A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Barbara,
persze hogy beértek, föleg éjszaka vagy hajnalban lehet száguldaniKép meg nekem ugy tünik, hogy Nálad az eleje hasonlit az enyémre (nyakdugo, kisebb fájások stb), bár ez nem jelent semmit, tudomKép és remélem a vége már nem lesz hasonlo...és hamarabb megérkezik AngélaKép

KépKép
fibi

Bogárka,
igen, én sem érzem ezt a "feelinget". Asszem menthetetlenül öregszünk!!!!KépKépKépKép
Pedig te most pénteken, én meg jövő szerdán!! De sebaj, majd megünnepeljük Emmát és Lizát, és Manót is, aki idén lesz klubtag!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vera!
Én pont ma adtam először Lilla kezébe egy nagy matricát és 20 percig úgy elvolt vele. Ide ragasztotta majd leszedte és ment tovább. Vicces voltKép
beetrix

Fibi! tudod, 4-5 órásra terveztem Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet!
Bizonyos képeken Eszti tökre hasonlít szerintem a Lillára pl. a kutyáson. Vagy csak érzéki csalódás ez? Édesek a képek!
beetrix

Zsan! Átküldenéd nekem eredeti méretben Grétiről azt a közeli, morzsás pofijú képet. Köszi!

KépKép
KépKép
lindicita

Beet,
áprilisi praktikához adtak egy nagy rakat matricát, én szedegettem le, D. meg ragasztotta, aztán leszedte, aztán ragasztotta... volt, hogy a kutyán is találtunk Kép de órákig elvolt vele, és egyet sem evett meg Kép
kisün

Zsan,
igy emlékszel, hogy voltam tavalyelött születés hete elöadáson?Kép nem kell feliratkozni, siman menj el! Bach terapia mikor, hol? engem is érdekel!!!Kép

Beet,
oh, és azt otthon is lehet melozni?
köszi szépen a tanácsokat játék ügybenKép sztem is tud unatkozni a gyerekKép hmm, kiprobáltuk az épitös játékokat, együtt is, de az még vmiért nem érdekli, csak a rombolásKépKép Az öntögetés nálunk ugyanigy megyKép mazsolát, mogyorot kap, és rakosgatja, öntögeti egyik tálbol a másikbaKép Olvasás is rulez, elleste tölem, hogyan pörgetem a lapokat, és simán leutánozza már, meg mutogat a figurákra a könyvbenKép Mini szintije is van, püföli egy ideig, aztán elhajitja 10 perc után. Olyan mint az anyja, hamar ráun a dolgokra, és mindig uj kell nekiKép
A játékok egy részének elrakása is nagyon jo ötlet, köszi, ki fogom probálniKépKép

KépKép
fibi

Moose,Neet!

A kávéztatás annyira jól sikerült,hogy Panna is talán mostanra elalszikKép

Beet!

Autókához gratulálok és használjátok egészséggel!Nagyon jó ötleteket mondtál unatkozásilag szerintemKép

És ma kiakadtam nagyon Győzikén.Mondjuk tudom,hogy nem egy agysebész na de ettől kész vagyok.Kitalálja,hogy gyereket akar és már úgy viselkedik mintha ez tény lenne.Ez annyira visszataszító magatartás szerintem .

Lindi!

Húsvét óta böki az oldalamat és Ancsiét is szerintem a gyüli.Irsz róla?Akár privát is.Kép

Csütörtökön akkor tényleg mikor tervezitek a Bikást?

Ildi!

Mikor mentek oltásra?Mi hétfőn.
20170114224602

Zsan!
És nagyon jók a fotóid!!!! Legjobban a B. tetszik Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi!

Rombolás rulez ebben a korban!Anya építsen és Õ nem fog unatkozni ha lerombolhatjaKép
20170114224602

Barbi,
annyi idö alatt még akkor is beértek, ha dugo vanKép
és én is 4 orásat terveztemKép

Vera, Beet,
egyik nap B talált vmi öntapados cimkét, ami ráragadt az ujjára, és percekig csak rázta a kezét, meg kiabált neki, hogy szálljon már le onnanKép aztán rakosgatta ö is, végül a homlokomon kötött kiKép

KépKép
fibi

Sziasztok!
Köszönjük a jókívánságokat! Nagyon jól telt a szülinap, bár a torta nagyon ramaty lett, de a barátnőim megmentették a helyzetet és hoztak egy normálisat, amiben ugyan cukor és finom liszt van, de legalább ehető, Bazsó pedig úgysem nagyon eszik még felnőtt kaját. Hétvégére, a hivatalos szülinapi partira tuti hagyományos tortát csinálok!!!Kép
És tényleg emlélkezetes lesz ez a nap, ma láttuk először a doki bácsi rendelőjében a tesót ultrahangon!!! Hirtelen olyan valóságossá vált! Kb 9 hetes, de majd a kórházi ultrahang megmondja. Doki bácsi nagyon szuper aranyos volt. Amikor kifejtettem neki az aggályaimat, hogy nem tudom, hogy fogok Bazsóval laborba járni, azt mondta, hogy menjek kedd reggel, mert akkor ő is bent van, és ő majd vigyáz ráKépKépKép Azt mondta, hogy mindent meg kell tenni a tesó érdekébenKép

Na, de nem akaroki senkit sem untatni, itt olyan izgis dolgok folynak! Barbi és Moose!!!! Sokat gondolok rátok! Ne izguljatok, éjszaka semmi forgalom nincs, simán beértek a kórházba! Feküdjetek a kádba, lazuljatok el, és pihenjetek, amennyit csak tudtok! Moose! Köldökzsinór miatt semmiképpen sem aggódj! Főleg addig ne, amíg nem ment el a magzatvíz!!!
És ami a legfontosabb, tudósítsatok minket!!!!

Eszti és IstókKépKépKép Féltékeny lettem. Ez a kiscsaj nem semmi, rámegy a legjobb pasikraKépKépKép

Beet!
Neked mindig olyan jó ötleteid vannak!!! És amúgy is szeretnék majd veled konzultálni gyerekalvás ügyben!

Csak ennyit tudok most így hirtelen írni, még vissza kell olvasnom figyelmesebben!

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi! majd én megmutatom hogy kell Kép
Az unatkozáshoz az jutott eszembe, hogy mi történik, ha csak hagyjátok... nem talál ki valamit magától? vagy ez kegyetlenség? vagy naivitás?

gödibarbi

Juc,
és mi van, ha anya megunja az épitést?Kép

Bog,
át tudnád nekem küldeni a "Fibi Bálintja" c. képet teljes felbontásban? Teljesen beleszerettemKép

KépKép
fibi

Moose, Barbi!

Nagyon drukkolok!Kép De izgi!

Juc!

Mi meg kedden megyünk oltásra!

Szerintem biztos valami front van vagy mágneses vihar vagy a franc tudja, mert Timi is fél 10-re aludt csak el jó hosszú hiszti meg altatás után!
ildi76

Nyilt nap a Szt Imrében, május 11-én,
10-13 óra közt és 14-17 óra közt. SZóval csajok, ne aznap szüljetek, mert akkor szülőszoba látgatás is van...és lehet, h mi is beállunk a csoportba, és akkor integetünk nektek, amikor benézünk hozzátok 2 tolófájás között!!!KépKépKép és viszünk videókamerát is!!!Kép

Fibi,
mindjárt megkeresem, és küldöm! Elég sok előőadás van virágterápia ügyben!

Lindi,
persze, h átküldöm!

Bogárka,
Kép ez azért vicces, mert B külön felkért, h fényképezzem le a B betűvel!!!Kép

és akkor meséljetek, de tényleg, h MIT TEGYEK AZ EGYÉVESSEL???? hogy neveljem meg??? mert akármire mondom, h nem szabad, az arcomba nevet, és csinálja tovább....hiába mondom neki, h ha megrázza az áram, akkor meg fog halni, és nem lesz nekem pici babám, nem érdekli...MIT TEGYEK????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

no megyek aludni
szép álmokat mindenkinek

gödibarbi

Ildi!

NA akkor ráfekszem a kivezetőre én is holnap azt hiszem.

Ki kért még belőle?
20170114224602

Barbi,
ugy legyenKép én meg majd jövöreKép
unatkozás: szoktam azt is, hogy hagyom, meg csak odaszolok neki, hogy keresd meg az autodat, fünyirodat, stb, és akkor megy és csináljaKép de kb 5-6 ora felé már ö is, én is kifogyunk az ötletekbölKép akkor jön a pince vagy padlásKép

KépKép
fibi

Fibi,
http://www.szuleteshete.hu/szuletes_hete_2006.php?ew_lid=25
Kép
Indi,
van hordozókendő tanfolyan is, elég sok...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
ÉN ÉN ÉN!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok!
mi kivezetöt beszereztük, csak 2 bogyo kell belöle (3 este), böven marad belöle, adok Nektek, ha kell!!

KépKép
fibi

Zuz,
UH fantasztikus!!! Kép

Fibi,
ugye, hogy jó játék a matrica? Kép

Barbi,
ha hagyod, hogy a gyerek maga találjon ki valamit, akkor az:
1. árammal kapcsolatos
2. törik
3. éles pengéi vannak
4. esetleg magába foglalja a macska szőrtelenítését
5. koszos ÉS ehető
6. mérgező ÉS ehető...
soroljam még? KépKép

v
kisün

Drága Moose és Barbi, drukkolok nektek nagyon!!!Kép

Ildi, természetesen elküldöm majd a képeket, amint leszedtem őketKép

Neet, Rómeó és JúliaKép

játék: olyat nem adok neki én se, ami veszélyes, vagy amiben nem akarom, hogy kárt tegyen, mert bármit megfog, az csúf sorsra jutKép pl. még a keménylapú mesekönyveket is széttépi, úgyhogy ezeket (meg más könyvet-újságot)nem kapja meg. mi is elrakjuk a játékok nagyját, és néha előveszünk párat amit rég használtunk, vagy az összeset, mert Istinek az elővétel tetszik a legjobbanKép most keresek neki egy jó dömperfélét, mert elkezdett mindent tologatni, és csak egy vacak kocsija volt, ami elvágta az ujjátKép na és most kapott a barátnémtól egy autóműszerfalat kormánnyal meg gombokkal, és nagggyon csipázta! azért tincitánc, mondókázás, éneklés, birkózás a slágerKép

votiv 8)
votiv

Zsanci,
kösziiiKép

KépKép
fibi

Juc! Én is kérek kivezetőt, plíz!
Konkrétan mire vagy kíváncsi? Én úgy emlékszem akkor mindenre válaszoltam, vagy mégsem? Ha nem, akkkro bocsi, szita az agyam.

Zsan! Köszi!

Zúz! Gratula a kistesóhoz Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi!

Akkor csütörtökön le tudjuk bótolni kivezetőt?Hozok kis műanyag kindertojásos tartót amibe bele tehetném.

KÖSzi:
Jucus
20170114224602

Zsan! Grétit én már úgy megneveltem, hogy ha bármire azt mondom, hogy nem, már mondja is, hogy "dá-dá". Csak még a röhögésről kellene közben leszoktatni Kép Az a gyanúm, hogy nem vesz komolyan Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Csak megpendítetted,hogy ti nem ajándékoltok .
De nem akarok tolakodni!Kép
20170114224602

Juc! Nem tolakodsz, holnap visszakeresem a sztorit, nem emlékszem a kérdésre.
Most folytatom a takarítást, nálam a hétfő este a takarítós nap, éjfél körül jön a zuram, és ég seholse tartok.

KépKép
KépKép
lindicita

ZuzmóKép elképzeltem, amint Moose és Barbi együtt ül a kádban vajúdni, apák meg kívülről drukkolnak Kép
Milyen aranyos a doktorbácsid! Igen, kistesóért mindent meg kell tenniKép

FibiKép kisdoboz/nagydoboz(gyógyszerek papírdoboza és pezsgőtabletták tartói például), labdaszerű képződmények ki-berak dobozba - ezek nálunk tuti nyerők még mindig - féltől kétéveskorú egyedeknél. Ha véletlenül valamin mozgó kerekek is vannak, akkor tuti a sikerKép Ja, és használaton kívüli távirányító is bejön - az már majdnem telefonKép

NeetKép all you need is love Kép
képek gyönyörűekKép

indianyo

Vera,
ugyeKép

Zuz,
ultrahang dejoooKép És BS csucs édes, mint mindigKép
És éjszakázásrol megjelent egy uj könyv, a Kismamában lehet megrendelni, sztem jo lehet.

KépKép
fibi

akkor jó takarítást!
20170114224602

én már tövig rágtam a körmöm: hamarosan ISMÉT mindent megtudunk F. Réka és N. Kristóf és S. Bence szerelmi hármasáról...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzi, édes kis Bazsókának boldog első szülinapot!Kép és majd meglátod, hogy őt is kiszemeli egy aranyos kislányKép vagy rosszul értem, és magadnak gondoltad Istit?Kép

Fibi, Isti is lezúzza a kockatornyot, de állítólag ez tipikus. Isti sosem unatkozik, mert mindig rosszban sántikál. pedig jobb lenne, ha unatkoznaKép

Zsan, Születés Hetén mindendhol mindenre ingyenes a belépés. és lazán vihetsz gyerkemet is magaddal, ez egy olyan helyKép

Pocak, ajjajKép antibióra kérdezz rá, hogy szedhető-e szoptatás alatt. és gyógyulj meg rögtön!Kép

votiv 8)
votiv

Indi,
kösziiKép akkor lehet hogy az baj, hogy tul sok játéka van B-nak? mert csomo cucc van, aminek kereke van, meg csomo doboz, meg csomo régi távirányito...KépKép

Juc,
persze, lebótoljuk, feltéve ha én ehetem ki a csokit a kindertojásbolKép

KépKép
fibi

Fibi,
én is boltolnék veled!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
hát nem is tudom, melyik lehet a jobb (az unatkozás vagy a rosszban sántikálás) Kép
és mégegyszer köszi a kivezetö nevétKép
és ugye ma kialszod magad?Kép a 3-4 orás alvásoktol én is kipurcannék...

KépKép
fibi

Zsan,
rendbenKép és hozol elado ruhákat, ami megmaradt Bogárka parti után?Kép

KépKép
fibi

Neet Kép
Képek nagyon édesek Kép Eszti már most veszélyes kiscsaj Kép

Zuz Kép
De szupi, hogy láthattátok a kistesót!!! És a dokid tényleg nagyon rendes. Kép Van képed a tortaevő Bazsóról? Szívesen megnézném Kép

Vera Kép
Felsorolás nagyon tetszett Kép És a matricás kutya Kép

Fibi Kép
Amikor először a pincét és a padlást említetted, nekem az jutott eszembe, hogy ha már nem bírod tovább, bezárod oda Kép Aztán rájöttem, hogy tévedtem...

A csütörtöki bikás bulival kapcsolatban lehet kérni, hogy NE délelőtt legyen? Mert mi tücsökzenén leszünk akkor, és remélem Zuzmóék is, ugye Zuz?? Jaj, és beszéltem Másával, mindenkit puszil és lehet, hogy ők is jönnek!!

Kép
Kép
denizsa

Fibi, en is bo'tolnek, csak nem t'om mikor... (bar meg raer egy ideigKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Deni,
jujj, bezárni, max magammal együttKép

Recca,
addig még tuti összefutunkKép szerencsére gyakran szervezödnek találkák, amit nagyon birok ittKép

na, joszakállt Mindenkinek, és reméljük, reggelre két uj babánk is leszKép

KépKép
fibi

nekem nem szimpatikus F.Réka.
Õ semmiről sem tehet,szegény.Mégis ott hagyta a kölkét meg a párját és a Kristóf kihasználta.
20170114224602

Fibi!

Mennyi mani volt a kivezetőszer, ha nem indiszkrét? És melyik 3 este kell 2 bogyó?

Moose, Barbi!
Gondolok rátok!

Jó éjt!

ILdi
ildi76

...én hányni tudtam volna FR-től Kép annyira borzalmas, szánalmas, és buta!!!

Na, jóéjt!
Moose, Barbi Nektek külön szép éjszakát...akár szültök, akár otthon durmoltok Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Az iccaka minden evéskor benéztem az új babák reményében... Akkor ma lesz a Győzelem Napja? Kép
Szépséges szülést kívánok)

És midnenkinek szép napot! Ma nálunk szabadnap van,juhéééj! KépKépKép

indianyo

Jó reggelt!
Én is abban a reményben jöttem ide, hogy volt valami éjszaka!!! Kép Persze lehet, hogy volt, csak mi nem tudunk róla???????
Moose, Barbi! Jelentkezzetek!!! Kép Kép Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

már én is itt virítok, pedig most nyitottam ki a szemem -Isti közben már 10 perce hívogat, úgyhogy rohanok is

csüt. ebédutáni bikás nekünk is csuda klassz lenneKép

Ildi, a kivezetőszer 3-400FT körül van/tubus, ha jól emléxem. a lényeg, hogy nem sok, főleg ha osztoztok.

na húzok, de benézek még, és folyamatosan drukkolok a mindenórásainknak!Kép

votiv 8)
votiv

Moose írta éjjel 3:10-kor: "Á, nem vártam Barbira... bő 2 ujj, már 3 perc sem, fincsi antibio és előkészítés megvolt, mindjárt megyek a sárgába Kép Drukkoljatok és küldjétek utánam Kép"

És EBBEN A pillanatban: "Kisnyuszi 5:35-kor megérkezett Kép részletek később"

MOOSE GRATULÁLOK!!!!!!

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: