A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Vanda a fenébe, majd a következő biztos sikerűl!!! Ne szomorkodj!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Vanda, igazán nagyon sajnálom!!! :-( Pedig annyira drukkoltunk... Szomorkodd és sírd ki magad, de hidd el utána, sikerülni fog! Rátok is vár még kétcsíkos meglepi!!! Szívemből kívánom!!!

KépKép
melba

VandaKép
Nagyon sajnálom!!!! Basszus..........

KépKép
gigi28

Na, ma már sokkal-sokkal jobban vagyok.
Úgy határoztunk, hogy megint megyek. Most várom, hogy megjöjjön, mert akkor ma utazhatnék, és holnap ismét meglephetem Déviszt bejelentés nélkül. Kép
Hát ez van... Egy kicsit rossz lesz most összehozni a tanfolyammal, meg a vizsgával, de oldottam meg már bonyolultabb dolgokat is. Kép

Roxal! Hogy van a fogad meg a közérzeted? Komolyan mondom, hogy kevés olyan szar dolog van mint a fogfájás. Esetleg még a kislábujj beütése mondjuk az ágy sarkába. Kép Na meg a szülés is kellemes lehet, de azzal még ráérek félni.

Wish! Hogyan álltok a szervezéssel? Milyen lesz a ruhád? Ha a munkád engedi, írj egy kicsit.

Ági! Veled mizu?

Grillázsról tud valaki valamit? Mi lehet vele?
vanda978

Vanda hát nálam még várakozó álláspont van, elvileg most kell megjönnie a napokban.
Jól teszed, hogy mész tovább, én sem hagynék ki holmi tanfolyam miatt egy ilyen projektet. Én is olyan elvesztegetettnek érzem ezt a kimaradt 1 hónapot, és remélem, hogy a jövő hónapban már nem kell csak várni.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Réka,
Csuda helyes a pocid, csini kismama vagy. Remélem hamarosan biztosak lehettek a vegyespárosban, gondolom annak örülnétek a legjobbanKép

Vanda,
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Szerintem se hagyd ki az egész nyarat, utólag nagyon bánnád, hogy annyi idő elment hiába. Tavaly mi úgy csináltuk, hogy egy hónap szünetet tartottunk, amit a Dévai szabilyához igazitottunk. Mi is elmentünk nyaralni addig, igy nem veszitettünk időt. Ha kihagytuk volna az egész nyarat még csak most kezdenénk a végül sikeres 5. inszemet. Ugyhogy hajrááááá!Kép

Kagyló,
nekünk ugyan nem volt szükség andrológusra, de abból amit a csajok irnak, lehet, hogy érdemes minnél hamarabb menni a párodnak. Ha tudnak javitani a spermucik mozgásán, akkor az min. 4-6 hónap, tehát mire kezdenétek a lombikot ők is jó formába lendülhetnétek, és igy az esélyeitek is nőnének. Remélem nem tűnik okoskodásnak, de nekem logikusnak hangzik.Kép

Wish,
Mi biztos, hogy nem tudunk menni a kirándulásra, sajna. Kép Szombaton lesz párom hugának a ballagása Pesten. Ennyit utazgatni meg nem nagyon lenne jó. De azért gondolatban veletek leszünkKép

Melba,
de jó, nekem is a hátsó falon tapad, akkor ezek szerint hamarabb megérzem majdKép A genetika a Bolgárkerék u.-ban van. (D.I. azt mondta, hogy maffia, de mivel az eredményeket Londonban értékelik ki, menjek oda. Olcsóbb, mint az Istenhegyi, az integrált teszt volt kompletten 25 ezer). Itt olvashatsz róluk: www.downszures.hu.

Loihi,
Ti most hol tartotok a terhességben? Milyen a terhesgondozás kint? Tudjátok már, hogy fiú lesz vagy lány?

Roxal,
Fú, a fogfájás tényleg nagyon szar. Drukkolok, hogy múljon hamar, öblögess házipálesszalKép

Tegnap voltunk Dévainál. Minden rendben volt. Manó már most akkora, hogy nem is fért bele a hüvelyi UH-s képre, ugyhogy váltottunk hasira, ami azért most már kényelmesebb. Õ is azt mondta, hogy minden renben van vele, ami azért megnyugtatott. Tudjuk milyen "optimista"Kép. Nemi ügyekben most nem tudott nyilatkozni, nem mutatta meg magát a kis huncut titkolozó.
Estére totál elfáradtam, meg ettől a nyomott időtől a fejem is k.-ra megfájdult, ami oda vezetett, hogy este szorosan ölelgettem a WC kagylót. Szóval tényleg nem birom ezt a sok autózást, meg a meleget. De igy jár aki ilyen vén szatyorként lesz mama.Kép

Mindenkinek puszi

Inari
13+5

KépKép
inari

Vanda Kép
Most akkor már biztos eldőlt? Ha nem jött még meg...? Persze jobb a rosszra felkészülni, mint beleélnünk magunkat a sikerbe...Jaj, de nem igazság ez.

Roxal Kép
Valami cserszömörcés lötyi vagy aloé gél biztos enyhítené a feszítést. Nekem anno ecsetelésre kellett járnom, annyira fájt és tele lett a szám aftával, úgy bekavart a 4 bölcsességfogam, mert persze mind egyszerre bújt ki, pedig még nem is voltam annyira bölcs 18 évesen. Kép

Inari Kép
Gratula a váltáshoz, most már komoly hasi uh-s kismami vagy!!! Kép Kitartást és jobbulást!

Csajok, ha valakinek szüksége lenne 4 doboz Fostimonra és egy ampulla Choragonra, szóljon, mert a jövő héten visszaviszem a gyógyszertárba őket, ne foglalják a hűtőben a helyet. Persze ajándékba. Kép
hajnesz

Na megjöttem.
Szóval az van hogy a Closti hatására sem indult be a jobb oldali petefészek, csak kicsi tüszik vannak, persze a balon van 3 db szépség. Úgy jöttem el, hogy még nem tudtom mi legyen, mert úgy tűnik, hogy jobbom nagyon leállt. A természet fintora. Beszéltem a drnővel, hogy mit tanácsol, mondta, hogy esetleg még egy hónap closti és akkor eldönthetjük, az igazság az, hogy ha ettől több hormont ad akkor nagy valószínűséggel lesz a jobbon is megfelelő, de hát akkor a balon is több lesz, és akkor pedig nem lehet inszemezni, mert hát akkor annyi jó tüszi lenne, mint egy lombikon és azt pedig nem lehet, hogy a balon lévők bent maradjanak mert tele lesz a pocim, szóval beleharapok a saját farkamba. Krisztián úgy döntött hogy a jegesmedvéket még ebben a hónapban nem kérjük vissza- én nem tudtam dönteni, mert kész vagyok- ha jövő hónapban sem sikerül eljutni az inszemig akkor visszakérjük a jegesmedvéket.

Farkasok J

Kép
farkasok

Na megjöttem.
Szóval az van hogy a Closti hatására sem indult be a jobb oldali petefészek, csak kicsi tüszik vannak, persze a balon van 3 db szépség. Úgy jöttem el, hogy még nem tudtom mi legyen, mert úgy tűnik, hogy jobbom nagyon leállt. A természet fintora. Beszéltem a drnővel, hogy mit tanácsol, mondta, hogy esetleg még egy hónap closti és akkor eldönthetjük, az igazság az, hogy ha ettől több hormont ad akkor nagy valószínűséggel lesz a jobbon is megfelelő, de hát akkor a balon is több lesz, és akkor pedig nem lehet inszemezni, mert hát akkor annyi jó tüszi lenne, mint egy lombikon és azt pedig nem lehet, hogy a balon lévők bent maradjanak mert tele lesz a pocim, szóval beleharapok a saját farkamba. Krisztián úgy döntött hogy a jegesmedvéket még ebben a hónapban nem kérjük vissza- én nem tudtam dönteni, mert kész vagyok- ha jövő hónapban sem sikerül eljutni az inszemig akkor visszakérjük a jegesmedvéket.

farkasok J

Kép
farkasok

Judit, annyira sajnálom. Az nem merült fel, hogy ha több lenne a tüsző és szépek nagyok lennének mindkét oldalon a több Closti után, hogy punkció lenne és meglátjátok, érdemes-e tovább menni velük? Az még nem kerül nektek semmibe. Nikosznak bejött. De azt is megértem, ha erre azt mondod, hogy nem vagytok ti kísérleti egerek. Francba.
hajnesz

Ez igazán nem merült fel, bár ötletnek nem rossz. Bár szerintem mivel ez csak egy punkció lenne mármint a baloldalon így az intézet nem kapna támogatást. Márcsak az a kérdés, hogy hogy lehet ezt megoldani, mert ugyebár repeszteni kell, , és a balos petéket le kellene akkor fagyasztani, vagy simán vagy megtermékenyítve, már ha fagyaszthatók, ez egyre bonyolultabb. Hát nem tudom majd megkérdem, hogy mi legyen.
Remélem javulgatsz minden téren, mi van a kecó nézegetéssel? Most jegelitek a témát, vagy finoman gyúrtok? Vereczkey machocsávóval mi van?

farkasok J

Kép
farkasok

Köszi kérdésed, hangulatilag, közérzetileg most megint jó, ebben a tavasznak jó nagy része van, meg most megint lelkizünk, belső utazásokat csinálunk a reflexológusommal. Lesz nemsokára egy testi utazás is, aztán már Laoszt is befoghatom a munkába, bár ő ezt még nem is tudja. Kép Már kértem időpontot egy belső utazás tanfolyamra is, hogy jó profi legyek, és az orvosaim orra alá dörgölhessem majd a bébi uh képét. Kép
Kecó nézegetés folyamatban, de ugye csak 2 év múlva esedékes a költözés, semmit nem szabad elhamarkodni. Kép
Meg az is nagyon jó, hogy mindig szembejön valami, valaki, aki kizökkent a depiközeli állapotból. Most pl. tök jó volt Lkt-val találkozni, táncikáltunk egyet Eroson, az nagyon jó volt, köszi Timi!!! Meg pl. ma is feltöltődtem barátnőm kéthetes Liza babájának bébihormonjaival. Kép
Vereczkey? Passz. Ha túlleszek a kontroll mri-n, megérdeklődjük, hogy most akkor mi is lesz...
hajnesz

Inari
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál.Kép Egyáltalán nem tünik okoskodásnak, sőt azért írok, hogy megmondjátok mit tegyek.Hiszen még nem voltunk ilyen helyzetben.

Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Inari! Mi a helyzet, már nem ölelegeted a klotyót, igaz?
Ha Dévisz is jókat mondott, az már valami. Kép

Hajnesz! Mi az a belső utazás? Még ilyet nem is hallottam.
Engem érdekelne a Fostimon, most azt kapok, vagyis fogok megint. Az neked jó lenne, ha úgy feladnád nekem, hogy itt fizetem a postaköltséget? Nem tudom hogy hívják ezt a módszert, de van ilyen. A címem, ha ez így megfelel: Vaszilkó Andrea, 3950, Sárospatak, Teleki u. 11.
Ha a Choragon nem kell itt valakinek, akkor egy barátnőmnek jó lesz. De előbb itt...

Judit! Hát te aztán hozod a lehető legrosszabb formát drágám. Mit mond a ti dokinénitek hány tüszőt engedélyezne, ha több hormont kapnál? Mármint inszemre.
Csak azért jut eszembe, mert nekem is van ezer, de az nem jelenti azt, hogy mind meg is nő, és reped. Mikor van egy pár nagy, mondjuk a jobb oldalon is, akkor lenne az aktion.
Az meg amúgy milyen hülyeség, hogy ha csak a bal oldalon van punkció, akkor nem számít teljesnek? Nem mindegy?
vanda978

Vanda Kép
Oké, holnap reggel feladom őket, majd megérdeklődöm a postán, hogy a legelőnyösebb. Kép

Akkor mégegyszer megkérdezem, kell-e valakinek egy ampulla Choragon, ha nem, holnap megy a csomagba Vandának. Kép

A belső utazásról itt olvashatsz: http://www.belso-utazas.hu/
A könyv is kapható vagy megrendelhető.
hajnesz

Hajni!
Köszi, akkor az pont ide is fog érni, nem is íratom fel Dévisszel. Azt kapok Merionallal.

Érdekesnek tűnik ez a belső utazás. Mikorra kaptál időpontot? Ketten mentek? Majd megosztod a tapasztalatokat, véleményeket.

Ja, és Timivel voltatok Ramazotti koncerten?
vanda978

No, egy kisebb kálvária megjárása után sikerült útnak indítanom a csomagot, nem bonyolítottam sokáig, végleg megbizonyosodtam afelől, hogy a postai alkalmazott egy külön faj, akivel én képtelen vagyok kommunikálni Kép, (tisztelet a kivételnek!), simán megy, levélként, de a gyorsaság miatt elsőbbségivel, remélem, nem fognak vele baseballozni az elosztóban, és legkésőbb hétfőn épségben megkapod! Kép

Belső utazásra időpontot még nem kaptam, csak jelentkeztem, hogy érdekel. Állítólag hosszú a várólista, hát gondoltam, lépek. Most várom, hogy visszajelezzenek.

És bizony Timivel voltunk Ramazottin, utána meg nálunk is aludt. Timi. Nem Ramazotti. KépKép
hajnesz

Sziasztok!
Csak gyorsan írok, eléggé elfoglalt vagyok mostanában. Nekünk jó a tali, de sajnálnék nem találkozni azokkal, akiket ismerek, és azokkal, akiket még csak szeretnék megismerni. Elég sokan nem tudnak jönni, hm.. ne toljuk el?

Egyik szemem nevetKép, a másik meg sírKép az olvasott hírek után.

Sok-sok puszi nektek!Kép

Szani
szani

Jól vagyunk. A terhesgondozás szerintem elég gáz, kb. mint otthon a védőnő: pisinézés, súly-és vérnyomásmérés, szívhanghallgatás, pocakmérés, van-e valami probléma c. kérdés és kész.
Pocakbaba is kukacos. Kép
Nimród frankón egy duracell nyuszi, úgyhogy nehezen bírom + kánikula és magas páratartalom, de nem panaszkodom, hisz ez egy csoda!
N. mindent megért mindkét nyelven, beszélget elég sok mindent, bár nem mindent értünk. Kép
Megpróbálkozom feltenni egy képet, ahol éppen egy partiba indul a kis drága. Kép

Kép

loihi

Loihi Kép
Nagyon aranyosak vagytok, gratula az öcsikéhez, és boldog névnapot Nimródnak!!! KépKép
hajnesz

Hajni! Mégegyszer köszi-köszi. Remélem szerencsét fog hozni. A postai "nem egy nyelvet beszélünk" fajt (bocsi) én is ismerem, szerintem ott külön tenyésztik őket.

Azért ne bánkódj, hogy csak a Timcsi aludt nálatok, Eros meg nem. Kép Papp úr nem vót?

Loihi! Nagyon helyes Nimród, aranyosak vagytok.
vanda978

Sziasztok!
Bocsi, majd írok mindenkinek, csak nem lett valami jó az AFP-eredményünk és nagyon aggódunk, próbálunk utánajárni mindennek. Kép

Gigi, Nektek jó volt az AFP-tek és úgy mentetek a kardiológushoz? Köszi!

KépKép
melba

Melba! Próbáljatok megnyugodni. Az AFP elég elavult dolog. Nyugati országokban már nem csinálják. Kardiológushoz szerintem mindenkit elküld Dévai. Mielőtt amnion gondolkodnátok, szerintem hívjátok fel az istenhegyi géndiagnosztikai központot.
Pussz

loihi

Ráadásul most nézem, hogy inszem volt. Azon meg nem is lehet olyan pontosan belőni a fogamzás időpontját, így az AFP-ét sem.
Én azt vallom, hogy egy alapos genetikai UH. nagyon meg tudja nyugtatni az embert. Nálunk tarkóredőeltérés volt és a Praxisban voltunk Hajdú Krisztinánál, aki ha jól tudom genetikus. Ha felhívod őket, mondd meg a csajnak, hogy nem mozizni szeretnél hanem probléma merült fel..stb. Egyéb esetben heteket kellene várni.

loihi

SziasztokKép

MelbaKép
Én is csak azt tudnám mondani mint Eszter. AFP-t szerintem már csak nálunk csinálnak. Nekünk jó lett az eredményünk, ettől függetlenűl mentünk el. Dévaival beszéltetek már az eredményről?Amnió elött én is elmennék egy komoly ultrahangra.

LoihiKép
Nimródank nagyon boldog névnapot kívánunk. Nagyon kis csinos volt a buli elöttKép A kis csodádra meg vigyázz nagyon. Õ már állampolgárságot fog kapni, hogy kint születik? Vagy, hogy van ez?
Nem lehet, hogy a Hajdú Krisztina a II.számún dolgozik? Én úgyemlékszem, hogy azt a dokinőt is így hívták aki csinálta az uht.

Eros koncert biztos szuper lehetett! Azért én inkább aludnék Erossal mint a TimivelKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Köszi Loihi. Amniot nagyon nem akarok, de a lelet szerint 1:50 a valószínűsége a Down-nak, pedig a tarkóredőnk jó volt nagyon.
Egyébként pontosan tudjuk a fogamzás időpontját, inszem előtt egy órával volt a tüszőrepi tutira.
Megpróbálom holnap a Praxisban előrehozatni a genetikai uh-unkat, meg hétfőn megyünk a Dévaihoz is, mert behívott. A többit is majd meglátjuk. Azért elég rémisztő azt látni a papíron, hogy 21-triszómia pozitív. Kép

KépKép
melba

Köszi Gigi a bíztatást. Dévaival beszéltünk ma, hétfőn délelőttre behívott.
A Hajdú Krisztina csinálta Nektek a genetikai uh-t?

KépKép
melba

Lányok részemről semmi akadálya a halasztásnak, mert tényleg elég foghíjjas a társaság, csak ne május 20-21 legyen!! Én is annak örülnék, ha (szinte)mindenki el tudna jönni, mindenki olyan úgysem létezik.

Loihi!
Nagyon szépek vagytok!!!

Gigi!
Pedig épp mondani akartam, hogy mehetnék hozzátok aludni? De ha Neked csak Eros jó??Kép
Különben a koncerten többször Erosunk riszáló seggét mutatta a kivetítő kamerája, hát azt a sikítást hallanod kellett volna... Ahhoz képest, hogy már 42 éves még mindig nagyon jó csákó.

Vandám!
Pap úr azért nem tudott jönni, mert másnap volt a 2.fordulója a választásoknak, és neki őrültekháza volt.
Sebaj, a Toto koncertere már együtt megyünk.
Jól értem, hogy még nincsen mensi??

Hajnesz!
Ezek szerint elolvastad a Belső utazást? Erről nem is beszéltünk!
Mindenkinek nagy szerettel ajánlom, mert nagyon erősítő (lelkileg) olvasmány, és ráadásul letehetetlen. Alexandrában kapható.
Majd mesélj az uatzás tréningről!! Nagyon kiváncsi vagyok!!
lkt

SEGÍTSÉG!
Még mindig nem jött meg, amit persze nem bánok, eltekintve attól, hogy nem számítottam ilyen fordulatra. De van egy nagy bibi: ma is csináltam tesztet, és kurvára negatív. Most mi a franc van? A méhenkívülit mutatja a teszt pozitívnak? Szerintetek ez most mi lehet? Nem is tudom mit gondoljak.
Mindkétszer egy Royal HCG nevű tesztet csináltam, mert ebbe a patikába az van.

A hasam tompán fáj, tegnap este megszűntek a menzis görcseim is. Olyan mintha fel lenne puffadva, nem is aludtam semmit, mert nem tudtam hogy feküdni.

Ezt tényleg nem értem. Most reggel azt hittem, hogy pozitív lesz, és mégsem.
Tegnap telt el a két hét, gondolom olyan nincs, hogy eddig nem ágyazódott volna be. Hmmmmm?

Melba! Honnan tudod, hogy mikor volt tüszőrepid?

Timi! Remélem azóta már sokszor bepótoltátok az elmaradt mindeneket a választások miatt. Kép
Gondoltam is rá, hogy azért nem jelentkezel mostanában... Kép
vanda978

Közben utánanéztem:

"A hibás, vagy hibásan fejlődő megtermékenyített petesejtek egy jelentős része (10-20%) nem fejlődik egy pontnál tovább, elhal, és csak az tűnik fel, hogy a menses néhány napot késik, talán kissé erősebb és elhúzódóbb, mint máskor. "

Gondolom ez lehet nálam is. Kép Kép
vanda978

Sziasztok!

Vanda!
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Én sok olyanról olvastam, hogy ilyenkor még nem mutatta ki és egy hét múlva pedig igen.
Persze hiú ábrándokba sem kergetnélek, de ez is egy lehetőség.
Még egy kicsit drukkolhatok?

Melba!
Pont tegnap voltunk dokinéninél és írt beutalót az AFP-re. Õ ragaszkodott hozzá, hogy megcsináljuk és tök sokáig számolgatta, hogy pontosan jó időpontban menjünk. Ennek ellenére elmondta, hogy kb. 70%-os megbízhatóságú és ha bármi eltérést mutat, akkor egy nagggyon alapos genetikai UH jön és annak hisznek, nem a vérvételnek.
Szóval remélem, kicsi megnyugvást sikerült küldenem, mert nem lehet semmi gond a kis kukissal és kész! És a tarkóredője is milyen szép volt! Kép
Tudom, hogy nehéz, de higgy benne, hogy rendben van és beszélgess vele, hátha választ kapsz a kérdéseidre! Kép

Jucikám!
Hajnesz ötlete nekem sem tűnik rossznak. Tökren elhiszem, hogy kivagy. Gurunénid az ilyen eseményekre nem szokott mondani valamit? Jobbocskának pedig üzenem, hogy kapja össze magát, mert velem gyűlik meg a baja! Kép

Hajnesz!
Erről a belső utazásról sokat hallok én is mostanában. Tök jó, hogy az asztrológia, ahova járok egy ilyen ezoterikus központban van. Sokminden eljut az emberhez... Kép

Loihi!
Nagyon cukik vagytok a képen! Gratula a kettes számú trónörököshöz! Kép

Erika!
Örülök, hogy minden OK nálatok. A nemre vonatkozóan én dokinénim sem volt hajlandó semmi mondani. Hiába tájékoztattam az általam már "tudott" dolgokról... Kép
A fejfájás engem is gyötört egész héten. Volt, hogy csak borogatással a fejemen tudtam elaludni.. Azt mondta dokinéni, hogy legvégső esetben fél Algopyryn, de eddig kibírtam nélküle.
Remélem, rókakoma már messze jár! Kép

Katácska!
Én is rég jelentkeztem, de te!!!!
Hogy vagytok?

Lányok!
Ha rajtunk múlna, mi megoldanánk a május 7-ét is, tehát mi ne legyünk akadály. De azért egy későbbinek mi is jobban örülnénk.

Köszönjük a pocigratulációkat, azóta kb. még egyszer akkora. Azt hiszem, most indult be a dolog. Majd teszek még képet, ha lesz. Kép

Mi most elutazunk a 3 napra, úgyhogy jövő héten jelentkezem. Legyen nagyon szép hétvégétek!

réka
15+2
Vendég

VandaKép Az lehet, hogy még nem mutatja, de a méhenkívülinél is pozitív a teszt. Szóval ne izgulj, várj még pár napot és ha semmi, akkor csinálj tesztet megint. Aztán meglátjuk.
LoihiKép De jó titeket is látni! Szépek vagytok!Melba, kedvesKép Tényleg ne izgulj az AFP miatt. Én 4 markerest csináltattam és ott jött ki a pozitív Down kockázat, hát beszartam rendesen! Az ikrek miatt semmiképp nem akartam amniot ezért rengeteg helyen megnézettem őket: Praxis-Győrffy; Szabolcs-Hajdú Krisztina genetika, Sote genetika, ill. Sote szív UH - Hajdu (asszem)Julia). Sehol nem találtak semmitKép Nyugi!!!!
KataKép Még nem is tudtam gratulálni!Kép Úgy örülök nektek, vigyázz magatokra!
HajniKép Teljesen kivagyok emiatt a ciszta dolog miatt. Próbáltam kicsit utánaolvasni, mi lehet ez a dolog, hol is van pontosan - hogy képben legyek. Én nagyon drukkolok a negatív eredményhez és tudom, hogy ez nem okozhat nálad semmi problémát. Tuti! Mindannyiunkban van valami, csak nem tudunk róla - képzeld a bátyámnál 30 évesen egy rutin UH vizsgálatnál kiderült, hogy csak egy veséje van. Mondjuk ő (talán most szerencsés) nem az a típus aki ezen azóta parázik, de lényeg, hogy eddig nem is tudott róla és vígan éldegélt!

Lányok, akkor halasszuk a talit??? Május 27-28?? Mit szólnátok ha nálunk lenne? Ez nekünk is kényelmesebb, van itthon minden, talán a Szaninak is jó, pocakosoknak nem kell messzire utazni, lemehetünk az udvarba is, ill. van 2 percre egy tök jó játszótér - Gigi, Dia. Hmm???

Mi különben jól vagyunk, csak Húsvét óta küzdünk egy takonyórral, nem jönnek ki belőle. Folyamatos orrszívás, nyűgi. Annyira édesek, minden időmet lefoglalják, folyton csak őket nézem, meg mostmár résen is kell lenni, mert egymásra is veszélyesek. A Panci elkezdett mászni, mindig rámászik a Zsombira, elveszi a játékait, ő meg csak sír ilyenkorKép Édesek.
enigma

Azon ritka pillanatok egyike, mikor megtorlás jár a rágóka elvéléért:

Kép
enigma

Réka! Kellemes hosszú hétvégét nektek. Kép
Nálatok egyébként nem indololt a genetika uh, igaz? Vagy ikreknél inkább megcsinálják?

Persze, hogy reménykedem, mert nem is tudok mást tenni. De ha jobban belegondolok, akkor vajmi kevés az esély rá, hogy eddig nem mutatta volna ki a teszt.
Mindegy, várok, majd hétfőn újra tesztelek, ha addig sincs semmi.
Amúgy a méhenkívülinél lassabban emelkedik a HCG, úgyhogy erre is nagy esélyem van. Azért ezt végképp nem szeretném.
Akkor mi van ha méhenkívüli? Mit kell csinálni?

Enigma! Gyönyörűek még mindig a csöppségek. Sokszor van ilyen "fülhúzás"? Kép

A bátyád egy veséjének története nem semmi.
vanda978

VandámKép Nincs méhenkivülid, nyugi!!! Hétfőn okosabbak leszünk! Persze ha semmi nem történik, Dévisz meg kéne hogy nézzen.
Ez a fülhúzós kép voltaképp csak egy jól elkapott pillanat. Õk igazából mindent megcibálnak ami a kezükbe kerül, mindent bekapnak ami a szájukhoz közel van (pl: a másik lába) Te tudnál talira jönni?
enigma

SziasztokKép

VandaKép
Nyugi, a méhenkívűlit mindenképp kimutatja a teszt. Próbáld valahogy elterelni a gondolataidat. A mensi engem is mindeg megszívatott. Az összes lombiknál késett egy hetetKép A sok hormon miatt.

MelbaKép
Előszedtem a régi papirjaimat és mi a Hajdú Júliánál voltunk genetikai uh-n. SZerintem is az a megoldás mint amit Enigma írt. Minél több helyre mejetek el és nézessétek meg a picurt. Több szem többet lát. Én azt hiszem, hogy ha esetleg valami baja lenne a picinek akkor azt meglátnák az uh-n is. FÕleg, hogy Déviszhez jártok. Õ a fő riógató. Valószínűnek tartom, hogy ő az amniót fogja javasolni. Mennyi volt az afp-d, hogy pozitívnak mínősítették??? Nekem 1,24 volt és a down kockázat 1:36000. Ha gondolod megadhatom az Istenhegyi Kilinka számát, hátha ott is tudnak még valamiféle vérvizsgálatot csinálni.

EnigmaKép
Skacok édesek! Épp most ment el az ikeres barátnőm. Én elképzelni sem tudom, hogy ti ezt, hogy bírjátokKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Köszi a kedves szavaitokat és a segítséget, egy kicsit megnyugodtunk és próbálunk nem pánikolni. Meg olvastunk is egy keveset a dologhoz. Megpróbáljuk kedden meismételtetni a vérvizsgálatot és persze, próbálunk minél több helyre genetikára menni. Meglátjuk. Dévisz hétfőn nyilván nyomatni fogja az amniót, mi nagyon nem szeretnénk, de majd meglátjuk a további eredményeket.
Egyébként az AFP 0.49, HCG 1.33, uE3 0.25 (nagyon alacsony). Down-kór kockázat 1:50, egy másik számítás szerint 1:81. De nagyon jó volt a tarkóredőnk és megvolt az orrcsont is a megfelelő időben.
Persze, sokminden látszódik az uh-on, de pl. az értelmi fogyatékosság nem! De nem tudom, mit csinálnék, ha kiderülne 24 hetesen, hogy gáz van. Az amnió eredményére eleve 4 hetet kell várni.
Sajnos a Praxisban nem tudtak korábbi időpontot adni egyelőre, de nagyon kedvesek és megnyugtatóak voltak.
Viszont beszélgettünk többször is a bébivel és amikor arra jutottunk, hogy nem pánikolunk, csak ha a többi eredmény is gáz lesz, utána picur mindig nagy hancurba kezdett. Kép

Vanda, akkor azért én még szurkolok Nektek ezerrel! Kép Nem lesz méhenkívüli, verd ki a fejedből. De azzal is pozitív lenne a teszt. Ellenben én is olvastam sok esetről, ahol már látszódtak a petezsákok és mégis negatív volt még a teszt. Nyugi!
Egyébként az inszem napján reggel még feszített a hasam, és az uh-on látszódott, megvoltak a peték és óriási volt az egyik. Inszem előtt egy órával megkönnyebbült a hasam és irtóra váladékoztam. Mondtam is Dévisznek, szerintem megvolt a tüszőrepi. Felfeküdtem és még belém sem nyúlt, amikor mondta ő is, hogy tutira. Hát innen tudom, hogy mikor volt a tüszőrepi. Sikerült telibe kapni, nagy mázli volt.

Judit, igazán nagyon sajnálom, hogy így alakult a hónapotok! Remélem, tudtok a Hajnesz ötletével kezdeni valamit!

Enigma, gyönyörűek a gyerkőcök! Kép Nem csodálom, hogy egyfolytában nézed őket.

Duddu, örülök, hogy minden rendben Veletek! Kívánom a sok pihenést és a szép időt a hétvégétekhez!

Loihi, gratulálok, nagyon helyesek vagytok így együtt! És a pocaklakóhoz is nagy gratula! Lehet, jobb lett volna, ha itt sem csinálnak AFP-t...
Merre laktok kinn?

Roxal, remélem jobban van már a fogad!

Inari, örülök, hogy rendben vagytok!
Mi az, hogy vén szatyor? Csak tapasztalt kismami leszel, az pedig sosem árt!
Részvétem a wc-ölelgetésért, én mostanság kezedk jobban lenni, úgyhogy tényleg igaz, hogy van esély a magzatmozgásokkal a rosszullétek elhagyására.
Az jó, ha a hátsó falon van a lepény, nem tompítja a kisember mozgását! Hamar érezni fogod, pihenj sokat! Kép
Köszi a genetika címét, megpróbálok odamenni kedden.
Remélem, nem ártott meg a mai nap a ballagással!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánunk sok pihenéssel!
Melinda (17+5)

KépKép
melba

Sziasztok!
Hú, mennyi hír fogadott! :-)

Farkasok Juditja, olyan utálatos dolog hogy így érnek a peték! A francba! Viszont nagyon rossz olvasni (de sajnos igaz) hogy mi "éri meg" és mi nem éri meg az intézetnek... basszus, miért nem működhet ez úgy, hogy ha így lehet gyerek akkor így csinálják?! Miért szól bele mindenbe a rohadt pénz?

Hajnesz, Timi! Lehet kicsit irigykedni Eros miattt? :-) Biztos nagyon jó volt a koncert (és Eros). Nekünk a júniusi Depeche Mode koncertre van jegyünk, nekem ők a kedvenceim tinédzser korom óta.

Vanda, van azóta vmi változás? Elhiszem hogy őrlődhetsz, ez a legszarabb, amíg az ember bizonytalanságban van. Hogy most igen vagy hogy most nem? Kitartás! Ugye holnap tesztelsz újra?

Loihi, jó volt titeket is "megismerni arcról". Aranyos a kisfiad nagyon! Nagyon kis gézengúz pofija van!

Melba! Összeszorult a szívem az írásod láttán! Átérzem, mennyire izgulhattok most! DE igaza van a lányoknak, akik ezen az időszakon már átestek: eg kell ragadni minden alkalmat egyéb vizsgálatokra és törekedni arra, hogy megnyugodhassatok, minden rendben van a kis picurral!!! Teljes szívemből szurkolok nektek!

Réka! Azóta te már messze jársz és bizonyára pihensz, kikapcsolódsz! Jó lehet nektek! Én is nagyon várom már, hogy túlessünk a következő vizsgálaton és utána ha minden rendben, kicsit szabadabban mozoghassunk már.

Enigma, annyira szépek a gyerekeitek! Nagyon boldogok lehettek! ... és neked is köszönöm a gratulációt. :-)

Lányok, a hetediki tali helyett nekünk is jobb lenne másik időpont. Egyrészt utazást, kirándulást nem mernék még jó szívvel bevállalni, másrészt anyák napja miatt jön fel az anyósom. Úgyhogy ez a hétvége nekünk nem jó.
Viszont nagyon szeretnék találkozni veletek, így nagyon örülnék ha találnánk másik időpontot.

Lányok, én megvagyok. Túltettük magunkat az egyik baba elvesztése okozott megrázkódtatáson, megsirattuk, de örülünk hogy a tesója nődögélt, reméljük azóta is ezt teszi. :-)
Nagyon várjuk a 9-én esedékes vizsgálatot, annyira de annyira szeretnénk már tudni hogy ver a kis szive és jól van, fejlődik. Úgy érzem, igazi megnyugvás majd akkor következik, pontosabban akkor kezdjük majd "merni magunkat" beleélni abba, hogy valóban terhes vagyok és kisbabánk lesz.
Igazad volt, Inari, mikor azt írtad, hogy az embernek mindig van min "édesen" izgulnia.
Egyébként alig van bármilyen tünetem, talán csak a cicim lett nagyobb, néha fájdogál, de nem mindig. A hasfájásaim egyre ritkábbak. Többen kérdeztétek, mi lett a derekammal. A hétfőt követően még kedden elég erősen fájt, de azóta már ritkábban, igaz, minden nap próbálok vmi könnyű mozgássort végezni, nyújtózás, hétam megmozgatása. Talán ez is segített.
Olyan jó, hogy tudunk egymással tapasztalatokat cserélni, mikor pl. ketten is írtátok, hogy volt ilyen hasonló fájdalmatok, megnyugodtam, hogy akkor biztos nincs is baj.
Az elején a terhességi tüneteket is jobban keresgéltem magamon, mert annyira az én a köztudatban, hogy aki terhes az rosszul van, meg ilyesmi, hogy így tünet nélkül néha már hihetetlennek tűnt, hogy lehetek én is terhes. De ebben is többen megerősítettetek, hogy más sincs okvetlenül tele ilyen-olyan tünettel. :-)

Képzeljétek, a mai nap nagyon rosszul indult. Virágot megharapta egy - vélhetően - elkóborolt kutya. Mentünk a reggeli szokásos pékség sétánkra, mikor a főtéren ott termett egy kutya (gazda nélkül), olyan nagytestű, erős állat. Egy pillanat alatt lejátszódott, hogy odajött, megszagolta aztán pedig azonnal meg is marta Virágot. Mindhárman (Ati, én, Virág) halálra rémültünk, szegény Virág ordított, én sírtam, Ati meg - miután szegény visszanyerte a lélekjelenlétét - belerúgott a kutyába, aki végre elengedte Virágot. Higyjétek el, annyira szar volt, egy pillanat alatt történt minden. Szegény Virág még sokáig sírt, én meg vele. Meg is ijedtem amiatt is, hogy remélem a terhesség egy ekkora ijedtséget azért kibír.
Szegény Virágnak kilyukadt a bundája, meg bizonyára érte egy-két zúzódás, mert kicsit "felpúposodott" a bundája egy-két helyen. Beszéltünk az állatorvossal, csak le kellett fertőtleníteni, de itt lakik a környéken úgyhogy délután elvihetjük hozzá, szívesen megnézni.
Szegény Virág, egész úton úgy félt hazafelé, még egy ölebtől is megijedt, úgy félt. Itthon ölbe kérezkedett, reszkett, mint a nyárfalevél, aztán aludt. Most már kezd játékos lenni.
Hát ez történt.

Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Szia Kata!

Szegény Virág! Ilyen megrázkódtatást! Kép Reméljük, azért nem megy el végleg a kedve a sétától!
Örülök, hogy jobban vagytok Kép , kívánom, hogy ez maradjon is így!
Köszi a drukkokat, megpróbálunk nem pánikolni. Holnap megyünk a Dévaihoz, csak az a baj, hogy ő amniot akar, mi meg nem. Majd meglátjuk. Én azért szeretnék előtte még egy-két vizsgálatot.
Jó pihenést!
Melinda (17+6)

Ui: Mennyi idős is vagy? Mármint a terhességi korod mennyi?

KépKép
melba

Katalinoknak!
Kép

kagyló

Sziasztok Lányok!
Először is bocsi, hogy kicsit eltüntnek tüntem az elmúlt időben. Kicsit sok dolgom lett hirtelen és pihire is alig jut idő.
De azért olvasgattam és apa is tudósított, úgyhogy nagyjából képben vagyok!

KataKép
Sajnálom, hogy az egyik picid elhagyott. Nem lehet könnyü ezt feldolgozni, én asszem belebolondultam volna.
De örüljünk annak, hogy a másik szépen fejlődik.
Majd legközelebb jöhetnek az ikrek Kép!

Vanda!
Mit mutat a mai teszt?? Én a végsőkig drukkolok!!!! Bár ez a fránya menzi szerintem mindenkit jól meg tud szivatni!!!
A tesztek pedig sosem 100%-osak. Vagyis bármi lehet!
Drukkolok!

EnigmaKép
A Picúrjaid ennivalóak! Nem is csodálom, hogy egész nap őket nézegeted!
Lassan kezdhetsz edzeni, mert hamarosan rohangálhatsz is utánuk KépKépKép!

LoihiKép
Gratula a pocaklakóhoz és Nimródhoz!

MelbaKép
Most akkor mi van ezzel az AFP-vel?
Amúgy tényleg nem 100-as a vizsgálat és csak a kismamik paráztatására jó!
Nyugi, nyugi!

RékaKép
Hát, nem semmi a pocakod!
Jó, hogy alapból tök vékony vagy, mert így hamarabb látszik Kép!

Na, már megint mennem kell Kép!
Puszi Mindenkinek!

Kép
stella9

Jelentkezem, mert megígértem.

Mensi sehol, a hasam fájdogál, de nem görcsösen. Ma hajnalba csináltam megint tesztet, amikor csepegtettem rögtön megint semmi. Vagyis épphogy valami csíkocska, de lehet hogy csak beképzeltem. Nem is vártam 5 percet, visszafeküdtem.
Aztán reggel ébredés után, mikor megint a klotyóra vettem az irányt, ránéztem az otthagyott tesztre, és volt rajta egy halvány csík. Most ez is csk dilemma, hogy vajon még az 5 percen belül keletkezett, vagy "csak" elszíneződött. Szóval maradt bennem a kétség, majd akkor leszek okosabb, ha Dévai megvizsgál.

Idegesít az állandó hasfájás, meg szerintem a tesztnek már tuti mutatni kellene, elvégre péntektől már eltelt egy pár nap.

Azért felrakom a tesztet.
Kép

Stellus! Jó, hogy jelentkeztél, de a fiúkról meg nem írtál semmit. Ez nagy baj.

Kata! Ne izgulj, minden rendben lesz a babóval.

Egyszer az én kiskutyámat is megtámadta egy nagy dög, úgyhogy tudom mit érezhettél. Virág reméljük egyhamar kiheveri az esetet. Sajnos, nem tudni, hogy melyik kutyában lehet megbízni.

Melba! Gondolok rátok holnap sokat, hogy minden rendben menjen.
vanda978

Vanda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te hülyegyerek!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKép Hát mutatja ez a szerencsétlen teszt!!!!!! Mit gondoltál, hogy fényképet fog prezentálni a leendő bébitekről?????? Most legszívesebben megölelnélek!!!!!!!! Annyira örülök!!!! Örüljetek Ti is!!!! A teszt nem tud elszíneződni. Tessék elhinni a nagy munka ünnepe tiszteletére kaptál egy zebrát!!!!!! Millió puszi nektek!!! AZtán most már vigyázz magatokra!! Mikor mész Déviszhez????

KépKép
gigi28

VANDAAAAAAA! Éppen a munkahelyemre akartam e-mailt küldeni, de előtte benéztem ide. Háááát, megérte!!!
Nagyon örülök, már kiabáltam is apának a konyhába (ma ő lep meg engem ebéddel :-) ) hogy van újabb kismamánk!!!

Igaza van Giginek, ha nincs hcg, nem lesz pozitív a teszt. Szerintem sem.
Én sem hittem a szememnek, mikor a miénk pozitív lett, de végül az volt.
A hasfájásról pedig annyit, hogy nekem a mai napig minden nap (most is) fájdogál. Hol így, hol úgy. Én sem örülök neki, mert megnyugtatóbb érzés lenne ha nem fájna, de azért már kiderült, hogy hasfájással is lehet terhesnek lenni. Ha nem görcsöl, az jó. De Gigi a példa, hogy még görcsölve is lehet az ember terhes. :-)

Na, szóval nagyon örülök!!!
Mostmár megyek a mh-i jelen(nem)léti ívem kitölteni. :-)

Pusssszzz!

Ui. 1. Apa mit szólt?
Ui. 2. A ti kutyátok is tud vmit...

Kép
szkatácska

VadaKép
Ez szerintem is egy zebra! KépKépKépKépKép
Ennyire nem tud egy teszt elszineződni magátólKép

Ha meg akart volna jönni már meg is jött volna nyugi Kép De most egy darabig úgy tűnik nem fog Kép

wish

Vanda,

Hát ez tényleg csikos!!!!!!!! Tessék örülni, hisz Te terhes vagy. KépKépKépKépKép(Lehet, hogy kicsit később volt az ovulációd és azért csak most mutatja ki).
Szóval a kutya-baby teória mégiscsak kezd beigazolódniKép

Melba,

Öszintén átérzem, hogy min mehetek most keresztül. Én is félek tőle, hogy valamelyik eredmény nem lesz jó, de azért ez az AFP tényleg elég elavult. Ha kedden mész a genetikai központba 4 markeresre, akkor csütörtök-pénteken már többet fogtok tudni, addig meg lesz Londonból az eredmény. Szerintem azt még mindenképen várjátok meg mielőtt döntötök az amnióról.
Tudom, hogy nehéz döntés, de ép most beszéltem egy 38 éves első gyerekes kismamival, aki megcsináltatta és azt mondta, hogy nem volt "vészes". Néha azon gondolkodom, hogy talán nem is olyan veszélyes, csak azért irják oda az 1-2 % vetélési kockázatot, hogy lefedezék magukat, ha mégis. Dévainál is aláirjuk a papirt, hogy belehalhatunk az inszem-lombikba, de azért nem szoktunkKép
Ne félj, biztos minden rendben lesz. Sok bátoritó pusziKépKépKép

Csajok,
mindenkit puszilok egyesével, de most már eldugulok. Mi már jól vagyunk, csak kicsit álmosan.

Inari
14+2

KépKép
inari

Sziasztok!
Megjöttünk.

Először is: VandaKép
Ez bizony csík a javából!! Elhiszem, hogy hitetlenkedsz, de akkor is ott van. Nagyon drukkolok!!! Kép Mikor mész Dévaihoz?
Már megint valaki, aki nem annyira hitt benne.....
Egyébként Nekem épp az ellenkezője jött be: végre hittem benne.. Kép kilógok a sorból? Nem baj. Kép
Nagyon örülök NEKTEK! Kép

Ja, genetikai UH-t mindenkinek csinálnak kétszer automatikusan. Így nekünk is. Az egyik volt a tarkóredő mérés, a másik nekünk 3 hét múlva lesz.
Nálunk inkább azért lenne indokolt (ha nem csinálnák maguktól), mert bátyám és nagynéném is enyhén sérült értelmileg. De a genetikusunk megnyugatatott, hogy tizedszázalékban mérhető az esélyeink növekedése emiatt. Kép

EnigmaKép
Nagyon édesek a srácok! Kép Jó kis murikra kell felkészüljek, úgy érzem. Kép
A takonykóron kívül azért jól bírjátok, ugye?
Mindjárt dobom a rég megbeszélt mail-t neked. Kép

MelbaKép
Ez az, babóca is a pozitív gondolatokat szereti!
Én egy kicsit máshogy érzek az amnióval kapcsolatban, de ez legyen az én dolgom. De mindenképpen az UH legyen az első.
Biztos, hogy jól írtad? Ma mentek Dévaihoz? Nem holnap?

InariKép
Jó, hogy jobban vagy. Szunya pedig engedélyezett, sőőőőt: kötelező! Kép

KataKép
Sajnálom Virágot! De azért ebcsont beforr, ugyi? Kép
És ha még a hasad sem fájna? Még inkább azt mondanád, hogy semmi tüneted. Egyszerűen mindig van min aggódni és kész! Kép Szép lassan egyre biztosabb leszel Magatokban, meglásd! Kép

StellaKép
De jó, hogy benéztél. Épp ma gondoltam Rátok, hogy vajon én is ennyire el fogok tűnni majd, annyira lekötnek a srácok? Remélem, tudsz még jönni és írni. Minden tapasztalat érdekel!! Kép

Amúgy tök jó helyen voltunk, Cserszegtomajon a Balcsi mellett. A panziót is melegen ajánlom mindnekinek, szuper szoba, kaja, környék és elég olcsó. Persze szinte semmit nem tudtunk csinálni a szakadó esőtől és a jéghideg széltől, de azért azt a néhány esőmentes órát kihasználtuk a Sümegi Várra és a buddhista Sztupára. Nyakig sárosak lettünk, de megérte. Kép Társasoztunk, aludtunk, olvastunk.. kell ennél több? Kép

TöbbiekKép
Merre jártok?

Puszi mindenkinek:
réka
15+4
Vendég

Sziasztok!

Vanda, ez fantasztikus!!! Kép Kép Kép Ugye megmondtam? KépGratulálunk!!! Ott lesz(nek) az(ok) a petezsák(kok), az uh majd megmutatja! Ugyse fogod még egy ideig elhinni! De örülök Nektek!!! Végre valami jó hír mára! Kép Mikor mentek?

Nem, Duddu, nem írtam el, ma voltam a Dévainál. Õ még a munka ünnepét is munkával ünnepli. Még műtét is volt ma, teljes nagyüzem ment.
Beszélgettünk 3/4 órát. Minden kérdésemre válaszolt nagyon türelmesen és kedvesen. De a nehéz döntés ránk vár. Szegény babóca, hazajöttünk és egy jót bőgtem, szóval sikerült akaratlanul is sok negatív energiához juttatnom. Kép De most igyekszem helyrehozni. Kép De muszáj volt kiadnom magamból a feszültséget. Ja és a pocaklakónk végig, amíg a Dévainál voltunk, aktívan mozgolódott! Õ is hozzá akart szólni a beszélgetéshez. Kép
Dévai egyszerűen nem tudott jó genetikust ajánlani. Mondta, hogy ő is tudja, hogy sokan szídják a SOTEI-et Magyarországon, de még mindig az a legjobb hely. Hát ez az! És hát ő mindenképpen megcsináltatná az amniót a helyünkben. Persze egy AFP nem garancia, de azért mégiscsak egy negatív jelzés felénk, hogy lehet, hogy nem vagyunk rendben.
Maga az amnio nem vészes egyébként, állítólag kevésbé rossz, mint egy vérvétel. Csak hát 2 % a vetélési kockázat és 23-24 hetesek leszünk, mire eredményt láttunk. Ez gáz. Akkor már egész nagy lesz a babócánk. Meg az a baj, hogy nekem a gyógyszereknél is mindig bejön az apróbetűs, nagyon ritkán előforduló mellékhatás. Nem szeretném elveszíteni Õt, annyit küzdöttünk érte! És úgy örülünk neki. Ez van, majd meglátjuk.

Réka, említetted a genetikusotokat. Ki ő?
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek! Kép

Inari, nem vagyok bejelentkezve a genetikai központba. Szerinted fogadnak bejelentkezés nélkül?
Örülök, hogy jól vagytok! Kép

Stella, gratulálunk az egy hónapos szülinapotokhoz! Kép Hogy rohan az idő, mi?

Most megyek vacsit csinálni.
Szép estét Nektek! És sok napsütést holnapra!

Melinda (18+0)

Egyébként nagyon köszi Nektek a bátorító szavakat, nagyon jól esett. Kép

KépKép
melba

Vanda
GRATULÁLOK!!!Kép
Szerintem egyértelmüen két csikós vagy!!! Menjél Dévaihoz! Elöfordul, hogy fáj a has, sőt van aki még kicsit vérezget is. De ettől még terhesek voltak, és te is az vagy!!! Hidd már el!!!Kép

kagyló

Melinda!
dr. Klujber Valériának hívják. Én a Családtervező Központban találkoztam vele: http://www.ogyei.hu/
Itt telefonon be lehet jelentkezni hozzá: 363-2229; 363-5272; 383-8477.
De az első találkozás óta mindig e-mailen (vklujber@ogyei.hu) kommunikálunk, mert ha jól vettem ki, nincs állandóan bennt.

Nagyon körültekintően járt el, amikor már biztosat állított, akkor is volt, hogy utólag még kérdezett valamit mail-ben, hogy még biztosabb legyen. Nagyon részletesen mesélt a nagynéném betegségéről és nem engedett el minket addig, amíg volt még kérdésünk.

Szerintem érdemes lenne megkérdezni a véleményét. Én biztosan hozzá mennék, ha valami gond volna!
Remélem, tudtam segíteni, ha felkeresed, nyugodtan hivatkozz rám. Talán emlékszik majd (nem biztos).
Remélem, hamar fogad Benneteket, ha mondjátok, hogy mi a bibi.
Nagyon drukkolok és ne kapkodjátok el a döntést! Kép Kép

Puszi:
réka
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: