Sziasztok!
Hát Seszi, Nektek aztán igazán kijut a "jóból"!

Igazán sajnálom. De hogy Te is milyen erős csaj vagy!

Becsülöm a hozzáállásodat, van mit tanulnom Tőled!

És hamarosan Ti is megkapjátok a nagy csodát, egészen biztos vagyok benne!

Szorítok, hogy mielőbb!!

Pihenjetek egy nagyot a nyáron, élvezzétek az édeskettest, mert aztán sosem lesz már benne részetek!
Vanda remélem, egyre jobban vagy!!! És rendbehozza a szervezeted a bajokat külső segítség nélkül is!!! Mennek ám a drukkok!
Inari, gratulálok az integrált teszt eredményetekhez! Ez aztán az örömhír!

Azért remélem, a hivatalos is jó eredményt szolgáltat majd, hogy egy pillanatnyi aggodalom se jusson Nektek!
A névlistán 5 nevünk van jelenleg (már vagy másfél hónapja): Domonkos, Dominik, Bendegúz, Benedek, Zsombor. De férjecském ráér az ilyesmivel, nem nagyon lehet sürgetni.

Azért azt ígérte, őszre megszüli a fia nevét.
Hú, Réka, nem is tudtam, hogy ikreknél 50 % a vetélési esély amniónál. Ez gáz.

De Nektek úgyis minden eredményetek ok-s lesz, tudom!!!

És akkor Nektek sem lesz miért aggódni.
Gratulálok a két kis hercegnőhöz!!!

Most aztán gondolkodhattok a neveken. Vagy már meg is van? Örülök, hogy minden rendben van Veletek!

Nem semmi, hogy már Ti is a genetikai uh-nál tartotok!

Rohan az idő, mi?
Köszi a hétfői drukkot! Mielőbbi érezhető babamozgásokat kívánok Neked is!
Timi, ezek aztán a jó hírek!

Most aztán pörögnek az események!

Ilyenkor szoktak a nagy csodák történni. Nagyon szorítok!!!
Stella, aztán küldjél nekünk is abból a babakocsis képből! Olyan kííííííííííváncsi vagyok!
Hajnesz, holnapután hétfő! Remélem, minden ok Veletek és a barnázgatás is elmúlt vagy legalábbis múlóban! Nagyon drukkolok!!!
Mi ma reggel voltunk a Praxisban, 4d-s uh-on, no meg genetikain. Nagyon klassz volt, ismét megkönnyeztem. Babánk jól van, a doki szerint egészséges

, jó alaposan végignézte. Persze megint aludt, valahogy mindig az uh-ra időzíti.

Így viszont jó fotókat lehetett róla készíteni.

És persze azért így is mozgolódott. Megdöbbentett a doki, mert mondta, hogy már a lábacskái a köldököm felett vannak. Én mindig lebeszéltem magam, gondoltam, még nem lehet ott a babóca, azok csak a beleim lesznek... És továbbra is 150 %, hogy kisfiú. Már csak egy név kellene... Még hétfőn megyünk szívuh-ra, ha ott is minden ok, akkor békén hagyjuk növekedni egy időre.
Mindenkinek nagyon-nagyon szép hétvégét!
Melinda (19+5)