Látom folyik a disputa.
Rambóka!
Én nem tanultam oroszt. Nem is tanítottak
Francia: 8 évig. Asszem öt szónál többet nem tudok. Sajnos.
A holnapi és az egész életetekre Nagyon sok BOLDOGSÁGOT EGYETÉRTÉST KÍVÁNOK
És bőséges GYERMEK áldást!!!!!!!!!! 

Kandika!
Nagy aranyos vagy, hogy megkérdőjelezed a havim számát. Ma még 41. De holnap már 1 lesz, érzem is és már látom a szinén
Vasárnap CLOSTY!!!!
Mir! (Mur)
Izgatottan várom a dvdmet. Mjad beszámolok róla, hogy mennyire érzem hatásosnak.
Csillagfény!!!
Tehát más is szereteti a menzás kaját.
Norka!
1-1 kocka csoki???
Én azt egyszerre, bár ritkán eszem csokit
Nálam a hipozás másképp jelenik meg, mint nálatok. Én nem remegek, hanem rettenetesen elkezdem kívánni az édességet. És minél többet eszem, annál hamarabb kivánom megint a kaját. És mindig édességet. És ez generálja önmagát. Ezért van az, ha meg bírom állni a sok zabát és naponta többször eszem keveset és nem gyorsan felszívódó szénhidrátot, akkor nincs gond. Eszembe sem jut a kaja. De ha viszont bezabálok pl. a kórházban az ebédből, akkor kb 2 óra múlva érzem, hogy már megint kell ennem. Pedig nem is vagyok éhes.
Mostnaság azt csinálom, h nem eszek meg meg mindent. Próbálok meghagyni a kajából. És próbálok figyelni arra, hogy mit rendelek.
De ma is megettem egy tál epret. CUKOR nélkül, mert így van igazi íze
Rejóka!
Nincs cukorbetegség, de jó. Én sajnos nem tudom, h ez a terhességi cukorbetegség mikor szokott, vagy hányadik gesztációs hétig szokott kialakulni. De szeintem itt van olyan aki tudja. Bevedeltem egy cseber kávét.
És mégis nagyon álmos vagyok
Asszem le kéne feküdni
Vagyok
Kavics
(41 cn.)