Sziasztok!
Minden Kedves Tímeának boldog névnapot kívánunk!
A fületek érjen bokáig!
Máté ötfogú lett, sálálálálááá

Szegénykémnek még csak féligmeddig van kint a hegyük, a java még hátra van, de alapjában véve jól viseli, éjjelenként sírdogál néha, de egy kis vígasztaló gyógycici mindig visszaaltatja őt.
Este megpróbálok bővebben visszaolvasni, addig csak erről az oldalról próbálok visszaemlékezni (tudom, Sis, notepad...

)
Prüntyi,
nehogy abbahagyjátok a szopit! Máté is harapott, de három-négy napig kell jobban odafigyelni, és következetesnek lenni, megtanulja Tüncsi is, ne félj! Tedd az ujjad a szája sarkához, és amikor kezd harapni, dugd az ínye közé, és mondd neki, hogy nem szabad, ez fáj anyának, vagy valami ilyesmit, a lényeg, hogy érezze rajtad, hogy komoly az ügy

Hidd el, megtanulja, Máté is csak az első fogával próbálkozott, azóta épp olyan finoman szopizik, mint rég!
Juci,
részvétem a nagypapád miatt. Nekem az egyik alkesz volt és elment egy nővel, a másik él, de nem járunk hozzájuk, mert kivették apám lába alól a földet, meg elhordták anyámat mindennek. Azóta sem szólnak hozzá, mikor anyák napján bemegy és leteszi a virágot...

A másik nagymamám rég meghalt, de nagyon szerettük őt.
Benianyu,
sok erőt kívánok neked is, nehéz napod lehett tegnap. Megy a vudu Daninak a fogakhoz!
Én sem adtam Máténak semmit még, csak Dentinoxot, ha továbbra is ilyen könnyedén fogzik, nem is fogok szerintem. Éjjel mondjuk volt, hogy azon filóztam, kap egy kis panadolt, de olyan könnyen visszaalszik, hogy nem láttam értelmét. Inkább a cici, mint a méreg.
Tünde,
az én szülésem háborítatlan volt!

Volt ugyan burokrepesztés, de abba én egyeztem bele, mert már fél órája nyitva voltam teljesen, tolófájás erősségű összehúzódásokkal, de hát burokban elég nehéz szülni, és már nagyon fáradt voltam.
Mindezzel együtt azt hiszem, ez a csepp beavatkozás belefért, és nekem nem is volt fájdalmas, csak épp egy picit kellemetlen.
Este nem menekültök!
Pusztok