A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MotKép
Most megint (már harmadszor) stimuláló gyógyikat kapok, de nem lesz még inszem sem, csak nagyobb esélyt akar a doki adni. (Több tüszőm érik egyszerre.) Hát itt tartunk, még csak az 5. napon vagyok. Jövő kedden megyek uh-ra tüszőnézőbe.

Kép
Kép
tiza

Szilva Drága Kép

Látod TE kellesz nekem! Kép És azt ki/mi dönti el, hogy 2 vagy 3 kerül vissza???
mot

Szilva Drága Kép

Látod TE kellesz nekem! Kép És azt ki/mi dönti el, hogy 2 vagy 3 kerül vissza???
mot

Mot Kép
Ha hármas szalmát olvasztanak és mind felébred, akkor nem fognak "kidobni" egyet sem, mindet visszarakják.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép,mindenkinek kellesz nem csak Motnak!
Nekem is szükségem lesz a segítségedre és tanácsaidra.Következő mensinél kezdjük a short protokol, megnézük hogy reagálók a szurikra, segítség kell majd nekem is mint Marynek hogy hogyan kell szurni. Önző dög vagyok én se engedlek el!
Sikerülni fog csak egy picit bízzál benneKép, tudom nehéz,de muszály.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva Drága! Kép

És első alkalommal 2-3-at adnak vissza??? Most már csak ez érdekel.

Barbi Kép

Nekünk volt izomba adandó szuri, ezért nem játszottunk otthon a másikkal, minden az ügyelet adott be. Nagyon kedvesek voltak.

Bár mire megértették a puregon pen működését....Kép
mot

Babcsi, Tüncsi, és aki még kíváncsi volt rámKép,

annyiszor ígértem már, hogy teszek fel képet...
Most, hogy Mihoné után én kerülök a tábli tetejére, amit alig hiszek el itt a pocakKép

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Hali!
Ismét itt vagyok. Mire nem jó a sok szabad idő. Kép Azért már kicsit pilledek...asszem mindjárt szunyázok egyet. Voltam kint a városban, csak leadtam egy-két tételt a végzősimnek a portán. A portás megdöbbent milyen szörnyen nézek ki. Látott volna tegnap! Kép
Tüncsi
Reggel én is depis lettem kicsit. Mert az endos fórumon olyan nehéz sorsú lányokról olvastam...remélem én nem fogok ennyit szenvedni ezzel a betegséggel, mint ők. Tényleg szörnyű. Lehet, nem kellene ilyeneket olvasnom. De aztán elkergettem a rossz kedvem...erős vagyok én! Kép
Tiza
Nem is csodálom, hogy ilyen jó az immunrendszered. Amilyen fitt vagy! Kép Hogy miért várat nálatok magára a trónörökös?! (költői kérdés)...de reméljük már nem sokáig kell várnunk, hogy neked is legalább akkora pocid legyen, mint Tüncsinek. Kép
Az esküvő előkészületek pihenő szakaszban...most épp nem nagyon van mit tenni. A meghívókat megcsináltuk nagy nehezen ....most épp azért állnak a ládában mert a borítékok nincsenek megcímezve. Nem vagyunk vmi hatékonyak. Kép Néha, amikor lassúbb az élet, hajtogatom a dekorációt. Csak két színű papírszalag lesz, citrom és narancs-sárga. Az fog vegyülni a bordó szalvétákkal, függönyökkel, lufikkal.

További szép napot!

Kép
vizkriszisback

SzilcsikeKép
Nem is tudtam, hogy van még fagyibabátok. Ez szuper! És hidd el, sikerülni fog!! Hiszen már tudod, hogy teherbe tudsz esni. Látod, én mondtam, hogy mindenki hiányolni fogKép

AmicaKép
Húú, szép nagy a pocódKép Habár ha teleeszem magam, az enyém is majdnem ekkora. Na jó, nem egészen, de nagyobb, mint amit felraktam. Pl. most isKép Jól teleettem magam. A látogatás most kicsit csúszni fog, mert 2-án megyek amniora, utána meg pihi lesz. Két hét tuti. Közben meg majd izgulok az eredményért. De ha minden OK, akkor ígérem, megyek hozzátok!! Puszi mindhárom gyerkőcnek!

MotKép
Látom, nem hazudtolod meg magad.KépKépKép Kérdés kérdés hátán.Kép

EmmaKép
Akkor ügyesek legyetek. Olyan szépek voltak az eredményeid, hogy ennek most sikerülnie kell!!

TizaKép
Kedden mikor mész UH-ra? Én is megyek a szülészetre, 8-ra, az amnio miatt.

BarbiKép
Hú, nemsokára Ti is belelendültök. Olyan izgi! Mennek a drukkok. Remélem, most nem tréfál meg Piri.
gtünde

KriszKép
Néha nem jó túl sokat tudni a dolgokról, mert az ember mindenféléről fantáziál. Egy csomó rémtörténet is kering, de azért nem mindenki jár úgy. Sztem ne foglalkozz mások sorsával. Te hamarosan babás leszel és kész.

TüncsiKép
Én is nyolcra megyek (kb. háromnegyedkor már ott szoktam lenni és negyed kilenc-fél kilenc körül szoktam végezni.)Remélem összefutunk, nézz be oda! Neked csak egy megbeszélés lesz?

Kép
Kép
tiza

VikriszKép
Én rá se megyek ilyen fórumokra... Itt sokkal jobb a hangulat, maradok ittKép

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok Csajok!

Jól felpörgött a topic, nem győzök visszaolvasni!Kép

SzilcsikeKép
Mindenkinek szüksége van rád és az optimizmusodra. Én is elfáradok néha az állandó reménykedésbe, hát még te aki annyi mindenen keresztül mentél de! iagaza van Tüncsinek, tudod, hogy teherbe tudsz esni, most is megtörtént a terhesség még ha biokémiailag is de mégis...nagyon drukkolok és hamarosan pocaklakós leszel megint, főleg, hogy vannak még fagyibabák és nem kell annyit várni!!!Kép

TüncsikeKép
Akkot csinálok majd szép képeket és felrakok egy párat. afű már szépen növöget, remélem hamar minden zöld lesz. Nem tudom, hogy mikor lesz hsg-m mert jövő héten jönnek apósomék és akkor ugyi nincs pihizési lehetőség. Hát lehet, hogy megint halasztani kell, mert pé után meg ha jól tudom nem lehet....

MotKép
Holnapra mennek ezerrel a drukkok!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

EmmaKép
Hajrá-hajrá!!

AmicaKép
Jajj, de szép kismami vagy! nagy pocakkal! Én is - én is!!!Kép

KrisztaKép
Örülök, hogy jobban vagy és további gyógyulást kívánok neked!!!

BarbiKépTizaKépRönciKép TynusKép és mindenkiKép
Szióka

Kép

KépKép
babcsi

Lányok! Kép

Elköszönök!!! Köszönöm, hogy gondoltok Rám!

Hétfőn megíratom, mi újság!!!!!!

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!! Kép
mot

MotKép holnapra és a következő időre egy jó nagy kalappal kívánok neked!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TizaKép
Nem, már amniora megyek. 8-ra kell a genetikai tanácsadó elé menni, aztán majd ott megmondják, hogyan tovább. Kaját és piát, meg hálóruhát vinni kell. Délután már hazaengednek. Ha előbb odaérek, kereslek.
gtünde

TüncsiKép
Akkor mégis amellett döntöttél? Szerintem jól döntöttél. A lényeg, hogy pihenjél utána sokat és minden rendben lesz!

Kép

KépKép
babcsi

BabcsibeKép
Igen, az a biztos. Két hétig otthon is leszek Anyukáméknál, pihizni fogok. Na meg Gábor a 2. héten amúgy is elutazik Németo.-ba.

Gyorsan dobok egy táblát:

Kép
Kép

Mihone-t kivettem, mert már több, mint 41,5 hetes. Szerintem már megszült, de már hónapok óta nem jelentkezett. Úgyhogy Amica, Te lettél a listavezetőKép
gtünde

Most nézem, mennyi novemberi baba lesz!
Rönci, Fruzsi, itt vagytok ti is, csak passzívan?

Amica, szép nagy már a pocid! Én még messze vagyok ettől, még fel sem fogtam szinte, hogy így meg fog nőniKép

TizaKép
Igen, lemondtam Panka dokit, mert fájt a hasam, és még egy hét volt hátra, a házidokim lett az orvosom,ő nőgyógyi és sportorvos is, dr. Gátos Attila. Hát, eddig abszolút nem bántam meg, bár jó neve van az előzőnek is, de mégsem éreztem azt, hogy "ő az igazi".KépAz elején Attila azért nem merült fel nekem, mert párom jó ismerőse, és nem az a hivatalos kapcsolat van, mint egy orvossal szokott, meg nem is egy öreg "bácsi", ráadásul egész jól is néz ki, ezért azt hittem, hogy kényelmetlenül és feszélyezve érezném magam. De nem, ezért most nyugodtabb vagyok, hogy helyben vagyunk, biztos tudod, télen milyenek a viszonyok itt "közöttünk" a szerpentinen, nem szeretnék valahol az erdő közepén szülniKép

tynus12

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem. Nagyon nehéz....
Az elmúlt közel 2 év küzdelme emberileg teljesen tönkretett. Gyökeresen változtatnom kell, különben nem lesz jó vége, és még nem késő. Újra meg kell tanulnom ÉLNI! Leginkább már nem is az fáj, hogy még mindig nincs gyerekünk, hanem hogy úgy érzem, nem boldog a férjem mellettem. Márpedig nem ezt érdemli, tudom hoyg szeret, meg én is őt, éppen ezért cselekedni kell, mert mi lesz így évek múltán?!?!?!?!
Szóval kőkemény kritikákat kapok, szerencsére vannak a szeretteim között és környezetemben emberek, akik jó tükörként is funkcionálnak, szeretnék eléjük állni gyakrabban! Mert a kívülállók mindig sokkal racionálisabban látnak minket, mint azt mi magunk tesszük!!!
Azt hiszem, a babaprojectet félre kell tennem egy időre. Szeretnék újra az a vidám, boldog, laza Tündi lenni, aki voltam évekkel ezelőtt, és ez nem megy máshogy, mint hogy lerakom a terheimet.
Sok, hosszú beszélgetés a férjemmel, és új célok keresése, megvalósítása vár rám.

Kívánom nektek, hogy SOHA ne jussatok el idáig!!!!
Mindenkinek minden jót!

Tündi, Druszám
Kérlek, hogy vegyél ki a táblából! Köszönöm szépen!

Szeretettel:
Vendég

TündiKép
Hú, hát erre elég nehéz reagálni. Egyrészt mert nem tudjuk mi játszódik le kettőtök közt (ami benned, azt még egy kicsit értjük), másrészt meg is értelek. Én még szerencsére nem jutottam el idáig, de félek, hogy majd eljön ennek is az ideje. Sokaknak segített már ez a pihenős időszak, lehet, hogy nektek is így fog rendeződni az életetek és egy boldog családba fog érkezni a gyerek.
Puszi
Iza

Kép
Kép
tiza

Tündi!!!!!!!!!!!!!!!!
NEEEEEEEEEE!!!!!!! Legalább privátilag tarthatjuk a kapcsolatot??? Annyira kedves, okos, érzelemmel teli embert ismertem meg benned, nagyon nem szeretnélek "elveszíteni!!! Nagyon hasonló helyzetben vagyunk, neked is most ér véget egy borzasztóan nehéz időszak, műtét és hormonok után, most már jobb lesz!!!! Azt megértem, hogy kicsit háttérbe akarod szorítani ezt a témár, és valóban a boldog párkacsolat az első és legfontosabb, de nagyon kérlek, ENGEDD. HOGY SEGÍTSEK!!!!!!!

Kép
Kép
emma1976

Ja, nálunk sem alkultak jól a dolgok, párom 38 fokos lázzal fekszik, ő aki 10 éve nem volt beteg... pont most....szóval a kiskatonák nem lehetnek túl fényes állapotban... Tegnap este ki is akadtam, hogy már megint elvész a remény, aztán beszéltem a barátnőmmel, aki bíztatott, hogy az sem baj, ha egyszer megjön...

Kép
Kép
emma1976

Iza
Nincs baj kettőnk között, nem erről van szó. Csak többet is tehetünk a boldogságunkért, mint amennyit most teszünk, és ezt meg kell beszélnünk. Továbbra is a férjem az életem értelme, vele képzelem el a jövőmet, csak az fontos, hoyg a babánk egy boldog családba szülessen, ne pedig egy depis lepukkant anyukája legyen. Hogy tanítsam meg neki az élet apró örömeit, ha magam sem látom? Hogy mosolyogjak rá, ha nem tudok? Pusztán az ő érkezése pedig csak időszakosan tenne jobbá, de aztán ugyanaz a befordult ember lennék, aki most vagyok.

Emma
Privi marad természetesen!!! Tudom, már régen megígértem hogy írok, továbbra sem vagy elfelejtve, csak most picit belefulladtam az önsajnálatba és egyéb "finomságokba" Kép A pszichológuson egyébként én is komolyan elgondolkoztam.
Vendég

TündiKép
Nem is tudom, mit írjak. Nem igazán tudok okosat írni. De bízom benne, hogy hamar rendbejössz, és úgy tudsz majd örülni az életnek, mint régen. Örülök, hogy a férjed és közted nincs gond, és ha jól gondolom, ő teljesen melletted áll. Biztos túl lesztek majd ezen a nehéz időszakon. Sok erőt és kitartást!!!
gtünde

Tündi,
Most megkönnyebbültem!!!!! Én most éppen tele vagyok energiával, de tudod, hogy voltam sokkal rosszabbul is, megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat! Volt már olyan is, hogy te voltál sokkal jobban, mint én! Várom a leveledet és nagyon sok puszi!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
emma1976

TündiKép
kívánom , hogy ez az elhatározás meghozza a békét a lelkednek!! mert igazad van, eldődlegesen neked kell megbékélni önmagaddal, hogy majd egy boldog családba érkezhessen a picike! Sok erőt és kitartás kívánok hozzá, és biztos hamar visszatér hozzád a régi teljes boldogság és vidámság!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Kedves Mindenki!

Régen írtam a topikba, de minden nap olvaslak Benneteket. Érdekes, rohanós, aggódós időszakon vagyunk túl, és most csak ennyi fért bele, hogy olvasok...

Tündi! Bár keveset tudok Rólad, de én is a legjobbakat kívánom Neked! Szerintem is igazad van, Neked kell megtalálnod a lelki békédet, és Te tudod a legjobban hogy tudod rendezni az életeteket. Számtalan olyan esetről hallottam, hogy többévi kínkeserves idegőrlő próbálkozás után pont akkor jött össze a baba, amikor legkevésbé számítottak rá!

Ami minket illet, a héten voltam 12 hetes UH-n, nézzétek a kis kuglikánkat:

Kép

Olyan gyorsan úszkált ide-oda hogy a doki alig tudta lefényképezni, a képen egyébként fejjel lefelé éppen a hátát mutatta, de ez csak egy pillanatnyi állapot!

CRL 52 mm, ami azt jelenti hogy az elmúlt 2 hétben 3 cm-t nőtt! Minden más értékünk is hála Istennek ok.

Tüncsi kérlek írj át engem 29 évesre Kép

Mindenkinek szép napot kívánunk!

Tűzmanó 12+1!
Vendég

TűzmanóKép
Gratula a kis 52 mm-eshezKép Nagyon klasszul látszik mindene. Örülök, hogy minden OK.
gtünde

TüncsiKép

Köszönjük! Kép
Korábban sosem gondoltam volna hogy ilyen hihetetlen boldogságot tud okozni egy ilyen kis manó!

Ti hogy vagytok Ficánkával?Kép

Képzeld, nekem is nő már a pocim, még jó hogy bejelentettem bennt mert már majdnem rákérdeztek.

Neked is látszott már a 13. hétben? Nekem egyébként eddig is minden fölösleg a pocimra rakódott le, úgyhogy nekem ezértKép Pedig nem híztam sokat - terhesség előtt voltam 66 kg, most 68-69 és 168 cm.
Vendég

TizaKép

Ígértem hogy jelentkezni fogok. Voltam ma UH-n és van egy 8 mm-es tüszőm. Egyenlőre ennyi történt.

TűzmanóKép
Gratula a babóhoz, biztos nagyon boldog vagy.

Kép
ancsa34

Szép jó reggelt!

Tündi30

Sajnálom, hogy ilyen elkeseredett vagy depis vagy mostanában. Remélem hamar sikerül túljutnod életed eme nehéz szakaszán!!! A negatív érzések, pl. depresszió úgyis csak hátráltatnak minket...mégha nem is tudunk róluk. Ha szükségét érzedet, menj el pszichológushoz, kérj szakmai segítséget! Sokaknak segített már.
Szerintem nagyon jól látod, hogy új célokra is szükséged van. Talán én is csak azért bírom olyan jól, mert készülődöm a lagzira, újítjuk az új lakásunk ....szóval a sok tehendő eltereli a figyelmemet a bajaimról. Kép Remélem neked is sikerül a megfelelő mederbe terelned a gondolataidat és így az egész életed!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Sziasztok mindenkinek!

Tünde:

Nagyon sajnálom ami most játszódik le benned.Azért ne köszönj el végleg!!Igazad van,biztos jót tenne ha kicsit hanyagolnátok a témát,amennyire lehet.Remélem sok barátod van,akikre számíthatsz!!Bizonyára segíteni fog,hogy itt a jóidő.Esetleg utazzatok is el ha tehetitek.Sok puszi!!

Szilva:

Igazad van,ne add fel!!Én a kórházban olyan sok mamával találkozom,akik már örömmel mesélnek a lombik élményeikről,sok-sok év kűzdelme után.Remélem hamarosan te is átélheted ezt!!

Tüncsi:

Nagyon helyes a pocid.Nekem még nemigen látszik,de a ruháim roppantul nyomnak.

Amica:

Neked is helyes pocid van,és kár hogy a tesó nem felénk néz!

Tűzmanó:

Gratula a picúrhoz,nagyon édi.Biztos nagyon boldog vagy.

Babcsi,és a többiek:

Nektek is sok puszi.

Tynus:

Igen itt vagyok ám,csak a hét elég húzós volt nekem.Minden ok,csak én is a rosszulléttel kűzdök,remélem hősiesen,mert ennek ellenére dolgozom.Nem bánom,csak a férjem sajnálom,mert a rosszullétek óta nemigazán vagyok a régi.Egyébként jól bírja,csak nem akar engedni dolgozni.Pedig én mondom neki,hogy addig nincs gond amíg Maszat jól van.Majd lassan talán elmúlik.Neked is tart még a rosszullét?Nekem azóta étvágyam sincs,nagyon keveset eszem,pedig jó étvágyam van.

Bocsi mindenkitől,hogy ilyen sokat írtam,csak tényleg rég jelentkeztem.De mindig olvaslak titeket.

Jó hétvégét!!!
Rönci:10+5

KépKép
rönci

Sziasztok!
Tündi30!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen érzéseid vannak, bár meg tudom érteni, hogy így döntöttél, nem lehet könnyű. Az viszont jó dolog, hogy a kapcsolatotokra nem ment rá, mert az a legfontosabb, hogy jól működjön. Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban, és kívánom, hogy megnyugodj kicsit, és sikerüljön!Kép

Rönci!Kép
Nagyon örülök, hogy hallottam felőled!Kép A rosszullétem 2 napja teljesen elmúlt, természetesen most meg ez a baj.KépSemmi se jó, igaz? Már 2,5kg-ot híztam, mert abbahagytam a cigizést, pedig enni meg nem nagyon tudtam helyette. Viszont nem értem, hogy nem éreztem magamon évekig azt a bűzt!Kép De jó, már nemsokára 12.hetes vagy!

tynus12

Kedves Tündi!
Döbbenten olvastam soraid!Emlékszem mikor egy másik topicban öntöttél erőt az egyik lányba, és rajta keresztül belém is.Sajnálom h ennyire bele fáradtál a próbálkozásba.Mi mást is mondhatnék,mint h találd meg "régi"önmagad,kapcsolódj ki,töltöldj fel..aztán újjult erővel próbálkozzatok !!!!!
Minnél előbbi babásodást kivánok!!!!!!
Vendég

TüncsiKép
Légyszi javits ki 22 év-re,örgszek én is!Kép
sok puszi
szép hosszú hétvégét!!!!!
Vendég

Szilva Kép nagyon szorítok nektek továbbra is! Örülök, hogy a myomát nem műtik most, sikerülni fog. Arra gondolj, hogy minden egyes próbálkozással eggyel közelebb lesztek a babához.

Tündi30 Kép nagyon sajnálom amit írtál, és hidd el kérlek, hogy nem ciki orvoshoz fordulni ennyi kűzdelem után. Még előbb is kellene szerintem. Mert a meddőségi centrumokban csak a szakmai részét orvosolják a dolgoknak, a pszichére nem jut idő. Ehhez pedig tényleg szakember kell. Én is elmentem. Kellett. Remélem, hogy megtalálod ismét azt az életedben, amit kerestél, és hidd el, hogy amit ott lesz a baba a pocakodban, minden kűzdelemmel töltött hónap másodpercekké tűnik majd. Remélem, hogy már nem sok ilyen másodpercre kell majd visszaemlékezned.
Azért jelentkezz néha!

Amica Kép írtó jól nézel ki! Gratulálok! Ez igen! Hogy vagy amúgy?? Kép

Tündi Kép kismami, mocorog már ficánka? Illetve érzed már?

Tűzmanó Kép csodás kép, szívből gratulálok hozzá!

Tynus Kép Rönci Kép szép pocaknövesztést nektek! Nekem is látszott már a 12. héten, úgyhogy az teljesen normális. Én különben most tartok 7 kilónál. A nőgyógyászom már ettől is el van ájulva, hogy milyen sok. Úgyhogy nem tudunk elég keveset hízni, a dokiknak minden sok. Kép Nehéz sajnos, én a 18. héttől kezdtem gyarapodni, addig összesen 2 kiló volt rajtam. Kép De 15-ig biztosan nem állok meg Kép

Mot Kép nagyon-nagyon szorítok nektek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sackólány Kép Mary Kép veletek mizújs? Nagyon a táblicsku elején vagytok már! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi Mindenkinek!
Noémi és Dani baba
26+3
Vendég

Sziasztok!

Elmúlt a hányingerem már jó pár napja, és már a melleim sem feszülnek, amit nem tudok mire vélni. Szerintetek ez baj? Mert én ezt a 10.hét előtt most igencsak nem látom jónak.
Mit gondoltok erről?

tynus12

TűzmanóKép
Én előtte is néha már terhesnek néztem ki, főleg, ha teleettem magamKép Én kb. a 10. hét felé vettem terhes gatyókat, mert a régiek már kényelmetlenek voltak. Amúgy eddig kb. 2-3 kg-ot híztam. De ahogy Noéminál olvasom, most fog beindulni a hízás. Amúgy én 172-173 cm magas vagyok, és 73 kg-ról indultam.

NoéKép
Igen, már sokszor érzem ahogy ficánkolKép Nagyon klassz. Néha egész hirtelen és erőset rúg, vagy hirtelen helyezkedik. Egyszer már Apa is érezte. De kívülről még nem annyira érezhető a dolog.
Eszméletlen, hogy már a 27. hétben vagytok! Úgy repül az idő.Kép

TynusKép
Szerintem semmi gond, ha nem vagy rosszul. Igaz, nekem a 13. hét után múlt el az émelygésem. De minden terhesség más. Van, aki végighányja az egészet. A cicifájás nekem is az elején intenzívebb volt, úgyhogy azon se izgulj. Mostanában is szokott fájdogálni, de nem egyfolytában és főleg esténként érzem. Szóval, pánikra semmi ok.

RönciKép
Az nem jó, ha nyom. Szerintem érdemes lenne valami kényelmesebb rucit venned.
gtünde

SziasztokKép
Kellemes pihenést Mindenkinek!!!

TüncsiKép
Javíts ki kérlek a táblában, ma 4 cn. Köszi!

Puszi Mindenkinek!!!

manda

Tündi!
Visszajött vuk, sül a kenyér, ki gondolta volna, hogy 1x majd ettől a finom illattól leszek rosszul. De mennyei rosszullét, nagyon örülök neki:KépKép
Már rájöttem, hogy a net a legnagyobb ellenségem is. Minden hülyeséget elolvasok, és bebeszélem magamba,mert mindenhol csak betegségről meg vetélésről olvasni.

tynus12

Noi,
tényleg jól néz ki, olyan 8hónaposnak a pocakomKépKépKép
Meg úgy is érzem magam...

Na viccen kívül, jól vagyok, de kezd akadályozni a mindennapi teendőimben a pocakom, főleg a gyerekek nem tolerálják, hogy kissé lelassultamKép.
9 kg-ot híztam, több mint a tied, de nem zavar a dolog, mert a végén még fogytam is a tesókkal, na meg nagyon soványkán kezdtem, majd lemegy. 11-12 volt eddig a szülés előtti felszedett, most ha több lesz kicsit se bánom, harmadikkal már hamar nő a pocak.
Két nap pihenőt kaptam anyuéktól, most hoztuk haza a gyerekeket, erre Márton fülfájásra panaszkodik, szóval ha kicsit magamra tudnék szánni tuti, hogy a gyerekek bezavarnak...
Megvarrtam a kistesó ágyneműjét, párna, takaró és rácsvédő, majd mindjárt felteszemKép

KépKép

Kép
Kép
Kép
amica

MandaKép
OksiKép Remélem, jól vagytok. Gondolom már nagyon várjátok az utazást!

AmicaKép
Hú de klasszak! Nagyon ügyi vagy. Megkérdezhetem milyen anyagot használtál? Én is tervezek hasonlókat varrni, csak nem tudom, milyen anyagot érdemes használni. Ja, és a két réteg közé mit tettél? Hú, tök irigy vagyok. A lepkék szuperek!

TynusKép
Vuk legyen a legkisebb gondodKép A nettel én is így jártam. Minden UH után megnéztem, hogy jók-e a méretei stb.Kép
gtünde

AmicaKép
A babaszoba falának dekorálására már van tippem. Találtam egy oldalt, ahol fent van, hogy egy apuka hogyan festette ki a gyerekszobát. Nekem nagyon tetszik, lehet, hogy lekoppintjukKép
Itt tudod megnézni, ha érdekel:
http://www.willyliliana.com/Baby%20Room/Baby%20Room%20Finished.htm
gtünde

Jól néz ki TüncsiKép
Mi nem csináltunk babaszobát szoba hiánya végett, most is mellettünk kezdi a kicsi, talán januárban tudunk majd átköltözni egy nagyobb lakásba és ott lesz két gyerekszobánk a három gyereknek, meg végre hálószobánk is, mert most mindenünk egy hatalmas és egy kicsi szoba.
Falat festeni nem volt erőm, pedig menne ám az is, csak mindenre nem marad energiám.
Eddig mindegyik gyereknek saját ágyneműt varrtam, volt macis, bárányos, varrtam függönyt, párnákat, csak most akkora a pocakom, hogy később már nem lesz helyem a gép mellettKépKép, meg Janka folyton itt srtepertél és így igazán nem lehet koncentrálni, na meg ránézve nem kis veszélyforrás az előlhagyott gép.
Talán ha a nagyok oviban lesznek és a kicsi még alszik akkor megint nekiláthatok szép dolgokat csinálni.

Ezek batiszt és egyszerű kis vékony nem műszálas anyagok, ha eszembe jut a neve megírom. Sokféle színben és mintában lehet most kapni így nyár előtt. Nekem megvolt belőle kettő és így igazodnom kellett, eredetileg volt más ötletem is, de nem akartam olyan sok pénzt költeni. Bélésnek vatelint használtam, flíz anyagnak is hívják és sokféle vastagságban kapható.
Mártonnak is varrtam egy nagy takarót, azt is felteszem...
Csak most épp azzal alszik, mikor kész lett meg már nem volt jó a megvilágítás...

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Tüncsi, eszembe jutott,
zefír az anyag neve, ebben rengeteg színű kockás anyag létezik. Kilós méteráruban is szokott lenniKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Pénteken voltunk uh-n. Minden oké, egyik pillanatban felemelte a kis kezét is a Babóca, mintha integetett volna nekünk. Apát nagyon meghatotta az egész, utána fél óráig nem tért magáhozKép

Kép

Nos, Õ lenneKép
Crl: 58 mm volt 11+6 hetesen

Üdv
Haga+Baba
12+2
Vendég

AmicaKép
Köszi az infotKép Egyelőre nekünk sincs külön szoba a babának. Majd ha egyszer - sohanapjánKép- felépül a házunk. Addig is a Gábor apjának a házában lakunk. Van 2 szobánk. Azokat kell most majd átrendezni. Az egyik lent van - ez lesz a nappali. A másik a tetőtérben - ez lesz a háló+gyerekszoba. De a babasarkot azért szeretném kifesteniKép Van fent még egy WC is, amit nyáron lehet, hogy egy zuhanyzóval bővítünk, így nem kell állandóan lerohangálni fürdeni/fürdetni. Úgyhogy egyelőre ezzel kell megelégednünk. Különben is úgy néz ki, hogy a Gábor még decemberben is Győrben lesz. Akkor meg csak hétvégéken leszünk itthon, hétközben pedig Anyukámnál. Nem nagyon örülök, hogy a Gábor ilyen későn jön haza, reméltem, hogy nyitás után (nov. elején) már hazaköltözik és itt élhetünk nyugiban. De sajna nem. Mindegy, nem is ez a lényeg, igaz?Kép

HagaKép
Nagyon édes a BabaKép Aranyosak a praclijaiKép Remélem, jól vagytok.
gtünde

MotKép
Várjuk a híreket!!!

JuditKép
Mikor tesztelsz??

Kép
Kép
gtünde

Jó reggelt Csajok!

10-ből a 7 legszebb petikét megtermékenyítették. Másnap hívtak, hogy megvárják a blasztociszta állapotot, olyan szépen fejlőd 6 petike másnapra.

Szerdán transzfer.
mot

Jó reggelt mindenkinek!

TynusKép
Ez az a hányinger amit én is szívesen elviselnék!Kép

AmicaKép
De szuper klasszak ezek a takarók! Nagyon ügyi vagy!

HagaKép
Gratula Babához! Nagyon szép babuci!Kép

MotKép
Szuper! Ezerrel mennek a drukkok szerdára!!!!

TüncsiKépRönciKépNoéKép
Sziasztok kismamik!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: