A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc, hát épp ezértKép

csajszók, Moose nagyon örülne ám, még annak is, ha de. és du. is bemennénk páran. apa otthon vigyáz Nyuszira, és nem szedik szét a látogatók, szóval bírná, ha mennénkKép

valaki el tudná küldeni mélben Moose-nak a Szoptatás alatti élelmiszer-tiltólistát?
és ma borsófőzelék volt ám a H-ban (Neet, emléxel? mikor mi szültünk, akkor is volt, szinte az összes baba végigsírta az éjszakátKép), úgyhogy ehelyett Bogárka rostkexét ebédelte...

és kiderítette azt is, melyik szobában van Barbi, de még nem kereste fel, gondolta, biztos pihen. de örülne, ha valaki átküldené neki Barbi számát. Fibi, megtennéd?Kép

votiv 8)
votiv

FicKép Én először olajon pirítok zöldségeket a fűszerrel és kis sóval, majd összekeverem főtt rizzsel. Mehet bele káposzta, hagyma, répa, cékla, borsó, karfiol. Csemegének sült krumpli és rántotta Kép Ez a piláf - puláó receptje.

GabiKép
Láz most nincs, de az éjjel bizony megkínlódtukmi is a magunkét. Dokinéni kérte, hgyo gyűjtsem a kakis pelusokat, pert nem tetszik neki sem a színe, sem az állaga (kipróbáltunk egy újfajta tápszert, valószínűleg ettől van, de azért résen vagyok) viszont jó az étvágya és megfelelően hízik meg aranyosan elnézelődik, úgyhoyg ne aggódjunk egyelőre. Csak én meg ki vagyok purcanva - hát ilyenkor nehéz nem aggódni... Úgyhogy holnaptól megint új tápszert próbálunk...
lassan már feltérképezem az egész gyógyszertáratKép

kórhézi látogatókKép
Mooset és BArbit sokszszor csókolom és sok boldogságot kívánok nekik!

Holnap újból próbálkozom az önkormányzatnál...

indianyo

Sziasztok!

Szívből gratulálok én is. Kép Sok-sok örömet, tejcsit, és egészséget! Kép
mkatus

Votiv! Borsófőzelék? Ezek szerint mindenkinek van benne része. Kép Emlékszem, nálunk is volt, és még mondták is a nővérek, hogy valami van a levegőben, mert minden baba sírt. Kép De ne aggódjak, azt is kell nekik. Kép Na, persze. De jó lett volna már akkor is ilyen okosnak lenni. Kép
mkatus

Bocs, lemaradt az eleje és összekutyultam.

Szóval: Beet: a recet értelemszerűen neked szóltKép

FicKép most nem emlékeszem, mit írtam neked, majd visszanézem, bocsKép

SoosooKép Gratula az államvizsgádhoz! Én még a kis piti munkámat se tudom az egyszem gyerekemmel jó kondiban elvégzni, le a kalappal előtted!

Zanza és ZsanciKép akkor nektek sok sikert és kitartást a befejezésig!

És most a többire már nem emlékszem, egy ideje gyűjtögettem, de nagyon fáradt vagyok és nem fog az agyamKép

Megjött a rugalmas hordozókendőm, már csak idő kéne, hogy teszteljem... mert máég Votiv Nandu-féléjére se volt időKép

indianyo

Fibi!

Esetleg, ha arravetődöm holnap délután a Bikásra, akkor nekem is jut még a homeobogyóból? Ti mikor mentek?

Bogárka!

Bocs, hogy annyit zargatlak a dokinénid miatt, de holnap kell mennem és tök be vagyok tojva!Kép Hogy is jutok oda? Melyik busz? Nem tudod véletlenül? A Körtérről lehet menni, ugye?

Szerintetek mennyire fontos amalgámtömés után a fémet kivezetni homeos bogyóval? Mert most annyi mindent összeolvastam erről...!Kép Nem akarom, hogy a higany elraktározódjon az agyamban, meg a májamban...stbKépKép Votiv! Help! Tudsz erről valamit?
ildi76

azt még elfelejtettem mondani, hogy Moose mesélte, hogy nemsokára már csecsemősnővért is lehet majd úgy fogadni, mint szülésznőt.

Indi, jaaaj, szegénykéim! most milyen tápt próbáltatok?

Szia Katus, rég jártál erre! hogy van szépséges és édes kisfiad?

votiv 8)
votiv

Ja, és amalgámtömést cserélnek természetesen, nem azzal lesz tömve!

Soosoo!

Már 33. hét??? Ejjha!
És én is gratulálok államvizsgához! Biztos megkönnyebbültél!

Timi meg egy órája akkora hátast dobott az ágyról!Kép A hálózsákban nem láttam a lábát és azt hittem mászik lefelé, erre ülve hátratolta magát és hanyattesett! Úgy megijedtem! Azért figyelem őt, remélem nem lesz gond!
ildi76

Ildi, ne izgulj! Olga dokinénihez 139-es busz megy, ez a délitől megy, megáll a BAH csomópontnál vagy a Sasadi útnál (kelenföldi pu. túloldalán).
a megálló neve Nagyszeben tér (ez a sasadi út utáni 1. megálló, az Eleven centernél, ha ez így mond valamit), innen gyalogolni kell kicsit visszafelé az úton a Penny marketig, de el sem tévesztheted, nagy sárga-piros táblák vannak. és pont a Penny mögött van a rendelő (Dió u. 11).
az amalgámtól se félj, nekem hosszú évekig volt amalgám tömésem, sőt még van 1 amit nem cseréltek ki, és a Voll mérés semmilyen efféle szennyezettséget nem mutatott ki! ahhoz vszínű 4-5 évtized meg 20 amalgámtömés kéne. de persze jobb megszabadulni tőlük.
erre nincs kimondott kivezetőszer, de az alkati szerrel a legtöbb méreg és szennyeződés eltávolítható. na meg egy kis méregtelenítő diétával, esetleg léböjtkúrával.
fogorvoslástól se félj, Olgika egy tündér, nagyon profin és gyorsan dolgozik, és olyan kedves, hogy teljesen feloldja a félelmeket!Kép

votiv 8)
votiv

VotivKép Leőször a Humana HA1-et - attól fájt a kaki és a pocak és sírtunk, Aztán Ancsitól kaptunk Beba bifidust - attól fájt a kaki és a pocak, sírtunk és még kemény és büdi is lett Kép Úgyhogy most valami A betűset írt a dokinéni átmenetnek - mert szerinte a bifidusos izlék a jók, amik még HA-k is...
Nekem meg egyre erősödik a bűntudatom, hogy nem voltam elég kitartó a szoptatással(ha egyszer örökbefogadó anyák is tudnak tejet produkálni egy időp után, akkor nekem miért nem sikerült?) és emiatt van az egész Kép Nagyon el vagyok keseredve, annynira szenved szegény kis bogárka Kép

indianyo

csak bewkukkantani volt időm, de mkindenképpen akartam írni Indinek!
NE OKOLD MAGAD!!!!!Nagyon sok szoptatott babó is hasfájós ám, egyáltalán nem biztos, hogy ha tejcsin lenne Dominó, akkor nem lenne semmi gond. És mi tudjuk, hogy mindent kipróbáltál és kitartó voltál!!! Kitartást, el fog múlni ez a hasfájós időszaK!

Kép
Kép
zuzmo1

Indi, irgumburgum, ne okold magad! hát nem emlékszel, hogy Te mindent megpróbáltál? még a Sarlai banyadoki is azt mondta, hogy NEM TE TEHETSZ RÓLA. de jó lenne sürgősen megszerezni azt a felkínált anyatejcit, hogy ha csak kiegészítésnek is kapja, talán lazítana a kakiján és kevesebb lenne a hasfájás.
bárcsak lenne még tejcim, én is odaadnám gyönyörű pici DominónakKép

votiv 8)
votiv

Zuzival majdnem egyszerre írtuk, és ugyanazt gondoltukKép és valóban igaza van abban is , hogy az anyatejes babók is hasfájósak, sőt, vannak akik extra durván, és sajnos olyanról is hallani, hogy a baba az anyatejre allergiás, és akkor nem is szabad szoptatni (egy barátnőm 6hetes kisfiát erre vizsgálták 3 napig a Heim Pálban, de aztán szerencsére kiderült, hogy nem ez a baj, vagyishogy lila fingjuk sincs, mi az)

votiv 8)
votiv

Indi,
sztem se magadat okold, ez van, és valóban, a csak anyatejesek is elég gyakran hasfájósak. Pár hét, és rendeződnek a dolgok, hidd el. És drukk, hogy a pár hét nagyon rövid legyen.

Votiv,
takarítőnő 1300ért? Vazzeg, most akkor mennyit kérnék én angoltanításért, ha lenne időm és tanítványom? 2600ot? Mert csak éri már a dupláját... és te ezt kifizeted?? Ennyit asszem Londonban nem kerestem vele... de jó tudni, ha egyszer beb..sz az állásom, elmegyek takarítani. Vagy ha így haladunk, akkor csecsemősnővérnek. Kép

Zsan,
marha jók a kiscipők!!! Mégegyszer köszi értük!! Kép

Soosoo,
te mázlista, hogy túl vagy rajta! Gratula!!! Kép

Bogárka,
írok mélt. Kép

Ilyen egy vérbeli rapper:
Kép
neet
neet

Na, végre van archív is, megtudtam a nyuszineveket, meg hogy hol van a bikás parkKép Holnap délután megyünk mi is, hogy hány órakor, azt még nem tudom előre megjósolni, a srácok alvós kedvétől függ.

Jucus,
gondolom, holnap te is jössz, majd elmesélem, hogy most milyen diplomát szereztemKép

Recca,
köszi, akkor az anyag fajtájára lennék kíváncsi, meg a méretekre és varrási technikáraKép Én ebay-en nézegettem kendőket, láttam sok fajtát, csak kép alapján lutri, hogy vajon milyen vastag.
soosoo

barátnőmnek nem ment a szoptatás, ezért otthonra fogadott csecsemősnővért, és fizetett azért a tanácsért, hogy csak 3 óránként csak az egyik mellből szoptasson, ha ez nem elég, akkor tápszer! És ennek nincs egy éve és itt történt Pesten!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

MOOSe family- GRATULALOK! Kép Kép Kép Kép Remelem minden rendben, szupi gyors szules volt. Kossetek fel a gatyaszijat! Kép Sok tejcit es annyi sok oromot kivanok!

Neet- nalunk volt viz, csak fizetni kellene Kép

Koszonjuk a rengeteg koszontest, egeszen meghatodtam, mert ugye nem vagyok rendszeres topikolo Kép

Indi - kitartas!!!! Es tenyleg ne erre pazarold az energiakat. Nem Te vagy a hibas. Meg fogjatok talalni a megfelelo tapszert es Domino is lassan novoget es egyre kevesbe bantjak majd a pocakjat a szelek!!!

Kokuszka- Gyogyuljatooooook!
Pussz
Norka
Kép
norkini

köszi lányok Kép Biztosan azért borultam így ki, mert nagyn fáradt vagyok, meg szorongok a papaír-éspénzügyek miatt. Ha azok rendben lesznek, akkor majd nem esem ennyire kétségbe... remélem, holnap már túl elszek a nehezén ezzel a nyóckeri micsodával.

Most lenyomtam Döncikét az ágyába, míg apával beszélgetek, jó kis masziés fürcsi volt, nem is akar kijönni a vízből Kép

indianyo

Norka,
ez palacsinta torta? Van még? Holnap otthon vagytok? Kép

Kedves Angéla,
üdv ezen a szép világon! Bárki bármit mond, szép!! És gratula anyukádnak is. Kép

Ildi,
nyugi! Kép Nekem vagy 20 éve van egy vagy 2 fogamban amalgám, és még semmi bajom se lett tőlük. Bezzeg a 2 éve betett modernszuperhiperdrágafehértömés már most sz..rt se ér. Vissza az átkosba! Kép
neet
neet

Norka!

Én is akarok szülinapos lenni nálatok!Ez a "torta csoda"teljesen levett a lábamrólKép
Kép

Indi!

Irgum-burgum!
20170114224602

Kép
N
norkini

SoosooKép Kendős topik a babaneten nagyon jó -naná, hogy ott is topiklakó vagyok Kép

küldjél nekem egy mélt lécci (mert rövid az eszem) és akkor mélben küldök neked szabásmintás linkeket. Én épp most kaptam egy rugalmas kendőt Líviától (www.babakozelben.hu) tesztelésre, ez egy vastagabb pamutanyag, mert a Nandu-féle sokaknak túl vastag és nehéz - bár babának finom puha, úgyhoy ez az új projecktjük. Van nekik szabásmintájuk több kendőhöz is.

NorkaKép Hogy hasonlít rád a picurka nagylányodKép

NeetKép már a múltkori kép láttán is akartam mondani, hogy mennyire klassz a kecótok - a konyha különösen teccikKép

Apjukom szerint Dominik azt hiszi, hogy az APA a számítógép, mert mindig az előtt ülve ismételgetem nagyon kedvesen ezt a szót és aztán rá is mutatok a képernyőre Kép Kép

indianyo

Kép Na de csajok! Itt nem is a torta a lenyeg!!! Kép
N
norkini

IGENIS, ÉRTETTEM, BEFOGOM ÉS NEM HOZOM ELÕ MÉG EGYSZER A TÉMÁT Kép

indianyo

Indi!

Kép
20170114224602

Indike!
még egy tanács. a régi tápokat nem kidobni, mert jók lesznek azok hamarost, ahogy megtanul emészteni a baba. (2-3 hónaposan) meg főzeléket sűríteni, tejberizspelyhet főzni, blabla

Norka!
a lényeg: Babádat Isten éltesse.
a nem lénegy: hogy lehet ekkora palikat sütni?

Fibi!
mondd meg légyszi Barbinak, hogy sok boldogságot kívánok a kisbabához, és várjuk vissza a topicba Kép

ancsipancsi

Neet, Norka!

Nagyon édes képek!Kép

Votiv, Neet!

Köszi a nyugtatást! Asszem inkább Körtérről megyek busszal, remélem úgy is odatalálok, úgy kevesebbet kell gyalogolnom remélem! Azért gondoljatok rám félelőtt fél 10-től, úgy...nemtom meddig, de jó sokáig!Kép

Indi!

Timi is nagyon nagyon hasfájós volt sajna 3 hós koráig, pedig anyatejet kapott! Minden nap éjjel 3 felé aludtunk el, úgyhogy együttérzek veled!

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Kép
20170114224602

Ildi!

Ez a félelőtt jó kis elszólás volt!KépCsak nem félsz délelőtt a dokitól?KépKép
20170114224602

AncsiKép Én is erre gondoltam pontKép Meg hát egyébként se dobnám ki, mert hátha valakinek szüksége van rá Kép

indianyo

Soosoo, en nem ennyire tudomanyosan alltam a kendo-temahoz, mint IndiKép. szoval. volt otthon anyag, ami eleg vekonynak, megis erosnek tunt (fogalmam sincs, mi a hivatalos megnevezeseKép, viszont regen fuggony volt, ugyhogy jo sok volt belole). levagtam belole 70 cm szeles darabokat, osszevarrtam (kb. 5 m hosszu), es korbe beszegtem. ennyi. igazandibol azt gondoltam, h eloszor kiprobalom, milyen dolog ez a kendozes, aztan majd beruhazok, ha erdemes. es erdemesnek erdemes, de a kendo maradtKép

Norka, ez a torta tenyleg fantasztikusKép es hat ez van az eloterbenKép
lanykadnak nagyon sok boldogot!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Haliho!

Nem olvastam mindent vissza, de most beszéltem Barbival, nagyon boldogokKépKépKép Moose megtalálta öt, és jot beszélgettekKép

Recca,
Te délelött hányra tudnál menni? mert nekem lehet hogy ugy alakul a holnapom, hogy csak délután érnék odaKép

KépKép
fibi

Ildi,
mi 2 felé érünk kb a BikásraKép Persze, marad biztos Neked is kivezetöKép

KépKép
fibi

sziasztok!

Indi,
én is irgum-burgum!!!!KépKép Pont te mardosod magad????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi,
megmondom, aranyos vagyKép végülis Barbihoz szombaton megyünk csak be, mert holnap a családtagok rohanják le öket, és egy napra ennyi elég lesz neki, 27 orás vajudás után...

KépKép
fibi

ja igen, en holnap 1/211-11 korul megyek Moose-hoz. aki akar/tud, jojjon. aki du. menne, az meg beszeljen elotte a lyannyal. sztemKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec,
átdobnád nekem gyorsan Moose teloszamat mélben? kösziKép

KépKép
fibi

Ancsi, Indi, ha ki van bontva a tápszer, akkor csak nagyon rövid ideig marad meg.Kép

Indi, ApaSzámítógép.Kép

Norka, sok boldogot lánykádnak!

Tényleg a legközelebbi talira kit tudunk megfűzni, hogy palacsintát süssön?Kép
zanza

Norka,
mér, mi volt még a tortán kívül? Kép
"A nyúlon túl? -Nem, a nyúl az!" Kép
zabagépneet
neet

Köszi Votiv a kérdést. Kép Sajnos nincs jól. Kép Épp ma vittem dokihoz, mert éjszakára nagyon belázasodott. 20-30 perc alatt ment fel 4 tizedet, vagy egy fokot. Tegnapelőtt 38,8, tegnap meg 39,2-vel tettük le aludni. Kép Ma meg kiderült, hogy tüszős mandulagyulladása van. Kép De fogalmunk sincs hol szedte össze. Lehet, hogy visszafelé úton, mert szerdától vasárnapig anyuéknál voltunk... De ma este már sokkal jobb volt a helyzet. Csak 37,8 fok volt lefekvés előtt. Kép Már ennek is örülünk. Kép
27 óra? Stramp csajszi! Kép
mkatus

Fibi!

Nem azért de én tegnap átküldtem neked a profilodban található címre Moose számátKép
20170114224602

Indi!
Azon még nem gondolkoztál, hogy beveted Ancsi találmányát? Múltkor írt valami kamillateás tápszerkotyvasztásról, és szerintem jól hangzott. Hátha kicsit meghajtaná Dominót. Vagy csak külön egy kis kamillatea? Próbáld ki cukor nélkül, szerintem úgy is hat!
És tényleg csak idő kérdése, és meg fog oldódni!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Jucus,
jaaj, nem jött Töled semmilyen levélKépKép én meg azt hittem, elfelejtettedKép

KépKép
fibi

Fibi!
Barbi a kettes számú sorstársKép

Kép
Kép
zuzmo1

Először is ÓRIÁSI Gratula Barbinak és remélem elég ereje maradt a szopiztatáshoz és lesz is elég tejcije! Ez a 27 óra naaagyyonnn durrvvvaaa!! El se tudom képzelni, hogy ezt hogy lehet kibírni...

Votvi: 1300 Ft egy takica??? Épp ma kaptam egy "árajánlatot" egy olasz tannénitől akihez ráadásul nekem kéne elmennem és 1500 Ft/óra- szóval kérdem én érdemes tanulni????? Kép

Azért SooSoo gratula a diplomához Kép

Indi: szerencsére Kamilla nem volt hasfájós, de a kolleganőm babája az volt és mesélte, hogy mennyire kimerítő ez. Ja és az ő babája is anyatejes volt. Anno a homeos dokink azt mondta, hogy a hasfájósság is inkább pszichés dolgokra vezethező vissza...én arra tudok gondolni, hogy esetleg Dominót is megviselte a születése körüli herce-hurca és az stressz most igy jön ki belőle. De ez lehet, hgoy csak hülye okoskodás...
Szóval KITARTÁSt kivánok, mert tudom, hogy nem lehet egyszerű!!!

A Bikásra mi is mentünk volna, ha nem jön közbe az hogy péntek reggel viszik el a szekrénysorunkat ezért holnap ki kell belőle pakolnunk...kár pedig jó lett volna végre talizni veletek. No nem baj, majd legközelebb! Kép

Rylie
rylie

Zuz,
hát igenKép Kép

KépKép
fibi

homályosítsatok fel légyszi, hogy mikor van holnap bikás. és délután ki jönne Moose-hoz.

Neet, azért alkudtam ám belőleKép de kénytelen vagyok kifizetni, mert az ideggyógyász többe kerül. még mindig dolgozom, pedig most kéne/lehetne takarítanomKép és a pasim kizsigerel a megjegyzéseivel, hogy csíkos az üvegasztal, poros az ablakpárkány, órisi a vasalatlankupac stb.
ja és a nőci nem mondta előre, hogy mennyit kér, hanem hogy megnézi a lakást és kialkudjuk. hát dobtam egy hátast. de bp-i takicánk 1000ftos órabérért is kijönne ide, csakhogy ő kissé slowhand, így pízben majdnem ugyanott tartok, mert ez a nőci meg legalább gyors, ma potom 5 óra alatt végzett...:/

votiv 8)
votiv

jó reggeltKép

votiv 8)
votiv

én is jó reggelt mindenkinekKép

ma megyünk nyócker önkénybe Kép

Jó kis talizást és Moose/Barbi látogatástKépKépKép

indianyo

szép jó reggelt....

Votiv: jó kis pénzt kérnek....nem sámli. 14 éves koromtól 5 hónapos terhes koromig pénzkiegészítésként takarítónő voltam, de ennyit pízt sose kaptam. Bakker soha többet nem akarok idegen helyen takarítani, báááááááár ki tudja mit hoz a sors...:-)

Bikás: remélem eljutunk mi is, szándékaim szerint, igen, de megyek dógozni és ki tudja mikóóó végzek.

Moosenak aki megy adja át összes jókivánságunkat és pusziljuk Kisnyuszit és Õt is.

Hasfájás: mi is nagyon azok voltunk, semmi nem használt, csak az idő oldotta meg. Szinte napra pontosan 3 hós korában. De addig azt hittem megbolondulok, még szerencse hogy nyár volt és ősz, mert tudtunk menni sétálni,s zerintem napi 14 órát töltöttünk az utcán sétálással, mert csak úgy volt jó Fannilánynak. Úgyhogy fel a fejjel.

Katus: jobbulást nektek.

Napsütéses napot mindenkinek.

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: