A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lemaradt:

Indi, amit Péter Gabi írt Nutrilon-t, az tényleg jó!Erről meséltem tegnap én is. Kép

Mire ezt leírtam, Füli sikeresen leslisszolt a játtszózsőnyegéről és méltatlankodik,hogy hogyan került "egyszer csak" a hasára.. Kép
macskanyu

MacsKép Akkor Nutrilon lesz a következő adag, amit felíratok a doktornénivelKép

AncsiKép a Humana az 750 gramm, a Beba 600, akkor ez drágább, de ha ez lesz a nyerő, én nem fogok ezen problémázni, az biztos. Köszi a tippetKép

indianyo

Votiv,
köszi, aranyos vagyKépKép akkor nem rotaKépKép
És körtepáleszt már késziti is apjuk, aszondta akkor jol leitat Kép Kép

Indi,
köszönöm, a reggeli már megmaradt bennemKép

Zuz,
remélem én isKép és lehet hogy csak torkosság volt részemröl isKép vagy a sütikben volt benne vmi hashajto Kép

KépKép
fibi

Fibi!
már 2x volt ma hasmenésem. ÉRTED? pedig alig találkoztunk. volt valami a levegőben Kép
sajna a képeken nem vagytok rajta, mert elhúztatok. D vit. köszi, rendi vagy!

megyek Recca-féle Máli pogácsát sütni. Kép

ancsipancsi

Kisün,
mi sem tudtunk beszélni tegnapKép, pedig meg akartam kérdezni, h hogy vagy, stb...

Indi,
de szuper, hogy végre anyakönyvezték DominotKép
és inhüvelygyulaKép Irtál már Oxinak, ö tud segiteni, azt mondta multkor.

KépKép
fibi

Ancsi,
akkor a süti lehet a ludas... Deni? KépKép
Szivesen, és bocs, hogy doboz nélkül vittem, azt vmiért mindig kidobom Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Pocak!

Remélem mostmár rendbejöttök végre!Kép

Fibi!

Hátha csak gyomorrontás! Jobbulást!

Juc!

Sajnálom!KépKépKép Ezek olyan szörnyű dolgok!

Den!

Isteni volt a csokis muffinod!Kép A pudingot hogy tetted bele?

ILdi
ildi76

Ildi,
kösziKép és Ti miért nem jöttetek Timivel játszózni?

hi-hi-hi, forog a szoba KépKépKépKép

KépKép
fibi

Ancsi!
Tök szuper a honlap!!! Nagyon ügyes vagy! És most már tényleg babásfotók jönnek be, és nem olyan fotók, hogy hogyan csináljunk babátKépKépKép
Ha úgy döntesz, hogy menjünk sétálni, akkor írj SMS-t. Küldöm mélben a számomat!

Den!
Mit raktál a sütibe?KépKépKép
Amúgy szerintem nem a süti összetevőivel volt a gond, hanem a mértékkel. Legalábbis nálam!

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi!
Már délelőtt körtepáleszozol??? Vagy mit vettél be? Jó lehet az anyagKép

Kép
Kép
zuzmo1

tegnap este nekem is volt vmi hascsikarós érzésem, de este sajtot ettem és bedobtam mellé két korty bort (apjuk reggel ki is röhögött, mert az éjjeliszekrényemen volt a pohár, és alig hiányzott belőle), és beájultam 10-korKép és reggelre kutya bajom volt. ja és egészen kivételesen Isti is bekakilt este, pedig ő mindig reggel/délelőtt szokott... na egyre több dolog rémlikKép de szerencsére most minden okKép

nemsokára jön haza kedvesem az összes gyerekével, mert Isti két bátyjának ma van a szülinapjaKép és nem ikrek! van köztük 5 évKép erről az jut eszembe, vajon egy ötéves gyerkőc már tud örülni annak, ha kisöcsit kap szülinapjára?KépKépKép

votiv 8)
votiv

100%, hogy nem a sütik voltak a ludasak, de ezt csak úgy tudjuk eldönteni, hogy hamarosan újra talizunk, és megint hoznak sütit, hogy teszteljük Kép

én ha elkapok vmit, azt nem azonnal jelentkezik, hanem 1-2 nap múlva. szóval ez nem a tegnapi találkán jött, ha jött.

Ildi!
a honlapomon le van írva az is, hogy Denizsa hogy varázsolta be a pudingot a sütijébe. a RECEPTEK menüpont alatt találod.

ancsipancsi

AncsiKép Képek csodajókKép

a 103-as megáll a Városközpontnál? Mert akkor én is tudok jönni mászókézni (Kép) az or csak a Neet-által jól begyakorolt százezer lépcsőfok megmászása a LágymányosinKép

indianyo

Indi, itt a menetrendje:

NÉPLIGET VÁ. -
ÜLLÕI ÚT 2
GYÁLI ÚT 3
FERENCVÁROS, MÁV-ÁLLOMÁS 5
MESTER UTCA 7
LÁGYMÁNYOSI HÍD 9
PÁZMÁNY PÉTER SÉTÁNY 11
PRIELLE KORNÉLIA UTCA 12
KELENFÖLDI ERÕMÛ 14
HENGERMALOM ÚT 16
NÁNDORFEJÉRVÁRI ÚT 17
ETELE ÚT 18
KELENFÖLD, VÁROSKÖZPONT 20
BÁRTFAI UTCA 21
ETELE TÉR, KELENFÖLDI PÁLYAUDVAR VÁ. 22

közben sül Recca sütije. eddig totál lapos izé lett Kép

ancsipancsi

Indi,
jó kirándulást Lágymányoson! Kép Ja, és nem ér segítséget kérni, a te babád még súlytalan. Kép

Kicsimacs édes! Kép

Kicsi lányom homokozni hív, nem mondhatok nemet. Kép
neet
neet

Sziasztok!
Na végre...
Szegény Pocaknak akartam gyorsban írni tegnap du.,a vizeletes zacsi ügyében,de ez a babanetKép
Kínomban olvasgattam a többi topikot és az írta Apa a másik szimrésen,hogy jövő héten közelebb hozzák a miénkhez és más neve is lesz.Oda írhatnak az új pocakosok is többek közt.

Indi:
óriási a sztoritók,szinte hihetetlen!
Minden esetre gratulálok az újdonsült állampolgárunkhozKép
A nutrilon tápszer kb. a duplája mennyiségbe az aptamilnek.Ja és az aptamil az egyik legdrágább!

Votiv:
mi volt tegnap?

Ancsi:
nagyon ügyi vagy,meglestem a honlapodKép

Juc:
nagyon szomorú dolog ez,szegény gyerekekKép

petergabi

<!--attachment: emma-430390.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*15.1**emma%2ebmp --><center><pre>
Kép
emma.bmp (15.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

<!--attachment: boldog_szulinapot-430391.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*40.5**boldog+szulinapot%2ebmp --><center><pre>
Kép
boldog szulinapot.bmp (40.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: emmanak-430392.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*159.2**emmanak%2ebmp --><center><pre>
Kép
emmanak.bmp (159.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

<!--attachment: bogarka-430393.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*13.2**bogarka%2ebmp --><center><pre>
Kép
bogarka.bmp (13.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

<!--attachment: bogarkaszuli-430394.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*22.2**bogarkaszuli%2ebmp --><center><pre>
Kép
bogarkaszuli.bmp (22.2 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: bogarkanak-430395.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*136.6**bogarkanak%2ebmp --><center><pre>
Kép
bogarkanak.bmp (136.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

JucusKép
Ez szornyuKépKépKépNem is tudok mit irniKépKépKépReszvetem!!

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

jajjjjjjjjjjj,miert nem szurta be normalisan????

Emma,Bogarka,BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

IndiKép
GratulaKépKép

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Votiv!

A H-nál én láttalak tegnap, vagy csak a szemem káprázott...?Kép egy darabon együtt mentem veletek, csakhát nem beszélgettünk!Kép

Fibi!

Párom hazaugrott egy órára Timire vigyázni, addig volt csak időm elszaladni! Timi akkor még alukált, és este még elvileg mentem volna valahova, de úgy látszik a fogorvos miatt izgalom úgy kidöntött, hogy aztán már nem mentem sohova!Kép

Ancsi!

Köszi! Megnézem ott a receptet! Egyébként tényleg nagyon jó a honlap!Kép
ildi76

Kép

Kép

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

honnan tudjátok, hogy kinek mikor van a szülinapja? Néztem Proone tábláját, ott csak a gyerekek szerepelnek.

Én is kívánok boldogot Bogárkának és Emmának Kép

GabiKép De jó, hogy ezt mondod! Ma munka van, holnap elmegyek a gyógyszertárba és lecsekkolom az összes tápot árban és mannyiségben.

Történet jó szerintem is - főleg így utólag Kép

Azért van ám még csavar: Az apa a nevére csak akkor veheti ezután Dominót, ha idejön Magyarországra és a dharaszti ak előtt személyesen nyilatkozik (tolmácsot mellékelni kell hozzá Kép), vagy elmegy Delhibe és az ottani magyar követségen erről nyilatkozik, addig ez marad a neve akkor is, ha már anyakönyvezték a házasságunkatKép Szóval még azrét futunk majd egy-két kört hihihi.

indianyo

Ildi, ott voltam én, de a többiektől jól lemaradvaKép úgyhogy talán ezért nem futottunk összeKép majd legközelebbKép

Emmának és Bogárkának én is heppi börzdéjt kivánok!Kép Isten éltessen Benneteket sokáig, szépségben, egészségben, boldogságbanKép

votiv 8)
votiv

Csajok,
Sütivel csak vicceltem KépKép sztem a Cora kaja volt a ludas... egy ideig megint nem eszem hust legalábbKép

Zuz,
mondom, körtepálesz, yeah KépKép

ui: most ment el egy aranyos pár, házat néztek, és nagyoooon tetszik nekikKép csak elöbb el kell adniuk a lakásukat...

KépKép
fibi

BOGÁRKA, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉLJÉL SOKÁ!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kép

Kép

No,csakazertisKépKép

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

ééééééééééééééééés:
EMMA, BOLDOG ELSÕ SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!! legyél mindig vidám, és legyen nagyon boldog, hosszú életed!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dominó békás rugija rulezKép én miért csak macisakat vettem Istire???

azért ilyen macimánKép és már hónapok óta keresek ugyanolyan jegesmacit neki, mint amilyennel alszik, mert annak már 2x varrtam vissza alábát, kilógnak a szemei, az egyik füle, és a seggét is kirágta nemrég, és attól tartok nem bírja már sokáig az a maci, és anélkül nincs az, ami most van, de nem írom le jusztseKép és az szörnyű katasztrófa lenne! úgyhogy léci ha láttok játékboltban kisméretű (20-30 centis) hosszú orrú és kajla lábú jegesmedvét, ami nem szőrös, hanem valami finom puha anyagból van, akkor szójatokKép majd közlök róla egy képet, de most épp használatban vanKép

és töltöm föl a babanetes yahoo albumba a talis képeim, már 20 fel is ment 1 óra alatt... majd este lehe nézegetniKép

votiv 8)
votiv

Votiv,

a happy boxban láttam ilyen jegesmacit, amire ráillik a leírásod! Ha járok arra, megnézem neked, ha gondolod..

Neet,
a kép NEM Kismacsot, hanem DOMINÓ-t ábrázolja Kép Tegnap fotóztam, mikor itt járt látogatóban Kép

Boldog Szülinapot az összes ünnepeltnek! KépKép
macskanyu

Boldog szülinapot Bogárka! Kép
Boldog szülinapot Emma! Kép

Votiv,
Eszter ismeri és szereti is a békát. (A macik inkább hidegen hagyják) Ha rábökök egyre, mit csinál a béka, vagy mi az ott? a torkához kap, és köhécsel. Mire rájöttem, miért csinálja... hát mert BRE-KE-KE, és ez neki biztos úgy jön le, mint a köhö-köhö.Kép
És ha megtalálja Marcipán tálkáját (általában üres, erre ügyelek), belefejel és lefetyel belőle vihogva. Kép
neet
neet

Macs,
gyanúska volt, hogy miért ilyen pici... de... Kép bocs... ettől függetlenül ééédes!! Kép
neet
neet

VotivKép Dominó békás rugiját Pirustól kapta - több más gyönyörűséggel együtt - van benne egy rakat macis is Kép

indianyo

És ma én jártam meg a várost, és piszokul elfáradtam...Igi eleinte élvezte, de a végére már nagyon unta. Ezért visitott kicsit a buszon...Kép

Indi,
már épp meg akartam kérdezni, miért Fülöp a Dominik, de már mindent értek, azért csak ne legyen olyan egyszerű, mi????KépKép
Ez olyan furi, h minden ilyen bonyolult, nekem anyám nem magyar, és van egy szép bejegyzés a születési anyakönyvi kivonatomban: AZ ANYA SZOVJET ÁLLAMPOLGÁR!!! micsoda stigma...Kép

Juc,
őszinte részvétem!Kép

Ancsi,
köszönöm szépen, h nem raktál fel!!!Kép Igi viszont csúcsszuper!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs, drága vagy! majd készítek képet a mintadarabrólKép

Gabi, az interjún?Kép jaaajKép már páraknak meséltem tegnap a játszón: a főszerkesztő fura pasi volt, kb olyan/akkora, mint Vitray, csak szénné barnulva a világkörüli útjairól. disznó vicceket mesélt és minden második mondatában volt valami a szexről, és másfél óráig vagy a szexről dumált, vagy arról áradozott, mit hallott legutóbb a Carnegie Hallban, és hogy Spielberg a világ legegyszerűbb embere... aztán megajándékozott a saját könyvével, aminek a címlapján két pucér csaj fogja egymás seggét, és a címe az, hogy Leszbi vagy nem lenni! és kitalálhatod, a szexről szól. egyébként a pszichológus-hallgatókat tanítják a doktori disszertációjából (a címe Alkohol), meg a lánya is pszichológus blabla. jövő hére kellene írnom egy szinopszist (mega könyvéről egy recenziót?), hogy képzelem a cikkeim amit nekik írnék, de most még csak nem is gondolkodtam rajta, lehet hogy simán elnézést kérek, és azt mondom, nem fér az időmbe. pedig vicces, de tényleg a fizum dupláját fizetnékKép de kirázott a hideg a b..szós-fütykösverős vicceitől. és bocs a vájt fülektől. ja és mikor nem nevettem, azt hitte, nem értem a viccet,áááááááá!!! arról nem is szólva, hogy azzal fogadott, hogy a cikkeim alapján egy dögös, nagyszájú csajt várt - még szerencse, hogy nem öltöztem ki, mert utána mentünk a játszóra!Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci,

olyan ország már nincs is Kép
macskanyu

NeetKép

Akkor én pedig felteszem Fülecske képét - bocs a piros szemekért, enyém kamera kissé amatőr Kép

Kép

indianyo

SZülinaposoknak Boldogot!
20170114224602

EMMA és BOGÁRKA Kép Kép
Nagyon sok boldog szülinapot!!

Kép

Indi Kép
Tökre örülök, hogy végre sikerült az anyakönyvezés!!! Dominó még mindig szuperédes Kép Ínhüvelyednek bulást!! Ráadásul mind a 2 kézen... nem lehet könnyű!

Pocak Kép
A kép a 2 pasiról nagyon szuper! És bulást Nektek, gyógyuljatok meg végre!

Moose Kép
Kisnyuszi gyönyörűséges!! És nagyon örülök, hogy ilyen jól vagy Kép

Zuz Kép
Bikás-park nekünk is nagyon tetszett, sztem is jó ötlet, hogy máskor is talizzunk ott!

Ancsi Kép
Honlapod nagyon rulez! Már be is raktam, mint könyvjelzőt!

Fibi Kép
Remélem a szimpi párnak sikerül eladni a lakásukat és meg tudják venni a házatokat, aztán Ti is költözhettek végre!!
A hasmenés és a süti kapcsolatáról nem tudok nyilatkozni. Ha tényleg az volt a ludas, akkor ezer bocsi mindenkitől és kövezzetek meg! Igaz, hogy szerda délután készült, de indulásig hűtőben volt, és én meg párom is ettünk belőle, nekünk nem lett bajunk... és azt hiszem mindenki evett a játszón (kivéve Soosoo-t) sőt volt aki többet is, szóval nem tudom...

Kép
Kép
denizsa

Indi,
na, ez már inkább hasonlít Fülire. Kép
neet
neet

Fuli es Domino nagyon szepseges!!!KépKép

Moose!!Kép
Remelem,mar otthon vagytok KisnyuszivalKépHa lesz egy kis idod,jelentkezz!

VotivKép
Kepek szuperek!

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, nem is hiszem elKép és szegény kis stigmataKép

Deni, nehogy magadra vedd!Kép nem volt a sütivel semmi gondKép különben is, az efféle dolgok cseppfertőzéssel vidámabban terjednek, mint kajávalKép de mivel senkinél semmi komoly, el is felejthetjük a z egészetKép és aki még úgy érezné, hogy csikar a hasa, az dobjon be valami erőset, mint Fibi!Kép

Kriszta, köszi, lassan töltődnek fel a képek, még húsz hiányzik, és töltés közben lefagyott már a gépem is, bakkeros bakkerKép

votiv 8)
votiv

és Bikás lehet gyakrabban, csak menjünk 4 előtt (mielőtt jön a tömeg oviból-isiből). volt ott egy durva, nagyobb gyerek a homokozóban, persze az anyja sehol, és csúnyán megdobálta Istit, aki sírt isKép
"érdekes", hogy Bogárka-parkban semmilyen összezördülés nem volt(legábbis én nem láttam). ezek szerint már ilyen korban is ennyire látszanak a nevelési különbségek?Kép mit mond erre Dr. Bogárka?

votiv 8)
votiv

én is adélelőtti bikásra szavazok!
egyébként, Votiv, B is olyan agressziv lett,h csak lestem, bár ő sajnos nem véletlenül...égett is a fejem rendesen.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan:
ez hajmeresztőKép

Bogárka:
ISTEN ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPODON!
Kép

KICSI EMMÁT IS ISTEN ÉLTESSE!
Kép

Indi:
ja-ja nagyon észnél kell lenni,a patikában is!Kép

Votiv:
nem irigyellek!
Azt hiszem ilyenkor is mondják,hogy nem minden a pénzKép
Amúgy ez napilap?Ennek a f...znak publikus esetleg a neve?
Képzeld ha kirittyentve mész oda...KépKép
Pfujjjjjjjjjjjj

Moose:
jelentkezz ha már lesz pár szabad perced!!!KépEzt találtam Neked:
Kép

petergabi

Sziasztok!

Bikás nekünk is nagyon tetszett, Zsombor még lefekvés előtt is emlegette a "nagy zöld csúszdát" Kép Minden második mondata pedig az volt, hogy "én most fáradt vagyok", ami nem is csoda, még az itthoni szokásos játszón is nyomultunk egyet, miután hazaértünk. Kicsit sikerült megfázni is, mert itt vagy tíz fokkal hidegebb volt, mint lent a jó napos parkban.

Den,
a süti nagyon finom volt (egy falatot én is ettem), s biztos nem volt semmi baja, Bendi egy egészet megevett belőle, arányokat tekintve akkor neki betegnek kellene lenni Kép

Ancsi,
az oldal tök jó, nagyon ügyes vagy!

Indi,
köszi, szabásminta szerintem csak karikás kendőhöz kellene, én egy egyszerű hosszú, téglalap alakút szeretnék, amit Recca is leírt fentebb. Majd mindjárt kérdezősködök a hordozókendős topikban isKép Dominó pocakja meg remélhetőleg hamar megerősödik! Esetleg egy kis masszírozás-tornáztatás is jót tenne neki, de én ilyenhez nem értek.
soosoo

Sziasztok!

Emma nevében köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi jókívánságokat, azoknak is, akik emailt küldtek, nagyon jól esett!!!

Bogárka!
Isten éltessen sokáig Téged is!

Most el, ünnepelni.
Puszi mindenkinek:
Ági és Emma

Kép
Kép
manoka11

Boldog szulinapot az unnepelteknek!
Kép

Dóra
KépKép