A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Már elárasztalak titeket Dénes képeivel Kép, de van 3 új kedvenc fotóm a kispocokról, a huncut, a nevetős, meg a grimaszolós, megosztom veletek is! KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!Kép

Köszönöm szépen a köszöntéseket!Kép Druszáknak utólag boldog névnapot kívánok!KépKép

EnikőKép
Örülök, hogy Viola jobban van már!!Kép
Kötözöttsonka - jóóó hasonlat!KépKépKép

ZsuzsiKép
Nagyon édi Dénes!!Kép
tök jó lenne, ha együtt pancsizhatnának Botival!
Sajnos nekünk nem jók az időpontokKép - Boti 10-kor szopcsizik...
Pedig nagyon szertném vinni, gondolkozom a megoldáson...

Nektek már küldték a liberós teknőst? Vagy az nem az a képen?

Pusz, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Helló!

Zituska, igen, ez Libero teknős, de nem nekem küldték, hanem a sógornőmnek küldtek kettőt, az egyiket megkaptuk. (Neki sem érkezett meg jó sokáig, aztán telefonon vagy e-mailben reklamált, mondták neki, hogy már elküldték, ezek szerint nem érkezett meg, küldenek másikat. Erre egymás után megkapta mindkettőt. Kép )

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Háj csajok!

A zúgy volt, hogy ma igancsak pörgős napunk volt. És olyan szép idő volt, hogy isten elleni vétek lett volna itthon csücsükélni, ezért a nyakunkba kaptuk a várost és Újszegedet!
A Ligetbe már elég májusegyes filing van, ami nem a rostonsült illatában tetőzik hanem a vidámparkban és a többszáz forintos "játékokban"! Nem kérdeztem, mi mennyi, de el tudom képzelni.... Na nem mintha valamire is felültetném a csajomKép

Zsuzsi: Nagyon szép a DénesedKépKép Annyira gyönyörű gyerek, nagyon jól sikerültKép

GErika. Drukkok mennek a házhozKép

Zitacicu: Örülök hogy találkoztunkKép Nagyon szépek az ikrekKép Azóta Bogi rágja a fülem, hogy ő iker tesókat szeretne, sehogy sem érti, meg hogy ez nem rajtam múlikKépKép Hja és azt szeretné, hogy mindkettőnek Viola lenne a neve és fiúk lennénekKépKép ImádomKépKép

Na jóccaka, szép estét mindenkinekKép

E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt mindenkinek. Enikö,én is örülök hogy taliztunk.Viola mennyi idös?Olyan nagy baba.Gondoltam most lesz idöm netezni erre Norbikám felébredt most itt feszeng a kezemben.Ja.3510gr!!!!Majd sétálhatnánk együtt ha van kedved.Nálunk a séta még nincs kialakulva,csak most vittem ki öket másodjára.,de majd megbeszéljük.Tegnap én akartam lefektetni Mátét de addig orditott mig japa nem jött.Igy hivja az apját.Szegény Norcinak fáj a pocija.Ö most kizárolag az anyatejgyüjtös tejciböl kap pótlást,mert Niki nagyon pöttyes és nézzük hogy az általam elfogyasztott tehéntejtöl e.Ugyhogy nekem most nuku tejtermék.Az a baj a gyüjtövel hogy nem tudom honnan szárm.a tej.Niki békésen alszik neki nem fáj a hasa.SZEGÉNY NORBI!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Dancsi! Nektek meddig kellett használni a lila ecsetelőt? Mert nem emlékszemKép

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

SziasztokKép

Voltunk horgászni a párom 16 darab pontyot fogottKép Csak 1et hoztunk haza egy szép nagyot 3,2 kilósat, de így is,fél délután halat puceváltam meg főztem a hallétKép

A csajok jól vannak a Violát már ledugtam aludni, a Bogi még ébren mindjárt megyek olvasni neki mesétKép Viola már egyre többet jár, egyedül, igaz, hogy esik kel, de hát ez ilyenKép De nagyon akar és olyan nagyon boldog amikor jár, hogy az valami hihetetlenKép

Zsófi: Nekünk annó valami rózsa vagy nemtommilyen olajat kellett használnunk ecsetelésre. Pár nap alatt pikkpakk elmúlasztotta a probmélátKép Ez a lila valami új?

Zitacicu: Viola február 4.-én volt 1 éves azaz most lesz 15 hós. Hjaja nagy baba 12,5 kilós és 82 cm hosszúKép Tök jó a súlya a NorbinakKép Nagyon szépen gyarapodnak az ikrekKép
Sétában benne vokk, bár mi inkább jáccóterezünk márKép Mátéval együtt négyesben esetleg (Te, Máté+ikrek)? Hova jártok/nak Máté meg apa, melyik játszóra?
Norbinak jobbulást+++++++++++++++++++++

Szép estétKép
Enikő

ceniko
Szeged

Zsu,
én sem emlékszem már rá!

Tudom, mindig csak panaszkodom, de basszus, Jozsó megint lázas, a tököm kivan. Semmi egyéb tünete nincsen. És a változatosság kedvéért én is lázas vagyok. Nálam valszeg - legalábbis remélem - idegi alapon van, anno vizsgaidőszakban a húzósabb vizsgáim előtt is gyakran belázasodtam.

Tesóm szerint a foga csinálja, mert az ő kisfiánál is ez volt annak idején. Dokink szerint hetekig a fog nem csinálhatja és azt mondta, elfogyott a tudománya, még egy utolsó antitibikum kúra és ha erre sem reagél, akkor teljes kivizsgálás, mint vérkép, orr-torokváladék, stb......

És azt hiszem a bölcsit itt és most fejeztük be. Kép Kép
Vendég

Dancsi: Hát nem irigyellekKép Jobbulást Nektek, mindkettőtöknek!
Adsz valami immunerősítőt Jozsónak? A grépfrútmagolajat nem csak én, hanem sokan mások is nagyon dícsérik! Egy próbát Nektek is megérne.... Csak egy 5let volt, nem tudok mit mondaniKép Nagyon sajnálom és fel a fejjel!!!
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő,
asszem most már kipróbálom a csodaszeredet!

Jozsó olyan édes volt tegnap. AMikor észrevettem, hogy lázas, elkezdtem sírni kínomban, ő odabújt hozzám, simogatott és puszilgatott.

Meg jól megszívatott. Eltűnt az emeleten, de úgy, hogy a lépcső le volt zárva. Sehol nem találtam. Rohadtul megrémültem, már apukámat akartam hívni, hogy megszökött az unokája, amikoris kacagva kiugrott a szekrényből. Percekig ott gubbasztott bent, és meg sem nyikkant. Kép

És már irtó nagyfiú, tegnap, meg ma is vagy 1-1,5 órát _egyedül_ eljátszott a szobájában. Mondjuk azt nem részletezném, hogy mekkora kupit csinált, még a ruháit is kidobálta, de legalább elvolt egyedül.

Ja és Boldizsár tegnap megfordult. Hátról hasra. Kép
Vendég

ENIKÖ!!Mi a tescohoz közeli játszóra járunk.Közel van be lehet zárni.Ha neked is jo oda mehetünk.Majd ha kicsit jobb idö lesz mert a törpékkel még nem nagyon lehet órákat kint lenni.(asszem)Szerintem 1 2hét.Rohanok idö nincs soha semmire pusza

Kép
Kép
zitacicu2

Zsuzsi! Gyönyörü baba Déneske! A képen nagyon tetszik a fürdő is, nem gondoltam ilyen szuperul megcsinálták! Majd mi is ki akarjuk probálni valamikor.

Orsi 10,8kg és 91,5cm. Már a bölcsiben alszik 1 hete, semmi gond nem volt, elötte napokig beszéltünk róla, hogy most már ott is kell aludni mert tovább dolgozok. Amugy féltem mert sosem aludt még el csak velem és csak a saját ágyában, de semmi gond nem volt.
Netezni megint csak nincs idöm általában.
Munkát is keresek mert bizonytalan a helyem, szóval van mivel foglalkozni. A háznál várjuk a bank elfogadja hogy kész az 55% és adja a hitelt végre. Ajtó, ablak bent van, tetö rajta, bádogos is végzett. Nemsokára kezdik a villanyszerelést, szóval jó lenne még az idén kiköltözni.
Ja, megbizható burkolót ajánlhattok!

Ha már nem lesz munkám majd én is megyek megint talira, ha még szivesen láttok.

Dancsi! Jobbulást!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Voltunk kint Bogival a Ligetbe, a tömegtől herótom volt, viszont a Szilánk szervbezésében 14 órától fellépett a Grmmbusz gyermekszínház és az valami zseniális voltKépKép Tavaly mikuláskor és ők adtak elő egy 1 órás előadást, soksok zenével és nagyon szuper humorral! Egyik legjobb mai magyar gyermekszánház(szvsz)Kép

Karmen: Hideg vagy megeburkoló kéne? Örülök, hogy nem volt gond Orsival! Milyen jellegű munkát keresel és milyen területen? Nagyon drukkolok,h találjál....és a házhoz is drukkolok!++++++++++++++

Zitacicu: Naná, hogy jó, majd megbeszéljükKép Emilcímem a profilombanKép

Dancsi: Cukorfalat a JozsódKép
Én nem nevezném csodaszernek, de nekünk tényleg bevált. Nem mondanám ha nem használt volna!

Közérdekű:
A Németh cirkusz az Izabella híd lábánál május 7-ig várja az érdeklődőket! Én elviszem majd Bogit a héten 3.-ka után, akkor vizsgázik apánk kreszre addig nem ér rá, mert tanul (vagy valami olyasmiKép) Délután 3tól és 6tól vannak az előadások melyek 90 percesek. A felnőtt jegy ára 1200 ft a gyermekjegy 2-14 éves korig 1000 ft!

Akartam még valamit de szita az agyamKép, nem jut eszembe. Mennem kell...puszka
E

ceniko
Szeged

SziasztokKép

Találtunk magunknak egy szupi kis lakást, csak közvetítőt kellene találnunk, aki elintézi nekünk a hitelt de nem horror áron. Ja és aki nem ver átKép

Ráadásul gyorsan le kellene foglalózni, mert van rá több vevő isKép

Katica átált a 10 perces szopikra remélem nem azért mert kevés a tejem.... Bár lehet akkor nem aludna éjjel 7+2,3 órátKép

Pankaszáj: Bencével vitatkoznak már egy órája, mire Panka könyörgő hangsúllyal:
-Bence! Csak ÖT percig....nem lehetnél valaki más?

Másik:

Öcsém szabadszájú kamasz, sétálnak a Dunaperton Pannával, aki persze nem fogad szót,
Öcsi:
-Panka ha nem fogadsz szót beleb@szlak a Dunába!!!
Mire Panka vállvonogatva:
-B@sszál bele ha annyira akarszKép

Benceszáj:
Vizsgázni voltam, Bence Orsival nézték a lovakat a cirkusznál, amikor odaértem. Orsi szól Bencének, hogy megjött anya. Erre Bence ránéz a lovakra, és megkérdi:
-Melyik?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Karmen: megeburkoló=melegburkolóKépKép

ceniko
Szeged

Enikö! Nem tudom mi a különbség. Aki a csempét a falra és a padlóra letenné olyan kellene preciz, megbizható, még jobb lenne ha olyas valaki aki segitene megtervezni milyen legyen a mintája, lenne elképzelése az ilyenre hogy mutatna jól.

Zsu! jót nevettemKép

Vidámparkot Orsi is nagyon élvezte, kezdtük a lassú kisvonattal, aztán a végén már a sárkányon ült a hullámvasuton, majd hajtogatta hogy ö rá akar ülni arra a gyorsan mozgó, forgó valamire amiben fejre is állnak-ill. ülnekKép(én csak hánytatónak hivom). Meggyöztem ehhez még kicsi, ezek után a bikával nyaggatott, talán még ehhez is nönie kelleneKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Így kidőlt Bogi a nagy vidámparkozásbanKép
Kép

Karmen: A hidegburkoló a járólapot, csempéket teszi le a meleg burkoló meg a melegburkolatot (szőnyeget, lamináltat, parkettát)

Zsú: Imádom az öcsédetKép
E

ceniko
Szeged

Zsu! Nem semmi dumagépek vannak felétek sem.Kép Milyen a lakás? Mennyiért, ha nem titok?

Karmen! Örülök, hogy Orsinak nem gond a bölcsi.Kép

Lindikémet reggel 7kor (!) én keltettem, mivel már folyt a kaja.Kép Utána még aludtunk. Kissé nehézkes indulás után (ilyenkor apa szinte 3. gyerekKép), kimentünk a Ligetbe. Lottuska felült 3 körhintára, élvezte nagyon, elég nehéz volt egy-két forgóról lebeszélni, hogy majd akkor ülhet fel ha nagy lesz, azt már nem tettem hozzá, hogy olyan nagy, hogy anyád nálkül jössz kislányom, mert ha ránézek is kitaccsolok.Kép
A Fasorban ebédeltünk, Lindike meg az autóban, rendi volt, mert mire kihozták a kajcsit, pont kész lettünk.Kép

Ja, arcfestést is kipróbálta a csajom, és így mulatott:
Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda, ajjjaj rengeteg ilyen beszólás van....

A lakás 1+2-es, felujított, a etrótol és a népligettől 5 percre az üllői út mellett, és 9,6 milkó, bár szvsz ha látják hogy komoly vevők vagyunk talán még alkudható....

Katica 3 óta a kezemben, már kicsit kivagyok főleg hogy tanulnom kéne....
ááááá

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Akkor én is teszek fel pár vidámparkos képetKép
Kép
A kiscsávó nem hozzánk tartozikKépKép
Kép

Melinda: Nagyon jó lett az arcfestés, én messze elkerültem, nehogy eszébe jusson a csajomnakKép Tök furi volt, hogy nem volt hiszti elszállós lufiértKép Kaptunk egy szilánkosat meg egy narancssárga fideszeset, pirossal nem akartam égetni magunkatKépKép szal 2 lufi bőven elég volt...meg kajáltunk is, és felült egykét dologra + a színház (az tetetszett neki a legjobbanKép)

Zsú: az én csajaim sem voltak ma topponKép Viola is extra nyekergős volt, Bogi is, de lehet, hogy csak a délutáni alvás elmaradása miatt!

Jóéjt
E

ceniko
Szeged

Enikő:
Mi voltunk cirkuszban.... Hát... nemtomKép
De a Vandinak tetszettKép
Nina
nina74

Üdv!
Zsu, ez tényleg nagyon jó ár lenne a lakásért. Küldök mélben neked egy nevet és egy mobilszámot, hívd fel, és segíteni fog, hogy kit keress. Õ egy nagyon jó ismerősöm, de ő nem intéz hiteleket, de tud neked segíteni!
Puszi.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Nagyon aranyosak a csimoták!Mi is voltunk kint a Ligetben tegnap-1 év múlva már gyerekkel mehetünk majálisozniKép Tök jó leszKép

Exi!
Te ezen a héten kezded a CTG-t?Nekem tetszett,már várom a csütörtököt amikor megint megyek-ha addig még egyben leszünkKépKép

Zsu!
Biztosan lemaradtam valamiről...miért költöztök Pestre?

Ha nekem kell majd vinni Kittit cirkuszba,nagyon fogok szenvedniKépMár gyerekkoromban is utáltam a cirkuszt(bár otthon biztosan csináltamKép )

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Jó reggelt!

Nina: Naaaa, mesélj milyen voltKépKép Lent lesztek a jáccón ma délután? Ha nem fog esni elnéznénk...hány óra fele mentek le?

Kinga: Én is nagyon fogok szenvedni de a gyerekért mindentKépKép

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő:

Lennt leszünk, ma nem tudom pontosan mikor, mert itthon van Vandi, és az alvástól függ.De gondolom olyan fél öt tuti.Majd mesélekKépKépKép
NIna
nina74

Üdv!
Kinga, igen, szerdán megyek először. Nagyon fúrja az oldalam a kíváncsiság.
Tudod, mondtam csütörtökön, hogy a doki megkérdezte, hogy nincsenek-e fájásaim, ha máshol nem, ott bizti kiderül. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
aranyosak a gyerekek.

tiszta cicki, tegnap délelőtt azon gondolkoztam h. mi a francért van ünnep, délután meg beletörődve elvoltam, most h. írtátok liget, stb. eszembejutott...
nem is vagyok elvarázsolva, mi? húúú degáz...Kép
még az is megfordult a fejemben h. tuti nics is ünnepnap, de mivel zárva vannak az üzletek...
úgy voltam vele mégis.

a gyerkőc ruháit meddig kell külön mosni?
Vendég

Zozo,
én kezdettől együtt mosom a mienkkel Boldi ruháit, Jozsóét kezdetben külön mostam, de csak pár hétig.

Jozsó újból belázasodott, tegnap este kezdődött és mostanra sikeült levinni. És én is beteg vagyok, lázas, rekedt, ésatöbbi.......
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, régen voltam már...és megint betolaxok... Kép

Kérdés: Van valakinek eladó Baby Björn kenguruja???

Ha igen, az emil címem a nevemre kattintva látható, küldjetek légyszi emailt. Köszi, köszi...

KépKép
türelmetlen_mama

Dancsi!
köszi, dejóKép állandóan szinte üresen ment a gép.

jobbulást nektek, Jozsó nem javul?

Én is rosszul vagyok, de csak allergia, majd ősszel nem lesz semmi bajom... győzzem kivárni.
Vendég

Zozo,
Nem, nem javul, egyre szarabbul van, holnap veszik le tenyésztésre a mintákat. Semmi tünet, csak lázas hetek óta, elesett, nyűgös, semmit nem eszik, csak tápit, Danonimot, kekszet, Boci sajtot, meg Kinder Pinguit. Hetek óta ez a menüje.

tegnap voltunk a barátainknál kerti bulin, ott még jól volt, amikor hazaértünk vettem észre, hogy lázas megint
Vendég

Sziasztok!
Utólag is köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést!!!!!
Mi jól vagyunk, Márk már szinte szalad, csak az a baj, ha lent vagyunk szinte sose arra akar menni amerre én. Ha meg másik irányba irányitom, akkor képes leülni, lefeküdni, és hisztizik! Nem lesz egyszerű gyerek sose, úgy érzem.

Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy a 15 hós oltásból van e fizetős? Illetve, hogy kötelező védőoltást szerintetek itthon be ad e az orvos? A 15 hós oltás az két injekció?
Köszi.

Dancsi!
Köszi a lépcsős infót. Van egy asztalos ismerősünk majd megkérdezem, Õ csinál e lépcsőt. Ha nem, akkor lehet, hogy majd elkérem az asztalosotok számát.Mindkettőtőknek jobbulást!!!!!

A múltkor irtatok itt a különböző burkolatokról. Akkor hálószobába, illetve gyerekszobába mit javasoltok? Padlószőnyeget???
Zita
zita_29

Zita,
Nálunk laminált van a hálókban. Előnye, hogy könnyű tisztán tartani és nem allergizál. De nekem speciel nem tetszik, meg minden nedvességnyom meglátszik randán rajta. Hátránya még, hogy hideg, kell rá úgyis szőnyeg.

Én mostani eszemmel a hálókba szőnyegpadlót tennék. De csak a gyerekek 3-4 hós kora után, mikorra a mindennapos nagy bukásoknak vége. Nálunk mind2 gyerek hányós fajta.
Vendég

Zita,
vagy leginkább parafát, csak az drága.
Vendég

Dancsi!
sajnálom Jozsót, én mikor ovis voltam akkor voltam állandóan beteg, de annyit h. erre emlékszem is.
azért remélem Jozsó gyorsan kimászik belőle.

én útálom a szőnyeget, por allergiám is van, eltüzelném legszívesebben az összesetKép

Zita!
nálunk laminált van és rajta egy pici szőnyeg.

laminált(nekem nagyon tetszik, vizeslábbal még nem próbáltamKép)
Vendég

Zita: gyere át hozzánk kukkold meg milyen lett a gyerekszoba lamináltjaKép
Nekem nagyon tetszik, bár valóban hideg. Kis szőnyeg mindenképpen kell rá, főleg ha a gyerekek játszanak fel ne fázzanak..... A parafa burkolat nekem is nagyon tetszik, csak az a baj vele (azon túl, hogy drága) hogy állati ronda színekben kapni csak...szal olyan színbe nincs (legalábbis én nem láttam sehol) ami nekem tetszene!Kép
Hálóba én padlószőnyeget tennék, olyan vékonyabb tipusút, az könnyen tisztítható egy jó porszívóval.

Zozo: Jobbulást az allergiádnak! Mit szedsz rá?

Dancsi: Nektek is jobbulást, bakker mi lehet Jozsóval? Ennyi ideje semmi tünet "csak" láz, megáll az ész!!!!!!!!!!!KépKép

E

ceniko
Szeged

Enikő!
Zyrtec (2évig nem szedtem) már nem bírtam tovább nélküle, igaz így sem vagyok tünetmentes, de aludni tudok.
meg KAlcium, nem tudom h. ezt lehet-e túladagolni ha igen akkor nekem már sikerült, irdatlan mennyiséget szedek.
Vendég

Üdv!
Zita, elvileg a háziorvos a legújabb szabályok szerint háznál nem adhat be oltást. Azért elvileg, mert ettől függetlenül van olyan, aki megcsinálja...legalábbis én hallottam ilyenről is.
Burkolás: épp most olvastam vmelyik hirdetőújságban, hogy a padlószőnyegnél sokkal kevesebb a szálló por, mivel az magába szívja, míg a parketta (akármilyen is), nem, tehát egyik se jobb, mint a másik, talán annyival, hogy a szőnyeget kitiszítózod, a levegővel viszont semmit nem tudsz kezdeni. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Zozo! én kezdettöl a mienkkel mostam.

Nina! köszi hogy rámköszöntél!! Ugye könnyebb lett volna ha már én is láttalak volna korábban, meg Vandit se nagyon ismerem.

Zsófi! Mi az egyik banknál vettünk fel hitelt, azért ott mert elég volt egyikünk min. béres jövedelemigazolása, nekem a GYED-röl már nem is kértek. Jutalékot igy nem is kellett senkinek sem adni.

Zita! nem tudom az új oltás milyen, de tavaly még 1 szuri volt. Akkor nem volt fizetős helyette, én akartam venni, 2 hónapig nyomoztam, Orsi igy csak 17 hósan kapta meg.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen:
Persze, mert mindíg a férjeddel találkoztamKépKép
Nina
nina74

Rika: Írtam Neked az Iwiwen egy üzit. Kukk megKép

Nina: Voltunk felétek de nem voltatok lentKép!
Meséld már el légyszi milyen volt a cirkusz. Pénteken megyünkKép Bár az a bűz ami az állatokból árad nem valami bizalomgerjesztőKép

Pusz
E

ceniko
Szeged

Enikő:
Nem tudtunk lemenni, mert giga hiszti volt.
Holnap? 4-től lennt leszünk ha nem esik.
Nina
nina74

Enikő, bejelöltelek iwiw-en! Kép
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Exi!
Milyen volt a CTG? Ha visszaértél,írd megKépÁllítólag nem lehet garanciának venni a vele kimutatott fájásokat.Az egyik ismerősömnek nem mutatott semmit és pár órára rá megszültKép
Elkezdtétek a kipakolást,festést?

Én a parkettára szavazok.A padlószőnyeg nagyon hajlamosíthat az allergiára és sokkal nehezebb takarítani.Az egy dolog hogy felporszívózza az ember,de az atkák benne maradnak.A gyerekek sokat mászkálnak 4kézláb-nem hiszem hogy jó nekik beszuszogni az összes port és atkát a padlószőnyegbőlKép Persze ez csak az én véleményemKép,sokan szeretik a padlószőnyeget.Nemrég egy házban láttam lerakva parafa padlót.Csak pár éves volt,de úgy nézett ki mint egy agyonhasznált linóleum.Nem tudom hogy a minősége miatt vagy speciális takarítást igényel..iszonyatos volt.

szszkinga

Sziasztok!

Rika: Átmentél?Kép

Zsuzsi: én is Téged Kép

Nina: okés akkor ma...ha nem fog esni....

Viola ma nem giga, hanem mega+giga hisztiKép Vagy nyekereg vagy ordííííííííít, ez a kettő közül lehet választaniKép kész vokk

puszka
enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Mi is itt vagyunk,Barni esténként óránként fennvan cumizik a cicin!

Ha nem hagyom úgy óóóóóóóórdíííít hogy csak na,attól félek hogy átkopognak a szomszédok!!

Különban ha ez nem volna semmi baj nem lenne a gyerekemmel!!!

Járt már így valaki?????
A sima cumi az nem kell neki!!!

Enikő,nincs időm visszaolvasni kicsi lányod jobban van már????

Puszancs:bibi

Kép
bibi226

Üdv!
Kinga, amit írtam, azt olvastam. Én mondjuk jobban szeretem a padlószőnyeget, mert atkátalanítani lehet, ugye szőnyegtiszítás, de a szálló porral tényleg nem lehet mit kezdeni, sajnos. Kép
CTG: reaktív. Kép Szóval egyelőre semmi jele, hogy ki akarna jönni... Holnap megyek áramlásvizsgálatra. Meg kapok receptet, mert megint gomba volt a hüvelykenetembe...sebaj, ezt a kis időt már fél lábbal is kibírom! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
Ha az a fél láb olyan lenne mint az enyém,akkor nem bírnád ki rajtaKépOlyan vizes vagyok mint a franc és pár napja már fáj is a lábfejem rendesen.Szerintem több lityi víz pang bennemKép Szerencsére egész terhesség alatt semmi problémám nem volt,ezért aztán ezt kibírom.

Lányok!
Nektek is volt olyan hogy a babóca mozgásával beindult a tejtermelés? Velem ez történt.Először meglepődtem hogy mi a francért nedves a pólóm.Aludtam éppen délután és azt hittem hogy valahogy odafolyattam a nyálamatKépDe kiderült hogy nem az történtKépKép Tök vicces voltKép

Bibi!
A szomszédokkal ne törődj! Azokon ne rágódj! Biztosan ők is tudják mivel jár egy kisbaba.Persze jó lenne ha hangtompítót lehetne rájuk szerelni,de olyat még nem árulnakKép

szszkinga

KépKép

Kép
bibi226

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: