Katus: igazgad van! Valóban nincs annál jobb, mint mikor elõször érzed biztosan, hogy ez Õ, igen Õ mozog benned. Nekem a 16. héten kezdett gyanús lenni, csak nem voltam benne biztos, hogy valóban a kicsit érzem, de egy héttel késõbb már igen. Most viszont már ott tartunk, hogy lévén a 38. hétben van a baba egyre kevesebb helye van, s sokkal kevesebbet mozog mint eddig. Szinte megrémültem amikor az addigi mocorgó babám egyik napról a másikra sokkal "nyugodtabb" lett, de szerencsére tegnap a CTG-n azt mondták minden rendben.
Szóval örülök hogy ilyen jól vagytok, s igazán jó olvasni boldog soraidat!
Moncsi: Sajnos segíteni nem tudok, bár én is vizesedem, de szerencsére fehérje még nincs. Nálam az egyetlen amit javasolni tudtak a sómentes diéta és a heti egy-két gyümölcsnap. Természetesen sok-sok felpolcolt lábbal való fekvéssel.
Mindenesetre nem hiszem hogy komolyan izgulnod kéne, s remélem a napi vizsgálatok is ezt fogják mutatni. Ha meg tudod tenni, idegeskedés helyett inkább próbálj arra gondolni, hogy nemsokára a kezedben tarthatod azt, kire eddig is nagyon vártál, s szerintem ennél nagyobb boldogság nincs.
Mse