A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sildike!
LackóKépKépKép
Ez valami babakeksz a kezében?

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok! Kép

Bocsi, hogy elhanyagollak titeket, azért olvasok ám, csak mászkálunk ezerrel mindenfele, este meg már zombi az agyam, úgyhogy biztos csak csupa süketséget írnék nektek Kép

Vudu miatt ne aggódjatok, attól függetlenül mennek ám, hogy nem írom le! Kép

Most indulunk Mátét oltani, remélem, nem kap ő is kettőt Kép

Mea,
nálunk le van engedve a redőny, de csíkosra hagyom, hogy reggel besüss9n a nap, így kel Máté 7-7.30 között.

Pusztok

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó reggelt!

Bab
Tofi jól viselte az oltást?

And
Eszti végül mitől volt rosszul?

Prüntyi
Csak azzal tudlak bíztatni, hogy hátha Tündit nem viseli meg ennyire. Mi 4 napja alig alszunk(

Lányok
Vki írta, hogy rendelt biozöldséget. Honnan? Mi a tapasztalat?
Én is rendeltem, de nem vagyok megelégedve. Nem használtam még föl a holmit, de a körítés az elég gáz.Megrendeltem dátum szerint, hogy mikorra kérem. Egy héttel elöbb akarták hozni, akkor nem tudtuk átvenni. Aztán nem hozták amikor kellett volna. Ma reggel végül kihozták. És 1.000 forinttal átvertekKép A holmi ránézésre nem túl szép. Na de ezt a részét íz alapján fogom megítélni.

Dokiváltás
Nekünk azt mondta a védőnőnk, hogy rajta keresztül lehet váltani és úgy hogy a régi dokinénivel akár nem is kell többet beszélnünk.

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Mea
Szerintem ha félhomály van és nem tűz a szemébe a nap, akkor nincsen jelentősége hogy mennyire sötétít be.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt!

And,
Jaj, de jó, hogy Eszti már jobban van!

Asszem felrobbantam volna én is, ha ilyen sületlenséget hallok vissza!

Duda, JuciKépKép
Köszi az érdeklődést, Tofival minden rendben, mintha mi sem történt volna. Keletkezett egy 1 cm-es dudor az oltás helyén. Amikor újszülöttként kapta, akkor egyáltalán semmi reakció nem volt. Reménykedem, hogy most már kialakul a megfelelő védettség.

Dokiváltás
Mi megkérdeztük az új dokinkat, hogy tud-e fogadni minket. A papírokat már ő kérte ki a régitől. Az én háziorvos váltásom is így történt, simán elmentem egy másikhoz, és ő hozatta át az anyagomat.

Tofi mostanában pontosan 5:55-kor kel, de pirkadatkor, amikor a madarak úgy rendesen rákezdenek, már folyamatosan hallom mocorogni. Nálunk is csak sötétítőfüggöny van, az meg lótúrót sem ér. Gondolkodunk, hogy mit kellene felszerelni, rolót, reluxát vagy redőnyt. De már nem nagyon szeretnénk befektetni nagyobb összeget a lakásba.

Kép
Bab és Tofi
bab

Lányok, nagy hírem van!
Még nagyon lassan és nagyon bizonytalanul, de Nati KÚSZIK!KépKépKép
Szerdán este csinálta először, tegnap semmit és most reggel, ahogy a Bóbitából meséltem neki, ráindult a könyvre!KépKép
Nagyon örülök!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi,
De szupi! Gratulálunk! Most már biztos, hogy nagyon hamar belejön! Akkor aztán már nincs megállás!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Jó reggelt!

Húúú, mennyit írtatok még tegnap este!

Először is Ayse, And, Jucc, Thomasanne, Andi, Viki, Bab köszönjük a bókokat

And!
A Clorox-ban, ahogy írtad isKép azért nem szabad sokáig hagyni a ruhát, mert szétroncsolja az anyagot. A flakonon is a makacs foltoknál csak 1 óra ázást ír. Persze a pelusokat én sem sajnálomKép!

Thomasanne!
Azon a képen Réka a pillangós mosdó szivacsát tömi a szájábaKép! A BCG-heg nyoma nagyon különböző lehet. Rékánál (ha még emlékszel) batár nagy seb volt.

Jucc!
De jó, hogy Gergőnél nincs semmi komoly!
Farkaséhségnyi-kaliberű pusziosztogatós Balázsod nagyon édes lehetettKépKépKép!!!

Andi!
Nagyon sajnálom, hogy 11 hónapja még nem tudtál egy nagyot aludni. Hát én sem hagylak le sokkal az biztos, de Réka legalább már bemututatta, hogy át tudja aludni az éjszakát.
VideoszerelésKépKépKép

Viki!
Peti nagyon ügyesKép, hogy a kiságyban már egy fél kézzel is meg tudja tartani magát!

Hari!
Lili nagyon édesKépKépKép a képeken, nekem a fürdőzős tetszik a legjobban!

Bodza!
Szegény Saci, csúnya dolog ez az ekcémaKépKép!

Bab!
De jó, hogy Tofit nem viselte meg az újra oltásKép!
Cooper-tesztKépKépKép!!!

Barbi!
A dokiváltásnál sztem először beszéld meg az újjal, hogy át fog vállalni Titeket, s Tőle kérdezd meg, hogy Õ hogy szokta. Ált.-ban elintézik a dokik egymás között, de van olyan is, hogy személyesen megy a szülő a kartonért, s átviszi az új dokihoz. Mi így csináltuk.

Na, Réka már dájdáj-ozik, meg nyenye-nyézikKép, megyek!
C.

KépKép
cinka

Andi!

Hát ez szuper!!! Nagy nagy GRATULA Natinak KépKépKép! Ha egyszer egy kúszás beindul....KépKépKép!
Kezdhetsz pakolniKépKépKép!
C.

KépKép
cinka

Mea!

Zita szobájában roletta van, ami átengedi kicsit a fényt. Namost a rolettát elvitték varrni pénteken, azóta nincs semmi az ablakon. Reggel pont oda süt be a nap, de Zitát ez nem zavarja, ugyanúgy kel, amikor apa készülődik 3/4 7 körül, majd visszaalszik, és én keltem 1/4 9 körül. Viszont a napközbeni alvásnál zavarja a napvilág, így mostanában anya helyén alszik. Kép

Andi,
Natinak gratulálunk! Kép

And,
Neked is szuper anyósod van! Kép
Az enyémen is látszik a sajnálat, amikor Zitát nézi, hogy én vagyok az anyukája. Olyan boldogtalan ez a gyerek.... KépKépKép

Sis,
vééégre megvagytok! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Bab, Cinka!KépKép
Köszönjük!Kép

Cinka!
Amikor Réka átaludta az éjszakát, te is végig tudtad aludni? Én, ha Nati jobban alszik, akkor is felébredek már.Kép

Bab!
Örülök, hogy Tofi jól van!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt lányok!

Duda, nagy gratula! Most aztán futhatsz utána!

Tünde, úgy emlékszem 3 e ft/ 1 liter, te melyik testápolót használod?

Sildike, édes a kis Lacika, nem félsz, hogy agyobbat letör belőle?

Barbi, rendbejöttetek? Hogy vagytok?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Ja, még az ekcémás babák/anyukák figyelmébe! Mi nem fürdetjük minden nap, mert a víz is nagyon kiszárítja a bőrét! És kb 34 fokos a víz, mert a meleg víz is rossz.

Kép

Kép
prüntyi

Cinka, AndiKépKép
Köszi!

Tünde,
Annyira jó lehet, hogy ilyen nagy az alvásigénye Zitának! Mikor szokott újra elaludni a 1/4 9-es kelés után?

Kép
Bab és Tofi
bab

Prüntyi, Tünde!KépKépKép

Prüntyi!
34 fok??? Jó ég, én belefagynék!KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda, én is! Ezért fűrdik az apjával Kép

akit érdekel: http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php?almenu=1&termek=1

Kép

Kép
prüntyi

Duda
Nagy gratuláció Natinak!Kép
Remélem lassan Marci is a nyomdokaiba lépKép Még mindig csak pörög-forog
hisztizik, csúszkálKép

Tünde
Anyós-sajnálatKép Csak tudnám miért ilyenek!!??

Bab
Hova kapta ezt az oltást? A karjába? Tök jó, hogy nem viselte megKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja még annyit.
Ha vki babájának a bőre nagyon érzékeny, vagy akár a sajátotok. Tudok egy új termékcsaládot.
Állítólag semmi szervezetre káros anyag nincsen benne, mert hogy a kozmetikumokban általában van. És a bőrön keresztül nagyon gyorsan felszívódik. Én most próbálom ki. Eddig ok.Szóval ha vkit érdekel szóljon.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Helló!Kép

Segítsetek, lécciKépKép

Oltás: Lénának éjszaka 39,5 volt a lázaKépKépKép
Prizniceltünk, kúpoztunk, minden...
Most meg literszám ömlik az orrából a vizes takony!!!!KépKépKép
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy nem ő fázott meg, hanem ez a k...va dupla újraoltás csinája ezt...

Beszéltetek valami homeopatias bogyóról, folyékony taknyolás ellen....

Kérlek titeket, ha valaki emlékszik rá...írja megKépKépKépKép, mert szétb..sz az ideg....

Fel is hívom majd a dokinőt, csak hogy tudjon róla, milyen fasza oltást kaptunkKépKépKépKép

m.

Kép

Kép
megann

Juci,
Igen, a karjába kapta, ha jól láttam, akkor bőr alá.

Tofi mostanában már kezdi kapizsgálni, mit jelent, hogy nem szabad. Mániája, hogy kikúszik a habtapi szélére, feltépi, nyalogatja és rágicsálja. Minden alkalommal elmondtam neki, hogy nem szabad, de az elején nem nagyon hatotta megKép. Pár napja meg már ilyenkor megáll a kezében a polifoam puzzle (Nyúlné, már ilyen néven is láttam hirdetniKép) szélével, félúton a szájához, néz rám nagy szemekkel, és szépen visszaereszti a habtapit, és másfelé veszi az irányt.Kép Imádom!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Prüntyi,
a Babé testápolóját használjuk, mondjuk ez kicsit drága volt, mert 500ml volt olyan 3600 körül, de nagyon jó! Asszem veszek ilyen tusfurdőt Zitának, a gyógyszertári fürdetőt nem szeretem (pedig ez is jó).

Bab,
most megint alszik a Kisasszonyka, kb 10-délig, egyig szokott. Ha van dolgunk délelőtt, akkor meg kimarad a délelőtti alvás, egészen jól viseli ezt is. Kép
Vagyis nem alszik, hallom, hogy morog. Kép
Vendég

Megann,
nem apától kapta el Léna a kórságot?
Szegény, gyógyvudut küldök neki. Kép

Bab,
küldöm Zitát átnevelésre! Kép
Vendég

Megann, én a Gelsemium 9 CH-t találtam...vizes orrfolyás, lázzal. napi 4x 5 golyó

Juci, érdekelne, mi az?

Kép

Kép
prüntyi

Tünde, a sima testápolót? mert többféle van...képzeld felhívtam a forgalmazót, és mondtam, hogy mi a helyzet, és hogy kérek termékkatalógust és orvosi ajánlást, hogy a sok szer közül melyiket használjuk...nagyon készséges volt, kíváncsi vagyok mikor reagálnak...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Tünde
Enyém anyós is szokott néha olyan arcot vágni, hogy "ennek a gyereknek az anyján kívül nincs gondja az életben főleg ha a nagymama is itt van".Kép

Prüntyi
Már morzsolt (harapni még nem tud, mert nincs foga Kép) le belőle nagyobb darabot Laci, de szétolvadt a szájában. Kicsit furcsa képet vágott az elején, amikor elnyelt egy-egy darabot, de hát már nagy fiú, 7 hónapos volt tegnap, úgyhogy kell szoknia a picit darabosat.

Duda
Biscotti-t adok Lacinak, na nem sokat, csak kb. napi felet, azt is csak amiatt, hogy szokja a picit darabosabbat, meg az egyedül evést.
Még Bazsi pici volt, amikor olvastam, hogy hagyni kell a babákat az elején kézzel enni, mert akkor megszokják a mozdulatot és utána ügyesek lesznek az evőeszközzel. Bazsinál bejött, Laci is szépen eszi a piskótát.

Kép
Kép Kép
sildike

Megann,
Jobbulást Lénácskának! Ha taknyos, és ilyen magas a láza, nem lehet, hogy tényleg apától kapta el?

Tünde,
OK, jöhet az édes vigyori kiscsajod átnevelésre, én meg küldöm Tofit, hogy vegyen jó példát alvás ügyileg!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Prüntyi,
nem tudom, hogy sima testápoló-e, de rá van írva, hogy ekcémás bőrre is ajánlott.
Vendég

Bab,
Ok, felteszem majd a vonatra. Kép
Vendég

Megann
Valószínűleg a régi oltást kaptátak, mert az az, amiből kettőt adnak.
Annak nagyon sok babánál volt magas láz a tünet. A mi doktornénink eleve mindig azt mondta Bazsinál, hogy amikor hazaérünk akkor rögtön egy lázcsillapító kúp, és lefekvés előtt is egy kúp az első és a második nap is.
Pont emiatt adattam Lacinak már én is az új oltást, úgyhogy szerintem is nagy rohadtság, hogy nem figyeltek oda az oltóanyagokra és szegény babákkal ilyesmi történik.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
Tegnap pont azt mondta az And, hogy ő anno csak Infanrix-et vett Hib nélkül 4000 forintért, de ez is az újfajta szamárköhögés elleni komponenst tartalmazza, tehát az újat is lehet két részletben adni emiatt. Ezt kaphatta Lénácska is. Nem hiszem, hogy megmerik tenni, hogy a régivel oltanak újra, ha egyszer az ember megvette a megfagyottat 8000-ért. Akkor már tényleg nagy lázongás lenne!

Kép
Bab és Tofi
bab

Megann!

Sajnálom. Lénának jobbulást!

Bodza!
Sacinak is jobbulást!

Minden kúszó-mászó, álló baba nagyon ügyi!Kép

a képek helyesekKép

Mea!
Peti még velünk van egy szobában(helyhiány miatt) és redőny van az ablakon, szóval ő korom sötétben kel hajnalban! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Megjöttünk a szuriról, Máté csak egyet kapott, Megann, és aki még érintett ezügyben, olvassatok lejjebb!!!
Ügyi volt nagyon Máté, nem is a szuri miatt sírt, hanem mert lefogtuk Kép Amikor felvettem, már simán vigyorgott megint, bár elég furi, hogy amikor hazajöttünk, egyből cicit kért és elaludt, és ennek már egy órája... Remélem, mi megússzuk ennyivel.

Juci6,
biozöldség Kép
Vuduzok, hogy legalább finom legyen! Kép
Lökjed az infót a titokzatos csodatermékekről nyugodtan Kép

Bab,
Tofinak bcgvudu ment! Kép
Köszi a linket, jónak tűnnek a Babé cuccok!
Ééédes lehet Tofi! Kép Máté is érti, de ő rámvigyorog, úgy csinál, mintha másba kezdene, aztán ugyanúgy folytatja tovább a tiltott tevékenységet Kép

Duda,
Gratula Natinak! Kép Na ugye, hogy előbb-utóbb mindenki megtalálja a kellő motivációt Kép
Máté is videoszervizes ám, hála égnek azt még nem fedezte fel, hogy bele is lehet rakni a cuccokat... Kép

Cinka,
láttam ám a fotókat a szökevény-Rékáról Kép Kösd fel a gatyád, nemsokára te sem fogsz ennyit írkálni ide Kép

Tünde,
KépKépKép Olyan elveszettnek éreztük magunkat ám eddig!
Vonatozós Zita KépKép

Prüntyi,
34 fokos vizet én is megszoktam már, bár nincs ekcémánk Kép Utána viszont, amikor Máté már alszik, felmelegítem kb 42-43 fokosra, és úgy ejtőzöm egyet, mert azért csak az az igazi KépKép

Megann,
tejóég Kép Szegény Léna, én nem tudok homeóban segíteni, csak a szokásos vudut küldöm, hogy mielőbb jobban legyen Kép

Egyébként nem is értem, miért kellett két szuri, most kérdeztem a dokinkat, és csodálkozott, hogy ez milyen eljárás, hiszen össze lehet szívni a kettőt, és úgy beadni.

Kérdezz rá nyugodtan, hogy miért nem egyforma anyagot küldtek, vagy ha egyforma, akkor miért nem ugyanúgy adják be mindenhol!!!

Állj ki magatokért, ez nem járja, hogy itt szívóznak szegény babákkal Kép

Sildike,
aranyos Laci a piskótával Kép Lehet benne valami, hogy hamarabb megtanulnak egyedül enni, Máténak én is odaadom a körtét, abból ha nagyobbat harap, azt is elnyammogja szépen. Kép

Felháborító lenne, ha a régivel oltották volna Lénát!! Kép
Reméljük, hogy Megann utána tud járni, és tényleg Babnak van igaza!

Pusztok

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bab,Tünde, Prüntyi!

De persze hogy lehet hogy apától is elkaphatta...de talán még könnyebb a lelkemnek, ha ezt is az oltásra foghatom...
Ezenkívül apa szerintem szimlán megfázott focinál...
Apának fáj a feje, a torka stb..
Lénánál úgy veszem észre hogy nem fáj semmije, csak ömlik az orrából a takony ezért a száján veszi a levegőt...még a kedélyállapota is normális...
Délben megyünk a dokihoz...már mondam neki, hogy mia a szitu...

Ja és Léna miért 3 nap után kapta el apától?

Túl sok a "fura" körülmény....KépKépKép

Köszönjük a vudut és minden segítséget, most is priznicelünk,....nappalra a 38,6 kicsit sok...KépKépKépmi lesz éjszaka????

Ja és én is lázcsillapítókúppal tettem le Lénát aludni, ennek ellenére 3/4 2 kor mértem a 39,5-tKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Ja, és most jut eszembe,

Jucc,
nekem is van még négy ampulla kokainom, elviszem a talira, ok?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megann
Szegény Lénának mielöbbi jobbulást!

Sis
Holnap letesztelem a bio cuccokatKép

Prüntyi, Sis
A neways termékeikről van szó.
A baba sampon és fürdető 2.100. ft. 250 ml.
Megvásárolható úgy látom interneten keresztül is.
Én az egyik ismerősömön keresztül veszem.
Ha gondoljátok nektek is rendelhetek. Én is most szeretném kipróbálni ezt a babafürdetőt is.
http://www.neways-hu.com/shop/index.php?cPath=10&XTCsid=a4f8a835133784f9db815532 ea88351d

Bab
Tofi nagyon édes lehetKép És milyen kis szófogadóKép
Marci evés közben szokott csapkodni, nézelődni, viháncolni. Minden csupa kaja lesz, így én is rászoktam szólni szigorúan. Olyankor megáll pár mp-re. Néz rám. Meg kell zabálni olyankor (is). Aztán eszik rendesen pár kanállal és ismét randalírozik.KépKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann
Nálunk Laci kb. 5 nap múlva kapta el apától. Neki is fájt a torka, és taknyos volt.
Ha nem tudjátok semmivel levinni a lázát, akkor lehet a 3 nap láz 3 nap pötty vírus is. Azt is ilyen idős koruk körül kezdik elkapni a babók. Annyi, hogy 3 napig semmivel nem lehet levinni a lázat, se priniccel se lázcsillapítóval. 3. napon a láz elmúlik magától, mintha soha nem is lett volna és jönnek a pöttyök. 3. nap elmúlnak a pöttyök is.

Azt nem olvastam, vagy csak felületesen, hogy And mit írt, bocsi.Kép

Egyébként az új oltás is járhat lázzal, csak nem olyan magssal és nincsenek olyan csúny szövődményei.

Sis, Bab
Majd eljön az a fázis is, hogy már nincs édes vigyor, hanem alkalmi süketség van, de még akkor is édesek. Bazsi nálunk az a becserkészős fajta volt. Angyali pillantásokkal kúszott egyre közelebb a célponthoz, majd amikor odaért ránk nézett azzal az "anyaénnemistudomhogykerültemmármegintide" pillantással és mosolyogva rosszalkodott tovább.

Kép
Kép Kép
sildike

Juci,
egészen jó árban vannak a cuccaik. Bár nem tudom, nekünk érdemes-e kísérleteznünk, mikor a Bübchen anniyra jól bevált. Egyelőre nem rendelünk, de azért köszi Kép

Sildike,
Bazsi hogykerültemide- pillantása Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Köszi Juci, ahogy elnézem az összetétel kb. u.olyan mint a Babé-nak.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Tegnap benéztem, de megint nem hagyott írni, de még visszaolvasni sem tudtam, mert nem volt mit. Valahogy eltünteti a dolgokat néha a BabanetKép
Mára meg már annyi üzi lett, hogy nem győzöm követni.
Szóval csak a képeket néztem tüzetesen és 1-2 üzire emlékszem csakKép

Hari!
Lili milyen nagy márKép
Persze minden Baba, csak Õt ritkábban látniKép
CSodaszép és tényleg hasonlít Megánn LénájáraKép
Vagy fordítva?KépKépKép

Sildike!
A piskótaevős kép is nagyon aranyos.
Azért Erhard sokkal maszatosabb szokott lenni. Akkor ránkfér egy evés tanfolyamKép

Sajnálom én is az ekcémás babákatKép
Sajnos sokuk érzékenyebb még a mosószerekre is.

Jaj, eszembe jutott, hogy valami folteltávolításról isvolt szó.
Van a Vanish power, az még a beleszáradt fűfoltot is kiszedi.
Drága, de nekünk bevált.
Próba szerencseKép

Jézus!
Ezt az üzit 10:10-kor kezdtem írni.
Amit látok utolsó üziként, az Prüntyi üzenete, amint beillesztette a babe linketKép

Hihi, azóta írtam ezt a pár sor.

Na kipróbáltuk a Viburcol kúpot, nem sok sikerrelKép
Kaptunk a Doktornénitől egy ecsetelőt is, ami érzéstelenít. Kipróbáltam, valóban elzsibbaszt. Azzal is kentem éjszaka Erhard ínyét, de 20-30 percenként felsírt.
Nagyon nehezek az éjszakáink, már látszik az kibújó fog az első mellett.

Most mehetek teregetni, főzni tovább és Erhard felébredt 10 perc alvás utánKép

Nekem nem megy ez a formázásKép
Szeretném, ha kék lenne Erhard neve az és meg citromsárga. Segítsetek....Please!

Szép Napot!
Majd még megpróbálok jönni.
Sziasztok!

Kép
angelani

Hello! Kép

Gyors bekukk, két napja nem volt időm babanetezni. Kép Emiatt nem is tudok reagálni semmire.
Nem vesztünk el, még megvagyunk. Kép Tegnap barátnőztünk, ma házimunkáztam eddig egész nap. Holnap elutazunk 3 napra pihenni egy kicsit.
Ha Dani hagyná, most kicsit visszaolvasnék. Kép Ezt kétlem, mert nagyot aludt délelőtt és van vagy négy oldalnyi. Kép Viszont ezalatt kivégeztem a vasalást. Kép
Délután lesz az Anyák napi ünnepség az oviban. Kép Már úgy várom! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Helló!

Megjöttünk a dokitól!

Lénának piros a torkaKép, szerencsére a mandulája még nemKép
Dokinéni azt mondta, hogy szerinte az oltás is, meg vírus is közrejátszik Léna állapotábaKép
Meg ő is mondta hogy mivel ő is haragszik az oltás témára, ezért fogjuk arraKép

De igen azt is mondta, hogy lehet még sokminden ezután pl pöttyök...Kép

Panadol baby, Cebion, és Germicid vagy Germicid-C kúp a kezelés....
Hétfőn értekezünk újra telefonon...

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokatKép, reméljük használni fog minden vudu és jóakarat...

Na ha du elalszik Léna, jövök olvasni...

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Jobbulást Lénának! Kép Danilovag küld neki sok vudut és gyógypuszit! Kép

benianyu

Sziasztok!

Máté másfél órát aludt, délben felébredt, szopizott, fél dettőkor ebédelt, aztán takarítás után elkezdet éktelenül sírni, én meg gondoltam egyet, és megmértem a lázát, ami sajna 38 lett. Kapott fél kanál panadolt, hátha nem lesz annyira nyűgös, meglátjuk, mi lesz később. Kép

Most épp a notebook tápkábelét eszi, és a wireless antennát akarja letörni Kép Ja, és énekel is... Kép

Megann,
vudu megy Lénának tőlünk is! Kép

Benianyu,
én félek a majdani anyáknapi ünnepektől, mert tuti bőgni fogok majd Kép
Jó pihenést nektek Kép

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,
Máténak is jobbulást kívánunk! Kép Vuduk és miegyebek mennek! Kép
Én is bőgni fogok az ünnepségen, az biztos. Tavaly is, még Danival a pocakomban!, rendesen potyogtak a könnyeim. Kép

benianyu

SisKép
Jobbulást szegény Máténak!!!

Angelani,
Próbáld bemásolni a következőt a profilodba:

font{Curlz MT, 2{ red{Angelani} yellow{és} cyan{Erhard}}}

Majd 5 közt ki kell törölnöd a következő helyekről:
1: "font" előtt;
2: "2" előtt";
3: "red" előtt;
4: "yellow" előtt;
5: "cyan" előtt.

Kép
Bab és Tofi
bab

Juci,
A latin szeretők már csak ilyen forrófejűek!KépKépKép

Sis,
Zsivány Mátéról mikor teszel fel képek? Már olyan régen láttuk!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

BenianyuKép

Kellemes kikapcsolódást az elkövetkező 3 napra!

Anyák napi ünnepség biztos nagyon megható lesz!

Kép
Bab és Tofi
bab

Duda! Gratula Natinak! De már tegnap is kúszott a pokrócon, legalábbis én úgy láttam!

Ayse! Megírnád, hogy ki a dokinénitek a Nővér u-ban? Jöhet privibe is! Köszi bodza80@freemail.hu

Saci kiabál!

Megyek...

Kép

Kép

Kép
bodza

Nemrég vettünk Tofinak kis tavaszi-nyári sityakot a Brendonban. Kislányoknak szokás szerint tök sokfélét árultak, és nagyon szépeket, fiúknak sajna jóval szerényebb volt a választék, mint általában mindenhol. De azért lehet találni egy-két egész aranyosat nekik is.

Íme a miénk:
Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Lénának mi is küldünk gyógyvudukat!!!!Kép nekünk olyan sokat küldtetek, hogy még maradt isKép

Juci: biozöldséget a nagybevásárlás.hu oldalról rendeltem, ma érkezett meg, nekem nagyon korrektnek tűntek, az áru szép, az ízéről még nem tudok beszámolni.
ezzel kapcsolatosan kérdezném, hogy hogyan kell lefagyasztani az Esztinek szánt kaját? konkrétan cékláról van szó, meg sárgarépát is vettem. egyáltalán érdemes-e? segítsetek légyszi, mert én most kezdem igazán a főzőcskézést. jövő héten már kellene husit is adnom nekiKép és körténk is van, azt ogyan jó adni, megpárolva? azt le lehet fagyasztani?
köszi előre isKépKépKép

Tünde, részvétem anyóspajti miatt. sztem ritkán látni Zitánál jókedvűbb babát, hohgy mondhat egy nagyszülő ekkora sületlenséget?Kép bocs, de annyira bosszantanak az ilyen beszólások, hogy ilyenkor csak abban bízom, hogy én nem fogok ennyire meghülyülni, ha unokám lesz.

na megyek, mert apa ma itthon van egész nap!!KépKépKép

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: