Mári, téged is üdv itt
most már tényleg benne vagy a "korban", talán megnyugodhatsz
Andi, micsoda hajasbaba!, nagyon édes. Szerencsére a végére minden jól alakult.
Melinda, az sem semmi amit te csinálsz! Mi mondjuk máshol építkezünk, nem ahol lakunk (azt most kezdjük árulni, mert a lehetséges vevőnk visszalépett) de épp elég intéznivaló van így is. Meg még vizsgázni! Próbálj meg pihenni minél többet.
Hello, igaz, az uh jobb
De azért a ctg-n is jó hallani a szívverését
Nekem is az volt kicsit csalódás most szerdán, hogy ctg után a doki csak visszaadta a papírjaimat, és mondta, hogy szép görbe, jöjjek a jövő héten. Azt hittem lesz uh
, talán jövő héten... Mézgombi, szupi hírek Csandyról, továbbra is drukkolok nekik.
Hát az én férjem is állandóan azt mondogatja, hogy nem húzzuk ki végig. És az a baj, neki mindig bejönnek a megérzései, egy "borzalmasan" realista ember
Azért nem alvás, megyszósz...
Ez már elég egyenes út
A pocid szép nagy
Szilvi, mit csináljál? Menj szülni
Adi, szupi ez a kocsi!, pláne ennyi pénzért. Ügyi vagy.
TRita, lánykádnak jó az alvókája, mázlista vagy : Babakocsi-gond nálunk hasonló. Bár én jóideje nem vettem elő, de félek, ha meglátja a fiam, ő akar beleülni...
PPeti, kis pufók lányka, nagyon édi!
Blackrose, Tomi nagyon édes lehetett
Engem is mindig meghatnak az ilyen "kinyilatkozások". Ma a minioviban anyák-napi ragasztmányt készítettek... Már ott bőgtem...
Egyéni véleményem, és nem is ismerem a dokidat, de szerintem is jól döntöttél.
Kisvirág, nehéz-nehéz, de maradj csak a tűzhelynél
Grat a kerek 30-hoz. Katus, köszi a tanácsot, ez hasznos, csak el ne felejtsük
Na, és a végére, én is csatalakozom az elmúlt éjszakai rosszalvókhoz. Én az éjjel azt hittem kórházban kötök ki, ki is irattam a szülészet telcsiszámát a férjemmel. Éjfél körül iszonyúan begörcsölt a hasam alja, és számomra ez semmihez sem fogható fájdalom volt, és állandósult. Zuhiztam, meg megpróbáltam pihenni, de állandóan az járt a fejemben, hogy lehet be kéne menni a kórházba. Csak az tartott vissza, hogy az éjszaka közepén nehezen riasztottam volan édesapámat, hogy jöjjön a fiamhoz, ha mégis vakláram. Aztán csak elnyomott az álom, és kb. fél óra múlva jó kis hányigerre ébredtem, kirohantam a wc-re, de egy hasmenéssel megúsztam a dolgot, ami bár elég erős volt, mind mennyiségre (bocsi), mind a görcsökre vonatkozóan.
Meg ma én is elég sokat keményedtem, és nem volt olyan aktív a lányka.
Jó éjt mindenkinek!
Doren