A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

CoryKép jaja, én is erre gondoltamKép PuszkaKép

indianyo

Indi,
ha minden elved feladod, akkor itass vele kamillateát. Kép nekünk nagyon bejött, utána mindig volt kaki!

ancsipancsi

Ancsi Kép
Köszi a receptet!!

Indi Kép
Szegény Dominónak drukkolok, hogy megkönnyebbüljön! Nálunk is volt ilyen nehezen kakilós időszak, de kb 5 hós korban (amikor átállt Bálint a napi többszöri kakiról az néhány naponta 1-re), neki sajna nem segített a kamilla tea, amikor láttam, hogy nagyon küzd, akkor a gyerekeknek való 2g-os glicerines kúpot lefarigcsáltam neki még kisebbre, azt kapta, utána nem sokkal mindig termelt egy nagyot. A dokitok mit javasolt rá?

Zuz Kép
Remélem Bazsó ma már még jobban van!!

És nagyon szép hétvégét mindenkinek, remélem marad a napos idő!!! Kép

Kép
Kép
denizsa

Indi, asszem Ada irta anno, hogy nekik a szelcso segitett (gyogyszertarban kapni ezt is). Isabgolt ilyen picinek meg nem szabad, ugye? Drukkolok, hogy mielobb megtalaljatok a megoldast, mert pontosan tudom, milyen pocsek lehet most Dominonak Kép erdekes, hogy nalunk en vagyok ilyen problemas, lanykarol meg nem gyozom levakarni a kakakat, a piszok mazlista Kép mondjuk ot a szelek gyotortek vagy masfel evig...

Ja, akkor csaszar osszesen egy ora? Es ha ez igy muxik, akkor szerintem inkabb a spinal, mint az EDA. Egyebkent nekem allati alacsony a vernyomasom, de kaphattam EDAt. Mondjuk utana ketszer el is ajultam, mikor estefele kimentem a slozra.
moose

Moose!

Szerintem egy óra sincs!De max.annyi.
20170114224602

Sziasztok!
2 napig a János kórház vendégszeretét élveztük Grétikémmel. Kis Mancim pénteken hanyatt vágta magát, és agyrázkódása lett. Kép Persze tök egyedül voltam itthon, úgyhogy mentőt hívtam, mire kiértek Gréti már hányt is, úgyhogy szirénázva repítettek minket a kórházba. Szerencsére most már nincs baja, így 1 nappal hamarabb haza is engedtek.
Mindenesetre a kórházi éjszakázás nem kívánom senkinek, az egyszerűen emberkínzás. Úgyhogy le a kalapom Votív előtt.

KépKép
KépKép
lindicita

AncsiKép köszönöm, doktornéni is hjavasolta a kamillát (szigorúan cukorralKép szerinte csak így hajt, magában nem. szerintem ugyan ez hülyeség, de megfélemlített anya már mindent megtesz, csak kis nyulacskája ne kínlódjon órákig Kép Ja, az édesköményteától sajnos csak erősödtem a problémák, úgyhogy az kilőve.

MooseKép Szélcső jó dolog, csak hát macerás állandóan belenyomni a popsijába, mert bizony sokáig tart, míg kijön az anyag... a tápszer miatt, szerintemKép

Én meg neked drukkolokKép igen, a spinállal semmi se fáj.. csak után atart tovább a dolog.

LindiKép

Nagyon sajnálom a szöürnyű tapasztalatokat, jobbulást és mielőbbi felejtést kívánokKép

DenizsaKép
Reménykedem a kamillában, dokinéni szerint a popsiba léázmérő szóba jöhet még, ill. krónikus esetben a glicerinkúp. Utálok minden vegyszertKép
A tápszer miatt lehet ez az egész nyavalya, szegény kis nyulacskám, úgy küzd Kép

indianyo

Lindi, ez nem hangzik jol, orulok, hogy mar rendben van a kisholgy! Hogyan esett el, hol, hogy serult meg, hogy mentot hivtal? Mibol gondoltad, hogy ilyen sulyos? Es amig kiertek (tenyleg, ez mennyi ido volt?), addig mit csinaltal? Hu, meg ragondolni is szornyu...

Egyebkent most olyan sok fura kemeny izemicsodat csinal a pocibabam, hogy tokre beijedtem es vegre elkezdtem osszepakolni a taskam...
moose

Moose! Kártyát is beraktad? Kép

Indi! Hajrá Dominónak!

Lindi! Jó, hogy már újra otthon vagytok!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

sziasztok,
kicsit le vagyok maradva, így olyan dolgokra is reagálok, amik már lerágott csontok:
1. Juc, amit felraktál tegnap, az nagyon jó, bár én is csak az első kettőről tudok nyilatkozni, de tök így van...Kép

2. kullancs bevizsgálásról: a gyógyszertárban lehet kapni speciális borítékot, amibe belerakod, és elküldöd a szt lászlóba, asszem...

3. Lindi,
szegény Gréti!!!!KépKép Barátnőm eddig 2 kórházat járt meg második kisfiával: Jánost és szt Lászlót. Azt mondta, ez a két hely, ahova SOSE vigyem a gyerkőcöket. Ja, és nem volt ott egy Pelényi Attila nevű doki????

4. Indi, szegény Dominó!!!!!KépKépKép remélem már jobban van.
Egyébként hallott már vki olyanról,h fogzás miatt van szorulása egy babának????

5. szegény újraoltásra váró babák!!!! egy kalappal nekik!! nem olyan kellemes a szuri, szerencse, h csak pár percig tart!!!

6. Juc, ma voltam calzedoniába, az új fürdőruhák közt volt egy csomó eléggé visszafogott egyberészes. Pár év, és megveheted az outletbe. VAGY: nyár végén ki szokták árusítani, és olcsóbb is, mint az outletben. Én 2500 ft ért vettem tavaly fürdőrucit.
Panna nagyon dögös a fürdőruciban!!!Kép

7. Moose,
én szorítok érted!!! minden rendben lesz!!! és én nem igérem, h sütök neked, de biztosan jövök!!!KépKépKépKép

ui: és ki tud nekem a legolcsóbban FLP-okat beszerezni????Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi,
ááááá, de rossz!!! Kép Azért remélem, viszonylag hamar feledhető lesz a dolog, vagy legalábbis enyhül az ijedtség.
Eszter is úgy tud hisztizni, hogy az eszméletlen, pl fejét veri a földbe, ezért óvatosan hátra szoktam engedni, amíg elfekszik, és úgy hagyom. (Ha kézben fogom, mar, harap, tekergőzik.) Ezek szerint inkább valami puhára teszem legközelebb, most komolyan megijedtem. Jézus.. szegény kicsi Gréti. Miért esett/vágta magát hanyatt? Direkt/véletlen? JOBBULÁST GYORSAN!!!

Moose,
ha befekszel, lesz kit értesítened, aki leadja itt a drótot, hogy drukkolhassunk?
neet
neet

Ja és Juc,
nagyon-nagyon-nagyon jóóóó amit itt összehoztál! El is mentem. Kép
neet
neet

Zsan!

Az mi az:FLP?

ÉS te mindig jársz shoppingolni,ez nem ér!De ma pont én is benéztem egy Calzedoniába,de próbálásra nem futotta mert Pannámmal voltam és a pasik meg játék boltban stb...
Viszont Somának sem tudtunk ma cipőt venni mert a fiatalember kifutott a boltból,mondván nem akar buzi cipőt próbálni és neki egyébként is van cipője és menjünk és vegyünk motort neki.Na?

Neet!

Azt nem én szedtem össze de lenyultam mert annyira tetszik és igaz...

Lindi!
KépReméljük a pihenés jót tett neki és már el is felejtette az egészet,próbáld meg Te is!
Én is megijedtem a napokban,Panna ugrott egy büdösbogarat Soma ágyának a létrájáról,de szerencsére nem lett semmi.
20170114224602

Sziasztok!

Moose: Nekem GPRS, bluetooth-os telcsi, és notebook, vagy iPac. Evvel volt netem. Lassú, rossz, de mégis valami.
VAGY a pultban és a csecsmősöknél van net, van gép, megbeszéled. Kép

Oltás: A sima diperte oltásokat ismétlik, ami nem IPV-s.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Jaj, Lindi, kirázott a hideg... szegény GrétiKép És hogyan vágodott hanyatt?

Zanza,
multkor kérdezted: Lurdy ház játszoház durván drága: 1200/ora. Mozijegy felmutatásával féláron veheted igénybe, amit ma megtettünkKép Bálint imádtaKép

KépKép
fibi

mi is megvagyunk, köszi a jó szavakatKép
lassan kezdek magamhoz térni, Istinek még folyik az orra és kicsit bamba a szuritól, ma is volt hőemje, de kapja a kivezetőszer, így remélem ennyivel megússzuk.
minden kisbetegnek és lábadozónak, Grétinek, Bazsókának, Kókusz Lencsijének gyógyulást!

Lindi, minden együttérzésem, szörnyű lehetett mindkettőtöknek! felejtsétek el hamar!

Oxi, ez az oltásdolog nagyon bosszantó! és vajon hogy vették észre, hogy romlott a szállítmány??
remélem semmi gond nem lesz belőle. szegény Vikka, hogy tűpárnának nézikKép

Juc, ez jó szöveg voltKép és ha vki már az első gyereknél olyan, mint a másodiknál-harmadiknál kéne?Kép telefonozó-fürdőrucis Panka édesKép

és teljesen elolvadtam a fürdőző kisBogárkáktól!!Kép

nézem a Megát, szegény Ferinek rosszul áll a szénájaKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
A dolgozószobában még nincs teljesen rend, és az ajtó mögött fel volt állítva egy asztallap, hát az valahogy eldőlt, és nem tudom pontosan, hogy hogy történt, mert nem láttam, mindenesetre az asztal is és Gréti is a földön volt, de szerencsére Gréti nem volt alatta, viszont a homlokán volt egy piros folt, szóval valószínűleg előről is kapott.
Szegénykémet ahogy felvettem, pár perc sírás után már hajtotta is a fejét a vállamra és bealudt, én meg hallottam, hogy ez agyrázkódásgyanus. Hirtelen nem jutott jobb eszembe, felhívtam a 104-et, hogy mit kell ilyenkor csinálni, mire vigyázzak. Õ meg rögtön kérte az címünket, hogy küld egy mentőt, bár egyáltalán nembiztos az agyrázkódás, mert ilyenkor hányni is szoktak, de legalább én megnyugszom. Olyan furcsa volt, hogy iylen rendes hapit fogtam ki. na, aztán Gréti elkezdett sírni, felvettem, ott abbahagyta, de olyan kis kókadt volt, aztán egyszer csak elkezdett hányni is, szóval tök jó, hogy tudtam, hogy már úton vannak a mentők.
Kb 10 perc alatt értek ki, de a hányás után úgy tünt Gréti kicsit jobban van, de azért elvittek. Szegénykém be is aludt a mentőben (az ölemben), és még a szirénázásra se ébredt fel.
Ott megröntgenezték, és befketették megfigyelésre. De szerencsére már kutya baja nem volt, nem hányt, csak nagyon éhes volt, de azzal egy kicsit még várni kellett, mert egyfolytában azzal ijesztgettek, hogy óvatosan itassam meg etessem, mert ha hány, akkor infúziót kell kapjon.

Én is hallottam rémhíreket a János kórházról, de a dokik és a nővérek extra aranyosak voltak (a röntgenes nőci volt egy kicsit bunkó). Viszont a körülmények szörnyűek. Az éjszak meg förtelmes. Egy széken ülni egész éjjel Kép
Meg hát ugye Grétinek elvileg feküdnie kellett volna, de a nap végén már a pizsire ráhúztam egy zoknit, és úgy sétált fel-le.

Zsanci! Én tudok segíteni az FLP-s termékekben. Mire van szükséged?

KépKép
KépKép
lindicita

Oxi!
"Oltás: A sima diperte oltásokat ismétlik, ami nem IPV-s. " mi az az IPV? mi Infanrixot kaptunk. + felszívtak hozzá még valamit a rendelőben, amit nem tartalmazott az ampulla.
és a kis manöken tűpárnaKép Vikka babáról légyszi sűrűbben tegyél képet, ha már nem tudsz jönni csevegni sűrűn Kép

Lindi!
ti is hősök lettetek. én most izgulok, pedig tudom, hogy már nincs bajotok. olyan rossz ilyeneket hallani. Kép

Indi!
minnyi tejcsit tudsz kitermelni? mert az is segít a szoruláson. és milyen tápot kap Dominó?

ancsipancsi

Zsan,
ha az FLP a Forever Living Product, akkor abban Zanza is utazikKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Fibi, köszi a Lurdys infót. Drágán mérik, tényleg nyitni kéne egy magán játszóházat.Kép

Lindi, ügyes vagy, hogy helyből a 104-et hívtad. Grétinek jobbulást.
zanza

Lindi Kép
Rémes lehetett Kép De jó, hogy meg tudtad őrizni a lélekjelenléted és hívni a mentőket! Remélem Gréti már újra a régi Kép

Indi Kép
Drukk Dominónak, hogy mielőbb legyen kaksi!! Vagy sikerült már azóta? Remélem ma éjjel jobban alszotok!

Fibi Kép
Mozi rulez! És Bálintod tök jól elvolt egyedül (nélkületek) a játszóházban?

Kép
Kép
denizsa

Zanza!

Szerdán nem akartok T.Panna álnéven Csiribirire menni?Én az nap megyek dokihoz és ezért nem nagyon fér bele a napunkba.

Juc
20170114224602

Jó reggelt!

Lindi:
most olvastam csak,hogy milyen szörnyűség történt a kicsilányoddalKép
Ügyes voltál,hogy rögtön mentőt hívtál,nekem nem biztos,hogy eszembe jutott volna!

Indi:
nem annyira macera ez a szélcső!!!Nekünk nagyon bevált és max 5-ször volt rá szükségünk.A babáknak nagyon jót tesz,rögtön elengedik magukat és azonnal látható a hatása.Szerintem egy próbát megér,a hőmérőzés lényege is ez,de én inkább attól félnék a higany miatt.Nagyon szorítok Dominónak,hogy hamar túl legyen rajta,mert tudom,hogy Dorkám mennyit kínlodott ezzel!

petergabi

Tegnap kint voltunk Dömösön,a bírtokonKép
Végre kitűzték az alapokat,még a végén lesz is belőle valami idénKép
2 kép a csajokról:
KépKép

petergabi

Deni,
dehoooogyKép Hugom vigyázott rá a játszobanKép Amig meg délelött a hugommal elöadáson voltunk, akkor meg Apával a Feneketlen tonál békáztak, meg homokoztak egy közeli játszonKép Jo napunk voltKép

KépKép
fibi

Gabi,
lányaid szépségesek továbbra isKép

Zanza,
igen, de a csajok kedvesek voltak különbenKép Bár ennyi pénzért...Kép

KépKép
fibi

Gabi!
csajok szuperek. a quadot irigylem Dorkától Kép

Indi!
Lencsi még cukrosan se itta meg a teát, új trükköt eszeltem ki! Kép felforraltam két adag tápinak vizet, s előbb az egyikben, majd a másikban kioldottam a filteres kamillát. (egyik erősebb lett így) mikor lehűlt a tea, elkészítettem benne a tápszert, és két részletben megitta. a színe kissé furcsa Kép, de hatásos. én kamillás tápinak hívtam. (ízre nem sok különbség volt!) e 2 adag éppen elég is volt a kakkantyú beindulásához.

ancsipancsi

Juc,
az ifjabb pasid annyra jófej, h nem is tudom mit mondjak...titkon mindig ilyen pasikról álmodoztam!!!KépKép minek cipő, ha az van, a motor sokkal fontosabb!!!!
én tegnap egyedül jutottam be egy calzedoniába, mert mindkettő ájultan hevert a kocsiban, és megkértem húgomat (akivel még nem vesztem össze), h vigyázzon rájuk...Kép
ezért jó a rokonoknál...

Lindi,
én is csak gratulálni tudok, h ilyen ügyes voltál. Írok emilt, de lehet, h csak kedden, mert itt eléggé macerás...köszi.

Votiv, Indi,
most,h elolvastam a herce hurcát "rendesen", és jobban értem a dolgokat, még jobban fel vagyok háborodva, és nagyon sajnálom, h ezen kell átmenned (Indi). És csak azon gondolkozom, mit lehet ilyenkor tenni...Amnesty International, Helsinki Bizottság???? Komolyan! Ki tud ilyenkor segíteni?? Egyébként van egy nagyon jó ügyvéd ismerősöm, ha kell a segítsége, szólj!!!

Votiv,
jó volt "élőben" olvasni!!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZsanciKép Aranyos vagy, egy jó ügyvéd mindig jól jönKép votiv szerint a cikkre majd jól öszekapják magukat - legyen úgy!!! Aztán majd második névnek Bálint vagy Orsolyó nevet adunk gyermekünknek hálából az állampolgásági anyaönyvezési közreműködésért KépKépKép És igazi újságot olvastál? Kép És hogyhogy olyan nehéz a netezés, hosszútávra költöztél a rokonokhoz? Lemaradtam valamiről Kép Családdal összeveszni nem olyan nagy kunszt - nekem is sikerül nap-mint-nap Kép Fel a fejjel és kitartás!!!

AncsiKépKépKép

GabiKép Gratula az alapkövezéshez!!! Micsoda motoros a lányKép
Köszi neked is a tippet, be is vetettem már néhányszor a szélcsövet, csak éjsazka nemakrtam volna minden emiatt macerálni, de azrét néha kell, és olyankor segít is. Egyébként tegnap este a jó kis masszázs és fürcsi is jólesett neki, úgyhgoy ezt minden este megpróbálom így csinálni ezentúl.

És minden kakigondokkal küzdővel együttérzek, ez egy szörnyű dolog, szörnyű nézni, ahogy küzdenek szegény kis babácskák - és olyan keveset tudunk segíteni csak Kép

Remélem, mindenki a szabadban tölti ezt a két napot - úgy csicseregnek a rigók itt nálunk, csukott ablakon belül is hallani őketKép

indianyo

Zsanci, csak nem vettél újságot??KépKép
repdes a szívemKép
bízzunk abban, hogy a cikk megteszi a hatását. ha lejár a 30 nap, azt is meg fogom írni, meg azt is, ami utána lesz. előbb-utóbb csak elrendeződikKép

votiv 8)
votiv

Indi, még jó hogy nem Taksony Miltiádésznek hívnak, ugye?Kép

votiv 8)
votiv

És hogy vannak a pocakbabák és szépséges mamáik?

indianyo

VotivKép Lehetnél Kotroczó Veronika is Kép Esetleg Zöld Fehérke?Kép

indianyo

Sziasztok!

Talán még páran emlékeznek rám, akkoriban írtam ide a topikra, amikor Neet és Votiv szappanoperája zajlott éppen, illetve Ancsi sikeres tesztjéért drukkoltunk.
Mi is Ancsiékkal együtt kezdtük a próbálkozást, és mostmár elmondhatom, hogy végre sikerült 20 ciklus után! Igaz, rettentően az elején vagyok még, éppen csak pénteken teszteltem, így sajna még bármi előfordulhat, de az is örömmel tölt el, hogy legalább idáig eljutottam.

Számomra sok az ismerős név, mert sokszor bekukkantottam ide az elmúlt másfél év alatt, de mivel nem követtem napi szinten a topikot, ezért eléggé le vagyok maradva.

Ahogy látom a topik lakói jelenleg inkább már babás anyukák. Ki van egyáltalán pocakos? Moose-t már korábban láttam hogy babát vár (utólag is gratula), de túl nagy nyüzsgést nem látok itt pocakos anyukák részéről, mint ami itt korábban volt Kép (vagy csak én nem vettem észre? Kép

Remélem a jövőben gyakrabban jövök majd, és tényleg ON topik leszek Kép

Dorka (4+3)

Kép
szdorka

Dorka!

Gratulálok!
Pocakja van mégGödibarbinak,aki a napokra van kiírva, Kisünnek,Denizsának és talán van még itt pár lappangó pocakosunk csak még nem tudunk róla!Gyere gyakrabban és írj is!

Jucus
20170114224602

Dorka,
20 ciklus nem semmi!!! Kép drukk, hogy minden rendben legyen! Kép Én is pocakos vagyok a másodikkal, Barbi és Moose, sőt Soosoo is előttem jár, bár már a 32. hetet kezdem holnap Kép

Lindi,
nagyon megijedtem, amikor olvastalak, örülök, hogy jól vagytok! Nagyon talpraesetten és helyesen döntöttél, minden elismerésem a tiéd! Kép

Indi,
jóóóóól vagyunk most már, Dóci is lábal kifelé az általam begyűjtött nyavajából Kép Nálunk a kezdeti kakigondokra csak a hőmérőzés segített, én is marhára ódzkodtam a "vegyszerektől" meg a teától, azok lettek volna a következő lépés, de szerencsére nem kellettek Kép

Juc,
már párszor akartam írni, hogy marks&spencer-nél is marha jó fürdőruhák vannak, ők általában a konzervatívabb vonalat követik mintában és színben, nekem onnan van egy olyan kétrészesem, ami gatyó és hosszú felső, tehát nem hagyományos bikini, de mégis kétrészes Kép Soma igazi féééérfi Kép

vera
kisün

És Zuzmoról sem szabad elfelejtkezni, ő a "legfiatalabb" pocakos jelenleg, 8. hét, ugye Zuz? Kép
kisün

Juc Kép
Félre vagy informálva, nincs pocakom, vagyis van, csak nem baba van benne Kép

Dorka Kép
Gratula a pocaklakóhoz!!

Ancsi Kép
Kamillás tápi... Hogy Te miket ki nem találsz! Kép

Fibi Kép
Így már értem! De legalább teljesült a hugi vágya, vigyázhatott Bálintra Kép

Gabi Kép
Csajaid nagyon szépek! És klassz az alapkitűzés a birtokon!

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Gabi, mi az az alapkitüzés? 4 kis cövek leszúrva, köztük spárga kifeszítve?Kép
Lányaid nagyon szépek!

Den, már azt hittem vmiröl lemaradtam.Kép

Dorka, gratula a pocakhoz.
zanza

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantásra van időm!

Lindi!

Örülök, hogy viszonylag szerencsésen túlestetek ezen a szörnyűségen! Timi is volt már, hogy oldalra eldőlt és akkorát vágódott pont a fejére oldalt, de eddig még eszembe sem jutott, hogy ilyen nagy baj is lehet belőle!Kép

Szdorka!

Persze, hogy emlékszünk rád! Akkor még nem merek gratulálni, hogy ennyire az elején vagy, de nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!Kép

ILdi
ildi76

Dorka,
Soosoo is pocakos! És gratula!!!!Kép

Indi,
Bálint nagyon szép név, Orsolyó meg...ööö...érdekes!!KépKép
és csak látogatóban vagyunk itt rokonoknál, utoljára 2 hete voltunk, és előtte novemberben. Most is csak azért jöttünk, mert itt nagyon jó szervíz van, a mi öreg folcinknak!!!Kép

Votiv,
apukám az újságvásárló a családban. Bármilyen újságé...Kép
és írtam sms-t, de lehet, h nem kaptad meg, akkor itt kérdezek: lehet adni a taksinéniteknek kulcsot??? Tudod, akit ajánlottál, és aki Lindihez is jár. Mert Levi nagynénjéék valszeg felvennék (már beszéltek vele) de nekik úgy jó, ha akkor jön, mikor ők nincsenek...szóval, kaphat kulcsot???KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi,
wiwen irtamKép

KépKép
fibi

Húúú mekkorákat pihizek! Este aludtam szépen 9 órát, s ebéd után másfelet. Gondolom okos szervezetem már készül Kép

Szia Dorka! Valószínüleg én vagyok a kövi és gratulálok.

Mi az hogy 20ciklus után sikerült? Ennyi próbálkozás vagy ez valami szakkifejezés amit nem ismerek ???

Még pocaklakótartó Kép

gödibarbi

Dorka,
gratula a pocaklakohozKép

Indi,
a Zöld vezetéknévvel kéretik nem viccelödni Kép

KépKép
fibi

Barbi,
egyszerre irtunkKép és méltem is NekedKép

KépKép
fibi

Szia Fibi! röpke mélt írtam Kép

Gabi!a csajok édesek Kép Szép zöldterület Kép

gödibarbi

Zs, értemKép takica teljesen nyugodtan kaphat kulcsotKép iszonyúan vigyáz mindenre, még olyan dolgokat se tüntet el, amit mondjuk a szemétbe lehetne elhelyezniKép (=nem dob ki semmitKép)

Dorka, milyen jó hír! többször gondoltam ám rád, hogy vajon...? és végre most!!!!KépKépKép maradj velünk és írogassKép

Deni, pocakKépKép

votiv 8)
votiv

Fibi! S pont akkor válaszoltam amikor te Kép
Úgy emlékeztem ma sem leszel valamiért netközelben.

gödibarbi

Den! Nem is mondtad! Én is gratula a pocakhozKépKépKép

mi nagyon ki vagyunk purcanva, alig élünkKép, azért nem is írogattam a hétvégén, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Köszönöm a gratulációkat, és örülök hogy azért van még pár pocakos kismama is rajtam kívül.
Lehet hogy ha esetleg külön topik lenne pocakosaknak, akkor többen lennénk? (persze ez egyenlőre csak költői kérdés volt).

Viszont lenne nem költői kérdésem is. Bálint Balázshoz szeretnék majd menni (arra azért jó volt a 20 hónap, hogy legalább tényleg eldőlt, hogy kihez mennék szívesen), viszont azt nem tudom, hogy hozzá milyen hamar kell bejelentkezni. Mert még kicsit korainak tartom, szívesen megvárnám amíg már lesz szívhang (most egy meddőségis dokihoz járok, és hozzá megyek UH-ra), viszont lehet hogy ha csak az után jelentkezem be, akkor sokára kapok időpontot.
Jól tudom hogy csak 2 hetente pénteken rendel?

Dorka

Kép
szdorka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: