A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet,
én is voltam olyan szot üdülőben, kb. 9 évesen, Parádsasváron!!!!!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Minden Mónikának boldog névnapot!! Kép

Macs Kép
Egylet-ötleted nekem is tetszik! Kép

Pocak Kép
Bulást Marcinak! Nem csodálom, hogy kivagy, rád fér egy kis ++++++++++++++energia!

Votiv Kép
Autós sztori rulez! Kép Én próbáltam az epilátort és a gyantát is, egyiktől pöttyösebb lettem, mint a másiktól Kép de ez csak azért van, mert érzékeny a bőröm, így maradtam a borotvánál, amit gyakrabban kell csinálni, de nem vagdalom össze magam Kép Szóval először próbálj ki egy ilyen kínzóeszközt, aztán ruházz bele sztem.

Barbi Kép
Örülök, hogy jól vagy és hallunk felőled Kép Férjed gesztusa nagyon szép Kép Kép

Fibi Kép
De jó Neked, hogy már kész vagy, én most fogok nekilátni a sütésnek...

Kép
Kép
denizsa

Már a 2. üzenetem tűnik el....
nos, hátha most: ZSANCI!! ÉN IS OTT!!! LEHET, H EGYÜTT? Nekem János bácsi volt a pótosztályfőnök, és egyszer felvitte az osztályt a padlásra (a kastélyban laktunk természetsenKép) és megnéztük a baglyokat. Én ugyan nem tudtam, h mit kell nézni, de azért bámultam felfelé. Kép
neet
neet

És Zsan,
elvittek PArádra savanyú vizet inni és valami üvegműhelyt is láttam, hogy fújják az üveget. Kép
És nagy hóóó volt!! Ez 2.ban volt, és 5.ben vagy 6.ban meg Mikosdszéplakra mentünk. Te nem? Kép
neet
neet

Marci alakul, most épp nincs láza, de hisztizik ezerrelKépKépKép
[size=-1]Csak majd jusson eszembe egy hét múlva is, hogy ennek is lehet örülni[/size]

Most úgy sajnálom, hogy nem lakunk Indiékhez közelebbKép

Juc: Soma tud valamitKép

JuujjKépKép Balu idemászott és csikizi a lábamatKép

Kicsit szebb a világ, remélem így marad!

KépKépKépNagyon jó talizást kívánok holnapra!!! KépKépKép

Bog: nem is úúúúgy gondoltamKépKépKép Csak irigykedtem akkor is:P

Pussz: Pocak
pocakpacni

LyányokKép
Én egy elfajzott gyerek voltam: minden évben mentem táborba és mindig sírva jöttem haza(annyira jól éreztem magam minenhol, még Csillebércen és Zánkán isKép) sőőőőt, én is voltam Parádsasváron Kép DE a gyerkemet nem engedném el semmi pénzért a közelemből, ajjaj Kép

Paraanyu Kép

indianyo

Juc,
Gratula Somának!!! épp itt az ideje, h legyenek jó focistáink is!!!Kép
Zuz, Indi,
az OEP a fagyasztott tejért is fizet, tehát nem neked kéne fizetned Indi, hanem neked kell majd szólnod a védőnődnek, h van egy csaj, aki adna neked tejet, és akkor kap majd a csaj egy igazolást a védőnődtől vagy dokidtól, amit elküld az oepnek, és az küldi is a pénzt...
én is igy csináltam...szivesen adnék neked is, csak én már egy egyéves babának termelek tejet, az nem lenne tápanyagban olyan jó a te picurkádnak!!!!

valamit még akartam, valamit még akartam...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet,
én 3-os voltam, 1983-ban TÉLEN!!! ha jól emlékszem volt nyáron is. Nekem néni volt a pótosztályfőnököm, asszem Erika néni, erre a dalból emlékszem, amit ott tanultunk, h Parádsasváron van egy szép kastély...és anno én könyörögtem, h mehessek oda!!!
Indi,
de jó neked, engem SOSEM vittek ZÁnkára, vagy Csillebércre...nem voltam jó kis PAJTÁS!!!!Kép pedig még kitüntetésem is volt. speciális...olyan volt, h egy kis kocka alakú, és egy vörös csillag volt benne...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni,
csak azért vagyok már kész, mert ébredés után B olyan édesen eljátszott az ebéddel (kanalazgatta egyik tálbol a másikba, majd a földre), hogy tudtam mellette tevékenykedniKép Az más tészta, hogy utána egy félorát takarithattam a romokat Kép

KépKép
fibi

Indianyó!

Ágiboszit csókoltatom!MOnd meg neki!
20170114224602

Zsan,
ha 76ban születtem és évvesztes vagyok, akkor 83ban voltam másodikos? Mert akkor ott már találkoztunk!! Kép
De akárhogyis számolom, ott még csak elsős voltam.. akkor mégsem.. kár... pedig jó lett volna talizni. Kép
neet
neet

Neet,
kááár!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZsanciKép kösziKép én is jó kis pajtás voltam, valami papírgyűjtésért kaptam az űttörőüdülést Kép De ott sose volt semmi fejtágító, én ilyenekre nem is emlékszem - viszont az összes komcsi mozgalmi dalt fújom még mindig Kép

JucKép Ágiboszi is üdvözöl téged Kép és éljen a focista fiad Kép

PocakKép miért is szeretnél éppen most közel lakni hozzám? lepasszolnád Marcit éjjelente egy kicsit? Kép

indianyo

Indi,
én nem találtam az akcióról semmit...pedig környezettudatos környezetromboló vagyok!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ha hazajon apa, megkerdem, de nem sok eselyunk van a kertipartira Kép

Votiv, szerintem is rulez az epilator, es csatlakozom Zuzhoz, lab es bikinivonal oke, de honalj mar nem megy, ott nekem csak krem jatszik. Udvarlod meg Kép

Rec, Nyuszi mindent ert, epp tegnap magyarazta apa, hogy milyen bonyolult kerdeseket is hogy levagott, pedig direkt ketfelekeppen kerdezte meg tole, egyikre igennel, masikra nemmel kellett valaszolni es nem sikerult osszezavarnia Kép szoval nem az a baj, hogy nem erti, hanem hogy nem veszi figyelembe, amit kerunk/magyarazunk/szeretnenk... dehat a gyerkocok biztonsaga mindenekelott... ha tudnad, milyen maniakus allatbarat voltam fiatalabb kiadasban, a szuleim tudnanak meselni, mindent hazacipeltem (volt kutyank, macskank, nyuszink, tengerimalacunk, papagaj, pinty, gerle stb, meg egy serult dolmanyos varju is rovid ideig, csak egy beteg galambbal zavartak vissza azonnal, mikor beallitottam)... de most meg anyuka vagyok es a ket dolgot nem sikerult osszeegyeztetnem (legalabbis itt a panelban)... de talan megis mehet szuleimhez a cica, hugom legalabbis most nagyon megremult a menhelytol... es szomszed nenitol is kaptam egy telefonszamot, az allatdokiet, aki megmentette a csalad nyuszijat tavaly... ugyhogy meg tobbeselyes a dolog.
moose

Sziasztok!

Én csokis muffint viszek holnap, remélem szeretitek.

Zsan! Küldtem neked mailt.
A pampers-ös ajándékról én is olvastam, úgyhogy tuti létezik.

Votív! nagyon tetszett a kis sztorid.

Moose! Olyan jó lenne, ha még el tudnál jönni.

KépKép
KépKép
lindicita

ZsanciKép Én se találom, mert hogy nincs rajta a honlapon - csak a reklámújság hátulján szerepel - ott persze azt írják, hogy rajta van.. de majd Ági leszkenneli a képet a hétvégén és akkor
felteszem ide is. a lényeg, hogy május-júniusban 3 jumbo csomagot kell venni és akkor jár a busz.

indianyo

hali,

isten életesse a mónikákat és a tímeákat is így utológ!!!!!!!!

és nekem semmi nem lapul sehol mert holnap lesz csak kisütve a sóspogi hogy finom friss legyenKép
és már alig várom a talitKép

juc,
irtó ügyes soma,gondoldom nem vet szét a büszkeség,ááááááááááááááááááKépKépKépén is nagyon gratulálok nekiKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
is szuper hoyg cisztád sincsKépminden klappolKép

neet,
hogy jöttök végül hogy a gonosz sofőröd hűtlen volt és rossz ésésésés.......KépKépKép?

indi,
tejjel vhogy én is így vagyok/voltam!én is azt mondtam hogy ha nekem nincs akkor tápi!és megmaradtKépKépismeretlentől tejet,háááááááát,nekem vannak fenntartásaim és több mint a tápszerrel szemben.

cupp
Vendég

ja és még azt akartam mondani hogy én is használtam epilátort egy időben és nekem elkezdett befelé nőni a szőröm tőleKépKépbőr alá és kellett kipiszkálnom tűvelKép
Vendég

én most állok neki a sütésnek! drukkoljatok, h ne bolti, kimért sütikét kelljen ennetek holnap!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi,
én nem tüvel, hanem csipesszel piszkálom ki, kiméletesebb talán Kép

KépKép
fibi

csajok, én hozzak ruhákat?
vannak szandijaim és egy cipőm is, Neeté az elsőbbség, de van 3 pár szandi, és egy pár cipő. 20-as mind.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! Most jól lebuktam névileg Kép

Süti kész holnapra, remélem eljutunk, mert ma sajnos le kellett mondanom mindent, sikerült elrontanom a gyomrom némi előtorkoskodással, de már jól vagyok, már csak aludnom kell majd Kép

Zsanci: Sztm hozz, ha elfér. Kép

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

én bunkó módon elfelejtettem boldog névnapot kivánni!!!
ezennel akkor még megteszem:
BOLDOG NÉVNAPOT OXI!!!!
Kép Kép Kép

sülnek a sütik, illatilag nincs gond, vizuálisan viszont igen...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nálunk illat és küllem okés, de még nem mertem felvágni, a lazannya úgyis Marcipáné lett... Kép / Kép

Zsan,
sztem hozz rucikat is, elsőbbséget cipiügyben köszi. Kép
Bog,
végül is jön a turis csaj, vagy nem? Mert ha nem, mindenki bátran börzézhet, nem? Végre egy tali, ami NEM hó végén van!!! Kép Így remélem, én is aktívan turkálhatok. Dzsekire továbbra is lenne igény és valamely Zsancigyerek cipellőjére, ha jó Eszterre, és bármi, ami megtetszik, de más konkrétum nincs.

Így puszil röptében a csajom:
Kép
neet
neet

Plííííz help Valaki!
Valamelyik gyerek vsz. véletlenül lefejelte/megrúgta az egyik mellemet, és most iszonyúúúan fáj. És rossz közérzetem is van tőle, mintha beteg lennék...volt már ilyen többször is, és általában pár nap alatt rendeződött, de most sokkal erősebb Kép...szóval ha valaki tud erre valami jó gyógyírt (borogatás ilyesmi), akkor írjon, mert holnapra már nem szeretnék ilyen sz@rul lenni...Ja, csomó, piros folt nincs, és ürül is rendesen...szerencsére Kép csak fáj Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
Doni még szopizik, ugye? Esetleg valami sportkrém, Richtofit vagy hasonló zúzódásra, ütésre? Csak gondolkozom, nem biztos, hogy erre jó. Jobbulást!!!
neet
neet

Gigi,
maga a háziasszony ajánlotta fel szolgálatait, mint sofőr. Kép (Amit ezúton is köszönök) Egyébként meg buszoznánk, de így sokkal gyorsabb és kényelmesebb. Kép

Még egy kép: Eszter és az ikerlányok:

Kép
neet
neet

SZiasztok!

Nálunk ma délután egy rögtönzött kis kölök tali volt,SOma barátai meg Panna barátnőjeKép.
Kicsit szalad a lakásKép,de Panan kidölt már.SOma meg még itt "gondolkodik",hogy hogyan is kell helyesen viselkednie a pajtásaival.No,igen vannak még finomítani valók.De már kapisgálja.Miért van az,hogy 3 gyerek sosem tud normálisan játszani?JAJ,JAJ.
20170114224602

Dokinéni eltiltott minket a talitólKépKépKépKépKépKép
Valószínűleg nem fertőzünk, viszont Bazsi immunrendszerét nagyon legyengítette a vírus, és szerinte ilyenkor nem tanácsos még gyerektársaságba mennünk. Ez eszembe sem jutott!!! Úgyhogy fasírt, Zuzi, és Bazsi nélkül maradtok!KépKépKépKép Annyira sajnálom, és olyan-olyan irigy kutya vagyok. Annyira készültünk, meg minden, és egy csomó embert most ismertem volna meg! Nagyon csalódott vagyok, annyira, hogy a fasírtot apával megcsináltuk és felzabáltuk a nagyrészét! Ugye lesz nemsokára megint Bogárkaparti????? Milyen gyakran szokott lenni??? Vettem egy csomó immunerősítőt, úgyhogy a gyermekem bivaly erős szervezetű lesz, és tudunk menni!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Indi!
Remélem, nem bántottalak meg a tejcsis belepofázkodásommal, csak azért mertem írni, mert említetted, hogy kapnál valakitől. Kár, hogy holnap nem tudunk talizni!Kép

Eszti gyönyörű csajszi. Õt sem fogom holnap megismerniKépKép

Somának gratulálokKép

Bogárka! Ez nem hangzik túl jólKép Remélem, holnapra rendbejössz!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Bog,
és esetleg Árnika kenöcs? az ilyesmire jo lehet sztem.

Neet,
azta, tök nagy már EszterKép És tök édesek vagytok együtt, látom, ott is dul a loveKép

Zsan,
nekünk pont 20-as lábbelik kellenének, elsösorban félcipö és/vagy szandi. Ha Neet után még jut nekem isKép

Zuz,
jaaaaj, de kár hogy nem jöhettek holnapKépKépKép

KépKép
fibi

Tiramisut lehet hogy elbaltáztam, mert nem lett elég kemény a krém, és belesüllyed néhol a piskotaKép és nem lehet ugye megkostolni, mert tele van vele egy tál... Kép Kép Mi lesz igy? Bog, van kutyátok? Kép

KépKép
fibi

Fibi!

Tiramisut zanza fönök brigádja kötelességének érzi lemeózni.Addig senkinek egy falatot sem,nehogy baja legyen valakinekKép
20170114224602

Drága ZuzmóKép Nagyon okosat mondtál a tejjel kapcsolatban és dehogyis bántottál meg, sőtKép Csak én vagyok ilyen, amíg magamról volt szó én egész más voltam, de amióta Dominó megfogant, én annyira óvatos vagyok, és tele mindenféle ellenérzéssel egy csomó dologgal kapcsolatban. Ilyen az idegen anyatej - nekem ehhez valamiféle érzelmi-bizalmi kapcsolat szükséges - tehát például itt a topikban bárkitől boldogan fogadnék el tejecskét - ugye érted? De már máshol nem biztos... idegentől pedig semmiképp.
Nagyon sajnálom, hogy te sem jössz holnap Kép De találkozzunk hamar, ha már lehet!

BogárkaKép Nagyon fáj még mindig? Szegénykém... Remélem, gyorsan jobban leszel! Kép

NeetKép Csajod nagyon jó fejKép

JucKép és Soma minek hatására kezdett el ezen gondolkodni? Valaki rászólt?

indianyo

Indi!

SzerintedKép?anyukája finoman a tudomására hozta,hogy csúfan viselkedettKép

Zuzi!

Nem sokára találkozunk,hidd el!Bikás tali pl?
20170114224602

Bogárka, arnicára gondolok, talán az segítene! Isti búbja 2 nap alatt eltűnt tőle, ha a fájdalmat is így csillapítja, akkorKép

és voltam ma Corában, noha nem a busz miatt mert arról nem tudtam, de iszonyú szar élményem volt.

röviden annyit, hogy Istikét a tolható kisautós bevásárlókosárban vittem be, és nagyon tetszett is neki. aztán 3/4 órát álltunk a pénztárnál, ami nekem nem tetszettKép

közben Isti már szaladgált, elesett, lefejelt egy raklapotKép

de a legrosszabb: a pénztáros szólt, miután fizettem, hogy ugye tudom, hogy nem lehet kivinni azt a bevásárlókocsit. persze nem tudtam. azt mondta, beszéljem mega biztonsági őrrel.
hát megyek két métert, körülnézek, máris rohan felém a biztonsági őr, hogy tilos blabla, mert ellopom, meg nem hozom vissza (max teherautóval lehetne ellopni, de mindegy).

ott álltam 70kg bevásárlással és egy 10 kilós, üvöltő gyerekkel, és rámripakodtak, hogy hagyjam el a bevásárlókocsit...

magyaráztam az őrnek, hogy ez nem fog menni, mire azt mondta, hogy ha leadom a jogsim vagy a személyim, akkor kivihetem a kocsit! (az adatvédelmi biztos itt kezdene sűrűn dadogni).

megkérdeztem, hogy miért nem írják ezt ki benn, mert akkor értelemszerűen nem ezt a kocsit vittem volna be. erre azt mondta, ő szólt a vezetőségnek, hogy írják rá a kocsikra "tilos a pénztáron túl kivinni", de a vezetőség szerint ez a felirat nem vevőbarát, és ezért nem akarták kitenni.

ahogy ott álltam, valami hihetetlenül szerencsétlennek és megalázottnak éreztem magam.
végül a pasinak "megesett rajtam a szíve", és vigyázott a kocsira/a bevásárlásomra, míg kicipeltem a fele cuccot meg a gyereket, aztán visszajöttem a másik feléért.

persze muszáj lesz ezt is megírnom, de már minden héten írok valamit a Fel vagyok háborodva! rovatba, és a kollégáim már cikiznek, hogy olyan vagyok mint egy pöffeteggombaKép pedig higgyétek el, nálam békésebb, konfliktuskerülőbb ember kevés vanKép

votiv 8)
votiv

Zuz,
sajnálom!!!Kép bár, mi már találkoztunk!Kép
és hidd el, hamarosan találkozunk!!!KépKép
Fibi,
ha szeretnél válogatni, viszem! your wish is my command!!Kép

Votiv,
KépKépKépKép
nekem ennyire nem volt súlyos, de én is nagyon szerncsétlennek éreztem magam, mikor rámszóltak a kaiser'sben, h ugyan ne rakjam már be a nagyobbik kölköt a bevásárlókocsiba, mert mások oda rakják a kenyeret. Erre csak annyit tudtam kinyögni,h remélem senki nem rakja be oda a kenyerét zacskó nélkül!!!És még azt is mondtam neki, h nekem elég fárasztó lenne ha, egyik üvölt a kocsiban, a másik meg szabadon rohangászik fel és alá...ha már egyedül kell két gyerekkel bevásárolni, és soha senkinek nem jut eszébe,h előre engedjenek, mikor Igi üvölt, akkor arra gondolnék, ennyi "bűnt" még én is elkövethetek...
bár tudom, h a legúúúúúútálatosabb állatfajta az anya-kicsi-gyermekeivel!!! Akik valszeg csak azért mennek vásárolni, mert otthon már annyira unják magukat, hogy csak na...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
akkor a kutya túl fogja élniKép

Votiv,
nem tudom, melyik Coraban voltál, de mi mindig a fóti Coraba jarunk, és nagyon szeretjük. Ott ki van irva a kisautos bev. kocsikra, hogy a vevöszolg-on kell kérni, és ott leadok mindig egy akármilyen kártyát (pl Libris), és igy simán kivihetjük a parkoloba a kocsit, majd szépen visszatoljuk. Szerintem ez teljesen intelligens megoldás. Ezzel szemben a Tescoban nincs ilyen rendszer, csak simán nem lehet kivinni. Szal ott csak akkor veszek el ilyen kocsit, ha 1-2 szatyorral távozok. (miután már megszivtam perszeKépKép)

KépKép
fibi

Juc,
akkor a kutya túl fogja élniKép

Votiv,
nem tudom, melyik Coraban voltál, de mi mindig a fóti Coraba jarunk, és nagyon szeretjük. Ott ki van irva a kisautos bev. kocsikra, hogy a vevöszolg-on kell kérni, és ott leadok mindig egy akármilyen kártyát (pl Libris), és igy simán kivihetjük a parkoloba a kocsit, majd szépen visszatoljuk. Szerintem ez teljesen intelligens megoldás. Ezzel szemben a Tescoban nincs ilyen rendszer, csak simán nem lehet kivinni. Szal ott csak akkor veszek el ilyen kocsit, ha 1-2 szatyorral távozok. (miután már megszivtam perszeKépKép)

KépKép
fibi

sorry, hogy kétszer ment el, kaki babanetKép Kép

Zsanci,
oh, you are so kind Kép

KépKép
fibi

Köszönöm a válaszokat, de úgy néz ki itt nem magával a zúzódással van baj (meg lehet, hogy nem is ez a baj forrása, hanem az, hogy Doni délután beleharapot Kép), hanem azzal, hogy ez afféle mellgyusziszerű történetnek látszik. Persze csomó, piros folt nincs, jól is ürül, mint mondottam, de a többi tünet nagyon: gyengeség, vágtagfájdalmak, hidegrázás (és talán némi hőem. bár még nem mértem)...és mindez csak akkor, ha mozgok, vagy ha hozzáér valami a mellbimbóhoz Kép

Szóval Votiv, kérlek közelítsd meg ilyen oldalról a dolgot! Kép...arnicam meg sajna nics itthon...Kép

De remélem nagyon, hogy holnapra kialszom, ha mégsem, akkor bent fekszem majd a teraszra nyíló kisszobában, és a látogatók kettesével bejönnek hozzám, a többiek meg kint buliznak Kép Na, ez csak vicc volt, jól leszek Kép

És most megyek visszaolvasni, mert így, hogy itt ülök, és csak csuklótól lefelé mozognak a kezeim semmi bajom Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv,
bocs, az elöbb nem voltam tul empatikusKép Szal ezzel együtt együtt is érzek Veled, és tényleg szar lehetett az egész jelenet, meg pláne a cipekedés...Kép

KépKép
fibi

Köszönöm a válaszokat, de úgy néz ki itt nem magával a zúzódással van baj (meg lehet, hogy nem is ez a baj forrása, hanem az, hogy Doni délután beleharapot Kép), hanem azzal, hogy ez afféle mellgyusziszerű történetnek látszik. Persze csomó, piros folt nincs, jól is ürül, mint mondottam, de a többi tünet nagyon: gyengeség, vágtagfájdalmak, hidegrázás (és talán némi hőem. bár még nem mértem)...és mindez csak akkor, ha mozgok, vagy ha hozzáér valami a mellbimbóhoz Kép

Szóval Votiv, kérlek közelítsd meg ilyen oldalról a dolgot! Kép...arnicam meg sajna nics itthon...Kép

De remélem nagyon, hogy holnapra kialszom, ha mégsem, akkor bent fekszem majd a teraszra nyíló kisszobában, és a látogatók kettesével bejönnek hozzám, a többiek meg kint buliznak Kép Na, ez csak vicc volt, jól leszek Kép

És most megyek visszaolvasni, mert így, hogy itt ülök, és csak csuklótól lefelé mozognak a kezeim semmi bajom Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ó, ez 2x ment, bocsi..

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog Kép
De sz.r lehet! Drukkolok, hogy mielőbb rendbegyere!!

Neet Kép
Nagyon szépek vagytok! Röptében puszi rulez Kép

Zuz Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni Kép Kép Ennél is jobban... De bepótoljuk, meglásd! És bizti fini lett a fasírt Kép

Fibi Kép
Sztem tiramisut nem lehet elbaltázni, csak finom lehet, akár szilárd a krém, akár lágy, el fog fogyni! Kép Egyébként nekem is kétségeim támadtak a sütimmel kapcs.-ban, hogy jó lesz-e, mire apa felajánlotta, hogy szívesen megszabadít a kétségeimtől és megeszi...

Kép
Kép
denizsa

Bogárka! Remélem gyorsan rendbe jössz. Nekem sajna nincs ötletem a folyamat felgyorsítására Kép
Ha nagyon kakául érzed magad, legfeljebb mindenki lefagyasztja a kaját, és kiengedjük a jövő héten.

Votiv! A bizt.őr inkább a kocsit segített volna tolni. Hihetetlenek!

Juc! Gratula az aranylábú fiacskádnak a dobogós helyezéshez!

Johi! Tudnál nekem hozni babakaját? Konkrétan Holle vagy Sunval köleskását, tönkölykását és zabpehelykását? Lényeg, hogy 3 dobozzal legyen.

KépKép
KépKép
lindicita

Deni,
és hagytad, hogy megszabaditson a kétségeidtöl?Kép

KépKép
fibi

Votiv: TEsco dettó ilyen Kép
Amin én kiakadtam, hogy a Camponában lévő tesconál a nyitáskor (2 éve novemberben) olyan bevásárló kocsik voltak, aminél a kinyitható ülés nem egy gyerekes, hanem kettő. Nagyon korrekt, 4 láblyukkal... Tök megörültem, hog ymilyen simán fogok a 2 gyerekkel egyedül bevásárolni..., na kb 2 hónapig voltak ezek a kocsik Kép

Mára bekómáltam, úgyhogy húzok el aluldni. Jó éjt Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lindi!
neeeem, nem szeretném, hogy elmaradjon a tali, szóval ezért is jól kell lennem Kép Viszont a csokis muffinomat elloptad!!! Kép vagy abbó sok is elfogy???...vagy legalább összehasonlítjuk Kép...de ha még délelőtt nem vagyok százas, akkor lehet, hogy én csak a füvet adom Kép Ugye megértitek?

Tábor: én 6.-ban voltam egyszer Zánkán 3 hétig suliidőben, úgy, hogy elvileg (elvileg! Kép) tanulás is volt, hogy ne maradjunk le...Ott jó volt lenni, de utána még tök sokáig álmodtam olyanokat, hogy vissza kell menni, és ilyenkor mindig sírva ébredtem Kép

Neet!
Turiról nem tudok mit mondani Kép Felhívtam tegnap a Krisztát, hogy mi van, mert eddig nem adott egyértelmű választ, és nekem nagyon úgy tűnt, hogy bizonytalan az egész...megkértem, hogy csörögjön rám ma este, mert szeretném Nektek mondani, hogy mi van...hát nem ígérte, és nem is hívott, úgyhogy én inkább arra tippelek, hogy nem jön Kép Viszont no para, Petrának van egy csomó kinőtt rucija, ami jó lesz Esztinek, talán még cipő is, meg dzseki is Kép...és Te fogod őket látni először Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: