A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!
Bogárka park nagyon jól nyitott. Kép

Kaja nagyon finom és bőséges volt. Kép

A játszótér is nagyon jó volt a kert végében. Kép

Sajna rengeteg a szúnyog, na de ez van.

Fürdés közben Eszter felkarjában találtam egy kullancsot. Kép Kép Kép
Nagyon könnyű volt kihúzni, éppcsak a fél feje volt még benn, de... Kép Kép Kép
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj..
Ugye, csak túl van lihegve ez a kullancs téma manapság, és ugyanúgy semmi baja nem lesz, mint nekem, anno, sok kirándulás után sok eltávolított kullanccsal...? Ááááááááááááááááááááááááááá

neet
neet

Ancsi,
babakocsis csörgőd nálam landolt, vagy Jucusnak vagy Kisünnek leadom, kérdés, kivel talizol előbb??
neet
neet

Sziasztok!

Csak én is bejelentkezek gyorsan, hogy hazaértünk, mert párom estére már lefoglalta a gépet! Kép

Bogárka!

Nagyon jól éreztük magunkat, főleg Timi! Jól kijátszotta magát, el is fáradt rendesen!
A kaják meg isteniek voltak, próbáltam mindent végigenni, de nem sikerült!Kép

Dora!

Végül nem értetek oda a talira?Kép Remélem minden rendben!
Párom nagyon hiányolta az uradat, mert nagyon fellelkesült, amikor mondtam, hogy nem Õ lesz az egyedüli pasi és ráadásul a párod "szintén zenész"!

Macs!

Vau!!! Nagyon jól néz ki! Ez hol van? Költöztök? Bocs, de mostanában nem tudom teljesen nyomon követni az eseményeket!

ILdi
ildi76

Sziasztok!
Na, Apa fürdik a gyerkőkkel így van egy kis szusszanásom...Kép
Nagyon jó volt, hogy itt voltatok...csak nagyon sajnáltam a sok szúnyogot, azt a kicsi esőt/szelet, meg a szomszéd kutyot...persze tudom ezekről nem én tehetek, de azér mégis...Kép
Meg azt is sajnálom, hogy egy csomó emberrel szinte egy szót sem tudtam váltani, de annyi felé kellett figyelni mindig...Kép

De jó volt megint látni így benépesülve a kertet a sok babóval Kép...és a képeket altatás után megpróbálom feltölteni, ha lesz erőm Kép
És minden gyerkőc gyönyörűűű, és mindenki hatalmasat nőtt Kép

Neet!
És szerinted itt nálunk ment bele???? Jaaaj, akkor mindjárt szólok Apának, hogy jól nézze át őket...és szerintem no para!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
nem tudom, hogy nálatok vagy nálunk, de azért nézzétek át a skacokat, az a biztos. Nemsokáig lehetett benne, mert éppencsakhogy benne volt a feje. Ennyi idő alatt egyébként biztos nem okozott semmit, szóval minél hamarabb megtaláljátok, már ha van egyáltalán, annál jobb. Te beoltattad Petrát? Hívtalak, csak nem vetted fel, de végül is csak ezt akartam...
neet
neet

Bogárka,
nagyon köszönnjük a talit!!!! Mi nagyon jól éreztük magunkat.KépKép Petra egy angyal!!!
majd később...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

hahó,

mi is hazaértünk és mi is szuper jól éreztük magunkat,nagyon jó volt ancsival meg pirussal találkozniKépés nagyon örültem hogy végre lindivel is beszéltünkKépés ha lesz még pár tali akkor talán mindenkivel fogok tudni beszélgetniKép

recca
a túrós receptjét plíííííííííz mert valami isteni voltKép

zanza,
tőled a meg a sósétKépcsak hogy nénikével meg tudjam süttetniKépKépKépKép

neet,
KépKépKépjaj de....Képés sztem is kicsit túl van lihegve a kullancs téma,semmi baja nem lesz esztinek,de azért leizzadtam mikor olvastamKépszóvalKépmindjárt vetkőztettem b-tKép

lindi,
áprilisKépKépKép

macs,
te birtokos,teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKép

na később remélem még tudok jönni de most fiam kívánKép
Vendég

Bog Kép
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a bulit!! Kép Kaják fincsik voltak, a babák édesek, a szomszéd kutyus meg a hab a tortán. Nem is tudtam, hogy műsoros talit is szervezel Kép Szóval mégegyszer köszi Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!
Isteni volt a Bogárkapark, KÖSZÖNJÜK BOGÁRKA!!!! Nagyon jó volt látni Mindenkit, Babókat és Anycikat ugyanúgy, én is sajnálom, hogy kevés emberrel tudtam szót váltani, de már a látványotok is jól esett Kép!!! Minden nagyon fincsi volt, most épp egy almás pitét majszolok.
Nagyszerű ez a társaság, kicsit szégyellem is magam, hogy olyan ritkán vetődök erre, de higgyétek el, nagyon gyakran eszembe juttok! Jó lenne mindegyikőtökkel egy teljes napot együtt tölteni, nagyot sétázni, mindent jól kidumálni, mint Adával szoktuk mostanság. Dehát kinek van ennyi ideje ... Kép Na, majd igyekszem megjavulni!

sok-sok cuppppppp,
fic.
ficánka

Bogarka, koszonunk mindent! Orulok mindenkinek, jo volt megismerkedni veletek! (Mar akit nem ismertem szemelyesen.)

Ildiiiiii!Kép Aaaaaaaa!!!! Kép
En ott voltam!Kép Basszus, sikerult jol elkerulni egymast!Kép Ezt most nagyon sajnalom. A csuszdanal voltatok? Mert oda nem mentem le.
A parom nem tudott maradni vegul, mert dolga volt. Csak hozott-vitt.
Ildi, azert bepotoljuk ezt az elmaradt szemelyes talalkozast, ok?

Zuz, a ferjemnek lesz munkaja (kmeti-bpi cegnel van), nekem meg van lesz vagy nem... de az meg odebb van. Ha minden ugy megy, ahogy tervezzuk, akkor aug. vegen, vagy szept. vegen koltozunk, addig meg tudunk talalkozni!Kép

Macs, nagyon szuper hely! Lesz madarfutty villamoscsilingeles helyett.KépKép

Ancsi, fotokat!Kép

Moose, en mar sosem tudom meg hogy hivnak benneteket!KépKép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet!
már hiányoltam, hogy se a csörgő, se az a Micimackós csipogó rágókákkal nincs meg, meg rajta a láncszemek. minden nálad van? Kép én Verával találkozom többet, légyszi hozzá add le. köszi! azok a láncszemek igen fontosak Kép, azzal szoktam Lencsit odaláncolni a kocsihoz Kép Kép Kép

Bogárka!
nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem! a tali szuper volt, de így, hogy hazaértem, jöttem rá, hogy mennyi mindenkivel nem beszéltem Kép.

a képek nagyon jók lettek, majd feltöltöm őket valahova.

ancsipancsi

Bogárka,
mégegyszer köszi mindent, nagyon jól éreztük magunkat nálatok!

Lindinek soxeretettel:

Szabó Lőrinc - Hangverseny

Háp! Háp! Háp!
jönnek a Kacsák!
Hej, de szomjas, hej, de éhes
ez a társaság!

Bú! Bú! Bú!
Boci szomorú!
De hogy feszít tyúkjai közt
a Kukurikú!

Röf! Röf! Röf!
Orra sárba döf:
sonka-lábán Kucu néni
fürödni döcög.

Gá! Gá! Gá!
Szalad világgá
Liba mama, ha a Szamár
rábőg, hog "I-á!"

Rút! Rút! Rút!
Föl is, le is út:
mérges Pulyka, te szereted
csak a háborút!

Bú! Röf! Háp!
Sípok, trombiták:
víg zenével így köszönt e
díszes társaság.

Kép remélem, senkit sem untattam ...
cupp
ficánka

Sziasztok!
Nagyon jó volt a Bogárkaparki tali, köszönjük a vendéglátást! Mire hazaértünk, Emma visszapártolt Beet-től hozzám, így megnyugodtamKép, most meg már beájultan alszikKép
Jó volt ilyen sokmindenkit látni, föleg, hogy mostanában olyan ritkán topikolok. Sajnálom, hogy olyan törzstagok, mint Kisün, Blaye, Zuzmó, Mása, Pocak, Macs, Kókusz (jajjj, remélem senkit nem hagytam ki) nem voltak ott, de remélem lesz legközelebb, és akkor velük is találkozunk.

Minden sali és süti nagyon finom volt, de be kell vallanom, nálam Lindi muffinja vitte a pálmát! z van, imádom a csokit és a csokis dolgokat minden formábanKép

Jó éjt mindenkinek!
Manóka és Emma

Kép
Kép
manoka11

mi is nagyon jol ereztuk magunkatKép. Bog koszonet nekedKép. szuper a kertetek, meg a kis jatszoteretek. (asszem muszaj lesz itthon is felszerelkezni egy homokozoval, mert B elpityeredett, amikor elhoztam onnan, h mar menni kene hazafeleKép) meg persze koszonet mindenkinekKép finomak voltak a kajak, es jo volt a hangulatKépKépKép

Gigi, orulok, h izlett, es majd bepotyogom a receptet (egy "problema" van, h turo az nem volt benneKép. igaz, h egy csomo tejfol viszont igenKép. ja es nagyon egyszeru! meg nenike sem kell hozza sztemKép)

Dora, amikor ti odaertetek, Ildiek mar elmentekKép

Neet, kullancsKép, de ennyi ido alatt nem okozhatott bajtKép

Macs, szep helyKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Óóóóó, Moose-t kihagytam a törzstagok felsorolásából, de bunkó vagyok, bocsánat! Szóval Moose-t is nagyon hiányoltam, és megnéztem volna a pocakját, de azt hiszem, erre már nincs esélyem. Pedig mostanában egyre gyakrabban gondolok én is arra, hogy mi volt egy éve ilyenkor.

Kép
Kép
manoka11

Ancsi, láncokKépKép

hulla vagyok, de istenien éreztük magunkat!
BOGÁRKA, nagyonnagyon köszönjük!KépKép
imádtam mimden kisfiút és kislányt, csuda jól esett látni az anyukákat, meg persze apukákat isKép
a legjobban a szívemnek az esett, hogy mindenki olyan kedvesen, aranyosan beszélt/játszott az én IstimmelKép (volt aki meg is etetteKép)

képeket hová rakjam fel? irtó sokat csináltam, és nagyok is

votiv 8)
votiv

Lencsi azóta kezelhetetlen, mióta hazaértünk. se itt, se ott nem jó neki, játszani se akart velem, majd vacsorázni se,aztán nem hagyta magát pelenkázni és most nem akar szundizni. Kép
tkp megállás nélkül bömböl Kép

ancsipancsi

Sziasztok!
Bogarka mi is koszonjuk a bulit! Jol ereztuk magunkat! Bar eleg ritkan jarok erre nem is annyira voltam kepben sok anyucival, bocsanat Kép

Neet- Eszternek tuti semmi baja nem lesz! NYUGI!

Csajok kidoltek, en is csatlakozom.
Jo ejt!
Norka
norkini

Macs!
a birtok nagyon frankó, én is elfogadnék egy ilyet Kép

Votiv!
előbb kicsinyítsd le őket, hogy fel is férjenek vhova. én is ezzel melóztam eddig Kép

ancsipancsi

Ígérem felrakom majd valahová a többi képet is, de ezt most itt nem tudom kihagyni Kép

Júniusi babavárók 2005 május (kiírás sorrendjében)Kép
Kép
Júniusi babák 2006 május (születés sorrendjében)Kép
Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Igen, én is akartam már kérdezni, hogy nincs valakinek valami olyan tárhely, ahová jó sok kép fér? Mert akkor esetleg oda kéne feltenni mindet... (babanetes albumba csak 48 fér úgy rémlik)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

b nem akar aludni de kisvakondot néz úgyhogy én most ráérekKép

MINDENKI:légyszi légyszi a rólunk készített képeket ne tegyétek fel sehová,csak saját használatra legyen nektekKépmeg nekem küldjétek elKép?jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóKép?

és minden baba meg mama csodaszép meg édes meg jófej meg mindenKépisti olyan édes hogy még mikor leköpött az is csudaédes voltKépKépKépimádnivaló a kiskrapekKépja és zanza rékája nagyon bejön b-nek és én megfogadtam hogy nem állok a fiatalok útjába,jó anyós leszekKépnem olyan tipikusan fiús anya mint mostKépjavulokKép

bogárka,
pont a lényeget nem írtam az előbb,szóval nyagyon nagyon köszönjük ismét a lehetőséget meg mindent,szuper volt!!!!!!!!és egyszer majd meglátogatunk bálinttal titeket,összehangoljuk és akkor talán beszélgetünkKépmert hogy mi akkor beszélgettünk utoljára mikor nálatok voltunk doni születése utánKép jó rég voltKépúgy sajnálom hogy sosem jut időnk rá pedig mindig eltervezzükKép
Vendég

ja es Masanak kulon koszonet a nyalanksagokert!!!Kép nekem bejottekKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Bog,
Köszönjük mégegyszer a vendéglátást, csodás kertetek van!Kép

Mindenki aranyos volt nagyon, örülök, hogy uj arcokat ismerhettem megKép Csak én voltam nyomi kissé (a kialvatlanság miatt), és 2 értelmes mondatnál többet senkivel nem tudtam beszélniKép

Zsanciiii,
annyira szivacs volt az agyam, hogy ott felejtettem a cipöket isKépKép ne haragudj! ha még senki nem vette meg, a köv. talin nekem kellene majdKép sorry!

Na, megyek is elájulni, majd holnap visszaolvasok.

KépKép
fibi

És az enyém hol van?Előbb még itt voltKép
20170114224602

Sziasztok!

Nagyon-nagyon jó volt ott lenni Bogárkáéknél a sok mama és baba között! Köszönjük szépen a lehetőséget!

Majd még írok, de most gyorsan a fotóalbumról:
létrehoztam egy yahoo fotóalbumot, ahová bárki felrakhat képeket, lehet benne titkos albumokat is létrehozni.

az album címe:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/babanet.szentimre/my_photos

van email-címe is, lehet azt is, hogy erre küldtök képeket, és én szabadidőmben felteszem őket az albumba, ha nektek nincs időtök. illetve egyéb körülzenetek is küldhetők innen, ide.

babanet.szentimre@yahoo.com

A belépési jelszót inkább köremailben kéne elterjeszteni, én msot gyorsan elküldöm Ancsinak, Votivnka és Bogárkának, hogy ők feltehessék a képeket mielőbb, további érdeklődőknek pedig elküldöm e-mailben.

puszi mindenkinekKép

indianyo

Gigi!
Igen, én is úúúúúgy sajnálom, hogy nem tudtunk beszélgetni, pedig vannak ám Neked szánt gondolatok a fejemben, úgyhogy gyorsan fixáljuk csak le azt az időpontot!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

na, Lencsémmel kimentünk a fürdőbe, megszaglásztunk pár parfümöt, játszottunk a papírzsebkendős zacskóval, majd a számba nyomott egy zsinórt, és megnyugodott. lehet, hogy jön a foga, mert rágott is szegény.

nekem van ötletem a fotókra, csinálok mindjárt egy béna weblapot, ahova lebutítva felteszem a bulikat majd.

ancsipancsi

Indi!
Köszi! Fotók feltöltése folyamatban Kép
Ancsi!
Nem rakod inkább Te is ide?

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

NA akkor újra neki futok:
Panna a kutyának drukkoltKép

Nagyon köszönjük a lehetőséget,hogy jót játszhattunk Bogárkáéknál.
A gyerekek örületesen nőnek,szépülnek.Anyukáikról nem is beszélve!

Minden ennivaló finom volt,almás sütik nálam azért kicsit mindennél finomabbakKépPannának a sajtosrúd nagyon bejött,Somának pedig a tejkaramell amit azt hiszem Mása küldött.

ÉS megkóstoltam a szamószát és a barackos szószt is hozzá,nagyon érdekes és új íz volt számomra,de határozottan szerettem.

Lillus beszédén nagyon elcsodálkoztam,fantasztikusan formálja a mondatokat a pici lány!

És DOmino annyira picike és édes,Panna is szívesen megszeretgette volnaKép

Az interjú hol és mikor lesz hallható?Azt láttam,hogy Lindi és Pirus beszélt a hölggyel,más esetleg még?

Juj,mit is akartam még?

Ancsi!

Lencsi végig vigyázzban ült a babakocsiban,ezért érthető ha otthon jól kibulizta magátKép

Hazafelé Panna kidölt,de mivel kb.10 perc alatt itthon voltunk nem aludt sokat szerencsére.

Jövőhéten ha ráértek akkor Bikáson is összefuthatunk!
20170114224602

Sziasztok!

Bog: Köszönjük a vendéglátást még egyszer! Nagyon jól éreztük magunkat, csak a hazafelé út volt nagyon hosszúúú, de erre számítottam is Kép

A sütik nagyon szépek voltak, kóstolni sajnos nemigen sikerült egyikből sem, de majd legközelebb Kép

Várjuk a képeket! Kép

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
nem is szóltál, h Somának van egy igazi sárkánya, ami tüzet is okád!!!KépKépKép
A fiam mesélte el itthon, fürdés után...hol vettétek???KépKépKép

Bikást én is támogatom!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

kérhetek jelszót emilben?
köszi, puszi

Kép

ZsanciKép
zsancikant

MÁSA,
ha olvasol, NAGYON KÖSZI A ZIFIREKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
ha nem olvasol, Den, átadnád neki, h nagyon köszönöm?????
olyan jól esett!!! És a tejkaramella is isteni volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Én is szeretném megnézni a képeket!

Zsan!

Nem is 1 hanem 3 sárkánya vanKépés REGIOban követtem el.
20170114224602

Juc,
akkor küldj nekem képet róla...csak, h tudjam, mit kell neki vennem karácsonyraKép...Sárkány és dinó és lovag és kalóz fanatikus a gyermekem...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Valami hülye Popi vagy Pipo vagy Papi vagy ilyesmi francia márka és ebből lehet kapni lovagokat is meg mindenféle állatot.
Van picike katalógus majd lecsempészem a Bikásra és megmutatom.De oda adni nem tudom,mert SOma öríztgeti és nézegetiKép
De találtam is egy képet:

Kép
20170114224602

jaj, pórul jártam!
későn olvastam a yahoost, egy csomót bénáztam addigra, de most már nem hagyom veszni Kép

www.babanet.extra.hu

Juc!
voltunk hintázni is, meg körülnézni, de sajna meghúztam az egyik kezem, így nem tudtam sokáig cipelni Lencsit. azt hittem majd kitesszük őket plédre, de a többi baba már futott Kép, őket ez nem érdekelte.

ancsipancsi

Ancsi!

Nekem valami csúnyaság jött be a linkedreKép
20170114224602

NA 3xra sikerültKép
20170114224602

tudom, Juc, nálunk most megzavarodott a net, hol van, hol nincs. félig feltöltöttem a honlapot, erre leáll. kár, hogy nem olvastam hamarabb a yahoos dolgot, mert azzal nem tököltem volna ennyit.
elvileg most műxik, de minden a szolgáltatótól függ. Kép

ancsipancsi

Nagyon jók a képek csak én rettenetes modell vagyokKéptessék szíves lenni kiretusálni!Kép
20170114224602

JA és Panna kéri szépen a croassant(nem tudom leírni)receptjétKép
20170114224602

frászt!
teljesen jól nézel ki!
na megyek tentézni, majd holnap még simogatom.

ancsipancsi

Szép jóreggelt Mindenkinek!

Mi is nagyon köszönjük a meghívást Bogárkának és hogy megszervezte ezt a hatalmas babatalit.Kép
Örülök, hogy végre sokatokat személyesen is megismerhettem.
Szabi is remekül érezte magát, csak a végére fáradt el, de a kocsiban egyből be is aludt, és hazafelé már sikerült nemeltévednemKép

Juc, én nem tudom, hogy mi lesz az interjúval, elfelejtettem megkérdezni, csak jártattam a lepcses számat, és még azt is felvettük, ahogy Szabi szopizott.Kép Azok a hangok...

Nagyon örülök, hogy Indivel is találkozhattam és a kis Dominót is megcsodálhattam. Gyönyörűséges pici baba.
A többi, már nem éppen pici baba is szépséges volt, természetesen.

Mikor hazaértünk, akkor meg egy fiatalember fogadott a kapunál és kérdezte, hogy véletlenül nem én hirdetem-e a kocsimat a használtauto.hu-n.Kép De igen Kép A szomszéd társasházban lakik és beazonosította. Lehet, hogy megveszi a feleségének. Tök jó lenne és milyen kicsi a világ.Kép

Mégegyszer nagyon köszi a tegnapi talit!

Szép hétvégét!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Sziasztok!
sajnos nem kaptam még választ a szülésznőt keresekre!
Légyszi segítsetek!
Egyéb lehetőségem nincs, sajna.
Előre is köszi!
k
kriszta13

ez kimaradt az este:

Lindi,
örülök, hogy kicsit jobban megismerhettelek és hogy megetethettem a lányod Kép

Indi,
csodás és nyugodt kisfiad van, ahogy ott pihegett a hordozobanKép

Fic,
nekem is ugyanilyen gondolatom támadt, hogy jo lenne mindenkivel külön eltölteni egy napotKép és sztem csak szervezés kérdéseKép

Beet,
Lillus nagyon tündéri, ahogy dumálKép B cumisüvegére mondogatta, hogy "Lillusé, Lillusé", zabálnivalo voltKép

Oxi,
Te meg egy átváltozomüvész vagyKép

Zsan,
meg tudsz bocsátani??

KépKép
fibi

És nalam Neet almás sütije volt a nyeröKépKép Mondjuk a többit nem is volt alkalmam megkostolni.

Ancsi kroasszanjat pedig Bálintom imádta nagyonKép

Macs,
nagyon szép helyen fogtok lakniKép

Ma meg elmegyünk Gárdonyba, holnap jövünk.
Mindenkinek szép hétvégét!Kép

KépKép
fibi

Ancsi, kepek szuperek!

Bogarka kerhetek en is jelszot?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: