2006.05.02 15:33
Ennek valószínűleg az az oka, hogy pénteken megszületett egy kisbarátnőmnek a kisfia és tegnap meglátogattam Õket a kórházban. Annyira picinek tűnt az én "nagy" fiaim mellett. Szóval, megint rám tört az "én is szeretnék még legalább egy pici babát" érzés!
)
) 

) 2006.05.02 17:54
2006.05.02 21:09

(legalábbis én igen...)

akit lehet babusgatni...

2006.05.03 11:08
2006.05.03 15:57

Aztán egész nap ment a hasa, tudakozódtam, kiderült hasmenéses járvány van, lázzal. De szerencsére mára már nem volt láza.
Persze ínygyuszi nem múlik....
Mostanában nagyon hanyagolom a sütést, nem volt időm!

2006.05.03 20:55
, nekünk nagyon át kell gondolni a dolgot segítség hiányában. De azért én már minden harmadnap gondolok rá, hogy jó érzés lenne, ha gyarapodna még a családunk.Három csemetében egyeztünk meg legutóbb.
2006.05.04 08:57

2006.05.04 22:22
Nagyon-nagyon sok boldog névnapot!!!
De már nagyon hiányoztatok, úgyhogy a szemhéjaimat felpöcköltem 1-1 gyufaszállal és jöttem egy kicsit
Tök jó, hogy tettél fel a gyerkőcökről "csoportképet", nagyon édesek így együtt!! Milyen nagy fiaid vannak már!!
És a grilles cucc tényleg nagyon nyamin néz ki, és a halászlé is az egyik kedvencem
Szoncsi nagyon ééédes! És nagyon jó a frizurája! Én a napokban nyírtam meg Bálintot, na azt látnotok kellett volna! Beállítottuk az etetőszéket a fürdőszobába, a nyaka köré tettem a védőfóliát, tisztára úgy nétzett ki, mint egy fodrászszalonban, azzal a különbséggel, hogy B. nem tudott megszökni, mert be volt szíjazva a székébe
De egész jól tűrte a beavatkozást.
Atinak jobbulást!! Tök jó, hogy megvan a konyhabútorotok! Képek jöhetnek
És kipróbáltam a csokipudingos muffinodat, hú, nagyon finom! A babatalira ezt a tésztát sütöttem, csak kis gombócokban és becsokiztam meg megszórtam szines cukorral. Végül azért mondtam le a muffinról, nehogy vmelyik gyerkőc megegye a papírt, de lehet hogy csak túlaggódom a dolgot. Hétvégére jó ünneplést Nektek! Nem tudom mit szeret nálatok a család, de szerintem az összes sütid isteni, bármelyiket elkészítheted. Nekem múltkor a tiramisu jutott eszembe, azt vinni nem túl jó, de vendégvárónak szupi lehet.
Nagyon gyönyörűséges Bazsó ezen a képen! Hogy Te miket tudsz csinálni!
Egyébként tényleg nem könnyű eldönteni, mi az ideális, azt hiszem mindenkinek más. Van olyan barátnőm ahol a gyerekek között kicsi a korkül. és van olyan, ahol nagy, mindennek megvan a maga előnye és hátránya, aztán ki-ki válasszon kedve szerint.
A lépcsős sztori nem semmi! Nálunk eddig Bálint csak éjjel aludt az ágyában, nappal pedig szopi közben aludt el és a franciaágyunkon maradt. De épp tegnap történt, hogy leesett az ágyról (nem álmában, hanem miután felébredt lemászott) és elhatároztuk, hogy mostantól nappal is beteszem az ágyába. Hát nem egyszerű a dolog, de ha arra a tompa puffanásra gondolok, amikor földet ért, hát kitartó vagyok... 2006.05.06 13:32
2006.05.06 13:34
2006.05.07 14:20
Álldogált egy darabig, aztán segítettem neki lecsüccseni. Azóta nem újrázta meg a mutatványt, de remélem ami késik nem múlik. És párom is kitett magáért, meglepi sütit hozott a cukiból.
És ha ilyen jól alszik, akkor nagyon szerencsések vagytok, én kb 10 hónapja nem aludtam végig egy éjszakát
Meglátod majd a fogak is jönnek, Bálintnak is csak 2 hónapja jöttek ki az első fogai. Ha van kedved, gyere és írj, nagyon szívesen látunk itt is! 2006.05.08 09:02
2006.05.08 10:37
Én meglepi cipőt kaptam anyák napjára, persze én választottam ki, de mivel nem jártam már vásárolni magamnak kb. Szonja születése óta, ezért nekem ez is nagyon romantikus volt.
(A párom mondta, hogy virág helyett kapom) 2006.05.08 13:44

Hogy sikerült a babatali?
Nem tudom,talán lehet,hogy neki is bujik kifelé egy fogacska valahol.Vagy csak a frontok....lehetne találgatni,a lényeg,hogy nem valami nyugisak az éjszakák. 

2006.05.08 15:18
Ez nagggyon jó kép Balázsról! Olyan édes huncut a mosolya
Alvás-ügyben mi is hasonlóan szoktunk tanakodni, hogy a foga miatt vagy a front miatt vagy kitudjami miatt ébred, de ez van, örülök, ha csak 2-3x eszünk éjjel és alszunk tovább. A gond nálunk is akkor van, ha nem tud/akar visszaaludni Bálint, mert akkor fel kell kelni dajkálni... Babatali nagyon jól sikerült, jó sokan voltunk, volt nyüzsgés rendesen. Mindenki hozott vmi finomat, úgyhogy nem haltunk éhen
Bálint odafele aludt egyet a kocsiban, így nagyon jól bírta, nem volt nyügi, de utána itthon gyorsan bealudt. Jaj és mélt köszi!
Bálintodnak jobbulást!! Nagyon szörnyű, amikor beteg egy babó, de hamarosan meggyógyul, meglátod! Én is tudom ajánlani az orrszívást, hogy könnyebben kapjon levegőt, bár a gyerkőcök nem nagyon rajonganak érte...
Szerintem a cipő tök jó ajándék (és tarósabb is, mint a virág
), végülis mindegy mivel lepnek meg, lényeg, hogy gondoljanak az emberre
Bizti mindkettőtöknek hiányzik a nagyi, nem lehet könnyű, de Kingának igaza van, nemsokára itt a nyár és jöttök haza! Persze én könnyen beszélek, hozzám hetente jönnek a nagyik. Ma is épp itt volt anyám és hozott szőlőt meg epret. Ez olyan nagyszemű szőlő, le lehet húzni a héját és kiszedni a magját, így megkínáltam Bálintot is. Hát annyira odavolt érte, hogy nem győzött kérni még-még-még... Persze nem mertem sokat adni neki, meg csak pici darabkákat kapott, és ő is harapdálhatott belőle, nagyon édes volt.
Nálatok mi újság? 2006.05.08 15:56
Esze ágában nem volt! (Amúgy nem szoktuk produkáltatni, csak apának, meg a szüleimnek dicsekszünk.)
De Ti fontosabbak vagytok! 2006.05.08 20:04
2006.05.08 20:18

2006.05.09 19:06
Remélem Bálintod ma már jobban van!! Nándika képei bizti nagyon szépek! De jó Neked, hogy már ilyen ajándékot kapsz!
Nekem még várnom kell erre...
Hú szegény Fannika! Ez az ekcéma szörnyű lehet, még jó, hogy a krémezés használ! Nálunk is van allergia a családban (férjem is én is), bár ez szénanátha, azért nem árt az óvatosság, így mi is nagyon lassan kezdtük a hozzátápit. Bálintot régebben, amíg hasfájós volt, sokat masszíroztam, de sajna minden babaolajtól pöttyös lett (még a gyógyszertáritól is), végül a mandulaolaj vált be.
Õ fiú vagy lány? Jól kijönnek Fannival, ugye?
Örülök, hogy Dani már jól van! Kitartást a tanuláshoz, a vizsgákhoz meg egy kalappal!! Milyen vizsga lesz csüt.-ön? Szivárvány
2006.05.10 06:07
A tanár tipikus filozófus: szakáll, hosszú haj, kissé ódivatú ruhák. Amúgy nagyon tud, csak néha nem igazán értjük miről beszél - mi, egyszerű halandók.
2006.05.10 15:05
Ma csokitöltelékes csokis muffint sütöttem (aminek múltkor megadtad a receptjét, csak még a tésztába tettem egy kis kakaót), szerintem nagyon fini lett! Nemsokára megyünk vendégségbe egy volt osztálytársamhoz és ezt fogom vinni, és még holnapra is jut belőle, mert több sütetet csináltam, így viszek a babatalira is a csajoknak. 2006.05.10 15:30
Azt hiszem, ennek már sose lesz vége!
2006.05.10 15:57
Amúgy 3-as lett, de nem zavar, mert mindenképp le szerettem volna tudni és ez alatt a 2-3 nap alatt ez is extra teljesítmény tőlem.
(Pláne, hogy "bedobott" olyan összefüggés-kérdést, aminél még azt sem értettem mi is akar ez lenni, nemhogy válaszolni tudjak rá?!) De most már minden - vizsga - akadály elhárult az államvizsga elől!
Jobbulást Nektek!
Nagyon helyes, nem szabad otthon gubbasztani! Pláne, ha jó társaság és szupi idő van hozzá!
2006.05.11 20:06
Nagy-nagy gratula a vizsgádhoz!!! Tök ügyi vagy
Bulást Nektek!!! Kellemes hosszúhétvégézést!! De jó lesz
Majd az élménybeszámolóra számítunk ám! (mi szegény itthon maradottak
)
Ma volt az első vizsga, ugye? Miből vizsgáztál? Hogy sikerült?
Nálatok mizujs? Képeket már nagyon várjuk a szépséges Fannikáról!
Persze amikor szülni mentem be, ill. jöttünk haza, kisebb gondom is nagyobb volt, minthogy az utat megjegyezzem, és akkor is a férjem tudta, hogy merre kell menni. Mindenesetre a csajok jót derültek rajtam
Mire estére hazaértünk, Bálint eléggé elfáradt, már fél8-kor bealudt, ilyenre hónapok óta nem volt példa
Veletek mi újság?? 2006.05.11 20:49
) Még a télen felfedeztem a Babaszobán a hírdetéseket és elkezdtem vásárolgatni Zitinek ruhácskákat - közben meg már nem férünk úgy általánosságban a szekrényekben - meg néha Apája, már csóválta a fejét a postás láttán, így belevágtam én is az árusításba. Sok fiú ruhánk maradt Danikáról és Ziti is rohamosan növi ki a cuccokat, plussz kapogatni is sokat kapunk a családból... Egyszercsak mit látnak szemeim: Adri jelentkezett a topikomban, ilyen kicsi a világ ! illetve a net
Bizniszeltünk is gyorsan egyet, remélem nem azért nem jött fel a netre, mert megbánta
?
, de addigra hogy hogynem már felvarázsolódott a kép
Végül is mindennek megvan az előnye és a hátránya is és az élethelyzetek, életkorok is mások más-más családnál. Sztem mindenki ÉRZI, mikor "vágjon" bele a babaprojektbe.
2006.05.12 06:34
Ilyen szempontból sajnálom, hogy vége a sulinak, mert jókat beszélgettünk!
Szóval, néhány emberke nagyon fog hiányozni!
De remélem neten legalább tartjuk a kapcsolatot!
. Én mostanában elég sűrűn voltam látogatni. (Pozitív és negatív "esemény" miatt is.) Hétvégén lehet, hogy én is sütök muffint, mert ilyenkor mikor írtok róla, megkívánom.
Most egyébként is "jól jönne", mert így sem igazán tudok tanulni, egy komolyabb betegséggel a gyerekeknél pedig szinte lehetetlen lenne... Hajrá államvizsga! 2006.05.12 08:24

2006.05.12 14:09
De jó, hogy tudtál végre jönni! Zitus nagyon édes!! A lakásátrendezés nem lehetett kis meló! Én is szoktam néha neten venni ruhákat Bálintnak, meg a ruhabörzéket is nagyon csípem. Szerintem nagyon hasznos dolog, ha vki el tudja adni a már felesleges ruhákat és itt olcsóbban is lehet vásárolni.
Drukkolok, hogy Nándika ne kapja el a barihimlőt! Most elég Neked az államvizsga. Mikor is lesz? Bálintkának meg bulást és száraz nózit!!
Hú, ügyes vagy, gratulálok!! Orosz realizmus? Mi is az?? Kicsit porosak már az ismereteim
A kistesó nálunk sem most jön, bár nem akarunk túl sokáig várni, de pár hónapot még biztosan. Jó kis pihenőnap: fűnyírás, takarítás,...
Üdv itt! 2006.05.12 15:59

2006.05.12 20:50
2006.05.14 13:32
Timi
A pelenkázás nálunk is kész műsor, egyszerre kell szórakoztatnom és lekötnöm valamivel, plussz villámgyorsan átcserélni a pelust, hát nem könnyű az biztos. De Bálintnak már az öltözéshez sincs türelme, úgyhogy ölbe véve, közben énekelve, stb. szoktuk megejteni a dolgot. 
2006.05.14 20:32
2006.05.15 09:24
Mi is azért csinálunk sok progit, mert így könnyebb a gyerkőccel is. Pl. ma délután babazsúrra megyünk, aztán már az egész hetünk előre betelt nagyikkal, babatalikkal, hétvégi majálissal. És tényleg furcsa, mert azelőtt én sokkal otthonülősebb voltam, most meg állandó a nyüzsgés. 2006.05.15 10:06

2006.05.16 08:12
! 

2006.05.17 16:05
Fürdőruhás képet ne várjatok rólam....
) és ha nem használ, márpedig úgy néz ki, nem, akkor lehet, hogy Pestre kell menni, ott állítólag van parodontológiai (na, le tudtam írni...) klinika, ami kifejezetten fogágybetegségekkel foglalkozik. Na, mondom, jó kilátások!

2006.05.17 16:32