Boldog névnapot Móni!!!!!!
Puszi: Kriszta
Ui: Ma még megpróbálok bővebben is jönni...

2006.05.04 09:58

2006.05.04 11:52
!Édes a csemet
...látszik a huncutság
! 
!
Gondolhatod,milyen jól néztem ki...ruhát találni...
Gondolom azért ott sem olcsó....

!2006.05.04 17:38
!Ügyi vagy
!Mennyi vizsga van még?
!Hát azért még ne szülj
...pedig vészesen közeledik
!
: 
2006.05.05 07:49

2006.05.05 08:36
...remélem,sikerül...illetve úgy sikerül,ahogy Te szeretnéd
!
Azon kívül,hogy egészséges bébit
.Ha azt mondják,mehet...?
2006.05.05 10:03
(ha nem, akkor megpróbálom megfűzni
2006.05.05 13:08
.
... 
!Gondolom,Joci bírta
! 

!
!2006.05.09 09:25
2006.05.09 09:44

2006.05.09 10:52
2006.05.09 11:37

!!!!
!
...
!
!Jól belehúztatok
!
Viccelsz,ugye?
) tulajdonosa (huhhh...végre
),legalább iseddig...mert nem engedi megnézni
!
.Próbál rendesen is,de abból sokszor hasalás lesz a parkettán...
,meg a leglehetetlenebb helyeken.Ma pl befarolt az akvárium és garnitúra közé és ott ült fel...(?????)

2006.05.09 13:07
2006.05.09 20:02
!
...őszintén szólva én azért így is tudok a gép előtt ülni,mert egyenlőre Villő nem csinál veszélyes dolgokat
...persze ha a fiamból indulok ki,akkor ezek után sem lesz gond,de már látom sorsomat
,nem lesz ilyen szerencsém...

...én is abból indultam ki,hogy legalább letudjuk minél előbb és persze egyszerre.Csak hát neki elég nehéz volt elviselni a viszketést,így egész nap morgott
.De kevesebb pöttyel megúsztuk,mint Bulcsúnál...
2006.05.09 20:35

/V/
De azért van enne jó oldala is,mert mikor elesik,nem harapja ki a száját
2006.05.10 07:11
2006.05.10 11:35
! 
...
...de igazad van,Bulcsú egy párszor már járt pórul...
!Tyűűű,de jó lehetett.Mindig is vconzódtam a lovakhoz(persze csak normál értelemben
),párszor lovagoltam is,de nem nagy meggyőződéssel...azért a belső félelmet nem tudtam legyőzni...ezért kell ezt gyerekkorban kezdeni
!
.
Apa Bulcsúnál bent volt,Villőt lekéste
! 
2006.05.10 12:20
2006.05.11 07:29
2006.05.11 13:22

2006.05.11 15:38
. Tényleg ügyi vagy, hogy tudsz magadnak szabadidőt "csinálni".
Egyébként ez a pesti szülés, hogy zajlik? Pár nappal előbb befekszel? Vagy ha jönnek a fájások, irány Pest??
Aztán mikor visszaértünk az istállóhoz, akkor meg egyenesen be akart menni velem a helyére
Úgy futott utánunk a gazda, hogy legalább annyi időre álljon meg a paci, amíg leszállok róla.
A segítségünkkel feláll, még jó, hogy arra nem jött rá, akármibe is bele tudna kapaszkodni. Semmilyen módon nem közlekedik. Ha valamit nem ér el, akkor vagy más játékot keres vagy ordít
. Már 9,5 kg. Nehéz cipelni a fenekét.
2006.05.11 19:12

...épp ma futottunk össze,igaz,én elsőre simán elmentem volna mellette
...na nem azért,mert megváltozott,én voltam kicsit indiszponált
...Amúgy nagyon édesen gömbölyödik a pocija,Nóra baba már nem is baba,hanem kész hölgy
...
!
!
!Csak nehogy szegény Joci majd ne férjen hozzá
!
!
!
...majdnem elfújt minket a szél...

...(és elárulom,bele fog férni,mert még Bulcsú is belefér
) 
2006.05.12 12:51
2006.05.12 13:08
.Jó volt,és jó tudni,hogy ha gond van,akkor tudom amegoldást,de megmondom őszintén,én azóta egy darab gyakorlatot nem csináltam
...Persze nincsenek is egyenlőre gondjaim,csak egyszerűen reggel túl álmos,este túl fáradt vagyok hozzá,hogy nekiálljak.Persze azért van olyan feladat,amit bhol,bmikor....
!2006.05.12 16:38
Viszont a "Zsuzsi babára"-ugye őt ismeritek Ti is?
-rá sem hederít...ma pl. körbe-körbe ment a kis csipetcsapat, hát én rendesen kipurcantam a guggolósdiban
2006.05.12 17:39
.Elég jó hely,bár azt nem mondanám,hogy baromi olcsó úgy általában.Igaz,jó minőségű cuccok vannak,de azért nem vennék bodyt feltétlenül 1200 Ft-ért itt
...de azért voltak cuccok jó áron és ami szuper,hogy sokmindenből elég nagy a választék.Így pl még sapit is tudtam Villőnek venni,amit itt VP-ben nem sikerült
...
),így inkább elmentünk érte,mint postán hozzák jópízért
... 
Hát ezért volt morgós...amúgy vásárolni szeret...főleg nekem

!
!
...szuper,hogy Jocinak tetszik
...azért anyukához még kicsi
!2006.05.12 18:01
2006.05.12 20:30
Sőt! Kérdeztem is Tőled.
Remélem nem.
Legalább annyit nyöghetett volna a faszi, hogy próbáljam később, mert a kollégák nem érnek rá.Brrrrrrrrrrrrr, bénák!
Nálunk Apa abszolút nem szeret vásárolni. Se nekem, se másnak, se magának. 2006.05.12 21:11
2006.05.13 09:30
/
2006.05.13 12:20

2006.05.13 13:26
Április végén megjártuk Párizst, és annyira jól sikerült, hogy még mindig annak bűvöletében élünk. Csodálatos város, rengeteg a látnivaló... igazából el sem tudom mesélni, mert át kell élni a város hangulatát, bele kell szagolni a párizsi levegőbe. A gyerekek miatt light-osra vettük a programot, a múzeumozást elhalasztottuk akkorra, mikor majd Apával kettesben megyünk. Sokat sétáltunk a Szajnaparton, hajóztunk, találtunk egy szuper játszóteret, ott is sok időt töltöttünk, parkokban mászkáltunk és egy gyerekeknek szóló hatalmas tudományos múzeumban is voltunk Ákos nagy örömére. Szóval gyerekbarátra sikerült a kirándulás, de azért a nagy nevezetességeket sem hagytuk ki: Eiffel-torony, Notre Dame, Louvre, Champs Elysées, Sacré-Coeur, Pompidou központ, Tuileriák kertje, Diadalív...
, így számunkra az is nagy élmény volt... és kellemesen csalódtunk, mert azt gondoltuk, rosszul fogjuk majd magunkat érezni és alig várjuk a leszállást. Nagyon élveztük, Ákos meg egyszerűen le volt nyűgözve.
. Egy termálfürdőzést azért jó lenne megejteni, mert itt van helyben és a gyerekek imádják. 
. 2006.05.14 08:44
nekem esélyem sincsen rá, hogy mostanában ekkora pocakkal eljussak ilyen szép helyekre, muszáj lesz tehát még legalább 1 évet várnom
2006.05.15 08:59
!
!
),de az éjszakák emiatt elég borúsak...
Nem is részletezem
!
) jókedvű és kezd belejönni a mászásba.Már nem csak a popóját rakosgatja ide-oda,hanem rendesen négykézláb közlekedik,sőt,legújabb tudománya,hogy négykézláb állba a térdét is felnyomja,kiemeli a popsiját.Néha elég vicces,amikor még a lábai is keresztben vannak...
...
...meg ha rámkeresnek,akkor a régiek tuti a lánykorin fognak...
!Csak neki nem lehet várásolni
...Az mindig macera,semmi nem jó neki...
...De aztán bepótoltam
!
!
...asszem kezet rázhatok vele...na jó,nekem 55 perc még talán nem sikerült,de az 1 óra pár perc simán, a hajóig
!
!Nagyon csinike a képen!Látom,szerettek Ti is "piknikezni"
!
!
!
Szuper!!!Akkor csak lesz tuti kocsi
!De AKKOR IS beleültetjük Márkot a Gracoba,hogy lásd,belefér

!
Apukám ilyen,és az a baj,hogy miután nem is jár el nagyon vásárolni(na jó,hétvégire igen,de ruhát...
),így fogalma sincs az árakról és mindig megdöbben

! 
...na,az ilyentől kinyílik a bicska a zsebemben...
Én éppen TÁKISZT próbálom elérni,de nem veszik fel azt a nyomrolult telefont...ezeknél már most péntek van
! 
...a szuper helyekre és a sok programra...
) és jó lenne tudni ezt-azt..Igaz,mostanában nagyon titokzatos,így az is lehet,hogy mégsem ott kötünk ki
!
!
...így legalább tudjuk,hogy itt is az lesz
!(Bár most éppen nem panaszkodhatunk
)
!És Te ismét nagyon csini vagy a képeken...