A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Akkor Gabinak ezúton is gratula Emíliához Kép
neet
neet

Csajok! Miért akartok szegény Moose-hoz ennyien elmenni? Biztos örülne neki? (én magamból indulok ki, mert én biztos nem örülnék). Ez a pár napja van kettesben kettes számú nyuszival, szerintem hagyjátok, hagy élvezze ki. Szerintem Kép
Persze a hivatásos látogatók kivételt képeznek, csak vigyék a fincsi sütit, és kész.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Köszi, hogy leírtad helyettem, amit gondoltam! Én nem akartam, mert akkor mondhatták volna, hogy "na, én beszélek"...de én tényleg megígértem neki a sütit, és azt viszem....és jöhet bárki velem, de szerintem sem kellene őt ilyen sokszor zargatni...én sem örültem volna neki...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szia Lányok!

Isten hozta a kis Emiliát! Nagyon édes neve lett az új Moose nyúlnakKép

Csütörtökön én is szívesen mentem volna Lillával a Bikásra, de sajna jönnek hozzánk német vendégek és őket nem tudom átteni más napra. Remélem majd a jövő héten is lesz ilyen közös játszózásKép

Zuz!
Édes lehetett a kis pocaklakód az első találkozáskorKép meghatódtál? mert én az elején mindig teljesen elérzékenyültem, hogy láttam dobog a kis sziveKép

Csajok!
Segítene nekem valaki? Egy kedves ismerősömnek szeretnék segíteni aki mindjárt szül. Az a kérdés, hogy milyen homeos szereket lehet bevenni a szülés előtt alatt, hogy gyorsabban menjen a dolog. Nekem az is jó ha mondtok oldal címet, hogy hol lehet utánanézni. Előre is köszi a válaszokat!

Lillus már jobban van, de még nem az igazi. Éljen a napsütés.

Indi!
Ma volt a napja, hogy kipróbáltam a tőled kapott fűszert. Ugyan kicsit csíp, de meg lehetett enni és a Lillának is bejött. Főztem rizst meg külön pároltam zöldségeket. A fűszert a zöldségekre raktam majd összekevertem a rizzsel. Nem lett rossz csak kicsit száraz volt ill. lehet, hogy több sót kellett volna beleraknom. Szerinted ezt hogyan lehetne jobban csinálni?
beetrix

Fibi!

Én nem hiszem,hogy bemegyek már hozzá.KépBiztosan nem rám kiváncsi.
20170114224602

Hú most magamba szálltam és visszaemlékeztem, hogy anno én is kitiltottam minden látogatót, szóval lehet, hogy Lindinek igaza van, úgyhogy én nem megyek a kórházba, csak távpuszikat küldök, de azt sokat Kép Ugye átadjátok, látogatók (Bog, Fibi és a többi "kiválasztott")?

Ildi Kép
Derekadnak bulást!!!! Pihizz, amennyit csak tudsz! Timi nagyon édes lehetett a puszival Kép
Ma délután én is elolvadtam a fiamtól: amikor felébredt, bementem hozzá és magam mellé ültettem, mire az ölembe hajtotta a fejét, én megsimiztem és ő meg belémkapaszkodva felállt és a vállamra hajtotta a fejét. Kép

Kép
Kép
denizsa

és képzeljétek, úgy néz ki, én csütörötkön is megyek a Hba, és akkor is egy Gabit látogatok! Pedig ő nem is szült!KépKép
tehát, mikor is van a bikás csütörtökön???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv!

És van ennek egy másik változata,egyébként a Vaterán is kapható vagy a babaszobán.ÉS erősen gondolkodom,hogy veszek mert Somának minimum 4 pár cipője végezete lyukasan.
Szóval nem hülyeség!
20170114224602

20170114224602

Ja, és ma azt mondta nekem Igi, h ANA!!! és többször is! Ez azt jelenti, h lehet, h nem fog örökké apának szólitani????KépKép

és OLYAN gondban vagyok: találtunk egy tök jó ikerházat 22. kerületben, új épitésű, 190ezer/m2. Fel lehet rá venni a szocpolt, stb stb...Csak, hát igy is 30 milla, ami elég húzós...Holnap estig kell választ adni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ANA!

Nehogymá gondolkodjatok rajta!30 milla?Mi az nektek?Kép
20170114224602

Lányok,
igazatok vanKép tkp nekem mindegy is, mert csüt. de. mindenképp bemegyek a H-ba Barbihoz, csak mivel felvetödött Moose meglátogatása (a Bikás tali kapcsán kérdezte vki), ezért gondoltam, hogy egyben lehetne "tartani".

Recca,
ahogy gondolod, Rád bizom a döntéstKép

KépKép
fibi

Zsan,
nekem is azt mondja a fiam, hogy ANA, najo, néha ANYAKépKép
és mi is ugyanilyen házat szeretnénk, csak 30 millánk nincs ráKép

KépKép
fibi

Fibi,
az a baj, h nekünk sincs...Kép
de: ANA majd rajzol pénzt ma és holnap éjszaka...Kép és akkor lesz!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi, asszem, ez mar egy eldontott kerdes (csak mi nem tudtuk eddigKép), mivel az egyertelmu, h boven eleg ha egyszer bemegy kozulunk valaki... (az persze mas, h te mesz a BarbihozKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose: Mégegyszer gratula! Ilyen szép nagy babót ilyen gyorsan! Nem semmi!! Kép

Barbi: remélem hasonlóképpen gyors leszel! Drukkkkk Kép

Zsan: vegyél egy kaparós sorsjegyet, hátha! Kép

Amúgy én örültem a látogatóknak, mert gyorsabban teltek az órák és én alig vártam, hogy hazajöhessünk! Kép Meg eleinte ugye volt egy nagyon nem szimpa szobatársam is...

Rylie
rylie

Recca,
okés, igazad van, csak ugy örültem, hogy jönnél velemKép én sem tudtam Bogárka és Zsanci akciójárol, igy más a helyzet.

Szegény Barbi valszeg még nincs tul a szülésen, mert a férje telefonja is ki van még kapcsolva...

joéjszakát Nektek!

KépKép
fibi

Én úgy utálom ezt az ecopolyt. Talán ezért nem is tudok megvenni egy ekkora házat...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ecopoly,hűű ez gáz!A zsűri főleg , a stílusuk nem megengedhető szerintem.

Még a szombat esti láz zsűrije ennyire "eltalált"
Most melyik pár esett ki egyébként?

jó SZakálltKép
20170114224602

hahó

hát csajok ez aztán szép,moose nincs itt egy kicsit és mi itt minden infót elárulunk rólaKépén tényleg sajnálom mert átérzem mit fog érezni ha megtudjaKépmert hogy ugye nekem is van ilyen dilimKép
no de mindegy,én tanultam belőle mert majd csak akkor szólok hogy megszületett kettecske ha hazajöttünkKépKépKép

látogatás:én elég fárasztónak éreztem mikor b született hogy mindenki megrohamoz de azért nagyon örültem neki és jól esett hogy mindenki hanyat homlok rohan hozzámKépa másodiknál már most tudom hogy mindenkinek meg fogom mondani hogy ne jöjjönKéppont azért amit nem is tudom ki írt hogy a másodiknál csak ez a pár nap lesz amit édes kettesben tölthetek majd vele és minden pillanatot szeretnék majd kihasználniKép

zsanci,
sztem vegyétek meg a kecótKép

barbi,
izgulunkKép

öööööööööööööööööööö,nem is tudom mit akartam még írniKépmegyek vissza a vasalnivcalómhoz,brühühühühüKép

jó éjt
gigi
Vendég

Jó reggelt!

Jaj de sajnálom,hogy ilyen dinka voltam Mooseval kapcsolatbanKép
Így visszaolvasva már nem olyan viccesKép
Remélem nem haragítom magamra végérvényesen!
Egyébként nem Moose mondta,hogy nem szeretne sok látogatót?Nekem úgy rémlik,hogy Õ mondta.
Szerintem az a jó megoldás,hogy Bogárkáék bemennek hozzá,mint a topik képviselői és átadják a jókívánságainkat!Esetleg egy papírra fel lehetne írni az üzeneteinket és úgy átadni???

Én is üdvözlöm és minden jót kívánok nekik!Kép
Több tejcsit,könnyebb szopizást,egészséget és nyugalmas hétköznapokat az otthoni élethez!!!Kép

Barbival mi lehet????

Szegény Dorkám annyira taknyos lett,hogy szinte nem aludtunk 1 órát egyben éjjelKép
Totálkárosak vagyunk mindketten.

petergabi

Gabi Kép
Bulást fürtös Dorkádnak!!! Nem csodálom, hogy kivagy! Remélem kiscsajod ma már jobban lesz és tudsz pihenni egy kicsit!

Barbiért már nagyon izgulok...
Fibi Kép Ugye írsz, ha megtudsz vmit???

Kép
Kép
denizsa

Akárcsak Gigi, én is mindenkit a H-ba hívtam, meséltem és meséltettem őket, egyszerűbbnek tűnt, mint itthon, ahol illett volna kávéval és süteménnyel és kitakarítva várni őket. Kép Ott meg ugye nem érdekelt, ha sárosan jönnek be.
Ha mégegyszer szülök, én sem fogok ennyi embert becsődíteni, mert iszonyú fárasztó volt. De azért most Moose nehogy úgy járjon, hogy a végén senki se megy!!
Kisünnel mi is terveztük, hogy ma benézünk, de amikor megláttuk, mennyien tervezitek, nagyvonalúan visszavonultunk, azaz lebeszéltük egymást és magunkat.
És aki megy, az ne árulja el férje árulását, legyen még 3 nyugodt napja...egyébként meg lehet, hogy mi aggódjuk túl, és kisebb baja is nagyobb annál, hogy ezen parázzon, ugye, Moose?
Sok-sok tejecskét, remélem, hamar beindul(t), rövid lochiát, hegesedést, és részletes beszámolót várunk!! Kép

Barbi,
te meg "szüjjémá!" Kép
neet
neet

Neet,
nekem beugrott ma délelőttre egy tűzhelyszerelő is, a kár kicsi, de az időintervallum, amikor jöhet, nagy (tudod, 8-12 közt megyünk "valamikor"), ezért is gázos lenne nekem ma Moose-hoz menni Kép ja, és késő, moose tegnap épp akkor hívott, amikor moose-apa hozzászólását olvastam, és csodálkoztam vala, és el is mondtam neki...

Gigi,
igazából moose-apa a hunyó Kép

Barbi,
drukkkkkk még mindig!!!!!!!! Kép

v
kisün

Kisün,
és mit szólt?? Ugye, nem akadt ki nagyon?
neet
neet

MEGSZÜLETETT ANGÉLA REGGEL 6:59-KOR, 3450 GR, 55 CM, TERMÉSZETES UTONKépKépKépKép

KépKép
fibi

azért sokáig vajudhatott szegény... felidéztem a saját szülésem...
jaaaj, most itt bögök KépKépKép

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Jaj de jó, megint egy baba!!! Éljen Angéla És Barbi és Barbi-papa KépKépKép

Én nagyon boldog voltam, hogy olyan sokan jöttek hozzám látogatni és legközelebb is örülni fogok Kép

Betegecskéknek bulást (asszem az enyém is bekapott valamit, mert mi se aludtunk az éjjel, csak panaszkodtunk egymásnakKép )

indianyo

Ma reggel is egy ilyen szuper hír!!!!! Szívből gratulálok, Barbi!!!!! Nem lehetett könnyű, nekem is a saját szülésem jutott eszembe, de a lényeg, hogy sikerült, egészséges, és gyönyörű!!!

Látogatás: végképp nem akarom ragozni a dolgot, először én vetettem fel a múlt héten, hogy ha a bikásra megyünk és úgyis összegyűlünk, akkor egyszerre bemehetnénk, és ezt többen is támogatták. Aztán időközben valakik beszerveztekKép
Csak azért írtam ide, mert Fibi is erre emlékezett, most meg már úgy jön itt le a dolog, mintha ő akarna tolakodni. Lehet, hogy rosszul érzem, bocs!
Természetesen így már én sem megyek. Nagyon sok boldogságot kívánok, és sok tejcsit, és sok puszit küldök, adjátok át!

Kép
Kép
zuzmo1

Nagy-nagy gratula Barbinak Angélához!!! Sok puszi neki, minden jót és sok tejcsit kívánok Kép Kép
Fibi, ugye átadod neki?

Kép

Kép
Kép
denizsa

Nagy nagy gratula Barbinak és családjának. Éljenek a legújabb babák. Kisnyuszi és Angéla ezek szerinte már bent megismerkednek egymással és Moose és Barbi is.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Fibi!

Barbarának +Angélának gratulálunk,kérlek add át gratulációnkat a gödi topik nevében isKép Kép

Vera

KépKép
viranka

ISTEN HOZOTT ANGÉLA!
Gratulálok a családnakKép

Valóban nem volt egy rövid szülése szegény Barbinak,de a végeredmény a lényeg!Kép

petergabi

Ennyi szülés kapcsán nekem is eszembe jutott a sajátom. Hú jó hosszú volt, de gyönyörűséges, sose felejtem el amikor Fanni először rám nézett. Azzal szoktam sokszor álmodani.

Bog: levonás után volt ennyi, de szerintem is csak fogacska, mert azóta semmi baja.... szegény kicsike, olyan forró volt, hogy szinte lángolt a testecskéje. De jó kedvű és remélem csak ennyi volt.

Fibi: Barbinak én is puszikat küldök.

Bikás: remélem tudunk menni, ha tényleg semmi nyoma nem lesz a tegnapi éjszakának, akkor ott leszünk.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Gabi: bulást Dorkának. Elnézést, hogy ilyen részletekben írok, de valahogy ez a babanet ma nem az igazi legalábbis nálam....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Hú, nagy-nagy gratuláció Moosenak meg Barbinak is! Moose-ról kaptam külön tudósítást Kisüntől, s most olvasom, hogy azóta Angéla is kíváncsi lett a szép tavaszi időre Kép Nagyon sok boldogságot mindenkinek!

Moose közben beszélhetett a rendszergazdával, hogy gyomlálja ki az archívot, mivel csak az eggyel ezelőtti oldal jön be most nekemKép Így én még mindig csak a Kisebbik Nyúl nevét tudom, pedig most már nagyon furdal a kíváncsiságKépKép

Én meg tegnap sikeresen letettem az államvizsgát, most már mehetünk mi is találkákra! Milyen volt a Bogárka -party?

Ja, mi az a Bikás? erről lemaradtam....

Kata
(33)
soosoo

Soosoo!
Gratulálok! Ügyes vagy!!!

Bikás park: a tétényi úton, a kórházzal szemközti oldalon. Játszóterezni megyünk testületileg. Gyertek el ti is!!!! A legtöbben azt írták, hogy kettő körül már ott vannak, a többiek utána szállingóznak!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Gabi!
Szegény Dorkád!
Én aztán tudom, milyen az, amikor még 1 órát sem tudunk végigaludni!!! Remélem, hamar meggyógyul az a kis gyönyörűség!!!Kép
Írhatok neked mélt? A tanácsodat szeretném kérni B.S. és szülés ügyben, de nem akarok tolakodó sem lenni, úgyhogy csak akkor írok, ha megengeded! Kicsit tanácstalan vagyok, és hátha tudnál nekem segíteni!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmó,
játszótér ma vagy holnap? Mert nekünk csak holnap jó (ma nincs autó, két és háromnegyed gyerekkel meg kissé macerás tömegközlekedniKép)

Most délelőtt ki akartunk menni sétálni, erre Zsombor bealudt az ágyunkon... Most már Bendi is visszabújt a kiságyába... hurrá, vasalhatok, nem zavar senkiKépKép
soosoo

Gabi,
ti meg gyógyuljatok, ilyen szép napsütésben már nem ér taknyosnak lenni!
soosoo

Soosoo!
Ne haragudj, hülye vagyokKép Szóval holnap megyünk!!! Akkor ezek szerint tudsz jönni!!! De jó!!!
Jó vasalástKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmó,
köszi, akkor holnap mi is megyünk!

Na, most tényleg nekiállok vasalni, meg össze kell pakolni a pár napig kissé elhanyagolt lakást... két kis csibész azért tud ám rendetlenséget alkotni...Kép
soosoo

Soosoo,
gratula a vizsgádhoz!Kép és akkor remélem, holnap személyesen is megismerhetlekKép

Deni,
persze hogy átadom távpuszijaidatKép

Johi,
Tiédet is átadomKép és örülök hogy Fanni jobban vanKép

Viranka,
pont eszembe jutott, hogy irok a gödi topikba Nektek, de akkor ügyes voltál, hogy benéztélKép átadom holnap a gratuláciokatKép

Indi,
én is örültem (volna) a baráti látogatásoknak a H-ban, de nem vagyunk egyformák... Lehet hogy Moose inkább nyugalomra vágyik, és sztem a babán is mulik ez (pl ha siros, akkor jobb ha anyuka vele van, és nem a látogatokkal beszélget).
Én emiatt gondoltam, hogy RECCA-t megkérem, hogy sms-ben kérdezze meg, hogy zavarnánk e, de most már nem akarok kavarniKép

Zuz,
köszi, hogy ezt leirtad, mert tegnap már furán éreztem magam, hogy ugy jött le, mintha én akarnék betolakodni Moose-hoz (miközben nem tudtuk hogy mások már mennek elözö nap). Akkor jol emlékeztem, hogy Te IS szeretted volna meglátogatni ötKép na, majd legközelebb...

És én irtam Neked régebben mélt szüléssel kapcsolatban. Vagy az nem nyujtott segitséget? vagy tul hosszu volt, azért nem válaszolsz?Kép

KépKép
fibi

Gabi, Indi,
jobbulást a csemetéknek!!

KépKép
fibi

Sosoooooo: ügyi vagy. Tök jó, hogy holnap ti is tudtok jönni.

Fanni úgy horpaszt, hogy csak na. Két órája alszik, ilyet még sose csinált napközben, jó amikor kicsipicicsecsemő volt, de mostanság. Bitzos az idő teszi. Jó kis zuhé volt.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok Csajok!

Égig érő gratula Angélának és Barbinak!!! Kép

Jelentem, jelesre vizsgáztam babafelügyeletből, Réka igazi tündérmackó volt, csak dícsérni tudom. Én hulla lettem estére, azért fárasztó két kőccel, úgyhogy emelem kalapom a kétgyerekes mamik előtt! Kép

Tegnap a párom is kiborított, tök hülye dumával jött haza, hogy a kollégái mit mondtak ... velem és a házimunkával kapcsolatban ... a hajam égnek állt, és iszonyú ideges voltam, de nem terhellek Benneteket! Majd megoldjuk ezt is valahogy. Csak annyit akartam mondani, hogy grrrrrrrrrrrrrrrrr

Nekem is vasalni kéne, mindjárt neki is állok.
Szép napot Mindenkinek!
cupp,
fic
ficánka

Fic,
ügyes voltál 2 köccel!Kép Mit mondtak a kollégai? engem érdekel, nem farasztasz!!

KépKép
fibi

Johi Kép
Fannika 2 órája alszik???? Ilyenre tényleg nem volt példa az utóbbi időkben... vagy kivetted belőle a duracell elemeket? Kép Egyébként az eső Bálintomat is leterítette, ő is horkol Kép

Soosoo Kép
Én is gratulálok a vizsgádhoz!!! És szupi, hogy Ti is jöttök holnap, legalább megismerkedünk személyesen is Kép

Kép
Kép
denizsa

Deni, Johi,
jé, nálunk nem volt zuhéKép itt 7ágra süt a napKép
és én Bálintom 2és fél orat alszik mostanaban, de csak egyszer egy napKép

KépKép
fibi

Fibi Kép
Most már itt is süt a nap (bár az ágait nem számoltam meg), úgyhogy valszeg Bálint nemsokára felébred Kép

Fic Kép
Gratula a jelesedhez Kép És ha a párod "tisztelt" kollégái pampognak, akkor szervezz nekik is egyszer egy ilyen gyerekfelügyeletet, majd elhallgatnak!

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: