Sziasztok Lányok!
Tegnap sajnos nem volt időm időm, de most bepótolom

ezért akinek nincs ideje olvasni, nyugodtan lépjen tovább.
Először is kollektíve az egész topicnak szeretném megköszönni a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok, és nagyon megszerettelek Titeket.

(már alig várom,h. talizzunk) Én mindenkinek maximálisan szorítok,h. minél hamarabb kövessetek engem

. Már szóltam is odalentre az érdeketekben, remélem meghallgatta a kis Drága
Norwell!
Nagyon köszönöm a gratut.
Én sem voltam jóban anyukámmal amíg együtt laktunk.Aztán mióta elköltöztem (főleg így,h. 250 km-re lakunk tőlük) nagyon jó a kapcsolatunk.
Mátra!
Köszönjük a táblát, én pedig külön köszönöm a kis zebrát.Remélem hamarosan még több topiclakónak rakhatsz a neve mellé.

Minden tiszteletem a tiéd, rengeteg erő és szeretet van benned, és csak ez számít, ez mindent legyőz.

Jobban vagy már?
Duddu!
Már alig várom,h. megmutasd nekünk is a4D-s képeket.
Angie!
Neked is nagyon köszönöm a gratut.Nagyon remélem,h. hamarosan követni fogsz.Szerintem ez a nyugodság ami benned van hamarosan meghozza a gyümölcsét.Már csak 2 hét és kiderül minden.

Szóltam a picimnek,h. fogja meg a kezeteket.

Örülök nagyon,h. ilyen jól érezted magad a céges bulin.Szerintem nagyon fontos,h. az ember jól érezze magát a munkahelyén. Úgy döntöttem,h. majd jövő héten csütörtökön megyek el a dokimhoz, akkor leszek a 42. cn-on.Az már ugye a 6. hét.Az a baj,h. a dokim az 1.női Klinikán vezeti a Várandósambulanciát, és amikor én vizsgálatra mentem eddgi hozzá, mindíg ott vizsgált meg.Tehát nem tudom a privi elérhetősőgt.De bejelentkezek hozzá jövő hétre és akkor majd kiszedek belőle minden infót.
A lakáshitellel kapcsolatban annyit szeretnék írni,h. nekünk is nagy volt a feszültség.MI 3 hónapja költöztünk ide.A Cib-től vettünk fel hitelt és kaptunk egy nevet,h. kit keressünk, de miután beadtuk a papírokat 1 hét alatt megvolt a válasz.A vevőink akik az Erste banktól vették fel 3 hónapig vártak(mi is

) És már a határidőből is kicsúsztunk, elég húzós volt.De kívánom,h. ti szerencsésebbek legyetek.
Anikó!
Nagyon örülök,h. ilyen pozitív dolgokat mondott az orvos.

Remélem kicsit megtudott nyugtatni, és hidd el mostmár minden rendben lesz és jön az a kistesó

Feltszem ide a Ferti-s táblát.Remélem sikerül.
Rolly!
Vigyázz magadra az osztálykiránduláson és érezd magad nagyon jól.
Brill!
Nagyon köszönöm Neked a gratulációt!

Sokat gondoltam Rátok, remélem minden rendben
Juca!
Köszönöm

Örülök,h. ennyi mindent megcsináltál, de tényleg csak óvatosan.

Amúgy a vasalnivalón mosolyogtam, mert nekem mindíg annyi van belőle..
Niki!
Köszönöm neked is.

NAgyon aranyos párod van, de teljesen igaza van,hisz Te már valóban anyuka vagy.

Várom én is nagyon a képet.
Monyoka!
Köszönöm és örülök,h. jelentkeztél.

Nagyon sok sikert kívánok a 3 hónapos tervhez. Remélem hamarosan Te is a narancssárga mezőben leszel.
Korek!
Tudod úgy hónap, új remények.Nagyon szorít(unk)

érted is
Évi!
Köszönöm! Nagyon figyelmes a párod, Dóri baba pedig tényleg gyönyörű.Esetleg ha kevés időd engedi nagyon örülnénk még képnek a kis hercegnőről
Jucmuc!
Köszönöm!!

Jól vagy?
Ildikó!
Örülök, h. megint itt voltál.Köszönöm Neked is.

Tudom,h. hülyeség a bűntudatom, és tényleg nem törvényszerű,h. mindenki szenvedjen a babáért, de én még most sem tudom felfogni (vagyis de,mert elég rosszul vagyok

h,. ez trtént.
Tiszta szívemből kívánom,h. mindannyian átjussunk a narancs mezőbe
Imádkozom értetek

Na most bekapok valamit,mert érzem,h. a pocim kilyukad
Fleur!
Hol vagy? Nem jössz a zebrácskáért??
Mindenkinek legyen nagyon szép napja!
Puszi Mindenkinek!
Pupy