A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Moni
bocs a "nevetek van már"-t Zitának szántam Képbringa
bringa

Lányok,Kép
nem olyan rég szóba került valami császáros videó...
Én is rákerestem a témára, ugyan videót nem, de fotókkal illusztrált leírást találtam itt:
http://www.orvosok.com/peterfy/csaszar.htm
Csak erõs idegzetûeknek!
Kép

Zsuzsi!Kép
Hát igen, tök jó dolog zenésznek lenni! Az egy nagyon szép élet! Merre is laksz? Jól emlékszem, Frankfurt közelében? Arrafelé én is sokat dolgoztam...

iancsa
27+2

Kép
Kép
iancsa

Sziasztok!

Koszonom a himlos infokat! Szerencsere a baranyhimlon mar tul vagyok es mire kezdodik a suli addigra tul leszek az elso trimeszteren. Kép

Hol az az eso?????????

iancsa, nem tudom Te hogy vagy vele,de nekem annyira nincs kedvem gyakorolni..Kép

Jok legyetek.
norkini
(9)
norkini

Sziasztok!

Zsanci!

Ez iggen! Már nagyon közel van a pillanat amire már mindenki nagyon vár!KépKépKép

Forti!

Hát! Az jó hir hogy jobb az eredmény mint az elõzõ vizsgálatnál, de az nem hogy kukának tettetik magukat a dokit! Remélem a cuki jó lett!

Csics!

Hát tudod az a hét amit én most számolok már most idõsebb 1 héttel mit ahogy a dokinak mondtam az utcsó menzi dõpontját!!!! De így már 2 héttel idõsebb ami azt jelenti hogy az okt 4.-bõl lesz vagy szept 20.....

Iancsa!

KösziKép és köszi a túrótorta receptjét! Nagyon jól hangzikKép

Nyuszi már tuti babázik, hiszen ma reggel volt elvileg a császár!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem gyönyörködnek a babábanKépKépKép

Csics!

Bocsi de nem világos! Homogén= egynemü??? Mért hány nemü lehet még a méhlepény vagy ez most mi? Hogy is van? Világosits fel kérlek még jobban, mert abszolulte sötétség van a fejembenKép

Zsuzsi!!

Jó utat!!!!!!!!

Zulu!

Sajnos nem trudok semmi gyógymodot rá, de van az a korrektor vagy micsoda! Olyan mit egy rúzs, csak testszinü és nagyon jól fed...

cuppp
sasha
28+6(30)

Kép
sasha

Iancsa,
Ugy latszik minden magyar zenesz dolgozott errefele, a fiam klarinettanara is elt Nemetorszagban par evig!
Nehez lesz valami kemeny tanart talalni Daninak, mert az a helyzet, hogy hiaba lenne benne tehetseg, a szorgalma inkabb negativ intervallumban merheto! Nekem kell allandoan rugdosni, hogy gyakoroljon, pedig szereti...csak baromi lusta!

Norkini, ha meg mar voltal baranyhimlos, plane nem veszelyes! Akkor mar van benned ellenanyag!

Tipu, udv kozottunk! Az uncsitesomnak is finn a ferje, de ok inkabb Mo-on elnek, csak neha toltenek par honapot Finnorszagban! Gratulalok a dupla aldashoz!

Zsuzsi
11+1
zsuzsi74

Tipu!!

Szia!!!! De jó, ikres kismami a frontonKépKépKép Sajnos most nincs, vagyis eddig még nem derült ki senkirõl hogy két baba lakna a pocakjábanKép De nagyon örülök hogy jöttélKép Viki volt ikres, de neki már megszülettek a fiai! Sajnos kicsit korábban mint kellett volna, de mindenki jól van.
És veletek is minden rendben van, ahogy hallom, csak ne idegeskedj! A vizsgálatok eredményei jók, csak szedd a vasat amit a doki felirt, mert már 3 élet vére kering benned és bizony valamibõl elõ kell állitani aztKép Semmi baj nem lesz! Amig nincs vérzés, vagy olyan hasi fájdalom amely középen fáj addig nincs baj!!! Ha kétoldalt fáj, ne ijedj meg csak a babák feszegetnek, csinálják a helyet! Akkor a méhtrtó szalagok nyúlnak! Ha meg eljössz hozzánk sürün amit remélek, ripsz-ropsz itt lesz a 16. hét ahol kint is meg fognak nyugtatni!Kép
Gratulálok a két pocaklakóhozKép

puszi
sasha
28+6

Kép
sasha

Norkini!Kép
Eddig nekem se volt, de mióta megvan az új hangszer, azóta újra van motiváció!Kép Nem tudom Nálatok hogy van ez, de egy vadi új vonós hangszert bejátszani nem kevés idõ, és energia... A fõ bajom csak a meleg, úgyhogy csak reggel bírok gyakorolni.

No, lassan elbúcsúzom mára, megyek a kispapáért a reptérre...

iancsa
27+2

Kép
Kép
iancsa

Csics!Kép
Bocsi! Lukas az agyam!Kép
Mingyá' Neked is küldöm a receptet!

Csá!

iancsa
iancsa

Tipu
Szia, de jó, megint van egy ikres kismami! Kép

bringa (35)
bringa

Csics,

Erdekelne a rendelo telefonszama, ill. cime, nekem a XI. kerulet a leheto legjobb, ugyanis ott lakunk!
Te mar voltal ott?

Koszi
Zsuzsi
11+1
zsuzsi74

iancsa

Kerek en is receptet!!! Annyit beszeltetek rola,hogy nagyon megkivantam!! (Kulonosen azt a reszet,hogy nem lehet elrontani...) Kép

En augusztus vegen veszek uj hangszert es mar nagyon varom, bar most,hogy jon a baba erosen gondolkodom,hogy merjem-e magunkat hitelekbe verni. Szerintetek? 400E fortintrol lenne szo,amit kb. havi 30E-el kellene vissza torleszteni. Kb.5 honapig semmi gond, utana viszont megszuletik a baboca. De egyszer vesz az ember hangszert....Kép Szoval teljesen tanacstalan vagyok. Kismamik segitsetek!!!Ti belevagnatok???

Puszi
norkini
(meg mindig 9)
norkini

Zulu,
a terhessegtol foltosodtal ki, vagy mert kozben meg napra is mentel? Amit gondolom most otthon nem lehet egyszeru kikerulni! Ha kimesz a lakasbol hasznalj sunblock kremet, legalabb mar ne rosszabbodjon!

Ilyen pigmentproblemam nekem is van, csak a hasamon, hatamon inkabb...ok, nehany nagyobb szeplom is kijott...

Norkini, te milyen hangszeren jatszol?

Irigyellek Titeket Iancsa, Norkini, a babatok mennyi szep zenet hallgathat odabentrol!!! Olyan jo lehet nekik, hogy a mamajuk zenel!

Ez mar a hulyeseg netovabbja...a sutoben meg akarom nezni a sulo fasirtot, erre kinyitom a hutot...reggel a pohar tejet a mikro helyett a melyhutobe akartam betenni....mi lesz velem???

Zsuzsi
11+1
zsuzsi74

Norkini!

Mi majdnem felvettünk 300e forintot! Csak a párom fõnöke elbaltázta a munkáltató igazolást. Igy hazafelé a bankból eldöntöttük, hogy milyen szerencse, hogy igy történt, mert nem kell havi több 10e-ret törleszteni, fõleg hogy a babának annyi minden kell és valljuk be, a helyzetünk bizonytalan annak ellenére, hogy most MÉG biztos! Ki tudja mi lesz 2 év múlva??? Mondjuk mi légkondit szerettünk volna belõle, mert a panel kibirhatatlan, meg babakocsit és miegymást egyszerre, de a babának a cuccok külön-külön részletekben is beszerezhetõek, nem kell elsietniKép Úgyhogy hagytuk a fenébe a hitelt....
De a döntés a Tiétek, Ti tudjátok hogy van e rá lehetõségetek és futja belõle még az is!!! Mindenkinek más a helyzete..
cupp
sasha
28+6

Kép
sasha

Sziasztok!

Sasha!

Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Zsuzsi
Ez nagyon EDES!!!! Kép Kép Kép
En is folyamatosan zoldeket beszelek, de a kispapa mar megszokta. Nem tudom, hogy mi lesz, ha elkezdodik majd a suli es a gyerkocoknek mondok majd ilyeneket....:o

Fuvolista vagyok.En is gondoltam mar ra,hogy jo lesz neha csak azert gyakorolni majd, mert a kis prucsok hallja odabent!De mi lesz,ha nem tetszik majd neki?????!!!....

Norci
(9)
norkini

Zsuzsi!

Tipikus én vagyKép Én is csináltam ilyen dolgokat! Mondjuk mostanában nem emlékszem ilyenekreKép Valamit szeretnék és teljesen mást csinálokKép Pl. A fésüt a fürdõbe szerettem volna betenni és a párom kérdi másnap, hogy mi ez a fésü a hûtõben???Kép Hasonló apróságok szerintem mindenkivel megesnekKép Én 2 napja most azt játszom hogy mindent elejtek! De csak azért mert már alig tudok lehajolni érteKép

na pusz
sasha

Kép
sasha

Zsuzsi!

Terhesség+nap, szerintem. Sajnos a sunblock sem segített, megint kijöttek a nyomorult foltok.Kép

Szétszórtság-ügyben nagyon együttérzekKép, az elmúlt hetekben velem is elõfordult, hogy pl. ugyanazt a pelenkát adtam a gyerkõcre, amit levettem, egy laza mozdulattal bevágtam a lakáskulcsot a szemetesbe, stb.(még szerencse, hogy van egy kétéves aktív kukabúvárom, aki mindíg "ellenõrzi" a dolgokat, és így megtalálta a kulcsot is) Ja, kézifékes kalandunk is volt mostanában. Nem megy a kocsi, büdös van, anyuka letekeri az ablakot, dühöng, de megy tovább. Mikor megálltam, akkor tünt fel, hogy nincs mit behúzni. Szóval kitartásKép, nem vagy egyedül!
Zulu
19+5

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu,
Orulok, hogy nem vagyok egyedul...Kivancsi vagyok holnap mit hagyok itt, amit mindenkepp vinni akartam haza!
A kulcsrol jut eszembe...vasarlas, kene a kocsiba egy erme...matatok am veszettul taskam melyen, felmarkolom ami benne van, kikapom a lakaskulcsot, minden egyebet, kozottuk az 1 Eurost is vissza a dzsumbujba, majd mikor kitisztul az agyam, es ranezek a bevasarlokocsira, majd a kulcsra, jovok ra, hogy nem fog elindulni a kulcsomtol...ujabb lelkes kereses...

Nalunk Gyuri inkabb eltuntetni szeret dolgokat, mint megtalalni. Multkor kidobta a batyja budos zoknijat, mindjart ket parat is. Ma lehuzta a labamrol a ragtapaszt, egybol rohant vele a kukahoz. Multkor a taskambol kihalaszta a kulcsomat, betette az apjaeba...csak kicsit voltam ideges, amikor ket gyerekkel idore kellett mennunk valahova, termeszetesen utolso utani percben voltunk es nem talaltam a kulcsomat. Hivom a ferjem, hogy nem latta e, megnezi a taskajat, ott volt benne...a megbeszeles utan mehettunk a kulcsert, az ajtot csak ugy becsaptam magam mogott...keves meleg nap van itt Frankfurt kornyeken, na akkor aztan csorgott rolam a viz, es az egesz delelottunk eluszott...
Hat gyerekekkel, meg kismamakkal tortennek a legjobb dolgok...vagy mi gyartjuk a sztorikat?

Kispocakosok, van meg rajtam kivul valaki, akinek maris hihetetlen mereture duzzadt a cicije? Nekem alig volt valamim, most meg mintha frissen plasztikaztattam volna Pamela Anders mintara...ez meg nem volna baj, de szerintem naprol napra egyre nagyobb...es faj is...nem tudok mar hasra fekudni sem, pedig pocakom meg nincs...
Lehet, hogy ettol faj ugy a hatam?!

Jo ejszakat mindenkinek!

Zsuzsi
11+1
zsuzsi74

Iancsa
Köszi a receptet, minden képpen kipróbálom! Kép

Zsuzsi
Drukkolok a sima hazaérésért!

Zita
Gratulálok a fiú ûrhajóshoz. Kép Egy cipõben járunk!

Tipu
Üdv. közöttünk, és nagy gratula az ikrekhez! Csodás dolog lehet! Kép Volt egy ikres kismamink, de már megszült, most csak mi simák vagyunk itt. De hátha tudunk segíteni egy-két dologban!

Sasha
Holnap megyek cukira! Kép Kép De én is reménykedem hogy jó lesz.
Tetszik a fésûs sztori, úgy látszik tényleg mindenkinek egy kicsit meglágyul az a bizonyos rész a feje tetején! Kép Kép

Képzeljétek ezen a héten mint már mondottam, másik cégtõl rendelteünk kaját a kispapával, hogy kipróbáljuk melyik lesz a legjobb akkor ha egyedül lesz itthon. És szomorúan állapítom meg a második nap után hogy ez nem fini kaját hoz, hanem nem finit. Kép Na ezt most jól megaszondtam. Szóval így a második nap kiderült hogy az elõzõ sokkal finomabb volt. Ez nem jött be.

Jó éjszakát mindenkinek, holnap jövök, még lehet hogy vércuki elött (7 óra elött)

Forti (36+5)

Kép
Kép
forti

Tipu

Babanet Társalgó: Gyermekek: Gyermeknevelés: Ikrek
[url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/279/78.html?1026720754" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/279/78.html?1026720754[/url]

Babanet Társalgó: Mi, nõk!: Külföldön (túl)élö kismamák/mamák
[url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/281/391.html?1021460068" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/281/391.html?1021460068[/url]

Nyuszimani es Kadri is finn orszagbol szokot jelentkezni.

Nyuszimano ide irogat:
Babanet Társalgó: Anyaságról: Az elso napok, hetek...
[url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/675.html?1026850610" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/675.html?1026850610[/url]

Kadri ide irogat:
Babanet Társalgó: Anyaságról: Túl az elsõ heteken, napokon...:-)
[url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/1696.html?1026853438" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/1696.html?1026853438[/url]

Sok boldogsagot nektek es problema mentes kismamasagot
Névtelen

Sziasztok!

Kisnyuszi vagyok. Ma 11.50kor szulettem.
Kép
es ugrattam a kovetkezo szobaba!
Kép
Megmostak engem es visszamentem latogatni anyuszit! (azt hittem hogy repa ott lesz!)
Kép
Nem volt repa, de aranyos volt nyuszi!
A sulyom 2,65 kg, as 51 cm vagyok. A jovoben nagyobb leszek mint bugs
Kép
es a baratnoje leszek!
Kép
Most alszom, de a nehany nap mulva kezdek tancolni mint az apukam!
Kép
Sziasztok!! - nyuszi jelentkezni fog Vasarnap vagy Hetfon
Kép

Kisnyuszi (Emilia)
Kisnyuszi

Szia Kisnyuszi!

Már sokan izgultunk érted.
Isten hozott a kinti világban.
Sok boldogságot Anyuszinak és az Apukádnak is.
Sziszike

sziszike

Aziasztok!

Kézeljétek! Kidobott az ágy magából! De közben meg itt ásitozom, reménytelen!

Forti!

Jajjj! Ezeket a cukis ellenõrzéseket mindig eltévesztem, dmivel úgyis rendben lesz, (Kép) ezért megelõleeztemKépKépKép De azért szoritok!

Nyuszi!!!!!!

Nagyon sok boldogságot kivánok! Tudtam hogy valamiért fel kell kelnem! Hogy elolvashassam a jó hirt!! Millió gratuláció! Nagyon szoritottam hogy minden rendben legyen!

puzsi
sasha

Kép
sasha

Jó reggelt!

Engem ugyan nem dobott ki az ágy, de sajnos (ma amikor tudtam volna még aludni a kellemes levegõn) mennem kell a kórházba 7-re, és kénytelen voltam felkelni.

Sasha
Édes vagy hogy megelõlegezed, remélem bejön!!!

Nyuszika!!!!
HATALMAS GRATULA EMILIA KISNYUSZIHOZ!!! Kép Kép Gratulálok a papa nyuszinak is. Legyetek nagyon boldogok, nagyon izgultunk értetek már. Sok fincsi tejcsit a bébinyúlnak!!

Forti (36+6)

Kép
Kép
forti

Jo reggelt Kép
Zsuzsi
ime a Cim és a telcsi szám .Budapest 11ker.Bartok Béla u 92-94 .Telcsiszám:0630414-8886 Bejelentkezés SZÜKSÉGES és videokazit vigyél mert ugy olcsobb .mások kárdésedre a válasz igen voltam ott elkisértem a hugomat ö csináltatot ilyet de én is bent voltam vele mikor csinálták.

Sasha
4féle álapotban lehet a méhlepény ami 0-3 terjedhet a 0 a legjobb mert akor homogén-egynemü a méhlepény mert ugye a babut a méhlepény táplálja és a pocaklako fejlödésével együtt öregszik a méhlepény is .asziszem Kép remélem nem zavartalak még joban össze Kép remélem most már világos voltam Kép

Nyuszinak
nagy gratula a kisnyuszihoz Kép és sok-sok tejcit és boldogságot

Lányok
ma megint rosszul aludtam az éjszaka felkeltem vagy 3 szor és aligbirtam vissza aludni utojára már nem is tudtam sehogy se vissza aludni igy kimentem a fürdöszobába és lezuhanyoztam na ez segitet igy már eltudtam aludni Kép.

na abahagyom a szájmenést mert menem kell CTG és elöte még rendet is kell csinálnomKép

Pusz Csics 37 hetes Kép
csics

Nyuszi!!

Millió Gratula Kisnyuszihoz!!!!KépKépKépKép

SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!

Sheila és MelissaKép

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Hellllllóóóóóó KépKépKép Lányok!

Tegnap UHn dokibácsi nem látott vérzést SEHOL. Viszont kicsi ürhajós kismotorja ezerrel nyomja KépKépKép
Nagyon-nagyon boldog vagyok, és marha sokat eszem Kép
Megcsinálta ráxürést is, jövö héten laborok + védönö.
Ja, és naná, hogy kicsit gombás vagyok, de ki kell birjam kúp nélkül a 12. hétig, addig csak krémezgetek Kép ez tiszta disznóság, amig a fogamzásgátlót szedtam, addig azért gombásodtam, most meg terhes vagyok, és azért Kép
Mindegy, még mindig jobb nekem, mint anyukámnak volt, aki nyolc hónaposan lett gombás, igy a hasától mégcsak el se érte, hogy néha kicsit vakarja Kép
Kispapa fözött tegnap este túrós csuszát, azt szerettük nagyon Kép
Oda döntöttem, hogy nem izgatom magam a foltozás miatt - ma reggel már csak sötét sárga -, nem érzem, hogy bármi baj lenne, az UH sem mutatott semmit, és van egyéb más paráznivalóm ezekben a napokban. Na és persze a sok nyugtatás is nyom a latban.

Iancsa Kép
n. köszönöm a túrótortát, jövö héten megpróbálom Kép

Zsuzsi,
én A kosárral indultam neki, és akkor kezdett el n. fájni, mikor meg kellett volna jöjjön. Olyankor egyébként is ugye mindig meg szokott nöni.
Na ez azóta sem múlt el, úgyhogy két fájó tömlöt hurcolok, és én sem tudok hason feküdni, csak gondos rendezgetés után Kép
Viszont pazar lesz a dekoltázsom a menyasszonyi ruhában, ez is valami Kép
Úgyhogy melltartó állandó viselése javasolt már most, hogy a "mindjárt elejtem"-érzés csökkenjen. Akármilyen is megteszi, csak kényelmes legyen. A Triumphnak van kismama-melltartója, háromezer forint alatt az Aranypókban, és valahogy olyan szabású, hogy még nöhetsz bele rendesen. B kosár a legkisebb, nekem már jó Kép

Nyuszikának sok puszika, Kisnyuszinak meg soksok tejcsi. Papanyúlnak meg gratula!!!

Nyulika,
vicces, mi is nyulikázzuk egymást a párommal ... de itt Te vagy a Valódi Nyulika!!! Kép Isten hozott!

Tipu,
hatalmas gratuláció az ikrekhez!!!Kép

Ma nagyon vidám vagyok, ez jó Kép

Pussz
Kangi
8+5
kangi

Sziasztok Lányok!

Még nem írtam Nektek, és igazából még nem is tudom, hogy jogosan írok-e a friss kismama topicba. Szeretném megosztani Veletek az aggodalmaimat, jó lenne, ha megnyugtatnátok egy kicsit. Szóval múlt héten megcsináltam a terhességi tesztet, és pozitív lett. Nagyon-nagyon boldog voltam, mert minden álmom egy kisbaba. Rögtön mentem is a dokihoz (talán túl korai volt?), ez pontosan az ötödik hét volt az utolsó menstruáció elsõ napjához képest. A manuális vizsgálat alapján õ is azt gondolta, hogy terhes vagyok (méhem meg van nagyobbodva), aztán megnézte ultrahanggal is, és sajnos azzal sehol nem látja a kis pockot. Aztán össze-vissza nézte mindenhol, hogy esetleg nem méhen kívüli terhesség-e, de szerencsére sehol nem találta. Azt mondta, hogy ritkán elõfordul, hogy a méh olyan szögben törik, hogy ezeken a korai UH-kon a petezsák nem látszik. Viszont a méhen kívüli terhességet sem lehet kizárni. Gondolhatjátok milyen ideges vagyok. Most 10 napot kell várni, és ha addig nincs panasz, akkor visszamenni.
Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg nincs-e köztetek olyan, akinek hasonlóan nem látszot elõször a babóca, aztán mégis rendben volt minden.
Bocs, hogy ilyen hosszú levelet írtam ismeretlenül is, csak olyan ideges vagyok.

Egy aggódó kismama (?)
Névtelen

Jo reggelt mindenkinek,
Legalabbis jobbat mint nekem volt.
Annyira rossz a kedvem,nem tudom miert de elel sok rossz gondolat kavarog a fejemben,biztos a kismamasagtol van???
Csak bennetek bizom hogy felviditotokKép

Tipu,
Udv itt nalunkKép
Hat akkor vegre egy ikres kismama,nagyon gratulalok.
Ne izgulj fogsz meg hizni boven sot hirtelen.A hanyinger normalis sot allitolag duplaja az ikreknel.
A tanacs a szokasos nagyon sokat pihenni es fekudni majd a 20. het utan.Gondolom nem akarsz vegig dolgozni.
En nem vagyok ikres de a noverem az volt tavaly es nagyon intenziven tudtam mindenrolKép
Egyebkent Kamelia aki ugyancsak ott el tudja rolam hogy sokat jarlaktam hozzatok mert Finn cegnel dolgozomKép

Iancsa,
En irtam az videorol de azota sem talaom bocs,viszont ezek a kepek sem kutyak...

Forti,
Bocs hogy nem jott be a foodezpress.De a lenyeg hogy a masik jo es akkor tudsz majd attol rendelniKép

Nyuszi,
Nagyon sok boldogsagot a kis Emiliahoz. (nagyon szep nevet valsztottatokKép )

Kangi,
Orulok hogy minden jo volt a dokinal es ez a lenyeg ja es az eskuvo 3 nap mulva!!!!

Pusz
Kataa
26+1

Kép
Kép
kataa

Kedves Névtelen,

Ne izgulj! Én is 5-6 hetes lehettem, amikor elöször mentem ultrahangra, és tök nem látszott semmi... Ilyenkor az ember türelmetlen, és rögtön bizonyosságot akar. Még bírj ki 1-2 hetet, és akkor biztosan látszani fog!

Tipu,
Üdv köztünk! Gratula az ikrekhez!

Zsuzsi,
Nekem is az elején kezdett el hirtelen nöni és nagyon feszülni a mellem - én is alig tudtam hova tenni alvásnál. (Sajnos P. Andersontól azért még messze vagyok.) A középsö harmadra nagyjából normalizálódott a helyzet, de sajnos rá kellett szoknom az állandó melltartó-hordásra, amit rühellek, mert azelött csak sátoros ünnepeken vettem fel cicifixet.

Kangi,
Nekem is jól jött a babásság a dekoltázshoz. A ruhám is olyan volt, meg még rá is tettem egy lapáttal egy alkalmas melltartóval Kép

Bringa,
Én az elején egyböl Andrást akartam, de a kispapa ellenezte, mondván, hogy neki volt egy nagyon hülye András ismeröse. Akkor le is mondtam a dolgoról, és a végén a Péter Sólyom névben maradtunk - de nem feküdtünk rá nagyon a témára, mert ugye a genetika kislányt mondott Kép Most viszont, hogy a párom meglátta a félreismerhetetlen herezacskókat az UH-n, és kellöképpen kibosszankodtuk-kiröhögtük magunkat, váratlanul azt mondta, hogy jó, akkor legyen András... Úgyhogy most András Sólyom. (A Sólyom munkanévnek indult, de közkívánatra, úgylátszik, megmarad második névnek.)

Sasha,
Nagyon romantikus a megismerkedésetek története Kép Nekem is volt ilyen esetem... A kispapával viszont úgy jöttünk össze, hogy ugyanannak a cégnek dolgoztunk szabadúszóként, és a cég finoman szólva rendszertelenül fizetett, ezért sokszor kellett egész délutánokat ott ücsörögni ugrásra készen, hogy mikor hozzák a bevételt. És persze mi sem hozza jobban össze az embereket, mint hosszas összezártság és dumálás. (Mondjuk már elsöre kiszúrtam, hogy micsoda két jó pasi - mert mindig a haverjával jött.) Kapcsolatunk végül egy Popular-koncerten szökkent szárba, a Bahnhofban... (Istenem, hol van már a Popular?) Most július végén lesz a 6 éves évfordulónk - nem ünnepeljük, de én azért számontartom.
Nálunk mostanában forditott világ van: én kaptam egy jó játékot, és engem nem lehet leüzni a gépröl, miközben a kispapa már rég elvonult lefeküdni... Kép
Ha 30 hetes vagy, akkor nagyjából "egykorúak" vagyunk!Kép

iancsa,
Akciózásnál ugyanezek a tapasztalataim (t.i. keményedés, rugdalózás). Vicces, amikor az ember lánya idönként kénytelen rászólni az ürhajósra, hogy "Szonja, maradj már nyugton". Szerencsére a kispapának nincsenek komplexusai amiatt, hogy bökdösi a kisbabát... (Csak néha mondja, hogy "szegény, pont a fejét ütögetjük") Kép

Kisnyuszi,
Minden jót neked és a szüleidnek!!!!

Zita
30+5
ParaZita

Sziasztok Lanyok!

Elöször is a Nyuszicsaladnak szeretnek gratulalni Kisnyuszikahoz!KépKépKép

Moni!
Jo a kis törtenet amit leirtalKépKép!Ilyen veletlenek elö szoktak fordulne,meg ma is,UH ellenere is!De azert nem bannam,ha nem erne egy ilyesfajta meglepi a szülöszoban!Kép

Tipu!
Üdvözlet itt,mind a harmatoknak!Kép

Különben semmi ujsag,fajasok akadnak,haskemenyedes is,de a babo meg jol erzi magat odabenn!

Kryss(39)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Iancsa!

A videót nem találtam én sem, de a képeket megnéztük a párommal. Kiváncsi voltam az apró reakcióira, de semmi! Vagy nagyon jól titkolja, vagy abszolult nem hatja meg a vérKépKépKép

Kangi!

Gratulálok! Az a lényeg hogy minden rendben legyen és a szive, dobogjon "ezerrel"Kép

Aggódó kismami!!!

Remélem semmi komoly baj nincs! Tapasztalatom ilyen téren nincsen, csak biztatni tudlak! Sajnos nem tudom, hogy akiknek hátrahajló a méhük (úgy képzelem, hogy a bizonyos szögben törés hasonló lehet ahhoz, remélem nem hülyeség amit irokKép) azoknál is elõfordulhat-e hogy nem látszik ilyen korai terhességnél a petezsák... Minden rendben lesz, csak nyugodj meg! Lehet hogy már a könyöködön jön ki, de a stress csak árt a babának! Biztos hogy csak azért nem látszik, mert szégyenlõs és elbújt pont oda ahol nem látniKép

Kataa!

Remélem már jobb a hangulatod! Most jut eszembe! Én álmodtam megint!!! Utaztam sok-sok kisbabával, de hogy milyen jármüvön azt ne kérdezdKép Mindenesetre egy nagyon tündéri kisbaba volt a karomban és éppen aludt, nagyon jó illata volt... aztán arra ébredtem, hogy begörcsölt a vádlim û, nyöszörögtem, épphogy nem kiabáltam, párom néz rám ilyedten mi a bajom, válaszolni nem tudtam a fájdalomtól. Ráadásul annyira fájt, hogy csak 1 perc elteltével tudtam vissza fesziteni, hogy kiálljon belõle...
de olyan szép volt az az álomKépKépKép Most megint legyenmároktóber hangulatom vanKépKépKép

Zita!

Hát ha romantikusnak nem is mondható, de azért köszönöm!
Ha nagyjából egyidõsek vagyunk, akkor megkérdezhetem hogy mikor menstruáltál utoljára??? Hátha rádöbbenek én is végre hogy én mikorKép Hiába töröm a fejem már 5 hónapja, nem tuodk rájönniKépKépKép Viszont igy nem október lesz belõle, hanem szept. Ennek már csak azért is örülök, mert ha késõbb szeretne jönni, akkor megtehetiKép Baja meg úgysem lehet az ellenõrzések miattKép

Kryss! Tegnap tudtam meg hogy egyik ismerõs család most várja 3. babáját. 6 hónapos a lányzó, a baba haránt fekszik és az UH-os doki ezt mondta: Egyelõre egy magzat látható...Kép A dokik harántfekvés esetében nem mernek biztosat mondani, mert ilyen pozicióban tökéletesen el tudja takarni az esetleges tesótKép Nekem tuti egy baba van, de Õ még mindig tótágast állKép Ennek persze nagyon örülökKép

Igen-igen! Jön még a babás táblázat, csak hogy ne legyek túl rövid:9 hihi

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Margaréta Lili 3350 g, 50 cm 2002.05.28 ( + ) 3 nap
Mano ??? 3650 g, 57 cm 2002.05.28 ( + ) 3 nap
Kata007 Dóra 4000 g, 55 cm 2002.05.29 ( - ) 5 nap
Bori Katalin 4140 g, 55 cm 2002.05.30 napra pontos babaKép
Norci Vilike 4520 g, 60 cm 2002.05.31 ( - ) 2 nap
Martina Kristóf Gergely 3400 g, 54 cm 2002.06 01 napra pontos babaKép
Törpi Zsófia Lilla 3750 g, 60 cm 2002.06.06 ( + ) 4 nap
Viki (ikrek) Balázs 1980 g, 44 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Viki (ikrek) Levente 1560 g, 38 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Any Lili 2450 g, 48 cm 2002.06.07 ( - ) 10 nap
Blano Noel 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Pucúr Dóra Napsugár 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Kato Ádám 3100 g, 51 cm 2002.06.13 ( - ) 4 nap
Vicamama Réka 4600 g, 52 cm 2002.06.04 ( + ) 9 nap
Halacska Anna Míra 2500 g, 50 cm 2002.06.30 ( - ) 17 nap
Gumicukor Dániel 2900 g, 51 cm 2002.07.02 ( - ) 3 nap
Beszti Nátán 3400 g, 56 cm 2002.07.07 ( + ) 1 nap
Dió Péter 3650 g, 56 cm 2002.07.10 napra pontos babaKép
Ilke Lili 3200 g, 52 cm 2002.07.12 ( - ) 3 nap
Ágota Ákos 3200 g, 55 cm 2002.07.14 ( - ) 3 nap
Nyuszi Emilia 2650 g, 51 cm 2002.07.16 napra pontos babaKép</pre>

puszi mindenki pocijára
sasha
29+0

Kép
sasha

Szép napot mindenkinek! :-)****

Zsuzsi és mindenki, akit érint:

Tegnap bejelentkeztem a Soroksárin a MegaToys-ban a 4D-s UH-ra. Kb. két héttel elõtte kell jelentkezni, láttam már valaki volt oly kedves és a paramétereket megadta. A vizsgálat 8000 pénz, ebben benne van a videó felvétel is. Ha fényképet is kérsz, az még 800 pénz. Mi aug. 7-én megyünk, Apával már beirattam a naptárba, mert különben tuti beszervez magának valamit akkorra.

Nyusziéknak, legfõképp mint névrokon, soxeretettel gratulálok így ismeretlenül is!

Kangi,
az én Nyulika nevemet az akkor éppen beszélni tanuló unokaöcsémtõl kaptam. Persze abban az idõben inkább hangzott Nujikának, mint bármi másnak...:-))

Mindenki másnak is ezer köszönet a kedves fogadtatásért!

További kellemes babásodást!

Pussz
Nyulika
nyulika

Nyuszi csalad!
Nagyon gratulalok, es sok boldogsagot Nektek!! Kép

Aggodo kismami, ne aggodj,mert az otodik heten szinte nincs is minek latszania. A baratnom is igy jart,es mar majdnem elment a baba annyit idegeskedett emiatt. Nagy nehezen rahuzott meg egy hetet es vidaman nezegettek a pici pottyot a monitoron (mert,hogy annal tobb meg nem latszott), de igy legalabb megnyugodott. Legyel kicsit turelemmel.Es inkabb pihenj, es probald magad jol erezni,mint gorcsolj feleslegesen!!!!

Puszka
norkini
(9+1)
norkini

Kataa Kép
félre a bánatos gondolatokkal. Tegnap még én is minden piilanatban bögni akartam, még a kispapával is összekaptunk, de ma már minden oké.
Hormonok száguldoznak fel-alá benned, a legjobb, ha jól kibögöd magad tényleg - nekem szokott segiteni, megkönnyebbülök töle.
Különben is, neked már biztos érezhetöen ott ugrál a pocidban a babicsek, föleg ne legyél szomorka hosszasan Kép
Egyél egy kis gyümölcsöt, meg olvasgass minket.
Gondolj arra, hogy szombaton esküszöm, és szerintem, amilyen az én formám, olyan bénán fogom eldobni a csokromat, hogy egy kóbor kutya elszalad vele ... a sok csalódott hajadon meg a helyszinen meglincsel Kép

Névtelenke Kép
ne izgulj, ha a teszted pozitiv és a méhed megnagyobbodott, akkor ott lennie kell valaminek Kép Mindenesetre légy mindig telefonközelben, ha bármi panaszod lenne, és föleg ne aggódj!

Zita,
ma megyek a ruhámért (barátnöm tervezte-varrta), és n. kivácsi vagyok, milyen lett, mert csak a vázlatruhával próbáltam eddig! Kép

Kispapám már tiszta idegroncs az esküvötöl, tegnap este egy fél órát nyüstölt, hogy hol kapják meg a rokonok a belépö pálinkát az étteremben, az ajtóban vagy az asztalnál Kép A végén már kénytelen voltam azt mondani, hogy én nem iszom pálinkát (pedig finom is az Kép), igy nem érdekel a téma ... ettöl persze csak még idegesebb lett Kép én meg csak mosolyogtam, mind Buddha, naná, az UH után Kép

Pussz
Kangi
8+5
kangi

Kangi!!!

Nálunk a vidéki esküvõkön, a belépõ valamilyen pia. Természetesen az ajtóban és addig nem lehet bemenni amig a belépõt meg nem ittaKép Kifogást nem elfogadni, de a kivétel erõsiti a szabálytKépKépKép

cuppp
sasha

Kép
sasha

Lányok!

Most olvastam a Sanyarú sorsú kispapák topikjában Kamilla párjának a hozzászólását!

Kamilla éjjel elkezdett kicsit barnás vérezgetni, ezért berobogtak a kórházba, de minden rendben van! A méhlepény nagyon elöl van, Uh-on is minden ok, de bent tartják még egy kicsit!

Kamilla!
Remélem már sikerült megnyugodnod, hisz ahogy a kispapádat olvastam, minden rendbenKép Várunk vissza hamarKép

puszi
sasha

Kép
sasha

No megjöttem a vérvételrõl, már csak holnap reggel 10-ig kell drukkolni, akkor lesz eredmény! De remélem hogy amit Sasha megelõlegezett az bejön! Kép

Kangi
Örülök hogy minden rendben a pocaklakóddal! Meg tudom érteni az örömödet.

Kataa
Ne legyen rossz kedved, gondolj szép dolgokra. Pl. a manóra a pocidban és mindjárt vidám leszel! Kép
Semmi baj a foodexpressz miatt, nem te tehetsz róla hogy nem jó a kajájuk. Aztán lehet hogy jó, csak nekünk nem jön be, ezt nem tudom.

Kryss
Nincs már sok hátra! Drukkolok ezerrel. Kép Kép

Ctg-sek szeretném megkérdezni, hogy amikor írjátok hogy a méhlepény állapota jó, a magzatvíz is okés akkor azt ugye nem a ctg-bõl tudjátok? Vagy igen?

Forti (36+6)

Kép
Kép
forti

Sziasztok,

Mindenki aki probalt megvigasztalni koszonom.A boges sajnos nem megoldhato mert a munkahelyemen nincs ra alkalamas hely.
De a pici mocorgasa meg olyan jo hogy megfogadtam nem negativkodom itt.Minek is amikor egyenlore minden ok es majd csak megallom a helyem mint anya ha eljon az ideje mert hat ugye nem en vagyok az elso ebben a temaban.
De tenyleg lanuok jo hogy vagytok mert igy nem csak magamban morgok hanem itt mindenki megerti a hormon ugrandozasaimatKép

Jaj a lenyeg hogy tegnap annyira kidugta a golyo fejet hogy meg lehetett simizni.Annyira tetszett az apucikajanak is..Kép

Zita,
Az Andras nagyon szep nev,imadom mert az unokaocsim/kereztfiam is azKépA solyom meg olyan indianos.
Egyebeken t nalam az A betus nevek jonnek be,ezert is lesz Alexander ha fiu lesz.Kép
Akciozasnal ugyazaz a kommentar,csak neha meg a kovetkezo is.Szegeny baba azt hiszi hullamvasuton ul az anyukajaKépKépKép

Kryss,
Orulok hogy minden Ok ,de hat mar csak napok kerdese es itt lehet a jovevenyKép

Sasha,
Kulonben lehet hogy nekem is az Oktoberizmus a bajom csak eddig nem jottem ra...

Kangi,
Az eskuvo elott i osszekapas altalnos es nem sulyos.Plusz neked megy hozzajon ababais ugyhogy semmi meglepo nincs benneKép
Egy csomo gyumit ettem es tenyleg jobb lett...Kép
A csokor eldobas nalam ugy zajlott hogy mindenki elhuzodott a megfelelo pillanatban de vagul a legfiatalabb lany(fonokom lanya.ha-ha )kapta el.De O is csak azert mert teszett neki es haza akarta vinniKép

Kamilla,
Minden jot es turelmet a korhazhoz.

Kataa
26+1

Kép
Kép
kataa

Sasha,
sajnos nálunk sok az autós, meg úgyis mindenki egyszerre fut be a házasságkötöböl, úgyhogy inkább asztalnál lesz felszolgálva, aki nem autós és nem szoptat, csak annak, és vöfély barátunk közben harsog valami vidámat Kép
Ez Bpest - bár vidék lenne! Én n. szeretem azokat a jó sátras vagy kultúrházas eskembeskemeket. Azért a miénk se lesz rossz, remélem.

Kamilla,
olyan jól megnyugtattál a múltkor, remélem, nincs semmi baj! Várunk vissza! Kép

Megyek paprikás krumplit ebédelni. Ennél okosabb most nem jut eszembe, pedig a paprikáskrumpli-evésért nem kapok fizetést ...

Pusz
Kangi
8+5
kangi

Sasha,
Dec. 15-én menstruáltam utoljára, de hogy az ürhajos ténylegesen mikor keletkezhetett, arról gözöm sincs.. Viszont az UH szerint a fejlettsége éppen megfelel a 30. hétnek, tehát elvileg minden stimmel.
Nem kell izgulni, a lényeg, hogy jól fejlödik. Ha túlhordanád, azt úgyis észreveszik, ha meg korábban esedékes, akkor nem fog meglepetésként érni.

Kataa,
Tegnapelött én is sík depressziós voltam. Vannak ilyen napok az ember életében, föleg ha még babás is. Sírd vagy dühöngd ki magad, és aztán másnap reggel megint szépen süt a nap...

Kangi,
Drukkolok az esküvöhöz. Majd küldj képet!!!
Szerintem is az ajtóban érdemes adni a welcome-pálinkát...Kép

A klinikai tanfolyamon azt mondták, hogy ha még nincs túlhordás, ne siettessük a babát, mert az utolsó hetekben alakul ki az éleslátás (a szem fejl&#337;désének befejezödése), aminek a méhen belüli, viszonylagosan oxigénhiányos állapot kedvez... Hallott már valaki ilyenröl?

Zita
30+5
ParaZita

Kyrss,
Tudod amikor születtem 1973-ban anno még sehol sem volt az UHKép, csak a szívhangokat hallgatták, azt is valami manuális ketyerével, és valahogy mindig csak egyet hallott a dokiKép

KangiKép
Örülök a jó hírnekKép

NyusziKép
GratulálokKép
ÚÚÚÚÚÚgy irigyellek benneteket.

Puszi,
Moni
22+
mj

Sziasztok!

Már csak két hét, és megyek a 12 hetes vizsgálatra!!! Úgy várom! Szerintetek lesz uh, ha a 9. héten volt? Viszek videokazit, hátha föl lehet venni. Még SENKI nem tudja, hogy babás vagyok, csak Ti és a kispapa. Olyan izgi. Úgy szeretném a családnak megmondani, hogy "na, akkor videózzunk egy kicsit!" Elég érdekes lesz a bejelentés, mivel még gyerekként kezelnek minket. Ami nem is csoda, mert mindenki 17-nek néz Kép . Pedig múltkor is, amikor a fodrász kérdezte, hogy milyen frizit szeretnék, mondtam, hogy mindegy, csak ÖREGÍTSEN! Kép Látnotok kellett volna, 10 centit nyúlt az arca, hogy "milyeeet???" Inkább mindenki az ellenkezõjét akarja. Nem baj, 50 évesen élvezni fogom, hogy 17-nek látszom Kép .

Jó nektek, hogy tudtok a munkahelyrõl vagy otthonról folyamatosan netezni. Végülis én is a cégtõl írok, de elvileg nem szabad, úgyhogy mindig meg kell várni, amíg nem lát senki... Kép Nagyon unom. Szóval ezért írok ilyen ritkán, de mindig kérem a kispapát, hogy mentse le az aznapi termést, hogy otthon elolvashassalak Titeket.

Zsuzsi,
az én cicim is a kétszeresére nõtt, a kispapának nagyon tetszik, csak épp az a pici hátránya van, hogy nem lehet hozzáérni, annyira érzékeny...

Puszi
Miszike
10+3
Miszike

Sziasztok Lányok!

Végigrágtam magam a tegnapi termésen, és elõször is ezer gratula a legfrisebben születetteknek! Kép
Tegnap nagyon nyûgös napom volt nekem is, ugyanúgy mint itt a topicban többeknek. Lehet, hogy valami front volt? Kép Soha nem szoktam sirni, de tegnap estére annyira elegem volt abból, hogy már a 14-ik hétben vagyok, és még mindig rosszul vagyok idõnként, -illetve majdnem minden délután és este- hogy muszáj volt a párnába hüppögnöm kicsinyt. Kép Bár attól tartok ez most már jobbára csak a gyomorsavtól van, ami javulni nem hiszem, hogy fog.

Nagypocakosok,
ti meddig tudtatok hason fekve aludni?
Nekem még megy, noha már inkább csak úgy, hogy az egyik lábamat felhúzom.

Kispici
14
kispici

Kispici,

Nekem viszonylag hamar kezdett el nõni a hasam, úgyhogy a 8. hét körültõl már csak felhúzott lábbal, félig hason aludtam. Ez most is így van, kispárnával kombinálva.

Szerintem tegnap sokaknak volt nyûgös napjuk, ez az idõ, mindenkinek az idegeire megy!

Nyulika
22+6
nyulika

Zita,
Koszi a tanacsotKép
Ez az ifo nekem is uj,mert ugye csaszaros leven azt mondta kha minden Ok mar a 38.heten is johet a baba mint Nyuszinal,de akkor meg mi lesz a szemmel/Na legkozlebb ezt is megkerdezem a dokitol.

Miszike,
Biztos lesz UH merti tt nezik a nyaki redot.
Nyugodtan vigyel kazit.
Jo is az a bejelentosdi,Bar mi nem tudtuk kivarni a 12.hetet egy hetel leotte mondtuk el mindenkinek aki meg nem vette eszre rajtamKép

Kispici,
Hat akkor sorstartsak vagyunk legalabbis a nyugisegben.
A gyomorsavara jo a baban,tej,ham-let.A harom osszesen meg tuti segitKép

Sasha,
Nekem a multkot volt olyan hogyazt almodtam megszuletet a baba es a kispapa is pont azt almodta akkor.Vicces nem?Kép

Pusz
A kicsit jobb kedvu Kataa
26+1

Kép
Kép
kataa

Kataa,
köszi a tanácsot, próbálkozom velük. Már van otthon bespeizolva néhány csomag hamlet, tej is van. Azt is hallottam, hogy a mandula is segít. Azzal is próbálkoztam. No meg nem eszem fûszereset, zsírosat, vettem savlekötõt a gyógyszertárban, azt is kipróbáltam, de minden csak ideig-óráig használ. Nagyon együtt tudok érezni azokkal, akik ilyesmivel nyüglõdnek terhesség nélkül is. Mert mi legalább remélhetjük, hogy ha az ember kibírja ezt a kilenc hónapot, akkor elmúlik. (Nekem ugyan sok volt a savam korábban is, de nem okozott semmilyen tünetet. Remélem visszajön még ez az állapot! Kép )

Kispici
14
kispici

Szia Tipu,

Bizony en is finn-ben lakom (Espoo) Kép Bar Kataa mar elkotyogta elottem Kép ejnye bejnye ! Hat nem hagyta meg nekem ezt a meglepit, hehe !
Gratulalok az iker babakhoz ! Remelem nagyon boldog lesz a terhesseged Kép

Nyuszi & Kisnyuszi !

SOK BOLDOGSAGOT a kis tapsifuleshez Kép

Agota , Ilke ,

GRATULALOK NEKTEK - azt hiszem eddig meg nem sikerult megtennem , de jobb keson mint soha ! Sok sok tejcsit a kicsiknek es legyetek nagyon boldogok veluk !!! Kép

udv
kamelia
21+4
kamelia

Forti!

A magzatvizröl es a mehlepenyröl a CTG nem ad felvilagositast.Az leginkabb a baboca szivhangjait mutatja es a fajasokat,ha vannak.
Egyebkent a cukor nalam is magasKép,a vizeletemben +++nyi,azt hiszem meg negy is van ,de nem tudom.A verböl nem szoktak nekem nezni.Ez is olyan,hogy az elsö terhessegemnel egyszer sem neztek,talan mar ott is magas volt.
A doki csak annyit mondott,hogy mar mindegy Kép es legyintett.
Ezert szeretnem,hogy a baboca hamarosan megszülessen,hogy ne nöljön mar tul sokat,az mindkettönk dolgat megkönnyitene... KépKép!
Es köszi a drukkolast,bizom benne,hogy eredmenye is lesz!

Sasha!

Nalam is csak egynek nez kiKép es afeje szerencsere ott ahol kell!
De az nem lehet semmi,hiszen a 6.-ik honap az mar igen elöre haladott.Es szegeny szülök nem tudjak mire keszüljenek!Azert en nem lennek a helyükben!Bar regenmindig azt mondtam,hogy ikreket szeretnek.
De ugy sem tudjuk meghatarozni!

Moni!

Igen,az UH azert meg igen "uj" talalmany,71-ben meg engem se lathatott az anyukam!Kép

Miszike!

Ezek a "titkos idök" tenyleg nagyon jok,ilyen nagy titka nincs gyakran az embernek!En is szerettem azt,amikor meg nem tudta senki!
Aztan mentem anyuert valahova kocsival es kerdezte,hogy megis csak egyedül jöttem (ugy volt,hogy a mostani kispapa is jönni fog)es en meg mondtam neki,hogy nem,csak aki velem van,meg nem lehet latni!KépKicsit nem ertette elöször a dolgot....

Mindenkinek egy jokedvü,vidam napot!
Kryss(39)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Nyuszi,
nagyon nagy gratula!!! Puszild meg Kisnyuszi pracliját helyettünk! =:x ez itt nyuszi-puszi, oldalról Kép

Kataa,
örülök, hogy jobb a kedved! Nagyon együttérzek ám! Az én kedvem is hullámzik állandóan, alig bírom követni. Tegnap szörnyû rossz kedvem volt, azért sírtam, tegnapelõtt meg nagyon jó, és hallgattam egy szép magyar nótát (eddig utáltam) és annyira meghatott a szövege, hogy elsírtam magam Kép . Láttad a Junior c. Schwarzenegger filmet? Volt benne egy jelenet, ahol Svarci (nagy pocakkal) egy csöpögõs reklámot néz, és sír a meghatottságtól. Akkor nem tudtam elhinni,hogy ilyenek lesznek a kismamák...
Szóval neked és a többi szomorkás kismaminak is kívánom, hogy inkább jó dolgokon sírjatok, ha már sírni kell! Kép
Ja és köszi a jó hírt, hogy lesz uh! Nagyon örülök már elõre!

Miszike
10+3
Miszike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: