A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Zsúka
köszi a drukkot, de úgy érzem, hogy 1-2 napon belül meg fog jönni. Már érzem a jeleket. (pocifájás, hasfeszülés). De azért a többi tábla tetején lévő sorstársnak én is drukkolok, nagyon-nagyon.
Tjuca
örülök, hogy kikapcsolódtál, jó levegőn voltál. Szerintem tök jól nézel ki pocósan. (a ruha tényleg nem lényeg.)
Mi is kirándultunk szo-vas. A párom motorozik, benne van egy klubban. Balatonfelvidéken volt gyakorlónap nekik. + Somogy-Tolna barangolás. Jó volt, megúsztuk kis esővel.
(ne aggódjatok, ha babás leszek nem fogok motorozni!!!)
megyek dolgozni, ma határidős munkám van.
puszi
syry

Kép

Kép
syrynx

Mindenkinek kuldok egy kis erde(ly)i viragot, hogy szebben teljen a napotok!
Puszi Nektek, Lanyok!Kép
Ja, es unnepeljuk meg, hogy mar egy kerek hete nem cigiztem!Kép

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!

Rengeteget írtatok a hosszú hétvégén, ami valószínű a rossz időnek is köszönhető, nálunk egész hévgén esett és hideg volt, de ettől függetlenül jól telt. Voltam kismamis leánybúcsún nagyon jókat nevettünk. Meg voltunk a párommal császkálni, eljutottunk végre a most nyílt kikába. Tegnap meg egész nap pihiztünk, már ránkfért.

Adriana, Levi és Tamás!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek és sok sok egészséget szeretetet.

Dorka!
Gratulálok, jó pocakosodást, nagyon jó hogy spontán sikerült és az sem számít hogy az ünnepi feltorlódásban fog születni.
Mi a november 1-re hajtunk, kicsit morbid lenne, de tipikus is. Kép

Mátra!
Kitartás a nyelvtanuláshoz, anno én ismegszenvedtem és utána nem is használtam, viszont nagyon meglepődtem mikor egyiptomban előjött a szürkeállományból a kis angol tudásom. Nagyon büszke voltam magamra.

Norwell!
Nem tudod véletlen ki volt az a doki? Félek tőle, hogy pont az akit lecseréltem. És félek attól, hogy amikor majd mennem kell kórházi uh-ra összetalálkozom vele (ő az uh-sok főnöke asszem) és nem tudom mit fog szólni. De mindegy, már nem is érdekel.

Duddu!
Én is raktam "pocis" képet Kép még múltkor.

Ja és képzeljétek megvettem az első kismamagatyókat, mert nem kaptam itt sehol olyan övet. Klassz kis lenvászon gatyók csak közben olyan hideg lett, hogy nem tudom felhúzni őket, úgyhogy ma megyek és veszek rendes szövetgatyót is.

Üdv mindenkinek, és szebb napot, mert itt majd megfagyunk.
Pusszantás: Niki

kancellárka

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek szép napot!

Mátra!
Köszi a táblázatot! Annyira szuperül csinálod. Nálam minden tökéletes.

Tábla tetején lévő lányoknak mennek a hatalmas drukkok! A közepén lévőknek pedig jó esti edzéseket kívánok KépKépKép!

Nálunk a doki megtiltotta, hogy akciózzunk holnapig, ugyanis holnap nézi meg a tüszőmet. Azt bírnám nagyon (ezt átvitt értelemben), ha a PÉ-m ebben a hónapban megviccelt volna, és hamarabb jött volna a szokásosnál. Ugyanis szombat-vasárnap volt tojásfehérje váladék, ami a PÉ közeledtét jelzi. Holnap délben minden kiderül a dokinál. Mi Monyókáékkal ellentétben nem estünk kísértésbe, azaz hát jött a kísértés, de ellenálltunk Kép

Mátra!
Én szívesen adnék neked egy kis érzéket a nyelvtanuláshoz. Én is nagyon hasznosnak tartom, és én imádom, ha más nyelven tudom már ép mondatokat gügyögni.

Bogárka!
A cigit nagyon-nagyon gyorsan el kell felejtetni. Az a teherbeesés legnagyobb ellensége. Tudom, hogy Erdélyben majdnem mindenki dohányzik, de te légy erős, és ne nyúlj többet hozzá. A hamarosan foganó gyereked érdekében.

Juca!
Helyes a pocid! Gondolom, a fagyi nem maradt el ezen a hétvégén sem. Hát nálam nem!!

Sosi, Junkó, Virág, Zsúka!
Nagyon szorítok, hogy jöjjön az a zebra csorda Kép

Sosi!
Egy kicsit visszaesett a hőd, ez általában nem jelent jót, de semmi sem törvényszerű. Reméljük, holnap felfele mozdul, és ott is marad.

Ildikó (Tökmag)!
Minden rendben?

Brill!
Régen jöttél. Hiányzol!

Duddu!
Ház? Lakás?

Dolgoznom is kéne!!! Hát megyek.......
Vendég

Sziasztok lányok!

Adrinak és családjénak sok boldogságot kívánok!

Dorka!
Gratulálok. Már nagyon megérdemeltétek.

Aniko, Dudu, Zsúka és többiek!
Köszönöm az érdeklődést, velem/velünk semmi. Drukkokra sajnos nincs szükség, vagyis van, csak ne rám pazaroljátok. Kép Még nem jött meg, de megfog hamarosan. A kiboruláson már túlvagyok, úgyhogy semmi gond.

j.
Vendég

Most kaptam egy barátnőmtől. Aki ismeri, attól bocsi. Szerintem aranyos.

Mit tesz a születési sorrend...
>
> A mama ruhái
> 1. gyerek: Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják

> a terhességet. 2. gyerek: Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat

> hordod. 3.
> gyerek: A kismamaruháid a rendes ruháid.
>
> Felkészülés a szülésre
> 1. gyerek: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
> 2. gyerek: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy múltkor sem segített.
> 3.gyerek: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.
>
> Babakelengye
> 1. gyerek: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen

> összehajtogatod a babaruhákat. 2. gyerek: Ellenőrzöd, hogy még

> tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg. 3.
> gyerek: Már miért ne viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!
>
> Aggódás
> 1. gyerek: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod. 2.
> gyerek: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet. 3.
> gyerek: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan kell újraindítani

> a mechanikus hintát.
>
> Cumi
> 1. gyerek: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, amíg otthon elmoshatod

> és kifőzheted. 2. gyerek: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből

> vett folyadékkal leöblíted. 3. gyerek: Megtörlöd a pólódban és

> visszadugod a szájába.
>
> Pelenkázás
> 1. gyerek: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
> 2. gyerek: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá. 3.
> gyerek: Igyekszel még az előtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a

> szag miatt panaszkodni kezdenének, vagy a térdét kezdené verdesni.
>
> Babaprogramok
> 1. gyerek: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és

> babameseklubba. 2. gyerek: Eljártok babatornára. 3. gyerek: Eljártok a

> közértbe és a ruhatisztítóba.
>
> Kimozdulás
> 1. gyerek: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre. 2.
> gyerek: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol

> elérhetnek. 3. gyerek: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor

> hívjon, ha vér folyik.
>
> Otthonlét
> 1. gyerek: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán a gyermekben való

> gyönyörködéssel. 2. gyerek: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az

> idősebbik összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit. 3. gyerek:

> Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.
>
> Lenyelt pénzérmék
> 1. gyerek: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az

> ügyeletre és vered az asztalt röntgenért. 2. gyerek: Ha másodszülötted

> lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelus tartamát, hogy

> távozott-e. 3. gyerek: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét,

> levonod a zsebpénzéből.
>

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Adri! Sysy! Eszter!

Nagy nagy gratula mindhármótoknak! Gyors és problémamentes felépülést, és nagyon sok boldogságot kívánok mindannyiótoknak :-) na meg sok tejcsit a manóknak!

Most egy kicsit megcsapott a pánik szele, hogy mindjárt én is szülök;-) Szabó Timiről tud valaki valamit?

Dorka!

Szintén hatalmas gratula, és mint sokan írták, nem vagy az egyetlen, ahol a baba megijedt a beavatkozástól, úgyhogy inkább természetes módon befészkelte magát :-)
Küldök egy zebrát:
Kép

Most csak ennyi, de még jövök!

Juca

tjuca

Junko!

Ne add fel! Nekem is valószínűleg meg fog jönni. Már érzem a hasam, a derekam, de amíg nincs Mikulás addig remény is van.Kép Csak ne akarnám ennyire, hogy minden órában eszembe jut, egyszerűen nem tudok nem foglalkozni a témával.
Ép tegnap este mondtam Apának, hogy új stratégia következik. Elmegyek Berlinbe (6 nap), egy kis távollét hátha meghozza a várva várt eredményt,utána visszajövök és 2 naponta akciózunk, na meg nincs esti közös melegfürdő. Megpróbálom így, hátha sikerül. Most eszembejutott az a bizonyos gyertyaállás sztori,Kép jaj nagyon teszett itt kuncogok rajta, csak ne verjem be a fejem ha megcsinálom.

Puszi
zsúka

sziasztok.

Adrianna,nagyon nagyon sok boldogsagot kivanok az uj kis csaladnak.Levi udv koztunk.

dorka,gratulalok a spontan csodanak,boldog varandosagot.

jucmuc,sajnalom hogy a parod eredmenyei nem lettek tul jok.Azert en mindig ketelkedek egy picit,lehet hogy tul ideges volt stb.azert bizakodni lehet.

norwel.Gratula a hazasagi evfordulotokhoz,jovore mar harmasban unnepelitekKépde jooooooKép

juca,nagyon csinos kismamai vagyolKép

syry,gratula a tesodnak,hamarosan kovetni fogod te is.Kép

malna,nagyon szep tortenet,a kepet el is mentettem.

angy,kivanom hogy meg ezutan legyen a pe-d es ez a honap is eselyes legyenKép

nomi,grat az egy hethez cigi nelkul,kitartas.ugyi vagyol.

junko,szamodra mindig marad drukkom,kulon kis tarsolyban van.most kinyitom es kuldom.Druk druk drukKép

sosi jo ez a gorbe,varjuk ki a vegetKép

matra,a tabla szuper,csak igy tovabb.mostmar igazan te josz.a tablaosztok altalaban bebabasodnak.Kép

Kép
monyoka

Lányok, mára elköszönök, köszönöm a biztatást a nyelv kapcsán.
Nem hiszem, hogy tudok ma már jönni, mert munka után párom, aztán tanulás, szóval megint pörgés. Holnap jövök, addig sok puszi és vigyázzatok magatokra
mátra

Sziasztok!

Adri + Tamás!
Gratulálok Nektek!Kép
Levi! Üdv a nagyvilágban! Kép

Márta!
A tábla már remekül megy! Pesze tudtuk, hogy így lesz!Kép Köszi a korrigálást, remélem, holnap nem kell átjavítanod...Kép
Nyelvtanulás: én maximálisan megértlek!!! Nekem sincs nyelvérzékem.Kép De annyira nincsen, hogy oroszból érettségiztem, mondván a 8 év alatt talán több ragadt rám, mint angolból 4 év alatt...KépKépKép Úgyhogy minden elismerésem a Tiéd, hogy mégis nekifeszülsz!(tudom, nincs választásKép)
Mindig írom, hogy ne hajtsd túl Magad, mert a szervezetednek most pont pihenésre van szüksége! Vigyázz kérlek Magadra!Kép Aloe? Következő szűrés mikor lesz? Szeretném ha lenne megerősítése a jó eredménynek!Kép

Jucmuc!
Látom, már kicsit megnyugtattak a csajok, hogy van segítség! Ezt én is megerősíthetem! Mostanában írtam vkinek, hogy nálunk a Maca Vibe és a cink segített!Kép Úgyhogy ez most első kézből jövő info!Kép

Vio!
Üdv itt!Kép
Mielöbbi babásodást!

Dido!
Péntekig kezem lábam Kép-ban!

Syry!
Húgodnak ismeretlenül is gratula!Kép
Köszi a hiányolást! Telkesjáraton voltam... Jól meg is fáztamKép Minden évben megfogadom, hogy csak akkor megyek ki, ha árnyékban min 40°C van... Aztán jól elcsábulok, mert grillezés, meg Marshallrohangálás...Kép

Norwell!
Minden a terv szerint halad..., festést is pipálhatod!Kép

Nomi!
Remélem, sikerrel jár a középidős akciótok!Kép Dolgozzatok rajta szorgalmasan!Kép

Dudu!
Biztosan jól telt Nektek is a 3 nap kikapcs!Kép
Az én pocis képemre még várni kell, úgy 14-15. hétig...KépKépKép

Juca!
Húú, lassan tényleg Te következel...Kép
Stöpszli ezek szerint szereti a "capkodószat"..., ha nem küldte vissza!Kép Jó is az!Kép
Pocós kép jó!Kép

Sosi!
Jobban örültem volna, ha a mai hőd is 36,8... Azért drukk megy!Kép

Angie!
Ari vagy Te is! Döglődöm...

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Brill!

Szereti ő a capkodószat is, meg ami éppen a kis fogához (azaz a helyéhez) fűlik. Miért vagy kipurcanva???
Tényleg mi következünk, és ez egy kicsit megijeszt, na de már nagyon várom, hogy láthassam, meg megcsikizzem a talpát kinn is:-)

Pupy!

Maca Vibe+ cink+ ginzeng. Nálunk csak ginzeng ment, mert minden rendben volt, de Kofa bement a gyogyótárba és vett ginzenget, mert az még olyan sok dologra jó, hogy csak na), de az van most is, mondván ártani nem árt ;-) Ezek a számok egyébként változnak, úgyhogy kívánom minél jobb legyen az eredményetek!

Lányok!

Tud valaki valamit illeték részletfizetésről? Az mit tud, hogy most hozta a postás az ill. fizetési csekket, úgy, hogy a bank még nem utalt a vevőnek, és még nincs minden tul. lapon ott a széljegy? Ezen kicsit, na jó nagyon felháborodtam! Szóval 15 napon belül kellene perkálni, de úgy tudom létezik részletfizetési lehetőség, aki jártas ebben, az ossza meg velem a tudást a telekes.judit@gmail.com címen! Köszi:

Juca

tjuca

Juca!

E-mail ment.

Zsúka
zsúka

Helló lányok!

Mindenkinek köszi a dukkokat!
A férjem szegény tegnap volt sperma vizsgálaton...egész este azt hallgattam, hogy milyen kellemetlen volt. Én meg persze 18 éves koromtól mutogatom magam a nőgyógyásznak, de az nem oly nagy ügy Kép
Mátra!
Ma már a 21. nap van, légyszi javítsd kiKép És: Nem megy le a hőmKép
már fent van 7-8 napja. Miksor vegyek tesztet?
Még eddig soha sem teszteltem. Melyik jó?
pusz zita
ebba

Zsúka!

Nagyon köszi a levelet :-)

Zita!

Meddig tart a ciklusod? az utolsó nap +2 nap, na akkor vegyél tesztet. Előbb ne, mert nem mutat semmit, és ugye nem szeretnénk csalódni. Most néztem meg 21-25 nap, tehát szerintem a 27. napon ha tesztelsz, az már tuti lesz!!!

Juca

tjuca

ok! És milyet vegyek?
zita
Ja? Én emlékszem rád Juca: együtt kezdtünk ide írogatni, csak, mint látom te maradtál, én kicsit pihentettem magam...
na de most!!Kép remélem, jó lesz minden
puszi
ebba

Zita!
A legjobb terhességi tesztek is a beágyazódástól számítva legkorábban 3 nap múlva tudják kimutatni a terhességet. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a beágyazódásra 7-10 napot kell számítani, plusz a 3 nap, így LEGKORÁBBAN a 10. napon mutahat ki valamit a peteéréstől, de ez még nagyon bizonytalan. Tehát, ha tudod pontosan, hogy mikor volt PÉ-d akkor ahhoz adjál hozzá 10, de inkább 13 napot, és akkor tesztelj. Ha jól számolom a hődből, akkor 21 mínusz 7 (vagy 8) = 14 vagy 13, akkor 27. napon fog TALÁN valamit mutatni (ahogy azt Juca is írta Kép). Nagyon fontos, hogy ne éld bele nagyon magad. A csalódás nagyon rossz dolog. Én drukkolok, hogy sikerüljön. Még egy kis türelem!!!
Egyébként nagyon szép pár vagytok. Mikor volt az esküvőtök?
Vendég

Zita!
Gabriel - gyógyszertárak
HCG - gyógyszertárak
Corax, Be Sure - DM
MediLab - gyógyszertárak, bio patikák
Ezek mind 25-ös erősségűek, és mind 700 ft alatt vannak.
ClearBlue nagyon drága és gyenge.
Vendég

Szia Zita!

Én is emlékszem ám :-)
Akkor tudod, hogy a másik mániám a Qupido teszt, a harmadik meg a progeszteron;-). Qupido viszont olyan ritka, mint a fehér holló. Aztán a másik szélsőérték a Clear Blue, azt csak későn tudod használni, közte széles a skála, gyakorlatilag mind ugyanazt tudja. Ha tesztelsz egy pozitívat utána úgyis veszel még párat csak a biztonság kedvéért :-)))) és azok változatosak lesznek. Qupidot kevés helyen lehet kapni és drága, a többinél az ár designfüggő. Nekem az egyszerű csík is bejött (Rossmann Lillies vagy valami hasonló, kettő van egy dobozban).
Megy a drukk :-)))

Juca

tjuca

Sziasztok!
Pregnancyval (10-es erősségű) Tescoban vettem 799 Ft teszteltem egy negatívat és pár perce meg is jöttKép
Pfú, de szar érzés ez....Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!
Sosi! SajnálomKépKépKép Olyan rossz ez a csalódás, de fel a fejjel!

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Sosi!
Nagyon nagyon sajnálom!Kép

Én ma voltam vérvételen és már meg is van az eredmény!Ezt a régi nőgyogyászom kérte hogy ő is lássa mi nálam a helyzet mert a proff. nem adja ki az eredményeket!
Nagyon összekellett szednem magam mert teljesen padlot fogtam az eredménytől!
Az hogy a ßhcg negativ azon már meg sem lepődtem!Mert most azt is nézték,ha nem a progeszteron szintem a 26.cn 8!!!Majdnem elájultam!
Felhivtam a professzort de csak az aszisztensével tudtam beszélni,ő azt mondta hogy nem jo időben lett levéve a progeszteron ezért lett rossz az eredmény!Na én ettől azért nem nyugodtam meg ám teljesen igy hétfőre kértem egy időpontot tőle!
És még azt is momndta hogy ezek szerint két napon belül meg fog jönni!Ami kicsit alátámasztja az igazát mert nekem a multkori ciklusom kivételével mindig 28 naposak voltak!
Igy ennek a honapomnak lőttek!De most a progi miatt tiszta ideg vagyok!Egyszerűen nem is tudom mit gondoljak!A francnak szedem akkor ezt rengeteg gyogyszert!
Egész délután bőgtem teljesen kész vagyok!
Bocsánat hogy ennyit panaszkodom,de egyszerűen nem értem az egészet!Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sosi!

Kép

Anikó!

Ezt egyszerűen nem értem! Remélem a doki most már nem húzza tovább az időt, és a tettek mezejére lép. Ez valóban nagyon pici érték, és még ha pár nappal arrébb is lett levéve, akkor is többnek kellene lennie, ha jól sejtem. OK értem, hogy clostil., de miért nem adnak ilyenkor duphastont vagy utrót (is)? Nagyon sajnálom, nem is tudok mit mondani:-( Abban bízom, hogy a többi érték jó.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Fú, végigolvastam a termést, igyekeztem jegyzetelni!

Junko!
Nem találom a cetlit, amire felírtam a telefonszámot, de megkeresem!!!
Jövő hét vmikor Timikánál?

Tündi drága!
Nagyon sajnálom, hogy elmész, nagyon fogsz hiányozni, de hidd el minden rendbe jön és jönni fog, amit megérdemelsz! Sokat fogok rád gondolni! Puszi!

Annácska!
Gyönyörű gyerekeid vannak!Kép
Büszke lehetsz rájuk!

Dorka!
Gratulálok a babához! Szép 9 hónapot!!!Kép

Duddu, kedves!
Mi az, hogy csak te raksz képet????Kép
Én is raktam!!!
Afp?Én a múlt héten voltam, csak olyan sokára van eredmény!Kép
Te mikorra vagy pontosan kiírva?

Mátra!
Nagyon ügyesen csinálod a táblát!Kép

Dido!
Drukkolok neked 13-ára!

Sysy, Eszter, Adriana!
Gratulálok a gyermekeitekhez!Kép
Kívánok nektek sok boldogságot!!!

És végül...
Köszönöm Mindenkinek aki dícsérte a pocakomat!Kép

Pusza: Csibe
Ezt a babásoknak és az új zebrásoknak küldöm!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sosi!

Nagyon sajnálom!Kép

Anikó!

Ha jól értem ez alacsony, de mennyi a normális? Nem értek hozzá, de lehet, hogy a nővérkének igaza van, ha nem akkor ahogy Juca írja a doki végre tesz valamit, és ír fel valami csodabogyót, amitől jövő hónapban már a zebrások közt leszel.Kép

Dido!

Szorítok péntekre, de nagyon!
zsúka

Sziasztok!

A visszaolvasás nem nagyon megy, de azért bele-bele olvasgatok.
Látom sokan pihentetek a hétvégén, remélem mindenkinek jól sikerült a hosszú hétvégéje.
Köszönöm a sok drukkot, elteszem péntekre, mert nagyon ránk fér.

Már szombat óta nem barnáztam egyáltan, erre ma este mintha egy kicsit olyan lett volna a wc papírKép. Remélem azért nem jön megint vissza. De amióta olvastam a méhen kívüli terhesség tüneteit, az erős hasfájás kivételével mindent észreveszek magamon, csak már azt nem tudom eldönteni, hogy tényleg vannak-e, vagy csak beképzelem magamnakKép. Egyébként szokott fájni a hasam is, hol az egyik, hol a másik oldalt, hol középen, csak nem erősen.
Tesztet még szeretnék csinálni egyet majd csütörtökön, hogy erősebb lesz-e a csík, mert a 2. ha nem is sokkal, de egyértelműen erősebb volt mint az első.

TESZTEKKEL kapcsolatban látom, hogy írtátok a Qupidó tesztet, hát nekem most olyat sikerült vennem, már az előző kettő két csíkos is az volt, de kifejezetten az van ráírva, hogy 25-ösek, és csak a menstruáció várható időpontjában érdemes elvégezni, úgyhogy olyan, mint a clearblue és az ára is olyan.

Azért van egy kis jó hírem i, hogy ne csak nyavajogjak, elfogadták a diplomamunkám vázlattervét, úgyhogy hat hetem van a végső beadásig. Ez azért lehet, hogy ebben a félévben már nem fog összejönni nekem, de majd az ősszel. A konzulensem megdícsért, hogy az, hogy elsőre elfogadták az negy eredmény, mert egyáltalán nem megszokott.

dido

dido
dido

Anikó!

Ha két napon belül meg fog jönni, akkor lehet ilyen alacsony a progi szinted, mert a mensi előtt leesik a progi szint. Az egyik barátnőm éppen ezzel ment nemrég dokihoz, hogy a ciklusa közepén is vérezget, és kiderült, hogy attól, hogy neki már akkor és hirtelen leesik a progija. Úgyhogy szerintem ez lehet akár normális is a 26. napon, nem véletlenül nézik a 19. 21. 23. napokon, mert utána már más eredményeknek kell lenniük.
Persze én nem vagyok orvos.

dido

dido
dido

Dido!
Köszönöm!Nagyon megnyugtato amit irtál!Én is ebben reménykedem nagyon!
Szeretnék én meg neked megnyugtatásul irni!
Nagyon jo hogy hol itt hol ott fáj a hasad mert a petefészek termeli a sárgatesthormont ami most a babácskának kell!Azért érzel ilyeneket!És ez is azt támasztja alá hogy lakik odabent valaki(és nem odakint!!!)!
Gratulálok a diplomamunkádhoz!Ügyes vagy nagyon!

Juca!
Vártam a te válaszodat is mert nálad ez kényes kérdés!
Hétfőn este megyek a dokihoz és akkor majd elválik mi is van valojában!
Csak még olyan messze van a hétfő!
De most már a végére járok!

Zsuka!
Köszönöm a biztatásod!
Igazábol az a rossz hogy nagyon feleslegesnek érzem ezt a rengeteg gyogyszert amit tömök magamba!És ezzel megint ugy érzem magam hogy kilátástalan minden mert egyhelyben topogok és valojában a szervezetemben nem történik semmi!Pedig azt gondoltam hogy most ezzel hu de minden rendben van!Ezekszerint tévedtem!

Csibe!
Örülök hogy jelentkeztél és hogy jol vagy!

Brill!
Jobbulást!Kép
Vigyázz nagyon magadra!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Monyoka!
Köszi szepen, remenykedek en is ezerrel!

Nomibogar!
A vitaminra mar en is gondoltam, a cinket meg nem hallottam de most majd azt is beszerzem.

Brill!
Köszi szepen Neked is, tünder vagy!

Sosi!Kép

Aniko!
Kerlek nyugodj meg! Tudom könnyü ezt mondani de tenyleg biztos meg van az oka miert lett ez az eredmeny. Valoszinü tenyleg nem most kellett volna, hogy levegyek.Nyugiiiiii.

Dido!
Szerintem olvasgass kevesebbet az ilyen dolgokrol!Kép Minden rendben van ne aggodj!

A ferjem majus 24-ere kapott idöpontot fizetös dokinal, (kb.100-120 euro)a nem fizetösnel augusztus 9-ere. Na erröl ennyit.

Pusza mindenkinek Jo ejt!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Dido!

Ne képzelődj, ha méhen kívüli terhességed lenne, akkor nem fájdogálna a hasad, hanem fájna! És mentő vinne! Nya. Ha most lenne egy adag dugi progim biztosan elküldeném, de sebaj péntekig már csak 3-at kell aludni. Egyébként te is tudod, hogy így kezdődik, hogy itt fáj ott fájdogál, mintha meg akarna jönni, úgyhogy ez jó jel! Nagyon nagyon drukkolok, szeretném, ha át tudnád passzolni a terhedet az én vállamra, én már úgyis elég sokat cipelek, egy kilóval több meg sem kottyan :-) Grat a diplomatervedhez, nagyon ügyes vagy, de ezt így is tudtuk!

Anikó!

Nagyon kíváncsi vagyok mit mond az orvos!

Csajok!

Egy kis vidító video:
http://index.hu/homar/media/p207.mpeg

Na most már mindenkinek szép álmokat ;-P

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!

Most sikerült végig olvasnom a mai termést.Hát nem vagyok túl boldog.Kép Nem elgé,h. nekem is elég érdekesen fájogat a hasam,(du- még mozgott is, olyan volt mintha vmi belülről megmozdulna, még fel is nevettem a munkahelyemen hangosan)...

Zsúka!
Tudod a remény hal meg utoljára, főleg egy olyan nőé aki babát szeretne...KépKép

Sosi!
Rettenetesen sajnálom.Kép De ne szomorkodj, a jövő hónap a Tiéd lesz!Kép

Bogárka!
Mindent bele, remélem márcsak holnap olvasod.Kép Viszont a cigit tényleg le kellene tenned.Én egy nagyon jó példa vagyok.Kép 6 évig cigiztem, mielőtt abbahagytam már napi másfél dobznál jártam.Kép És egyik nap gondoltam egyet és úgy döntöttem,h. a baba megér annyit,h. abbahagyjam.És ennek már 10. hónapja volt tegnap.Ez a 10-es szám bejön nekünk.Kép

Angie!
Kíváncsian várom a tüsződet!!KépKép

Junko!
Ugye te is ismered a mondást?! A remény hal meg.....Kép

Niki!
Szívből gratulálok a kismamanacihoz.Kép Esetleg egy képet láthatunk?

Juca!
Nem értettem,h. miért ajánlod a ginsenget, de azért kipróbáljukKép

Zita!
Nagyon szorítok a tesztnél.Kép

Nekem itthon One Step nevű tesztem van, esetleg tudtok róla valamit?? (nem mintha tesztelnem keleneKép)

Anikó!
Rettenetesen sajnálom,h. ennyire alacsony a progi szinted.Kép De bizti úgy van,ahogy a lányok mondják, és nagyon remélem,h. a hétfői vizsgálatból több is kiderül.

Babás álmokat Mindenkinek!Kép

Sok puszi!Kép

PupyKép
Vendég

Jo reggelet lanyok!

Remelem szep estetek volt es meg szebb napotok lesz!

Aniko!
Remelem jobban vagy mar, ne aggodj minden rendben lesz meglatod.

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Köszönöm az együttérző szavakat!

Anikó! Szerintem, ha neked 28 naposak a ciklusaid, akkor a 21. napon kellett volna progit nézni, mert akkor, a luthealis fázis közepén a legmagasabb, aztán csökken a szintje, ha nincs bHCG, ami fennt tartaná és a mensi előtt annyira leesik, hogy megjön. Ez a 8-as érték, feltételezem, hogy ng/ml egységben, 26. napra nem rossz. Ha nem lett volna pé-d, akkor 0,..valamennyi lenne.Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!Kép

Mátra!

Ma vagyok az 1. ciklusnapon, javítanád a táblában? Köszike.Kép Mizujs veled?

Anikó!

Remélem ma már jobb a kedved. Ugye?Kép

Puszi Mindenkinek.Kép
zsúka

Sziasztok!

Anikó!
Én ezekhez a hormon dolgokkhoz nem értek, csak annyit tudok, hogy működnek bennünk és a férjem nem mindig komálja Kép
De a lényeg hogy NE AGGÓDJ! Felesleges, a doki meg majd mond okosakat és ha mégsem jó a dolog akkor valahogyan helyre hozza, de akkor meg gondolj arra, hogy végre kiderült és a legjobb úton vagy a babásodás felé.

Sosi! Kép
Annak a fránya negatív tesztnek tényleg mensi hozó hatása van, de most új hónap új esélyek, mindent bele.

Pupy!
Hát amilyen hideg lett még nem volt rajtam a kismamanaci, de amúgy se mutatna többet még egy normál gatyónál, de majd megpróbálok képet varázsolni valahogy.
A héten Buborék is megkapja az első ajándékát, húsvétkor nem voltunk anyuéknál otthon és ők mondták, hogy vegyünk neki utazós kiságyat és azt kapjuk akkor húsvétra és most van akcióban, meg a hétvégén megyünk is haza.

Juca!
Nagyon csini a pocid és azért még a hajléktalanságtól messze vagy, de ne akarjál már szegény stöpszli nyakába még terhet rakni, te csak pihizz, meg élvezd a kismamaságot. Tényleg a róka családot kilakoltattad már?

Mátra, Jucmuc!
nagyon szép volt az a kép és a fordítása, köszönjük, engem nagyon meghatott.

Mindenkinek szép napot!
Üdv: Niki és Buborék

kancellárka

Ha minden jól megy, ma hazaengedik őket. Eddig Andris kicsit sárgácska volt, de már múlóban.
Van tejcije SysyAnyának és a Nagyfiú ügyesen szopizik! Kép

Dél körül jövök!
Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Aniko kedves!
Teljesen megértelek, hogy magad alatt vagy, én sem vagyok ezzel másként. Tök feleslegesen tömik belém a gyogyókat (úgyhogy még bizonyítottan bajom sincs), ami még teljesen ki is üt, és persze amivel szintén nem sikerül. Éjjelente arra ébredek, hogy kiver a víz. A kedvem gatya, iszonyú fáradt vagyok, semmi kedvem semmihez, nem látom a fától az erdőt. Ja és még terhes sem vagyok (most teszteltem egyet, csak a biztonság kedvéért). Nem tudom mit lehet tenni. A témát képtelen vagyok elengdeni. Tudom, hogy attól, hogy nekem rossz, neked, nem lesz jobb, csak azért írtam ezeket le, hogy tudd, tudom milyen szar ez az egész. Szélmalomharc. Én annyira nem így képzeltem, és nem tudom mivel érdemeltük ezt ki. Azt hittem ez egy szép örömteli midőszak, erre egyre szánalmasabbnak és tehetetlenebbnek érzem magam. Pedig lenne minek örülnöm, de nem vagyok képes rá.
Hát azért tartsuk egymásban a lelket, egyszer biztos jobb lesz. Kép

Monyó
Kedves vagy nagyon, köszönöm a drukkokat, majd egyszer biztosan elér ide is. Kép
Te/ti már rendeztétek a soraitokat?

Zsúka!
Kép, de neked még nem szabad kétségbe esni. Kép Az utazás jónak túűnik. Mi is tervezgetünk egy két hetes nyaralást. Nem tudok már jobbat kitalálni.

Sosi!
Kép
Én is teszetltem, és remélem most már megjön. Ez jobban megvisel, mint ha ,megjön. Iszonyúak ezek a hormonok.

Dido!
Drukkok péntekre. Sztem nem lesz semmi gond. Diplomához gratula.

Csibe!
Jövő hét jó. Mikor?

Pupy!
Azért ebből még bármi lehet.

j.
Vendég

Szia Kanci!

KÖszi. Nem Stöpszli nyakába varrnám természetesen az 1 kilót, a lábamon van sok víz, meg a fenekem lényegesen gömbölyűbb :-) Kofa szerint azért, hogy ne bukjak orra ;-P
Rókák minden reggel jönnek, de én hősiesen küzdök!!!
Várom a pocakos képet, mert úgy érzem, hogy egy kicsit felül vagyok reprezentálva itt a topikon.

Sysy!

Várom a fotókat na meg a mesét is :-)

Pá:

Juca

tjuca

Junko! Anikó!

Tudom milyen érzés várni csak várni mindig csak várni! Igazából nekünk a próbálkozás nem az, ami a táblában van, hanem 2004. 08. Tehát nekem is volt jó pár hónapom, amikor itattam az egereket, sőt én mint egy statisztikus jegyzeteltem, valószínűségszámítottam... elvetemült mi? Eddig a saját és más példákból okulva az egyetlen megoldás, amikor megnyugszik valaki. Nálam a teljes káosz volt a nyerő, másoknál a beígért lombik vagy inszem. Az utóbbi talán még azért is jó, mert, ha mégsem jön össze spontán, akkor legalább van esély mesterségesen. Na itt én befoghatom a csipámat, mert én nem jutottam el idáig, de legyen ott a szemetek előtt Brill, Duddu, Stella és a többiek. Én csak egyet tudok tenni értetek, Vatikáni valutát küldeni:-) Ja és azt még nem mondtam, hogy hiszek abban, hogy az én babám akkor fogant, amikor az egyik topiktag Lourdesban járt, és imádkozott az egész topikért. Ezt már akkor megírtam neki, azóta is hiszem, hogy ez az önzetlenség nekem egy kis csöppséget hozott ajándékba. Szóval fel a fejjel, mindenki elnyeri a babáját, csak van, akinek többet kell rá várni, ami nagyon sok szenvedést okoz!

Pussz: Juca

tjuca

Juca!
Az én pocakos képem még mindig inkább horpadás, mint pocak.
A párod jópofa lehet. Az enyém az ilyen hülyeségeket aámtól tanulta el. De imádom őket Kép

kancellárka

Juca!

Köszi.

j.
Vendég

Juca!

Magaménak érzem, amit írtál a lányoknak, úgyhogy köszi.Kép Sajnos kezdek elmerülni a sűrűjében, de valahogy majdcsak lesz. Amikor találkoztam Mátrával, hozott nekem egy békát, azt mondta azért kapom, hogy szerencsét hozzon. Hát azóta simogatom, mert egyszer be fog jönni, és azért mert Mátrától kaptam.Kép

Puszi
zsúka

Sziasztok!
Bár úgy terveztem, majd visszaolvasok és majd úgy írok, reménytelennek tűnik.

Bocsi! NEM MEGY!

Nagyon rövid leszek, mert amíg Emberem szabin van és lefoglalja a nagyfiút, addig amennyit csak lehet igyekszem aludni a mindennapi teendők mellett.

Marci 2006. 04. 27-én dél előtt négy perccel érkezett meg. Nem volt sem nem könnyű, sem nem nehéz szülés. Kicsit mókás volt, hiszen most Apával kettetcskén voltunk, így nem akartam úgy befordulni, mint amennyire egy szülés lehetővé tenné, így elröhögcséltünk. Ráadásul be is nyuszisztam, ezért mégis EDA lett a vége, de jobb is így, mert tudtam figyelni másra is, nem csak a fájásokra. Például arra, hogy nehogy leforduljon Emberem bóbiskolás közben a székéről! Néha megfordult a fejemben, hogy helyet cserélhettünk volna!Kép Amikor nyomni kellett, akkor Emberem kiment, de ez kb 5 perc volt, és már ki is bújt a "kis" Marci. DE a gát ép maradt!Kép Három pici öltést kaptam, de mára már szinte nyoma sincs a dolognak.
Méretei: 3690gr, 58cm, 34-es fejkörfogat, 9/10-es Appgar.
A szopi kicsit nehezen indult, mert a kis lüke csak lenyalta cici tetejét, és aztán néztük egymást, ugyan mé' nem gyün magától a többi.
Kellett két nap, míg belejött. Épp ezért be is sárgultunk kicsit, így néha olyan mint egy kis gumikacsa. Mára már úgy belejött, hogy néha óránként felkunyerálja magát. Addig, amíg kikecmergünk a sárgaságból nem is baj, majd utána rendszabályozzuk a szopikat.

Olivér tündérien fogadta!
Fülig ért a szája, úgy kellett kihámozni a hordozóból, mert annyira bújni akart hozzá.
Az első tali a kórházban volt, hiszen Apával együtt jöttek értünk, hogy hazavigyenek, így nem kis derültséget okoztunk a folyosón kóbórlók körében.
A lelkesedés még töretlen, aztán meglátjuk.

Furcsi a legnehezebb pontja a napnak.
Egyszerre fürdenek. Olivér levetkőzik, be a "kádba", addig Marci a kiskádban gyorsan lecsutakolódik, felöltözik, majd Olivér is felkerül a pelusozóra és öltözik, majd mindenki megy az ágyába, kapja a tejcikét és szunya.
Eddig működik, csak nekünk kell még összeszokni Apával, hogy ne ütközzünk a "tánc" közben, mert így azért kicsit kicsi a fürdő!Kép

Röviden ennyi!
Még jelentkezem, de biztosan ritkábban mint eddig, ám töretlen lelkesedéssel!
Szüléssztori meg lesz, csak egy kis türelem!Kép
És persze képek is!Kép

Puszi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Mátra!
Kérnék egy kis módosítást!!!
Márton Erik a böcsületes, és 04. 27-én született a csibész! Kép
Köszi!
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szioka Mindenkinek!
Latom nemcsak nekem volt kiborulas-programom az este...hat nagyon kiborult a bili az este, azert nem is jottem be tobbetKép
Annyira keservesen tudtam bogni, es olyan nyomorultul ereztem magam, hogy az en draga Tibim mar nem is tudta, mit kezdjen velem. Aztan mikor kezdtem megnyugodni, o jott a javaslattal, hogy ha en is ugy akarom, kezdjuk el minel hamarabb a melyrehatobb kivizsgalasokat. Mert a dragam utanaolvasott, es tudja, hogy a ferfi is egyenlo eselyes a novel az infertilitasra...Hat nagyon meglepett a hozzaallasa, nem is mondta soha, hogy ot is igy megviseli a sikertelensegunk. Ha a doki is benne lesz, akkor hamarosan hozzafogunk a mindenfele vizsgalatoknak. Mert ez az igy nem mehet tovabb!!!
Draga Lanyok! Ne haragudjatok, hogy itt nyavalygok, de nagyon magam ala kerultem, es ti sok vigaszt nyujttok nekem!

Ha egy kicsit jobban osszeszedem magam, meg bejovokKép de most ugy erzem, hogy nem tudok eros lenni...Kép

Szep napot nektek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!

Hááát nem volt könnyű, de azt hiszem mindet visszaolvastam.
De előtte még:

Eszter!
Mégegyszer nagyon sok boldogságot kívánok nektekKép. Nagyon szép méretei vannak Marcinak, és már nagyon várom a képeket, hogy meg is csodálhassuk őt.

Anikó, Juca!
Nem mondta a doki a méhnyálkahártya vastagságot, de holnap után reméletőleg már minden kiderül.

Éva!
Igen már megnyugodtam egy kicsit, mert már úgysem tehetek semmit, ez már eldőlt, hogy mi újság odabent. Csak a várakozás és a bizonytalanság azért nehéz dolog.

Majcsi!
Aranyos vagy, hogy írtál nekem, de rólad is szívesen olvsnánk, hogy mi újság veletek.

Gabi(kis pluto)!
Köszi a megnyugtató szavakat és példát, remélem, hogy nálunk is így lesz.

Juca!
Visszatértem a zöld elmex fogkrémhez, tavaly is az jött be csak majdnem egy ezres egy tubus belőle, úgyhogy lehet, hogy kipróbálom amit javasoltál.
Pénteken mi is Eger környékén bóklásztunk, de Szarvaskőn és Szilváson pont nem voltunk.
Egyébként nagyon szép pocód van, én nagyon irígylem ámKép.
Köszi, a teherátvállalási ajánlatodat, de van rajtad is éppen elégKép.

Norwell!
Köszi a képet a kis pocaklakódról, aki közben szép nagy Kende babává nőtte ki magát.
Elképesztő, hogy milyen bunkó orvosok vannak, szerintem az ilyen a magánéletben is ilyen, hiszen az ember nem tud kibújni a bőréből. De azért az a lényeg, hogy minden rendben veletekKép

Évi!
Dóri tényleg zabálni valóKép, olyan szép kis pofikája van, és gyurmáznivaló kis babaformáiKép.

Anikó!
A bátyám is dec. 24-én született, a névnapja pedig dec. 30-án van, de ő ezt kitolásnak érezte mindig.

Tündi!
Nagyon sajnálom, hogy itt hagysz minket, de ha ez kell ahhoz, hogy megnyugogdjál, és rendbe jöjjenek a dolgaitok én megértem. Hiányozni fogsz, és remélem azért néha adsz hírt magadról.

Zsúka!
SajnálomKép

Angie!
Szörnyű ami a nagynénéddel történtKép.
Mit látott a doki?!?!? Eljött a ti időtökKép?!?!?!

Brill!
Várom, hogy mit mond és lát ma a doki nálatok?!?!?!!?
És remélem már jobban vagy, és kifelé mész a náthából!!!

Dudu!
Ugyanmár, rád nem lehet haragudniKép
Örülök, hogy minden rendben az IkrekkelKép.

Judit!
Sajnálom, hogy megjöttKép, és sajnálom a férjed eredményeit is, de ahogy a többiek is írták, ezen manapság már lehete segíteniKép.

Mátra!
Örülök, hogy elmúltak a fájások. Mikor kell kontrollra menned?
A nyelvel kapcsolatban teljesen egyett értek. Még előttem is előttem áll a nyelvizsga, mert az 1. diplomát már olyan régen csináltam, hogy ahhoz nem kellett még. És ez hiába kiegészítő mégis kötelező egy közép "c2 nyelvizsga, csak nálunk meg van szabva, hogy milyen nyelvből lehet, és melyik nyelvizsga központot fogadják elKép. Úgyhogy majd habefejeztem a diplomamunkám, jöhet megint az angol tanulás, pedig már olyan elegem van mindenféle tanulásból, csak az eddiggi évek munkáját nem akarom, hogy kárba vesszen.

Syry!
Gratulálok a húgodnak, és nagyon drukkolok, hogy nálatok is hamar bekopogjon a gólyaKép!!!!!!!

Lányok!
Én mindig benne vagyok akár a taliban akár a mozibanKép, sőt már alig váromKép

dido

dido
dido

Sziasztok Lányok!

Eszter!
Nagyon örülök,hogy jelentkeztél és hogy minden rendben nálatok!Kép

Junko!
Köszönöm a kedves szavaid!Nagyon sokat jelentenek!
Annyit gondoltam rád megmondom őszintén,mert amikor az ultrahangon voltam és mondták azokat a dolgokat amit neked az első clostys honapodban(tüszőfolyadék,nyálkahártya vastagság,együtt lét jo időben stb.)
akkor teljesen az jutott eszembe,hogy de szép meg de jo csak semmi jelentősége!
Ezek az érzések sajnos nem kordinálhatok legalább is én igy érzem!Egyre kevesebb a hitem és egyre inkább elérhetetlennek tűnik ez a dolog számomra!De én még adok egy sanszot ennek a dokinak és ha nem mond valami meggyőzőt amitől leesik az állam akkor megyek a Dévaihoz nem huzom tovább az időt!Nekem már volt lombikom és nem olyan borzalom mint ahogy riogatják az embert vele!
És ha nincs más hátra akkor vállalom megint!
Neked nem javasolták esetleg a lombikot?

Sosi!
Köszönöm!Aranyos vagy!
Azon gondolkodtam,hogy mennyire megnyugtato volt amit olvastam tőled és az orvosom meg akinek ez lenne a dolga ő meg csak a frászt hozta rám!
Nagyon sajnálom hogy megjött neked pedig igéretes volt a görbéd nagyon!

Dido!
Nagyon várom a pénteket!
Szoritok nagyon!

Zsuka!
Köszönöm,ma már kicsit jobb a kedvem!
De ebbe már bele vagyok gágyulva teljesen!

Kanci!
Köszi neked is!Ari vagy!

Juca!
Köszönöm a tanácsaid és én is teszek az ügy érdekében!
Ugy néz ki a jövöhéten megyek Ausztriába és a Kertneren a főtéren van a nagytemplom és elmegyek
gyertyát gyujtok és imádkozom mindannyiunkért!Amikor 5 honapos terhes voltam akkor voltam ott és imádkoztam hogy minden rendben legyen a szülésnél és a kisbabámmal, és amikor már pár honapos volt a kisfiam akkor visszamentem vele és megköszöntem az égieknek hogy meg kaptam amit kértem!
Én is hiszek Istenben és most ujra megprobálom,hátha meghallgatnak ujra!

Jucmuc!
Sikerült megvenned a dolgokat?

Bocsánat ha valakit kihagytam!
Késöbb még jövök!

Puszi mindenkinek!
Olyan jo hogy vagytok nekem!!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, de most nem tudok nagyon visszaolvasni. Nagyon sokat írtatok, és nekem most rengeteg a dolgom. Sajnálom, akiknek megjött. Tudom, milyen rossz érzés. Remélem, hamarosan mindannyian átéljük, akik nagyon szeretnék a babát, hogy nem jön meg. Én már nagyon várom.

Anikó!
Mi van Ausztriában, ahol jártál? Én is szoktam imádkozni otthon, vagy reggel a metrón mindannyiunkért itt a babaneten, hogy mindenkinek jöjjön a baba minél előbb.

Én most jötten vissza a dokitól. Kicsit izgultam, mert három napja már van tojásfehérje, és éreztem szurkálásokat is, és féltem, hogy már repedt a tüsző, aztán mi jól elbújtunk a férjemmel egymás elől ebben a ciklusban. A doki bácsi hüvelyi UH-val nézelődött, és hát ő is megijedve mondja, hogy lehet, hogy elment? Nem talált semmit a jobb oldalon (ott, ahol legutóbb látta a növekvő tüszőt). Aztán átment a baloldalra, és nagy felsóhajtás után már mutatta is a 20mm-es tüszőt. Azt mondta, hogy a méhnyh is gyönyörű. Ma este még nem szabad összebújni, csak hajnalban, és utána rendesen. Jövő héten néz progi szintet. Hát egyelőre ennyi, úgy tűnik, hogy eddig teljesen egészséges vagyok. Reméljük, a petevezetékem sincs elzáródva, és ki tud jönni a petécske. Izgi! Majd meglátjuk!

Didó!
Már nagyon várom pénteket. Sajnos én aznap nem leszek, de szombaton vagy vasárnap mindenképpen be fogok nézni, hogy mit mondott neked a doki.

Most többre sajnos nincs időm, de mindenkit puszilok!
Vendég

Sziasztok!

Ma jöttünk haza a kórházból. Köszönöm a sok gratulációt, csak végigfutottam rajtuk.Kép
A párom véletlenül a másik topikba írt, pedig, mindtam, hogy ide írjon, de hát az apai izgalom... KépKép
De látom, észrevettétek és ez a lényeg.

Majd írok beszámolót is, ha lesz egy kis időm.

Puszi mindenkinek
Adri és Levi baba
Kép

Kép

Kép
adriana

Adriana!

Örülök, hogy jól vagytok.Kép
Bővebb beszámolót azért várunk ha egy kis időd lesz.
A fiad pedig már most szívtipró, egyszeűen tökéletes.Kép

Vigyázatok magatokra!

Angie!

Nagyon jó híreket kaptál a dokitól, úgyhogy hajrá! Húzzatok bele hajnalban.Kép

Zsúka
zsúka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: