi,
ez jol hangzikKép mi nem tudunk menni, Baján leszünk.

KépKép
fibi

Indi!

MIvel csekk egy támogatás ezért nem gondolom,hogy felháborodhatnék bármiért isKépViszont nem tartom észszerűnek az indoklást.
De se baj,megpróbáltam háthaKépMajd jövőre újra neki futok.

Mi voltunk ma Tűzoltó Majálison a Ligetben.Jó volt!Jövő hétvége még alakulóban,lehet,hogy megnézzük mi is a Múzeumot.
20170114224602

kedvet kaptam a hajnyirashozKép

Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
meg sem ismerem a fiad!!!!!!!!!!!!KépKép
nagyon klassz igy is!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

JucusKép Nem si a támogatás visszautasítása a felháborító, hanem, hogy te megkérdezted, hogy milyen papír kell és aztán jól ráfáztálKép

indianyo

Recca,
jé, egész más lett igy BenkeKép nagyon helyesKép

KépKép
fibi

KépKép
fibi

Recca, fiad jóképű gyerek lett!Kép

Indi, vizsga után megyünk! Ott a helyünk! Biztos lesz megint pónilovas hintózás kicsiknek, hátha lesz megint kispóni, akit lehet majd simogatni.Kép És talán lesz finom kenyérlángos (jó hagymásan, tejfölösen, szalonnásan) és vásárfiát is kell venni, és, és .... Kép SÖR!(jó vizezett)KépKép

Csaj belázasodott, nyomtam belé azért a homeót, meg kapott lázcsillapítót, ebből szerintem holnap nem lesz játszóház, de még reménykedünk.Kép

Most irány tanulni, hátha...Kép
zanza

Zanza,
Rékának jobbulást!

KépKép
fibi

Köszi a jókivánságokat, reménykedem, hogy holnap már jobban lesz, bár ma sem keltette a beteg látszatát, mert tett-vett, morgott velem, csak az orra eresztett.Kép
zanza

Zanza!

Mikor lesz a nem mondjuk ki?(v-vel kezdődik és izsgával végződik?)

Tudjátok Pannának gondok vannak a szemével és amikor taknyos akkor a szeme mindig elkezd váladékozni és mindig rohannék a klinikára de ahogy elmúlik a nátha ,megszünik a váladékozás is.Megint egy ilyen periodusban voltunk és írtam egy szemész doktornőnek aki egy nap alatt küldött választ és nagyon korrekt és kedves volt.Lényeg,hogy ez normális és türelem majd 3 éves kor körül megszünik.Nem kell rohannom a szemészetre.Kép
Na adóbevallok egy kicsitKép
20170114224602

Milyen érdekes, és mekkora "véletlen"Kép, hogy pont ma este tettem be meghallgatni Cesaria Evora albumát, erre pont most olvasom, hogy ma este fellép a Müvészetek PalotájábanKépKépKép Micsoda telepátia, igy gondolatban kicsit ott voltam a koncertenKép

KépKép
fibi

Recca!
ezt el sem hiszem!! mit tettél??? Beni nem ellenkezett? nagyon klassz a frizurája, de így már nem nézném csajszinak Kép, mint az első talinkon. eltetted a tincseket?
sütit megsütöttem, máregész ehető, de nem olyan, mint a tiéd. (zsírosabb) remélem majd még fogsz olyat hozni a talira Kép

ancsipancsi

Ez a kakamatyi abev2006 nem müxikKép

KépKép
fibi

Ancsi Kép
Járókás álldogálós kép rulez Kép

Zanza Kép
Rékának bulást! És ilyen ínycsiklandó lángosokról nem ér írni! Összefut a számban a nyál, aztán még a konyhában találom magam... ilyen későn...

Rec Kép
Nekem nagyon tetszik így Benke!! Szívdöglesztő pasi lett Kép

Kép
Kép
denizsa

Bevallottam nindentKép

Cory!

Nem tom,hogy a többiek mikor de mi szerintem 4 magasságában mennénk a Bikásra.
20170114224602

Ancsi!

Süti nekem is kicsit vajasabb lett mint ReccáéKép
20170114224602

koszonjukKép sztem is jo lettKép bar en is csak neztem, ki ez a kiskolyokKép na arra meg kivancsi leszek, hanyan nezik igy fiunak, mert eddig erre meg nem volt peldaKép

Zanza, Rekusnak jobbulastKép

Indi, nem rossz otlet ez a muzeumosdiKép kosziKép

Ancsi, Den, alldogalo manocskak nagyon szuperekKép

a macskank meg kesz "kullancs-gyaros"Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Juc, szombaton, aztán már csak csütörtökön. (ha nem számítom a szakdoga védést - utóbbinál fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni, gondolom foggal-körömmel harcolnom kell, hogy a kezembe maradjonKép) és a záróvizsgát.Kép

Den, bocs, csak a régi szép emlékek.Kép
zanza

Jucus
a könnycsatorna elzáródást honnan lehet kiszűrni, mármint laikus anyának? Mert Réka egyik szeme állandóan könnyes, néha még váladékos is.Kép
zanza

Zanza!

AZ olyan,hogy születése óta könnyezik meg váladékozik.Olyan mintha(vagyis tényleg)nem tud a könny az orrfelé elfolyni.

http://www.gyaloglo.hu/gyerekszemesz.html

Aranyos doktornéni ezt a linket mellékelte nekem.ezt ő írta .MI a Tömő utcai Klinikán voltunk ahol átfecskendezték 2x meg szondázták is egyszer.
20170114224602

Sziasztok Csajszik!

Már hat óta fenn vagyunk, Vincsenzó épp a cd-ket pakolássza, no nem gond, így legalább tudok kicsit babanetezni. Kép
Megjöttünk a Balatonról, mesés volt! Anyukám átvette kora reggel Vincét, így én visszapihenhettem, már nagyon hiányzott ez. Tudjátok, én egy mormota vagyok. Kép Vincének nagyon tetszett a nagy víz, bele akart menni. Különben voltak fürdőzők, olyan 20 fokos lehetett a víz, ami egészen magas volt, és jó szagú, és tele halacskával. A természet szépségetes, és még kevés az ember, és németek sincsenek, szóval ilyenkor ISTENI ott lenni. Rendbe tettük a nyaralót, füvet nyírtunk, gereblyéztünk, takarítottunk, és közben nagyokat nevettünk, tárcsán és bográcsban készítettük az étkeket, és jól feltöltődtünk. Úgy tűnik, elfújta a szél a múlt heti felhőket kiscsaládom felől.

Mindenkinek boldogságos napot!
cupp,
fic
ficánka

Jó reggelt!

Megyünk TAJ-kártyát és egyéb bizgentyűket intézni kendőben, szerencsére széop, napos idő lesz ma is.

Jelentem: cumisüveg-akció sikerült, bár Aventet nem katam, így vettem egy üveget cumistól - MAM, ami ugyan ronda, de jó a cumija - és jó sokáig eszik belőle a ded(az eddig fél perc helyett legalább 20 percbe kerül ugyanazt a mennyiséget beszlopálni), elmúlt a felsírós pocifájás és éjjel csak 4-5 óránként ébred, mosolyog és egész nap játszik és csak 2-3 alkalommal harcol a pocakban garázdákodó kaki-sárkányokkal, de akkor sem sír. Szóval nálunk királyság vanKépKépKép

Most rohanok, mert mindjárt áramszünet lesz - két napig napközben - este visszaolvasok,a ddig írjatok sokat és jó talizást (ha lesz)!

Gigócának pedig egy nagy rakás kaki essen útjába és vizsgázzon ügyesen!

Betegecskék gyógyuljanak!

Mindenkinek kívánunk szép napot!

Aki rossz lesz, azt Dominó így lebokszolja Kép
Kép
Kép

indianyo

Lakásfelújítjuk a babamentes lakást, majd jövök.
Üd. csekket én sem nyertem. Kép
Babák képei édesek, gondolom, a babák maguk is. Kép
fáradtneet
neet

Hali Csajok!!!!
Hallottam, hogy többen köszöntöttetek pénteken, meg hiányoltatok is .)...Köszönöm!!! Igazán jólesett!!!!! Kép Kép Kép
...és tényleg buliztam: 3 napos szülinapi-megabuli Várgesztesen barátokkal....és naggggyon jó volt, most először éreztem úgy a gyerekeim mellett, hogy tényleg nyaralunk!!!! Kép Kép Kép...már egyre jobban elvan mindkettő, pláne ha van gyerektársaság, én meg néha tudtam kicsit szusszanni Kép Kép Kép...úgyhogy nagyon jó szülinapi ajándék volt!!!! Kép

Visszaolvasás még nem ment...talán majd este...és mégegyszer köszönöm a pénteki jókívánsáokat!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Várgesztes rulez!Szép szülinap lehetett!Kép
20170114224602

Indi!
az egyik fajta MAM cumi kompatibilis az Avent üveggel. lapos a cuclirésze?

ancsipancsi

Nem tudtam visszaolvasni, de Benkén megakadta a szemem. Recca: szuperül néz ki. Nekem igy jobban is teteszik... nagyon kiscsávóóóóóóós. Gyönyörűséges.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Múzeumok majálisa: mi megyünk szerintem nosztalgiázni, tavaly Fannibébi még pocakban volt, most visszük kocsikában. Nekünk nagyon tetszett tavaly, bár rengetegen voltak és kicsi a hely. De jóóóóóóóóóóó.

Indi: előre rettegek Dominotól, nehogy lebokszoljon. Azért cumit viszek neked. Van még két másik nem tudom, azok jók-e, de nekem nem kőőőőőőő. A következő gyerekig, pedig nem akarok velük várni. :-)

Juc: ez tényleg felháborító. majd jövőre időben észbekapunk és akkor lesz idő hiánypótlásra is.

Bogárka: örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Szerdán mikor lesz bikás? hogy tervezzek? valamikor dogoznom is kőőőőő.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: