A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!Bár hónapok óta olvaslak Titeket,sosem írtam még ide.Nem tudom hogy működnek itt a dolgok,a babanet chaten vagyok régóta.Magunkról.Mi is kecskemétiek vagyunk,három gyerkőcünk van,bár a legkisebb még pocakot bérel.34 hetesek vagyunk,jún.25-re vagyok ki írva.Röviden ennyi,ha esetleg beszélgetnétek velem,majdnem minden este vagyok.Sziasztok!
dönci

Sziasztok!

Cipo, Lina, en sem tudok valaszolni.

Seriff!Kép Kicsi Hannanak gratulalok, de bovebben hetfon.Kép

Donci, udv. itt a topikon! Nana is pocakos, ha jol tudom 3 hete van hatra. Vagy csak ketto?Kép
Irj meg a gyerekekrol!Kép

Kati mar tegnap rendbejott, nem volt hoemelkedese, igy ma lemegyunk Kmetre. Megnezunk meg par hazat, hogy biztosak legyunk a Laszlo K. utcai tarsashazban.Kép

Szep napot mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina,
nekünk sincs el. hintánk.

Cipó,
nem vagyok értintett én sem.

Helló Dönci,
chatelni nem szoktam, itt a topikon vagyunk főleg. Hogy hívják a gyeekeket? Mekkorák?

A legfontosabb!
Üdv az Ünnepelt Hannának!
Boldog 1. szülinapot!

Kép

Kép
kobudo

sziasztokKép))))
visszatérek ha minden igaz....
majd jövök, csak főzök éppen

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok

Seriff

De jóóó. Hanna egy éves. Kép Éppen a napokban gondoltam rá, hogy hamarosan itt az ideje. Nagyon szépek vagytok, és a torta..mesés.

Dóra

Szerintem nem fogsz csalódni, egyet én is látatlanban kértem, mind szép. Utalás után 3 napra jöttek meg. Figyeld a ládát, mert nekem sima levélként jött, nem kellett aláírni semmit. Néztem az egyik boltban őket, hát kár, hogy a neten nincs akkora választék.

Lina

Passz, nekünk sima volt.

Nana

Oké. Ha sétálok (mármint nem a családdal vagyok a pályán) , mindig el szoktam menni arra, majd figyelek. Egyébként mindig figyellek. Röhej, h szomszédok vagyunk, és soha nem találkozunk. A kocsim most pici pierre cardin, piros-kék, ha látnál. Én már ilyenkor nem tudtam menni messzire. Dani biztos élvezni fogja a mai napot, majd számolj be.

Bepa

Szia újra itt. Kép

Dönci

Szia. Kép Én terhesen jártam a csetre, most már nem.

Mrege

Aranyos Rege is a fűben. Kép

Tegnap megtudtam, mi a magyarok Istene. Szelek gyötörték Adrit, alig tudott aludni valamit szegénykém. Én totál megfáztam, de tudom, lesz ez még így se. Kép Mindjárt kezdődik a nyári szünet, és az én nagy kicsi fiam kijárja az első osztályt. Hihetetlen.

Kép

Kép
cukkermáz

Köszi cuki!

nos, a sz.gépet kicsifiam rontotta el, és a javítóbácsi pesten lakik így nehezen szereztük vissza a masinát, de a lényeg hogy itt vanKép
Mi van Benedekkel: most jön a 3. foga, hasról átra fordul (vissza nem izgi, pedig 2x már megcsinálta) Ül, álldogál, de elfárad...akompot nagyon szereti és kavar benne mint a fene.
Sajnos visszaolvasni egy havi termést képtelenség, íígy le vagyok maradva, de majd csak felzárkózok...Zsófit és a szurit kiszúrtam (no comment magyar eü)
Katika mosolygós nagyon , Dani a kis ovis...húúú és mennyi szép kép van. Na majd én is dobok fel, csak még múszaki akadálya van.
Evés változatlanul jól megy, még szopi is van szerencsére.9 kg felett jár a legényke, és 1 hét múlva lesz 8 hós.
Röviden ennyiKép
Pusza

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
de jó újra hallani felőletek. Miért nem szóltál valahogy, hogy hozzuk haza a gépeteket!

Seriff,
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk mi is Hannának!!!

És a tegnap ígért képek: Úgy örülök, kimondottan jó hétvégénk volt. Csak nem sokat tanultam, pedig kedden nincs mese, előadást kell tartanom. Egy éve nem csináltam...

Kép

Kép

Ja, és Lili újra rájött, hogy ha hasrafordul, és elfárad, egyrészt le tudja tenni a fejét, másrészt vissza is tud fordulni, így nem kell kétpercenként fordigatni. Olyan édes, vagy a kezével tolja fel magát, vagy feltérdel, de akkor kiteszi oldalra a kezét. Nem jött még rá, hogy a kettőt egyszerre kell, az előrejutáshozKép

Cukker,
hogyhogy Adri sem aludt, neki nem szokása!!! Lili sírdogál éjszaka, még rajtam is. Már kb. öten mondták, hogy jön a foga, csak én nem látomKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk! Kép

Hannácska, nagyon boldog születésnapot kívánunk! Kép Kép Kép

Zsófinak holnap lesz a névnapja, és mi is ünnepeltünk. Kép nagyon jó volt, Zsófika nagyon jól bírta a dögönyözést, dajkálást. Elaltatni nagyon nehezn tudtam, úgy fel volt pörögve. Kép

Lina, jók a képek. Kép Nekünk sincsen elektromos hintánk.

Dönci, üdv itt. Én nem chateltem soha. Csak topicoltam.

Bepa, de jóóóóóóóóóóóó Rólatok hallani! Zsófi pénteken meg is kapta a nyavalyás(?) szurit. Kép

Nana, hogy vagytok? Botond?

Majd én is teszek képeket, jó?

Dora, milyen házakat néztetek? Mi vszínű költözünk. nem Hollandfaluba, hanem maradunk itt a Hunyadiban. Még az eladókkal beszélünk, alkudozunk.... Kép Hátha. A nyáron költözés van... Eddig 2004 kivételével minden évben költöztünk. 2002 óta. Kép És a mostani sztem 10évre szól.....ha minden igaz....ha minden jól megy. Kép

Puszi mindenkinek. Majd még jövök. Kép
birolili

Cukker, örülök a bodyknak, hogy olyan jók lettek! Kép Már régebben akartam írni, csak elfelejtettem. Kép
birolili

Sziasztok!

Mizujs errefele? Régen voltunk, mert itt a jó idő, és szinte minden nap kint vagyunk a levegőn, vagy csavargunk valamerre. Tegnap például Cserkeszőlőn voltunk strandolni. Klassz volt.

Lillácska egy igazi kis rosszcsont. Hihetetlen pakolási vágy jött rá. Állandóan és mindent pakol, dobál, összetép, eltör. Amúgy nagyon okos a kis drága. Mondja, hogy hinta,palinta, bea stb. A legjobban a NEM megy.

Üdv köztünk Dönci.

Hintaügyhöz nem tudunk hozzászólni, mert csak lökdösős hintánk van, de már azt sem használjuk. Most éppen fél benne Lilla.

Képek Édesek.

Reméljük jövő héten jó idő lesz és sokszor mehetünk városba, hátha összefutunk egy páran.Kép

Hannának nagyon sok Boldog Szülinapot Kívánunk.

Kép

Kötöttfogású bírkózás:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Találtam egy jó linket kertes házban lakóknak:
http://www.nad.hu/1kertesz/kert2-butor/jatek.htm

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Helló!

Hannának boldog 1. szülinapot kívánunk!
Kép

Zsófinak pedig boldog névnapot!
Kép

Mi meg költözgetünk szépen lassan, így mostanában nem nagyon leszek, aztán meg nem tudom, mikor lesz netünk.

Bepa,
jó, h újra vagy!Kép
Bárányhimlő?

Kép
sygnum

Szia Mindenkinek!

Három gyermekünk van,Barbara 12éves múlt decemberben,Donát 2 múlt januárban,Noémi
pedig pár héten belül fog megszületni.:-)
Már régóta chatelek a babaneten,elég jó,én
szeretem.Igen olvastam Nanát,hogy nemsokára
ismét anyuci lesz.:-)Régebben próbáltam
ide "bejutni",kb.40 felhasználónevet utasí-
tott el a gép,hogy használja valaki,aztán
elment a kedvem tőle.Tegnap próbáltam megint
és ezzel a névvel sikerült.:-)
dönci

sziasztok,

Hannának nagyon-nagyon boldog első szülinapot! Nagyon szépek vagytok a képen. Végül Hannus is evett a tortájából? Kép

Zsófinak pedig nagyon boldog névnapot ! Kép

Dönci,
üdv köztünk! Én is cseteltem először sokáig, és utána jöttem át ide, Roz hívott. Milyen néven vagy ott? Nem emlékszem Rád, lehet, hogy nem is futottunk össze, pedig jó páran vannak kmétiek ott is. Rozzal, Cukkerrel, Kecsónéval ott ismerkedtünk meg. Nekem is három gyerkőcöm van.

Bepa,
nagyon örülök Neked, végre újra itt vagy. Marcit felvették a suliba! Hetedikén lesz szülői, akkor dől el, hogy ki lesz a tanító nénije.

Nekünk sajnos szomorú, de egyben mozgalmas hétvégénk volt. Nagymamám feladta a küzdelmet a kórházban Kép. Pénteken temetjük.
balim

Hannat Isten eltesse sokaig!
Kép

Zsofinak boldog nevnapot kivanok!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Balim,

részvétem Kép

Én sem leszek egy ideig, vizsgaidőszak kezdődik, egy hét múlva jövünk haza.

Lina,
jó, de marha drága Kép És még összeszerelni is saját magadnak kell...

Lili,
boldog névnapot Zsófinak! Kamilla is üzeni!
Mindenkinek kellemes napokat kívánunk!

Kép

Kép
kobudo

sziasztok Kép

dönci Kép
üdv itt köztünk Kép gartulálok a családodhozKép
nekem is 3 gyerköcöm van Kép

seriff
Hannának nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánunk és millió puszikát .Nagyon szép volta tortája Kép ízlett neki ? hihetetlen milyen nagylány lett ő is Kép

syg
a multkor kérdezted beszél e Áki na most belendült Kép
mostmár érthetőn mondja hoyg apa és ana-ana-ana (anya) nagyon megy Kép
és mostmár szinte tényleg mindnet megért állj fel, ülj le, gyere ide-oda szóval nagyon ügyesedik és ami még nehéz volt neki a az csajok neve menj oda nikihez vagy adrihoz ez nem volt még neki világos de mostmár ez is megy Kép
a kert tervezéssel hogy állsz ?
leoka birja a pakolást ?

bea
nagyon édes Lillácska is Kép
szerti a kis triciklit amit kapott?

lili
nagyon -nagyon sok boldog névnapot zsófi cicána Kép
hogy állsz az updattel ?
én most megint megálltam mármint a súllyom tiszta roszzul vagyok pedig már anniyra odafigyelek hoyg milyen kódost eszem Kép
tegnap mérgemben ettem egy kis rántott karfiolt Kép

nana
nagyon jók az anyáknaői képek : )vidámpark milyen volt
nagyon helyes danus Kép és nagyon csini Képhogy vagytok ?

bepaKép

de örülök neked Kép éppen ugy voltam vele hoyg majd ma felhívlak hoyg hoyg vagytok Kép
szuper hogy ilyen nagyok vagytok már Kép
himlőt hogy vészeltétek át?

balim Kép
részvétem Kép

lina
nagyon jó ez link
hogy vagytok alvás hogy megy isszátok még a milupás teát ?

mennem kell majd még folytatom Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Balim, sajnálom!

Lili! Zsófinak Boldog Névnapot!

Syg, ideért a fagyis szombat este?Kép

Bea, Lilla Királylány kivel bírkózik? Õ nyert!Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff, ill. HANNA!
Isten éltessen!Kép Legyen olyan kis boldog az egész életed mint amilyen az első életéved volt! Kép Kép
Danusnak is micimackós volt az első szülinapi tortája! Kép Hasonló.

Lili,
Zsófi-babának pedig nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

Na és ki mit kapott LÁNYOK???

Bepa,
Én is nagyon örülök, hogy VÉGRE bejelentkeztél! Kép Beni jól van? Kép???

Balim,
részvétem...Kép

Kob,
Kéz és lábtörést! Kép Szorítunk!

Roz,
Köszönjük a dicséretet...hát szegény Danus nagyon kilogott...mert úgy volt minket nem érint az ányáknapi muri...így nincs fehér ingünk. Kép Kép

Bea,
Lilla királylány nagyon csini!!! az első képen! A másodikon pedig nagyon ügyi! Kép Gratulálok a győzelemhez! Kép

Syg,
sok erőt a költözködéshez!

Dönci,
Üdv itt köztünk! Kép Jó lehet hogy van már egy nagylányod is. Biztosan sokat segít? vagy nem? Kép

Mi jól vagyunk! Szombaton voltunk a vidámparkban.:Danus nagyon-nagyon élvezte!!! Kép Mi apával ki voltunk akadva hogy milyen lerobbant az egész Kép amikor még 20 éve mi jártunk oda is ugyanezek a játékok voltak. Kép

De aztán megprobáltuk Dannus szemével látni az egészet, átérezni az ő elvarázsoltságát, nem erőltettünk semmilyen játékot, arra ült fel amire ő szeretett volna, mégha mi sokszor nem is értettük a döntését. Kép

amikor elfogyott az összes zseton, mondtuk hogy mennünk kell, megértette és sírás nélkül jött, amin meglepődtünk, mert sajnos kb. 2 hete...nagyon más lett...hisztizik, csapdos stb...Kép aztán 3 másodperc alatt már aludt is az autóban. Kép

Holnap reggel megyek Ctg-re! Kép Várom is meg nem is...

KépKép
KépKép
nana09

Hannának sok boldogságot kívánunk mi is!Kép

Lina,
mire jó,h.elektromos egy hinta?A kérdésből gondolom észreveszed,h.nekünk sincs ilyenünk.

Dönci,
üdv köztünk!Kép

Nana,
vidámpark?Jó időtök volt?

Bepa,
Benedek nagyon ügyes,várjuk a képeket,mit fejlődött egy hónap alatt!Kép

Mindenki!
Nincs valakinek jó redőnycsináló ismerőse.Valami megbízható kellene,aki szépen dolgozik és olcsón!Vannak ám igényeim!KépRege ugyanis a nap első sugaraival ébred,és szeretnék neki jobban besötéteni a szobájában.Ezek a bambuszrolók -amik vannak-nem csinálnak elég sötétet.
Emilben is elküldhetitek:m.erika@hetenynet.hu

Előre is köszönöm!

Ma Reggel hőemelkedésre ébredtünk.KépVal.leg a foga,de nem látom hol.

Ser,normális,h.faggyúmirigyek vannak a szájában?Olyan,mintha azok fájnának neki.Pongrácz nem mondott semmit,amikor meglátta,de holnap újra elmegyünk hozzá,és konkrétan rákérdezek.Hátha te is tudsz valamit erről!
mrege

köszi,hogy ilyen örömmel fogadtok vissza
NanaKép mingyá jön BotiKép ctg...én azt már szerettem mert már nem sok van onnnantól hátraKépés igazság szerint én már alig bírtam menni a 38 héttől, olyan fájdalmas volt a keresztcsontnál
Dani meg egy ügyes nagyfiú, hogy ott tudta hagyni a vidámparkotKép
Kép majd lesz, csak picit később (nincs a képbeolvasó itthon)
Lili! a költözésért irigykedek sokszor , de azért nem lesz könnyű pakolászni, meg Zsófit ellátniKép DE SOK BOLDOG NÉVNAPOT!
Ja, és tééleg le vagyok maradva, mizu van veletek? mozgás, torna stb?
Roz! nem is tudtál volna hívni mert a telószámom is változott..
Dora, Ser! nem baj, hogy az iwiwwn felvettelek Titeket?
Ser! BOLDOG SZÜLINAPOT A NAGYLÁNYNAK
Syg! Bárányok elmentek máshová tentézni...és max. 20 kiütés volt, láztalanul simán lement rajta!!!!tejcsi miatt a doki szerint is.
Alvás???vagy ne kérdezzek inkább ilyet?
Lina! szupiügyes a csajsziKép és a telószámototkat nem tudtam, mert mindenkié a gépen volt az meg ugye nem működött, és eszembe se jutottKépFOG: ha nagyo fehér az ínye vagy duzzadt....ha látod, bár a fiam az első kettőnél nem is engedte, hogy benyúljak a szájábaKép
Balim! örülök, hogy Marci aranyos lesz és remélem a tanítónéni is összejön (ha nem akkor is jó lesz!)Nagymamát sajnálom, és részvétemKép
Bea! nagyon nagyon nagy lett Lilla, és okos is, ha már iylen sok mindent mond!
bocs ha valakit kihagytamKép

KépKép
KépKép
bepa77

Mrege, Te a fehér hollót keresed?KépMegbízható, jó, szép és olcsó is? Apró kis nyálmirigyek lehetnek azok sztem. De mutassátok meg holnap! Lehet, h találkozunk?Mi is tervezünk menni.

Mrege, Bepa, Nana Nektek is köszi!

Kép
seriff

Jó reggelt

Hannaának nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Kép

Zsófi

Boldog névnapot pici lány! Kép
Irigykedek én is a költözésért.

Nana

Külföldön tényleg sokkal szebb vidámparkok vannak, és olcsóbb! is. De a lényeg, hogy Dani élvezte. Bence dodzsemezni szeret, mert már ő vezetheti.

Balim

Részvétem Kép

Lina

A megfázásom miatt sok-sok teát ittam, de édesítőszerrel volt bekeverve, valószínű, hogy ez csinált szelet Adrinak, és szenvedett tőle. 3 éjjel is szopizott a nyűgi miatt, így viszont több a tejcsi.
Aranyos a csúzdás képetek. Kép

Sbea

Lilla nagyon csini apa karjában. A birkózós kép olyan érdekes, először alig tudtam kivenni, hogy is áll. Kép

Nálunk az az új fejlemény, ami eltörpül mellettetek Kép, hogy megfogja a dolgokat maga mellett, felemeli, nézegeti. Így el tud mókolni fél óráig is.
Holnap meg szurit kap.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Reggel csak koszonteni volt idom.

Cukker, remelem holnap legkesobb megjonnek a bodyk, mar nagyon kivancsi vagyok rajuk!Kép

Bepa, szepen fejlodik Benedek! Es nem baj, hogy felvettel iwiwen!Kép Akkor ugye mostmar tobbet tudsz jonni forumozni?

Lilla milyen nagy lany mar!Kép Es milyen eros!Kép Hogy van a terded???

Lilike nagyon edes a satorban!Kép A masik kislany ki?

Donci, gratula a harom gyermekhez!Kép Merre laktok?

Balim, nagyon sajnalom!Kép

Kobudo, sok sikert a vizsgakhoz! Drukkolok!!!

Nana, miert nem varod a ctg-t? Orulok, hogy jol sikerult a vidamparkos napotok. Maskor nezzetek be az allatkertbe, mert azt viszont nagyon szepen fejlesztik! Mi Kati elso szulinapjan oda megyunk.Kép Azt tervezem, hogy minden szulinapon szabadnapot veszunk ki es elmegyunk valahova.Kép

Regenek remelem tenyleg csak a foga miatt van hoemelkedese.

Lili, kertes haz? Drukkolok, hogy sikeruljon megvenni.
Tegnap a ferjem, meg anyukam kimentek Hetenybe megnezni ket hazat, egyik sem nyero. Aztan elmentek megnezni egy kis tarsashazi lakast. Ezen jol ossze is vesztunk, mert en nem akartam megnezni - a Csongradi u. vegen van a korut sarkan, tudtam hogy oda nem akarok koltozni.
Sajnos Kati is nagyon nyugos volt egesz nap, csak kinlodtunk. Valoszinuleg a foga miatt, jon a hetedik, a receje mar erezheto. Ejszaka is tobbszor felsirt, pedig ilyet sosem csinalt. Es mar masfel ora alszik, pedig ilyenkor csak fel orat szokott. Remelem nincs semmi baja, mert delutan ujabb megprobaltatas eri, de errol csak a gonosz anyja tehet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Köszi Dora, Kép

Az állatkertben már többször voltunk. Kép Kb. 1,5 éves kora óta...voltunk már egy párszor. Azt is nagyon-nagyon, talán még jobban élvezte...a legjobban persze a kisállat simogatót és a zsiráf etetést. Kép Most is átakart persze menni. Kép

Hú a Csondrádi u. társasházzal kapcsolatban TÖKÉLETESEN megértelek! Nálunk is szóbajött amikor költöztünk, de én mondtam a férjemnek meghalnék ott...először ő sem értette...de aztán egyetértett.

Ctg... Azért nem várom mert, nagyon nem szimpi az a hely..mármint ez a kecskeméti össznépi Ctgzés.Én Danussal Nagykőrösre jártam. Egyedül voltam a férjemmel vagy az anyukámmal egy szobában és senki más. Kép
A másik hogy nem merek már vezetni, meg a férjem nem is engedi, csakúgy mint a buszozásról szintén hallani sem akar...mert ráz. Kép Kép
Azt akarja taxizzak, na én meg ezt felesleges pénzkidobásnak tartom. Kép

Remélem nem kell sokszor mennem, doktorbácsi nem rendel be sűrűn, aztán meg hipp-hopp és megindul a szülés. ÉDESÁLOM! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kicsi lanyom meg mindig alszik. Felelmetes!Kép Megneztem, minden ok vele...

Nana, egyszer nezzetek ki a Tropicariumba is. Bar az allatkertben is nagyon klasszul megcsinaltak az akvariumot.
A vidamparkban ezer eve nem jartam, en nem szeretem, a legtobb jatekon hanyingerem lesz.Kép

Nalunk szerencsere a ferjem vette a lapot a tarsashazzal kapcs., csak anyukam nem.Kép Persze megsertodott, hogy o tobbet nem fog nekunk segiteni lakast keresni. Egyebkent a lakas nem volt rossz, de a kornyek...es most nem egy-ket evre keresunk lakast, hanem legalabb tizre.

Ctg: az ossznepi mit jelent? Ahova en jartam, alt. harom kismama volt bent egyszerre. Engem csak az zavart, hogy mindenkinek gyonyoru pocija volt, nekem meg csikos.Kép

Nem felsz a szulestol?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Igen, nekem sem a házzal volt gondom, hanem a környékkel. Kép

Ahol mi lakunk is építenek új társasházakat, bár nem az az épitető cég aki a miénket épitette és állitólag elég gagyi a minőség, de nem tudom...

Mi is szeretnék max. 1-2 év múlva költözni, sorházba...hát ez is egy szép álom! Egyébként szintén itt mellettünk, a Hollandfaluban is most épitenek sorházakat, csendes, nyugodt környék.

Kis Kata mióta alszik???

Nem, nem félek a szüléstől! Egyátalán nem és ez olyan jó érzés!!!! Kép Kép Nagyon várom!

Nekem ez a második terhesség minden szempontból könnyebb és annyira jó hogy nem rettent meg a bizonytalanság..ill. azért persze van egy kicsi...de csak amiatt hogy minden rendben legyen, Botond a számára lehető legkönnyebben, probléma nélkül világra jöjjön! MÁR ANNYIRA VÁROM!!! Kép Kép Kép

Oh..már a Tropicariumban is jártunk, igaz tavaly, az én kisfiam viszont mitől félt? A vihartól és a madarak hangjától! Kép

KépKép
KépKép
nana09

JAJ!!!!

Most hívtak az oviból! (most először) hogy a Danust baleset érte!Kép de nem komoly, csak tornaórán neki ment az oszlopnak és ÓRIÁSI púp van a fején!Kép és sír meg persze fáj neki,Kép jobb lenne ha hazahoznám.

De persze neijedjek meg!!! nincs semmi baj...akkor miért hívnak???

Aztán a férjem mikor 2 percre rá telefonált azt mondták már nem sír, maradhat!

Hát ezt most enyhén szólva nem értem...???? Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

És persze most Botondra is a frászt hoztam!

KépKép
KépKép
nana09

dora! igen gyakrabban leszekKép
Mi lesz du?

KépKép
KépKép
bepa77

Dora,
Tényleg mi lesz az a megprobáltatás?

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
az óvónők a biztonság kedvéért fel szokták hívni az Anyukákat,ha történik valami.Főleg,ha nagyon sír.Ne aggódj,ha abbahagyta,akkor biztosan jól van.Kép

Balim,
nagyon sajnálom!Kép
mrege

Helló!

Mrege,
Balázs Lajos, 20-3550-920. Mi velük csináltattuk a redőnyt és a szalagfüggönyöket is, ők voltak a legolcsóbbak (akiket mi találtunk)és normális minőségben, jól dolgoztak. Ceglédi cég. Ha felénk jártok, akár meg is nézhetitek a redőnyt, félig le van engedve. Árajánlatot is adnak.

Dóra,
az Arborétum lakóparkban néztétek már? 140E Ft/nm-től vannak, de állítólag lehet beszélni velük és már álltak egy ideje a házak, már penészedni és repedni sem fognak úgy, mint a hipp-hopp felhúzottak.

Bepa,
alvás szépen lassan javulgat, legalábbis úgy érzem. De néha már nem vagyok képben, h hányszor is ébredt fel.
Örülök, h ilyen jól megúsztátok a himlőt!

Seriff,
fagyis odaért, de a sarokról visszafordult, úgy kellett neki integetni, h jöjjön át az úton. Kicsit bolond voltKép

Roz,
nagyon ügyes Áki! Néha olyan hirtelen fejlődnek.
Leona nem nagyon szereti a pakolászást, vkinek mindig vele kell lenni.
Kertet már megterveztük, de csak ősszel fogjuk csinálni. Előbb öntözőrendszer és feltöltés...

Balim,
sajnálomKép Nálunk 2 hete történt uez.

Kép
sygnum

Sziasztok!
Hú feléledt az oldal.KépVan ám termés.

Boldog Névnapot Zsóficicának!Kép

Balim részvétem.Kép

Kob. egy nagy kalappal!Kép

Roz igen,szereti a triciklit.Áki nagyon ügyi.

Ser Lilla a képen épp a 3 éves unokabratyóját gyűrte le.KépKis amazon.

Nana sajnálom a puklit.KépA hiszti ismerős,kapok belőle ízelítőt minden nap.

Mrege a hőemelkedés remélem semmi komoly.

Bepa örülök,hogy már minden rendben,és hogy ilyen gyorsan lezajlott a himlő.

Dora köszi a térdem mostanában oké,bár mindíg van benne egy kis folyadék,de nem fáj.

Syg este lehet talizunk.KépNem tudom a fiúk mit beszéltek meg.

KépKép
KépKép
sbea

Képzeljétek ma a lányom összeszedte minden bátorságát és 2* is elindult egyedül.Tett önállóan kb.3-4 lépést aztán lecsüccsent.Ebből sztem járás lesz hamarosan.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Hú Bea!!! Ebből nagyon gyorsan járás lesz!!!! Kép
Jobb ha felkészülsz Kép innentől kezdve nincs megállás!! Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

A lany most is alszik!Kép
Delelott a szokasos fel ora helyett 2! orat szunyalt.KépKépKép

Nana, de jo, hogy nem felsz a szulestol!Kép
DanusKép, lehet, hogy nagyobb volt az ijedtseg. Puszi a pulkijara!

Syg, neztuk az Arboretum lp-ot. Az arlista alapjan a sorhazi lakasoknak 200ezer nm-re, ugy hogy meg az aljzatkiegyenlitest sem csinaljak meg! Szoval semmi burkolas, festes, szaniter es raadasul sotet konyhas!!! Abbol pedig egy eletre eleg volt...

Bea, Lillanak gratula az elso onallo lepesekhez!Kép Tenyleg nem lesz megallas!Kép Orulok, hogy nem faj a terded.

Majd kesobb megirom mi a megproblatatas es miert vagyok gonosz anya. Csak legyunk tul rajta!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok

Balim
Õszinte részvétem , nagyon sajnálom

Bea
Gratulálok az első önálló lépésekhez
Kép

Seriff
Gratulálok Hannának 1. szülinapja alkalmából
Kép

Lili
Zsófinak nagyon sok boldog névnapot kivánok
Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Jár a gyerek!!!!!!!!!!!KépKép

KépKép
KépKép
sbea

Az előbb ment keresztül az egész szobán.Kép

KépKép
KépKép
sbea

nana

szerintem ne aggódj ezen inkább örülnj hoyg felhívtak Kép

seriff
homokozó festéssel hoyg állsz ???
hanci mikor veheti birtokba ? Kép

bea
hatalmas gartula az elsó 3-4 egydüli lépéshez Kép nagyon ügyes a nagylány :Ö

syg
feltöltés .... ne is emlegsd már annyira utálom már 2 utánfutonyi földet teritem szét ebben pici udvarban és még mindig gödrös és a füvem igy nem lesz egyenes Kép
még most 7végén szerintem megy bele még 1 adag aztán befejeztem ha ez sem lesz elég tojok bele már az agyam eldobom tőle meg attól is hoyg végre elegyengettem akkor biztos valmelyik gyerköc végigsétál rajta Kép
most ki toltam velük részletkben csinálom az adott rrészt körbe keritem kötélel Kép
bár ákikám egyszer már belegyalogol Kép jövöre végzek is igy a füvesítéssel Kép

lili
nagyon drukkolok a háznak hol melyik utcában nézelőtök ?

kecsoné
hogy vagytok ? csajok ?
fogdokival beszéltél már?

sorházak szerintem méga petőfis sorházak is nagyon kalasszak utcát igy konkrétan nem tudok mondnai az egyik ismerősőmék ott laknak és hataémas a ház csendes és nyugott a környék a szomszédok aranyossak és tetszik hogy a az udvar belülről ugy van hogy teljessen zárt minden irányban szerintem nagyon ideális és gyerekbarát Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

bea Kép
nagggggyon ügyi Kép mostmr győzzél szaladni utánna

Kép

Kép

Kép
roz23

BeaKép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bea, Gratulálunk! ez szuper!KépKépKép

mégegyszer köszi a köszöntést mindeninek!

Nana, pukliKép, sztem mire hazaér,elmúlikKép!

Ma is kaptam tortát:
Kép

Kép
seriff

Ezek az első lépéseim:

Kép

Megpihentem

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Ezek az első lépéseim:

Megpihentem

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

De jó sokat írtatok,én csak most jutottam ide a gép elé,sajnos Lencike nagyon nyűgös volt ma.

Seriff,Hannának mi is Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunkKép!!

Balim,őszinte részvétemKép

Bea,ez szuper,nagyon kis ügyesKép!!

Nana,szegény Dani,de tök jó,hogy ilyen jól sikerült a hétvégétekKép!Már tényleg nagyon izgi így a végén,te nem vagy nagyon türelmetlen?Mi egyébként abban az egyik új társasházban lakunk,és tényleg vannak problémák(reped a festés a plafonon),én azért így is szeretem a lakáskánkat,de igaziból kertesbe vágyom nagyon.

Cukker,tök jóKép,már én is várom nagyon,hogy ilyeneket tudjon Lencike!

A mi hétvégénk is jól sikerült,a két babóca nagyon aranyos volt együtt,csináltunk jó sok képet róluk és már lassan egy hónaposak vagyunkKép.

Kép Kép

Kép
dettus

LillaKép

Jol van, annyira nem vagyok merges magamra, Kata is jol birta a megprobaltatasokat. Volt siras, de kozel sem akkora, amit en vartam. Negyed ora mulva mar minden banata elmult...
Elveimet feladva kilovettem a fulet. Egy kedves vedono jott hozzank, o csinalta. Par hetig ragodtam a dolgon, utanajartam mindennek.
Apukaja meg nem tudja, nemsokara jon haza, kivancsi vagyok mit szol hozza.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Linácska úgylátom, hogy nem kaptál sok segítséget. A tesóméknak van Peg Perego Dondolino Prima Pappa (50.000ft) Nekik bevállt, csak nagyon hamar lemlrül benne az elem. Zenél és hintázik, több pozícióba dönthető, 5pontos biztosági öves, 6 külömböző dallam... Remélem segítettem egy kicsit.

Kép
Kép
Ági279

Szijja Mindenkinek!

Köszönöm mindenkinek, akik próbáltak megnyugtatni! Már majdnem sikerült! hihi.

Mino!
Talán csak nem lebuktam?
Aranyosak a srácok a képeken.
Szóval, szijja itt is!!!

Nana09!

Szóval 16-án megyek NST-re, utolsó Uh-ra meg 17-én. A dokim Dr.Szabó Gábor.
Nálad mi újság ezekkel a dolgokkal?
atinah

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: