A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

kettő óra nekünk is jó.
csak a gáz, hogy a netünk még mindig nem jó, vagy van, vagy nincs Kép. remélem addig tudunk egyeztetni.

ancsipancsi

Fibi Kép
Igen, megáll a 7-es, sőt a piros 7-es is. A régi mozi (már nincs) melletti nagy zöld placc, http://www.bikaspark.hu/
Azt, hogy azon belül pontosan hol szoktak a csajok talizni, nem tudom, de remélem megmondják Kép
Mondanám gyertek hozzánk délelőtt, de pont tücskölni megyünk, utána meg aludni szokott Bálint, de ha legközelebb nem csüt. lesz, akkor majd összeszervezzük, jó? Kép

Kép
Kép
denizsa

Nekünk a 2 óra tuti nem jó,később fogunk érkezniKép
20170114224602

DEn!

Nem szoktak ott még találkozni a csajokKépez lesz az első.
HA a bikákat megleltétek akkor már nagy baj nem lehet.Bikákon túl van egy bekerített(szivárványos)játszótér és egy nem bekerített.ÉS van 2 nagy csúszda is:piros ill.sárga de tuti,hogy a pindurokkal nem oda akartok menni.
Szerintem a bekerített játszó a jobb,de majd meglátjátok.
ÉS hogy fokozzam a hangulatot:kicsit odébb van egy új játszótérKép
20170114224602

Nekünk a du. 2 szintén nem jó, Dóci alszik, szóval mi is később megyünk, szerintem kb. 3-4 közt, addig csak ott lesztek még, nem? Kép

v
kisün

Den,
kösziKép persze, majd legközelebb összeszervezzükKép most megoldom valahogy, majd beülünk valahova kajálni, aztán tologatom és alszik egyet. csak legyen joidö!

Juc,
akkor a bekeritett jatszo jo lesz, csak nem tévedek elKép

Kisün,
persze hogy ott leszünk 4 felé isKép ha B-nak tetszik a hely, el sem tudom majd rángatni onnanKép
és akkor Ancsi, Deni meg aki tud, jöjjön 2-re, többiekkel kicsit késöbbKép

KépKép
fibi

Hűűűha Kép Csak benéztem és mit látok KépKép

Isten Hozott Kisnyúl Kép Nagy Gratula Moose-nak és az egész Nyúl-családnak Kép
Kép
macskanyu

O, most nézem a térképen, hogy a H-tol csak egy megállora van a Bikás, azt gyalog is meg tudjuk tenni (ha netán elötte babázunkKép) Dejooo, nem csodálom hogy Jucusék sokat vannak ottKépKép

KépKép
fibi

Moose! Nagy-nagy gratula kisnyuszihoz!!!

Barbi! hajrá!

A bikás játszótér előtt megáll a 3-as vagy a 114-es busz? Ha igen, lehet, mi is elmegyünk.

Képzeljétek legmélyebb álmomból, reggel 3/4 9-kor Peti felriaszt, hogy "Gréti?". Ránézek az órára, majdnem szívinfarktust kaptam, mert sose szokott ilyen sokáig aludni, ráadásul tegnap úgy tettem le, hogy folyt az orra, és direkt behoztam a szobába a bébiőrt, amit persze elfelejtettem bekapcsolni. Úgyhogy ugrottam ki az ágyból, hogy megnézzem a kiscsajt, aki persze békésen szundított, és 9-kor nagykegyesen felébredt.
Hú, nem is emlékszem mikor aludtam ilyen nagyot.

Ancsi! Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi,
ruhák nektek valszeg kicsik lesznek...Kép Igi és Bálint nagyjából egy méret, csak a lába nagyobb Iginek...Kép

nekünk is később jobb, 3-4 fele, de inkább 4, mert 1-től alszanak...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Angolosoknak: (bocs, de annyira pihent...Kép)

Where's the rabbit? = Hole a new see?
I have two cats. = One kate much come.
It's cold outside. = He dag one keen.
I have six pocket knives. = One hut bitch come.
T-shirt in holes. = Luke ash tree cow.
The pony is slipping. = Chew seek a cheek cow.
Seagull egg = Sheer I toy ash.
I like you! = Beer lack!
Mother's calling you! = A new soul!

KépKép
fibi

Hűűűha Kép Csak benéztem és mit látok KépKép

Isten Hozott Kisnyúl Kép Nagy Gratula Moose-nak és az egész Nyúl-családnak Kép
Kép
macskanyu

Zsan,
oké, erre nem is gondoltamKép

Lindi,
a térkép szerint a 114-es busz megáll ottKép

KépKép
fibi

Kép
20170114224602

Lindi!

114-s.A Városközpont után egy megállóval kell leszállni.Átmenni a zebrán és besétálni a térre.

ÉS tudom kisnyuszi nevét!Kép
20170114224602

Juc Kép
Oké, akkor majd választunk a játszók közül Kép

Fibi Kép
Rendben, igyekszünk 2 körül ott lenni, aztán megvárjuk a többieket Kép Ez az angolos cucc nekem már túl pihent Kép

Lindi Kép
A 114-es bizti megáll, a "Kelenföld Városkp." a megálló neve. És tök jó, hogy ekkorát tudtál aludni!!

Kép
Kép
denizsa

Fibi!

Mekkora cucc kell Bálintodnak?
Megnézem hátha van valami elfekvőben itthon.Póló,short ilyenek
20170114224602

Fibi, juc! Köszi, akkor mi is megyünk.
Ma nem lesz ott senki? Mert nem tudom, csütörtökön hogy alakul az alvás, ma pont jól jönne ki.

Juc! Üzend el a skype-n légyszi kisnyuszi nevét.

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi, juc! Köszi, akkor mi is megyünk.
Ma nem lesz ott senki? Mert nem tudom, csütörtökön hogy alakul az alvás, ma pont jól jönne ki.

Juc! Üzend el a skype-n légyszi kisnyuszi nevét.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Hatalmas gratula Mooséknak!KépKépKép Reggel már láttam a jó híreket, de nem volt időm gratulálni!

Barbi!

Drukkhegyek!

Kókusz, Johanna!

Jobbulást nektek!
Kókusz! Nem vírusos torokgyuszitok volt? Ez most egy másik nyavalya???Kép
ildi76

Juc,
ma mérték meg B-t, 77 cmKép a ruhái most zömmel 80-asok. és kösziKép
és miért ilyen titkos Kisnyuszi neve? énis marha kiváncsi vagyokKép

és hogy fogom Moose-t megismerni a H-ban? még sosem láttam..., csüt de. senki nem jön be velem??

KépKép
fibi

SZiasztok Megint!
Nemigen tudtalak visszaolvasni benneteket, mert annnnyyyyiittt írtatok!

Mindenesetre a lényeget láttam:
Moose: GRATULÁLOK és Jó egészséget Neked is és pici Nyuszidnak is és sok tejcsit és minden jót!!! Kép Kép Kép

Barbi: Hajrá, Hajrá

Örülök, hogy jól sikerült a Bogárka-parki randitok, gondoltam rátok, mert elégg lógott az eső lába mifelénk. De a képek szerint remek lehetett!

Nálunk most az a móka, hogy Kamilla megtanult hátról hasra fordulni. Ezt ezerrel nyomja, viszont hasról még nem tud hátra és egy idő után elunja hason és elkezd óbégatni, hogy fordítsam vissza. Én visszafordítom ő meg újból hasra fordul és újból zenél..ezt játszuk..Szerintetek mennyi idő még magától rájön, hogy hogyan kell visszafordulni??? Mert ez igy elég fárasztó nekem, meghát semmit se tudok igazán csinálni mellette, és elég sokat bőgicsél emiatt. Amúgy szuper kiscsaj és tegnap már némi kacaj féle is elhagyta a száját Kép Persze Apára nevetett, ki másra....

Felteszem a mostani kedvenc képemet róla.

Rylie
Kép
rylie

Rylie,
nagyon szép a kisláynod!!!! és nagyon ügyes is!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja és Greenolivenak is gratula!

És mi is Ferinek drukkoltunk, hogy bejusson Kép

Akik betegek azok pedig gyógyuljanak!
Én is beteg voltam Kép kb 1,5 hétig küzdöttem a torkommal, mert megfázott. De a homeogene vagy mi segített. Meg persze az idő és a mézestea.

No gyorsan vasalok egy kis pelust amig alszik a lány. Most először aludt el hason!!

Rylie
rylie

Köszi Zsan Kép

Én is szeretném tudni Kisnyuszi nevét!! MIJÉRT Olyan Titkos az???

R
rylie

Kamilla édes!!!!!!

Moose ilyen titkosított nevű nyuszikkal bírKépEz az Õ dilije,hogy nem írja ki itt a nevüket .
20170114224602

Fibi!

Mert nagynyuszié is titkosKép

ÉS nem kellene Moose-al egyeztetned előtte?Ki tudja,hogy mennyire lesz fáradt vagy mikor mennek hozzá látogatni?
20170114224602

Miért ilyen titkos a mosegyerekek neve?? Ennyire fél Moose, hogy lekoppintjuk őket, vagy ennyire cikis a nevük? Kép Eufrozina? Vilhelmina? Kincső vagy Csenge? Ez mindkettő lánynév? A Csengében nem vagyok biztos..
Én már nem is vagyok kíváncsi, ha ennyire nem akarja, ne árulja el. Kép
neet
neet

Neet: A CSenge is lány név Kép
De pl a Dzsesszika, Pamela, Dzsenifer szerintem sokkal cikisebb, mint a CSenge Kép

Kiváncsirájli
rylie

Rylie! Kamilla nagyon aranyos.

Kiderült, hogy apa miért ellenkeik annyira a Kamilla névvel. A bátyjának az első szerelme volt, és a család nem nagyon csípte. Úgyhogy nem lesz Kamillánk, marad a Patrícia. Neet! Ez is cikis?

A múltkor Szolnokon voltunk egy játszótéren, ahol egy kis cigánylány játszott az apukájával. Aztán jött anyuci,és hogy szólította a kiscsajt? VANESSZA

KépKép
KépKép
lindicita

Mi pl totál beetettük a rokonságot, hogy Áfonya lesz a babó neve! És teljesen bevették Kép Főleg az Anyós, aki ki volt akadva, mert nem tudta rendesen kimondani, hogy Áfonya..helyette Árfonyát mondott?? Mondjuk nem értettük ez miért olyan nehéz szó, de mindegy...
rylie

Neet,
Csenge nevü kislány van az utcánkban, sztem az aranyos névKép Különben Csengéböl már hallottam fiut is...

Juc,
de, sztem is kéne egyeztetnem, de semmi adatot nem tudok Moose-rol/tolKép Barbit mindenképp meglátogatom (mert ö volt az egyetlen a barátaim közül, aki bejött hozzám a H-ba...), és majd elötte szolok neki, hogy kérdezze meg Moose-t, hogy alkalmas eKép

KépKép
fibi

Lindi,
nem az a lényeg, hogy nekem mi a "cikis", hanem a szülőknek. És Kamilla jó kis név, mint egy virág, és nem is tucatnév. De, ha rossz emlékek fűznek hozzá, akkor lehet cikis is. Kép
Patrícia "ismerősöm" eddig 2 volt: egy "miss" kiscsaj, és ha jól emlékszem, P.G. Woodhouse egyik könyvében egy kiskutya. Kép Én biztos nem adnám a lányomnak ezt a nevet, de mondom, ez semmit nem jelent, és tényleg, nem is olyan cikis. Kép

Viszont a romák/cigányok, ki hogy szokta hívni őket, tényleg előszeretettel használják a Dallas-ból lopott neveket. Ezeken mindig jókat nevetek, de ha náluk ez a menő, akkor ez a menő. És ne röhögjetek ki, de én általában nagyon jól kijövök velük. Na, ez most jó OFF lett, de leszámítva sok nagyon bunkó egyedet, akiket jobban megismertem, mind jófej volt (pl tanítványok, szomszédok, stb)
neet
neet

Lindi, a Patricia szep nev! Altalanosban volt egy ilyen nevu osztalytarsam, gimiben meg Zuzmo osztalytarsa lett.Kép

En mar semmin sem lepodom meg, a sulinkba nem egy furcsa nevu gyerek jar/t. Az osztalyomba pl. egy Lassú Mercédesz...

Tiszeletben tartom, hogy Moose nem akarja elarulni a Nyuszik nevet, de azert kivancsi lennek rajuk.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lindi,
Patricia aranyos név sztem. Hogy becéznéd?Kép
Nekem Szonja még mindig tetszik, Apjuknak nemKép Egyedül az Izabella, ami szerinte (is) menne a vezetéknévhez.

KépKép
fibi

Dora,
szegény MercédeszKép na, azt nem adnám a gyereknekKép
nekem ezek a nagyon régi magyar nevek sem jönnek be annyira, mint Vajk, Tas, Balambér meg Huba...

KépKép
fibi

engem sem zavar, ha vki Vanesszának hivja a lányát. Ha neki az tetszik...Mennyivel rosszabb név a Vanessza, mint az Emese??? Vagy a Kincső???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie,
Kamilla név nekünk is tetszik, csak sajna az is röhejesen hangzik a Zöld-del együttKép

KépKép
fibi

és fiunévböl a Renátóó, meg Márióó?Kép

KépKép
fibi

Ááá, és az milyen, amikor összehozzák a családnevet értelmeske utónévvel. Mint a Farkas Piroska és a Csillagh Virág, esetleg a Kasza Blanka, stb. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Éljen a Kisnyúl és az anyukája! Kép
Moosenak soksok tejcsit kívánok, tudom, mennyire vágyik rá. Kép

Ínhüvelyesek (Indi, Ancsi?) Írjatok mailt, és válaszolok, nem akarok én ilyesmiről értekezni itt. Kép

Barbi: Drukk hegyek!

Oxiék

KépKép
oxigen
Györköny

Volt egy Solange nevu "gyermekem" is.Kép Fogalmunk sem volt, hogy melyik nemhez tartozik.Kép Az evnyiton derult csak ki...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Rylie,
ezt a nevet (Alma) szinte mindenki javasolta már nekünkKép

KépKép
fibi

jé, közben eltünt Rylie hsz-a...

Dora,
Te is tantonéni vagy?Kép

KépKép
fibi

Hatalmas gratula Moose-nak és Kisnyúlnak!!!
Persze a nevére én is kíváncsi vagyokKép

Bikás nekünk 2-kor még korai, de ha nem jön a barátnöm, akkor 4 körül lehet, hogy elnézünk arra.

Kép
Kép
manoka11

Bálint közben rendet rakott: a jégakkut belerakta a böröndbe, a kekszet a homokozos vödörbe, a kavicsait meg a tányéromba Kép Kép Kép

KépKép
fibi

Fibi: úgy látszik nem értékelte a rendszer az Almás poénomat Kép
És miért tűnt el???

Dóra: nekem a Solange az egyik kedvenc női nevem! Ha valami francia pasival bútoroztam volna össze, akkor tuttira ezt a nevet kapta volna a kislányunk!! Illetve a Nadine is tetszik, de a Solange mindent visz! És elivleg magyarosan írva ezt is lehet már adni a gyermeknek, de azért nem akartam volna kiszúrni vele, hogy Szolanzs - igy már nem olyan szép...
rylie

Gratulálok Moosenak és kis családjának . !!!!
És én is kivi vagyok a nevére Kép

Manoka ! Hogy vagytok ?, rég nem láttalak ...

Kép
Kép
greenolive

Juc: Köszi
Nekem tetszik Kép

R
rylie

Sziasztok!

En sem tudom Nyuszi es Kisnyuszi nevet,pedig naggggyon kivancsi vagyokKépKép

Kép

Kép
Kép