A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Lányok, megvan a párom matyi-eredménye, ami lehetne jobb is, de nem vészes.
térfogat: 3 ml
consistentia: normális
spermiumszám: 84 M/ml
motilitás: 30 %
és itt van a bibi, mert ennek kéne min. 50 %-nak lenni. A doki sajna már nem volt ott, nem tudtam megkérdezni, de az asszistens szerint ennek lehet az oka a nagy meleg. Ebbõl a 30 %-bõl 18 % gyors progressziv, kiszámoltam, hogy a ha egy miliben a 84 millióból a 30 % mozog jól, az akkor több mint 15 millió/ml, ha ezt beszorzom a 3 ml-rel, akkor 45 millió feletti szám jön ki, ami azért nem rossz, igaz?
Szerintetek mit lehet tenni, hogy ez az eredmény javuljon? Arra már rájöttem, hogy szellõsebb ruhát fogok ráadni, a boxeralsóra nem tudom, hogy rá lehet-e beszélni (sose hordott, pedig állitólag nagyon kényelmes), meg talán megpróbálom rávenni a Maca-ra, ha sikerül. Szerencsére bakterológiai szempontból nincs gond, steril. 2-3 hét múlva kell újabb vizsgálatra menni.
Na, egyelõre ennyi, ettõl függetlenül most kétnaponta akciózunk Kép, jócskán érzem a petefészkeimet is, hát, nem tudom, mi lesz majd az eredmény.

Na, mennem kell, mert vár a munka Kép

Cupp,

KnéRita
knérita

Sziasztok !
Már nagyon régóta olvaslak benneteket és veletek sírok, nevetek a történéseken.
Sajnos hasonló cipõben járok, mint sokan. 3 év sikertelen próbálkozás, egy elzárodott petevezetõ, egyébként semmi probléma. Most csinálom az 5. inszeminációt.
Amiért regisztráltattam és klaviatúrát ragadtam ez a legutóbbi téma: Holfázisok.
Bennem felmerült egy csomó gondolat.
1. Ha a holdfázis és a ciklusom is 28 napos és ne adj Isten teljes eltolódásban vannak, tehát a peteérésemkor pl. soha nincs telihold, pedig akkor születtem, akkor nem lesz gyerekem ?
2. Én nézegettem a Fogamzáskontroll címû könyvet, ami szerint meg tudják adni a fiú-lány, egészséges gyerek, stb. idõpontokat. Ezek ugye más idõpontok, mint a sima gyerekgyártós. Akkor hogyan van ez ?
Remélem nem voltam túl bonyolult, csak már én is mindennel próbálkoznék a baba érdekében, de valahogy az okkult tudományokban nem tudok hinni.
Minden jót Nektek !
Sziszuka
sziszuka

Éva
Én nagyon szívesen felveszlek a táblába, de akkor Õ ki?
Éva 39 c 13 cn Nyíregyháza, 27 év. Nem Te vagy? Mert szerintem igen. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

SziasztokKép

Itt nagy a hajtás, úgyhogy nem is tudok sokat írni. A torokfájásra, köhögésre jó a paradicsom állítólag, de legaládd 1 kg-ot meg kell enni belõle.

Pussz, Edit
Edith

Lányok! hold %okat hol kell nézni???
76.01.14. reggel 5 körül esetén?
Köszönöm!
Katinka
Névtelen

Andi,
Most találtam még egy (1) levél Macát. Postázzam?
Üdv,
Moni
mj

Kedves leendõ kismamák,

mindenkinek, aki a mûlt héten segített nekem a "mi a teendõ a baba fogantatása elõtt" esetben nagyon köszönöm. Bejelentkeztem orvoshoz, valamikor a jövõ héten megyek.

De lenne még egy problémám. VAgyis inkább a véleményetek érdekelne. 22 éves egyetemista vagyok, a párom 25 õ dolgozik, megfelelõ anyagi hátteret biztosít mindekttõnk számára. Mikor elmondtam az orvosnak, hogy mitért is járok nála, megkérdezte, hogy komolyan gondolom-e? hogy tényleg átgondoltam-e?

Olyan nagy dolog, hogy babát szeretnénk??? Szerintetek is? ténleg fiatalok vagyunk hozzá? Mert én nem így érzem és a kedvesem sem. Tényleg minden pro és kontra vélemény érdekel, mert kicsit rosszul esett a kérdése.

köszönök
puszi mindenkinek

Orsi
kovacs.orsolya@balzer.hu

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziszuka Kép
Én a 4.inszemnek vogok nekikezdeni hamarosan. Nálad mi a gond, miért nem sikerült az elõzõ 4 ?
Lujza
lujza

Sziasztok

Andi Kép
Igen, ez a doki tényleg nem volt túl lelkes az én babásodásomat illetõen. Most új dokit keresek. Egy címem már van, ha esetleg az nem válik be elkérhetem majd a Te dokid nevét? Amit írtál róla az alapján alaposan foglalkozik veled.

Rita Kép
Ne legyél elkeseredve a párod eredménye miatt. Például a 84 millió/ml nagyon jó! Én is így számolgattam a férjemét, hogy összesen akkor mennyi, de nem tudom, hogy pl 20 millió 100%-osan mozgó azonos esélyû-e 80 millió 25%-san mozgóval...

Orsi .)
Hát ahhoz a dokinak semmi köze, hogy Ti mikor szeretnétek kisbabát, szerintem elég furán állt a dologhoz ez a doktor. Az én volt évfolyamtársaim közül is többen szültek egyetem alatt. Nem tudom a Te pályád mennyire karrier-centrikus (pl. ha tanár leszel akkor szerintem semmi akadálya, ha már van gyereked, SÕT!!). Az enyém eléggé az (de én nem vagyok az Kép ), de azt mondják, hogy akkor is jó megoldás a karrier elõtti gyerekvállalás is, hiszen max 1-2 évvel késõbb kezded a pályát, semmi vész. Szóval szerintem, ha úgy gondoljátok

Kép

(ezt Ritától loptam, múltkor úgy tetszett...)

bera
bera3

Bera,

a pályám... karriercentrikus, de szerintem pont ezért jobb elõtte egy baba vagy kettõ, mint közben. Közgazdaságtant, azon belül számvitelt tanulok.

köszönöm a bíztatást

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép

Szerintem nem az a lényeg hány éves vagy hanem, hogy mikor gondoljátok mindketten NA MOST SZERTNÉK GYEREKET!
Megvan az elhatározás
Megvan az anyagi háttér /ez néha csak késöbb/
Akkor jöhet a probálkozás...
Ehhez segithet az orvos de beleszolni azt NEM! Ne hagyd magad! Kép
Igazad van még mielött belevetnéd magad a munka sürüjébe már legyen meg a teljes család. Kép
Most hanyadikos vagy?
Jutka
UI: Már egyszer erröl a karrier és iskola témárol irtak a lányok csak azt nem tudom mikor. Biztos valaki tud ebben segiteni mikor keresd.
khjutka

Kedves Jutka.

harmadéves vagyok a közgazdaságtudományi egyetemen, most szakosodam, tehát van még két évem.... és mi most szeretnénk gyereket.

Nem voltál Családtervezési Központban? Csak azért érdekelne, mert olvastam róla, és nem tudom milyen. Vagy bárki aki volt már ilyen helyen írja meg nekem a tapasztalatait, kérem.

köszi
Orsi
kovacs.orsolya@balzer.hu

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Elég megdöbbenten olvastam a soraidat. Mi köze az orvosodnak hozzá, hogy mikor akarsz gyereket? A Ti életetekrõk van szó. Ha mind a ketten készek vagytok gyereket vállani, akkor nincs min gondolkodni. Még az sem igazán fontos, hogy minden anyagi háttér meglegyen. A baba akkor is kiegyensúlyozott, boldog lesz, ha teszem azt nem a legmodernebb ruhákban jár. A legfontosabb, hogy egészséges legyen, és kellõ szeretet vegye körül.

Én nem voltam családtervezõ központban, de mielõtt babát szeretnél fontos, hogy meg tudd, voltál-e már rubeolás. Ha nem, akkor be kell oltatnod magad. Jó, ha legalább egy hónappal a tervezett teherbeesés elõtt elkezdesz valamilyen magzatvédõ vitamint szedni pl. Elevitet.
És nem árt, ha minden olyan vizsgálatot elvégeztetsz, ami késõbb esetleg káros lehet a babára pl. fogászat, tüdõszûrés.

És egyébként azt mondják, hogy a nõ huszas éveinek eleje a legjobb a teherbeesés szempontjából. Legalább nem lesz gondod vele, és ha mégis, akkor van idõtök nyugodtan kivárni, hogy teherbeessél.

Nelli
nelli2

Sziasztok LányokKép Szép jó reggel MindenkinekKép
ÉvaKép
Szerintem Edelweissnek igaza van, az az "Éva" Te vagy a táblicskubanKép
OrsiKép
Én egyet értek a többiekkelKép Akkor kell babát vállalni, amikor Mindketten úgy érzitek a Pároddal, hogy eljött az idejeKép Az a fontos, hogy szeressétek egymást és érzelmileg stabil háttere legyen a gyermeknekKép
SziszukaKép
Itt már többen is leírták, hogy teljesen más idõpontban lettek babásak, mint azt a holdfázis indokolta volna. Barbi tegnapi hozzászólásával értek egyet, mely szerint mindannyiunknak minden ciklusban jók az esélyei, de a legjobb mégis akkor, amikor a holdfázisunk egybe esik a pé. idõpontjávalKép Ezzel ne idegesítsd Magad... ezek a számítások a legesélyesebb idõpontokat mutatják, de ez nem jelenti azt, hogy a többi esélytelen lenne.Kép
RitaKép
Ne izgulj, ez szerintem is jó eredményKép A szük ruhanemüket kerülje a párod (farmer...) ill. szauna, szoli, ülõfürdõ, forró zuhany...stb. És kezdjétek el a Maca-t szedniKép

LányokKép Off: Nem tudja valamelyikõtök véletlenül, hogy hol van Coop áruház? Metholmentes fogkrémet kéne beszereznem és állítólag ezekben az üzletekben kapható... Vagy tudtok esetleg olyan helyet, ahol vehetnék ilyen fogkrémet?

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Lányok !

Orsi
Üdvözöllek itt a körünkben. Remélem nem fogsz soká maradni. Szerintem mindenkinél más korban jön el az idõpont amikor babát szeretne, és adottak a feltételek. Kinél hamarabb, kinél késõbb. Az a lényeg, hogy a pároddal egyetértsetek ebben. A doki meg le van tojva, hogy mit gondol. Szerintem a 22 év ideális rá. Nekem sajnos akkor nem voltak olyanok a körülményeim, hogy vállaljak, pedig biztos hamarabb összejött volna mint 30 évesen. Szerintem a korod miatt az is jó, hogy nem voltál évekig tömve fogamzásgátlóval, mert a legtöbbünknek ez borította fel a ciklusát. Az csak adalék hozzá, hogy tanulsz, és van mire koncentrálnod, és nem idegesíted túl magad a baba dolgon mert nincs rá idõd.

Lányok
Tegnap megvettem a Kismama magazint. Találtam benne egy érdekes levelet, egy abasári lánytól aki 1995 óta próbált teherbe esni hosszú évekig sikertelenül. Ráadásul az is nehezítette a dolgát, hogy vidéki és nem talált kellõen felkészült orvost ott,félrekezelték, és késõbb Pestre kellett járniuk minden vizsgálatért. A lényeg az, hogy a lombik elõtti utolsó mentsvára egy mátrai kórházban végzett balneoterápia volt. Ezután fél évvel spontán teherbe esett. Tud valaki valamit errõl a terápiáról ? Mibõl áll ? Stb...

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bera!

Az en orvosom fehervari. Ha esetleg igy is erdekel, akkor nagyon szivesen megadom az elerhetoseget!

Andi
andi28

Doris

A Coop ABC egy kelet magyarországi közértlánc. A régi ÁFÉSZ boltokat nevezik így. Minden Pest környéki településen van (Vecsés,Üllõ, stb.) Kérj meg valakit aki arra lakik. Lehet, hogy Pesten is van, de én nem tudok konkrétat.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Kép

NelliKép
Írtál Sopronról, Fertõ-tó, hogy milyen jó ott pihenni.
Írhatnál róla pár sort, légyszi! Akár magánban is.
Oda szeretnénk elmenni!

Doris Kép
COOP üzletet egyet tudok az Üllõi úton Pestszentlõrinc felé sajnos elég hosszú az üllõi út, így nehéz megmondani. Hozzátok elég messze van.
Mentolmenteset szerintem lehet kapni a Blahán lévõ illatszerüzletben is, ott mindenbõl sokféle van.

Orsi Kép
Én is egyet értek a többiekkel, és a vizsgálatokat tényleg ne hagyd ki!

Nikie
nikie

NikiKépCatEyeKép
Köszönöm szépen, majd megpróbálkozunk a beszerzésselKépKép
CatEyeKép
Sosem hallottam még a balneoterápiáról...de nagyon érdekelne. Jó lenne többet tudni a dologrólKép

doris

Sziasztok!

Panka,
köszi, hogy megnézted nekem a Holdat. Gondolom, akkor azért nem láttam semmit, mert "nem is volt" Hold abban az idõben. Csak egy icipici.

A balneoterápia engem is érdekel, ha valaki hallott már rola.

Eni
Eni

Olyan jó idö van, kiugrom a börömböl. Esik az esö és minél tovább esik annál jobb a kedvem. VÉGRE!!!!!!!!!!! egy kis hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüs. (bocsika attól aki most megy nyaralni, vagy a balatonpartján áztatná magát)

Orsi,
Én is egyetértek a többiekkel, de...

Nem lehet, hogy Te kezeled az orvos kijelentését annyira "tragikusan", érzékenyen? És csak hogy jóindulatból kérdezett rá? Bizonyára tudja mivel jár a gyerek, mivel jár felnevelni, milyen nehézségekbe ütközik. Szóval, szerintem csak arra volt kiváncsi mennyire erös az elhatározásotok! Úgyhogy lazíts egy kicsit, nem kell ebbe a kérdésébe annyira belelovallnod magad.

Szerintem egyátalán nem megdöbbentö az orvos ezirányú kérdése. Márcsak azért sem, hogy ha felteszi a kérdést mivel reagálsz. Megbizonyosodhat róla, hogy valóban mggyözödésed, hogy babát akarsz, hogy nemcsak testileg, de lelkileg is fel vagy készülve rá.
Persze, ha többször csinálja ezt akkor már más a szitu, akkor tényleg érdemes elgondolkodni a "rosszindulatán".

A másik dolog pedig az, hogy szerintem csakis az alapvetö nögyógyászati vizsgálatokat végeztesd el, akkor ha a menzid rendszeres. Szürés, tenyésztés, manuális vizsgálat, mell ellenörzés, rubeola teszt és ilyenek. Nagyon kezdök vagytokKép még, és szerintem nem lesz nálatok gond a babásodással. Légy türelemmel legalább 4-5-6 hónapig. Addig ne is idegesítsd magad holmi hömérözéssel, hormonszintekkel. Felkészülhetsz belölük, utánajárhatsz,de nem lesz rá szükséged.

Sok sikert és kitartástKépKépKép

DorisKép
Mentolmentesre gondolsz? (methol? vagy ezt az összetevöt még nem ismeremKép) Különben bármelyik gyerekfogkrém megtesziKép

Üdv,
Moni
mj

Infó: Balneoterápia (kádmasszázs, vizitorna)

A balneoterápia nagyon fontos helyet foglal el a hévízi gyógykezelések között, mivel itt a kezelések során a hévízi gyógyvíz jótékony hatásait használják fel. Ide tartozik a súlyfürdõ, amely speciális nyújtó kezelés, porckorong megbetegedés, csípõ-térdizületi kopásos megbetegedések, gerincferdülés stb. esetén javasolt.

A Sárvári Termálkristállyal végzett balneoterápia igen jó hatású a krónikus kismedencei korképekben, sõt az egyéb kezelésekre nem reagáló esetekben is jelentõs javulás volt tapasztalható. Reménykeltõek a bizonyos sterilitásos állapotok kezelése során nyert eredmények. Azokon a helyeken, ahol a felmérést két alkalommal végezték el, jelezték, hogy a kezelés megismétlése igen jó hatásfokú volt. Valamennyi szakvélemény kiemelte, hogy a Sárvári Thermálkirstállyal végzett fürdõkúra óriási elõnye, hogy otthon is elvégezhetõ, így a betegeknek nem kell gyógyintézetekbe járnia, csak a kontrollvizsgálatokon kell résztvennie.

Mellékhatás: enyhe dermatitis tünetei két esetben fordultak elõ, fokozott jódérzékeny betegek esetében. Egy betegnél rendellenes vérzés alakult ki, ám ez nem függött össze feltétlenül a fürdõkúrával. Egyéni érzékenységtõl függõen felléphet az ún. "fürdõreakció", amelynek fõ tünetei: bágyadtság, gyengeség, enyhe fejfájás, a fájdalmak átmeneti fokozódása, ingerlékenység.

A gyógyintézetekben kezelt, ill. ambulánsan jelentkezett betegekbõl válogatták ki a felmérés alanyait - férfiakat és nõket, olyanokat, akik ismételt kezelésben részesültek, de gyógyulásuk nem volt kielégítõ. A gyulladásos exacerbatiok ne legyenek. A betegek alapos kivizsgáláson estek át a balneoterápia elõtt.

2. Kezelés feltételei
a) Ülõfürdõ
- Kezelések száma: 15 alkalom,
- 10-15 liter 36oC-os, állandó hõmérsékletû vízben oldott 0.2 kg Sárvári Thermálkristály,
- Kezelés idõtartama: 10-20 perc,
- Kezelés után tusolás, bõrápolókrém használata
- 10-15 perc pihenõ
b) Kádfürdõ
- Kezelések száma: 15 alkalom,
- 30-40 liter 36oC-os, állandó hõmérsékletû vízben oldott 0.5 kg Sárvári Thermálkristály,
- Kezelés idõtartama: 15 perc,
- Kezelés után tusolás, bõrápolókrém használata
- 10 perc pihenõ
Összefoglalás:
Vizsgálatokból kiderült, hogy a terápia kiválóan alkalmas az egyéb kezelésekre nem reagáló krónikus alsó húgyúti, valamint a külsõ nemi szervek fájdalommal járó urológiai gyulladásos korképei gyógykezelésére. Javasolt a kúra rendszeres ismétlése. Mivel a balneoterápia otthon is végezhetõ, szükségtelen a betegeknek gyógyintézetbe járniuk, ill. betegállományban sem kell tartani õket, csak a kontrollvizsgálatokon szükséges megjelenniük.

Balneoterápia: víz alatti masszázs, elektromos kádfürdõ, rekeszes galvánfürdõ, örvényfürdõ.

A balneoterápia az a gyógykezelési mód, amely leginkább kötõdik Hévízhez, hiszen a kezelések során természetesen a gyógyító hévízi termálvizet használják. A "vizes" kezelések legkülönbözõbb formája segíti a többnyire mozgásszervi betegségekben szenvedõ vendégek gyógyulását.
A víz alatti masszázs, az un. tangentor háromdimenziós masszázst ad. A vízsugár közvetlenül a beteg testrészt masszírozza. A kádban a víztömeg átveszi a vízsugár által keltett rezgést és így a nem kezelt testrészre is hat. Mivel a masszázsfogások közül a legjobb analgetikus (fájdalomcsillapító) hatású a vibráció, érthetõ a betegek ragaszkodása ehhez a formához. Az iszapkezelés rendszeres kiegészítõje a balneoterápiának, de önálló gyógyeljárás is.

Kb.ennyi.
Nikie
nikie

MóniKép
Igen mentol-ra gondoltam, menthol-ként akartam írni és methol lett belõleKépKép Egyszóval a gyerekfogkrémekre gondoltam, de olyan borzasztó édes cukorka ízük van, hogy gondoltam megpróbálom beszerezni ezt a kevésbé "borzasztót"Kép

doris

Sziasztok!

Sziszuka!
Remélem az 5. inszem bejön!Kép

Moni!
Aranyos vagy de nem fontos most postázni. Azért köszi!Kép

Orsi!
Egyetértek Moni véleményével.

Rita!
Szerintem nem olyan rossz ez az eredmény. Egy kis MACA-t adharnál neki! Aztán akciózzatok!Kép

Puszi

Andy
Andy

Lányok,
Ez a BÁLNATERÁPIAKép nagyon, de nagggggggyyyyyon fincsinek hangzik.
Moni
mj

Moni Kép

Megtudnád nézni a görbém?
Hová küldjem? Vagy írsz a címemre?

Nikie
nikie

Szia Bogár!!!!!

petretein@freemail.hu Itt kérdezhetsz!KépKép

Hermi
Hermi

Panka

Elárulnád, hogy hol nézed a holdfázisokat???

K9szi: Hermi
Hermi

Minden kedves Várakozó Kép

köszönöm a bíztatást, én is ugyanúgy gondolom, ahogy ti... és remélem tényeleg nem sokáig kell a babára várni. A vizsgálatokat el fogom végeztetni, de az orvos azt mondta vûrjuk meg míg a fogamzásgátló kiürül teljesen a szervezetembõl, mivel most szedem az utolsõ levelet (már csak 2 bogyócska van), legalább még 3 hónap míg élesbe mehet a próbálkozás, addig marad az önmegratóztatás Kép Kép Kép na nem, fiss házasoknak ez nem menne.... az óvszer Kép

remélem egyre üresebb lesz a csati, mert az azt jelent, hogy mindenki pocakjába ój lakócska költözött...

puszi mindenkinek

Orsi

ps. van egy 9 éves öcsim... azt hiszem tudom mivel jár egy gyerkõc... ezt a dokinak is mondtam
puszi nektek

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok tudna valaki segíteni. A következõ a problémám: a ciklusom 8, 9, 10. napján rózsaszínes folyásom volt. Azt hittem pé miatt, de a hõm azáta is (23. napom van ma!)36.4-36.6 között mozog... Most mi van ilyenkor???? Már áprilisban volt ilyen rózsíszínesem, de akkor a hõm fel is ugrott rendesen és a doki mindta, hogy pé miatt van. De most? És mikor fog így megjönni?

Kösz: Hermi
Hermi

Orsi,

Még egy gondolat. Ha most hagyod abba a fogamzásgátlót, akkor oltasd be magad rubeola ellen, ha nem voltál, mert utána 3 hónapig nem eshetsz teherbe. Ez pont egybeesik az "önmegtartoztatás" idejével.

Nelli
nelli2

Nelli,

köszönöm az ötletet.... aztán "önmegtartóztatunk"... csak a páromnak ez mennyire fog tetszeni, de mindegy megoldjuk.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nelli

Azért lehet szexelni, csak védekezni kellKépKép

Hermi
Hermi

Orsi,
Igen, Nelli jól mondja, rubeolára most csekkoltasd magad és akkor nem kell miatta aggódnodKép

HermiKép
Szerintem egy darabig emiatt még ne aggódj, inkább próbálj meg lazítani. Most úgysem sokat tehetsz ezügyben. Hátha a szervezetednek idöre van szüksége az új állapot megszokásához. Figyeld a jeleket, a változásokat a ciklusokban, aztán mielött élesben menne a játék a dokiddal konzultálj a tapasztalatokról.

Üdv,
Moni
mj

Móni

Köszi!!! Nem nagyon izgulok, de ilyen hõt még nem produkáltam. Mûtét után is szépen felment 37 körülire és megjött rendesen 30 napra...

Hermi
Hermi

Bocs Nelli az elõbb Orsinak szólt az üzenetemKépKépKép

Hermi
Hermi

Hermi,

az önmegtartóztatás idézõjeles volt Kép Kép szexelünk mi azért.... úgyanannyit, mint ezelõtt, csak most neki kell védekezni egy darabig

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Jó napot mindenkinek! Kép

De kihalt itt minden! Végre elkészültem a könyvvel, így én is tudok gyakrabban jönni! Kép Ráadásul idõre kész lettem! Kép

Doris!
Szerinted jelenthet pé-t, hogy ma már 37,2 a hõm? Ha nincs esés, csak egyszerûen felmegy a hõ, az is jó? Vagy csak azért nem látok esést, mert rosszúl aludhattam, meleg volt... stb. és ezért csalhatott az érték? Na mindegy, 3 nap múlva kiderül, ha megjön, ha meg nem, akkor késöbb fog jönni kb. 10 nappal szerintem.

Üdv:
Gitta
gitta

KnéRita!

Nálunk a motilitásra a Peponen 3x1 (tökmagolaj kapszula) bejött.
Gyógyszertárban kapható 800-1.000 Ft. ( a Maca nekünk rontott az eredményen).
Tudjuk az eredményeket, mert 6 inszemet csináltunk végig.
Elsõ lombik elõtt SPONTÁN sikerült!

Lányok!

Én jól vagyok betöltöttem a 22. hetet a baba sokat rugdos, múltkor még hullámzott a hasam is.
A pocakom nõ, folyamatosan engedem ki a gumikat. Nyári ruhákkal elvagyok, de õszieket be kell szereznem (ez legyen a legnagyobb gond).

Gratulálok az újabb babásoknak!
A többieknek kitartást és sok sikert kívánok!

Nagyon ritkán tudok jönni, de Enitõl érdeklõdhettek.

Puszi:
Caldea
Caldea

Gitta

Neked most volt csak emelkedés? Hányadik napon???? Nekem 23. napon még mindig alapállás...

Hermi
Hermi

Haliho Lanyok!

Nehanyan meg bizti emlekeztek arra a baratnomre, aki jelenleg az USA-ban el, es nekik sem jon ossze a babo ugy masfel eve. 28 napos oramu ciklus, hormonok ok, hsg ok. Most jottek haza par hetre, es tegnap kozolte velem telefonon hogy 14 hetes terhesKépKépKépKép Uuuuuugy orultem!Kép Minidg azon viccelodtunk, hogy tuti egyszerre fogunk szulni, es most ugy nez ki, ez valora is valikKép Es mindent ugy csinaltak mint addig, talan annyi volt a valtozas, hogy elmentek kirandulni arra a hetvegereKépKépKép Ugyhogy kitartas lanyok, mindenkinek sikerulni fogKép

orsoly, aki most tok happyKép
orsoly

Hermi!
Nekem a vége így alakul:
nap hõ
16 36,8
17 36,8
18 36,8
19 36,8
20 36,8
21 36,9
22 36,8
23 37
24 37,15
25 37,2
Esés sehol!!! Elötte se!!! 36,7-36,8 kövött ingadozott, egyszer volt 37,9 és slussz! Kép

Lányok!
Ki tud olaszul? Emlékeszem, valaki mondta, hogy beszéli a nyelvet. Az érdekelne, hogy ejtünk egy két szót, itt vitatkozunk a kollégámmal róla! (egyikünk sem tud olaszul! Kép )
Hogy ejtik ezeket:?
l' - lö vagy pedig élle? és ha szóban szerepel a ' jel?
dov'e - dove -nak kell ejteni?

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

El vagyok havazva Kép

CALDEA,
köszi a tippet Kép, rohanok a gyógyszertárba!!! Kb. mennyi idõ alatt hat ez a kapszula? Ugyanis a férjem múlt hétfõn adta le a vizsgálati "anyagot", lehetséges, hogy azóta már magától is javult a helyzet? További boldog babavárást!

DORIS,
párom nem jár szaunába, szinte kizárólag zuhanyozik (olyan vizben, amit én már min. hûvösnek érzek), szoliba nem jár Kép, és tegnap beújitottunk egy klassz bõ és lenge térdgatyót, sõt, holnap hajlandó boxeralsót is húzni, csak a próba kedvéért Kép. Meg talán ez a mostani kicsit hûvösebb idõ is jót tesz...

Na, futok a gyógyszertárba, veszek bébi-aszpirint is, jól emlékszem, hogy 50 mg/nap az adagja, ha a nyálkahártyám növelésére akarom szedni?

Cupp,

KnéRita
knérita

Caldea!
De jó hogy benéztél.Kép Örülök hogy jól vagytok!Kép

Gitta!
A te ciklusod is érdekes. Valahol olvastam hogy ha fokozatosan megy fel a hõ az sárgatestelégtelenségre utal.

Az én hõm ma 36,6 volt és tegnap volt nyújtható nyákom is. Szóval peteérésem tutira volt. A baj csak az hogy most van egy kis bibi és nem lehet most akciózni.Kép Majd a következõ ciklus szerencsésebb lesz.

Andy
Andy

Rita
A tökmagolaj kapszula ahogy Caldea írta nagyon jó. A páromnak egy éve volt prosztata gyulladása, és azóta Õ szedi kúraszerûen megelõzésként is , és a mostani spermabankos vizsgálaton kitûnõ állapotú matyikat produkált.

Nikie
Köszi a "bálnaterápiát", azt hiszem veszek Sárvári Termál Kristályt !

CatEye

Cat
Kép
cateye

Mi az a bébi-aszpirin? És a Floragynrõl mit tudtok? Én tegnap láttam a DM-ben eddig nem láttam. Ovulobac-ot akartam beszerezni, ez is jó?

Hermi
Hermi

GittaKép
Az emelkedés mindenképp jót jelent...szerintem várjuk ki milyen hosszú lesz a ciklusodKép
RitaKép
A gyermekaszpirinnel vigyázz!!! Kizárólag orvos utasítására szedhetõ! Edelweissnek is a Kaáliban írták fel és mondták el a megfelelõ mennyiséget...kérdezd meg az orvosodatKép
CaldeaKép
De jó, hogy benéztélKép Úgy örülök NektekKép Jó, hogy minden a legnagyobb rendben van VeletekKép További boldog babavárást kívánokKép
OrsolyKép
Gratula a barátnõdnek isKép

doris

KnéritaKép
Azért esernyöt vigyélKépKépKép
Ez a tökmagolaj már sokaknak javított az eredményén.

Nagyon megható, hogy párod mit meg nem tesz a manócskáért. Hosszú alsógatyó és miegymás. Igen, a hideg idö tuti segít.

Andy,
A nyák az tutira jó.

Lányok,
Amikor van sok nyák aznap akcióhegyek, azért, mert ebben a nyákban a matyik sokkal, de sokkal könnyebben mozognak, sokkal életképesebbek mintha nincs nyák. Szóval a nyák a matyik helyzetét nagyon megkönnyíti és ráadásul segít nekik, hogy elérjék a céljukat, növeli élettartamukat és védi is öket. Nyák nélkül a matyik nem sokáig élnek, nyákkal együtt pedig képesek akár 72 órát is eléldegélni. Szóval, ha van nyák, kapjátok el a párotokat hötöl és LH teszttöl függetlenül.

NikieKép
Ez neked is szól ám! Te tapasztaltál ilyen nyákot? Esetleg figyelheted a ciklusaid alatt hogy változik. Tapadós, selymesebb, hígabb, ilyesmik.

Emlékszem amielött idejöttem csettelni és volt ilyen 15 cm-re nyújtható nyákom mindig azt hittem elkaptam valami nyavalyát. Sokszor meg is rémültem az évek alatt. De aztán mindig elfelejtettem a dolgot, mert nem volt semmi más tünet, viszketés, görcsölés, meg ilyenek. Soha sem kapcsoltam össze a tüszörepivel. Aztán mikor idejöttem, és megjelent a nyák, akkor döbbentem rá, hogy mi is ez valójában. Nagy meglepi voltKép

Üdv,
Moni
mj

SZIASZTOK LÁNYOK!

Bocsánat, hogy ilyen ritkán jelentkezem, de nyakig vagyunk melóval.
Új babás lányoknak nagyon, nagyon kellemes babavárást kívánok!KépKépDe jó, hogy egyszerre így megindul minden!

A holdnaptáros dolgot megnéztem, és képzeljétek, kiderítettem, hogy anyukám, a hugom, az öcsém, és én is teliholdkor születtünk. Ez szerintem nagyon furi!

Cateye

Ha nem vagyok indiszkrét, leírnád, hogy a férjed kezelése hogyan zajlott, pontosabban miket szedett, mennyi ideig zajlott a kezelés? Nálunk sajnos szintén ez a probléma, az eredményei viszont nem javulnak.

Köszönöm

Bea
Bea

Moni Kép

Ezt a nyák dolgot jó hogy felhoztad, mert én is figyelem, és pont az LH+ -kor tapasztaltam a múltkor.
Hogy a spermák ebben jobban mozognak hát ezt nem tudtam, köszi! A 18-20 millcsirõl hogy tudjátok elég?

Nikie
nikie

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: