A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Timikém!
Hát ezek igazán nagyon jó hírek!Sok sikert kivánok,nagyon szorítok!Kép
Küldök 2 képet a haverodról,hogy legyen erőd menni,menni tovább a cél felé.KépPuszi.Dia
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Szia Lányok!
Csak egy gyors bejelentkezés, elolvastam mindent, de most nem írok, ha nem baj, ígérem, bepótolom, csak annyit, hogy 99%-os biztonsággal kizárható a méhenkívüli, barna hol van hol nincs, a paletta minden árnyalatával, most éppen sárga (bocsiKép) Szerencsére piros nincs, reméljük nem is lesz egy jó darabig. Holnap felhívom a labort, hogy érdemes-e vérvételre menni, ha közben kapom a choragont (a barna ellen). Uh meg valószínűleg csak kedden, addig lélegzetvisszafojtva számoljuk a perceket...
Puszi Mindenkinek!
hajnesz

Hajni!
Megy a drukk ezerrel!KépKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Hajni, szívből drukkolok! Tudom hogy csigalábakon megy ilyenkor az idő, de eljön a kedd! Meglátod, rendben lesz minden!

Kép
szkatácska

Hajni egy kalappal,szorítok én is nagyon, meglásd minden rendben lesz!! :-)

Nála a helyzet,az, hogy három napja feszül a hasam ezerrel, de valószínű azért, mert ennyi petécske még nem érrt egyszerre a pocómban!! Nem baj, csak érrjenek szorgalmasan!! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Lányok
Mi van Vandával??? Tudd róla valaki?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Nem jelentkezett. De remélem semmi baj!!

Ági28

Szia Kagyló!
Nekem írta,hogy a mnyh és a sárgatest összébb ment(állítólag ez jó).Hétfőn megy uh-ra és akkor derül ki,hogy kell e műteni.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Timikám!
Szépen alakulnak végre a dolgok. Nem olyan állóvíz, mint eddig. Hányszor írtad ezt a júniust, ami végre már nagyon közel van! Kép

Stella!
Oksi, majd jöhettek háztűznézőbe, meg kérőbe... Kép
Húú, még nem is jutott eszembe, hogy milyen esemény lesz majd egy egyszerű séta is... Kép
Amúgy már beállt a rend nagyjából, ugyi?

Melba!
Bizony, rohan az idő.
Igen, elvileg egyik nevünk Luca, másodiknak Sárát gondoltam, de erre nem kaptam áldást és Sacika, meg társai nem is tetszettek. SZóval még a Luca is változhat, hogy passzoló nevek legyenek..
Jó volt a 4D, mi? Ebből sosem elég, komolyan! Háát nekünk most nem sikerült jó fotót készíteni, mert vagy egymást takarták, vagy a méhlepény volt útban. De mi láttuk Õket és ez a lényeg. Kép

Hajnesz!
Csuriba vágtam magam értetek! Veletek vagyok!!! Kép

Ági!
Épp kérdezni akartam, hogy hogy vagy. Akkor holnap valószínűleg holnap lesz a nagy nap! Kép
A feszítés szerintem jó jel!

Vanda!
Továbbra is sokat gondolunk RÁd és várjuk a híradót!
Gondolom, még mindig erre vagy Pest környéken, azért nem írsz.. Kép

Dia!
HIhetetlen, hogy milyen pasis a kispasid! És már nem olyan babás! Gondolom, ezt sajnálod is néha kicsit, nem?

Lányok!
Úgy tűnik, megfáztam kicsit. Nagyon fáj a torkom és tele van a fejem, meg el akarok aludni.
Bármilyen szuper gyógymódot szívesen fogadnék és köszönöm előre is!
Addig mézes tea és ágyikó a terv!

Többiek!
Hiányoztok, jelentkezzetek! Kép

Mindenkinek puszi:
réka
Vendég

Szia Réka!

Hátha emlékszel, az Istvános topikból vagyok, szintén Gajdosnál. Kép

Nekem torokfájásra a forró, sós vizes gargalizálás jött be a legjobban. Írtó rossz, de nagyon hatásos.
Jobbulást Nektek!!! Kép

Mindenkinek továbbra is nagy drukk!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok Lanyok!
Bocsi, hogy berontok közetek, DudduKép janlotta a topikot.
Mi egy eve probaljuk összehozni a babat,es csak most derült ki, hogy sajnos a ferjem leleteivel gondok vannak. Mar ket spermiogrammat is csinaltattunk, egyik sem igazan tökeltes. 15-17 mill./ml 60%-a nem mozog, 30%-lassu, 10%-a gyors.
Tiz nap mulva fogad minket az andrologus.

Volt/van közületek is valaki hasonlo problemaval?

Jo ejszakat!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Réka!
Hát igen,nagyon repül az idő.KépDe ezt az időszakot nagyon szeretem oooooolyan okosKép,most tanítgatom számolni(elég jól megy)és ugye még hadja magát ölelgetni,puszilgatni.Jobbulást kivánok,vigyázz magatokra!Tetszenek a csajszi nevek.KépDomi ha lány lett volna Dorka lenne.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Na sziasztok!! Hát Dévisz apánk nagyon meg volt elégedve velem ma reggel, Még a jobb petefészekben is a lemaradt petike is összeszedte magát nagyon szépen!!! :-) Délután 1-fél 2-re megyek vissza, és akkor szexelek egyett a papával!! :-) Szóval szorítsatok!! Egyébként szegény nagyob hezitált, hogy ma, vagy holnap legyen e, mert vastag a fala a petéknek, de a végén a mára mondta ki az ámment!!

Ági28

Sziasztok!

Ebba!
Persze, hogy emlékszem, csak az István Kh-as topikot egyszerűen nem bírtam követni. Kép
Köszönöm az ötletet, ébredéskor úgy gondoltam, nem lesz szükségem rá, de most, hogy beértem a m.helyemre megint érzem, hogy ez így nem lesz jó túl sokáig. Délután lehet megnézem a háziorvost is. Kép KÖSZI!

Jucmuc!
Üdv. itt is!
Majd meglátod, itt kicsit ritkábban jönnek a beírások, de biztosan lesz, aki tud okosat mondani. Kép

Lányok!
Jucmucék esetében még az is más, hogy jelenleg Olaszországban élnek. Így a magyarországi meddős központok egyenlőre nem jönnek szóba. Szóval alternatív gyógymódokat próbálgatnak.
Remélem, nem bánjátok, hogy átcsábítottam picit. Kép

Ági!
Drukk délutánra. Aztán pihensz, ugye?
Mikor mész dolgozni? Egyébként mivel is foglalkozol?

réka
Vendég

Sziasztok!

De jó, Hajni! Nagyon drukkolok ám!!! Pihizz csak továbbra is, aztán az a pici pecsételgetés is megszűnik. Kép

Hát akkor hajrá Ági, érdemes volt a petécskéknek szurkolni! Neked is megy a drukk ezerrel! Kép Ha már 3 napja feszül s hasad, jó lesz az az időzítés. Ki tudja, lehet, hogy már délutánra megreped valamelyik. Kép

És Vanda továbbra is rengeteget gondolok Rád, remélem egyre jobban vagy és a műtét már szóba sem kerül!

Réka, mielőbbi jobbulást kívánok! Sajnos jó receptem nincs rá, pedig szívesen mondanék valami okosat... Szép neveid vannak! Kép A mi képeinket feltettem a 2006. őszi babás topikba, ha van kedved, nézd meg. Két babát azért nehezebb lehet fotózni, de gondolom azért megörökítettétek őket dvd-n és úgy szépen látszódnak. Kép

Dia, Domi még mindig elbűvölő! Kép Egyébként a kisebbik unokahúgom Dorka, fantasztikus kis csaj. Kép

Bocs Judit, nekünk más volt a gond.

Szép, esőmentes napot mindenkinek!
Melba (ma vagyunk félidősek! Kép )

KépKép
melba

Köszi a drukkot!! Szerdán megyek majd csak dolgozni, és egyébként a Külker bankban dolgozom a nemzetközi fizetéseken. :-)

Te meg nézd csak meg azt a háziorvost!! :-)

Ági28

Na sziasztok! meg is jöttem, apa ismét nagyon jó anyagot adott, 15 gyerekre való volt megint!! Úgyhogy szoríttsatok, hogy csak 3 hét múlva léssam a Dévai papát!! :-)

Ági28

Ági, én szorítok! Remélem ezúttal bekopog hozzátok a gólya! :-)

Kép
szkatácska

SziasztokKép

ÁgiKép
Megy a drukk! Nagyon ügyes ez az apaKép Elég lesz kezdésnek két gyerek isKép

RékaKép
Két nunisKépKép Hát nem irigyellekKép

HajniKép
Örülök!! Mindjárt itt a holnap!!!

VandaKép
Nagyon szorítok neked, hogy ne kelljen műteni!!!

MelbaKép
Talán Te kérdezted.... Mi nem adtunk pénzt a Hajdó dokinőnek, mert az anyós közbenjárására mentünk (ő is kardiológus), de így utólag már adnék neki. Kicsit mufurc a nő, készülj fel. De nagyon alapos!

Mindenkinek sok puszi!!!

Így szeretem apát:
Kép

KépKép
gigi28

GigiKép
Oli nagyon tündéri ezen a képen is!

RékaKép
Hát, tényleg nem kis szervezést igényel egy-egy séta, de annál jobb!
Most már nagyjából rend van, de ehhez tényleg menetrend szerint kell élni.
Nekem ez jött be. egyenlőre az éjszakai és a hajnali kelés a változó, a többi etetés nagyjából ugyanabban az időpontban van.
És minden este fél 8-kor van fürdés, aztán kaja és szunya (nekem is Kép).
Így akár programokat is tudunk szervezni és nem gond, ha mondjuk dokihoz kell menni.

Ajánlom neked is az egyszerre kajáltatást, ha meg tudod oldani. Sok időt meg lehet spórolni vele. Szopopárnád van már? Én el sem tudom képzelni az életet nélküle. Nem is tudom mi lesz velünk, ha kinövik a fiúk és nem tudom felpakolni rá őket...

HajneszKép
Drukkkkkkkkkk!!!!!!!!!

JucmucKép
Hát, orvosi segítség nélkül nem egyszerü!
Csak annyit javasolhatok, hogy Maca Vibe és/vagy Ginseng kapszula.
Ezek serkentik a kisfickókat (állítólag).

Pusza
Stella

Kép
stella9

Vanda Kép
Sokszor eszembe jutsz, remélem, a körülményekhez képest jól vagy, és nem lesz műtét.

Timi Kép
Hú, nagyon pörögnek az események! Tetszik ez a többfrontos támadás, ebből csak győztesen lehet kikerülni!!! Kép

Réka Kép
Jobbulást Neked! Én is csak a szokásos citrom és társai okosságokkal tudok jönni.
Tudom, így utólag már nem egy nagy durranás, de azért leírom, hogy én valahogy mindig kiscsajszikkal a pocakodban "láttalak". Lehet, hogy amikor Stelláról álmodtam, hogy két kislánya lesz, tulajdonképpen Téged láttalak, csak azt hittem, Stella az, mivel az ő ideje közelgett. Kép De jó, két kis nunis!!! KépKép

Seszi Kép
Hát Nektek is rendesen megtanítja a Gondviselés a türelem és kitartás leckét. De már egyenesben vagytok, ez a lényeg, max közben nyaraltok is egyet, nem? Kép

Ági Kép
Nagy nagy drukkk!!!

Melba Kép
Boldog félidőt és még boldogabb folytatást!!!

Inari Kép
De jó, nálatok is minden rendben!

Gigi Kép Dia Kép
Végre újabb képek a nagyfiúkról! Nagyon aranyosak! Kép

Stella Kép
Nagyon édi lehetett ez az ikres találkozó!!!

Ma is voltam vérvételen, hcg 4500, a progi viszont ma alacsonyabb lett, de reméljük, nem csökkenő tendenciát mutat, hanem csak ingadozik, ami az első trimeszterben normális jelenség. Legalábbis a dokim nem aggódik emiatt, szerinte minden rendben van, így csak jövő héten kell uh-ra mennem. Addig tartalékolom a sok-sok drukkot, köszi Lányok!!! Kép
hajnesz

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
VANDA HÍRADÓ!!!!!!
Van egy 5mm-es bébicsek a pocakjábanJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ HELYEN!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépHehetetlen!Szívből gratulálok!!!!!!!!!!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Komolyan?????? Hurááááááá!! Remélem hamarosan ő is jelentkezik itt személyesen, és elmesél mindent!! :-)

Hajnesz pihenj sokat!

Ági28

Vanda Kép
EZ CSODÁLATOS!!!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vigyázz Magatokra!!!!!!KépKépKépKép
hajnesz

Drága VANDA!!
Õőőőrület! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Én még a múltkor akartam mondani, hogy bennem még van remény, de nem mertem megírni, mert féltem, hogy azt mondjátok, mit keltek hiú ábrándokat!
És tessék! Persze ez tök mindegy, a lényeg a szuper-gyönyörű-meglepetés jóhír!!
Nagyon örülök és alig várom, hogy mesélj!!

Hajnesz!
Én elhiszem Neked utólag is! Kép
Megkaptad a kis küldeményt? Vagy otthon pihensz? Akkor megbocsátható! Kép
A HCG magassága miatt zárható ki a ménenkívüli, igaz? Sok-sok pihenést kívánok!

Jucmuc!
Talán érdemes lenne megnézni egy meddős központot is, vagy ez az olaszoknál külföldiként nem lehetséges? Vagy inkább tök drága... csak "hangosan" gondolkodom... Dévainál is járnak külföldiek elég sokan és mi sem TB-re jártunk. Ebből gondoltam, hogy talán..

Melba!
Megnéztem a képeket! Nagyon édes! Kép
Az utolsón mosolyog, jól láttam?

Ági!
Dévisz mentes 3 hetet kívánok Nektek! Meg sok pihenést és kevés aggódást!! Kép

Stella!
Dehogy van szoptatópárnánk, hisz még gyerekbútorunk sincs. De majd mindent szép sorjában. Addig is raktározom a Tőletek kapott sok-sok tanácsokat. Kép
Az ikres randit felolvastam Apának.. hááát, még hozzá kell szoknia a gondolathoz, hogy milyen feltűnőek lehetünk majd.. Kép

Minden napra ilyen jó híreket kívánok mindannyiunknak!
réka
17+4
Vendég

Vanda!!!!!!

Dobom el agyam!!!!!!!!!! Azért ezzel a gyerkőccel ne játszatok majd sokat bújócskátKép Profi rejtekhelyei vannakKép Csak közben infarktust kap az ember...

Stella!

Azt elhiszem, hogy kell tudni szervezni!!!Kép Iszonyat ügyesek vagytok!!KépKép

Hajneszom!!!
Nem mondtad Kósának, hogy játszon má' más idegeivel??Kép Hogy mindig tologatja ezt az ultrahangot... Persze az azt jelenti, hogy biztso a dolgában...Amíg nem tudja biztosra megmondani, hogy kuki vagy punci, csak semmi uhKép

Gigi!
Medve barátom egyre sármosabb!!Kép Már nagyon kíváncsi vagyok rá!!KépKép
Te próbálkozol a munkával még mindig?

Réka!
Már 18.hét??? Ez hihetetlen!!!

Ági!
15 gyerek? Nem semmi anyag!!!

Jucmuc!
Kint nem gondoltatok felkeresni valami szakit?? Vagy túl drága, igaz?? Mikor tudtok hazajönni?? Párod magyar?? (Én is olaszokkal dolgozok, mint tolmács)
Különben a férjemnek, amikor kiderült a herevisszere, melynek következtében katasztrófális volt a spermaképe a doki a cinket javasolta.

Melba!
Te is dobhatnál egy pocakképet!!! Nagyon kíváncsi vagyok!!!

Zizzy, Grillázs!!!! JELENTKEZZETEK!!!!!!!!
lkt

VANDA! Ezt az örömöt!!! Alig tudom elhinni! Azt hiszem, ez kimeríti a CSODA fogalmát, igaz???
Dia, köszönjük a híreket!
Reméljük Vanda is jön hamarosan hogy megossza a mesetörténetét na és (gondolom) Dévai döbbenet fejét is velünk!!!
Csak ámulok és bámulok!

Réka, még nem is gratuláltam a lányokhoz!!! De jó!!! Ti mit szerettetek volna? Na nem mintha lehetne válogatni! Kép
Én alapban mindig kislányt szerettem volna, de mostmár tényleg mindegy mi lesz, csak szépen megnőjön odabent és egészséges legyen.

Egyébként sokat töprengek a magzatvizes/vérvizsgálatos, uh-s vizsgálatokon, hogy mit is csináltassunk. Hajlok rá, hogy a vérvétel plusz genetikai uh győzeldelmeskedjen. Féltem a babát és bízok benne hogy egészséges!

Ugye, Inari, akkor tk. ti is így csináltátok? Bolgárkerék utcában a vérvétel és a 4D uh 12. hetesen jelentette a genetikai uh-t?

Bocsánat, hogy most nem írok mindenkinek, de puszilok mindenkit!

Ja, és Gigi! Olivér nagyon édes a képen! Kis drága, hogy odabújt apuhoz!

Kép
szkatácska

Reka!

Elöször is gratulalok en is a kislanyokhoz!KépKép
Van itt is meddösegi központ, de igazabol meg annyira friss az egesz, hogy hirtelenjeben csak az andrologushoz jelentkeztünk be. (illetve a ferjem) Oda jövö het szerdan lehet menni. Azt mindenkepp megvarjuk, utana pedig szeretnek elmenni egy doktornöhöz aki Padovaban rendel es allitolag jartas az ilyen jellegü dolgokban.

Biztos nagyon draga minden ezzel kapcsolatos kivizsgalas stb. de ez most mindennel fontosabb.

Stella!
Köszi a javaslatokat, igazabol mar vettem egy szuper-vitamint Kép ami tele van ginzenggel, Q10 koenzimmel, Evitaminnal stb. addig is amig nincs doki.

Lkt!
Nagyon örülök, hogy Te is az olasz nyelvvel dolgozol, de annak nem, hogy itt talalkozunkKép
A ferjem olasz, valszeg augusztusban megyünk haza ferragosto utan.

Jo ejszakat mindenkinek es megegyszer köszi a tanacsokat!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Vanda, hát ez aztán a fantasztikus hír!!! Kép Kép Kép Mégiscsak célba értek imáink!!! Kép Kép Kép A Dévais csodák sorozata pedig folytatódik!!! Kép Kép Kép Szóval csak vigyázzon mindenki, itt aztán idén senki nem ússza meg a babásodást!!! Kép Kép Kép Egy napra két ilyen hír, Hajnesz és Vanda!!! Kép Kép Kép Naggggggggggyon örülök Nektek!!! Kép Kép Kép

Most aztán friss kismamáink tessék csak nagyon sokat pihizni!!!
Hajnesz, hogy bírtad ki, hogy ne bulizz ki magatoknak egy eheti uh-ot? Kép Persze így már rögtön a szívverését is megélheted! Kép Persze a drukkok nem maradnak el, ne aggódj! Kép

Ági, azért egyszerre ugye nem baj, ha nem lesz meg az a 15 gyerkőc? Drukkok persze most is nagyon mennek!!! Kép Feszít még a hasad?

Gigi, Oli egyszerűen tüneményes! Kép

Stella, továbbra is le a kalappal előttetek! Kép Nagyon ügyesek vagytok! Kép

Igen, igen, Réka, az utolsó képen álmában mosolyog. Kép Kép Kép Köszi a gratulációt, nekem is tetszik. Kép

Na jó, mindjárt rakok fel pocakfotót. Csak abbahagyom az örömködést irományaitok kapcsán előbb. Kép

Kata, genetikai uh-ot a 18-20. héten csinálnak, 12. héten csak tarkóredőt mérnek. Mindkettő fontos persze. Kép

Köszi Gigi az infót. Kép A nő nagyon-nagyon aranyos volt és alapos is persze. Kép Végül nem adtunk neki pénzt, majd babánk születése után hálálkodunk inkább, úgy döntöttünk. De szerintem kínos is lett volna.
Köszi Hajnesz a jókívánságokat, a félidőnk nem lett felhőtlenül boldog azért. A nagy kő nem zuhanhatott le...
Ma voltunk szívuh-on. Szívbetegsége nincs a babánknak Kép , ez nagy megkönnyebbülés persze, de a bal kamrájában van egy hyperechogén papillaris izom. Ez, ha minden igaz, eltűnik, lehet, hogy már két hét múlva. Nem fejlődési rendellenesség, de a fejlődési rendellenességek kockázatát növelő tényező. Kép Szóval dokinéni javaslatára még egyszer kellene genetikussal tárgyalnunk. Kép
A tetejében ma többször görcsöltem, ami nagyon rémisztő volt. Kép Remélem, a holnapi nap nekünk is jobbra sikeredik ennél!

Most ennyi, mert visszafekszem, nehogy nagy baj legyen. Csak kíváncsi voltam Rátok. És milyen jó, hogy bekukkantottam! Kép

Puszi mindenkinek!
Melba (20+0)

KépKép
melba

Küldök két pocifotót. Reggel kétszer ekkora szokott lenni, egészen kicsúcsosodik, csak mire szólok apának, hogy fotóalkalom, addigra visszahúzódik. Kép

Kép
Kép

Jó éjt!

KépKép
melba

Melba, mikor eshet már le az a kő?! Remélem akkor két hét múlva...
Remélem a görcsöket csak az izgalmak okozták! Vegyél be magnéziumot, és feküdj le. Igyál esetleg mézes tejet, én azt szoktam izgalmak ellen. :-)

Kép
szkatácska

Most jöttek be a fotók! Nagyon kis helyes a pocakod! Szépen látszik már!
Egyébként ismerős az arcod, nem lehet hogy mi decemberben láthattuk egymást az intézetben? Akkoriban nem jártál oda? Úgy rémlik, még szóba is elegyedtünk azzal, akinek most hiszlek (na ez jól hangzik) és mondta is hogy inszemje lesz.

Kép
szkatácska

Vandaaaaaaaa!!!!!
Te csoda kismama. Hihetetlen ami veletek történik. Remélem azért most már te is tudsz örülni. Hogy ezek a kis bódöstalpúak miért szeretnek ennyit tréfálkozni a szüleikkel? Nem a Dévai-féle spermakoktélban van valami kis csintalanná tévő varázspor?Kép

Hajni,
szuper hirek és irigyellek a türelmedért, hogy igy birod UH. nálkülKép

Melba,
most már tényleg ne aggódjatok, szerintem ilyen apró rendellenességet mindenkonél találnának, ha mindenkit mindenre átnéznének. Nem lesz semmi baj. Görcsre meg vegyél be plusz 1 Magne B6-ot, meg igyál egy fincsi citromfű, vagy menta teát. ide is rakhatnál fel Uh-s képet!!!!!!

Dia,
köszi a jó hireketKép Domi amilyen sármos kispasi kpmply veszély forrás lesz RékáéknálKép

Jucmuc,
Üdv közöttünk. Sajna spermaképben nem tudok segiteni, régebben olvastam valami homeopatiás szerről, de a nevére nem emlékszem. Talán igy valakinek beugrik.

Gigi,
Oli nagyon cuki, ahogy apát "imádja"Kép

Kata,
úgy van ahogy Melba irta. A Bolgárkerék 12. hét és fizetős, neked kell szervezni. A20. heti genetikai UH. "kötelező", arra Dévai küld. Tényleg te is maradsz nála? Hogy vagytpk egyébként?

Ági,
3 hétig ne is gondolj Dévaira. Pihenj és sétálj sokat. Ne idegeskedj és ne keress tüneteketKép

Réka és Stella
Ikres babakocsi találkpzó? Tényleg elég feltünő lehet. Itta mi kis 1000 lakosú falunkban is van egy ikerpár, plusz a jegyzőnek most születtek hármasikrei. Na ezzel itt már a helyi újságba is be lehet kerülniKép

Na, jó éjt mindenkinek.

Inari
16+2

KépKép
inari

LányokKép
túl a keresztelő izgalmain végre itt vagyok, és micsoda híreket olvasok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pár órán belül könnyeztem, majd pedig ujjongtam Vanda eseményeinKépKép!! Hogy lehet az, hogy ennyi ideig nem látta Dévai?? És most meg már látta? Vanda, adj hírt!!!!!

HajneszKép
hát vannak csodák, ugyeKépKépKépKépKép???????? Mondtam én!!! Kísérteties a hasonlóság a történetünkben: nem átjárható petevezetékek, lapar, nagy nyomásra átjárható, de ilyen nincs a természetben, tehát lombik. Sikertelen lombikok, majd Ági guru, sós vizes üldögélés (szesöl), majd egy spontán Andris. Vereczkey csinálta a lapart, s neked is van közöd ehhez a dokihoz. Annyira, de annyira örülök!!! Rengeteget dolgoztál testben és lélekben ezért a babáért!! Hogy bírod ki az UH-ig?? Pedig úgy olvasnám holnap a csodálatos híreket!!!

CsajszikKép, már annyi babánk (van) lesz, olyan jól alakul a topiklakók sorsa!! Itt olyan pozitív energiák röpködnek, annyi drukk és jóakarat száll mindenkitől mindenki felé, hogy biztosan ennek is megvan a maga hatása.

TimiKép, klassz, sikerülni fog!!!!

Mindenkinek puszi, akinek nem írok, annak is nagyon-nagyon örülök ám, és mindenkire sokat gondolok, drukkolok. Szeretlek benneteket!!!
szani

Vandalino,
Beszarok hugyozok! Tudod kivel szórakozzál, mondd meg a huncut gyerekednek, hogy van 8 hónapja jó magaviseletet elsajátítani, mert ezt idegekkel nem lehet bírni! Reméljük most már minden egy normális terhesség szerint alakul. Mehetsz jelnyelvből vizsgázni! Mikor mentek legközelebb vizsgálatra?

Hajnesz,
Akkor most én jövök, mert bennem is járt Vereczkey macsó csávó és még nem kerültem sorra. Most akkor megint várhatunk 1 hetet, marha jó hogy ilyen jól egyetértetek Kósa bácsival az UH-t illetőleg, legközelebb légyszi egy kis közvéleményt kutass a topikon, és aszerint navigáld Kósa doktort.

Melba,
Picit rázóssak ezek a hetek, de ügyesen veszitek az akadályt, a ti fiatok sem lesz egy gyenge eresztés ha már most ennyi fejtörést okoz.Pocó alakulóban!

Szanikám,
Keresztelős képek?! Hogy viselte Andris baba a nagynapot?

Lkt,
Rendesen belehúztatok, mindjárt tanfolyam és akkor elindultok. Hétvégén esküvőztök, remélem már teljesen magatokévá tettétek a fényképezőt! A mi hétvégénk -esküvőztünk- állati jól sikerült, jól kimulattuk magunkat.

Krisztiánnak megvolt tegnap a 24órás vérnyomásmérés, ha eddig nem volt magas, akkor most sikeresen produkálta, 15 percenként mért napközben, 30 percenként éjszaka. Hála istennek csinélt folyamatosan EKG-ét, így remélem az normális képet mutat, a szívUH-ja teljesen szuper. Kérlek küldjetek neki nyugi-energiákat, mert amikor meglátja hogy mit mér a műszer még fel is húzza magát, és ezt folyamatosan csinálja. Azt hiszem meg kell vernem, vagy lehet, hogy a holnapi házassági évforduló miatt izgul! Júniusban elmegyünk hoszzú hétvégézni, mert tiszta stressz a faszikám, így én sem megyek vele semmire, júliusban pedig tengerezünk egy kicsit, kerül amibe kerül de menni kell!
Sikerült megvennem a Brandon Bays: Belső utazás című könyvet, most minden hitemet ez adja, holnap megyek gurunénihez, ja és holnapra várom a mikulást is, és hogy legyen még valami a jobb cicimben találtam felül valamit, a következő UH megkérem a dokinénit, hogy nézze meg , mert már csak ez hiányzik. Kérlek, küldjetek jobb oldali petefészek energiát, mert tökön szúrom magam ha ebben a hónapban sem indul el, mert akkor visszamegyek a Vereczkeyhez, hátha ő tud belőle varázsolni.
Ja amúgy jól vagyunk.
Tali ügyben nekünk a 28-a jó mert tesómék jönnek gyereknapozni, így csak vasárnap tudunk menni.

Puszi Nektek Drágáim Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!!
Melba cuki a pocid!! :-)

Hát nekem picit feszűl még a hasam, de este voltak kissebb fájásaim, lehezt,hogy akkor repedtek a tüszők!!

Ági28

Helló-belló!

Már alig vártam, hogy tudjalak titeket olvasni, na meg írni, de ez a hülye net szarakodott.
Köszi mindenkinek az aggódást, tuti a sok pozitív energy segített.
Akkor először leírom a gyors történetet: szóval a pénteki uh.-n már tutkó volt a mhk., de azt beszéltük meg a nagyfőnökkel, hogy hétfőn lesz a következő vérvétel. A hétvégén megtettem minden terheseknek nem megtehető dolgot, faygikáztam, sajtoztam, nem szedtem a gyogyikat, stb, és még az elmekár sógornőm is szétidegesítette a fejemet. Sokszor még mindig görcsölök, de akkor ennek örültem, hátha megjön.
Tegnap 4-re mentem a leletért, amikor megláttam (majdnem 2000) majdnem elájultam, még a kocsit is sikerült kissé megrugdosnom. Kép Persze szétbőgött fejjel estem -estünk be Déviszhez, aki azt mondta, hogy ne sírjam el minden könnyemet, mert ez nem lehet mhk, túl sok a HCG. Ezután uh. és a MÉHEMBEN egy 5mm-es magzatka. Gondolhatjátok, hogy mind a hárman lestünk egy nagyot, és már örömömben sírhattam. D. sem érti ezt hogy lehet, én meg mégúgy sem. Két héttel el is tolta az utolsó mensim időpontját, és akkor azt mondjuk, hogy most vagyok 5 hetes. Látjátok még férfi nélkül is összejöhet a gyerek, ne izguljatok ezen, mi nők mindenre képesek vagyunk. Gyakorlatilag ez lehetetlen, mert több mint egy hónapja voltunk együtt. De leszarom, jó lesz így is. Kép
Még a kórházas táskámnak készenlétben kell lennie, mert lehetséges egy szinkron terhesség is, nehogy megtudjak nyugodni.
De D. is azt mondta, hogy túlzottan ne éljem bele magam, mert ugye a körülmények is elég érdekesek.
29.-én kell menni legközelebb, pont a 28. szülinapomon, nagyon remélem az ajándékom egy dobogó szivecske lesz, és akkor megkeresem a tesókám numerológusát, és össze-vissza csókolom. Kép
Nagyjából ennyi, de még úgyis kiszínezem a történetet később. Kép Kép

Jucus! Mit csinálsz te azzal a drága jó emberrel, hogy már szarakodik a vérnyomásával?
Küldök kizárólag jobb oldali petefészek energyt, meg jobb ciciből valamit kiűzőset is.
A tökönszúrástól nem tartok.

Hajnesz! Gondoltam ám rád sokat, szurkolok nagyon a mai uh.-hoz. Érdekes ez is, hogy neked már milyen magas a HCG-d, és meg még mindig csak kullogok. EZ mitől lehet? Tényleg a SZENTLÉLEK szállt meg engem?

Inari! Akár hiszed akár nem, Vantával álmodtam, gyömöszköltem, simiztem. Olyan jó volt.

Melba! Örülök, hogy megismerhettelek téged is. Kép Pocika aranyos. Szegénykém, még mindig nincs vége a kálváriátoknak, de nem lesz semmi gond, nagyon szurkolok nektek.

Még írok, csak megjött mamikám.
vanda978

Mégsem ő jött...

Réka! Mintha több időd lenne írni, akkor már nem dógzol?
Két kis cuki jányka, nagyon jó, és nagyon örülnék neki. A mi családunkban csak fiú van, és egy barátnőmnek van csak egy Réka nevű lánya, odajárok csajozni.

Ági! Ha volt a piros felsődön fekete kardigán, akkor nekem megvagy. Én nagyon felismerhető, színes voltam, barna lenvászon gatya, narancssárga felső, oldalamon egy apával, kissé idegesen. Klotyó előtt álltunk egy jó darabig, mert nem volt hely leüllni.
Biztos repednek a tüszők azért fáj a hasad. Sebaj, biztos sorban termékenyülnek meg.

Boszti! Te merre ültél? A ruha alapján nem emlékezem.

Rakok fel egy képet, hogy legközelebb megismerjetek, és tudjunk dumálni.
Kép

Dia! Képzeld én is mindig Dorkának hívom, valahogy a kezdet kezdetétől, még mikor méhenkívüli volt, akkor is. Kép

Kata! Most én élem át azt a vívódást, amit ti a múltkor, ennek tényleg soha nincs vége? Kíváncsi vagyok, hogy milyen vizsgálatokra kell menjetek. Hány évesek is vagytok?
vanda978

Vanda igen volt rajta!! De nem emlékszem rád!! :-(

Huráááááááááááá az 5 mm-esnek!! :-) Csak így tovább, aztán máskor ne ilyessz meg minket!! :-)

Ági28

Vanda Kép Köszi a beszámolót! KépKépKépKépKép Úgy örülök!!! Kép Nagy ölelés!!!

Réka Kép
Postás Józsival sajnos elkerültük egymást, de sebaj, biztos megvár a csomag, mire visszamegyek, az lesz majd a munkahelyi utrom. Kép
Igen, a hcg magassága is kizárja, meg az, hogy nem fáj vagy görcsöl sehol. Fú, ilyenkor nagyon félek, hogy leírom és ezzel elkiabálom, de ugye nem történhet már semmi rossz??

Melba Kép
Ne aggódj, le fog gördülni az a kő! Pihizz Te is nagyon sokat, Magne B6 és mosolygás. (mondom én...Kép) De tényleg!!!

Szani Kép
Persze, hogy kísérteties a hasonlóság, hiszen Te is mindig ott lebegtél lelki szemeim előtt, mint követendő példa, hányszor de hányszor végigolvastam a topikos írásaidat, nekem csak a kitaposott úton kellett végigmennem! Kép

Judit Kép
Mennek a cicirendbetevő, jobboldali petefészek beindító sugarak Feléd és nyugi energiák Farkaskoma felé!!! A könyvet ő is olvassa el, akkor otthon kettesben is tudtok utazni a hátul lévő forgatókönyv segítségével.
Boldog évfordulót, remélem, Krisz megússza verés nélkül.

Csajok, én nem vagyok türelmes, szaladnék én is uh-ra, de ahogy Timi mondja, ez a hozzáállás a dokim részéről valahogy megnyugtat, ha szerinte baj lenne, biztos hogy első dolga az lenne, hogy berendel. Így ha nem jön közbe semmi, legalább jövő hétig úgy érezhetem, hogy minden a legnagyobb rendben van. Kép
hajnesz

Vanda Kép
Szeintem nálam a choragon dobhatta meg a hcg szintet, dokim szerint nem, úgyhogy nem tudok okosat mondani, de a 2000 ötödik héten (19 - 7340) nagyon jó eredmény!!!
hajnesz

Sziasztok, megjöttünk!

Vanda, megkönnyeztelek! Kép GRATULÁLOK!!! Kép Kép Kép Nyugi, Dévai mindig a legrosszabbat vázolja... Engem az elején hármas ikrekkel nem akart kiírni táppénzre, háta mögött szövetkeztem a körzetivel. Kép Megnő az a picur, ne aggódj és szívhangja is lesz!!! Csak vigyél zsepit majd, mert tuti megkönnyezed! A legszebb szülinapi ajándékot kívánom!!! Kép Lehet, hogy jóval később volt tüszőrepid, mint ált., a fiúk meg szépen ügyesen bevárták... Meg lehet, hogy azért voltak fájdalmaid, mert nagyon lassan haladt át a petevezetőn. Nekem is fájt egyébként. Kép Csak pihizz rengeteget és ne aggódj!!! Kép Naggggyon örülök Nektek!!! Kép Kép Kép

Ági, repednek azok a tüszőcskék, csak így tovább!!! Kép Kép Kép

Jucus, mindig megmosolyogtatsz írásaiddal. Kép Kép Kép Most már Ti is jöttök, nem kerülhet el a babahír Titeket sem!!! Nagyon szorítok!!! Megy a jobb petefészek-energy és a vérnyomáscsökkentő-energy is Felétek ezerrel!!! Kép A jobb cicid csak azért szórakozik, hogy beindítsa a jobb petefészkedet is! Ott a tengeren jó lesz az a spontán babásodás, nem? Kép

Köszi a pocidícséreteket. Kép Hozzátartozik a dologhoz, hogy a 19. hétig semmit nem híztam, szóval a hasamat teljes egészében a bébi foglalja el. Kép De tegnap védőnéni megdicsért, végre híztam 2 kg-t. Kép
Hát a kő nem esett le, de megnyugodtam mára. Kép Eldöntöttük apával a dolgot. Elég volt a genetikából, szarunk az egészre és bízunk a babánkban, hogy egészséges. A magzatvíz-vétel eredményére 4 hetet kell várni, azaz legjobb esetben is 24 hetesen kapnánk kézhez az eredményt. A babának szervi baja nincs, ezt az uh-ok megmondták. Azaz egyedül Down-kóros lehet, értelmi fogyatékossággal. De ez ugye nem az élettel összeegyeztethetetlen. 24 hetesen nem lennénk képesek elvetetni Õt, akkor pedig nincs értelme tovább vizsgálódni. Akkor meg, ha megcsináltatnánk, közben elveszítenénk és kiderülne, hogy egészséges - hát azt nem élném túl. Persze kívánom, hogy egészségesen szülessen, innentől már a szerencsénken múlik. De mi el tudnánk őt fogadni Down-osnak is és akkor is nagyon szeretnénk Õt. A dokiknál mindig aktív rugdosódásba kezd, mint aki tudatni akarja, hogy ne aggódjunk már, vele minden ok. Szóval így döntöttünk. Lehet, hogy sokan másképp gondolnátok, ez életem legnehezebb döntése volt eddig, de remélem, Ti nem kerültök hasonló helyzetbe! Nagyon kívánom mindenkinek!!! Kép

Szani, mesélj a keresztelőről! És a képeket is nagyon várom... Kép

Inari, Kata, köszi a tippeket a görcsökre! Magnézium adagom sajna már nem növelhető, így is triplát szedek. Ma nagy pihenést tartok. Kép Szerencsére ma még a hasam nem görcsölt (kopp-kopp), de a lábamra alig bírok állni, most azt húzza a görcs. Kép De nagyobb bajom sose legyen.

Inari, Ti hogy vagytok? Mikor lesz babakukucs?

Lehet Kata, hogy találkoztunk, sokszor beszélgetek másokkal várakozás közben. És decemberben is aktív látogatója voltam az intézménynek. Küldj fotót és megmondom. Kép

Mindenkinek mennek a drukkok, akinek nem írtam, annak meg még duplán!!! Kép Kép Kép

Melba (20+1)

KépKép
melba

Hajnesz, nem kiabálod el, tuti rendben van minden!!! Annyian szorítunk Nektek, hogy ez egyszerűen nem lehet másképp!!!! Kép Kép Kép

KépKép
melba

Ja és én is akartam írni Judit:
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!! Kép Kép Kép

Bamutatom Nektek a pici fiúnkat:

15 hetesen:
KépKép

És 20 hetesen:
KépKépKép

Szép napot Nektek! Melinda

KépKép
melba

Melba!
Nagyon szép a fiúcska! Csini a pocod.

Vandám!
Nagyon nagyon nagy gratula Kép Látod a csodák itt vannak, pihizz sokat, s meglátod, minden rendben lesz.

Hajni!
Persze, hogy nem lesz gond!
Ne is agyalj ezen, spontán átküzdötte magát a nehézségeken, ezek után már csak stramm kölök lehet belőle. Kép

Judit!
Hát hozod a formádat rendesen. Remélem a csokis süti csokija még megvan, s lesz belőle valami fincsi süti a talira Kép Krisztiánt meg nem verni, inkább nyugtatni! Neked meg küldöm a lohasztó meg a termelő energiákat (válogass Kép).

Szani!
Képek? S a beszámoló? Na de kérem!

Gigi!
Tudjuk ám hogy szereti apát Oli Kép De nekem akkor is a biciklis-bukósisakos Oli a kedvencem Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Azonnal elájulok, eltűnt a hozzászólásom! A p... utálom ezt! Most kezdhetem előről... Kép

Szóval azt ecseteltem, mennyire öröm mostanában idejönni és olvasni, ahogy a Dove reklámban mondják, "átfut rajtam a hideg, a meleg", de (általában) olyan örömteli híreket lehet olvasni, hogy az embernek minden hite visszatér abba, hogy igenis mindenkinek lesz gyereke!!!

Vanda, a te eseted maga a csoda! Biztos Dévai is memorizálja a "különleges esetek" közé! Biztatásul megírom neked, hogy mi is a szülinapomon (kilencedikén) láthattuk először Picurka szívhangját! Lehet hogy a Dévaiban ezt osztják szülinapra, úgyhogy hajrá! Nektek is meglesz!
És igen. Szerintem ez egy boldogságos aggódás. Én legalábbis jórészt így gondolom. Igaz, mérföldekkel nyugodtabb vagyok a múltkori vizsgálat óta, már kezdek hinni benne hogy engem is elért a csoda és valóban babát várok, de azért minden nap többször is felmerül bennem a kérdés hogy "ugye ott van, jól van?".

Vanda, mi 31 évesek vagyunk mindketten. És igen. Egyszer talán Inari írta, hogy ez ilyen "boldogságos aggódás". Hogy az ember örül, alig hiszi hogy végre ő is terhes, de szinte mindig van min aggódni, persze nem halálosan, csak úgy "csendeskén". Én is érzem magamon hogy napról napra megnyugszom. Kép

Inari, Melba, kérdeztétek hogy vagyok. Jól! Szerencsére. Picurka nagyon rendes baba (nem olyan pernahajder mint a bújkálósak, he-he), nem bántja a mamit sem hányingerrel, sem bármi kínzóval. Szinte még most is tünetmentes vagyok, legalábbis ami a nagy volumenű dolgokat illeti. Én inkább úgy élem meg, hogy ez valóban "másállapot", mert azért érzek ezt-azt, de mind apróságok. Pl. néha cicifájás (de pl. nem nagyon nő még), néha fáradtságrohamok (úgy hogy olyankor azonnal ágy kell, aludni persze nem tudok nappal csak fekszem mint egy darab fa), néha vminek a megkívánása (a szexen kívül, de arról minden nap álmodok, reggelente kész vagyok, komolyan, de dévai papától még nem kaptunk rá engedélyt, úgyhogy éhes disznó makkal álmodik...). Ja és szokott lenni ilyen-olyan pocifájás.
Inari, egyenlőre mindenképpen maradunk Dévainál. Hogy végig-e, azt még nem döntöttük el. Nekem két (fő) gondom van vele. Az egyik a szülés, mármint hogy nem biztos hogy ott tud lenni, illetve az, hogy nekem van egy-két elképzelésem hogy ha rendben megy a szülés, hogy szeretnék (vagyis elsősorban hogy nem szeretnék) szülni és úgy tudom hogy ő ezekben a kérdésekben nem olyan rugalmas. A másik gondom pedig hogy kicsit úgy érzem, mindig takarékon tartja az embert. Érthető persze, tudom hogy ő már sokféle tragédiát látott, azért igyekszik az embert a földön tartani és mindig figyelmeztetni a veszélyekre, de néha úgy érzem, jó lenne egy kicsit felszabadultan örülni és nem úgy nézni erre a terhességre mint egy potenciális veszélyforrásra. Nem tudom jól fogalmaztam-e de ezeket talán te is érzed, hiszen hozzá jársz te is. Ti ugye maradtok végig nála?
Pár levéllel korábban kérdeztem hogy te mivel töltöd otthon az időd? Írtam is hogy én mivel, kiváncsi voltam te hogyan töltöd a napjaid, mert tudom hogy te is otthon vagy. Bár te biztos a fél napot a kertben töltöd, mert neked már van hol... Kép Mi is nemsokára belefogunk a házkeresésbe.

Judit, mennek neked a pozitív energiák, ezek mostanában jól hasznosulnak itt a fórumon! Boldog évfordulót kívánok nektek! Hányadik?
Egyébként az én férjemnek néha alvásvizsgálatot csinálnak, olyankor este hazajön a kórházból felszerelve egy kis készülékkel, az orrában szonda, a kezén meg egy villogó izé, éjjel úgy néz ki az ágyban vele mint E.T. csak azt nem mondja közben hogy "hazaaaa".

Mi most hétvégén végre kimozdulnánk egy kicsit, volt a szülinapom és apa elvinne vhová pihenni. Azért ugye van egy-két kikötés (ne legyen messze, jó út vigyen oda, legyen erdő a közelben ahol sétálgatni lehet) és hát képzeljétek, nem találunk helyet. Ami jó, ott nincs hely, de most meg nem akarok pl. wellness szállóba menni, mert úgysem tudok wellneszelni.
Akinek van jó ötlete, hová menjünk úgy ötven kilóméteres körzetben, az szóljon, oks?
Ja, Virágot pótmamára bízzuk. Jön az anyósom, vigyáz rá. Kicsit félünk... hogy elrontja... olyan aranyos engedelmes kiskutya, de anyósom nem akarja belátni hogy pl. ne etesse össze-vissza soron kívül... remélem hétfőn ha hazajövünk nem kell mindent előről kezdenünk...

Hajnesz, becsülöm a türelmed... de nem akartál egy előbbi uh-t kisírni? Már biztos lehetne látni vmit... öööö, bocsi, vkit!!!

Melba, bölcsen teszitek hogy nem vizsgálódtok tovább! De ehhez biztos sok lelki erő kellett, hogy így döntsetek, úgyhogy tiétek minden tiszteletem. Igaza van Inarinak, ha nagyon keresik, biztos minden babán lehet vmi kis eltérést találni. Ti meg már annyit kerestétek mostanában, talán tényleg ideje felhagyni ezzel és hinni nagyon erősen abba, hogy egészséges a kisfiatok!!! Aki egyébként nagyon kis édi a képeken!

Ági, ugye te egy "szimpla teherbeesést" tervezel? Nem ilyen bújócskásat mint Vanda? Azért nem árt az sem ha néha vmi egyszerűen megy!!! Öt gyereknek úgysem lenne hová bújni... Kép

Lányok, akinek nem írtam külön, azt duplán is puszilom. Kata

Ui. ma van a "nagy nap", megyek a védőnénihez. Remélem ő nem kérdezni meg, amit az övé Inaritól, hogy védekeztünk-e. Kép

Kép
szkatácska

Vanda,
de jó, hogy végre újra köztünk vagyKép Azért tényleg Dévaink extra riaszgató, ne dőlj be neki! Már annyit szenvedtetek ezért a babóért, hogy most már nem lehet semmi baj. Szerintem is valami olyan történhetett veletek, hogy apa spermái extra kitartóak, és szépen bevárták az egy hetet késő petédet.Kép Neked amúgy is olyan összevissza a ciklusod, ha jól emlékszem, tehát lehet, hogy a menstri nem jelent semmit időben.

Kata,
Fú jól kiérdemeltem a letolástKép nem irtam meg mit csinálok itthon. Hát hetente ált 3-4 nap amit itthon vagyok, a többin bemegyek Pestre, dokihoz, vérvételre, elintézem a munkahelyemen az ügyeket, vásárolok, barátnőt látogatok. Itthon nagyon jó, valóban sokat vagyok kint a kertben kutyázok, kesztyűben gyomlálok, virágokat ültetek. Rendbe tartom a házat, ami egy kertesháznál mindig több meló, mint egy lakásnál. Olvasok, dolgozgatok. Van még egy-két függőben lévő munka, amit megigértem, hogy befejezek, meg a doktorimat is irogatom. Persze nem nagy lelkesedéssel, jelenleg a babás könyvek és a babakocsik jobban lekötnekKép
Mi maradunk Dévainál, de engem inkább szórakoztat, hogy ilyen szigorú, valahol olyan aranyos dolog. Megpróbálom humorral kezelni az ilyen "kicsapongásait". Egyébként meg szerintem az a fontos, hogy 100%-ig bizok benne. A barátnőm most szült a Jánosban (mondjuk ő is elég realista csajszi), de azt mondta, hogy se a borotválás, se a gátmetszés nem volt egy nagy kaland szülési fájdalmakhoz képest, az meg úgyse Dévain múlikKép Szerintem egy rendes stimus hónap lekileg is megterhelőbb, mint az hogy leborotválják e a nuninkat vagy sem. A gátmetszés meg pár hét alatt meggyógyul.Még mindig jobb, mint szétnyilni, mint a tubarózsa (de ez csak az én személyes véleményem). 1-2 éve még odáig voltam az otthonszülésért, meg hogy minden természetes legyen. Most leszarom és csak az a fontos, hogy az ország egyik legjobb dokija tartsa kezében a dolgokat, és a kórházban legyen meg minden, ha be kell avatkozni.
Kirándulás: Miért nem néztek valamit a Velencei tónál, ilyenkor gyönyörű és nincs is messze PesttőlKép
Vagy fent a Börzsönyben van a Szent Orbán fogadó, gyönyörű helyen egy finn gerendaház. Szerintem keress rá a netene biztos, hogy van oldaluk, tetszeni fog.

Melba,
Mi az, hogy Down-kóros lehet! Irgum-burgum, jó volt a tarkóredőtök, kiváló lett a 4 markeres teszted, ne spirázd túl a dolgot. Erre mondja Dévai, hogy 100%-os garancia nincs. (Még az amnió is csak 99%) Ki fogsz kapni, most már nyugodj meg, élvezd a csini pocakodKép Én életemben nem éreztem még magam ilyen kiegyensúlyozottnak és szépnek. Kép Tényleg ez az élet legszebb időszakaKép

Judit,
Épp most olvastam valamelyik mély mondanivalójú női magazinban, hogy a pasik vérnyomását csökkenti, ha női melleket bámulnak. Úgyhogy légyszives vesd be magadKép Ja, és ha jól emlékszem a Kális topikból Snorkának is az elzáródott oldalról lett valószinűleg a Bogija. Ugyhogy csodák meg vannak, tessék hinni benneKép (lásd csak most Hajninkat és Vandánkat)

Ági,
Csak repedjenek azok a tűszők, jó randizást nekikKép

Hajni,
rendben van minden, lassan továbbküldheted a zebrát Roxalnak és Wishnek, nekik is nagy szükségük van ráKép

UH-ra holnap megyünk 12.40-re. Már nagyon várom. Tegnap levették az AFP-t. Csiga (igy hivjuk a babát) egyre többet mocorog, irtó jó érzés.KépRemélem holnap már megmutatja, hogy kukija van-e, vagy sütijeKép

Inari
16+3

KépKép
inari

Kata!! Hát nem tervezem, hogy ha összejön, akko ilyesztgetős legyen!! :-) De gondolom Vanda sem tervezte!! :-) Öt gyerek, nekem 1-2-3 is elég lenne!! :-) De ha öt, akkor sincs baj!! :-) Csak akkor új lakás után kell néznünk!! :-)

Ági28

HJa és remélem repedeznek rendesen, mert most extra módon fáj a hasam a bal oldalon! De este ha hazajön apa, akkor meg majd úgyis rávetem magam!! Tudjátok orvosi vényre van előírva!! :-)

Ági28

Most tudom folytatni, állandóan elmegy az áram...

Ági! Bizony-bizony, rádolgozni keményen a gyerekekre otthon is, már hiszek az ilyesmiben. Azért kettőnél több gyerkőcöt nem kívánok neked, az a kettő tök elég lesz. Kép
Pedig igen nagy darab asszonyság volnék, ilyet nem észrevenni?

Inari! Én is elmentem venni virágokat, és a tesókám most világosított fel, hogy nem lehet földbe nyúlkálni. Persze gumikesztyű nincs itthon, úgyhogy várnom kell vele, pedig már úgy szépítgetnék. Tudod egy sóderkupac, egy virág, egy homokgúla, egy virág. Kép
Csiga holnap biztos láttatni fogja magát, megtudhatjuk végre mi lesz. A nevek azért már megvannak?
Tudom, hogy Dévisz mennyire borúlátó, de ebben én sem szenvedek hiányt. Most pl. ő mondta rám, hogy pesszimista vagyok, azért valljuk be ez sem semmi. Azért mondta, mert leálltam az Elevit szedésével, de hát erre végképp nem számítottunk.
Olyan jó lenne, ha már én is igazi kismamiként járhatnék-kelhetnék, (mondjuk most is úgy nézek ki), biztos hogy a legjobb érzés lehet a világon.
A doktorid miből írod?

Timi! Hihetelen, hogy már itt tartotok öribaba ügyben, tanfolyam meg miegymás. Gondolom nagyon izgatottak lehetettek.

Melba! Szuperek a képek, imádom ezeket. Fúú, nagyon jó a hozzáállásotok a babához, tényleg ezt jól kitaláltátok. Persze semmi baja nem lesz, nem is igazol ilyet semmi sem, és tuti, hogy szuper szülei lesztek a kicsinek.

Hajni! Bocsi, én meg azt hittem ma kedden mész uh.-ra. Végül is mindegy, csak ez a hülye várakozás. Azt senkinek nem kívánom amin át kellett mennem az elmúlt két hétben, igaz a vége csak jó lesz, de akkor is. Ha tudtam volna előre, hogy ilyen lehet, én is vártam volna az uh.-val. És neked sem lombik most, hanem spontán.
Sajnos én fájok is, görcsölök is, nem tudom mi a szarért.

Wish! Köszi a sok érdeklődést neked külön, aranyos vagy. Olyan sok a munka, pedig hiányzol innen nagyon.

Seszi! Hát ti is megbírjátok bonyolítani a dolgokat rendesen. Eltűnő petefészek? Megáll az eszem. És csak az egyik multicisztás?
Megint várni kell, de eddig is elszaladt az idő, igaz?

Gigi! Pici fiad még mindig gyönyi, több képet, több képet!
vanda978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: