A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kekszet rágcsálunk és már órákkal ezelőtt elzárták a vizet. Norkini, nálatok van? Átmehetünk este a szennyessel? Kép
Mindjárt hívom apjukat, hozzon ásványvizet, h legalább fogat mosni tudjunk. Igazi krízishelyzet, a kutya tálkáját kiöntöttem, hogy ne Eszter öntse magára. Aztán elzárták a vizet.
és már csak egy fél cumisüveg itókája van a csajnak... áááá... a sörből ki tudom vonni az.. alkoholt? Kép
neet
neet

Rylie Kép
Kamilla gyönyörűséges és már milyen ügyes kiscsaj!!

Dora Kép
A Solange nekem is rejély lett volna. Most se tudnám, hogy fiú vagy lány, ha Neet el nem árulja Kép

Fibi Kép
Bálintod aztán tud rendet rakni Kép A kekszedet elássa, hogy vigyázzon a vonalaidra (nem mintha kéne), és Te meg ehetsz kavicsot...
Barbiról van vmi hír?

Kép
Kép
denizsa

Állítólag Mooseapa nemsokára jön szüléssztorival meg fotókkal Kép Én már nagyon kíváncsi vagyok Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Látom a nevekről van szó... ha fiam lenne a mai napig nem lenne neve... nem tudok egyszerűen kitalálni fiúnevet ami tetszik. Igy hát hajrá, hogy a következő is lány legyen. Abból tudunk dögivel.

Kisnyuszi nevére én is nagyon kiváncsi lennék.

Szerintetek mi lehetett ez az egy éjszakás láz. Most egyenlőre tök jól van a bébim és eszik és olyan mint mindig. Mi lehet ez? éjszaka nagyon magas volt, illetve nekem az 38,8.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

MooseApa,
szülésszorit és fotokat nagyon várjuk!Kép

Rylie,
nemtom, néha nekem is eltünik a hsz, pedig elözö pill-ban még látom. Lehet hogy csak illuzio az egész babanet?Kép

Den,
ahaKép és ma du. meg meglocsolta a virágokat, de a beton és a nadrágja lett a legvizesebbKép most meg öntögeti a joghurtot, és már a haja is olyanKép
Barbival délelött beszéltem, elég rendszertelenek voltak a fájásai, még elkezdtek Jobarátokat nézniKép Aztán azota nem mertem még felhivni...Kép

Johi,
sokmindentöl lehet (foga pl). de ha ma már nincs láza, akkor legalább a 3 napos láz kizárvaKép

KépKép
fibi

Barbara irt, hogy indulnak a H-ba, ötpercesek!!!!!!!! KépKépKépKépKép

KépKép
fibi

Rylie, Kamillad nagyon edesKép

Fibi, ha Moose-t nem zavarjuk, en szivesen mennek veled csut de. de azert elobb megkerdem tole, jo?Kép aztan egyeztetunkKép

en nem t'om, miert, de olyan jo kedvem volt ma ettol a hirtol, h megszuletett a legkicsibb MooseKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Adatok:
név: Emília
beérkezés: ~02:00
toló fájdalmak: ~04:30
születés: 05:35
tömeg: 3950g
hossz: 56cm
fej: 36cm

végül behelyezkedett rendesen, így normál szülés lett jelentősen javítva
Lotte pályacsúcsán Kép

Üdv
Moosepapa
moose

Szia MoosepapaKép Asszem ki fogsz kapni icipici feleségtől, amiért itt nyilváosságra hoztál bizonyos adatokat Kép

Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnakKép

indianyo

IndiKép
legalább megtudtuk a nevetKép

Mooseapa,
köszönjükKép de ki az a Lotte?Kép

Recca,
dejo lenne együtt bemenniKépKép köszi, hogy megkérdezed töle, nekem nincs meg a száma.

KépKép
fibi

Mooseapa, koszonjuk az ertesites!Kép Tenyleg gyors menet volt!Kép Szep nagy baba!Kép Majd kepeket is kerunk!
Moosenak minden jot kivanunk, meg persze a lanyzonak is!

Moose-rejtely megoldodottKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moosepapa, ugyesek voltatok es gyorsakKép gratula nektek szivbolKép

Fibi, holnap letargyaljukKép mas nem jonne??

Barbinak drukk! lehet, h lesz ma meg egy bebi?Kép

Coolio
recca

FibiKép Válasz: L. a másik kérdéses egyed Kép

indianyo

Barbinak, meg megy a drukk es hajra!!!Kép

Kisun, te mikor megy?Kép

Ugy latszik ez olyan, mint az iskolaban. A baratnok menszesze is osszeer egy ido utan.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

MoosepapaKép
Gratulalunk Emiliahoz!Szep,nagy baba lettKépKépEs varjuk a kepeket!
Eeeeees gyonyoru neveik vannak a lanyoknakKépKép

BarbiKép
OOOOOOOOOOOOOOORIASI DRUKK!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Moosepapa Kép
Köszi az infót, gratula a szép nagy babóhoz!! Képek jöhetnek, ha van egy kis időd!

Indi Kép
Nekem is ez jutott eszembe, amit a 18.06-os h.sz.-edben írtál Kép

Kép
Kép
denizsa

És Barbinak drukkhegyek!!!!

Kép
Kép
denizsa

Indi,
de nekem Moose neve is kérdésesKép

KépKép
fibi

FibiKép akkor valami furmánnyal vegyük rá Moosepapát, hogy írjon megint - mondjuk rakjon fel képeket és akkor hátha azt is elkottyantja Kép

DenizsaKép Hiába, egyfelé forognak a kerekeinkKép

indianyo

Én is remekül szórakozom MooseapánKép
Pont mikor ecseteltem Balázsomnak,hogy mit fog ezért kapni,már Indi írta isKépKépKép
De végül is az a lényeg,hogy ilyen simán és gyorsan megérkezett KisnyusziKép
Mégegyszer gratulálok az egész családnakKép

Barbi:
drukk innen is megy!Ügyes légy!!!!

petergabi

Fibi:
nem figyeltél eléggé,amikor dec. köszöntöttek páran minketKépKép
De én aztán késöbb ezt az infot letagadomKép

petergabi

GabiKép Szegény Moose, kicsit kiteszi a lábát és mindjárt kidumáljuk, ajjaj Kép

indianyo

Indi:
ne is mond,szégyellem is magamKép
Ti hogy vagytok?
Szegény fürtöském betaknyosodottKép

petergabi

GabiKép Nagyon rátok jár a rúd, ezek a bújkáló bacik Kép
Mi jól vagyunk, kicsit lassan sikerül a szülés utáni regenerálódás, de azért alakul, Dominó hősiesen küzd a kakimanókkal - néha ő kerekedik felülKép Most várom, hogy felébredjen, a délutáni séta után beájult a babakocsiba és azóta mozdulatlanul szunyálKép Aha, itt is van őkelmeKép Pusz és gyógyulást Fürtösfejű barátnémnak, nektek is mindin jótKép

indianyo

Moose!
Gratulálok mégegyszer!!! Remélem, Apa ezt a bakit élve megússza!!!!!KépKépKépKép

Nekem az jutott eszembe, hogy ha csütörtökön mennénk látogatni, akkor együtt kellene menni, mert úgy talán nem zavarunk annyira, mintha fél óránként szállingóznak oda a látogatók. Ti mit gondoltok????

Barbi!!! Drukkolok nagyon!!! Fibi, tudósíts minket!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi!

Moose számát átküldjem?

ÉS képzeljétek most hívott valaki a vonalason és beleszól,hogy halló MOL kút?Én meg azt hittem,hogy a barátunk hülyéskedik és mondtam,hogy igen.Erre a következő kérdés:"Prielle"(ott van egy MOL kút) és akkor esett le,hogy tényleg valaki MOL kúttal szeretett volna beszélni.Tök ciki.
20170114224602

Húúúú! Mooseapa igencsak szűkszavú volt, de azt hiszem ezzel a pár sorral, főleg ezen belül két szóval, nagyobb örömöt szerzett itt mindenkinek, mint egy fotókkal illusztrált részletes szüléssztorival Kép Kép Kép

Gabi!
Én voltam, aki köszöntöttelek akkor név szerint Titeket...Moose le is szedte a fejemet Kép Kép Kép

Barbinak mennek a drukkok, milyen klassz lenne, ha még ő is megszülne ma Kép
Fibi! Te kapsz majd infot???

Bikás sajna nekünk nem játszik Kép...pont akkor jönnek garázskaput szerelni 2-3 körül Kép...de hát aki ilyen béééna, az magára vessen...

Johi!
38.8 már a levont, vagy ennyit mértél??? Mert akár még egy csúnya fogzásba is beleférhet...

És képzeljétek Doni legújabb játéka, hogy bemegy a függönn mögé, magára húzza, majd kibújik alóla és kacagva kiabálja: "tutt" Kép ...meg kell zabálni Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moosepapa,
csúcs vagy!!! Kép Kép Kép
Én meg Anita vagyok, ha valaki nem tudná. Ez a nagy lelepleződések napja. Másvalaki? Kép
neet
neet

Zuz, ha ti csut du. ossznepileg mentek latogatni, az mas. akkor Fibi te is menj akkor! nekem az nem jo, de majd atadjatok udvozletemet/jokivansagaimat/csokjaimat..., jo?KépKép

Coolio
recca

Gabi,
ezt mire irtad?: "nem figyeltél eléggé,amikor dec. köszöntöttek páran minket"
ezt nem vágomKép

Juc,
okés, kösziKép

KépKép
fibi

Fibi!
Arra amit előtte mondtál Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuz,
hányig tart a tücsökzene? nem fér bele a délelöttbe, hogy elgyertek velünk (Recca +én) a H-ba? nekem is a délelött lenne jobb, mert B 11 után szokott már aludni.
Ha Nektek nem jo a délelött, akkor esetleg Reccaval mi de. megyünk, Ti meg máskor. Hmm?Kép

Bog,
de édes ez a DonigyerekKép
és igen, remélem, kapok infot BarbarárolKépKép addig nem hiszem, hogy el birnék ma aludni...Kép

KépKép
fibi

Fibi:
pedig még Bogárka is utalt ráKépKépKép

Neet:
én pedig Gabi vagyokKépKép
HALLOD FIBI!!!

petergabi

Sziasztok!

Moose, Kisnyúl nagy gratula nektek!Kép Képeket is szeretnénk!

Fibi, mi szívesen elkísérünk benneketeket Moose-látogatóba. Zsanci, Bogárka?
Mondjuk nekem korán le kell lépnem (utálatos munka miatt ááá)

Fic, még egyszer nagyon köszönjük a gyermekmegőrzést, Réka már rég kidőlt.Kép
Indi, bocs, úgy tudom nem készült a csemetékről.Kép

Minden szülinaposnak, évfordulósnak nagyon sok boldogot!

Bikásra mi is tudunk menni.
zanza

Moose! Nem csodálom, hogy majdnem szétpukkadt a pocakod. Szép nagy lányka volt benne. Kép

Viszont nem elég, hoyg Mooseapa lebuktatta a 2 lányt, most még Moose-ra is fény derült. (nekem anno decemberben fel sem tünt a dolog)

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi Kép
A tücskök kb 10.45-ig zenélnek. És utána enyim pasi szundizik is... szóval 11-ig kizárt, hogy végzünk, pedig nagyon szívesen mennék Kép

Bog Kép
Doni szuperédes! Kép Kár, hogy nem tudtok jönni bikázni Kép

Kép
Kép
denizsa

Bog,
hu, nem emléxemKép a dec.= decemberben? Kép

KépKép
fibi

Gabi,
az utalás kevés!!Kép én memoriám nem tároltaKépKép
de most már visszakeresek decemberre csakazértisKép

Deni,
dekárKép

Zanza,
dejo lenneKép és Nektek a de. vagy du. lenne jo H-ba menni?

KépKép
fibi

Fibi!
Azt hiszem nem árulok el most már titkot, hogy Gabi névnapján lett Moose is felköszöntve. Na?????????

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Kicsit még benézek, aztán elteszem magam, mert azthiszem 1-2 napja megerőltettem a derekamat!Kép

Bogárka!

Fogdoki nénid ugye ért homeopátiához? Amalgám töméscserére megyek hozzá csüt-ön és jó lenne kivezetni a hülye fémeket!Kép
Doni nagyon cuki pofa! Aranyos lehetett!

Timi meg ma miközben fürdés után törölgettem, megfogta 2 kézzel az arcomat, odahúzott és adott egy puszit!Kép
Egyébként ma egész nap telefonálni akart, úgyhogy szereznem kell valahonnan egy kiszuperált telcsit, mert nem fogja sokáig bírni a telefonunk a földhöz csapkodást!
Ha valamit nem engedek vagy valami nem sikerül neki elsőre, akkor rögtön paprikavörös lesz és földhözvágja! Írtó hisztis egy nőszemély lesz szerintem!Kép

Barbival mi lehet?
ildi76

Tyűha! Mit fog szólni Moose, ha rájön, hogy az összes titkára fény derült?Kép
ildi76

Zuz,
juuujjj, ténylegKépKépKép és kösziiii KépKépKép tényleg nem emlékeztem márKép

most akkor mi legyen a látogatással? az ugy nem jo, hogy néhányan bemegyünk délelött, aki meg csak du. tud, ök meg délután??

KépKép
fibi

Szegény Moose! Kép

Zanza!
Köszi az invitálást, mi már Zsannal bejelentkeztünk hozzá holnap délelőttre (ígért rostkeksz épp most sült meg Kép), végülis nem titkos, jöhet még velünk bárki, csak gondoltam ne rohanjuk le huszan Kép

Ildi!
Sajna ilyen infom nincs a dokinéniről...Kép
Timi édes lehetett Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi!
Dehogynem, menjél csak nyugaodtan. Csak arra gondoltam, hogy a tali elején együtt is mehetnénk. Én pl nem tudom se a számát, se a teljesKép nevét, és nem is ismerjük egymást személyesen, így én csak olyannal mentem volna, akit ismer. Így nem akarom zaklatni.
Barbiról még semmi???

Kép
Kép
zuzmo1

Bogárka!

Mivel ilyen sokan mentek Moose-hoz,én már nem tolakodnék.Mondjátok meg neki,hogy üdvözlöm őket!
20170114224602

Ildi,
de édes lehetett Timi a puszivalKép
Barbirol nincs uj info, a H-ban vannak, valszeg szülnek, azért nem irKép

KépKép
fibi

akinek a gyerekének műanyag kismotorja van/volt/lesz, az nézze meg ezt
http://index.hu/homar/index.php?p=2127&more=1&c=1&tb=1&pb=1
és a hozzászólásokat is érdemes, van köztün pár amitől majdnem kilyukadt az oldalam a nevetéstőlKépKép

votiv 8)
votiv

Zuz, Jucus,
és az nem jo, hogy csüt délelött Recca meg én (meg Zanza?) bemegyünk hozzá, és délután meg Ti Denivel?Kép vagy az már sok?Kép

KépKép
fibi

Bogárka!

A rostkeksz receptjét elkérhetném? Már múltkor is akartam kérni, csak mindig elfelejtem! Köszönöm!

Jó éjt mindenkinek!
ILdi
ildi76

Fibi, nem biztos, h Moose orulne, ha az egesz napjat lefoglalnank. sot ha holnap is mennek hozza, akkor lehet, h mar az is sok, ha masnap csak egyszer megint. nyilvan rokonok is latogatjak. es multkor azt mondta nekem, h elozoleg is nem volt valami jo, h egyenkent mentek hozza (igaz azok rokonok voltakKép). szoval nemtomKép. mi legyen? ha mar Zsan es Bog igy suttyombanKép bejelentkeztek, legyenek ok az uzenetkozvetitok???

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: