Sziasztok!
Ági: Most kaptam a páromtól szülinapomra egy AEG mosógépet. Õ nagyon alaposan utána jár mindennek,ha veszünk vm nagyobb volumenű elektronika dolgot, háztartási gépet. Sokat olvasott, kikérte mosógépszerelők véleményét, és egyértelműen ez volt, amit dícsértek, meg Esztihez hasonlóan azt a régit

Nekem nagyon bevált:halk meg úgy minden tekintetben imádom! Érdemes utánajárni jól, mert mi állítólag majdnem 30 ezret spóroltunk meg rajta. Vmi webáruház lehet sztem, és Pestről ingyér házhoz szállították Nyh-ra.
Nagyon cuki Peti baba!
Mariann: Nagyon szép Istvánka! Jó kis súlya van neki is! Botinak most két hete lelassult a súlygyarapodása, viszont most nyúlt is sokat.
Angi: Neked már írtam privit

Fel a fejjel, mindent jól csinálsz! Drukk azért, hátha csak átmeneti!
Babetta: annyira édi Levi-husi

Jövő nyáron majd kergetik Botival és Istvánkával a többi babót

Édes, ahogy tanulmányozza a kis kezecskéjét!
Zsu69: Írjál csak, persze,hogy érdekel minket! Nagyon szép a kisfiad!
Nancs:Jó,hogy írsz! Édibogár Alex Martin!
VasIldi: várjuk a vasildis storykat

Szépséges triumvirátus
Cory: Nagyon vagány a legény! Odavagyok a napszemükért

Liza pedig olyan kis finom kiscsaj!
Akkor most már kimondható végre: adios rókakoma
Nici: Jobban vagytok? Éjszakák? Patrik tud segíteni?
Livi: Boti is utálja a meleget. Mikor vagy 2 hete olyan meleg volt napokig, csak egy bodyt bírt elviselni magán.
Maminti: engem is mindig frusztrál,hogy nem érem utol magam a házimunkával. Tudom,hogy most nem ez a legfontosabb, de akkor is. A nagyját hétvégente megcsinálom, de ránk férne már egy alaposabb subickolás.
Gyöngyi: Hagyatkozz az anyai megérzéseidre. Azok nem fognak becsapni!
Mamacka: nekem is akkor szokta rángatni Boti a cickót! Mi a kontrollon a babóval órákat vártunk a dokimra. Szó nélül tűrte a kicsi. Drukk Nektek, hátha mégsem kell sokat várni.
Tünde: Õszilé tegnap rajtam is segített!
VokEszter

Biztos megnézted már azóta az LLL honlapját! ott vannak telcsiszámok is.
Petri, Zsu69, Mamacka: sajnálom a babák szemék! Mosatás
Hűű, de jó sok voltam! Igyekeztem nem lemaradni!
Kimentem rákukkantani a picimre,mert már megint alszik a Boti-mobilban az ajtó előtt! Dehogy alszik, dumál a kezeinek meg az almájának!

Édi!