Sziasztok!
Hétfőn nálunk is nyüglődés volt, tegnap meg vendégek.
Ma pedig oltást kaptunk (3 hós), csak kicsit sírt, aztán vigyorgott tovább!
A nátha még mindig megvan, Dorina már szépen ki tudja fújni, Bettinának kb. óránként kell kiszívni, de már nem olyan folyós.
Ennyit rólunk.
Annácska: örülök, hogy Petikével minden OK
Párom nagyon sokáig tudja tartani a picit, amíg el nem alszik, mármint a baba
Ági: végre jelentkeztél! örülök, hogy jól vagytok! Nagyfiad bírja a picit?
Babaképek: gyönyörűek!!!
Adri: igazad van, inkább pihenj, mint házimunkázz!
Csema, Anita: én nem értem ezeket az "okos" dokikat, védőnőket. Miért kéne már 4 óránként ennie mindig a babának?
Amikor Bettina fent van, akkor szopizik, majd játszik. Ha elálmosodik, akkor mindig cicire kerül utána alszik nagyot.
Esti nyügikor meg sokszor van cicin keveset.
Anita: nekünk a csípő UH-n azt mondták, hogy egyik csípőcsont mag sincs meg, 4-6 hónapos korra lesz, akkor kell mennünk kontrollra.
Mamacka: én már rá sem ismerek a lenti dolgaimra...
Mindenesetre nem fáj soha semmi, ennek örülök
nekem még nem jött meg, Dorinánál 5 hónaposan volt először, remélem most még később.
Zsu: jobbulást kis Katicának!!!!!
Neked pedig sok sikert a vizsgákhoz!!
Nyf: nálunk minden gyerek mindig hason aludt/alszik. hanyatt állandóan felébred, úgyhogy nem is próbálkozom ezzel.
Én semmit sem vasalok, mert ha berakom a szekrénybe akkor úgyis gyűrött lesz. Amikor fel akarunk venni egy olyan ruhát, ami nem sima, akkor kivasalom, egyébként soha.
Bartika: én rendelni szoktam, de ha itthon van Peti akkor nekünk se elég. Ilyenkor egyszerűeket főzök. Általában akkor ha alszik a baba vagy épp jól eljátszik. Anyukám is szokott főzni néha.
vettem egy csomó félkész mirelit kaját is, ha más nincs, akkor azt megcsinálom gyorsan.
VasIldi

: jó hogy írtál! Örülök hogy most nincs gondod a tejcsivel!!
Nadine, Gyöngyi: tudom, hogy nehéz ez a pocakfájós időszak, de tényleg jobb lesz!!
Olyan hülyén jegyzeteltem, hogy nem tudom így sem, hogy még mit akartam írni...
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.