A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!Kép

Lányok!Kép A Sárvári termálhoz szeretnék hozzászólni.

Én már rég óta alkalmazom (dokim javaslatára). Engem több éven keresztül kínzott hugyuti fertõzés (ez is szexuális uton terjedhet), de el lehet kapni bárhol, bármikor).
Szóval kezelgetett antiniotikumokkal és terápiakiegészítésként ajánlotta a Sárvárit. Õ azt mondta a hatásosság érdekében minimum 20 kúrát kell csinálni.
Én már kipróbáltam és nagyon hatásosKépKépKép
Csak ajánlani tudom mindenkinek!Kép

Pussz: Ildi
hercegné

LÁNYOK!
Nikie-nek elö akarom ásni az anovulációs görbegyüjteményt, hogy lássa, mi is az amikor nincs tüszörepi! DE NEM TALÁLOM, pedig valakinek elküldtem emilben, söt talán valamelyik honlapunkon rajta is van, csak nem a zebrafarmosén (tár.hu), hanem a másikon, annak viszont nem találom a címét.

Légyszi segítsetek hol találom meg,
Köszi,
Moni
mj

Hermi
Nagyon köszi. Jó, hogy jöttélKépKépKép Akkor most megpróbálom összeszedni a gondolataimat .... és küldöm a levelet.

Bogár
bogár

Orsi!

Nagyon nehéz kérdést tettél föl, hiszen mindannyiunk élete más, sõt semelyikünk nem tudja, hogy alakul, max. azt, hogy hogy szeretné hogy alakuljon.
Az orvosnak valóban semmi köze hozzá, hogy te mikor akarsz gyereket szülni, de gondolom, ezt õ is tudja és nem rosszindulatból kérdezett így rá. Gondolom egy nõgyógyásznak nem lehet túl lélekemelõ, hogy a te korodbeli lányok sorra jönnek hozzá kétségbeesve nem kívánt terhességekkel.
Szóval én csak annyit modnhatok, hogy én mit csinálnék, én biztos várnék még, legalább annyira, hogy hagynám, hogy alakuljon a dolog, ha összejön jó, ha most azonnal nem, bõven van még idõd, és ahogy írtad, dolgod is. Nyilván szereted a munkád. Én azt hiszem, nem lehet olyan elmélyülten tanulni, tudománnyal foglalkozni, dolgozni, nagyokat utazni, kalandtúrákra menni stb. gyerek mellett, de kérdés, hogy te ezeket ki akarod-e próbálni az életben. Egy csomó embert ezek a dolgok nem vonzanak.
Zsuzsó
zsuzsó

Zsuzsó

köszönöm, hogy te is elmondtad, hogy mit gondolsz. Az életemben pedig a dolgok csak úgy alakulnak, hagyom õket. de ha babát szeretnénk az azért kicsit más, mert ugye abba kell hagynom a tablettaszedést, ami már egy elég nagy lépés, és én ekkor kerestem fel az orvost.

Dolga az embernek meg mindig van bõven, és "kifogást" is lehet találni, hogy miért ne most. De én már most szeretném ezt a csöppséget, és a párom is, nem hiszem, hogy miatta bármirõl is lemaradnánk.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Moni Kép

Most egy kicsit reményt öntöttél belém, hogy talán mégis vannak tüszõcskék szabadon. Majd UH-val megnézzük.

Várom!

Nikie
nikie

Sziasztok!

Megjöttem gyógyszertárból, ebédelésbõl (anyukám fini túróstésztát fõzött, hmmmm).

CALDEA,
a kapszulát a párod hogyan szedte? A papirján 3x2 van.

MONI,
igen, szerencsés vagyok, hogy ilyen a párom hozzáállása, már õ is nagyon szeretne egy babuleket Kép. Kiváncsi leszek, hogy fog neki tetszeni a boxer, sose hordott, csak otthon idõnként, azt is csak azért, mert én vettem neki, és aranyos tigrisek ugrándoznak rajta (és tudja, hogy macskamániás Kép vagyok). Engem is érdekel a nem tár.hu-s honlap, a múltkor már kérdeztem, de senki sem válaszolt Kép (ugyanis engem a hálózat nem enged fel a tár.hu-ra).

DORIS,
az aszpirint tényleg csak orvosi utasitásra lehet szedni? Mert akkor én bajban vagyok, a dokim szabin van, nem akarom zargatni.

EDELWEISS,
neked is úgy irta fel a doki a gyerek-aszpirint? És hogyan szedted (ha szedted egyáltalán), mert én csak 100 mg-osat kaptam a gyógyszertárban. Vagy inkább folyamodjak a vörösborhoz? Már nem tudom, ki irta, hogy az orvosa 2x1 dl vörösbort javasolt.

ILDI,
hogy vagy? Merre jársz? Dolgozol nagyon?

BEA,
bocsi, hogy közbekotyogok, de szerintem egy picit megkeveredtél, Caldea irta a férje kezelését, nem Cateye Kép. De bizti mindenki érti, akire vonatkozik Kép.

NIKIE,
nem egészen értem a kérdésed, de azért az én értelmezésem szerint megpróbálok válaszolni. Én úgy tudom, hogy min. 20 millió matyika kell ahhoz, hogy esélyesnek legyél mondható. Ha ettõl kevesebb, akkor már elég kicsi a valószinûsége a teherbeesésnek, mivel "útközben" igen nagy a "lemorzsolódás". Remélem, jól mondtam, ha mégsem, akkor valaki legyen szives javitson ki Kép!

Pussz,

KnéRita
knérita

Moni!
Anov görbék az -elsõ- farmos oldalunkon vannak fent az irattárban(három is). Ugyanitt babás görbe is van egy pár, Kép meg cikkek, ECS könyv és sok hasznos infó.
Vanda

Vanda

Kép
vanda

RitaKép
Nincs valamilyen másik orvos akit megkérdezhetnél az aszpirinrõl? Biztos, hogy Edelweissnek is az orvosa szabta meg a szedését ill. ha jól emlékszem még a napot is, hogy mettõl meddig szedhetiKép Marcsi írta a vörösbortKép

Doris
doris

Orsi,

Az "önmegtartoztatást" én is csak képletesen értettem. Természetesen védekezve lehet együtt lenni.

Nelli
nelli2

DORIS Kép,
milyen jó a memóriád! Én már nem emlékeztem... Mármint Marcsira Kép Nincs másik doki, akit megkérdezhetnék, mivel itt helyben nem járok egyhez sem, a saját dokim meg szegedi, tehát még azt sem tudom megtenni, hogy bemegyek és megkérdezem valamelyiket, mert ez kb. 1 órás út (bár tegnap nagyon siettem, és lent voltam 3/4 óra alatt, de nem szeretek ennyire hajtani), szóval ezért nem fogok leautózni. Akkor inkább már a vörösbor Kép! Abból úgyis van tegnap estérõl Kép egy bontott palack... Remélem, Edelweiss Kép nemsokára tud jönni a sok munkája mellett, és válaszol nekem.

VANDA,
mi az oldalnak az elérhetõsége??? Annyira kiváncsi vagyok...

KnéRita
knérita

RitaKép

Dolgozom ezerrel, de azért olvaslak benneteketKép
Szarul vagyok nagyon, örökké hányingerem van és valami nem stimmel, mert egyfolytában görcsölök. Ma vagyok a 11 cn.
Már hívtam a dokit, állítólag hétfõn lesz ismét Pesten és akkor csinál egy ultrahangot.
Mindent elmondtam neki, hogy késett, aztán meg összevissza vérzés volt. Nem mondott semmit, csak annyit, hogy nem szeretne találgatni.

hercegné

Hermi !

Az Ovulobact nagyon jó azt mondta a dokim. A Gynevac mellé is ajánlják olyan esetekben, amikor antibiotikummal vagy rossz hüvelykúppal (Betadin) felborítják a hüvely normál flóráját, ez segít visszaállítani.
Bea
Az én páromnak prosztata és mellékhere gyulladása volt. Szerencsére már nincs, mert azóta rendszeresen jár ellenõrzésre. A kezelése egyébként nagyon fájdalmas volt, mert a gyógyszerek mellett urológusnak kellett masszírozgatni, az egyébként is gyulladásban lévõ szervet. Ha konkrétan is érdekel a gyógyszerek neve megkérdezem. Ezért nem félt már az andrológustól, mert ettõl keményebbet is átélt.

CatEye

Cat
Kép
cateye

ILDI,
a vérzésed elmúlt? A hányinger elég jó(?) jel, nem csináltál tesztet? A görcsölgetés érzése is jelent valamit, bizzunk benne, hogy jót. Hétfõ még nagyon soká van, nincs másik doki, aki meg tudna nézni? A saját dokid nem tud ajánlani valakit, mert elég szönyû ez a bizonytalanság. Hogyan görcsöl a hasad?
Hagyd a csudába a fránya melót, gyere közénk Kép!

Puszó,

KnéRita
knérita

KnéRita

Tudom, de Cateye férjének volt prosztatagyulladása, és mi sajnos szintén abban vagyunk érdekeltek, ezért kérdeztem õtKép, de azért köszi. Egyébként az én páromnak is 80millió fölötti az eredménye, már ami a mennyiséget illeti, és ez nagyon jó! Úgyhogy ne keseredj el, a mozgékonyságot az általad leírt módszerekkel javítani lehet!Kép

Cateye

Köszi az infót, emlékszem, hogy egyszer már beszélgettünk is errõl, engem tkp. az érdekelne leginkább, hogy mennyi idõ alatt jött rendbe, és hányféle gyógyszertõl.Borzalmas lehetett ez,nagyon sajnálom szegényt. KépEgyébiránt bizti én vagyok hülye, de mire jó az, ha egy gyulladt szervet masszíroznak?

Bea
Bea

BEA,
utána már rájöttem, bocsika! Bizom benne, hogy helyreállnak a párom dolgai, végülis csak ez az egy a gond, mostantól pedig meg lesz tömve a Peponen-nel Kép. Azt is beszélgettük az este, hogy ha ez az aránylag kevés jól mozgó matyi kevés lenne, akkor pl. nem történt volna semmi a múlt hónapban, pedig akkor biztos elkezdõdött valami, csak aztán nem maradt meg Kép, igy 3 nap késés után megjött. Köszi a biztatást, amúgy nem vagyok/vagyunk elkeseredve, inkább a gyógymódokat keresem.

CATEYE,
tényleg, mi értelme van egy gyulladt (és nyilvánvalóan fájdalmas) testrészt dögönyözni? Hogy hamarabb felszivódjon a gyulladás? Nem irigylem, hogy ilyeneken ment keresztül szegény párod.

KnéRita
knérita

RitaKép

Az az igazság, hogy a dokim nyaral. Ajánlott maga helyett egy másik orvost, de én annyira nem akarok menni egy másik vadidegen dokihozKép Annyira negatív tapasztalataim vannak a nõgyógyikkal kapcsolatban.Nem vagyok egy mimóza alkat, de volt hogy zokogva jöttem ki egy rendelõbõl, mert annyira megkínzott a doki ( ez egy hüvelyi uh volt).
Mindenesetre az én dokimban nagyon bízom, tudom, hogy csak nagyon jó dokit ajánl maga helyett.
A vérzésem elmúlt teljesen, de úgy nézett ki, hogy múlt hétfõn megjött normálisan, aztán kedden barnás valami (nem kevés, de nem is rengeteg), szerdán szinte semmi, csütörtökön egész nap ömlött a vér belõlem, pénteken megint barnás valami, de az is csak 1-2 csepp. És végig az 5 nap alatt annyira rosszul voltam, hogy egyfolytában az ájulás környékezett. Most is görcsölök, de nem vészes..E hét hétfõjén volt a kritikus nap, amikor a fájdalom annyira elhatalmasodott rajtam, hogy páromat szétkarmoltamKép Ekkor beszéltem a dokival telefonon.
Azóta jobban vagyok, csak örökké émelygek és a hasam olyan furán nagy (mintha lenyeltem volna egy labdát).
Nem tudom mi ez, kicsit aggódok. Ha terhes lennék a teszt kimutatta volna nem?

Puszi: Ildi
hercegné

RitaKép
Amig nem egyezteted a dolgot orvossal maradjon a vörösbor jó?Kép

Puszi: Doris
doris

ILDI Kép,

mikor teszteltél? Mert lehet, hogy még olyan alacsony volt a HCG-szint, hogy a teszt nem mutatta ki, de közben meg lehet, hogy baba van Kép! A vérzés még nem jelenti azt, hogy nem vagy babás! Errõl szerintem jópáran tudnának mesélni (mensi a terhesség alatt). Nem csináltál másik tesztet? Szerintem nagyon gyorsan kéne csinálnod egyet, mert Te nagggggggyon gyanúúúúúús vagy! Labdahas, émelygés KépKép Tisztára idegbe jöttem, tessék holnapra másik tesztet csinálni és beszámolni, mert megesz a kiváncsiság Kép És ne aggódj, szerintem nincs semmi gond Kép, csak egy baba Kép De jó lenne egy újabb zebra, akkor folytatódna a megkezdett baba-esõ! Amúgy émelygésre nagyon jó a gyömbér üditõ, nekem a múltkor (mikor ilyen bajaim voltak, aztán mégsem lett belõle semmi) bevált, meg a jó hideg fagyi vagy jégkrém. Ugye csinálsz holnap egy tesztet és nem csigázol itt bennünket tovább Kép?

Pussz,

Rita
knérita

Sziasztok Lányok! Kép

Andi Kép
Hát Székesfehérvár tényleg kicsit messze van innen... Kép

Hermi Cateye Kép
Ti írtatok az Ovulobact-ról ugye? Én pár éve használtam és a doki azt mondta máskor is nyugodtam lehet kúra szerûen alkalmazni, de azóta hiába keresem. Az egyik gyógyszertárban azt mondták, hogy már nem mûködik az a gyár, ahol gyártották. Ti esetleg tudjátok hol lehet manapság beszerezni?

Bocsi egy kicsit OFF leszek

Orsi Kép
Én is a közgázon végeztem 97-ben. Kép Szóval még az jutott eszembe a szakválasztásról, hogy a számvitellel nagyon könnyen kerülhetsz olyan állásba, ahol éjjel nappal dolgozni kell. (Én is könyvvizsgáló cégnél kezdem és hát nem nagyon volt magánéletem, de szerintem ez az összes számviteli területre igaz..) szerintem olyan mellékszakirányt kellene választanod (pl közszolgálat), amivel olyan munkahelyet találsz, amit kisbaba mellett is el lehet látni (pl. minisztériumok...) persze csak ha érzel kedvet hozzá...

Sziasztok
bera
bera3

DORIS Kép

igenis, értettem! Kérek engedélyt meghunyászkodni Kép! Igy legalább mondhatom a páromnak, hogy azért iszom a bort, mert hasznos, nem azért, mert annyira remeg a kezem Kép
Neked Ildi nem gyanús???

Cupp,

Rita
knérita

RitaKép

Bambán meredezek a képernyõre....

Gondolod? Tesztelni több mint egy hete teszteltem, de akkor az 1 hetes késés miatt.

Nem hinném, hogy az vagyok, vagy mégis????KépKépKép:
Teljesen elkezdett remegni a lábamKépKép

hercegné

ILDI Kép

jó reggelt Kép! Persze hogy gondolom! Neked eszedbe sem jutott? A dokid sem mondta, hogy csinálj még egy tesztet? Ha jól emlékszem, irtad a múlt héten, hogy azt mondta, ez még minden lehet. Tessék szépen remegés-mentesiteni a lábad, elfutni rajtuk a legközelebbi gyógyszertárba, és holnap reggel beszámolni Kép! Hú, de izgatott lettem! Mikor lesz már holnap reggel??? Elsõ dolgom lesz reggel elinditani az internetet, hogy lássam, mizújs. Hajrá, én szoritok Neked!

Pusza,

Rita
knérita

Rita!Kép

Ok...TesztelekKép

Ildi
hercegné

ILDI Kép

Ez az! Izgatottan várjuk!

Rita
knérita

Lányok!

Elhúzom a csíkot haza.....Sziasztok!

Ildi
hercegné

Gitta!

Én beszélek olaszul.

dove é = dov'e (két e van, az egyik kiesik ejtéskönnyítés céljából, és az aposztrófjel a kiesett e-t jelöli, és ejteni simán dove-nek kell)

a l' problémád mi pontosan?

De amúgy pl: la amica = l'amica (a magánhangzóval kezdõdõ nõnemû szavaknál kiesik az a a névelõbõl ejtéskönnyítés miatt) ejtsd: lámiká

Marcsi
Marcsi

Bera,

köszönöm a tippet. Mellékszakirányt még nem választottam, de mindenképpen valami nyugisabbat akarok, hogy legyen menekülési útvonalam, ha a számvitel már nagyon elnyom... vagy bármi történik. Tudom, hogy mennyi munka jár a számvitellel, de mit tegyek, ha engem ennyire érdekel? Kép ez van... de tudom, hogy meg fogom oldani akár a kettõt együtt is, és azt is tudom mennyi munkával jár, mert a papám szakmabeli.

te milyen szakon végeztél?

szióka

orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ja még... Ildinek nagyon drukkolok

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Rita!

Edelweiss orvosa napi FÉL GYEREK ASPIRINT írt fel. És már az indexen is írta más. Az én orvosom meg a vörösbort: napi 2*max 1 dl, nem több. Én ebéd meg vacsi után ittam meg. De amúgy pontosan nem tudom hogy mire hat a bor, de inszem után eddig mindig 2 hétig boroztam, aztán meg megjöttKép
Persze vannak injekciók is méhnyálkahártya növesztésre (gonal f) meg Lujzának valami gyogyót írt fel a doki szintén e célból. De szerintem ez utóbbiakat tényleg bízd szakemberre, a bortól meg a fél gyerekaspirintól biztos nem lesz semmi bajod. (azt is mondta ha terhes vagyok akkor a bor azután is mehet tovább)

Doris!
Holnap vérvétel? Megkaptad az emailem a hiánycikkrõl?

Marcsi
Marcsi

Marcsi!Kép

A bor verboseget okoz, ezaltal gondolom segiti a nyalkahartya felepuleset, ill a beagyazodast isKép Sot, a dokineni azt mondta, igyak most is, mert ugye a megnovekedett vermennyisegnek is jot tesz ilyenkor (illetve gondolom elosegitiKép)

orsoly
orsoly

MARCSI Kép

köszi az infót! Az ebéd utáni pohárka nekem nem megy (kicsit érdekesen mutatna a munkahelyemen a vörösboros kehely Kép), de este inni fogom. A gyógyikat persze hogy szakemberre bizom, de én is úgy gondolom, hogy fél szem aszpirin nem árthat, bár megvárom a holnapot, hátha addig ir Edelweiss is. Az injekciókat meghagyom késõbbre (ha lesz késõbb Kép, remélem, nem).
A múltkor olvastam, hogy a táncolás nagyon jó hatású a nõkre, ugyanis a fokozott mozgástól sokkal jobb az alhasi szervek vérellátása, pl. a hastánc, vagy a twisztelés is, mert az is jól megdolgoztatja a medencét meg a körülötte levõ izmokat. Kár, hogy itt se közel, se távol nincs hastánc, pedig engem amúgy is érdekelne Kép

Na, lassan én is lelépek, további szép napot!

Cupp,

Rita
knérita

Lányok!

Én most keddig nem jövök dolgozni, így szeretnék elbúcsúzni.
Remélem mire jövök, pozitív híreket olvashatok.
Ildi nagyon drukkolok Neked!

Puszi:
Nelli
nelli2

Ildi!
Drukkolunk! Kép Kép Kép

Marcsi!
Köszönöm! A jövõhónapban megyünk olaszba, gondoltam, legalább pár szót megtanulunk. Köszönni illik, na meg még pár szót! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Nelcsi!

Várj már néhány szót sopronról írj már!

Nikie
nikie

Nikie,

Sopronról kérdeztél. Megpróbálok néhány dolgot leírni róla, bár mi gyerekkel voltunk, így lehet, hogy más szempont szerint értékelem, mint Te tennéd.

Mi a Korona-Szállóban laktunk, ami a Lõvérektõl feljebb, a hegy lábánál helyezkedett el. Kastélyszerû, gyönyörû épület volt. Mi egy teraszos szobát választottunk, ahol kisebb volt ugyan a szoba, de ki lehett ülni a teraszra.
Nem volt épp teltház, így személyre szólóan tudtak velünk foglalkozni. Svéd asztalos reggeli volt, és vacsira 3 fogás, az, ami nekünk is jó volt.

Sopronba mi a Taródi várat, a Lõvéreket, a belvárost néztük meg. Aki szeret kirándulni, az a Lõvérekben és a hegyekben megteheti.
Mivel nagyon jó idõt fogtunk ki, sokat jártunk a Fertõ-tóra és a helyi strandra. A Fertõ-tónak van egy strandolásra kiépített része, ahol hattyúk mászkálnak a lábadnál. A talajzata nem volt épp a legjobb, mert az elején kavicsos. Ezért érdemes strandpapucsot vinni. Mikor fújt a szél (ott elég gyakran), olyan volt, mint egy tenger.
Egyébként kocsival egy 20 perc alatt ott lehet lenni.

Mi még megnéztük Fertõdön az Eszterházy-kastélyt, Nagycenken Széchenyi-múzeumot (ami gyönyörõ, pláne a kertje) és a mauzóleumot, Fertõrákoson a kõfejtõt és néhány helyi nevezetsséget.

Át tudtok menni Ausztiába akár egy hajókirándulás keretében is. El lehet menni Kõszegre, Bükkfürdõre.

Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok!

Doris,
Bocsi, a szöveg ugyanaz, de nem volt idõm mást átfogalmazni.
Kedden írok Neked!

Puszi:
Nelli
nelli2

NelliKép
Semmi gond, jó pihit kívánokKép
RitaKép
Én nem gyanakodtam Ildire, de ez nem jelent semmit...egy tesztet megérKép
MarcsiKép
Igen reggel megyek a Kaáliba vérvételreKép Szerinted délutánra meglesz az eredménye? Kíváncsi leszek, mert 3.napi hormonokat még sosem néztekKép

Puszi Mindenkinek: Doris
doris

Köszi Nelli Kép Egyelõre ennyi elég.
Nikie
nikie

Sziasztok!
Sajnos, ritkabban fogok tudni errefele jonni, mostantol logoljak a munkahelyemen, hogy ki milyen oldalakat nez. Kép Ugyhogy marad az itthoni gep, ha a paromat sikerul elkergetni a gep elol. KépKép

Koszonom szepen tenyleg a jokivansagokat! Kép Kaptam a ferjemtol egy uj Agatha Christie konyvet, imadom olvasni es mar egy egesz szep kis gyujtemenyem van beloluk. Kép

Ildi, Kép
Tesztelj!!! De jo lenne...Drukkolok...Kép

Gitta, Kép
En nem ertek annyira a hogorbekhez, de eleg remenykelto az a sok 37 fok. KépKép

Doris, Kép
en nem ertek valamit. Szerintem egy holdhonapban mindenkeppen elo kell fordulnia mindenfele %-nyi holdnak. Szoval szerintem minden honapban ismetlodik, hogy a hold X%-os, nem?

Nelli Kép
Jo hetveget! Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Bea
A férjemnek fél év volt mire kikezelték a prosztata gyulladását, de azért mert elõször dilettáns orvoshoz került. Antibiotikumokat szedett, és végbélen keresztül masszírozták a prosztatáját. Állítólag azért kell masszírozni, mert ez egy redõs, mirigyes szerv és fel kell mozgatni a redõket. A szex is nagyon jó rá :-)))), mert sokat kell ürülnie ez tisztítja, de csak gumival lehet a betegség alatt.

Bera
Ovulobact-ot ha jól emlékszem DM üzletben láttam.

Ildi
Nagyon drukkolok, hogy pozitív legyél !!! Nem elsõ lennél a történelemben aki menstruált terhesség mellett !!!

Lányok
A borral óvatosan bánjatok, akik Clostyt szednek ! A múlt hónapban egy pohár bort ittam, és olyan folt látásom lett tõle, hogy csak botorkáltam. A tájékoztatón is rajta van.

Sziasztok
CatEye

Cat
Kép
cateye

Rita
Nekem a következõképpen írta fel a doki a gyerek Aspirint. A ciklus 1. napjától kellett kezdeni 50 mg-os napi adaggal a punkcióig ami a 13. napon volt a tüszõrepi elõtt 1-2 órával. Innentõl kezdve 5 napig 100 mg-ot. Azt hiszem még akkor sem lehetett igazán megfelelõ a nyálkahártyám, mert utána még 5 napig kellett szednem 50 mg-ot naponta. Mindemellett szedették és még most is szedetik velem a napi 1 Elevitet és a 100 mg C-vitamint.

A Pepponen kapszulához csak annyit, hogy azért azzal is vigyázni kell, mert ha pl. valakinek herevisszere van, akkor csak ront a helyzeten, mert vérbõséget okoz.

Ildi
Tesztelj! Olyan jó lenne... KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Cateye

Köszi az infót, mi "még" csak jó 3 hónapnyi kezelésnél járunk, de remélem nem érjük meg a fél évet. Egyébként nekünk azt mondta a doki, hogy a legjobb esetben is legalább 2 hónap. Eddig tart ugyanis egy kúra. Nekünk ez sajnos nem hozott eredményt, de türelmesek vagyunk.

Orsi

Én szociológia szakon végeztem, és ott tanultuk, hogy egy idõben (Czeizel véleménye is)abszolút azt javasolták a nõknek, hogy szüljenek az egyetem alatt, hogy ne a karrierük törjön meg késõbb. Mindkettõnek van elõnye, és hátránya is. A lényeg:miért jobb egy 35 éves felelõtlen anya, mint egy 22 éves felelõsségteljes? Véleményem szerint abszolút hülyeség évek alapján eldönteni, ki alkalmas gyerekvállalásra, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Bárcsak mindenkinek ekkora ügyet jelentene végiggondolni, hogy alkalmas e anyának! Szerintem az, hogy neked ez ilyen lelkiismereti gondot okoz, és elgondolkodsz azon, amit a doki mondott, abszolút azt jelenti, hogy érett vagy. A dokit pedig nem pszichiáternek kérted fel, hanem orvosi üggyel fordultál hozzá. A te alkalmasságod eldöntéséhez neki sem kompetenciája, sem képzettsége, a magánvéleménye meg kit érdekel...

Bea
Bea

nem érjük meg a fél évet=a kezelés nem lesz olyan hosszú, nem our life. Bocs, tiszta hülye vagyok...

Bea
Bea

Szép jó reggelt, Lányok!

ILDI Kép
???????????

EDELWEISS Kép
köszike, hogy leirtad az aszpirint, most már csak azt nem tudom, hogy szedjem-e vagy sem a fél szemet. Szerinted? Az Elevitet én is szedem, bár az utóbbi idõben csak kétnaponta egyet, de úgy gondolom, ez most egyelõre elég, mivel már hónapok óta szedem. A C-vitamin is a nyálkahártyára jó?

Pussz,

Rita
knérita

Lányok,

Kép

sehol senki???

Rita
knérita

Sziasztok!
18c 3cn Kép
Ebben a ciklusban nem lesz inszemem, mert a doki szabadságon lesz. Ennek a férjem örül legjobban, na meg azért én is, mert így tényleg szabadon, felhõtlenül próbálkozhatunk, nincs az, hogy most lehet, aztán innentõl ne. Az lenne a legjobb, ha pont most és így sikerülne KépKép
Gombóc
Én is nagy Agatha Cristie könyv-faló vagyok KépKép
Lujza
lujza

Bocs :Christie Kép
lujza

Lujza
Nagyon sajnálom, hogy megjött. De új hónap, új remények. Hátha tét nélkül, nem programozottan spontán összejön.

Ildi
Mi újság Veled ?

Bea
Drukkolok, hogy minél elõbb férjecske rendbe jöjjön !!!

Cateye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!Kép

Semmi sajnosKép És nagyon görcsölökKép Most akkor mi ez?
Tisztára be vagyok ijedveKép
Azért nagyon köszi mindenkinek a drukkot, annyira aranyosak vagytok!KépKép

Pusz: Ildu
hercegné

Lányok, szép jó reggelt mindenkinekKép
LujzaKép
Fel a fejjel, talán pont most fog sikerülni, hogy nem kell stresszelnetekKép
RitaKép
Én azért megbeszélném orvossal, hisz minden gyógyszernek lehetnek mellékhatásai...Kép
IldiKép???Kép
MarcsiKép
Ma voltam vérvételen....mindkét karom "narkós" látszatát kelti...hát ezért késett a mezimKépKép Remélem egy darabig nem látok tûtKép
Sien, Galuska, Cipómama, Andy,Alma és a többiekKép Merre vagytok? HiányoztokKép

Puszi: Doris
doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: