A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuz Kép
Bazsónak nagyon sok boldog szülinapot!!!
Kép
Ja és már írtam, hogy csütörtökön mi is tudunk menni bikázni.

Ildi Kép
Párodtól ez nagyon kedves gesztus volt! Nagyon édes lehetett Timi a piros virággal Kép

Beet Kép
Lillusnak bulást! Kocsi rulez, hát még a bukéja Kép

Fic Kép
Köszi Kép

Kép
Kép
denizsa

Ildi,
az a patika, amit multkor irtál, hogy a Fonyod utcahoz közel van: az a Szent Imre patika, vagy a Zsombolyai patika???

KépKép
fibi

Ildi,
az MMR kivezető neve: MMR. A remedia gyártja.

Gabi,
azért Ildusnál alapból 10 kilóval több vagyok...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz,
nagyon aranyos vagy, hogy igy szervezed a csüt-i bikástKépKépKép

És Bazsot Isten éltesse még nagyon sokáig!!!KépKépKépKép

Fic,
és miért nem szerettél Érden lakni? mert unokatesom is pl ilyet mondott rá, hogy proli városKép

KépKép
fibi

Fibi, Zsan!

Köszi szépen!

Fibi!

Tyű! Nem tudom! Talán inkább a Szt. Imre lehet, mert ott nincs Zsombolyai u. és biztos arról kapta a nevét!

Den!

Az a kép, ahogy hozza felém a virágot, biztos örökre bennem marad!Kép

Kérdés: az Ildus én vagyok?Kép
ildi76

Zuzmó!

Bazsónak nagyon boldog születésnapot kívánok!KépKépKép
ildi76

Lányok!

Egyébként a H-nál is van egy patika ami elég jó homeoban.A Bártfai utcai parkolóval szemben.Na jó hülyén írtam le.SZóval ott van.Kép
20170114224602

Ildi,
Ildus nem te vagy, hanem egy közös barátnénk Gabival!Kép
De, te is sovány vagy!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi,
köszi, közben megnéztem a térképenKép és végülis a gazdagrétibe küldtem a párom, mert felhivtam, és ott van nekikKép

Juc,
kösziKép férjem ott vette szülés utánra a cuccokat, és ott kedvesek voltak vele nagyonKép

Fic,
és tiramisu miatt TÖled is elnézést kérekKépKép Legközelebb viszek egy külön tállal is, és Te kapod meg, mert Jucus nem válaszolt, hogy részéröl okés eKép

Beet,
Lillusnak jobbulást! és mindig elfelejtem kérdezni, hogy mit Te dolgozol??

KépKép
fibi

Sziasztok!

Az prónép már jól van, viszont én nemKép Ma kint volt nálam az ügyelet, mert azt hittem, hogy skarlát. Én már mindenre zt hiszemKép de szerencsére nem. Viszont szombat óta egy pár kanál tejfölnél többet nem bírtam enni, annyra fáj a nyelés, de még a beszéd isKép Az alvásmennyiségem kb ugyanezKép Apa kiíratta magát, mert nem bírok a gyerekekkelKép
Tényleg, az antibio milyen hatással lehet Balura, mármint ha én szedem? Kénytelen vagyok beszedni, mert már a fülembe is kisugárzik...

Bocsi, most csak ennyi!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zuz,
megvizslattam a kínálatot, aztán mivel siettem vissza a játszótérre páromhoz meg Dócihoz, viszont a kasszánál hosszú volt a sor, inkább nem vettem semmit Kép
Pocak: hát igen, most már lassan önálló személyiség lesz, akkora Kép viszont még mindig egész jól bírom Kép

Moose,
szerintem ez már valószínűleg csak szüléssel múlik... reméljük, minél hamarabb!!! KépKép

agresszívIndi,
Kép

Juc,
le a T-vel Kép

Beet,
Lillusnak jobbulást!!! Kép Én is sajnáltam, nagyon hiányoztatok!!!!! És gratula az autóhoz! Kép

Pocak,
ez marha rosszul hangzik Kép nagyon gyorsan gyógyulj meg!!!! Kép

Dóci épp most ébredt, mentem.

vera
kisün

Pocak,
hogy tudja párod kiiratni magát????Nálunk ezen ment a buli, mert szerinte lehetetlenség kiiratnia magát, csak azért mert én beteg vagyok!!!!!!!!!!!!! No, de akkor ki lássa el a gyerekeket, ha ki sem birok kelni az ágyból?? SZóval, hogy van ez?????

éééééééés: JOBBULÁST!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

FibiKép Kérem szépen a tiramisu receptjétKép Ez a lenmagos változat izgatja a fantáziámatKép

indianyo

Zuz, Bazsonak boldog elso szulinapot!
Kép

Pocak, jobbulast! Antibiorol nem tudok velemenyt mondani.

Zsanci, nalunk is apjuk volt kiirva, mikor olyan beteg voltam. Muszaj volt itthon maradnia, mert nem tudtam ellatni Katat. Kiirtak torokgyulladassal vagy mivel.Kép Rendes volt a dokino.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

asszem fajok
moose

Moose!Kép Kisnyul hajra!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose,
hajráááá!!!!!

KépKép
fibi

ha kozben maszkalok, akkor 4-6, ha uldogelek, akkor 8 percenkent... meleg zuhany, hogy igaziak-e? aztan meg hivjam fel a szulesznom?
moose

bocs, mar uldogelve is 3
moose

most meg 5, akkor ez tok rendszertelen es meg sokaig csak figyelgessenm vagy mindegy, melyik, mert mindenkeppen 10 alatt van, ugyhogy lassan mehetek? Kép
moose

miert vagyok a masodik gyereknel sokkal bizonytalanabb, mint az elsonel voltam? Kép es miert felek? es hol vagytok ilyenkor?? nalatok nem esik?
moose

Egy-egy fajas hany masodpercig tart? Judit a szulesznod? Szerintem nyugodtan hivd fel!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Áááá, Moose!!!
HAJRÁÁÁÁÁ!!! Kép Kép Kép
neet
neet

Moose Kép jaj de jó ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++ Kép

indianyo

Nalunk nem esik, esett.Kép Micsoda dolgok foglalkoztatnak ilyenkor!Kép
Es ne felj, minden rendben lesz, korhaz rulez, doktorno rulez, Judit rulez!!!Kép Es lehet hogy mar Barbi is ott van!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc, irtam mailt.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose!
Hol van Apa!
Irány a H!!!! Kép Mire beértek már tolófájásaid lesznek Kép ... már ha magamból indulok ki!!!
Drukkkkkk megy ezerrel!!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!
Hol van Apa????
Irány a H!!!! Kép Mire beértek már tolófájásaid lesznek Kép ... már ha magamból indulok ki!!!
Drukkkkkk megy ezerrel!!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

hopp mindkettő elment...közben még kijavítottam a felkiáltójelet kérdőre Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!
Most érzem csak igazán át, hogy Te MINDJÁRT szülsz!!! Kép Nagyon izgulok értetek, de biztos nagyon ügyesek lesztek, és minden oké lesz!!! Kép
De ezt már lehet, hogy nem is olvasod...?

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose:
+++++++++++++++++++++++
Látod,látod...én mondtam?!
Egyébként én is sokkal bizonytalanabb voltam Dorkánál,mint Orsinál.
Talán pont azért,mert tudod mi vár rátok?!
Nyugi,minden rendben lesz!Kép

Zuzmo:
ISTEN ÉLTESSE A KICSI BAZSÓT!Kép

Zsan:
akkor viszont eléggé fotogén alkat vagyKépKép
A férj kiírása szerintem csak egy jó háziorvoson múlikKép

petergabi

Moose,
mit érdekel ilyenkor, hogy esik e az esö?Kép
Hivd fel a szülésznöt és menjetek be!!!KépKépKépKép
még a végén elöbb megszülsz mint BarbiKép

KépKép
fibi

Moose Kép
Hajrá!!! Mennek a drukkok ezerrel +++++++++++++++++++

Kép
Kép
denizsa

MOOSE,
"SZÜJJÉ MÁ'!" Kép
(Az előbb nem ment át...)
neet
neet

Pocak,
jaj Te szegényKép
Szerintem rosszabb ha ezt a makacs betegséget nem kezelik ki.Gondolom a doki tudja,hogy szoptatsz,nem?
Egyszer terhesen kaptam Augmentint,ráadásul az első harmadban.
Én beszedném a helyedben!
Gyorsan gyógyulj meg!Kép

petergabi

Szerintetek egy 10 hós kaphat már szőlőt (természetesen csak gyümihúst, héj és mag nélkül)?

Kép
Kép
denizsa

Moose már nem válaszol a skype-ra!!! Kép Remélem elindultak Kép

Den!
Sztem mehet nyugodtan...Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Deni,
sztem kaphatKép B is imadta, mindig leszedtem a héját, és kimagoztamKép

Pocak,
jobbulast mielobb!!

és amit Ancsinak irtam játszás ügyben, eltüntKép

KépKép
fibi

Kis nyul hajrá!

Dora!

Keresem és írom!
20170114224602

Indi,
végülis a lenmagbol kinyert "lét" nem lehetett felverni habosra, ugyhogy maradtam az eredeti tojásos receptnélKép az meg a mascarpone doboz fedelének belsejére van irvaKép

Mit adjak egy 16 hosnak játszani??? már mindent megunt bent is, kint isKép szerezzünk be egy homokozot? gyurmázni meg ilyesmit még nem lehet vele, ugye??? látványosan unatkozik...Kép Kép

KépKép
fibi

zuzi,
bazsónak boldogságos szülinapot kívánunk,a május nagyon gyönyörűséges hónap és vmikor lesz nekem is egy májusi babámKépha már b nem akart az lenniKépmár akkor sem számított a szavam nekiKép

moose,
remélem már nem olvasodKéphogy drukkolunk nagyon és szép szüléstKépén beszélek az arkangyalokkal miattatokKép

bogárka,
megkaptad?köszi az infót,apát elkergettemKépkit érdekel most a mosni meg vasalnivalóKép?
Vendég

Moose még otthon, fürdik, hogy megnézze nem jóslók-e...de van neki barnás váladékja, szóval sztem ez már SZÜLÉS lesz Kép Kép Kép

Gigi!
Köszönöm!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog, Fibi Kép
Köszi, akkor kapni fog Kép

Fibi, eszembe jutott a barkácskészlet, de talán jobb ha nem azzal játszik... Sztem jó ötlet a homokozó, ha nem esik az eső, vagy akkor még jobb? Kép

Kép
Kép
denizsa

....és megnyugodtam, mert az Apája válaszolt a skype-ra, szóval nincs egyedül Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose, nagy-nagy drukkkkk!!!!!!!!!KépKépKép

Pocak, te szegenyKép gyogyulj meg hamarKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Akkor lehet, hogy csütörtökön a talin mégiscsak lesz kórházlátogatás, csak nem Barbit, hanem Mooset megyünk meglátogatni?? Kép Vagy még az is lehet, hogy mindkettőt!?

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok !

Moose ! Nagy nagy drukk , huuh de izgi _! Kép Kép Kép

Fibi ! Érd elég nagy , vannak rémes részei is . Mi szerintem jó helyen lakunk én imádom , hátrányaival együtt . ha megvan a kiszemelt házikó ird meg . Egyébként anyós épp Diósdon árulja a házát, ha vkit érdekel .Nagy kert , 400nöl , kb 90 nm ház +teraz , garázs , pince . De kicsit fel kéne újítani . Asszem 27 milla.

Bogárka ! Igen lesz uncsitesó is Kép Legalább jól ellesznek majd egymással , vagy legalábbis most ezt hisszük Kép
Köszi mindenkinek a gratukat !

Kép
Kép
greenolive

Kép zuhany kozben 3 percesek voltak, most viszont ritkultak, de igen, asszem a nyakdugoval talalkoztam. meg egy darabig lesem az orat, hogy ne mondjak hulyeseget a szulesznomnek...
moose

Zuzmo ! Sok boldogságot az ünnepeltnek !

Moose mikorra volt kiírva ?

És hová tünt a két Mano ? Manoka11 és Manó27 ?Tudtok róluk vmit ?

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: