Timikém!
Hát ezek igazán nagyon jó hírek!Sok sikert kivánok,nagyon szorítok!
Küldök 2 képet a haverodról,hogy legyen erőd menni,menni tovább a cél felé.
Puszi.Dia 

2006.05.14 15:34
) Szerencsére piros nincs, reméljük nem is lesz egy jó darabig. Holnap felhívom a labort, hogy érdemes-e vérvételre menni, ha közben kapom a choragont (a barna ellen). Uh meg valószínűleg csak kedden, addig lélegzetvisszafojtva számoljuk a perceket... 2006.05.14 15:39

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

2006.05.14 19:45
2006.05.14 20:28
janlotta a topikot. 2006.05.15 08:59
2006.05.15 09:15
KÖSZI!
2006.05.15 09:24
Ha már 3 napja feszül s hasad, jó lesz az az időzítés. Ki tudja, lehet, hogy már délutánra megreped valamelyik.
A mi képeinket feltettem a 2006. őszi babás topikba, ha van kedved, nézd meg. Két babát azért nehezebb lehet fotózni, de gondolom azért megörökítettétek őket dvd-n és úgy szépen látszódnak.
Egyébként a kisebbik unokahúgom Dorka, fantasztikus kis csaj.
)2006.05.15 14:25
Elég lesz kezdésnek két gyerek is

Hát nem irigyellek

2006.05.15 15:27
).
2006.05.15 16:14
De jó, két kis nunis!!! 
Dia

2006.05.15 18:18
2006.05.15 19:50
Profi rejtekhelyei vannak
Csak közben infarktust kap az ember...
Iszonyat ügyesek vagytok!!
Hogy mindig tologatja ezt az ultrahangot... Persze az azt jelenti, hogy biztso a dolgában...Amíg nem tudja biztosra megmondani, hogy kuki vagy punci, csak semmi uh
Már nagyon kíváncsi vagyok rá!!
2006.05.15 20:09
2006.05.15 20:38

ami tele van ginzenggel, Q10 koenzimmel, Evitaminnal stb. addig is amig nincs doki.
2006.05.15 20:45
Mégiscsak célba értek imáink!!!
A Dévais csodák sorozata pedig folytatódik!!!
Szóval csak vigyázzon mindenki, itt aztán idén senki nem ússza meg a babásodást!!!
Egy napra két ilyen hír, Hajnesz és Vanda!!!
Naggggggggggyon örülök Nektek!!!
Persze így már rögtön a szívverését is megélheted!
Persze a drukkok nem maradnak el, ne aggódj!
Feszít még a hasad?
Nagyon ügyesek vagytok!
Köszi a gratulációt, nekem is tetszik.
A nő nagyon-nagyon aranyos volt és alapos is persze.
Végül nem adtunk neki pénzt, majd babánk születése után hálálkodunk inkább, úgy döntöttünk. De szerintem kínos is lett volna.
, ez nagy megkönnyebbülés persze, de a bal kamrájában van egy hyperechogén papillaris izom. Ez, ha minden igaz, eltűnik, lehet, hogy már két hét múlva. Nem fejlődési rendellenesség, de a fejlődési rendellenességek kockázatát növelő tényező.
Szóval dokinéni javaslatára még egyszer kellene genetikussal tárgyalnunk.
Remélem, a holnapi nap nekünk is jobbra sikeredik ennél!
2006.05.15 21:03
2006.05.15 21:17
Domi amilyen sármos kispasi kpmply veszély forrás lesz Rékáéknál
2006.05.15 21:29

!! Hogy lehet az, hogy ennyi ideig nem látta Dévai?? És most meg már látta? Vanda, adj hírt!!!!!

???????? Mondtam én!!! Kísérteties a hasonlóság a történetünkben: nem átjárható petevezetékek, lapar, nagy nyomásra átjárható, de ilyen nincs a természetben, tehát lombik. Sikertelen lombikok, majd Ági guru, sós vizes üldögélés (szesöl), majd egy spontán Andris. Vereczkey csinálta a lapart, s neked is van közöd ehhez a dokihoz. Annyira, de annyira örülök!!! Rengeteget dolgoztál testben és lélekben ezért a babáért!! Hogy bírod ki az UH-ig?? Pedig úgy olvasnám holnap a csodálatos híreket!!!
, már annyi babánk (van) lesz, olyan jól alakul a topiklakók sorsa!! Itt olyan pozitív energiák röpködnek, annyi drukk és jóakarat száll mindenkitől mindenki felé, hogy biztosan ennek is megvan a maga hatása.
, klassz, sikerülni fog!!!! 2006.05.16 07:32
2006.05.16 08:33
Persze szétbőgött fejjel estem -estünk be Déviszhez, aki azt mondta, hogy ne sírjam el minden könnyemet, mert ez nem lehet mhk, túl sok a HCG. Ezután uh. és a MÉHEMBEN egy 5mm-es magzatka. Gondolhatjátok, hogy mind a hárman lestünk egy nagyot, és már örömömben sírhattam. D. sem érti ezt hogy lehet, én meg mégúgy sem. Két héttel el is tolta az utolsó mensim időpontját, és akkor azt mondjuk, hogy most vagyok 5 hetes. Látjátok még férfi nélkül is összejöhet a gyerek, ne izguljatok ezen, mi nők mindenre képesek vagyunk. Gyakorlatilag ez lehetetlen, mert több mint egy hónapja voltunk együtt. De leszarom, jó lesz így is.
Pocika aranyos. Szegénykém, még mindig nincs vége a kálváriátoknak, de nem lesz semmi gond, nagyon szurkolok nektek. 2006.05.16 08:43
2006.05.16 08:58
Köszi a beszámolót! 

Úgy örülök!!!
Nagy ölelés!!!
) De tényleg!!!

2006.05.16 09:28
GRATULÁLOK!!!
Nyugi, Dévai mindig a legrosszabbat vázolja... Engem az elején hármas ikrekkel nem akart kiírni táppénzre, háta mögött szövetkeztem a körzetivel.
Megnő az a picur, ne aggódj és szívhangja is lesz!!! Csak vigyél zsepit majd, mert tuti megkönnyezed! A legszebb szülinapi ajándékot kívánom!!!
Lehet, hogy jóval később volt tüszőrepid, mint ált., a fiúk meg szépen ügyesen bevárták... Meg lehet, hogy azért voltak fájdalmaid, mert nagyon lassan haladt át a petevezetőn. Nekem is fájt egyébként.
Csak pihizz rengeteget és ne aggódj!!!
Naggggyon örülök Nektek!!!
Most már Ti is jöttök, nem kerülhet el a babahír Titeket sem!!! Nagyon szorítok!!! Megy a jobb petefészek-energy és a vérnyomáscsökkentő-energy is Felétek ezerrel!!!
A jobb cicid csak azért szórakozik, hogy beindítsa a jobb petefészkedet is! Ott a tengeren jó lesz az a spontán babásodás, nem?
Hozzátartozik a dologhoz, hogy a 19. hétig semmit nem híztam, szóval a hasamat teljes egészében a bébi foglalja el.
De tegnap védőnéni megdicsért, végre híztam 2 kg-t.
Eldöntöttük apával a dolgot. Elég volt a genetikából, szarunk az egészre és bízunk a babánkban, hogy egészséges. A magzatvíz-vétel eredményére 4 hetet kell várni, azaz legjobb esetben is 24 hetesen kapnánk kézhez az eredményt. A babának szervi baja nincs, ezt az uh-ok megmondták. Azaz egyedül Down-kóros lehet, értelmi fogyatékossággal. De ez ugye nem az élettel összeegyeztethetetlen. 24 hetesen nem lennénk képesek elvetetni Õt, akkor pedig nincs értelme tovább vizsgálódni. Akkor meg, ha megcsináltatnánk, közben elveszítenénk és kiderülne, hogy egészséges - hát azt nem élném túl. Persze kívánom, hogy egészségesen szülessen, innentől már a szerencsénken múlik. De mi el tudnánk őt fogadni Down-osnak is és akkor is nagyon szeretnénk Õt. A dokiknál mindig aktív rugdosódásba kezd, mint aki tudatni akarja, hogy ne aggódjunk már, vele minden ok. Szóval így döntöttünk. Lehet, hogy sokan másképp gondolnátok, ez életem legnehezebb döntése volt eddig, de remélem, Ti nem kerültök hasonló helyzetbe! Nagyon kívánom mindenkinek!!!
Szerencsére ma még a hasam nem görcsölt (kopp-kopp), de a lábamra alig bírok állni, most azt húzza a görcs.
De nagyobb bajom sose legyen.
2006.05.16 10:20
Látod a csodák itt vannak, pihizz sokat, s meglátod, minden rendben lesz.
Krisztiánt meg nem verni, inkább nyugtatni! Neked meg küldöm a lohasztó meg a termelő energiákat (válogass
).
De nekem akkor is a biciklis-bukósisakos Oli a kedvencem 
2006.05.16 10:41
Mi is nemsokára belefogunk a házkeresésbe.

2006.05.16 12:13
Azért tényleg Dévaink extra riaszgató, ne dőlj be neki! Már annyit szenvedtetek ezért a babóért, hogy most már nem lehet semmi baj. Szerintem is valami olyan történhetett veletek, hogy apa spermái extra kitartóak, és szépen bevárták az egy hetet késő petédet.
Neked amúgy is olyan összevissza a ciklusod, ha jól emlékszem, tehát lehet, hogy a menstri nem jelent semmit időben.
nem irtam meg mit csinálok itthon. Hát hetente ált 3-4 nap amit itthon vagyok, a többin bemegyek Pestre, dokihoz, vérvételre, elintézem a munkahelyemen az ügyeket, vásárolok, barátnőt látogatok. Itthon nagyon jó, valóban sokat vagyok kint a kertben kutyázok, kesztyűben gyomlálok, virágokat ültetek. Rendbe tartom a házat, ami egy kertesháznál mindig több meló, mint egy lakásnál. Olvasok, dolgozgatok. Van még egy-két függőben lévő munka, amit megigértem, hogy befejezek, meg a doktorimat is irogatom. Persze nem nagy lelkesedéssel, jelenleg a babás könyvek és a babakocsik jobban lekötnek
Szerintem egy rendes stimus hónap lekileg is megterhelőbb, mint az hogy leborotválják e a nuninkat vagy sem. A gátmetszés meg pár hét alatt meggyógyul.Még mindig jobb, mint szétnyilni, mint a tubarózsa (de ez csak az én személyes véleményem). 1-2 éve még odáig voltam az otthonszülésért, meg hogy minden természetes legyen. Most leszarom és csak az a fontos, hogy az ország egyik legjobb dokija tartsa kezében a dolgokat, és a kórházban legyen meg minden, ha be kell avatkozni.
Én életemben nem éreztem még magam ilyen kiegyensúlyozottnak és szépnek.
Tényleg ez az élet legszebb időszaka
Ja, és ha jól emlékszem a Kális topikból Snorkának is az elzáródott oldalról lett valószinűleg a Bogija. Ugyhogy csodák meg vannak, tessék hinni benne
(lásd csak most Hajninkat és Vandánkat)
Remélem holnap már megmutatja, hogy kukija van-e, vagy sütije
2006.05.16 13:17