2002.07.14 08:49
2002.07.15 10:52
2002.07.15 15:02
Azóta éjjel kb. 2-3 órát egyfolytában ordit, mert fáj a szeme, viszket. Igy ma is éjjel 2:30-kor "ébredtünk" és 5:30-kor újra lefekhettünk. A szomszédok biztos örülnek, hogy megjöttünk
jel az egész. Csak nem lehet annyira közömbös neked!
Az alsó 2 meccö, az egyik rövidebb a másik hosszabb, kicsit érdekesen néz igy ki
2002.07.15 20:20
Azért tényleg rossz lehet, hogy lenne mit szopizni, és nem akar Hanga. Nem lehet, hogy a foga miatt van? Vagy ne fogjunk mindig mindent a fogakra?
2002.07.16 19:56
Lili aranyos, hogy kinezi a kajat a szatokbol. En barmit ehetek Jazmin elott, nem erdekli. Csak annyira, hogy nez+ramnevet, es kozben biztos azt gondolja, na tolem ezt varhatod anyu. 2002.07.17 14:28
2002.07.17 19:16
Pedig mar felul is meg van duzzadva az inye. Remelem nem egyszerre jon majd 6 fog is. 2002.07.17 20:32
2002.07.18 20:48
Mondanom se kell milyen mérges voltam. Apu volt itthon egyedül,ki is húzta a konnektorból a dugaszt, de a fene gondolta volna, hogy a telefon vonalon is "átjön a villám"
:
Újabban olyan jó az alvókája
Már kb 2. hete végigalussza az éjszakát. Este 8-tól reggel 5-ig 6-ig mikor hogy! Olyan furcsa, 2 hónappal ezelõtt nem gondoltam, hogy valaha is fogom tudni aludni magam!
Azon viszont elgondolkodtam, hogy miért van az, hogy pont a kismama rucikat csinálják olyan aprókra, amikor ebben az állapotban a legtöbb nõ jócskán meghízik. Vagy csak én? Na mindegy, de akkor is szerzek olyan fürdõrucit majd valahonnan
Beleszerettem....
?????????
Szóval tettem egy könnyelmû kijelentést a József nevezetû drága arany bogaramnak, mégpedig azt, hogy ha nekem is ilyen fantasztikusan jó lakodalmam lenne, hajlandó lennék férjhezmenni.
Erre közölte, hogy jó, majd õ megszervezi, nekem csak az a dolgom, hogy ne felejtsem el mikor lesz és menjek el
Ja és, hogy elvállalja a võlegény szerepét
Olyan aranyos ugye?
De kiöntöttem, nem mertem hazahozni a tejet, mert piszok meleg volt.Nehogy Boginak valami baja legyen tõle. Ja babóra anyukám vigyázott.
Na ezen vitatkoztunk, mert mondtam, hogy nem vagyok hajlandó 100 fokba esküdni, és szeptember még bazi meleg. Én októberre szavaztam. Végül is tökmindegy csak lennénk már túl rajta.
Megkért, hogy mutassam meg hogy kell tisztába tenni. Anyu az ajtóból mosolygott, teljesen el van ájulva tõle, hogy milyen rendes gyerek...stb..stb......
Nem egészségügyi szempntból
Így jártam
2002.07.18 21:11
(Pincér, nagy karrier
) De tojok rá, nem foglalkozom vele, én ezt a babát akartam és mindennél jobban szeretem
Egy percig sem bántam meg!
De egyáltalán nem vagyok-voltam összetörve ez miatt, mármint, hogy egyedül kell végigcsinálnom. Ennek is vannak pozitív oldalai, és én ezeket tartom szem elõtt
Ilyen egyszerû!!!!! Puszi a pocakodra
2002.07.20 16:05
Nem mondom néha kicsit álmos vagyok, na de majd belejövök a tandem-babázásba
. Tomi egy kis aranyfalat, ügyesen szopizik, nagyokat alszik és már 4400 gramm! Jázmin borzasztó lelkes tesó, egyfolytában puszilgatja, simogatja. Olyan aranyosak együtt. Úgyhogy lányok újabb babára fel! Valami eszméletlen jó érzés így a két kicsivel, mindenkinek csak ajánlani tudom! Eddig Jázmin nem volt valami cserfes, csak egy-két szót mondott nagyritkán, de most rohamos fejlõdésnek indult amióta itt a kicsi. Olyanokat mond teljesen érthetõen, hogy BABA SÍÍÍÍÍÍR!, meg BABA, KAKI, FÚJ!
, BABA CICIT! Azt hogy Tomi nem akarja mondani, csak a babát. Ja és kiválasztott a rakás plüssállat közül egy nagy puha pandamacit, egésznap azt hurcolássza és bõszen pelenkázza
. Nem féltékeny a tesóra, de mondjuk a szoptatás úgy néz ki, hogy amíg Tomit a cicin van addig én Jázmin kezét fogom, vagy simogatom a kobakját.
!
! Hanem (valószínû a cumi miatt), a szájpenész nem kerülte el a babókát
. Kicsit tanácstalan vagyon ez ügyben, kaptunk ecsetelõt, azzal törölgetem a szájpadlását, nyelvét, de mikorra fog ez elmúlni? Van valakinek tapasztalata ez ügyben?
! Nekem 3 hete született a második babám (van már egy 18 hónapos kislányom), így csak késve olvastam a soraidat a nagy babázás miatt. Hogy hívják a doktornõt, aki vizsgált?
! Valószínû csak ketten mennénk, Jázminra a mama vigyázna, mert még nem teljesen kidolgozott a "séta-terv" két pöttömmel. Feltétlen szóljatok emilben vagy SMS-en ha van idõpont! 2002.07.20 18:56
-vel. Azt hiszem, ez jót jelent.
2002.07.20 19:07
Minden oksi veletek? Eszter baba?
Nekem ennél több nem kell /pillanat. Aztán meg majd lesz valahogy....
De olyan jó, hogy Józsi is 4-et szeretne.
Már abba is hagytam a fogamzásgátló szedését, hogy pár hónap "tisztulás" után belecsaphassunk a lovak közé
Igazából már most rögtön teherbe szeretnék esni, csak nem merek a tabi miatt. Az hiányozna, ha véletlen ikerterhes lennék
!!! Ez az egy is elég egyszerre. Nagyon felnézek az ikres anyukákra, nem semmi feladat!!!! 2002.07.20 23:11
2002.07.21 08:22
Az utolsó idõszakot Szegeden töltöttem (ahol nincs internetem) és iszonyatosan el voltam keseredve , mert már nagyon szerettem volna ha kibújik babóca.Már másra képtelen voltam odafigyelni, ezért kérlek ne haragudj amiért nem jegyeztelek,ismertelek meg
Én nem bírom a meleget. Még így 'a la natúr, pocakmentesen se, hátha még hatalmas hasam lenne!!!
Majd szájtörlés következett
Olyan édes volt
Egy kivételével, ami még nagy rá! Fel kell újítani a ruhatárát, de most nem hordott a rugdalózót,mert meleg volt. Már vagy egy hónapja csak bodykat meg napozókat adok rá. Azt hiszem várok a hüvösebb idõkig a vásárlással mert nem tudom elõre mekkora lesz
2002.07.21 19:48
2002.07.22 13:33
Tök hiányoztatok! 

2002.07.22 19:37
Na, volt olyan is, hogy õ lógott le félig az ágyról. Biztos jó az együtt alvás, de nekem untig elég volt belõle a múlt hét! Arról nem is beszélve, hogy néha elaludtam, mikor szopizott, és kívül volt, de közben tudat alatt meg féltem, hogy leesik az ágyról. Ez igen bonyolutan lett megfogalmazva, de szerintem értitek mirõl habratyolok. Volt, olyan reggel, mikor fáradtabb voltam, mint este mikor lefeküdtem. Húúú...!
Lelki szemeim elõtt elképzeltem!
Nagyon jó, hogy így rátaláltatok egymásra! 
2002.07.22 21:17
Az egyik baratnom, a lanya masfel eves koraig nem aludt at egy ejszakat. Most is neha felkel hozza (3 eves), + most van egy 4,5 honapos fia. 2002.07.22 21:28
2002.07.23 08:53
2002.07.23 10:07
Azért gondolom a rossz éjszakák ellenére csak jó volt a nyaralás. Tényleg jó lenne, ha leírnátok a nyaralásos tapasztalataitokat,hogy mi is tanulhassunk belõlük. 2002.07.24 19:28
2002.07.24 20:22
2002.07.25 10:06
Olyan jó volt, ahogy fogta végig a kezemet. Meg az is, amikor mondta a doki, hogy akkor most érkezik a kis embrió, aztán mostmár bent is van a kis embrió. A végén még UH-s képet is kaptunk róla. Ja, és még a transzfer elõtt meg is nézhettük a mi kis 8 sejtes Pöttömkénket. Amikor kitoltak a mûtõbõl annyira határozottan éreztem, hogy ez most sikerülni fog, mint eddig semmit életemben. És 2 hét múlva pozitív tesztet is produkáltam, aztán még egyet, és aztán megint egyet. 

2002.07.25 11:24
jel!
Egyébként tényleg fejni kell igy, ami elég unalmas, de már csak este fejek eccer, mert a napi kécceri fejést már nem birom. De igy már alig van tej, már csak 60g. Pont a fele termelödik, mint amikor kéccer fejtem. Érdekes:-))
Ha jól belegondolok, nemsokára Hanga is egy éves, na jó, még 3 hónap múlva, dehát az már nemsokára itt van. 

2002.07.25 18:52
2002.07.25 20:16

2002.07.26 18:58
2002.07.27 19:56
Remélem, nem sokáig szenvedünk már tõle! 2002.07.27 20:21
2002.07.29 13:13
2002.07.30 10:36
2002.07.30 21:16
2002.07.30 21:37
2002.07.31 13:39
2002.07.31 14:25
Ott bementem a kórházba és nem engedtek ki. 3napig feküdni kellett...Szóval szerintem ha bementél volnt a Nöi Klinikára tuti, hogy benn fognak, legalábbis addig amig a fogadott orvosod meg nem érkezik és meg nem vizsgál. Ilyen esetben legjobb azonnal lefeküdni és pihenni. Nekem azt mondták, hogy attól volt az a barnás valami, hogy elpattanhatott egy erecske a méhben vagy valahol és az vérzett. Ilyenkor ott belül minden nagyon vérbö, könnyen elpattanhat egy ér akármitöl is.
2002.07.31 20:29
2002.07.31 20:44
)
Ügyik vagytok, hogy elsõre összejött. Kívánok Nektek problémamentes várandósságot és sok-sok boldogságot!!! Mikorra is vagy kiírva? Úgy irigyellek, mi is elkezdtünk dolgozni a következõ babán, remélem összejön gyorsan
?
) Pedig ha napközben hasra rakom úgy ordít. Szerintem a nagy nyújtózkodásba véletlenül eldõlt
és már nem volt ereje vissza dõlni. És úgy gondolta, hogy akkor inkább marad így
Olyan édes volt!