Majola
ilyen a sietség: nem kérdőjel, felkiáltójel:
www.gyermeklanc.hu
2006.05.03 07:15
2006.05.03 07:22
!
! 2006.05.03 07:26

2006.05.03 07:33
! 2006.05.03 07:42
Gergő milyen ügyes volt a hétvégén! Nátha: Nem tudom, melyikre gondolsz, van az Oscillococcinum, ami sok pici bogyóból áll, és influenza tüneteire való, illetve én a Pulsatilla-t szoktam adni Gergőnek náthára.2006.05.03 07:51
, Bab
hol vagytok? 2006.05.03 08:05
Na jó, ez csak vicc volt, de soha eszembe nem jutott volna az idővel így "variálni" 2006.05.03 08:17

jó ez a csoporttársas sztori! 

Finom volt?

2006.05.03 09:08
2006.05.03 09:18
!
!
(a szörny és a cica)2006.05.03 10:04
2006.05.03 10:09

2006.05.03 11:09
2006.05.03 11:26

2006.05.03 12:48

2006.05.03 13:04
2006.05.03 13:16
Köszi a hiányolást Zsuzsa!
(tudom Sis....
)
és már várom a nyarat, amikor hosszabb időre lebútorozunk!

2006.05.03 13:51

Én sem akartam ilyen rövidre vágni Balázs haját, de először ollóval álltam neki, amivel szörnyű lett, és sokáig tartott, majd elővettem a hajnyírót, aminek ez volt a leghosszabb választható fokozata. Ennél sokkal rövidebb szokott amúgy lenni...
Köszi, hogy Kuhának bemásoltad a válaszomat!
Én is meg akartam Tőled kérdezni egy-két dolgot a nátha jellegéről. A váladék színe lenne még fontos. Ha sárgás, vagy zöldes, és éjjel dugul, akkor mindenképp a Pulsatilla CH15-ös lenne jó, Naponta 2x5 golyócska. A Nux Vomica nekünk most segített nagyon hamar abban, hogy állandóan dugult volt Gergő orra, de nem nagyon jött semmi, és száraz volta az orra. De ha kijön a váladék, akkor más kell. Az Oscillo... is jó, nem csak influenzára, hanem sima náthára is, többféle homeos szer van benne egyidejűleg, a mellékelt tájékoztatóban minden le van írva. Gyógyulást!
Én sem értem ezt az oltás izét, most beszéltem a védőnőmmel, nekünk is a Megann-féle számot mondta, mi is megúsztuk
Sajnálom, hogy Ti nem, de érdekes, mert elvileg ugyanaz a körlevél ment ki, egyetlen számmal... Amúgy a védőnő magyarázott valamit, hogy volt egy ellenőrzés, és ebből derült ki, hogy valami gáz van, a gyártó keresi a felelőst, aki nem megfelelően szállított. Állítólag az oltóanyagokhoz van valami színskála, amivel ellenőrzik őket, és ha valamikor gond volt velük / a hőmérsékletükkel/, akkor az elszíneződés megmarad. Na, jobban nem bonyolódom bele
2006.05.03 13:58

Én sem akartam ilyen rövidre vágni Balázs haját, de először ollóval álltam neki, amivel szörnyű lett, és sokáig tartott, majd elővettem a hajnyírót, aminek ez volt a leghosszabb választható fokozata. Ennél sokkal rövidebb szokott amúgy lenni...
Én is meg akartam Tőled kérdezni egy-két dolgot a nátha jellegéről. A váladék színe lenne még fontos. Ha sárgás, vagy zöldes, és éjjel dugul, akkor mindenképp a Pulsatilla CH15-ös lenne jó, Naponta 2x5 golyócska. A Nux Vomica nekünk most segített nagyon hamar abban, hogy állandóan dugult volt Gergő orra, de nem nagyon jött semmi, és száraz volta az orra. De ha kijön a váladék, akkor más kell. Az Oscillo... is jó, nem csak influenzára, hanem sima náthára is, többféle homeos szer van benne egyidejűleg, a mellékelt tájékoztatóban minden le van írva. Gyógyulást!
Én sem értem ezt az oltás izét, most beszéltem a védőnőmmel, nekünk is a Megann-féle számot mondta, mi is megúsztuk
Sajnálom, hogy Ti nem, de érdekes, mert elvileg ugyanaz a körlevél ment ki, egyetlen számmal... Amúgy a védőnő magyarázott valamit, hogy volt egy ellenőrzés, és ebből derült ki, hogy valami gáz van, a gyártó keresi a felelőst, aki nem megfelelően szállított. Állítólag az oltóanyagokhoz van valami színskála, amivel ellenőrzik őket, és ha valamikor gond volt velük / a hőmérsékletükkel/, akkor az elszíneződés megmarad. Na, jobban nem bonyolódom bele
2006.05.03 14:14

2006.05.03 15:29
2006.05.03 15:53
, és a betegségünknél én is a fogára fogtam először, nem szabad. A fogzás nem jár náthával. Nálunk még hasmenés sincs és hőemelkedés sincs.
de remélem, érthető azért a dolog.
borzasztó!! 
2006.05.03 15:54
)2006.05.03 16:39
Gratula! MI szombaton leszünk 9hósak. Már mindenfélét esztek? NÁlunk, ami szabályozza a kemény kaksit: 2006.05.03 17:01

mármint apa
, ahhoz képest hogy 5 re ígérte magát.... 2006.05.03 17:12
2006.05.03 17:31
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint