A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szerda délelőtt nekünk CSiribiri van negyed 11-ig .Csak jelezni kívántamKép
20170114224602

Ildi Kép
Szegény párod Kép Nagypapának mielőbbi gyógyulást! Lakás várhat, inkább pihenj egy kicsit!

Manóka Kép
Nagy nap ez a mai, megérdemled a pezsgőt Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

DEn!

Jól sértődj meg a sütidet gyanúsítgatókra,én tuti ezt tennémKép,és ne hozzál nekik!CSak nekemKép
20170114224602

Emma, Bogárka
boldog születésnapot!!! KépKépKép

Indi,
ez egy fantasztikus nap lehetett Kép végre jó értelemben véve is összejöttek a dolgok! Kép

Zuz,
köszönöm a meghívást, de eddig nem is jártam erre, készülődés-vendégség volt ma nálunk Kép És Dóci előzékenyen fél 4-ig aludt, így MINDENNEL elkészültünk, mire felébredt Kép Látom, ti viszont nagyon jót sétáltatok Kép Fagyizás számomra amúgy is kíííííínzás lett volna KépKép

Fibi,
igen, sajnos szinte csak integetni tudtunk egymásnak Kép De örülök, hogy jobban vagy!!!! Kép Majd jövő héten...

Ancsi,
honlap tökjó Kép és a képek is! Kép

Dora,
jobbulást nektek! Kép

Bikás nekünk is jó jövő szerdán, délelőtt is, délután meg úgy, ahogy most is Kép

vera
kisün

S.O.S.!

Recca féel Máli pogácsa az milyen ?Én nem ettem,de jól hangzik a recepzje.ÉS nem kell szaggatni vagy valami?
20170114224602

A konyha már kész is, összedobtam!Kép

Den!

Az a gáz, hogy eddig párom nagyszüleinél volt a kutyus, amíg Õ dolgozott! És most nem tudjuk mi legyen! Mert Timivel együtt nem tudom egyedül levinni az ebet!Kép Na, majd megoldódik valahogy!

Tényleg rég írt Bogárka!

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Nekünk kedden MMR oltás lesz, úgyhogy szerintem megint kihagyjuk a szerdai talit! De remélem mostmár gyakrabban összegyűlünk majd, hogy itt a jó idő és bevált a "bikás"!Kép
ildi76

Votiv,
kösziKép 22-e a határidö, ugyhogy sirály a helyzetKép igy jár, aki mindent az utso pill-ban...

Manoka,
egészségedreKép

KépKép
fibi

Ildi!

De kedd az kedd,szerda meg szerda!Mi hétfőn oltatunk!Ha gond lesz az úgyis csak 10 nap múlva!
20170114224602

Ildi,
mi is MMR utani napon voltunk a Bikáson, no para! a reakciok állitolag csak egy hét mulva jelentkeznek.

Kisün,
és Te pocakmanod jol viselkedik?Kép Emlegetett ma Téged Barbara, hogy milyen aranyos voltál, hogy még mélben is biztattadKép

Láttuk ma Angélát, hát gyönyörü egy gyermekKépKép

KépKép
fibi

Látod, Jucus is megmondjaKép

Recca,
Te meg hol bujkálsz?Kép

KépKép
fibi

Fibi,
pocakmanó nagyon jó baba, jelenleg eszik, alszik, mozog, és még csöndben van Kép Barbit üdvözöld a nevemben!!! Kép Jól vannak?
Egyébként két nappal ezelőtt éjjel bekapcsoltam a tévét, épp a Záróra ment az m1-en, a szülésről volt benne szó, és Bálint Sándor volt az egyik meghívott szakértő Kép Jó volt látni Kép

Ildi,
párod nagypapáját nagyon sajnálom Kép és a munkahely KépKép

Músz,
otthon vagytok már? Kép

vera
kisün

Ildi, Istókot a Bogárkapark előtti napon oltották MMR-reKép pár napig folyt az orra, de közben a kivezetőt is megkapta, azóta semmi tünet. mi dokink szerint 7-10 napon várható megfázásszerű, hurutosság, nyirokcsomóduzzanás vagy pöttyösség. de NE legyenKép

votiv 8)
votiv

Jucus, ez a pogacsa nem pogacsa, csak a neve az, tehat nem szaggatos. a leveses kanal meg nem evokanal, vigyazni!

Fibi, nagymamanal voltunk ma, nemreg ertunk hazaKép

Emmanak, Bogarkanak boldogot!!KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

hopsz, macskabol 7 kullancs, ebbol az egyik egy masikon szipokazott...

Coolio
recca

Recca!

AKkor milyen kanál az a leveses?Képet!KépÉs ezekszerint nem is sós ?
20170114224602

Juc, hat olyan, amivel a levest szedik ki a talbolKép merokanal, igy ok? (meg kell hagyni, eleg bena a megfogalmazas a receptbenKép) es hat mivel cukor van benne, nem sos... (ez az a suti, amire Gigi azt mondta, h turosKép)

Coolio
recca

Fibi, nehez am ugy levelet kuldeni neked, ha minden visszajonKép

Coolio
recca

ja, es meg 3 kullancskaKép

Coolio
recca

Miért nem evvel kezdted?Én is azt hittem,hogy túrós az a túrós ízű.Kép
Leveses kanál is világos már.Kép
Akkor holnap kipróba,jönnek vendégek!
20170114224602

Jó reggelt és szép napot mindenkinekKép

Kép

Azt elfelejtettem a minap, hgoy kiscsi fiam első igazi, szándékos és jól felismerhető, hosszú áés széles mosolyát Macsnak ajándékozta Kép

indianyo

Sziasztok!

Indi!

Jó egy ilyen képpel ébredni!Kép

Köszi a megnyugtatást MMR ügyben! Azt hittem az oltás után is szokott lenni láz! Reméljük nem lesz, meg használnak majd a bogyók Fibi jóvoltából!Kép

Elég vacak éjszakánk volt! Timi többször felsírt a foga miatt! Párom nagypapáját meg végül éjjel 2-kor hazaengedték, hogy mégsincs ínszalag szakadás! Párom aludt vagy másfél órát és bement dolgozni!Kép Már 2. napja csinálja ennyi alvással, remélem nem lesz baja!Kép

Szép napot! Mi megyünk nagynénémékhez!

Jucnak akartam még írni, hogy tegnap Timivel megnéztük Votiv képeit és mondtam Timinek Panna nevét, Õ meg ismételgette, hogy Pa-Pa! Egyre több mindent kezd mondani!Kép

ILdi
ildi76

Jucus!
a Máli lehet, hogy Málé (mivel kukoricából van), és módosítottam a recepten, vagyis oda írtam, hogy a leveses kanál az levesmerő-kanál, nehogy vki félre értse.
nem szaggatós tészta, hanem olyan kevertsüti-féle. ránézésre mint sült tejbegríz Kép, de nekem nagyon ízlett , nem volt túl édes.

ancsipancsi

Jó reggelt!

Manóka:
olyan jól megfogalmaztad,hogy:"ünnepelem magam és Emmát"Kép
Nagyon helyes!

Indi:
köszi a képes oldalt,most már elmentettemKép
Dominó gyönyörűséges!!!

Dóra:
kívánom,hogy gyorsan gyógyuljon meg KatababaKép
A kép tényleg elég lazaKép

Kisün:
jaj de sajnálom,hogy nem láttam BS-tKép

Pocak:
jobban vagytok már?Kaptatok végül antibiotikumot?

petergabi

Indi!
van egy wc, azt használjuk felnőtt tisztába tevésre ;-).

Al, Fibi!
május 22 a határidő.

Jucus!
majd írd meg, hogy sikerült neked a Málé. én holnap sütöm meg (újra, mert elsőre evőkanalat értettem Kép)

ancsipancsi

VeraKép GabiKép
Én éppen az éjfél után esedékes etetésben voltam, ilyenkor lámpa helyett a tévét szoktam benyomni hang nélkül, annak kisebb a fénye. No és akkor megpillantottam egy borzasztóan ismerős mosolygós bajuszos embörtKép Ott is ragadtam végül az egész műsor alatt, az otthonszülésról volt szó, nagyon kedveseket mondott BS (egyáltalán nem ellenzi!)

Gyógyító manókat küldök minden illetékesnek!

DóraKép kösziKép Azt gondolom, hogy midnenki végigcsinálná, nem olyan nagy kunszt ezKép Kicsit fárasztó, meg sajnálom néha magam, de az belefér Kép

indianyo

jó reggelt és szép napot mindenkinekKép

I love DominóKépKépKép

Juc, emléxel arra, mikor Indit látogattuk meg még a Szent Imrében, és BS jött a folyosón, és Panna és Isti odamentek hozzá, aztán el se lehetett őket csalogatni, annyira tetszett nekik?Kép BS mosolygott a gyerekekre, kedvesen beszélgetett velük, és hát ugye a gyerekeket nem lehet becsapni, ők a legjobb emberismerőkKép le se lehetett őket vakarni az aranyos doktorbácsirólKép

votiv 8)
votiv

I Kép BS!

petergabi

megírtam a cikkeimet, jól el vagyok csúszva de lassan beérem magamKép

még jó, hogy Isti (Lusti?) most kelt fölKépKépKép
nagyot bulizott tegnap a bátyjaivalKép

votiv 8)
votiv

Indi: Domino tündéri a képen.

Ildi: párod munkahelye, hááááááát nem irigyellek titeket. Tényleg nem egyszerű helynek néz ki. Enyém embör kb. éjfélkor került elő, de azt állítja, most már könnyebb lesz. Hát majd meglátjuk.

D. Anita? hááááááát rá nem gondoltam pedig logikus lett volna.

Ildi: akkor jöhettek ti is ezek szerinte Bikásra.

Szép napot mindenkinek

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv!

Emlékszem és nagyon barátságos és természetes volt doktor bácsi!

RECCA!

Kukorica lisztet nem kaptam akörnyéken (persze utolsó ercben jut eszembe)kukorica grízt meg nem mertem sütihez.SEGÍTSÉG!Ma akkor nem próbálom ki a Máli/é pogácsát,de nem tettem le róla!
20170114224602

Juc, a k.liszt mostanaban valamiert eleg nehezen beszerezheto (v csak tok draganKép). (gondolom, idehaza nem terem eleg kukoricaKép) grizrol majd Ancsi nyilatkozikKép

BS-re egyre kivancsibb vagyok. annyi jot mondtok rolaKép, en meg az se tudom, hogy nez kiKép

ja, Indi, anyakonyvezeseteknek en is orulokKép bar ezek szerint ezzel meg kozel sincs vegeKép

Coolio
recca

Recca, itt megnézheted:
http://www.origo.hu/noilapozo/szuloknek/20011119vizben.html
és nagyon szép a szüléstörténet is hozzáKép

votiv 8)
votiv

Recca!

Kaptam lisztet,mert nem nyugodhattamKép,és most megy a sütőbe a süti.
Majd beszámolok!
20170114224602

Votiv,
most akkor BB vagy BS, akin csüngnek a gyerekek????
Én meg I LOVE <blink>KL</blink>!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

egyébként mellettünk is elment BS, mikor Moosenál voltunk, de egyik gyerek sem nyomult rá (Petra, Doni, Lencsi, B és Igi)...Kép Pedig Igi kifejezetten közel volt hozzá, éreznie kellett volna a mágneses hatást...és mégsem...
tehát: NEM TÖKÉLETES A PASI!!!!!!!!!!!!!
pechKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZsanciKép Ha jól értem, amit értek, akkor ezt el is várja tőled az illető KépKépKép

Május 10-én volt BS a Záróra műsorában, most kerestem rá, nicns sajnos videoarchív a műsorról az MTV-n. Kár, tényleg aranyosak voltak.

indianyo

Bogárka:
annyiszor meg akartam már kérdezni,de mindig elfelejetettem:tudsz valamit a"honlapunkról"?Kép

Zsan:
szerintem így van rendjén /BS/!
Képzeld ha mindenkinek Õ jelentené a tökéletes orvost?!
Bezzeg a SZÕKE M.Gabi....KépKépKép

petergabi

Gabi,
KépKépKépKép
és volt már egy ilyen imádat hullám errefelő: akkor B.Zs. volt az "áldozat" Kép Heteken át, minednki az ő nagyszerűségéről beszélt! De mennyivel jobb ez, mintha állandóan fikáznánk valakit!!!
Szóval: éljenek a JÓ PASIK!!!!KépKép

Indi,
igen!!KépKép

és képzeljétek, Igi ma újabb szóval ajándékozott meg minket: ÉLJEN!!! és ez az új szó is!!!Kép

ja, és a hétvégén családi hétvége van a Rubin Hotel wellness szekciójában...csak mondom, ha valaki a környéken van...Kép

http://www.hotelrubin.com/HUN/index3.html

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Én is szeretem nagyon BS-tKépKép nem cserélném le senkireKép és nobody's perfect... of courseKép

Recca,
irtal nekem? dejoKép nem értem, miért nem jön atKép iwiwen is probáltad?

KépKép
fibi

Vera,
igen, jol vannak, és nagyon édesek együttKép Ök (Barbi és Angéla és a Szentimre H) meg az Rtl-en voltak fél 7-kor a Hiradoban csüt. este, asszem a születés hete (vagy család hete) miatt. Persze nem láttam azt semKép

KépKép
fibi

Recca!

Süti finom lett,csak a közepe nagyon nem akart megsülniKépde elfogyott,ezért gyorsan sütnöm kell a vendégeknek egy adag csokis kekszet.Kép
20170114224602

ZSanci: király vagy... köszi. mi megyünk, amúgy is szaunkázni mentünk volna, de akkor megnézzük ezt a helyet. Köciiiiiiii.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ne röhögjetek ki, de még sosem csináltam dios gubátKép Beáztatom cukros (mézes) tejbe a kiflit (vagy fonott kalácsot), azt összekeverem dioval, és be a sütöbe? vagy még kell bele vmit rakni? és a tejet melegitsem meg elöször??

KépKép
fibi

FibiKép
Ha a diós gubát ugyanúgy kell, mint a mákosat, akkor sütőre nincs szükségKépA tejet melegen tedd rá, igen.
De kár, hogy az RTL-nek nincs híradós archívja, miből maradtunk ki! Úgy megnézném Barbit és Angélát a HbanKép

Akkor a következő tali a Rubin Hotelben lesz? De jóKép De képeket rakjatok fel Kép

indianyo

Indi,
kösziKép Barbiékat ma már haza is engedtékKép
Rubinba csak Johi megy, nem?Kép

KépKép
fibi

Johiéknak nagyon jól megy,múltkor a Griffbe mentekKép
Ugye JOhi?
20170114224602

Ja, ja nekünk nagyon jól megy. Ma is azért megyünk oda (Rubin), mert ingyééééééé van. Griffbe szaunkázni azért szoktunk járni, de az ocsóóóóóóó. Gyerkőt elvitték anyuék,úgyhogy indulunk is. Mindenkinek gyönyörűséges estét. Nekünk az lesz, édes álom baba nélkül. De már most hiányzik FanniSára... hmmmm hogy is van ez??

Johi

Kép
Kép
johanna1975

mi is voltunk Rubinban...sőt, holnap megint megyünk!!
olyan király hely, h alig akartam hazajönni...Kép és hamarosan gyerekmegőrzőjük is lesz...
a sóbarlangból alig tudtam kijönni...meg az aromateremből...KépKép
jó a squash pálya is, találtam egy galileo nevű gépet, ami tökéletessé teszKépKép és és és...
van thai masszázs is...ollllllllllllllllllyan király volt!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép

Bemutatom rovid haju Akost:
Kép

KépKépKép

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: