A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

TündeKép
Tofit én is gyakran hívom ígyKép.

Kép
Bab és Tofi
bab

Csak egy gyors bekukk. Trambulin beszerezve Kép. Tegnap este Apával ki is próbáltuk KépKépKép Baromi jó!!!

Élelmiszer beszerző-körút, tanítványozás is megejtve, most egy kis pihi, aztán nekilátok a honapi menü előkészítésének.
Nem is ettől tartok, hanem jövő héten gyerekbuli az ovis társaknak. Voltunk már pár szülinapon és azt a tanulságot szűrtük le, hogy játékmesterként mindent meg kell szervezni, különben káoszba fullad az egész. Megírtuk a forgatókönyvet, remélem a gyerekek is hajlandóak lesznek majd a közös játékra. A szülőket meg addig is jól kell tartani. Szóval munkailag ez a holnap csak egy enyhe felvezetése a jövő hétnek. Meg a jobbik fele is, mert nagyik, unokatesók, szóval a szeretett család jön.

ayse

Ayse
Az én kis májacskáim, már hűlnek, sőt a kolbászos karajom és a krémek is a hűtőben figyelnek. Már csak a krumplisali van hátra meg a fasírt.
És ma még Lacikának és én kutyultam az ebédet. Apu este szedett frissen egy nagy szatyor spenótot, amit a fiatalúr újkrumplival és egy kis leveslével, meg husival felturbózva be is nyomott.KépKép Nem is csodálom, hogy 10 kg.

Kép
Kép Kép
sildike

Viki Kép!
Lakáshitel KépKépKép
Harkány? Egyszer nyaraltunk ott még az elmúlt évezredben (94) és nagyon élveztük!

Cinka Kép!
Nagyon-nagyon szép ksilány Réka!

Barbi Kép!
Azért Leonszió is hasonlít Apájátokra!

Tünde Kép!
Mivel szolgált rá Zita erre a jelzőre?
Õ se alszik?
Mert Andris mintha hanyagolná az alvást mostanában. Szopizni meg éjjel 12-kor tud a legnagyobbat KépKépKép.

Megosztom Veletek egyik kedves viccemet, hogy ne csak az én fülemben zúgjon ez a mondat (már délelőtt óta itt kattog, hátha megszabadulok tőle, ha leírom). (kis nyelvtani hiba szükséges a poénhoz)

Két angol megérkezik a szállodába, a 222-es szobába és ennek örömére úgy gondolják, hogy megérdemelnek egy kis rumot. Felhívják a szobaszervízt:
- Two rum to room two-two-two.
- Taram taram tatata!!! - válaszolja a pincér a túloldalon és lecsapja a kagylót.

ayse

Sildike Kép!
Ez igen!!!
(mindkét teljesítményt dícséret illeti, a fiadét és a Tiédet is!)
Nem vagy Te véletlenül tűzjegyű?

ayse

Ayse
De igen. Augusztus 12-én születtem. Pont a közepén az Oroszlánnak.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Köszönöm a Bíztatásokat
Igazán Kedvesek Vagytok!
Nemhiába Imádok jönni hozzátok!

Látom a kilókról van szó. Hála, nem az enyémről
Erhardot szerdán viszem az agyhártyagyulladás elleni védőoltás második felére. Akkor mérik, de szerintem Õ olyan 7kg körül lehet. Ja! Ma 8 hónapos

Azért valamennyire egyformák a Babák, mert Erhard is imádja a kábeleket, dobozokat (felmászik mindenre), mobilt, távirányítót, számítógépet. Most már ügyesen tolja az autóját is, de egyfolytában minden fiókot kinyit és kirámol

Sildike!
Nekem tetszik a recept
Holnap kipróbálok én is Erhardnak egy kis "levesturmixot". Igaz nem gyöngytyúkból, de cicimellel, vagy combival

Viszont 4-5 napja Erhard nem akar enni
Persze az édesség menne, de a bébikaja nem
Úgy kell belekönyörögni valamennyit. A cicvel is játszik.
Nagyon kínozza a foga
Lányok!
Milyen homeós kúp van? Úgy emlékszem V-betűs, de már nem tudom pontosan.

Lesz tali? Vagy van már?
ÓÓÓ, megint lemaradtunk

Majd talán nyáron.
Na, teszek fel pár képet.
Gyorsan lekicsinyítem őket.

Kellemes Hétvégét!
Jó Bulizást!
Sok-Sok Talis Képet!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Jé, nem tette be a mosolygós és szomú ikonokatKép
Kép Kép Kép

Puszi!
Angelani

Kép
angelani

ÉLJEEEEEEEEEEEEN!!!!!!

KépKépKép IMÁDLAK BABKépKépKép
annamami

Angelani

Viburcol a kúp neve, de van egy Chaomilla nevű homeos gyógyszer is fogfájásra a babáknak. 5 szem bogyót kell feloldani vízben és megitatni. Én azt adom néha Lacinak és a kúp nem is kell neki.
Bazsika is ilyen, ha jön a foga inkább az édes dolgokat eszi már pici korától fogva. Szerintem ha Erhard ilyenkor inkább csak gyümölcsöt, vagy tejpépet enne, nincs azzal semmi gond, adjál neki azt.
Azt mondják, hogy fogzáskor a babák visszaugranak egyet a táplálkozásban. Ha pl. már húsosat is eszik, akkor fogzás alatt lehet, hogy csak a zöldségeket, vagy a gyülöcsöket fogja enni, de az is elképzelhető, hogy csak a cici kell neki. Próbálkozzál, hogy mi az, amit elfogad, és azt adjál neki enni.
Amúgy pedig az sem katasztrófa, ha nem eszik ilyenkor olyan sokat, majd bepótolja.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Jézusom, Sildike, akkor mi lesz Julcsival a fogzáskor!!! Magzatvizet nem szürcsölgethetKép

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa
Annyira bíííírom a humorod.KépKép
De hogy pontosak legyünk akkor Zsuzsa átmegy vámpírba és a vérből meríti az energiáját.KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Lányok honnan van ez a jó aláírás!? Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sehol senki?
Vendég

Na nemár, hogy mindenki tévézik.
Vendég

Vagy mindenki a kistesó projecten dolgozik??? Kép
Vendég

Na, látom nagy a pangás, úgyhogy feldobom egy kicsit a topicot.
Nem akartam még irni, de nem birok magammal: úgy tűnik, jön a kistesóKépKépKép
Félreérthetetlen jelei vannak: pozitiv tesztKép és állandó hányingerKép, brrrrrrr.

Na, jó fej vagyok, elhatároztam, hogy a 12. hétig nem mondom senkinek, erre már tudja 10 barátunk és most ide is megirtamKép

De úgy örülök!!!!!

Még jobban örülnék, ha nem lennék ilyen szarul. Julcsinál is ez volt, sajnos, 3 hónapig. Most egy fokkal tán jobb, mert nem kell a munkahelyemen ülnöm és sokat vagyunk szabadban.

Bodza kollegina, mi újság neurológus ügyben?

Megyek aludni, hihetetlen fárdat vagyok estéreKép

KépKép

KépKép
majola

Majola, Kép
hát gratulálok, ez nagyszerű hír! KépKépKép
Ti aztán nem loptátok a napot! És kb hány hetes vagy?
Mennyi lesz Julcsi és Kistesó között?
Vendég

ZsuzsaKép

Gratulálok! Ez annyira jó hír!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

AnnamamiKép

Örülök, hogy sikerült!KépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Majola!
Gratulálok, nálnunk csak vaklárma volt (rosszullét, késés). Sebaj mi úgyis jövőre tervezzük a kistesót.
gviki

Na de Majolaaaaaaaaaaaaa!KépKépKépKép

Hát én csak a padlóról szedegetem itt össze az állam!Kép
Nemsokára csupa pocakos kismama fog babakocsit tologatni a Margitszigeten???Kép

NAGYON NAGYON SZÍVBÕL GRATULÁLUNK!KépKépKép
annamami

Majola,ezt csak Nektek Kép
Kép
annamami

Sziasztok!

Majola,
nagyon ügyesek vagytok, és nagyon nagyon
Kép
nektek! Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Majola!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!! Sok erőt, egészséget, és kitartást kívánok!!!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Bab, Megann,
köszönöm az infót, védőnéninkkel is beszéltem már, még nincs oltóanyag, de majd értesítenek, hogy mikor lehet menni. Nem hiányzik szegénykémnek, de hát ez van, még örülhetünk, hogy egyáltalán észrevették.

Öt fogunk van!! Kép
Most jön a hatodik is, de szerintem talán még a hetedik-nyolcadik is, a felső másodikok. Hát, nem irigylem Mátét, és olyan furán fog kinézni, nem tudom elképzelni fogakkal Kép

Dumál már ezerrel, anyukám mmamama, én meg nyenyenye lettem, ezen kívül megy a bbabababa, és panaszkodásként a gyegyegyegyedededejejejeje is KépKépKép
Természetesen mászik is, és ahol lehet, feláll, nyitogatja a fiókokat, kiszórja a virágföldet, kiborítja a macska vizét, és még lépcsőt is mászik, ha hagyom. Kép

Jövök ám hozzátok, ha tudok, de mostanában elég sűrűek a napok, meg még apa lelkét is pátyolgatom, és estére nincs se erőm, se kedvem írogatni, de lesz ez még így se Kép

Jók legyetek!

Pusztok

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Tünde!
KösziKép
Nolcsi elesett és kicsit beverte a pofiját, semmi komoly!

Viki!
Peti nagyon huncut és olyan nagyfiús!Kép

Ildi!
Hát nem tudom, nem hízott most olyan sokat, olyan 9300 gr körül vanKép
Laci méretei nem semmiek!

Bab!
Hát simizés meg csikizés is szokott lenni, az attól függ. De Leonció nagyon élvezi, ha a bátyus foglalkozik vele.

ThomasanneKép

Annamami!
Séta jó lehetett!Kép
Merre jársz turizni?
Pont ma voltam és beszereztem egy térdig érő, karcsúsított farmer blézert 500 pénzértKép

Cinka!
Kép
Réka nagyon vagyányan ül a kocsiban, édes!Kép

Prüntyi!
AlvásKép
Képet most küldtem el, bocs, hogy csak most!

Ayse!
TrambulinKép
Leonka jobban hasonlít Rám, de azért Apára is!Kép

Zsuzsa!
Nagy-nagy gratula a 2. bébihez!!!KépKépKépKép
Mennyi lesz a korkülömbség közöttük?

Mi ma megint a közlekedési múzeumban voltunk, meg mellette a vagonban ettünk virslit, kicsit sétáltunk. Utána elmentem egyet turizni, amíg Apa lefektette a fiúkat.Kép
Délután meg mi is előhívattunk képeket anyák napjára.
Holnap megyünk Lacika keresztelőjére, aztán leadjuk Nolcsit anyánál, csak szerdán fog hazajönni.
Meg megyünk a dédit, meg Gabi anyukáját is felköszönteni.Kép
Jó sűrű napunk lesz holnap, megyek is aludni.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Mindenki Megasztárt néz?

Cleo
Küldöm a mailt!

Majola
GRATULÁÁÁLOK a kistesóhoz!!!!!! Kép Kép Kép
Pihenj sokat!!!

Sis
Végre! Kép

Lányok segítsetek! Szükségem lenne a következő hétvégére egy bébiőrre, kerti mulatságra vagyunk hivatalosak, nagy ház, nagy kert, ottalvós buli, de ha Tomit lerakom az emeleten aludni, nem hallom mikor ébred. Tud valaki kölcsönzésről?
Köszi

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Lementünk Zsuzsával egy hétre a Balatonra, nagyon jót tett. De most már itt vagyunk újra Budapesten, és kezdődnek újra a szürke hétköznapok...

Zsuzsa már majdnem mászik, úgy húzza maga után a behajlított lábait mint valami hadirokkant. Kép Felhúzza magát állásba a kiságy rácsain, ül mint a cövek, sőt, egy ideje fel is ül magától hasalásból. Bébikajából nem sokat lehet beletömni, de azt szereti ha a kezébe kap egy szelet körtét vagy egy darab banánt, sőt, már disznóhúst is kapott csócsálásra. Amit tud, azt eltrancsírozza a fogatlan szájában, mert fog még sehol egy szál se. Elkezdett gügyögni, gyebábábábá, ilyeneket szokott harciasan kiabálni. És továbbra is morog mint egy kiskutya. Kép Újabban megijed a hangos dolgoktól, de főleg az orral történő hangos dolgoktól, mint pl az orrfújás és a tüsszentés, arra elkezd sírni. Sőt, ma fürdetéskor David tüsszentett, hát arra eltört a mécses, én próbáltam vigasztalni, hogy az csak egy "hapci" volt, gondlván hátha felismeri a szót, hát felismerte, és attól újfent elkezdett sírni. Kép Viszont mindig felfedezek valami újdonságot amin nevet, legutóbb egy gyerekdal refrénje tetszett meg annyira, hogy végig röhigcsélte. Holnap (ill félóra múlva) lesz 8 hónapos.

Majola!

Hatalmas gratula neked is! Kép Hol tartasz? Hányadik hétnél?

Nálunk még nincs kistesó, nekem szinte óramű pontossággal minden 6. héten megjön a hathetes kontroll óta, és sokkal erősebben vérzek mint szülés előtt.

De azt a következtetést vontam le (lehet hogy lassabb vagyok mint az átlag), hogy a második gyerek mellett nem vagyok hajlandó dolgozni minimum 3 hónapig semmit, és utána se semmi rendszereset.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Húúúúúúúú Majola Kép!
Óriási gratula!!!
De jó, hogy minden a terveitek szerint alakul!!!
Mikor érkezik a testvérke?

ayse

Ha ez így megy tovább, rövidesen kicsaládosnak fogok számítani itt, a topicban!Kép

ayse

Na megyek is, mondom Apának, hogy húzzunk bele!
(ma azzal a kijelentéssel lepett meg, hogy még szeretne babát, igaz kedden még tökéletesnek látta a világot két csemetével. Asszem ezen a projekten még dolgoznia kellKép.)

ayse

Sildike Kép!
Igen, Oroszlánra tippeltem volna. Én is tűzjegyű vagyok, Nyilas.

ayse

SziasztokKép

Ayse!Kép
Én is nyilas vagyokKép

Sildike!Kép
Lackó nem semmi méretekkel rendelkezik.
Lívi meg kb. 10 kiló lehet és 76 cm és 8 hónaposKép

Majola!Kép
Gratula!!!!!!!Kép

Képek mind nagyon édesek és miket tudnak már ezek a gyerekek, nem semmi.

Lívi már kúszik egész ügyin, a forgást most hanyagolja kicsit, ha felültetem már ül de nem szeretiKép
És nagy nagy betyár!!!Kép
Imádom!!!!Kép

Puszika mindenkinek!!!Kép

Mea
mea

Kúszás közben:

Kép

Mea
mea

Egyébként ő ezt is kicsit másképp csinálja, mert egyi keze maga alatt van kúszás közben, tehát még nem igazán hangolja össze a dolgokatKép
De olyan aranyos így is, ahogy igyekszikKép

Mea
mea

Élete első húsvéti locsolásaKép

Kép

Mea
mea

És már vezet isKép

Kép

Mea
mea

Ezt meg nem szeretjük, mert múltkor szegény Lívi egyik lábrészébe belecsúszott de úgy hogy U alakban felül lábai kilógtak + feje és nem tudtam kivenni őtKépKép:
Apa segített na azóta fent van megint a padlásonKépKépKép
Olyan rossz volt ahogy ott bent ragadt és nem tudtam kivenniKépKépKép
Nagy vacak kacat!!!!!Kép

Kép

Mea
mea

Na jó befejeztemKép

Ja és Mindenkit köszöntök anyák napja alkalmából sok sok szeretettel!!!!!

Szép anyák napját!!!Kép

És mind egytől egyik a legjobb anyukák vagytok a világon!!!!!!Kép

Puszika

Mea
mea

Sziasztok!

Isten éltessen bennünket!KépKépKépKép

Zsuzsa!
Hát, ez nagyon nagy hír!KépKép Gratulálok!KépKép
Pihenj sokat és vigyázz magatokra!Kép

Cinka!
Számítógép kezelő Rékád nagyon édes és szerintem nagyon hasonlít Rád!Kép

Bab!
Akkor lehet, hogy mégis megjött.Kép Nem bánnám, ha továbbiakban is megúsznám ennyivel!Kép

Viki!
Gratulálok, ez szuper!KépKép
Nagyon jó nektek!Kép
Peti nagyon drága, ahogy szundizik az öledben!Kép

Sildike!
Húú, Lacika méretei nem semmik!KépKép
Remélem jól sikerül a keresztelő! A kaják biztos sikert aratnak!Kép

Annamami!
Séta!KépKép
Én is imádom az ilyet!

Ayse!
TrambulinKépKép

Nati pár napja felül magától, de hogy! Hason elkezdi kitolni magát hátrafelé, egész addig, amíg spárgában! nem ül, aztán szépen előrehozza a lábait. Hááát, még nézni is rossz!
De nagyon tetszik neki, mert bőszen gyakorolja! Õ még nem tud felállni, de már belém kapaszkodik és feltérdel! Tudom, hogy sok baba ennél már sokkal ügyesebb, de én ennek is nagyon örülök!
És olyan bújós mostanában, hogy meg kell zabálni! Na megyek, nyügi van!

Szép napot mindenkinek!

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok,

Mea, gratulálok, na ugye, hogy nincs lemaradva Lívike semmiről! Kép Nagyon jók a képek

Duda, nektek is gratula, sok baba ügyesebb, de mi még ennyit sem csinálunk...Kép Kép
Tüncsin pár napja látom, hogy próbálkozik a 4-kéz-lábra állással, még nehezen megy. Kép

Rokica, örülök, hogy kicsit feltöltődtél Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Köszönöm a gratulációkat, nagyon kedvesek vagytok!
Barbi, a te példád lebeg a szemem előtt, nálunk is 15-16 hó különbség lesz, ha minden rendben megy. Igaz, van egy kis nehezités: 3 hónap hányinger, használható nagyik (szerető nagyik vannak, csak praktikus szempontból nem sokra megyek velük), dédi hiánya... Sebaj, a 3 hónap elszáll, pótnagyit meg majd beszerzünkKép

Andi, gratula Natinak!

KépKép

KépKép
majola

Majola Kép
Gratulalok!!!! Hatha most nem lesz hanyinger 3 honapig!

Nalunk meg szoba sem jon a kerdes, mivel meg sem jott meg szules ota.. Kép

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok!

WOW!
Majola!
GRATULA!!!!KépKépKép
Én csak irígykedni tudokKép

Nekünk nem lesz tesóKép

Tegnap áramszünet volt nálunk és elszállt még a TV isKép
Se net, se telefon, se Tv.

Erhard ugye már rég ül, mászik, áll, de a FÕ Atrakcióóóó a Képen látható:

Egyedül is megyKép
Kép
Persze Apa odarohant, de most már mindenhol kapaszkodás nélkül megáll és menni akar, de csak 1 lépés sikerül. Viszont már ügyesebben esik, mert vagy a kezére vagy lecsücsül. NA azért vannak balesetek.

Dobok fel még képet.
Bocsi, hogy sokat, de mi úgyis ritkán jövünkKép
Ez egy másik kép, itt éppen fordulKép
Kép
Kipakoljuk Apa fiókjátKép
Kép Kép Kép

Majd dobok fel képet a szobánkról isKép

Bocsi a helyfoglalásért!
Puszi Mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Még egy sorozat, mert nem engedte az összes képetKép

Utána békén hagylak titeket a képeinkkelKép
A kis piásKép
Kép
Anyáék játszóteret csináltak nekemKép
KépKép

Szerintem készKép

Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Én itt vagyok, csak az F1-et néztem!KépKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

De jóóó, végre látom a képeketKép

Mea!
Lívi nagyon GyönyörűűKép
Milyen ügyesen vezetKép
Erhardnak még nem ér le a lába a motorrólKép
Viszont sajna egy ócska bébikompunk van/volt (már kidobom, mert szakadt), meg nem is állíthatós és alig ér le a lába, nehezen hajtotta magát és hamar elfáradt.
Gondoltam majd veszek a Babaszobán vagy a Teszveszen, Vaterán.
De csak 4-5ezerért láttamKép
Volt egy csaj, aki anno felajánlotta 2000Ft-ért, de nem volt rá pénzem, mert akkor vettem meg tőle az etetőszéket 3000Ft-ért.

De majd kap valamitKép

Davallia!
Nagyon szép a járóka és tök szupi!
Látszik Pandán, hogy élvezi, olyan kis Cuki benneKép

Erhard természetesen ezt sem bírnáKép
Egyszerűen utál bezárva lenni.

Na megyek, mert pakolunk.

Puszi!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Még fárasztalak titeket a szobánk képévelKép
Egyébként Erhard fején a fiókos képen a kutacsvédő sapi van.
Nagyon nagy hasznát vesszükKép

Íme 1-2 kép, hogy milyenre festettük.
KépKép
bátyám festKép
KépKép

Na lépek!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Látom, ma mindenki az Anyákat ünnepli!KépKép
Akkor én is rakok fel képeket!

Nati kóstolgatKép:
Hmmm, mi lehet ez?
Kép
Megkóstolom, fiiiinom!Kép
Kép
Megkóstolom Apa fülét is!Kép (nézzétek az ujját, elfehéredik, úgy szorítja szegény Apa fülétKépKép)
Kép

Angelani!
Vagány lett a szobátok!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: