én ott tartok hogy még nem lesz tesó mert hogy lakáskölcsön meg meg minden így nem lehet
lejárt a kölcsön
?úgyhogy mesélj csak
hogy is történt
és gyere gyakrabban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2006.05.08 16:34
2006.05.08 17:02
hajrá nektek is

Neked is szia, mi újság?2006.05.08 17:35
most lementem vele a pincébe, és találtam neki egy mini szerszámkészletet, persze franciakulcs nincs benne
azzal játszott, meg egy rumbatökkel
leteritettem egy napozot a füre, ott heverésztünk

Sztem kölcsönnel nem kell törödni, nem azon mulik!

2006.05.08 17:53

2006.05.08 20:33
vagy csak mazlista volt, hogy nem volt neki 
2006.05.08 20:46
utána meg azért még voltak fájások a tolófájások előtt... csak kevés
Ha bármi változik, vagy bizonytalan vagy, akkor szerintem nyugodtan nyaggasd a szülésznődet, ezért van!
2006.05.08 20:55
mert meg mindig nem dolt ki, pedig napkozben se aludt!
nem akarod most intezni a tobbit is? mi Barbival nem biztos, hogy holnap meg tudjuk majd nezni 
2006.05.08 20:59
...két kisfiúval
és sztimrés
, úgyhogy:
...igaz május 24-re van kiírva, de ugye ikreknél bármi lehet...

2006.05.08 21:01
és fontos, hogy rendszeres idöközönként és kb ugyanannyi ideig tartson a fájás!! juj, de izgi

2006.05.08 21:02

2006.05.08 21:03
Délelőtt még tök nyugi volt, amikor benéztem.
hajrá!
Egyébként nekem egyszer azt mondta egy hozzáértő, hogy nincs olyan, hogy egy gyerek unatkozik. Ezt azért kétlem
Mindenesetre ha a korának megfelelő játékokkal van körbevéve, meg van neki mutatva, hogy hogyan lehet játszani itt a szabad játékot is beleértjük akkor elvileg nem unatkozhat a gyerek. Nálunk is volt egyébként egy ilyen pont. Mi a következőt találtuk ki: a játékok nagy részét elrakjuk csak néhányat hagyunk elől, ha a többit később előveszed megint izgik lesznek. Vannak olyan játékaink is, amiket csak együtt játszunk utána elteszünk. Így az mindig izgalmas. Aztán most nálunk a sláger az öntögetés, így fogtam egy csomó különböző műanyag tálkát, egy adag mazsolát és öntögettem minegyikbe valamit. Így van mit öntögetni és néha be is kap belőle néhányat de ettől baja nem lesz. Persze arra figyelek, hogy az orrába ne dugdossa.
Szerintem a fiúk a legoval is előbb játsznak mint a lányok, abból mindig újabb dolgokat kell kitaláni mit építsünk, legalább is nálunk. Mi sokat olvasunk együtt vagy mondókázunk. Lillának van egy mini szintetizárora (rémes hangaj van), amin imád zenélni. Lehet, hogy te ezeket már mind kipróbáltad, és evidenciákat mondok akkor sorry
Talán tapasztaltabb anyukák okosabbak Juc? Zsanci? Pocak?2006.05.08 21:04
Isti még a száját is nyitva felejtette, úgy meg van lepődve.