A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ppanna,
Ez tényleg kiakasztó és logikátlan!

Kép
Bab és Tofi
bab

Ppanna!

Hát ezt tényleg nem értem én sem. "A mi hazánk fia vagy", itt élsz, itt dolgozol alap esetben, gondolom előtte ide fizettél mindent. A magyar állam kiküldöttje vagy. Akkor mi a francot gondolnak?
Miért érdemel más elbánás módot az, aki mondjuk az EU-ban dolgozik?
Egyébként ez jellemző ránk, magyarokra sajnos, hogy nem tudja a bal kezünk, mit csinál a jobb... Kép Kép Kép

Bab!
Ez jó hír, jövőre visszakapsz egy valag pénzt!!!
Hi-hi-hi, az állam spórol Neked, hogy jövőre egyben meglegyen ez a pénzed.
Meg kéne kérdezni, ha már úgyis használja, némi kamatot nem adna rá???

(Ha már itt tartunk, épp most kötöttem le 3 hónapra egy kisebb összeget, mit gondoltok, mennyi a kamat??? 2,75 %!!!)

Kép
kuha

Ancsi,
Céklát én megpucolom, utána pedig egész kicsi darabokra felkockázom, hogy hamar megfőjön. Így kb. 20 perc alatt már jó is. Lehet fagyasztani is. Én személy szerint általában 1 kg céklát készítek el egyszerre, utána pedig bébiételes üvegben lefagyasztom, hogy ne kelljen mindig újra kis adagokkal pepecselni, mert elég koszos meló.

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab, igen, Gyömrő. Szerintem apa egész életében malacokról fog álmodozniKép
Nem értem, hogyan számolják a gyedetKép
Kész, Tofi célba ért a csibészesedés útján! GratulálokKép Nagyon édes, és ezek a szépséges szemekKép

And, jobbulást! Szegény, pont utazás előttKép Reméljük, Eszti nem kapja el!

Kuha, köszi az infót. De akkor hogy a fenébe lehet, hogy nem ezt kapom? Én egy honlapon olvasta, hogy a gyed nettója 73 312Ft.

Andi, Nati: délelőtt? A Kismamában van a bábanapról, de nem irja pontosan, hány órakor mi van. De azért megnézem még egyszer este.

Panna, ez tényleg bosszantó. Főleg mivel ha nem diplomata lenne a férjed, tán ki sem derülne, hogy külföldön vagy és simán megkapnád.

KépKép

KépKép
majola

Panna,
ez tényleg nagyon bosszantó! Most akkor Te nem is vagy sehol munkaviszonyban? Én ezt nem értem. Vmelyik nagyszülő nem tudja igényelni? Vagy azt megjátszani, amit Majola írt?
Vendég

csak benéztem,amíg apa fürdet...

NAGYON ÉDES TOFI-FIÚ!!!!!!!!!!!!

mikor lesz valahol tali?
megyek isKép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

SZiasztok!

Na, ezt jól megjártam, nem fogok ma már visszaolvasni.

Úgy betörtek a vörösök, hogy csak úgy áll a bál, fázom, reszketek, és úgy fáj a pockom, hogy majd leszakad Kép
Apa mindjárt hazaér, kérek tőle egy derékmasszázst, aztán forró tus, és irány az ágyikó.

Vudut kérek szépen. Kép

Pusztok

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,
vuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvudu
Vendég

Tünde,
köszi Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mindenkinek köszönjük a Lili jobbulás-kívánásokat (hű ezt most jól megasszontam, lehet, ma fogalmazásgátlót szedtemKép)!!! KépKépKép

Bab Kép!
Költözés Kép Sok sikert kívánok hozzá és erőt!!!
Örülök, hogy jó példának számítok a szemedben! Igen, én imádtam Angyalföldön élni. Ráadásul mindig társasházban lakram, szeretem, ha emberek vesznek körül, nem zavar, ha hallom a létezésüket. (lehet, hogy perverz, de én még a tömeget is szeretem.) Meg is voltam rettenve, hogy milyen lesz az új helyzet. Hát nagyon jó! Idegnyugtató. Na a lakáshitel már nem annyira. Főleg, hogy egy nagyobb négyzetméterszámnak nyílván nagyobb fenntartási költségei is vannak. De hát "valamit mindig valamiért."
Tofi képek nagyon jók, kedvencem a kupakrágós, ott olyan kis vöröses a hajacskája (ugye az a gyengém). Gondolkodtam, melyikőtökre üthetett Tofi, az egyik képen a férjed vonásait vélem felfedezni az arcocskáján.
Szegény Tofi, 3x oltás KépKép
Örülök, hogy ízlett a fánk!

Tünde Kép!
Tesco-pelus Kép
Különben biztos, hogy valamennyire megérzik a különbséget (pelus van-nincs, milyen), mert Andris az elején állandóan lepisilt, most már soha nem teszi, biztos úgy gondolja, annak a pelusban a helye.

Prüntyi Kép!
Én sem vennék melegítőt. Lili állatira lassa eszik, kb. a harmadik kanálnál már hideg a kajája. Babakorában elég sokszor gondoltam, hogy hülyeség melegíteni emiatt (persze azért megtettem, de sok értelme nem volt).

Jucc Kép!
Alvás KépKép
Gergő nagyon szép kisfiú és olyan csibészes is a képeken.
Rendetlenség ismerős. Nálunk is van egy kis segéd, aki folyamatosan hordja-hordja az elpakolnivalót.

Kuha Kép!
Gergőnek jobbulást kívánunk!
A helyedben én is költöznék.

Ti ebben a hónapban már kaptatok GYED-et (M Államkincstár)? Én még nem.

Andris ma extra nyafogós volt, éjszakai szopiba is belehúzott, Lili itthon = őt is szórakoztatni kell + titkos húzásokkal készülök a szülinapi partira (és ez csak az első felvonás, jövő héten gyerekbuli). Ki vagyok nyiffanva.

ayse

Sziasztok Lányok!

Babák édi, csak képeket nézegettem, olvasni nincs most időm. Ma befejezem a fordítást, holnap apukám kerti főzést talált ki, szombaton meg készülök a keresztelőre.

Ayse
Újabb ötletem támadt, ami hidegen és melegen is jó. Vettem kacsamájat, meg bacon szalonnát, beletekergetem és megsütém. Én 5-6 fej lila hagymát vékonyra felvágok és azzal megányazok a májacskáknak. A sült lila hagyma édeskés íze nagyon jól passzol a máj kicsit kesernyésebb ízéhez. Ha előző nap sütöd meg, akkor jól kifagy és a máj, ahogy kihűl magába szívja a bacon zsírját és szinte krém szerű lesz. Mmmmmm.

Alvó Laci eltűnt, helyette jött csibész Laci. Először a szűrítót vizsgálta meg. Néhyány ruhát közelebbről is.Kép Utána a kukát találta izginek. Aztán gondolta megnézi, jól nevelem-e. Ja és mindezt abban a 2 x 15 percben, amit naponta a kompban tölt. Persze az olvasásban segítsége is akadt.KépKép

KépKép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép

Ja és még valami. Ma zseniális ötletem támadt (persze lehet, hogy valaki már réges rég így csinálja). Főztem gyöngytyúk levest, és a levét jégkockatartó zacskóba lefagyasztottam. Ezt fogom kevergetni a zöldségekhez, mert sokkal finomabb, mint a főzőlé. Lacika ugyanis Bazsikával ellentétben százszor jobban szereti az én főztömet, úgyhogy kutyulgatok neki.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Jártam a patikában, Viburcol kúpért, hiánycikk. Kép Viszont annyira kedves a patikus hölgy. Kiderült, hogy az unokája is szenvedett a fogzással, de most már nagyobb, nincs rá szüksége, megmaradt egy egész doboz és elhozza nekem. Kép Kép Kép

Bab,
Tofi nagyon helyes, szép kisfiú! Kép Látom, a távirányító nálatok is nagyon kapós! Kép
Dani is nagyon sokat kakil, mióta szilárdat is eszik, ő is akár 7-szer is egy nap, mint Tofi. Most, hogy a fogak is kínozzák, sokszor még folyós is! Kis peluspazarló ő is. A főzelék szinte átmegy rajta, még nem tudja teljesen megemészteni. Mi DM-es Babylove pelust használunk, nagyon bejött. Kép

Sis,
Nagy gratula Máté öt fogacskájához! Vigasztaló gyógycici nálunk is sűrűn van. Kép Panadolt nem adnék én sem, végül is nem beteg, nem lázas tőle. Nincs is itthon, mert Beni sem volt soha hajlandó bevenni és állandóan kidobtam a bontott üveget egy kanálnyi után, mert lejárt.
Dani is harapott, volt néhány felszisszenésem, amitől kicsit ő is megijedt. Talán összekötötte, hogy a harapás miatt sziszegek, pár napja megint nem harap.
Mensifájás elleni gyógyvudu indul! Kép

And,
Ugyanezt küldöm neked is! Ha még bekukkantasz! Jó utat holnap Ausztriába! Érezzétek jól magatokat! Kép Kép

Jucc,
Kicsi a világ Kép Kép Kép

Duda, Zsuzsa
Délelőtt sétáltok a szigeten? Esetleg mi is csatlakoznánk. Még nem biztos, csak eljátszottam a gondolattal. Kép

Kuha,
Hol lehet szavazni szülésznőre? Én 100 voksot is tennék az enyémre, annyira meg voltam vele elégedve. Kép
Sajnálom, hogy ilyen rossz a viszony apóssal. Kép

Panna,
Ez milyen szemét dolog! Kép Nem lehet valahogy kijátszani? Kép

Ancsi,
Én is úgy csinálom a céklát, mint Bab. Dani is nagyon szereti. Kép

Ayse,
Én még szintén nem kaptam meg a GYED-et. Kép
Kaptatok trambulint? Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sis Kép!
NAGY-NAGY VUDU!!!

Jucc Kép!
Kezdődik a Fábry és nincs vasalnivalóm KépKépKép

ayse

Benianyu
Én most vettem pár napja nálunk a gyógyszertárban. Ha gondolod holnap megnézhetem és ha ven beugrok vele a doktornénihez menet. Szerintem a Chaomilla is nagyon jó. Én azt adtam most párszor Lacinak és a kúpig szerencsére nem jutottunk el. Pedig én is betáraztam.

Kép
Kép Kép
sildike

AndKép!
Gyógyulj meg gyorsan!!!

Sildike Kép!
Szuper ötlet, köszi!
A gyönygytyúk-leveskockára sem gondoltam!

Benianyu Kép!
Holnap van a trambulinbeszerző-portya. Esőnap szombat. Úgyhogy köszi az infót, félek az Auchanban gyorsan elkapkodják. Az általad említett bolt merre van?
Patikusnő Kép
Mi is Babylove-ot használunk (már Lilinél is bevált)

Ayse

ayse

Sildike Kép!
A lényeg lemaradt: Úgy látom Lacimaci felébredt végre téli álmából és gyönyörű!

ayse

Sziasztok csajok!

Bocs, hogy ilyen ritkán, remélem még nem felejtettek el minket.

A képeket mindig megnézem, ha a visszaolvasás nem is megy.

Saci jól van, most kezdi el emelgetni a popsiját, próbál négykézlábra állni, de még nem nagyon megy neki. Itt látom, már minden ki kúszik-mászik, sőt néhányan állnak is már! Mikorra kell tudniuk mászni a gyerkőcöknek?

Pocaklakó is jól van (remélhetőleg), én voltam az utóbbi héten iszonyatosan fáradt, folyton el akarok aludni, így általában Saci mellé odabújok délutánonként, és együtt alszunk. Ráadásul kétszer is volt valami furcsa jelenleség: lezsibbadt a teljes balfelem (arcom, karom), így a nőgyógyászom holnap elküldött neurológushoz (kideríti, hogy zizi vagyok?!) ettől tartok egy kicsit! Szorítsatok értem, pls!

Sis, megy a vudu tőlem is. Akkor nálatok még kistesó nem figyel be. Nekem egyébként mindig azt mondták, hogy szülés után már nem leszek rosszul a piros napokon... Ezek szerint ez legenda?

Ppanna! Nagyon durva, amit leírsz! Akkor a pilótáknak se jár GYES???

Ancsi! Meg lehet főzni a céklát apró darabokban is, de minél nagyobb darabban főzöd, annál több vitamin meg értékes anyag marad meg benne. Ez mindenre igaz (krumpli, répa).

Na, megyek, mert megint irtó álmos vagyok.

Jó éjt!

Bodza (10+5) és Saci

Kép

Kép

Kép
bodza

Ayseeeee

Ez eddig eszembe sem jutott. Lehet, hogy azért mert Macikának becézem úgy is viselkedik???KépKépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
Köszi. Kép Most elhozza a patikus a megmaradt dobozzal. Jövő héten megyek Dunakeszire a barátnőmhöz. Ha beválik és addig nem kapok itt, akkor majd megkérdezlek, hogy melyik patika és elsétálunk arra.
A Chaomilla az tabletta? Miért jobb? Nagyon nem vagyok otthon homeos témában, sőt. Pont fogalmam sincs róla. Nekem a kúp egyszerűnek tűnik.

Ayse,
Küldjek vasalnivalót? Nekem van sajnos elég.
Decathlon van a Dunakeszi Auchan mellett, én onnan ismerem, bár az nektek nagyon kiesik.
Rákerestem a honlapjukra, van Budaörsön és Csömörön is. http://www.decathlon.co.hu/

benianyu

Megyek alukálni, csak gyorsan annyit, hogy a holnap én mindenképpen megyek a Margitszigetre, úgyhogy Benianyu, csatlakozz, ha tudsz! illetve mások is. Tényleg bábanap lesz, a program:

10 órától érkezés, az érkező kismamák, családok fogadása, köszöntő;
10-13: beszélgetés a bábákkal, illetve a sátrak felállítóival, a szülést kísérő szakmák képviselőivel;
13 óra: bemutatkoznak a dúlák;
14 óra: bemutatkoznak védőnők;
15 óra: bemutatkoznak a szoptatást segítő szervezetek
16 óra: a szülésznők köszöntése, az Év Bábája Díj átadása

KépKép

KépKép
majola

x
Vendég

Kuha!

Mint, ahogy Bab is írta, idén nem léped túl a másfél millát, ha A TGYÁS & GYED mellett NINCS más jövedelmed. Ebben az esetben jogosult vagy havi 9000 Ft. adókedvezményre. Minden évben ki kell tölteni egy nyilatkozatot, hogy igényled-e.
Így amit Majola is írt, a GYED nettó összege 73 312 Ft.
Ez a következőkből áll:
Alap: 87 500 Ft.
Adó (18%): 15 750 Ft.
Nyugdíjjárulék 0,5%: 438 Ft.
MGNYP-tagdíj 8 %: 7000 Ft.
Össz. levonás: 23 188 Ft.
Marad: 64 312 Ft.
Erre jön a 9000 Ft. adójóváírás, vagyis: 73 312 Ft. + a 11 000 Ft. családi pótlék!

Esetleg ha v.ki önkéntes nyg.pénztári tag, akkor természetesen több kerül levonásra!

Bab!
Nekem azért ne állambácsi gyűjtögesse a lovét, majd tudom én, hogy hol van annak a helyeKépKépKép!

SisKép!
Én csak pillangós gyógypuszikat tudok küldeni, remélem az is segít!!!

Benianyu!
A homeos cuccokat az arra kijelölt patikákban kötelező tartani. Ha a Tiétekben nincs, akkor kérdezd meg, hogy melyik a legközelebbi "illetékes" gyógyszertár. Amiről én tudok, az a Stadion melletti, persze ez Hozzátok messze van.
Azért nagyon rendes a gyógyszerész néniKép!

Ayse!
Jó trambulinbeszerző-portyát holnapraKép! Lili biztosan nagyon fog örülniKépKépKép! Kicsit irigylem isKép!
Vasalnivalót én is küldhetekKép!!!

Bodza!
De jó, hogy jelentkeztélKép! Holnapra megy a DRUKK!!!

A holnapi szigeteseknek kellemes sétát és nagyon szép időt kívánok!

Jó éjt Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Annyira béna vagyok, nemrég szavaztam a szülésznőmre, és most nem találom, hogy jutottam odaKép

Köszönöm szépen Gergő dícséreteit, kedvesek vagytokKép

AyseKép Hogy csinálod, hogy nincs vasalnivalód? Nekem sosem fogy el. Most is azt terveztem Fábry idejére, de Gergő ugyanazt a műsort csinálta, mint tegnap / öt perc után ordít/, így nem mertem nekiállni. Az előbb melléfeküdtem, úgy altattam el, most talán alszik... Így aztán a Fábrynak csak az elejét láttam. Viszont tegnap este is vasaltam, és akkor videóról néztem a Cadillac Drive-ot, szóval bejön mostanában Fábry a vasaláshozKép

BenianyuKép Panadol nálunk is megromlik szerencsére, mert nem sűrűn beteg BalázsKép De amikor kell neki adni, akkor ő mindig nyafog mégegy adagért, mert annyira ízlik nekiKép
A Chamomilla homeos bogyó, egyszerre öt szemet kell adni, a biztonság kedvéért vízben feloldva. Ne használd egyszerre a Dentinoxxal, mert homeos szert csak "tiszta szájba" lehet használni. / hogy használjon/

Ordít, megyekKép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Bab, Kuha, Majola, Tunde Kép
Koszi az otleteket, de az a helyzet, hogy mivel itt voltam mar a terhesseg idejen is, ezert nekem nincs otthoni terheskonyvem, de mondtak, hogy nem baj, amikor gyest igenyelek, akkor "hitelt erdemloen" bizonyitsuk, hogy kulfoldon voltam terhes. Ezert beadtam a kulugyes munkaszerzodest. Szoval mostmar nem nagyon tudnam visszacsinalni. Kép
Egyebkent igy az van, hogy en nem vagyok munkaviszonyban, ugyhogy meg plusszban fizetek a nyugdijbiztositonak, hoyg szolgalati evekbe azert beszamitson ez a negy ev (havi 15e). Es ezt gyes mellett nem is kellene, mert az eleve olyan mintha.. Igy viszont hogy nem kapom a gyest tovabbra is fizetem, igaz joval kevesebbet.
bocs ha valakinek uncsi volt Kép

joejszakat
ppanna

Kép

Kép
ppanna

Na, most apa karjaiba tettem Gergőt, talán így jobban alszik. Annyira fájdalmasan sírt, nem tudok másra gondolni, csak a fogáraKép

A Szigetre mi is szívesen mennénk holnap, de délután utazunk, és van egy csomó dolgom addig. Jó szórakozást hozzá, és beszámolót kérünk majd!

BenianyuKép Újpesten van egy csomó patika, ahol be lehet szerezni homeos szereket, de nyilván ez is az volt, ahol jártál, hiszen van, csak most hiánycikk.

BodzaKép Én is drukkolok holnapra! Jelezd, hogy mi volt!

SisKép Gyógyító energiákat küldök Neked.

jucc73
Érd

Benianyu, Bodza, neketek is koszi Kép
Tok huyle ez a babanet, mikor az elozot irtam kb az utso 10 bejegyzes nem volt lathato.

Bodza Kép
rohogtem a pilotan Kép
Drukkolok Neked a dokihoz, biztos minden ok! Nem is tudtam, hogy nagyobb darabban jobb megfozni a zoldsegeket, ugyhogy koszi az infot!

Benianyu Kép Nem semmi ez a fogzas Daninal! Nekunk meg egy fogunk sincs, pedig mar nemsokara het honapos a kis lurko Kép

ppanna

Kép

Kép
ppanna

Fábryn kitűnőt aludtam, csak még bekukkantottam ide, mert a gépet ugye ki kell kapcsolni. (A legjobb ízűeket mindig a tv előtt alszom, Lili úgy mondja "nagyon bundán")

Benianyu Kép!
Köszönöm, hogy megnézted, ha holnap nem jön be az Auchan, szombaton irány Budaörs!!!

Jucc Kép!
Nem vagyok ám ennyire a helyzet magaslatán vasalásügyileg, csak ma a f.s időjárás miatt Lilivel de. megnéztünk egy filmet + az esti mese alatt kivégeztem a fenevadakat. Még anno felvettem videóra a Váratlan utazás összes részét (asszem úgy 90) és ha rossz idő van, vagy Lili beteg, megnézünk egyet-egyet. Imádjuk!

ayse

Ez nem ér!!! Eltűnt az üzim!

Akkor még 1x:
Zsuzsa, Nyúlné, Ayse, BenianyuKépKépKépKép
Köszönjük szépen a bókokat!!!

Zsuzsa,
Azt sajnos én sem értem, hogy miért pont 3000 Ft az eltérés Nálad. Bérszámfejtőtől nem tudod megérdeklődni?

Sis,
Te szegény!Kép Reméljük, hamar enyhül majd a pocok-fájás.

Ayse,
KinyiffanásKépKépKép De milyen jó lesz majd látni Lili boldogságtól ragyogó arcát, ha meglátja a sok titkos szülinapi húzást!!!
Ma Tofi is nagyon kis nyafka volt, sehogy nem volt jó neki. Hát én bizony még a mai napig nehezen tudom megállapítani a sírásból, hogy mi lehet a baj, pedig ugye az írják mindenütt, hogy hamar megtanulja az anyuka, melyik sírás mit jelent. Na, ja...

Benianyu,
Milyen jó, hogy ilyen kedves emberek vannak! Tényleg irtó rendes a patikus hölgy!
Ezek szerint akkor Dani is egy kis kakiló-bajnok! Biztos rendben van ez így náluk, csak hát mindig kell, hogy aggódjon valamin az ember.Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Jó éjt Mindenkinek!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

AyseKép Váratlan utazásKépKépKép Emlékszem, mennyire odavolt érte húgom lánya, állandóan néztük, és ő is úgy öt éves lehetett. De mindannyian imádtuk, családilag néztük. Azóta is lessük, mikor lesz megint...

Nekem megmaradt a vasalás holnapra, legalább annyit ki kell végeznem, hogy legyen mit vinnünk az útra / családhoz Õrségbe megyünk/. Anyukám mondta, hogy téli-nyári cuccot vigyünk, nem tudhatjuk, mi lesz...
Csak az a baj, hogy csomagolás is program holnapra, meg némi vásárlás, szerencsére kajamaradék vanKép

Na, ha már nem vasalok, akkor legalább átveszem Apától Gergőt, hogy ő is tudjon menni fürdeni, bár nem biztos, hogy föl tudom ébreszteniKép Annyira édesen alszanak összebújvaKép

Szép álmokat mindenkinek!

jucc73
Érd

Mea!

Írtam Neked jó hosszú e-mailt!

Kép Kép Kép

Kép
kuha

Juhhhéj!

Én voltam az első!!! Be-be-beeeee!

Kép
kuha

Jó reggelt!

Zsuzsa!
Sajnálom a mai sétát!Kép Remélem nincs harag?
A nővérem ma tanácsadásra viszi a kislányát és tegnap este megkért, hogy addig vigyázzak a kisfiára. Utána lehet, hogy mennénk a szigetre, de fogalmam sincs mikor. Igy neked sem mertem semmit ígérni.

Bodza!
Megy a drukk mára! Biztos minden rendben van!Kép

Sis!
Remélem jobban vagy!?Kép Sajnálom, hogy rosszul voltál!Kép

Lányok! A szülés utáni első mensik mindig ilyen brutálok? Nekem két hete mintha megjött volna, de egyáltalán nem volt erős. Akkor lehet, hogy nem is mensi volt?

Jucc!
Megkaptad az emilem?Kép
Az éjszakák nálunk is húzósak mostanában, szerintem Natinak is a foga a ludas. Napközben a cicin kívül szinte alig fogad el kaját és éjjel is gyakran ébredKép

Bab!
Tofi képei nagyon édesek! Nekem a "tanácstalan fotóstáskás" a kedvencem!KépKép

Sildike!
Éljen zsivány Lacika!KépKépTényleg nagyon csibész buksija van, de ez így is van jól! Szeretjük a vagány palikat!KépKépKép

Kuha!
Hát, azért remélem sikerül valamit kitalálnotok!
Tudom, nem könnyű!Kép

Ayse!
Tarts ki, Lili öröme kárpótol majd mindenért!Kép

And!
Jó utat és jó mulatást nektek!KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda Kép!
Éjszaka Kép
Andris ma megszánt és 12 órát aludt egyben Kép

Jucc Kép!
Jó utat!

Én egy kicsit béna vagyok a számítógéphez, segítséget szeretnék kérni!
Az iwiwen most el kell küldeni egy levelet minden címzettnek. Hogy kell azt csinálni, hogy egy levélben mindenki címzett legyen és egyesével kelljen kijelölgetni?

ayse

ne egyesével kelljen

ayse

Ayse!

NE küldd el azt a levelet, légyszí, jó???

Az iwiw kiadott egy közleményt, a főoldalon a sárga hasábon el tudod olvasni, hogy f..szság az egész, és csak leterhelni a rendszert!

Egyébként egyéb más esetben úgy tudod egyszerre minden ismerősnek,hogy a megírsz egy levelet, majd jobb oldalon kijelölöd azokat, akiknek küldeni szeretnéd, majd "a címzettekhez ad".

Ha valamit továbbítani szeretnél, azt szerintem csak úgy tudod, hogy másolod a szöveget, új levélbe beilleszted, majd az előbbiek szerint.

De ezt a leveled tényleg ne továbbítsd , nem fogsz érte cserébe új meghívót kapni!

Kép
kuha

.

Kép
kuha

Jó Reggelt!Kép

Először is,ami tegnapról lemaradt:

CINKAKépKépKép Boldog Névnapot Kíván Neked Mazsi:
Kép

RÉKÁNAK pedig Gyógyítós Mosolyt a Puszik mellé:
Kép

Reméljük jobban lesztek tőle!Kép

And Kép
Sajnálom,hogy beteg vagy,gyógypuszik Neked is!Kép
Info-kat nagyon várom az újságból.Kép

Sis Kép
Szegényem.vuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduKépKépKép

Bodza KépKépKép
Gyere gyakrabban kérlek,nagyon hiányzol ám nekünk!Kép
Már 10+5 ???? Rohan az idő!Kép

Megkérdeztem az oltást,Marci is jót kapott.Kép
Nagyon sajnálok minden babót,akinek újra kell kapnia.

BabKép
Drukk a lakáscseréhez/vásárláshoz.Kép

Zsuzsa Kép
Mikor mentek a szigetre????
Szeretnénjk csatlakozni!!!!!!!!!
annamami

Jó Reggelt!Kép

Először is,ami tegnapról lemaradt:

CINKAKépKépKép Boldog Névnapot Kíván Neked Mazsi:

RÉKÁNAK pedig Gyógyítós Mosolyt a Puszik mellé:

Reméljük jobban lesztek tőle!Kép

And Kép
Sajnálom,hogy beteg vagy,gyógypuszik Neked is!Kép
Info-kat nagyon várom az újságból.Kép

Sis Kép
Szegényem.vuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduKépKépKép

Bodza KépKépKép
Gyere gyakrabban kérlek,nagyon hiányzol ám nekünk!Kép
Már 10+5 ???? Rohan az idő!Kép

Megkérdeztem az oltást,Marci is jót kapott.Kép
Nagyon sajnálok minden babót,akinek újra kell kapnia.

BabKép
Drukk a lakáscseréhez/vásárláshoz.Kép

Zsuzsa Kép
Mikor mentek a szigetre????
Szeretnénk csatlakozni!!!!!!!!!
annamami

Kuha Kép!
Köszi!!!
Csodálkoztam is, hogy ez biztos, hogy nagyon leterheli az amúgy is gyenge lábakon álló rendszert!

A menü alakul:
megcsinálom a Te csirkemelledet Márti ötleteivel felturbózva + Sildike máját rizzsel, petrezselymeskrumplival, befőttel, salátával. Mogyorótorta, Lúdlábtorta, aprósütemény.

Köszi az ötleteket!!!

ayse

Sziasztok!

Köszönöm a vudukat, hatottak Kép

Mátét is újra kell oltani Kép

Megann,
kérlek, leírnád mégegyszer az oltás kódját?

Köszi előre is!

Pusztok

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Basszus,mégegyszer!Kép
annamami

Cinkának:
Kép

Rékának:
Kép
annamami

Sziasztok!

Csak egy percem van.
AndiKép Megkaptam a mailt, köszi!

AyseKép Én is bénáztam tagnap az iwiwes levéllel, de szerencsére elszállt minden, nem tudtam elküldeni. Később mondta a párom, hogy ettől harsogott a net, hogy ez egy kalózlevél. Ahhoz képest, hogy netfüggők vagyunk, mi nem hallottukKép

jucc73
Érd

Ayse!

Kiteszel magadért rendesen a menüt illetően!! HÁnyan is lesztek?
Biztos az én gyengeségem, de én ilyen téren erősítem Megannék táborát, és én biza nem kotyvasztanék napokon keresztül otthon!
Azt hiszem, én is simán az étterem mellett döntenék!

Annamami!
Nagyon vagány Mazsika, pláne a második képen!

Kép
kuha

Sziasztok!

Mi is még megvagyunkKép

Olvasom, hogy vannak betegekKép
Jobbulást!

Jaj lányok!
Olyan nehéz minden, kezdek teljesen elkeseredniKép
HIÁNYOZTOK!!!!!

Miért nincs időm semmire???KépKépKép
Kifestettünk, alakul a szobánk.
Erhard továbbra is jól fejlődik, "rosszalkodik"Kép
Már az autót is tologatja, de a kedvence a porszívóKép

Szeretnék feltenni képeket is.
Amit látok képet HaláliKépKépKép
Sajnos Archív csak ez a nap van, illetve töredéke.
Nem értem, mostanában megint akadozik a Babanet.
De lehet, hogy csak engem utálKép
Teljesen kivagyok idegileg...

Ne nem dobálózom itt a negíatívvalKép

Mindenkinek Millió Puszi!
Legyen Gyönyörű Napotok!

Sziasztok!
Angelani&Erhard (aki holnap már 8 hónapos)Jézus! Hogy szalad azidőKép

Kép
angelani

Lééééci mondjátok már meg,hogy hogyan csináljak ilyen színes aláírást,ami mindenkinek van csak nekem nincs.Kép
Brühühühüüüüüüü.....KépKépKép
Annyira béna vagyok!
És olyan kacskaringósat szeretnék,mint Babnak és Tofinak,meg Zsuzsának és Julcsinak.Kép
annamami

Angelani Kép

Nekünk is hiányzol!!!!Kép
Próbálj este jönni,én is úgy csinálom.
Persze van amikor csak olvasok,mert írni nincs erőm.Kép
Mazsi nagyon Anyás mostanában.Kép
annamami

Elromlott a sütőm......
...ott van benne a fasírt és nem tudom megsütni....Kép
annamami

Sziasztok!

ANNAMAMIKép!

Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönjük a virágot és a királyi gyógypuszikat. Marci zabálnivaló KiskölyökKépKépKép! Elnézést, KIRÁLYFIKép!!! S akkorát nőtt, hogy máris behozta azt a pár hétnyi korkülönbségetKép.
Máris jobb a kedvemKép, s Réka lány is kezd helyrejönni, mert csibészkedik rendesen.

Ezt a sorozatot meg mi küldjük a kis FelségnekKépKépKép!

Apa itt hagyott v.mit, na akkor azt én most gyorsan be is cserkészem
Kép
Hú, ez nagyon izgi, csupa színes drót
Kép
Arrébb kellene menekíteni, de erre azért még gyúrnom kell
Kép
Nekem szóltatok???
Kép
Hú, azt hiszem lebuktam...Gyorsan el kellene iszkolnom, de már lehet, hogy késő...
Kép

A legközelebbi talin, remélem együtt huncutkodhatunkKépKépKép!
Jó sétát Nektek a szigeten!!!

Sis!
Szegény MátéKépKépKép!

Annamami!
Jaj, most olvasom a sütőt isKépKépKép!
Egyben van a fasírt? Serpenyőben nem tudod kisütni?
C.

KépKép
cinka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: