A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsuzska!

Ez is egy vélemény ,nincs veled semmi gond.Ez nem oszt -nem szoroz a népszerűségenKép
csak tényleg a pocakosokra való tekintettel nem szoktunk negatívkodni.
20170114224602

Jucusmamus

Igazad van . Erre nem gondoltam. Elnézést kérek a pocakos mamiktól ha valakit megijesztettem.

Zs
zsuzska75

Bog, írtam már 2x is mesékről, meg gyerekműsorról is, és a szerkesztőm nem volt elragadtatva, hogy ez egy felnőtt újság blablaKép de majd megpendítem! mert igazad van, Bubó nem gyerekmese! és valójában a Tom és Jerry se, bár ez olyannyira a szocializációnk része, hogy nem jutna eszembe fiamat letiltani rólaKép

votiv 8)
votiv

Zsuzska!
Köszönöm a dícsérő szavakat a gyerkőcökre! Kép
Hogy milyen a két év??? Hááát, mit is mondjak...szerintem nem nehezebb, mint a 3 (ezt a verziót barátnőméknél látom Kép), de nem könnyű az tény: ami most nehéz, az az, hogy Petra már tök jól eljátszana néha egyedül a dolgaival, de persze Donit is mindig az érdekelné...mászik oda, rombol, Petra síkít, ordít, durvábbb esetben lök...Doni sír, megijed, durvább esetben harap...Kép...és amilyen mázlim van, kikaptam két igazi eleven "zsákbolha" gyereket, ami egyébként tök jó, hogy ilyenek, mert imádom bennük, csak ne az én idegeimet nyúznák vele napi 24 órában Kép...egyébként meg Anyukám rengeteget segít, nélküle már nem is tudom mi lenne...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
Szerencsére nálunk csak 3 adó van, így nem kell sok mindentől eltiltanom Petrát, és szerencsére egyenlőre őt is csak az estimese érdekli (pl. hétvégén délelőtt eszembe sem jutna neki bekapcsolni az rtl-t vagy a tv2-t), ami tényleg tök jó, csak ez a Bubó ne lenne...Nem lehetne írni valahová az m1-be, hogy vegyék észre magukat???

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka
Nekem az szól a 3 év mellett, hogy akkor a fiam már ovis lenne, tehát délelőtt csak a kicsié lennék. 2 év mellett meg az szól hogy jobb a kis korkülönbség mert jobban tudnak majd együtt játszani, és ha az ember túl van a nehezén akkor tényleg tök jó lehet a gyerekeknek
zsuzska75

Meg azért sem negativoskodunk otthon szülés ügyben, mert mindenki maga dönti el, h mi jó neki. Egyébként inkább beszélgessünk B. Spearsról, aki kórházban szülte meg az egészséges gyermekét, és jónéhányszor fejre ejtették, és ettől valszeg maradandó agykárosodást szenvedett. Neki meg joga lett volna a normális ,értelmes felnőtt élethez. Ehelyett olyan hülye lesz, mint az apja és az anyja.
Sztem egy pocakos sem ijed meg attól, h vannak babák akik meghalnak. Ugye nem??? MErt ez tény. Ki ezért, ki azért. Sajnos, ha nem beszélünk róla, attól még megtörténik.
És én sem tudok semmit az otthonszületett babáról, aki meghalt, viszont pont akkor volt a nagy botrány a szt imréről (2 baba halt meg egymástól nem sokkal), mikor én voltam bent a kórházban, tehát, SAJNOS, a kórházban sincs 100%-ig biztonságban sem a mama, sem a baba, akkor meg nem tökmindegy????
és, nekem van egy barátnőm, akinek a fia azért halt meg 7 hónaposan, mert a doki a kórházban egy nagy SEGG volt!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ja, és utólagos engedelmetekel megpendítettem egy ismerősömnek, aki a "Vendég a háznál"- nál (húú, de hülyén hangzik így Kép) dolgozik, hogy netes babamamatali lesz nálunk és nem érdekli-e a téma. Egyenlőre csak annyit mondott, hogy érdekli, ez még semmit nem jelent...meg persze ha eljön az sem, mert ha senki más nem akar "szerepelni" én nyilatkozom szívesen, és ugye ez csak rádió, szóval nem látszik, hogy ki van a háttérben Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ZSanci!

Jól szóltál!Viszont Schobert Rékáról senki sem szólt semmitKép,pedig nekem annyira nem....
20170114224602

Zsuzska!
Ebben a 3 évben ne légy olyan biztos! Mármint az oviban...Kép nem akarlak elkeseríteni, de én most minden nap azon izgulok (még egy jó hónapig), hogy a 3 éves lányomat felvegyék az oviba szeptembertől...merthogy 10 hely van, és legalább 30 gyerek Kép
Meg az se biztos jó, vagyis biztos hogy nem jó, ha akkor születik a kicsi mikor ő épp közösségbe megy...akkor neki is arra van szüksége, hogy minél többet Veled legyen...még ha ez Neked nagyon fárasztó is...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka
hát igen. De pontosan ugyse tudom kiszámolni mikor jön össze. Úgyhogy majd meglátjuk. Még biztos várok egy kicsit.

Zs
zsuzska75

Juc,
az a Réka, aki lóval pózolt a playboynak????KépKép és azt mondta, h vissza akarja állitani a feleségek, őőőőő nem is tudom, "jó hirét"???HEHEHEHE...vmi ilyesmit mondott. Hogy a férjek ne a szőke műnőkre bukjanak, hanem a feleségeikre....
megáll az agyam!!!!!!!!
kosárpalánk mega-giga rulez!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsuzska!
Persze, úgyis úgy lesz a legjobb, ahogy lesz Kép!!!
Mi baromi mázlisták vagyunk, mert 2 évet szerettünk volna, és ez 3 nap híján összejött Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!

Jól van,látom felkészült vagy Rékából isKépÉS idáig azt mondogatta,hogy a szoptatástól ilyen a melle és közben nem is szoptatott max a H-ban.Mikor is tette volna ,amikor mindig partykon vett részt?!ÉS,és és.....brrrr
És valaki próbálta már a Norbi burgert?Moszkva téren van a gyorséttermük .
20170114224602

Sziasztok!

Bogarka - Olyan jo volt olvasni,hogy nalatok is ez van! Kép Erot adott! Epp most panaszkodtam egy masik forumon,hogy nem tudok Jázival gyurmazni, ollozni, ragasztani stb., mert Panka mindent lenyul! Kép

Egyebkent igyexem eljutni a csajokkal talira, irj legyszi mailt a buszmegallo nevevel ahol le kell szallni!

Indi - gyonyoru a pasid! Kép

Norka
norkini

Zsuzska, olvastam szinte minden, a perrel/perekkel kapcsolatos cikket, mert érdekel. az ikrekből az egyik baba tökéletesen egészséges, Geréb Ági pedig nem kér pénzt a szülésért, és nem vállal el minden esetet. csak a rend kedvéértKép és hátha érdekel, itt van pár cikk, más szemszögből is, csak hogy kicsit puhítsalakKép
http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=79&cid=12930
http://www.szules.hu/new/levelek/harman.htm

és bár ez "kórházi topik", van ám itt is otthon született baba!Kép
és Jucus, nagyon okosat mondott, mert: mindenki ott szül a legkevesebb komplikációval, ahol a legnagyobb biztonságban érzi magát. És hogy kinek mi jelenti a biztonságot, azt mindenkinek magának kell(ene) tudnia (és eldöntenie)Kép

votiv 8)
votiv

Zsuzska!

3 év nálunk bejött ,viszont ahogy Bogárka is mondta az ovi kezdés nem szerencsés egy időben a kistesó születésével.
SOma is akkor ment csak oviba amikor már megszokta,hogy Panna velünk van(7 hónapja),jól vette az akadályt pedig azt hittem,hogy nem így leszKépés aztán az ovi egy újabb változás volt az életében,de nem egyszerre érte a két traumaKép
20170114224602

Norka!
Mi tudod, hogy gyurmáztunk ma Petrával? Kép A gyerekszobaajtón van egy rács: Doni és én bent a szobában, ha ott ülök mellette jól elvan bármivel...Petra kint a szobaajtó előtt a rács túloldalán a gyurmákkal...én pedig a kezemet a rácson átlógatva segédkeztem neki Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv

Elovasom a cikkeket amit küldtél és holnap írok neked emailt.Nem akarom a topikot magamra haragítani.Úgyhogy itt már nem írom le se a véleményemet erről sem a konkrét tényeket amit a kórházból tudok.Ez akkor ott elég nagy port vert fel.

Zs
zsuzska75

Bogárka,Norka!

Nálunk is ez a helyzet.Sajnos nem tudunk nyugodtan matatni SOmával mert Panna szintén mindent szeretne.Igy aztán marad az alvás ideje alatti kettesben,nyugodtan barkácsolás,társasozásde azért ez nem a régi már!
KépDe Soma nagyon jól eljátszik a szobájában szerencsére,ha nem akarja,hogy P.zavarja akkor csak bezárja az ajtajátKép
Illetve este csak mi 3-n(Zapa,Soma, és én)társasozunk vagy amit éppen kitalál.
20170114224602

Küldjön már el valaki aludni!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
igen, nálunk is volt már, hogy Petra felment a fenti szobába és ott játszott inkább egyedül...
Az alvásidővel meg csak az a gond, hogy akkor annyi minden mást is meg kellene csinálni, amit lehetetlenség úgy, hogy Doni a lábamba kapaszkodva ál mellettem Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, a Szendrei Edit, vagy a Horvát Ida a barátnéd? szeretem a műsort, ha tehetem, hallgatomKép

tényleg ajánlom is figyelmetekbe a honlapjukat
http://www.radio.hu/index.php?rovat_id=149

épp van 1 cikk nemrégről arról, hogy milyen nehéz bejutni az ovikba!

votiv 8)
votiv

Votiv!
Mohácsi Edit
És amíg csak pocakos voltam én is mindig hallgattam (sőőőt szerepeltem is benne Kép), de amióta gyerekeim vannak már nem tudom...Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

én le sem merem irni, mennyire nem foglalkozom B-vel...Kép se rács, se alvás. Azaz, az még van, de akkor mindkettő alszik. Nincs rajzolás, nincs gyurmázás...pedig olyan jóravaló kissrác...Kép
ég az orcám rendesen.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka, engem is le kéne lőni!Kép igyak egy kávét? pusztán homeopátiás alaponKép

Zsuzska, semmi baj a véleménnyel, és nem is haraxik meg ezért rád senki. csak tudd, hogy van más is, és ez amúgy egy nagyon toleráns topik, és tiszteletben tartjuk a más véleményeket, és próbálunk nem lépni egymás túxeméreKép persze nekünk már könnyű, mert tudjuk, hol vannak azok a tyúxemekKép na egyébként ha ebből "jól jössz ki", akkor belerázódsz a topikba. sokan mesélhetnének, akik már így átestek a tűzkeresztségenKép

votiv 8)
votiv

Fibi! Nyári csajszi? Jupppppppéééééééééé!

Indi! De ééééééééédes Dominó!

Jucus! Hogy legyen Rékás hozzászólás: az elvei gyereknevelési vagy kismamaság alatti étkezés szempontból na ne! De a kazettáit szeretem. Kicsit lüke, de jól megdolgoztat Kép

No megyek, mert ma rohangálás van Kép vagy szülés?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok! Udv.ujak!

Ancsi, igen, jol lattad.Kép Egy evvel kozelebb kerultem a 30-hoz, aznap keszult a kep.Kép Mi ujsag Lencsibabaval?

Bogarka, Indi, gyerkocok edesek!Kép

Indi, oltasos infot koszi, megneztem, Kata dec. 21-en kapta meg az oltast, es elotte valo heten vettuk meg. Ugy nez ki megusszuk az ujraoltast. Sajnalom azokat akik pont beleesetek.

Barbi, neked nem szulnod kene?Kép Izgulsz mar?Kép

Zuz, hogy sikerult az ejszaka? Es nem vagy rossz anya, mert ejszaka nem szoptatod meg. Akkora baba, mint Bazso valszeg mar nem ehes ejszaka, csak a szokas hatalma... es nem artan pihenned neked sem. Reg olvastam mar a forumot folyamatosan, lehet hogy irtad, es akkor bocs, szoval mi ujsag veled, voltal nodokinal?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hu, látom, jol tettem, hogy este hamar lefeküdtem, mert nem birtam volna ki, hogy ne szóljak be Zsuzskának Kép Igy utolag csak annyi, hogy Zsancival és Reccával egyetértek, meg Votivval és Jucussal isKép

Barbi,
most jol elárultam magamKép de nem baj, mert lehet hogy csak Te vetted a lapot Kép

KépKép
fibi

Bogarka,
ajtorács, és lelogo kezek... Uristen, ez a jövö?? Kép
És mikor kezdenek majd együtt is eljátszani??

Zsan,
Nálatok mennyi is a korkül.?Kép

KépKép
fibi

Fibi, valamirol lemaradtam???

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok

Votiv

Mail ment

Fibi

Nekem tényleg jobb hogy aludtálKépKép

Olvastam a kismamában érveket a korkülönbséggel kapcsolatban nagyon érdekes volt.Kis és nagy korkülönbséggel kapcsolatban

Zs
zsuzska75

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül írok, de én tudok infót Dr. Parragh Attiláról. Két babám született nála. Az első szülésem normál szülés volt, a második végül császár lett. Bár az infó nem annyira friss, mert a kisebbik babám most lesz 1 éves, a nagyobb pedig 4, de azért nagyon szívesen válaszolok a kérdésekre, ha még aktuális.

Simine
siminet

Sziasztok!

Gyereknevelés második éjszaka:
2 perc alatt elaludt fél 10-kor és aludt fél 4-ig, aztán fél 5-ig forgolódás, én simizgettem, és visszaaludt, aludt 8-ig, akkor szopi és most még szundizik. Egy könnycsepp sem volt. Na, mit szóltokKép Ja, persze én ébren fel-alá mászkáltam a lakásban, nem tudtam aludniKép Kéne valami nyugtató tea. Mit javasoltok? Hársfatea???

Dora! Május 8-án megyek dokihoz, mert az előző időpontomkor betegség miatt elmaradt a rendelés. Már nagyon kiváncsi vagyok!!!!!

Zsuzska!
Nem baj ám, hogy elmondtad a véleményedet! Ez a te véleményed! Én ilyen szempontból liberális vagyok, úgy gondolkozom, ahogy Votiv. Õ sem azt mondta, hogy otthon akar szülni, sőt én tudom, hogy jól kihasználta időben a szülőszobátKép, de abban igaza van, hogy egy nő dönthesse el, hogy hol akar szülni, hol érzi magát biztonságban. Bennem nagyon mély nyomokat hagyott a kórház, de akkor is csak kórházban szülnék, de elfogadom azt, hogy mások másként éreznek. És a cikkben is említi Votiv a születésházakat, szerintem klasz lenne! Régen voltak szülőotthonok, és jól működtek! De jó, hogy te is elmondta a véleményedet!
Korkülönbség ügyben még a végén úgy fogsz járni, mint én. Addig agyalogsz a dolgon, mire azt veszed észre, hogy már egy hete émelyegszKép Amikor éppen azon voltam, hogy minimum 3 év korkülönbség kell, akkor derült ki, hogy éppen hogy lesz köztük másfél!!! Se segítség, se család! Most legyek betojva?Kép Mert be vagyok ám!KépKépKép

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Dorka: gratulálok!

Gödibarbi: az elsővel az első harmadban még én is aludtam napi 16-18 órát Kép

Zuz: látom már haladtok Kép
Nálunk úgy derült ki, hogy még éhes volt Balu (nem 1 évesen, hanem korábban), hogy egyszer nem voltam itt az első ébredésekor, és az apja megkínálta őszibarackkal, ő meg befalta Kép

Zsuzska: nekem van egy 4,5 éves fiam Balu (Balázs), egy 2,5 éves fiam Zsoma (Zsombor) és egy 7 hetes lányom Liza (Aliz). Balu és Liza a Szent Imrében, Zsoma a Schöpf-Mereiben született. Ja, és Budafokon lakunk.
Sajnos a kórházban is sok sérült baba születik, csak az nem hír Kép
Az, hogy hol kisebb a kockázat, sajnos egyáltalán nem egyértelmű Kép Ma az orvosok közül sokan feleslegesen beleszólnak egy normál szülés normál menetébe is (mondom én, aki aztán úgy szűlt, ahogy akart Kép).

Jó hogy mondjátok az adóbevallást, tök el is felejtettem, mert nekem ez az első év, hogy adót kell bevallanom Kép

Korkülönbség: a 2 fiú közt 2 év van. Nekem nagyon bejött, és úgy látom, a fiúk is nagyon összenőttek. Most csak azért van 2,5 év Liza és Zsoma között, mer tnem akartam még egyszer nyár végén szülni. A 3 évvel nekem pont az a bajom, hogy jön az ovi, és nehogy a nagy azt érezze, hogy őt már nem szeretjük, lepasszoljuk a kicsi miatt... Balu 4 évesen ment végül oviba, és még így is nagy küzdések vannak benne. Nagyon szereti az ovit, de közben meg én itthon vagyok az öccsével...

Bogárka: a 22. kerületben a 4 évesemet is csak protekcióval vették fel az oviba, mert hogy itthon vagyok a tesóval.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Bogárka! Akkor ez rádióműsor??? Már kezdtem gondolkozni a toálettemenKép

Rubint Réka hangjától feláll a szőr a hátamon. Klassz a baba-mama tornás dvd-je, de csak hang nélkül!!!! És méghogy szoptatott, jó viccKép Úgy, hogy közben kitömette a cicijét???
Én azon akadtam ki, amikor a Fábriki sóban voltak, és a kislányuk evett egy szem szőlőt, és ők elkezdtek szabadkozni, hogy hát ez ápdét 3-as, de hát végülis ő még gyerek, most kivételesen ehet. Mi van???????

Zsan!
Gondolom B-d kigyurmázza magát a szuperbölcsitekben, úgyhogy ne edd magad ezen!!!
Sztárokról való meglátásaid nagyon szórakoztatóak, és passzolnak az enyémekkelKép Kérünk még!!!

Juc!
Milyen jó a fiadnak! Elszólja magát, hogy kosárpalánk, és máris egy ilyen szuper palánkot kap! Szuper anyuka vagy! Nem akarsz örökbefogadni?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Indi!
Dominód egy gyönyörűség! Tényleg minden baba szép, de ő annyira különlegesen! Írj már valamit arról is, hogy apjuk hogy élte meg, amíg kórházban voltál, és hogy mit szólt a végeredményhezKép

Kép
Kép
zuzmo1

Indi!
És még Neked akartam tegnap írni: Dominó csodaszép kisbaba!!! Zuznak igaza van, különlegesen széééép!!! Kép

Zuz!
Citromfű tea! Kép
És szuperek vagytok...ma reggel én is agyaltam, mert valami iszonyú volt az éjszaka...csak nálam azt is be kell kalkulálni, hogy Petra ott alszik mellettünk, szóval még egy ici-pici sírnihagyás is rizikós Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuzmo

Köszi a kedves szavakat. Igazán jól esett. Tényleg én is úgy gondolom vagy szeretném gondolni hogy bármilyen témában bárkinek lehet véleménye. Nem kell hogy mindenben mindig egyet értsünk. És ezért nem kell beszólni a másiknak csak mert nem ugyanaz a véleménye. Ettől színes ez a topik hogy van aki másképp gondol bizonyos dolgokat. Én remélem men bántottam meg senkit mert az igazán távol áll tőlem.
Születés házak szerintem is remek ötlet.

Rubit Réka ZsancikantKép esti hozzászólásához percekig röhögtem. Playboy ban a lóval.Igaz családanya modellKépKép Hát igen..,Gondolom minden férj álma hogy a feleség ott pozoljon neki...Szerintem a mellei pedig plasztikázottak de hogy nem szoptatott évekig az tuti.

Korkülönbség ügyében most még talán nem fogok meglepődni mert védekezünkKépSemmit sem bízok a véletlenreKép
zsuzska75

Den!
Mi biztos nem megyünk holnap játszóházba, mert szerintem nem is gyógyul meg még Bazsó teljesen, másrészt parázok a betegségtől!
DE: feledésbe merült Jucus ötlete, a Bikás park! Jövő héten egy piknik? 1:szabadlevegőn van, 2: talán a betegségeket sem kapják el olyan gyorsan, mint zárt térben, 3: ingyen van, 4: vihetünk finomakat enni. (ami kimarad Bogárka partijárólKép) Na? Van kedv?

Kép
Kép
zuzmo1

gyermekem még mindig alszik!

Den!
És képzeld, Bazsó tegnap napközben majdnem 5 órát aludt! Két hét után sikerült végre vasalnom, és muskátlit ültetnemKép

Kép
Kép
zuzmo1

Bikásra én is szívesen mennék, bár a Fonyód u. közelebb van hozzám, de macerásabb nekem.

Zsoma is alszik még Kép

cory
Budapest

Zsuzska, termeszetesen az nem baj, ha elmondod a velemenyedKép csak eppen olyan dolgokat allitottal, amik NEM igazakKép ezeket Votiv mar helyesbitette, ugyhogy nem irom le megegyszer, de az ezekbol (is?) levont egyertelmuen elitelo velemeny engem elegge sziven utott (inkabb ki is kapcsoltam a gepet). azt azert erdemes eszben tartani, h ez most egy baromira felfujt dolog, es nagyon konnyu negativan velekedni az egesz otthonszulesrol, mert a legtobb media ezt hangsulyozzaKép. ha korhazban tortent volna, ami tortent az ikrekkel (ami egyaltalan nem valoszinutlen, tekintve, h nem szakmai mulasztas tortent!!!), akkor mar reg el lenne felejtve... egyebkent, miert gondolod, h a korhazi orvosoknak nincsenek pereik? vagy tudod-e, h a te orvosod miatt (raadasul esetleg szakmai muhiba miatt!) hany gyerek szenvedett maradando karosodast, v neadjisten halt meg??? aztan megis nyugodtan praktizalhat tovabb, te meg vakon megbizol benne. (vagy nem bizol meg, de akkor nem emiatt, hisz nem is tudsz rolaKép.) hat hogy van ez? ezekrol miert nem hallunk? szoval ez az egesz hercehurca egy gusztustalan kirakat-per, amit most igyekeznek arra felhasznalni, h ellehetetlenitsek az egesz mozgalmat. pedig az otthonszules iranti igeny letezo igeny! ezt kellene inkabb figyelembe venni, es azon dolgozni, hogy elfogadhato formaja alakuljon ki, nem pedig allandoan akadalyokat gorditeniKépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsuzska!
én attól félősebb vagyok (meg úgyis császárral szültem), hogy otthon szüljek, de ha holnap szülnék, legszívesebben rögtön hazamennék utána. nekem az otthon megnyugtató légköre rengeteget jelent, így el tudom képzelni,hogy valaki így akarjon szülni, abban az esetben ha semminemű komplikáció gyanúja nem merül fel. tényleg! aki otthon szül, annak be kell utána feküdni babástól a kórházba? az olyan béna lenne Kép

Zuzmó!
citromfű teát igyál este, az jó hatással lesz rád. viszont bömbizni nem kell, mert látod, hogy milyen frankón megy minden! Paji meg legalább milyen sokat tud egyben pihenni. neki is jó ám!

Lencsi ma kaja után többször azt mondta a cumisüvegre, hogy TEJ. mikor oda adtam neki egyet játszani, akkor is mondta párszor. lehet, hogy erre a szóra rá fogom tudni hamar szoktatni?
az előbb nyújtottam egy csőrös itatót, kakadu hangon Kép kérdeztem többször: mi ez? egyszer csak aszonta: tej. de most negyed órája nem mondja Kép. én 8,5 hónaposan mondtam először, hogy "baba ott", kíváncsi leszek Lencsi mikortól szólal meg következetesen először.
ja, és minden "tej" után megdícsértem nagyon. hátha hat Kép

ancsipancsi

Ne OLVASSA Kismama mert nem egy szép
történet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recca, Ancsi

Nem tudom eleget ismételni hogy nem akrtalak megbánteni sem téged sem mást.Abban teljesen egyet értek hogy a kórházakban is történnek műhibák. Szörnyű és elítélendő és remélem az az orvos aki ezt elkövette az megkapta a méltó büntetésést.Én egy szóval sem állítottam hogy az orvosok szentek.
Hát igen...Magyarország szerintem még technikailag nincs felkészülve hogyha baj van hamar lehessem megoldást találni. És hangsúlyozom hogy ha kórházban történik ez meg az is pert érdemelne.Mégis úgy gondolom és ez már az én személyes véleményem hogy a kórházi felszereltség az esetek 20 %kában nélkülözhetetlen. És hogy ki esik bele ebbe a 20%ba az csak a Jóisten tudja.Lehet hogy én lehet hogy nem...De az tényleg jó lenne hogyha rögtön utána ha minden rendben haza lehetne menni bár nekem az a pár nap nem ártott mert kiszolgáltak és atöbbi anyukával akivel együtt voltam sokat segítettek mind lelkileg mind csecsemőápolásban de ez már tényleg csak azon múlik hohy ki hogy éli meg.

Mégis a tény az hogy otthon szülésnél semmi olyan müszer uh, szívhang hallgató nem áll az orvos rendelkezésére ami pontosan megállapíthatná a baba állapotát. Hogy szabad e megkockáztatni az otthon szülést. Ugye azt mindenki tudja hogy óráról órára változhat a baba helyzete. Tegnap még faros volt mára megfordult, vagy hogy a nyakán van e a köldökzsinor. Sajnos egyik barátnőm szült otthon, a baba elakadt 10 percet vártak a mentőre 25 perc volt a kórház. Ott vákum.3350g baba ujra kellett éleszteniKépKépA gyerek él és a Dévényi Anna féle fejlesztő tornára járnak
zsuzska75

Ancsi, amit leírsz, azt ma úgy hívják, ambuláns szülés. tulképpen teljesen egyszerű, ha a gyermekorvos+védőnő vállalná, hogy bizonyos ideig minden nap megnézi otthon a kisbabádat, akkor a szülés után (meg esetleg pár óra megfigyelés után) hazaengedhetnének a kórházból, persze csak ha minden tökéletesen rendben van.

szerintem ezt - főleg többedik babánál - már nyugodtan be lehetne vezetni. a Szt Imre honlapján is van erre utalás, hogy a jövőben esetleg lehetővé tennék. és ha jól emléxem, Cory írta, hogy őt hamar haza is engedték, mert a gyerekdokitól volt igazolása.

és ha eszembe jut Moose, aki nem szeretné napokra otthon hagyni a drága kis Nyusziját, vagy ha az édes kis Bazsóra gondolok, hogy három-négy napot külön kell töltsön a mamájától, mikor megszületik a kishúgaKép akkor szerintem lenne igény erre a nem is olyan bonyolult megoldásraKép

votiv 8)
votiv

Zsuzska: de ez nem igaz! Szívhanghallgató van, hordozható ctg van otthon is! De még sokminden más is.
Szeritnem azzal, ami most zajlik otthonszülés ügyben, csak még durvább dolgokat érnek el.

cory
Budapest

Szerintem szüljön mindenki ott, ahol akar.
Meg essen teherbe attól, akitől akar.
Meg egyen és hízzon annyit, amennyit akar.
És leginkább hagyja meg a másiknak, hogy az hogy akarja.
Viszont így olyan unalmas.
Szóval aki akar, az essen neki a másiknak. Olyan édes a kibékülés. Kép

Ja és igen, volt sörvirsli nekünk és lufi Eszternek. Kép Minden csak kicsiben, mert a hétvégén megvettünk sokmindent, amit hónapok (évek) óta vágytunk, és legatyásodtunk rendesen. Kép

Most péntek már tali? Beszéljünkerről! Szeretnék beszélni róla. Bogárka, lehet? Kép
neet
neet

Bog Kép
Elképzellek a rács egyik oldalán az egyik gyerkőccel, míg a másikhoz átlóg a kezed játszani... Nem semmi! Kép

Zuz Kép
Gyerekneveléshez és az alváshoz gratula!! Nagyon ügyi vagy Kép Látom, Bazsó annyira belejött az alvásba, hogy már napközben is nagyokat szunyál! És ezt az 5 órát egyvégtében aludta? Ha Bálintom már 2 órát alszik egyszerre, benézek hozzá, nincs-e vmi baj Kép
Megértem, hogy tartasz most minden közösségtől és nem jöttök holnap. A csütörtöki tücsköket is kihagyjátok?
Bikás park-ötlet nekem tetszik Kép Azt tudjátok, hogy a 20-i hétvégén ott vmi majális-féle is lesz?

Kép
Kép
denizsa

Zsuzska!
engem nem bántottál meg, no para! az én esetemben nélkülözhetetlen volt a kórházi felszerelések jó százaléka Kép, lévén Lencsém császárral bújt ki.

inkább szívesen elolvasnám Recca hosszú szüléstörténetét!

Votiv!
persze akkor meg az a parám indulna be, hogy mi van, ha besárgítom a babát, meg ilyesmi. meg ugye nekem tejem sincs, vagyis...szóval no szopi. de azért remélem a 2. baba nem csaszi lesz, és haza jöhetek vele gyorsan.

Neet!
igen, én is szeretném, ha így lenne. már ami a hízást illeti :D :D :D :D

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: