A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kedves Anyukák!

BOLDOG ANYÁKNAPJÁTKép
A legszebb Virág a BabánkKép
Kép
Finom gyümikKép
Kép

Na megyünk pancsizniKép

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Prüntyi!Davallia!Angelani!Kép

Köszönjük a dicséreteketKép

Angelani!Kép
Erhard nem semmiKép
Hát kész, kicsi a bors de erősKép
Lívi még nem autózik ám egyedül, csak a kép kedvéért tettük ráKép
Õ olyan kis lassan érőKép
Ja és szupik a színek a szobibanKép

Davallia!Kép
Szupi az új járóka és Panda nagyon cukiKép

Duda!Kép
Nati nagyon édesKép

Puszi mindenkinek!KépKépKép

Mea
mea

Nagyon szépek a lányok!
Livike tündéri, ahogy elszántan kúszikKép
Nati a csirkecsonttal és apa fülével is nagyon szépKép Melyik izlett jobban?

Erhard elképesztően ügyes! A szoba igazán hangulatos lettKép

Prüntyi, három napja Julcsi a szokásosnál is rosszabbul alszik, nem tudom, mi lehet vele. Rengetegszer ébred.

Na és az evés!!!
Igy ettünk ma pár "kanálnyi" banános őszibarackot:
Kép
Az nem világos, mire való ez a másik tárgy:
Kép

Mindzen rosszalkodások között viszont sokszor nagyon aranyosan lefoglalja magát a tárgyaival.

KépKép

KépKép
majola

Elszállt egy üzi és a másodikból kimaradt Panda! Pedig nagyon irigykedem, milyen szépen megmarad a járókájában!Mintha nem is az a kis fiókpakolós meztelen csibész lenne, akit nemrég láttamKép

KépKép

KépKép
majola

Látom, még mindenki ünnepel.
Mi is kertipartin voltunk ma, Zita egész jól bírta. Kép
KépKép

Angelani,
Erhard hiperszuperügyes kislegény!
Tetszenek a színek a szobában.

Pandának szuper a helye, nem irigylitek? KépKépKép

Andi,
Apa füle hogy bírta? Zita is szereti levadászni apáét.

Majola,
hát mit is mondhatnék. Látszik, hogy Julcsi nincs elragadtatva a kínálattól. Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsa!
Gratulálok! Jó egészséget kívánok, és sok-sok erőt! Kép

Angelani!
Ejha! Erhard nem semmi! Kép Így állni egyedül, sőt lépked is, nagyon ügyes fiú!!! Kép
Majd még jövök.......

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na újra itt vagyok, csak kicseréletm a kakis pelust! Kép

Livike, Zita, Panda, Nati, Erhard, Julcsi, és minden baba tündéri KépKépKépKép

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket, Erhard helyett begyüjtömKép

Nagyon szupi képeket tettetek felKép
Én imádom nézegetni és nem zavar, ha sok van fentKép

Sildike!
Bocsi, hogy most reagálokKép
Köszönöm a tippet kúp ügyben.
Nekünk a chaomilla nem nagyon jön be. Én 10-15 szemet adtam neki és még akkor sem hatottKép
Holnap veszek kúpot.

Lányok!
Tudom, már vagy 5-6 hónapja lefutott téma, de végre árulja el nekem valaki, hogy hogyan kell kiszámolni ezt testsúly/kg???? kajálást.
egy 7kg-os Babának átlagosan mennyit "kellene" ennie? 4X210-et?
Sose mondta el nekem senkiKép
Pedig még 3 védőnővel is beszéltem, de konkrétan nem mondták el.
Most ha bébikaját kap, az 190g. 1 kajára elég neki?
Mert Erhard nem mindig eszi meg mindet.
Szerintem tök keveset eszikKép

Segítsetek!
Tudom, ha jól fejlődik, akkor ne aggódjak, de én tudni szeretném, hogy mennyi az a minimum, amit enni "szokás" nekikKép

Havtünde!
Hol voltatok kertipartin?
Nálunk esettKép Igaz, nem egész nap, de sz@r idő volt. Olyan édes Zita, mintha meg akarná szagolnia virágotKép

Majola!
Haláli a kanálevésKép

Nati fülkóstolásán majd be pisiltemKép Kép Kép

Ma többet jöttem, mint egész hónapban.
Látszik, hogy feltöltődtem, csak írogatok......Kép Kép Kép
Na jó Éjt!

Ja, ha még én is benne vagyok a nagy csapatban, akkor áruljátok el nekem is, hogyan kell színesen írni.
Én vagyok a topik fekete bárányaKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Hello! Kép

Gyors bekukk, mielőtt beájulok az ágyba! Még megvagyunk mi is. Hébe-hóba olvastam csak vissza, nem volt időm, Danika igen nyűgős az utóbbi napokban. Egy foga a 6 potenciálisból már áttört, a második metsző a jobb oldalon. Kis vámpír lesz Kép (tudom, az a szemfog, de furcsa, hogy nem az első metsző bújik ki először) A párja is csak napok kérdése. Sokat ébred éjjel is, nappal is sírdogál. Bár, ha épp nem fájdogál neki, akkor jókedvű és mosolygós! Kenegetem Dentinox-szal, kap Viburcolt és sok sok gyógycicit is. Kép
Ezen kívül elkapta az "anya nélkül egy percet sem bírok meglenni" láz. Kép Kép Kép Kép

Zsuzsa,
Gratula a pocaklakóhoz! Kép Kép Kép
Julcsi nagyon helyes az etetőszékben, de látszik, hogy nincs nagyon kedvére a "nem-cici" jellegű kaja. Kép

Sis,
De jó nektek, hogy relatív hamar már az 5. fognál tartotok! Gratula! Kép

Mea,
Lívi nagyon helyes, mosolygós! Kép Bébikomp Kép. Én is nagyon megijedtem volna.

Duda,
Nati a csirkecombbal nagyon édes! Kép Jó kis rágóka lehet! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!
Megvolt Lili-szülinap. Minden jól sikerült és most elárasztalak Titeket a képekkel:

Lili és Tündi (unokatesó):

Kép

Andris és én meg az orgonák:

Kép

Andris húscéti csibegúnyában:

Kép

Andrismosoly:

Kép

Andris kazuárüvöltést hallat:

Kép

Apájánk:

Kép

ayse

Lányok,szupi nap volt a mai:KépKépKép
Gyönyörű ajándékot kaptam a lányaimtól.Kép
Nagyon sírtam.
Majd holnap bővebben,most hulla vagyok.

AngelaniKép
De jó,hogy ma kicsit írtál.Kép
Erhard csúcs ügyi,kis huncut!Kép

AyseKép
Nagyon szépek vagytok.Kép
Annyira harmonikus kis család.Kép

Jó éjt,kidőltem.
annamami

Mea Kép!
Livike megint óriásit nőtt és nagyon szép kislány!

Duda Kép!
Fülkóstolós kép naggggyon jó!!! Annyira aranyos! Férjed hogy bírta?

AngelaniKép!
Nagyon jópofa, hogy ilyen pici korban már állni tud Erhard! Olyan ügyi!

Davallia Kép!
Nagyon helyes Panda! Megszerette a járókát?

Majola Kép!
Hát tényleg nem valami mély meggyőződéssel tűri Julcsika, hogy a szájába suhanjon a kanál! Ami viszont láthatóan ízlik neki. Mondjuk a kanalat Andris is hajalandó megenni, meg a popsitörlőt és a Nők Lapját. Úgy látom, Julcsikának már nem lehet azt mondani, hogy kettőig sem tudsz számolni!

TündeKép!
De jó, Ti is csibének öltöztetek ma!

ayse

Annamami Kép!
Köszönjük!

Nekem is ki kéne dőlnöm, de mostanában estére túlpörgökKép

ayse

Sziasztok!

Kellemes meglepetésben volt ma részem, mikor realizáltam, hogy ez az ünnep már nekem is szól, én is ANYA vagyok. Kaptam szép virágot Majától (kis közbenjárással apa részérőlKép) Olyan jó dolog anyának lenni...
Maja ma nagy formában volt, a szopi mellett bevágott összesen 2 és fél üveg bébikaját, este a fürdésnél csak úgy dudorodott a kis pocakja.Kép A kedve is szuper jó volt egész nap csak dumált meg huncutul vigyorgott. Remélem jól fog aludni bár ő ált. "csak" egyszer, max. kétszer kel. Viszont foga még mindig csak kettő, már lassan 3 hónapja és se hire se hamva a többi fogacskának.KépKép

A minitalira eddig Nyúlné, Barbapapa, Thomasanne, Annamami, Hari, Majola, Sildike, Rokica, Prüntyi és Juci6 jelentkeztek. Már nagyon várom az egyetlen kérésem az lenne, hogy aki meg tudja oldani másként az ne babakocsival jöjjön, mert a liftbe sem fér be (csak összecsukva) és a lakásban sincs túl sok hely a tárolásra.Kép Köszi.

Prüntyi, Juci6!
Kérnék emilt tőletek, hogy küldhessem a pontos koordinátákat.Kép

Nagyon édesek a mai képek!Kép A kedvencem a Nati vs. apa füle c. alkotás.Kép Nagyon rosszcsont.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááhhááááháháháháháháááhh milyen oldalt találtam KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

http://www.erettsegi-2006.atw.hu/

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó reggelt!

Sis! KépKépKépKépKépKép Micsoda oldalt fedeztél fel!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

jó reggelt mindenkinek!
tegnap este megjöttünk az esküvőzésből, nagyon szuper voltKép

egy kicsit tudtam visszaolvasni, mert Eszti valahogy mindig a firrsített itt az ölemben, de a lényeget láttam ám!
Majola!! nagyon örülök nektek!!!KépKépKépKépKép tehát múltkor tul.képpen már ötösben sétáltunk a szigeten?Kép
lassan készülhet új pocakostáblázatKép

mostanában Eszti már fél5-fél6-kor fennt van, aztán min. 2 óra kell, hogy lefáradjon és visszaaludjon. most aludt el, úgyhogy én is kicsit visszabújok lustizniKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Először is Majola gratulálok Nektek! Jó egészséget kívánok mind a négyőtöknek!

Angelani
Erhard amilyen pincuri olyan kis ügyesKép

Duda
Nati csodaszép, mint mindigKép

Mea
BébikompKép Livike viszont tök ügyes, hogy már kúszik. Marci is ilyen kényelmes tipus. Ha nagyon kell akkor hajlandó megközelíteni a kiszemelt dolgot, de inkább hisztivel kívánja elérniKépKép

Ayse
Nagyon helyesek a kislányok, Andris mosolya meg elbővölő. Apa meg nagyon szimpatikus.

Tünde
Zitán látszik, hogy nagyon komolyan veszi a nézelődéstKép Tök aranyosKép

Cleo
Mail megyKép Sajnos vszínűleg csak babakocsival tudom én megoldani, de mentségemre szolgáljon, hogy esernyősKép
Mit vigyünk?

Nálunk a 9. fogacska kínozza Marcit és engem. Már látom, de még nem tört át.
És képzeljétek, Marci próbálja mondani, hogy cica!Kép
Olyan aranyosKép

Én is kaptam virágot tegnapKép

Juci és Marci

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

kjhkgig

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

fffff

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

A tegnapi köszöntők KépKépKép :
Kép
annamami

Sziasztok!

Angelani,
Oroszlányban voltunk, és ott is volt 1-2 zápor (vagy zivatar).

Ayse,
hát Lilin egyáltalán nem látszik, hogy rossz evő. Apa naygon jóképű, nem is csodálom, hogy eddig dugdoztad előlünk a fotóját. Kép
Ti is jól néztek ki az orgonabokor előtt, Andris sokat változott, jól látom? Vagy csak kevesebb látszik belőle? Kép
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a Nagyiktól.
Először is:
ZSUZSA!!!
NAGYON-NAGY GRATULA A KIS POCAKLAKÓHOZKépKépKép!!! Vigyázz nagyon Magadra!

Julcsi almás-banános kóstoltatása nagyon haláliKép! Nem igazán priorizálja Szegény a kanalas cuccotKép!

Ancsi, Megann, Thomasanne, Barbi, Annamami, Ayse, Zsuzsa, Andi, Nektek is köszönjük a bókokat!!!

Andi!
Nati pofija gyönyörű, a szemeiről nem is beszélveKépKépKép! Apa fülrágcsálásaKépKépKép!

Mea!
Livi milyen aranyos, ahogy próbálkozikKép!
A húsvéti locsolós képen csúcsédes, abban a csúcsos sapibanKépKépKép!

Ayse!
Tényleg nagyon harmónikus család vagytokKép!
Lili hercegnő nagyon bájosKép, Andris a csibegúnyában csúcsédesKép, Ti Andrissal együtt nagyon szépek vagytokKép, Apa nagyon helyes pasi, a tekintetéből pedig látszik, hogy Õ igazán "ein gescheiter Kopf"Kép!!!

Annamami!
Olyan aranyosak a LányokKép is!!! Nagyon-nagyon szép ez a kép, ahol Marci királyt átölelik! Látszik, hogy igazán nagyon szeretik ÕtKép! Büszke lehetsz a Családodra!!!

C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket!Kép
Apa hősiesen tűrte Nati akcióját, de hát Apa már csak ilyen, ha a lányáról van szó!Kép
Érdekes egyébként, hogy úgy látom, engem "másképp" szeret Nati, mint az Apját. Vele szokott hancúrozni, dögönyözik egymást, már most együtt csibészkednek, hozzám viszont bújik, ha valami baj van, csak én vagyok jó, engem gyengédebben szeret. A cicimen kívül még soha nem harapott meg!KépKép (már a cicimet sem!KépKép)

Zsuzsa!
Julcsika nagyon szép maszatosan is!Kép
Háát igen, tényleg nem arat sikert nála a nem tejállagú hamika!Kép

Ayse!
Nagyon helyesek vagytok és Apa is igen jóképű!KépKép
Örülök, hogy jól sikerült a buli!Kép Mit szólt Lili a trambulinhoz?

Benianyu!
Sajnálom szegény Dani babát! Fene vigye ezeket a fogakat!Kép Kitartást nektek!

Annamami!
Gyönyörű gyerekeid vannak!Kép

Tünde!
Zita csúcsédes ebben a sapiban!Kép
Jól látom, növeszted a hajad?Kép

Sis!
Húúúúúúúúú!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Visszaolvasok, csak addig is egy-két kép a keresztelőről:

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
megann

Áááááááá, de gáz Tünde, most olvasom, hogy nem is te vagy a képen!Kép
Bocsika, de nagyon hasonlítotok a tesóddal egymásra!KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Kép
Kép

Kép

Kép
megann

JuciKép, TündeKép, CinkaKép, DudaKép!
Köszönjük a dícséreteket!

AnnamamiKép!
Nagyon helyes ez a szöszke csapat!!!

MegannKép!
Léna egy igazi kis menyasszony! Nagyon szép! Végül hogy sikerült az ebéd?

JuciKép!
Kitartás a foghoz! Én irígykedem, mert Ti már túlvagytok 8-on, nekünk meg még az egész előttünk áll Kép.

DudaKép!
Nagyon örült Lili a trambulinnak, egyfolytában ugráltak rajta a gyerekek. Készültek is fotók, csak teljesen elmosódott a mozgás miatt.

Tünde Kép!
Tényleg nem látszik, hogy rossz evő. Félek is, hogyha ennyire jól hasznosítja a szervezete a semmit, akkor mi lesz akkor, ha rákap az evésre? Ezért fontos a mozgás, most néptáncol, jövőre balettozni is fog (nagyon jó kis balettelőadásokat szerveznek itt a faluban, szinte minden gyerek részt vesz benne), ha meg nagyobb lesz, kézilabda (vagy valami más, amit ő választ, csak jó fárasztó legyen).

ayse

képek nagyon jók,és nagyon ügyesek a pirinyók!a kis Erhard nem semmi!és hát Annamami szőke képe.....hiába,egy sötét tónusu családot mindig lenyűgöz,ha valahol ennyire szőkék az emberek,nagyon szépek a lányok és Mazsi!
Cleo már nagyon várom a holnapot ám!Kép
a nagyfiú!Kép

KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és csak pár képet a zabálnivaló hosszúcombú Fanniról!Kép
annyira édes kislány!KépKépKép
ez a kedvencem!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

NyúlnéKép!
Kisnyúl gyönyörű, mint mindig és Fannika is nagyon helyes! Újra kedvet kaptam egy kislányra (vagy egy kisfiúra).

ayse

Sziasztok!

Megjöttünk anyáéktól, egész jól vissza is olvastamKép

ZsuzsaKép Nagyon örülök, hogy így összejött, amit szeretnétekKép Gratulálok, vigyázz magatokra, és hányingermentes hónapokat kívánok, és egészséges, szépséges babát!

AyseKép Nagyon jók a képek, szépek vagytok, Andris mosolya valóban elbűvölőKép
Trambulin mekkora? Felnőttek is használhatják?

BodzaKép Merre vagy? mit mondott az orvos?

MegannKép Szépek vagytok, a keresztelős ruhaköltemény gyönyörűKép

A hétvégénk jó volt, szép idő volt, csak nagyon szeles, de sokat levegőztünk, nagyikat, dédiket köszöntöttünk, és idén kivételesen engem sem felejtettek el a fiúkKép Nagyon aranyosak voltakKép

Nem gondoltam volna, hogy szoptatás terén érhet még meglepetés, de sajna most megkaptamKép Tegnap estére megfájdult a jobb cicim, és nem értem, miért, mert evett rendesen Gergő, sőt, többször is, mint szokott. Tele van csomókkal, és iszonyúan fáj, alig tudtam aludni tőle. Nem piros, nem meleg, de hiába fejek, szoptatok, nem múlik. Homeos gyulladáscsökkentőt elkezdtem ma szedni, mit csináljak még? Langyos borogatás?

Tegnap felhagytam elveimmel, elhatározásommal, mert nem bírtam már hallgatni a nyüstölést, hogy ennek a gyereknek igenis kell már enni adni. Pénteken hazafelé nagyon nyűgös volt Gergő, én vezettem, Apának meg mondtam, hogy próbáljon almát adni neki / így máskor is kapott már, hogy én ettem az almát, és ő is szopogatta/. Jól elvoltak így, Gergő teljes erővel húzta Apa kezét az almával a szájába. Ebből párom arra következtetett, hogy éhes, pedig szerintem csak az ínyének esett jól. Aztán anyukám is elkezdte, hogy ha a gyerek ennyire jelzi, hogy érdeklik a kaják, akkor bizony hallgatni kell rá. Oké, reszeltem almát neki. Na, így már nem volt olyan fincsi, nagyon keveset evett, öklendezett, savanyú képet vágott. Mindegy, ezentúl almát kaphat, úgy döntöttem. Azt nem tudom, hogy ha csak almázik, akkor sem kell már a Konakion?

Köszi, ha válaszoltokKép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Duda,Nyúlné,Cinka Kép Köszi!Kép

NyúlnéKép
Hát csudakisnyulat megzabálom ebben a csíkos ágyneműben!Kép
Annyira éééédes kéééééész vagyok tőle!KépKépKép
Valljuk be,szerintem ő a leghelyesebb kiskrapek,a többieknek igencsak igyekezniük kell mellette!Kép
Hosszúcombú Fanni is nagyon édibédi.Kép

Megann Kép
Léna meseszép!Kép
Remélem minden jól sikerült!KépKépKép
Kedvencem a harmadik kép,annyira szépek vagytok.Kép

Ayse Kép
Andris annyit nőtt és változott Roki talija óta,annyira szép kis pofija van,mint egy őszibarack,legszívesebben jól agyonpuszilgatná az emberlánya.Kép
És a szemei.......KépKépKépKép
Lili is az orgonákkal,ohhh nem találok szavakat.Kép
annamami

Cleo Kép

Talira mit vigyünk???Kép
Mi bizti kenguruval fogunk menni.
Elküldenéd mégegyszer a mail-t,mert valahogy sikerült kitörölnöm.Kép

JuccKép
Ezt a konakion -dolgot már én is akartam kérdezni,mert Mazsi is kb.2-3 hete "kóstolgat",evésnek nem nevezném,azt a jelképes 2-3 kávéskanálnyi gyümit,amit leküzd.
Én tegnap adtam még neki Konakiont,meg van is még egy ampulla,csak azt nem tudom,írassak-e még?
annamami

Helló lányok!

Köszönjük a bókokat...Kép

Léna tényleg csodaszép volt, az egész templom a csodájára jártKépKépKép
Mert ugye pont mise volt és utána kereszteltek, és mindenki megcsodálta Lénát a csodaszép madeirás ruhácskájában....
Bevallom hogy dagadt ám a májam rendesenKépKépKépKépKépKép

Ruha: a keresztszülők vették Lénának...hát nem semmi pénzt kértek el érte, kikerekedett a szemem amikor rákérdezetem tesómtól...
Szerencsére júniusban megyünk egy esküvőre, úgyhogy valószínűleg kis koszorúslányt csinálunk belőle, teszünk rá valami rózsaszín szalagot vagy ilyesmi, mert ugye nem illik tiszta fehérbe menni....

Ebéd:
Mindenki sz...rrá ette magát az étterembenKépKépKép, és ahogy Prüntyi megjósolta, igen baráti volt a számla is.
Aztán persze anyós fönt a házban kipakolta a "hozományati". Töltött hús, kolbászos karaj, sült csirkecomb, francia saláta...Hát mindenki úgy nézett rá mint egy ufóraKépKépKépKépKép, hogy mégis mi a fenének hozott ennyi kajátKépKépKépKép.
És ugye a párom kersztszülei, akiknek most van 2 hós unokájuk és ráadásul helybéliek már el is döndötték, hogy 2 hét múlva ők is hasonló módon keresztelnek és zabáltatnak...mert baromira nem éri meg otthon 3 napon keresztül gályázni amikor ilyen baráti árért mindenki degeszre tömte a bendőjét...KépKépKép
Remélem anyós tanult belőle...KépKépKépKép

Máskülönben szépen lement minden, haláli jófej az új papKépKépKép

Viszont a fotókon ismét elborzadtam hogy micsoda egy dagadt dög vagyok...KépKép(tokával úszógumivalKép), úgyhogy most újúlt erővel kezdek el megint fogyózni...azaz koplalni, mert én már inkább nem is eszek....nincs kedvem megint étrendeket böngészni, számolgatni a kalóriát, sz@r norbit enni...inkább nem eszek, ez az egyszerűKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann Kép

Toka? Úszógumi? HOL???Kép
Nem inkább szemüveg kéne????Kép

Nemá'tök csini vagy!Kép
annamami

Sziasztok!

Megann!
Húúúúúú, Gyönyörűek vagytokKép
Erhard már megint hosszú percekig bámulta Lénát.
Igéző, csodaszép kék szemeit és azt a ruhakölteménytKép
Nem találok szavakat!
Ja! Igazán Csinos vagyKép

Ayse!
Nagyon édi Andrison a húsvéti ruci. Tök találóKép

Annamami!
Nagyon szépek a GyerkőcökKép
Most komolyan, milyen szép a lányok hajaKép
Középen az "Uralkodó"Kép Kép Kép

Kisnyúl még mindig Jó pasiKép
Egyre szebb. Na nem hiába, szép anyja szép fiaKép
De Fanni is tényleg szép. Hol a combika??????
Combos képetKép Kép Kép

Erhard olyan rosszul aludtKép
Mit csináljak, hoyg tudjon éjszaka egyhuzamban legalább 1 órát aludni?

Na megyek kúpért.

Puszi!
Szép Napot!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Tali mikor lesz?
Mi nem mehetünk?Kép

Bár, ha péntek, szombat, akkor nem jó a délelőttKép

De áruljátok el.......

Maradjunk a topik fekete bárányai?
Hogyan kell színesen írni?
És nem válaszoltatok az etetéses kérdésemre semKép
Brühühüüüü..

Sziasztok!
Kép

Kép
angelani

Megann,
Lénamenyasszony csodaszép a ruhakölteményben. Apájának tetszett?

Jucc,
sztem ha csak almát kap Gergő, akkor kell a Konakion, abban nincs K-vitamin.
Arról viszont gőzöm nincs, hogy mennyi az a kajamennyiség, amikor már el lehet hagyni.
A gyerekorvos biztos tudja. Kép

Angelani,
én azért nem válaszoltam a kajás kérdésre, mert csak azt tudnám mondani, amit amúgy is leírtál.
Vendég

Köszi TündeKép, a gyerekorvos azt javasolja, hogy ne adjak még Gergőnek kaját, így nem igazán akarom megkérdezni... Amúgy ő azt mondta, hogy addig kell, amíg csak anyatejet eszik.

Mellgyuszira senki nem mond semmit?
Mindenki sétál, csak nálunk ömlik az eső???

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Duda, nagyon szép szemű Nati és a csont nagyon édes!!

Ayse! hát annyira gyönyörű családod van!!!! apáról készült kép különösen jó!
lehetne ez egy következő képsorozatKép pont most készült egy kedvenc kép, amelyen apa és lánya látható, de róla nem kerülhet fel kép a netre azt mondta, de majd puhítomKép

Annamami! tényleg nem találok szavakat! nagyon jó érzés lehet ennek a három gyönyörűségnek az anyukája lenniKép

Ayse, Annamami: elolvastam ezt a diétás papírt, amit kaptam, nekem egy újdonság volt, hogy marha és borjúhúst sem szabad enni a keresztallergialehetősége miatt. de ti ezt biztos tudjátok, csak én vagyok ilyen tudatlanKép
voltam egy bioboltban és vettem egy őszi ízesítésű rizs italt, hát botrányosan rosszKép

Megann! a kis hercegnőd egy tüneményKép csodálatos ez a ruhakölteményKép az a kép, amelyiken te is mosolyogsz eszméletlen jó! én csak most látom, hogy tényleg mennyire hasonlít rád Léna, de remélem majd élőben is megnézhetlek benneteket egyszerKép

taliról már megint lemaradtunkKép

Julcsi és az evésKép bocs Majola, de annyira aranyos Julcsi ilyen maszatosan isKép

Jövő-menő Erhard manóKépKépKép

Kisnyúl hozza a formáját ez természetesKép, de ez a Fanni lány! micsoda konkurrrrenciaKép a legelső kép annyira jó, hogy nincs rá szó! fogadjunk, hogy Nyúlné, te csináltad?!Kép mennyit kérsz egy pár művészi képért?Kép

Mea, most már tudom, hogy mitől nőtt meg Lívi ilyen nagyra, jól meglocsolták húsvétkorKép

most meg rendrakás helyett még egy kicsit próbálom a lemaradásomat behozni a visszaolvasásbanKép

ja! reggel, mivel Eszti csak 10 percet aludt vissza, elmaradt a nagy lustálkodásomKép viszont így elmentünk az ortopédiára, és azt mondták, hogy már egyáltalán nem kell a spanyol csizma!!KépKép nagyon örültemKép

KépKép
KépKép
and

Angelani: kajatéma: sajnos nem tudom, mennyit kell ennie egy babának, ezen én is töröm mostnaában a fejem, mert csak abból látom, hogy ha sokat adok, akkor kijön a maradékKép egyébként addig eszik Eszti, ameddig adom. legalábbis eddig így csináltaKép

Jucc: szerencsére nekem nem volt ilyen élményem, de úgy rémlik a (meleg) borogatás és még több szopit javaolták a lányok korábban.

KépKép
KépKép
and

nekem azt mondta a gyerekdoki, hogy ahogy elkezdtük a gyümülcsöket abba lehet hagyni a konakiont. nekem sztem maradt is, ha kell valakinek egy pár ampulla felajánlomKép

pernahajder ZitaKépKépKépKépKép erről lemaradtam, de mindjárt viosszaolvasokKép

KépKép
KépKép
and

Annamami,ari vagy,de ne mondj ilyeneket,mert Napsugár megint üzen nekem!Kép
Angelani igyekszem lekapni a combit is Fanni lánynak!
Megann,én is egy szemüvegre szavaznék!
AndKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

And,
igaz, hogy minket kihagytál a felsorolásból; de én se tudtam, hogy nem lehet borjú ill. marhahúst adni. És biza én adtam is Zitának, van egy borjúhúsos Hipp kaja, amit különösen szeret. Most akkor ne adjam? Vagy már úgyis mindegy?
Mit írnak abban a füzetben?
Vendég

Tünde, bocsiKép de úgy emlékszem, hogy Zita tápszeres, és akkor legalább neked nem kell odafigyelned a kajáraKép
ez egy fénymásolt valami, azért nem vagyok vele tzeljesen megelégedve, mert pl. tejpótlónak mindenhol csak a tápszert írja... nem is tudom, szerintetek egy harmincévesnek milyen tápszer javasolt?Kép
szóval a húsokról ezt írja:
a marhahús és a borjúhús fogyasztása nem javasolt a keresztallergia veszélye miatt (a szervezet a különböző fehérjéket azonosként ismeri fel és ezekkel reakcióba lép). a húsipari készítményekben is alkalmaznak állományjavítóként tejport, ezért csak azok a készítmények fogyaszthatók, amelyekről a gyártó cég garanciát vállal, hogy az általa előállított termék tejmentes.
a tejfehérje jelenléte többféle módom megjelenhet az ételek címkéin: tejfehérje, tekpor, casein, Na caseinát, K caseinát, lactoserum stb

sztem ezek alapján borjúhúst sem szabad adni a tejallergiás gyereknekKép de ehet egy csomó minden mást.

és azt is most hallottam a gyerekorvos ismerősömtől, hogy most már pl. a tengeri halat csak 3 éves kortól ajánlják! (halrudacskák)

Tünde, mi ez a pernahajderség?Kép

KépKép
KépKép
and

basszus lányok, valaki segítsen!!
rendezgettem az új képeket, és át akartam pakolni egyik mappából a másikba, erre megkérdeztem, hogy lecserélem-e a már ott lévő képeket (mert ott is ugyanolyan számozással szerepeltek a képek), erre én hülye beírtam, hogy igen, mindetKépKépKép vissza tudom szerezni valahogyan a képeket???
ráadásul a fényképezőgépről mijndig letörlöm az összes képetKép jajj, de nagyon hülye vagyokKép
a lomtárban nem találomKép

KépKép
KépKép
and

basszus lányok, valaki segítsen!!
rendezgettem az új képeket, és át akartam pakolni egyik mappából a másikba, erre megkérdezte, hogy lecserélem-e a már ott lévő képeket (mert ott is ugyanolyan számozással szerepeltek a képek), erre én hülye beírtam, hogy igen, mindetKépKépKép vissza tudom szerezni valahogyan a képeket???
ráadásul a fényképezőgépről mijndig letörlöm az összes képetKép jajj, de nagyon hülye vagyokKép
a lomtárban nem találomKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Jucc, Zsuzsa ! Köszi a hiányolást!

Zsuzsa! Nagy-nagy gratula!!! Éljen-éljen a pocaklakó! És reméljük nem fog az anyukájának hányingert okozni. Írj, ha tudsz bővebbet!

Hétvégén otthon voltunk Szegeden, azért nem jelentkeztem. Szombaton 3 ballagás párhuzamosan, vasárnap meg nagymamám húgáéknak ünnepeltük az 50. házassági évfordulóját. Olyan megható, hogy vannak, akik tényleg kibírnaki egy egész életet a párjukkal.

Pocaklakó jól van, én is, bár változatlanul fáradt vagyok. A házimunkák sorakoznak, és jó ha 1-2 dolgot megcsinálok naponta. Elég elkeserítő, főleg, hogy a Sacival való játékra is kéne hagynom energiát.

Neurológus nem derített ki semmit, de Szegeden elmentem természetgyógyászhoz, aki megnyugtatott, hogy szerinte semmi nagy gond nincs, pihenjek (???), egyek sok zöldet és igyak rengeteget. Neurológus elküldött MR-re, oda majd június 2-án megyek.

Annamami! Gyönyörűek a gyerekeid!!!

Ayse! Nagyon szép a ti családotok is, és nagyon jó képek készültek, gratula a fotósnak!

Megann! Léna elbűvölő a hófehér habban!

Kisnyúlról már nem is szólok, őrá nincsenek szavak.

And! Képekben nem tudok segíteni. Kép A mi képeink is másik gépen vannak, úgyhogy most nem tudok fölrakni képet Saciról. De ami késik, az nem múlik!

Megyek, próbálok főzni valamit, nem kéne most éheznem.

Ja, megérzésem Sacinál sem csalt, sztem Pocaklakó most kisfiú!

Bodza (11+2) és Saci

Kép

Kép

Kép
bodza

And Kép, JuccKép, AnnamamiKép, AngelaniKép!
Köszi a dícséretet!
And Kép!
Én se tudtam ezt husis dolgot. De be kell valljam egyik nap nem bírtam tovább és ettem joghurtot, mert ez a teljesen tejmentes diéta brutálisan rosszat tesz az aranyeremnek. Helyre kell rázódnom és akkor megint teljesen elhagyom (azért most is kevesebbet eszem-iszom). Valahogy meg kell találnom azt az egyensúlyt, ami mindkettőnknek jó. Andris arca különben nem lett lényegesen csúnyább. Ha nem tudják és nem nyúlnak hozzá, nem is látszik.
Éljen, nem kell spanyolcsizma! KépKépKép

Jucc Kép!
Krémezd be a melled szoptatás előtt, és ahol a csomót érzed, masszírozd kifelé irányba, ettől állítólag gyorsabban megszűnhet az elzáródás. Én még nem próbáltam, mert nekem totálisan a mellem közepén volt a csomó, úgyhogy ezzel a megközelítéssel nem értem el.
A trambulin 100 kilóig használható és az ugrófelület átmérője 1m. Azért találtuk ezt ki, mert akkor is levezeti a mozgásigényt, amikor nem tudunk kimenni. Nem a bútorokon ugrál, meg társasházban teljesen hangtalan (vagyis mindenhol, de ott ez fontos szempont). De tényleg nagyon jó érzés rajta ugrálni.
Konakion nekem is egy kérdőjel. Almától legalább a rokonok megnyugodnak.

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: