A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Vanda drága Kép
Rengeteget gondolok Rád. Hihetetlenül erős csaj vagy!!!! A kórházban meg fogsz nyugodni, biztonságban leszel. Mindenképpen próbáld rábeszélni őket az átjárhatóságira!

Réka Kép
Te tutira Babát éreztél!!! Ahogy leírtad, egyből eszembe jutott Enigma és Stella első "bizonytalan" beszámolója! Kép
hajnesz

Hajni,
ezek szerint rengeteg időd volt, hogy ennyi mindent csitnálj és eljárj kezelésekre.
A guru néni mitcsinál, pszichológus? Kérdez és te válaszolsz?

Kép

Kép
boszti

Stella el is hiszem, hogy annál jobb hely nincs is, kivétel, az, mikor már kezedben is foghatod a kis szaroskát!!! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Hajni, meg van még a choragon-od? Megvenném

Kép

Kép
boszti

Boszti Kép
A fent felsoroltak között nincs igazán időigényes tevékenység! Tavaly jártam a gurunénihez, esténként, munka után, 8 alkalom volt 3 hónap alatt. Talpmasszázsra is munka után jártam, az meg csak fél óra. A többit meg hétvégenként, esténként otthon (fürcsi, torna)...na meg fejben oldottam meg. Kép
Ági guru néni egészségfilozófusnak hívja magát, de lényegében pszichológiai elemekkel dolgozik. Kérdez, rávezet, szituációs feladatokat ad neked, közben meg tudatalatt oldódnak a blokkok és jó kiadós bőgés formájában távoznak belőled. Kép Ami nagyon jó érzés!
hajnesz

Sajnos nincs már meg a Choragon.
hajnesz

Én most masszőrhöz járok, hetente. Úgynevezett oldó-masszást kapok a lombik előtt.
Várhatóan hétfőn lesz a punkció, utána már nem megyek hozzák.
Szerettem volna kifejezetten talpmasszőrhöz járni vagy akupunktúrára, de a környezetemben nem találtam olyat, akinek jó referenciája van.

Kép

Kép
boszti

Vanda, nagyonb-nagyon szorítok Érted és sokat gondolok Rád! Remélem, a körülményekhez képest minden rendben lesz!
Nagyon erős csajszi vagy, hogy még ilyenkor is tudsz viccelődni és másokkal foglalkozni! Kép Le a kalappal előtted! Kép Hamarosan meg lesz az eredménye, meglásd! Kép Tudod, a Te időd jön! Kép Nagyon sok puszi és sok-sok ölelés!!! No meg sok pozitív energia!!! Kép

Réka, az tuti, az egyik kis lurkó volt! Kép Én is hezitáltam 3 napig, hogy azt érzem-e. Tudom, hogy ő volt, megerősített benne később. Kép Azt mondják, ha nem vagy biztos benne, akkor már tuti a bébi mozgolódik. Kép

Seszi, nem meséltél... Remélem, minden ok és kezdhettek! Kép

Hajni és Ági, a drukkok változatlanul mennek! Kép Persze kinek bébinövelő, kinek petenövelő drukkok... Kép

Enigma, azt hiszem Te írtál Hajdú Júlia féle szívuh-ról. Vagy Gigi Te voltál? No mi hétfőn este megyünk hozzá. A Dévai küldött, mert a genetika tojt továbbküldeni. Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy ez így pénzes volt-e vagy adtatok-e valamit borítékban a vizsgálatért? Köszi előre is a választ!

Mi tegnap voltunk a Dévainál, minden ok és nagyon kedves volt. Még néhány bíztatást is megengedett mindenféle provokálás nélkül, szóval eléggé feldobódtam. Kép Holnapután meg megyünk a Praxisba genetikai uh-ra. Szóval a nagy fellélegzés remélhetőleg hétfő este várható.

Melba (19+3)

KépKép
melba

Nyugi Melba minden rendben lesz! :-) Én meg akkor feléd küldöm a drukkokat! :-)

Ági28

Sziasztok csajok!! Na szépen nőnek a petécskék, úgy néz ki, hogy hétfőn lesz az aktus!! :-) De azért hétfőn még reggel egy UH, és akkor mondja ki a végső szót a papa. Aranyos volt, mert közölte velem, hogy hát igen ebből 4 gyerek is lehet!! :-) Nagyon jó kedvű volt egyébként ma reggel!! :-)

Ági28

Ági!
Végre a sok probléma után igazán jó hírek. Drukk hegyek mennek, most sikerülnie kell!

Vandám!
Nem is tudom mit mondjak. Annyira hihetetlen, hogy ez megtörténik. Tényleg annak szurkolok, hogy szívódjon fel magától, ha már így alakultak a dolgok.

Réka!
Ez már bizony a mozgolódás. De jó, majd nemsokára a másik is rákezdi.

Melba!
Rendben lesz minden. Hétfőn megnyugodhattok, ez biztos.

Enigma!
Igyekszem megoldani a talit, de azért ne haragudj meg, ha nem sikerül.

Hajni!
Neked mikor lesz uh? Mikor látod először a picurkádat? Tessék pihenni, muszáj!

Timi!
Gratulálok az urad elhatározásához, ez igazán nagy lépés nektek.

Kata!
De jó, hogy leírtad az élményeidet, nagyon jó érzés lehet.

Eszter
Kép
roxal

Nagyon örülök Ági, hogy jól alakultok! Kép Az jó, ha még megnéz hétfőn reggel, nekünk is úgy sikerült. Kép Igen, nagyon jó kedvű volt a napokban. Kép Remélem, Vandáéknak is juttat belőle ma!!! Nem találkoztál velük? Mennek a további drukkok!!! Kép

Vanda, szorítok mára még inkább!!! Rengeteget gondolok Rátok, küldöm a sok pozitív energiát!

Roxal, nagyon kedves vagy! Kép

KépKép
melba

Boszti Kép
Oldó masszázs, ez nagyon jól hangzik! Én nyugodt szívvel ajánlom a talpmasszőrömet bárkinek, tudja, mit csinál. Kép Drukkolok a pungihoz!!!

Melba Kép
Neked is mennek a drukkok a hétfői nagy fellélegzésig! Kép

Ági Kép
Előre az ikrekért! Ügyesek lesztek! Kép

Roxal Kép
Hétfőn lesz az uh azt hiszem. Előtte ismételt vérvétel. Ma még bemegyek 2 órára az irodába, de ez az utolsó, remélem legalább egy hónapig. Kép
Hogy haladsz a könyvekkel, burkolással, festéssel? Kép
hajnesz

Vandáról tud majd valaki hírt hozni?
hajnesz

Köszi lányok a drukkokat!!

Sajnos nem, tudom, hogy Vandával találkoztam e, mert személyesen nem ismerem! :-(
Vanda drukk, drukk, drukk!!

Igen előrre az ikrekért!! :-)

Ági28

Vanda híradó
Jó hír, hogy a méh nyálkahártya és a sárgatest összébb ment. Az lenne a jó ha vérezne is. Hétfőn majd megint kell menni vérvételre és ultrahangra. Kicsit jobban érzi magát.
Dévai most nagyon kedves volt vele.

Remélem megússza a műtétet, ő is erre hajt Kép
És ő sem ismerte meg Ágit. Legközelebb tűzzetek ki névtáblát Kép

wish

Sziasztok Lányok! Kép
Tegnap nem tudtam nektek mesélni, hogy mi volt szerdán, mert írtam ugyan egy jó hosszút, de nem engedte elküldeni - még ma reggel sem. De elmentettem ám, és du vagy estefelé otthonról elküldöm! Kép

Annyit gyorsan, hogy még nem kezdünk: remek okot szoltáltattam - ezúttal ÉN - a halasztásra. "Izgis" volt az uh, mikor Mágusunk megtekintett, hogyan festek odabent... Kép
Szerda este ennek okán lelkiztünk egyet az én jó párommal, de már minden oké. Kép

Most megyek vissza dógozni, csak gyorsan hírt akartam adni magunkról, hogy nem vesztünk el. Kép

Sok pussz!
seszi

Vanda! Kép
Ezek szuper hírek! Vigyázz magadra!

Továbbra is rengeteget gondolok Rád!
seszi

Vanda Kép
Egy kis megkönnyebbülés. Hétfőig nagyon nagyon drukkolok Neked!!!

Seszi Kép
Ez mit jelent? Remélem, semmi komoly!
hajnesz

Sziasztok!

Vanda, jól olvasom, hogy holnap mindenképpen befekszel kórházba? De reggel még mész Dévaihoz, nem? Sok erőt és sok-sok szerencsét kívánok neked!
Megértem, hogy félsz a kórháztól, én is így éreznék, mivel (szerencsére) utoljára gyerekkoromban voltam kórházban. De ha muszáj, akkor próbálj arra gondolni hogy nem egy hosszadalmas benttartózkodásról van szó és ahogy már annyiszor írtuk, most te vagy a legfontosabb, a te egészséged.

Timi! Nagyon örülök, hogy egy lépéssel előbbre jutottatok. Én nemrég vettem egy könyvet, az a címe hogy "Az örökbefogadás ajándéka". Olyan stílusú, mint a Várva várt babák, csak itt nem lombikosok, hanem örökbefogadók a riportalanyok. Nagyon jó könyv ez is, segít sokat. Mi apával már az egész gyerekvállalás elején megbeszéltük, hogy ha vmi baj lenne, legvégső esetben örökbe fogadunk babát. Szerintem ez mindenki lelkére gyógyír, akinek a feje felett lebeg annak az esélye, hogy esetleg nem lehet saját babája. Még a próbálkozás alatt beadni pedig azért jó, mert így is sok időt kell várni, azalatt össze is jöhet a baba, de ha nem, akkor meg nem a kudarcok után kezdődik még a várakozás.

Hajnesz! Remélem azóta "lelőtted" magad és tényleg sokat pihensz! Küldök neked nyugalomra intő energiákat. Vicki Iovine a könyvében azt írta, biztos ismeritek, Barátnőim a terhességről c. könyv, hogy mikor ő vérzett terhesség alatt, mindig úgy érezte, Isten felemelt mutatóujjal zavarja az ágyba. Hát csak pihenj te is!!!

Réka! Tényleg jó lenne, ha már otthon maradhatnál végre! Én csak lakást újítottam fel tetőtől talpig, de tudom milyen sok munka, engergia. Neked meg az lassan fogytán lesz, ahogy az időd is... Szóval igyekezzetek magad helyett találni vkit, aztán add át magad a kismamaságnak, fészekrakásnak!
Szóval megmozdulnak a lurkók mostmár! Nagyon jó lehet! Gondolom, most a figyelés a napi legfőbb tevékenységed! Én is ezt tenném! :-)
Kérdésedre válaszolva igen, most is táppénzen vagyok és maradok is végig. Nekem így a legjobb, minden szempontból.

Ági! Jó sok petét növesztesz! Sok szerencsét kívánok az inszemhez és főleg babát!!!

Melba, remélem akkor hétfőn este idáig hallhatom majd a nagy fellélegzést!!! Szorítok nektek hogy végre tényleg megnyugodhassatok!

Wish, hogy áll az esküvőszervezés? Olyan ritkán jössz, ennyire lefoglal? Gyere és mesélj!

Gigi, Dia, Enigma, Stella, Szani, régen láttunk a gyerkőcökről fotókat! Ne tessék magatoknak megtartani az örömöt! Tegyetek fel képeket!

Roxal, múltkor kérted, hogy írjam/írjuk meg, hogy vagyok/vagyunk, tünetek, stb. Hát én nem tudok miről beszámolni, mivel semmi tünetem sincs. Ez persze jó is, de a legutóbbi vizsgálatig azért okozott némi izgalmat, hogy miért nem érzek semmit. Azóta szerencsére meg tudtam nyugodni, hogy úgy látszik én tünetmentes kismami vagyok. J Az egyetlen gondom (de az ugye nem tünet) hogy pár napja megint fáj a derekam. Elég kellemetlen, sokszor bármit csinálok nem múlik a fájdalom. Ugye sem meleg vízbe beülni nem tudok, sem masszíroztatni, szóval eléggé magamra vagyok vele hagyva, de elviselem, remélem hamarosan megint elmúlik. A hasam is kevesebbet fáj, ismerve magam, ebben biztos annak is szerepe van, hogy egy kicsit megnyugodtam.

Jaj, képzeljétek, ma bejelentkeztem védőnőhöz. Ezt is megértem. J Olyan apróságok, de mégis boldoságos pillanatok ezek.

Egyébként a párom a tenyerén hordoz, de gondolom ez mindenkinél így van. Látszik hogy az ő szivéről is legördült egy kő. Mindig óvna, ha lemegyünk „öltözzek be”, ezt ne csináljam, azt ne csináljam, vigyázzak a babára… mert már dobog a szive… stb, stb.

Inari, téged már akartalak kérdezni, hogy mivel töltöd otthon az idődet? Kíváncsi vagyok, mert ugye te is otthon vagy, hogy te mivel töltöd ki a napjaid. Én jórészt elvégzem az itthoni dolgokat, persze csak ami nem nehéz. Rengeteget olvasok és van napi három séta Virággal. :-) És persze apával. Virágot nem merem én sétáltatni mert (a múltkori kutyatámadáson túli aggályom miatt) már 13 kiló és nagyon húz a pórázon. Így meg legalább a séta mindig családi program, apának ígyis mindig csak a hátát látom, hiába itthon dolgozik, mert nagyon sok a munkája.

Anyukák és kismamik! Arról érdeklődnék, hogy ti milyen vizsgálatokat végeztettetek/végeztettek el. Mármint szűrővizsgálatokat. Mert Dévai már most kérdezte a magzatvízvizsgálatot vagy korionboholyvizsgálatot, mert ugye az ICSI miatt 3-4% a rendellenesség lehetősége, a lombik előtt alá is kellett írni hogy vállaljuk. Persze nem köteleznek rá, de Dévai erősen ajánlja. Én is szeretnék nyugodt lenni, hogy valóban egészséges babát várunk, de félek ezektől a bökdösős vizsgálatoktól. Tudom hogy manapság sok vérvizsgálat és uh lehetőség is van, hogy ezeket szűrni lehessen, ti hogy jártátok ezeket körül?

Puszi mindenkinek!
Kata

Kép
szkatácska

Lányok, a fenti hozzászólást tegnap délután írtam, azóta nem tudtam elküldeni!!! Most fogom olvasni a friss hozzászólásokat, úgyhogy elnézést ha úgy tűnik, nem vagyok pontosan képben, de nagyon örültem hogy végre feloperáltam ezt a szép hosszú mondandómat.

Kép
szkatácska

Vanda!
Végre megnyugtatóbb hírek. Drukk a műtét ellen!!
Nem fog kelleni és kész! Gondolom, addig Pest környékén maradsz!

Ági!
Lehet, hogy egymás mellett ültetek... Kép
További drukkok a tüszőcskéknek, bár úgy tűnik, tudják a dolgukat.
Jó, hogy hétfőn még UH-z. Nekünk "nem volt rá szükségünk", de persze csak utólag hittük el Dévainak. Tök fura volt, hogy úgy csinálta meg az inszemet, hogy két nappal korábban láttuk csak a tüszőket. PErsze ennek mostmár nincs jelentősége.. Kép

Hajnesz!
Még szép hogy benézel az irodába, de csak egy pillanatra! Remélem, már ott van a kicsicsomag és nem olvadt el ebben a melegben! Kép

Húú hétfőn megint sok jó hírért drukkolhatunk: Hajnesz, Melba.. Kép Minden rendben lesz!

Boszti!
Sok sikert a punkcióhoz! Biztos, hogy segített a masszázs! Kép

DrágaSeszi!
Imádom a kis pozitív hozzászólásaidat! Legyen akármi kis akadály, ti mindent át tudtok ugrani!! Kép

Lányok!
Köszi a hozzászólásokat a pocis furcsákkal kapcsolatban. Azóta nem éreztem, lehetett akármi. De tudom, hogy jól vannak odabennt és ha kell, adnak majd jelet nekem.
Egyébként pár óra múlva meg úgyis meglessük őket..

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Igen több petécske, mint a múltkor!! :-)

Nem tudom, hogy egymás mellett ültünk e, de nem hiszem,mert egy másik lánnyal ültünk egymás mellett, akinem most lesz még csak a lombikja. És én nagyon hamar elmentem, mert a második voltam a sorban.

Ági28

Sziasztok, nekem kedden lesz punkció, úgy néz ki, hogy egyedül leszek az egész kórteremben Kép
Viszont keddre nincs altatóorvos, így bevállaltam ébren.
volt már valakinek ébren pungija? Nagyon tele van a gatyám! Kép

Velem lehet, hogy találkozott valaki, mert kb11-kor jöttem el és 8,15-re voltam ott.

Ja és masszőrhöz még megyek kedden este a pungi után, utána már csak pihi szerintem.

Kép

Kép
boszti

Akkor veelem lehet, hogy találkoztál, bát én 8,12 kor jöttem ki a Dévisztől! De sajna a pungiban nem tudok segíteni!

Ági28

Boszti, mikor nekem volt a punkció, egy lány (Vass doki betege volt) ébren vállalta a punkciót. Neki azt hiszem hét petesejtje volt. Úgy mondta az altatóorvos, ez a "lélektani határ", mert ennyit még éppen ki lehet bírni de a több már ált. kellemetlen, mert az ember nagyon érzi már a szúrásokat. Neki is felajánlotta az altatódoki, hogy azonnal elaltatja ha kéri, ha túl fájdalmas, mert mozogni viszont nem szabad.
Szóval ez a lány jól bírta, mondta hogy igen, érezte, de kibírta. Igaz, neki annyiból szerencsés volt, hogy voltak petesejtek amik egy szívással lejöttek (egyserre több, vhogy úgy helyezkedtek).
Remélem adtam egy kis biztatást, hogy "volt már aki kibírta". :-)
Hány petesejted van kilátásban?

Kép
szkatácska

Ági, te hogy csinálod hogy mindig az elsők között vagy? Mi akármikor mentünk oda, mindig volt már ott vki.

Kép
szkatácska

BosztiKép
Az unokatesómnak összesen négy punkciója volt és mindet ébren csinálta végig. Azt mondta kellemetlen, de kibirható.

KatácskaKép
Nem kell még kórházba mennie egyelőre Vandának.

Nem az esküvőszervezés foglal le, hanem sokkal inkább a munka. De azért igyekszem minden nap benézni egyszer-kétszer.

wish

Most úgy néz ki, hogy 9! 15-16mm-esek.
Azt mondta a Dévai, hogy két szúrással meg tudja csinálni. Gondolom nagyon óvatos lesz. Szerintem a keze isteni, amikor kézi vizsgálat volt, az nagyon élveztem Kép)hehe.
Viszont én nem gondolhatom meg magamat közben, mert nem lesz altatóorvos.
Hogy lehet ezt kibírni mozgás nélkül, ha fáj?! Az ember természetes reakciója, hogy ugrik egyett. Azt hiszem óriaási adag önfegyelemre lesz szükségem.
Mondtam a dokinak, ahogy viszek egy féldekás hubit, azt beszürcsölöm 8-tól, így mire pungi lesz, már akár mit csinálhat velem Kép Szerintem tetszett neki az ötlet... Kép

Kép

Kép
boszti

Ági, talán a pultnál találkozhattunk, de nem emlékszem senkire.
Egy göndör hajú vékony magas lány ment be közvetlen előttem, és egy hosszú fekete hajú utánam, akivel a nyíróőben is találkoztam.
meg volt két pár, az egyik mosolyogva jött ki, ott a lány szőkés hosszú hajú volt és vékony.
A másik pránál a lány kicsit testesebb és közvetlen utánam mentek be.
És két másik lánnyal beszélgettem, az egyik Biai, a másikat nem tudom, de neki szerdán lesz pungija.
ha valaki magára ismer, akkor szia Kép

Kép

Kép
boszti

SziasztokKép

KataKép
Nekünk is icsi-s Olivér, de én csak ezért nem szurattam meg magam. Viszont elmentünk az Istenhegyi Klinikára. Kétszer vettek vért. Elöszőr asszem a 12. hét körül aztán a 16-on. Mivel az teljesen rendben volt, az afp is nagyon jó lett, így eszemben sem volt szuratni. Plusszba még a 20. héten elmentünk egy genetikai uh-ra amit egy gyerek kardiológus csinált. Azthiszem ennyi óvintézkedés elég. De ha valamelyik vizsgálatom gyanús lett volna, akkor vállaltam volna az amniót.

ÁgiKép
Nekem egyszer mondta az asszisztens nő, hogy volt egy nőci aki úgy viselte az altatás nélküli pungit mintha napozott volnaKépKép A peték is jobb mínőségük lesznek altatószer nélkül. Nekem is mindig ezt modnogatta a Dévai de én nyúl voltamKép

VandaKép
Szorítok továbbra is!!!! Ezek bíztató jelek, nem hiszem, hogy műteni kéne!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Kata nem tudom, hogy hogy sikerűl, de állt fél 8-ig megpróbálok odaérni, és akkor még nincsenek olyan sokan.

Ági28

Wish: téged ismerlek Kép
Megnéztem a képedet és mi még beszélgettünk is. Kép
Nem most, hanem februárban (vagy január végén).
A kórteremben a szélső ágyban feküdtél, én meg mentem beadatni a szurikat Kép

Kép

Kép
boszti

Boszti én mikor kijöttem a dokitól, akkor még a Wc előtt beszélgettem egy lánnyal, piros felső volt rajtam, és sajna vékonynak nem vagyok mondható. Szóval a piros felsős gombóc voltam én!! :-)

Ági28

Háááát, nem emlékszem Kép
Rajtam meg farmerkabát, alóla kilógott egy fehér átlátszó felső, és keki naci.

Kép

Kép
boszti

Akkor kvittek vagyunk, mert én sem emlékszem, bár az igazat megvallva ma körbe se néztem, mert a dokihoz is úgy rohantam be, mert épp tanúztam valakinek, és pont akkor hívott a doki, és én csak felpattantam, és berohantam.

Ági28

hehe, én is tanúztam, csak egy órával később Kép

viszont így már nem is fogunk találkozni egy hamar a klinikán Kép

Kép

Kép
boszti

Hétfőn nem jössz?? Vagy már csak kedden??

Ági28

Nem kell mennem hétfőn, mivel vasárnap éjfélkor a férjemtől megkapom a choragont.
Ezek szerint te mész. Most hányadik napon vagy?

Kép

Kép
boszti

12.nap. Nekem lehet, hogy hétfőn lesz az inszemem.

Ági28

Az lehet, mert én ma a 11. napon vagyok.
Inszemnél nem mondják meg előre, hogy mikor van? Minden alkalomra cipelni kell a férjedet, hogy hátha most lesz???

Kép

Kép
boszti

Hát sajna nem lehet előrre tudni, hogy mikor lesz, de nekem mondta a doki, hogy hétfőn együtt jöjjünk, mert úgy néz ki akkor lesz.

Ági28

hát ez nagyon rossz lehet. Kép
sok sikert!

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Hú, ez a hétfő akkor tényleg nagyon izgalmas lesz!!! Nagyon-nagyon sok drukk Vanda, Hajnesz és Ági!!!
Vanda, ez már így egy kicsit megnyugtatóbb. Valami jó is van a rosszban. Csak így tovább, megjön az a menzi magától!!! És aztán köv. hónapban jöhet a babásodás... Kép
Hajnesz tuti nem fogod a hétfőt elfelejteni, ott kell lennie annak a petezsákocská(k)nak!!! Kép Ja és egy hónap helyett inkább években gondolkozz szerintem, mármint ami az otthonmaradást illeti. Kép
Ági, csak így tovább!!! Kép
Mennek napközbenre a drukkok Nektek ezerrel! Kép
Mi csak este megyünk uh-ra, de reméljük, jó hírekkel jövünk.

Eszerint Gigi Ti is voltatok szívuh-on a babával. Gondolom Hajdú Júliánál. Fizettetek valamit vagy már gőzöd nincs? Dévai azt mondta, ez ilyen félhivatalos, mert a genetikának kellett volna továbbutalnia. Ezért vagyok bizonytalan.

Boszti nagyon fogok szurkolni Neked kedden!!! Nem lesz túl jó egyedül, bár jó vége lesz a dolognak, így biztos az majd feldob egy kicsit. Én is úgy hallottam, altatás nélkül még jobbak az esélyek. Dévainak meg tényleg isteni keze van, megoldja két szúrással, ha azt mondta, ne aggódj. Gratulálok, jó sok nagy petécskét növesztettél! Kép

Seszi, Duddu, nagyon várom a beszámolótokat! Kép

Duddu napokon belül újra érezni fogod, tuti. Kép Csak az elején még ritkásabban érezni. Én kaja után, ha nyugton fekszem az ágyon, mindig érzem. Rá gondolok és sok szépet küldök neki gondolatban. Akkor mindig nekiáll mocorogni. Kép

Kata, nem is gondolnád, milyen hamar fogod Te is a bébimozgásokat élvezni, figyelni. Jó napi program. Kép Nagyon rohan az idő, mi rögtön félidősök vagyunk, pedig még csak most lettem terhes. Kép Szerintem is (ahogy Gigi írta) az integrált tesztet csináltassátok meg vagy az Istenhegyin vagy a Bolgárkerék utcában. Ehhez először a 12. héten kell vért vetetnetek. Jó hülye voltam, hogy én nem gondoltam rá időben. De Inarinak több esze van! Kép
Gratulálok a Várandós könyvecskédhez! Kép Ezek olyan nagy dolgok voltak az én életemben is. Kép
Egyébként én is mindig benne voltam az első kettőben. Kénytelen voltam, mert tanár vagyok, és valahogy az első órát még megoldották nélkülem, de 9-re mindig át kellett érnem Kispestre, Budapest másik felére. Recept egyszerű, én fél 7-re jártam. Kép De volt, hogy akkor már nem voltam első. És volt, hogy odafagytam. Férjecském néha kisegített és sorban állt helyettem, ha nagyon hideg volt. Kép

Puszi mindenkinek: Melba (19+4)

KépKép
melba

Halihó! Kép
Íme a tegnap esti költeményem. Míg ti olvastok engem, én visszaolvaslak titeket. (lehet, hogy van olyan, ami nem aktuális, azért bocsi...) Kép

Timi! Kép
Éljen soká Papcsibid! Kép

Vanda! Kép
Sokat gondolok rád, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Szerintem jól döntöttél a kh-ba fekvéssel.

Melba! Kép
Tesókám ismét a MÁV-ban fog szülni, csak most egy másik dokinál, aki reméljük, hogy odaér a szülésére. Kép No persze remélem, hogy ugyanolyan könnyen és gyorsan fog születni a kisöcsi is, mint a bátyó! Kép Aranyos vagy, hogy ennyit hiányoltál. Kép

Kata! Kép
Micccsoda méretek! Azta! Kép Szuper lehetett látni a kis szapora szívdobbanásokat! Kép

Ági! Kép
Tényleg nagyon ígéretes az az ötösfogat, bízz a balodban! Kép

Dudukám! Kép
Tutira a kismanókat érezted! Tesómon - egy babával is - látom, hogy micsoda változásokon ment keresztül így 14-15 hetes kora után! És a motoszkálások, kapirgálások is nagyon időszerűek már! Kép Nagyon várom a holnapi beszámolót!

Wish! Kép
Egy hónapon belülre értetek!!!! Kép

Nos, ha már megvárattalak tegnap óta Benneteket, akkor mesélek rólunk is: voltunk tegnap Krizsa Mágusunknál, de sajnos nem azt hallottuk, amit szerettünk volna. Még nem indulunk, - ezúttal rám került a sor a tortúrában. Kép Még eddig mindig úgy sikerült időpontot kapni, hogy nem tudott meguh-zni, mert vagy télapó-csomaggal voltam, vagy ő nem ért rá megnézni. Szóval most megtette, és talált egy pici miómát a méhemben. Cserébe viszont nem találta az egyik petefészkemet. Ilyen még nem volt soha, kérdezte is doktorunk, hogy tán otthon hagytam? Kép Aztán persze meglett, felcsúszott a hasüregbe. A párja meg PCO-szerű. Mivel ilyen bőkezűen szolgáltattam témát az uh-hoz, nem volt uncsi a mozi Kép, rábeszélt, hogy bár lombiknál nem kötelező, de mi ugye egyik oldalról gyengébb anyaggal is indulunk, nálam meg lett ez a mióma, ami indokolná, hogy mindenekelőtt egy kicsit körülnézzenek odabenn. Azt mondta, hogy a HSG 85% megbízhatósága elég kell, hogy legyen elsőre, mert amúgy egészséges vagyok, jók a hormonjaim is... Nekem meg legalább újabb alkalom, hogy kipróbáljak egy újabb nőgyógyászt. Kép Mágusunknak kicsit panaszkodtam, hogy eddig kikhez sodort a szél, és megdöbbentő együttérzéssel, + kritikával, de önmagához híven finoman "elmarasztalta" a nőgyógyász társadalmat. Kép
Szóval most megpróbálok mihamarabb eljutni a feltáró hadműveletre, aztán úgy néz ki, legjobb esetben júniusban indulhatunk. Aztán júliusban dokink megérdemelt pihenését tölti, nekünk meg mindent megér, hogy ő vezényelje le a lombikot, így ha júniban nem, akkor aug-ban kezdünk. Kép
Emiatt egy kicsit letörtem tegnap, így este lelki életet éltünk drága oldalbordámmal. Aztán mára megnyugodtunk, hogy legalább gyűjtögethetünk még, - a doktorunk által kilátásba helyezett 110-130ezres csomagra - és talán még nyaralunk is egyet. Kép

puszi,
seszi

Vanda,
Remélem jól vagy. Drukkolok nagyon, hogy kórház nélkül megúszd. Hogy lennél Te gyenge csajszi, amikor bevállalod, hogy 250 km-t utazgatsz, azért, hogy megbizható orvoshoz kerülj, és bármi is történik veled mindi gondolsz másokra és a humorod sem hagy cserbenKép Igazán szerencsé lesz az a május vége után foganó baba, aki ilyen anyucit kapKép

Melba,
Örülök, hogy Dévai is meg volt veletek elégedve. Szerintem azért most már megnyugodhatsz, erős kis vasgyúró fiúcska növöget a hasadban. Tényleg névról most már lehet faggatni?

Ági,
Hétfőn ügyesek és szép kövérek legyenek a tüszőid. Nekem a kettőben nem volt együtt öt amikor sikerült. (Mondjuk előtte se nagyon, talán ez volt a max.)Remélem Te leszel a következő inszemes-sikerKép

Rékám,
Annyira szépen irtál a mocorgóidról. Biztos, hogy őt érezted.Kép Lassan a másik is megmozdul. Biztos fantasztikus lesz, amikor már tudni fogod mikor melyikük kopogtat. Emlékszem Stella is mindig irt, hogy Boti most dörömbölt, Olivér meg aludtKépNagyon jó érzés, most már naponta 3-4 alkalommal érzem, ahogy mocorog, néha kapirgálós, néha csikizős, egyszer-kétszer boxolós. Buborékolást én is szoktam érezni, de az nálam szerintem bélmozgás, régen is meg volt, úgyhogy azt nem merem a babához kötni.
A felújitás bizonyos szempontból még jól is jön neked, hisz ilyenkor kitör a nőkön a fészekrakó-mindent átrendező ösztön. Legalább az uracskádnak nincs oka szenvedni tőleKép

Hajni,
A hétfői nap a tietek. Kezem-lábam XXXXXXXXXXXXX.-ben. Kép Remélem jó hirekkel jösz majd. Ha igy vérezgetsz, tényleg jobb lenne, ha otthon maradnál, de ezt majd holnap ugyis megbeszéled a dokiddal.

Mi jól vagyunk, meg van a Genetikai Központból az integrált teszt eredménye. Hála az égnek nálunk is minden rendben van 1:1900-hoz az esélye a Down-kórnak, ami kb. 0,05% (Majd matematikus Melbánk kijavit, ha rosszul számoltam.) Na mindegy a doki is azt mondta, hogy ő nem javasolja az amniót. (Kő le, balra el...)

Kata,
Azért én mindenkinek ajánlom ezt a 6 markeres vizsgálatot, sokkal precizebb, pontosabb és megbizhatóbb, mint a magyar AFp.Egyszer vesznek vért a 12.héten, ahogy Melba irta((köszönöm a bókotKép) )A 2. vérvétel a 15-20. hét között van. Nekem kedden vették le a 2. vért és már tegnap tudtuk az eredményt. Igy legalább, ha majd 2-3 hét múlva megtudom a kötelező AFP eredményét, már nem nagyon fogok izgulni miatta.
infot találsz: www.downszures.hu
Itt a Bolgárkerékben ez az integrált teszt25.000 Ft, ha jól tudom ugyaezz az Istenhegyin drágább
Pluszban ahogy Gigi is bölcsen irta a 20. héten a genetikai UH.
Ha gubanc lenne én is vállalnám az amniót, de igy szerintem nem indokolt.

Seszi,
fantasztikus milyen optimistán álltok a dologhoz. Igazán megérdemlitek a sikert. Miómám nekem is volt/van és mégis sikerültKép

Na megyünk aludni, mindenkinek jójtpuszik
Inari
15+6

KépKép
inari

Szia Csajok!
Most csak gyors bekukk, mert nemrég értünk haza és hulla vagyok! De bírom, mikor ilyen sokat írtok! Kép

HÍRADÓ:
Úgy néz ki, hogy úgy két évtized múlva a fiúkérőkkel gyűlik meg a bajunk, ugyanis két kukimentes teremtmény költözött a pocakomba! Kép Kép
Kicsit meg vagyunk illetődve, de nagyon örülünk! Kép UH-s dokinéni szerint 100%.
Egyékbént minden rendben velük. Elég mozgékonyak, feltéve, hogy nem húzzák a lóbőrt. Kép Mindenük megvan, gerincüket és szépen végignézték és természetesen gyönyörűek! Kép

Annyit beszéltetek ezekről a genetikai vizsgálatokról, hogy már elgondolkodtatott, hogy én csak a kötelezőket csináltatom meg. Persze, ha gond lenne bármelyikkel, biztosan tovább mennénk, bár nálunk az amnio nem jöhet szóba, mert 50% körüli a vetélési arány ikreknél. De úgysem lesz semmi baj az AFP-mmel sem és punktum! Kép Meg jövő héten megyünk genetikai UH-ra.
Ezt jól megbeszéltem magammal, igaz? Kép

Erika!
Nagyon örülök a jó eredményeknek! Igazán megnyugtató, ugye?
Bizony, a fészekrakó ösztön nagyon bennem van, de most kell is! Csak legyen mindig, aki elvégzi, amit én kitalálok... Kép Kép Kép

Remélem, igazatok lesz a kapargászós, rugdosós érzésekben. Bár meglepően elfogadó és türelmes vagyok a kérdésben. Ha életjelet akarnak adni magukról, tudom, hogy fognak! Kép

Seszikám!
Ugyan telefonban is mondtam, de mostmár nem jöhet közben semmi, OK? Remélem, intéződik a HSG gyorsan! Rozikánk itt nem tud segíteni? Vagy azért Õ sem mindenható? Kép

Melba!
Megfigyelem majd a kaja utáni dolgot. Kíváncsifáncsi vagyok. Kép
Azért hétfőn nektek is jut egy kis drukk, bár úgyis minden rendben lesz!

Fantomlány!
Hogy s mint?

Boszti!
Hősies bátorságodnak meglesz a gyümölcse! Kép
Én is olvastam már többekről, akik ébren csinálták végig és nem bánták. Egy lányt hallottam, akinek eléggé fájt, de mivel pont akkor sikerült, azt mondta, megérte! Kép

Jó éjt mindenkinek:
réka
17+1
Vendég

csak gyors bekukk, mert sajna ma is dolgozok...

Vandám!
háát, hogy ennek is mennyire lehet örülni!!KépKépKép Most tényleg az lenne a lényeg, hogy a természet megoldja, és semmiféleképpen se kelljen kórházba menni! Eddig minden úgy alakul, hogy így történjen!!! Öröm az ürömben!!
Nagyon ÜGYES, ERÕS lány vagy, sokat gondolok Rád nagy-nagy szeretettel!!KépKépKépKép

Örifogi ügyben vannak nálunk fejlemények:
Egyrészt elküldtük a Tegyeszhez a jelentkezést, másrészt pedig május 31-júni1-2 van tanfolyam az Ágacska alapítványnál, oda már be is jelentkeztünk (illetve Tiborom intézte), ami után ha minden igaz már jelentkezhetünk is a Gólyahírhez.
Ráadásul pont 2-án kell visszamennünk az andrológushoz, amikor is kiderül, hogy júniusban inszemmel vagy lombikkal folytatjuk.
Szóval beindult nálunk a többfrontos támadásKépKépKépKépKép
lkt

SesziKép
Hát, nem semmi, amin keresztülmentek!
De nagyon jó a hozzáállásod! Remélem ezeket az újabb akadályokat is simán veszitek és minél előbb indulhat a buli!

VandaKép
Drukkok mennek ezerrel! Remélem ezzel a sors letudta a rátok kimért próbák sorát!

RékaKép
Asszem fiúkérőkben nem lesz hiány!!!!
Nálunk szuszog éppen két jelentkező a posztraKép!

Képzeljétek, ma találkoztunk egy lány ikerpárral a fagyizó előtt Kép!
Õk már 1,5 évesek voltak, de ugyanolyan kocsiban virítottak!
Néztek is az emberek, hogy micsida mini-ikertalálkozó kerekedett hirtelen.
Amúgy is az emberek 80%-a megállít minket ha kimegyünk, de így még érdekesebb volt!

Képeket majd legközelebb!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Hát Seszi, Nektek aztán igazán kijut a "jóból"! Kép Igazán sajnálom. De hogy Te is milyen erős csaj vagy! Kép Becsülöm a hozzáállásodat, van mit tanulnom Tőled! Kép És hamarosan Ti is megkapjátok a nagy csodát, egészen biztos vagyok benne! Kép Szorítok, hogy mielőbb!! Kép Pihenjetek egy nagyot a nyáron, élvezzétek az édeskettest, mert aztán sosem lesz már benne részetek! Kép

Vanda remélem, egyre jobban vagy!!! És rendbehozza a szervezeted a bajokat külső segítség nélkül is!!! Mennek ám a drukkok!

Inari, gratulálok az integrált teszt eredményetekhez! Ez aztán az örömhír! Kép Azért remélem, a hivatalos is jó eredményt szolgáltat majd, hogy egy pillanatnyi aggodalom se jusson Nektek! Kép
A névlistán 5 nevünk van jelenleg (már vagy másfél hónapja): Domonkos, Dominik, Bendegúz, Benedek, Zsombor. De férjecském ráér az ilyesmivel, nem nagyon lehet sürgetni. Kép Azért azt ígérte, őszre megszüli a fia nevét. Kép

Hú, Réka, nem is tudtam, hogy ikreknél 50 % a vetélési esély amniónál. Ez gáz. Kép De Nektek úgyis minden eredményetek ok-s lesz, tudom!!! Kép És akkor Nektek sem lesz miért aggódni.
Gratulálok a két kis hercegnőhöz!!! Kép Most aztán gondolkodhattok a neveken. Vagy már meg is van? Örülök, hogy minden rendben van Veletek! Kép Nem semmi, hogy már Ti is a genetikai uh-nál tartotok! Kép Rohan az idő, mi?
Köszi a hétfői drukkot! Mielőbbi érezhető babamozgásokat kívánok Neked is! Kép

Timi, ezek aztán a jó hírek! KépMost aztán pörögnek az események! Kép Ilyenkor szoktak a nagy csodák történni. Nagyon szorítok!!! Kép

Stella, aztán küldjél nekünk is abból a babakocsis képből! Olyan kííííííííííváncsi vagyok! Kép

Hajnesz, holnapután hétfő! Remélem, minden ok Veletek és a barnázgatás is elmúlt vagy legalábbis múlóban! Nagyon drukkolok!!!

Mi ma reggel voltunk a Praxisban, 4d-s uh-on, no meg genetikain. Nagyon klassz volt, ismét megkönnyeztem. Babánk jól van, a doki szerint egészséges Kép , jó alaposan végignézte. Persze megint aludt, valahogy mindig az uh-ra időzíti. Kép Így viszont jó fotókat lehetett róla készíteni. Kép És persze azért így is mozgolódott. Megdöbbentett a doki, mert mondta, hogy már a lábacskái a köldököm felett vannak. Én mindig lebeszéltem magam, gondoltam, még nem lehet ott a babóca, azok csak a beleim lesznek... És továbbra is 150 %, hogy kisfiú. Már csak egy név kellene... Még hétfőn megyünk szívuh-ra, ha ott is minden ok, akkor békén hagyjuk növekedni egy időre. Kép

Mindenkinek nagyon-nagyon szép hétvégét!
Melinda (19+5)

KépKép
melba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: