Hát én rendesen elkaptam valami nyavaját, az elmúlt héten volt: torokfájás, orrfolyás, szédülés, hányinger, fejfájás, és folyamatos fárdtság. Ma már -lekopogom- jól vagyok, így van némi erőm írni is!
Panni már nagyon ügyesen járkál, egyedül is, alig mászik már! Azóta folyton menne az utcára sétálni: odamegy a bejárati ajtóhoz, csörömpöl a kulccsal, és mondja 'ta-ta' - azaz séta. Ma is mászkáltunk egy kicsit, egy óra alatt csak 3szor kapott el az eső
. Anyák napjára -teljesen váratlanul- el lettem halmozva virágokkal: reggel a férjem lepett meg egy szép csokorral Panni nevében, délután meg anyukámtól kaptam. Végül teljesen meghatódtam!
Babus
Nem ismerem ezt a gyerekfilmet, de lehet, hogy kipróbáljuk, jól hangzik! Pannit amúgy szinte bármi leköti, ami a tv-ben megy, főleg persze a rajzfilmek, de a reklámok is bejönnek neki. A Futrinka utcát szereti még nagyon, Dvd-ről szoktuk nézni.
Juc
Hú, milyen pletykáid vannak a Megasztár házból!!! Kicsit meglepődtem én is az Eszteren, remélem nem csak reklámfogás ez a babás sztori...
Délután nincs kedvetek MOMozni? Én mennék vhova, de félek, hogy elkap az eső, ezért inkább a fedett program. Szerintem úgy fél 5 fele megyünk.
Borbolya
Üdv az új kismamának!!! Gratulálok a bébihez, és a csodaszép Panna lányodhoz!

, egy zuhanyozásnyi időt még épp kibír, de többet nem... 

Mi sem vagyunk nagyivók, de azért szerintem mi viszünk egy üveg jófajta vörösbort. Timka, ha gondolod, viszek én Bailey's-t, van itthon, még a szülinapomra kaptam, de nem nagyon fogy...

közös reggeli az ágyba,ami után álltalába ágynemü huzás következik!!
hmmm
Anya takarit a fürdőbe addig én lubickolok az üres kádba!!
Az uj szandi!!
Tegnapi anyák napja az oviba!!!
Ami a kezembe van azt kaptam tőle,nagyon aranyos!!