A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Szia Gigi!
El is hiszem, hogy büszke vagy, az is lehetsz!!!!!!!! Nagyon ügyes Olivér!!!!!! Puszi Neki!!!!!!!!!KépKépKépKépKép
Erről jut eszembe, hogy Ti milyen szűkítőt vettetek és hol? Mert a milyenk tökre mozog a rötyin!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gigi!
Gratulálok Olika műveihez Kép Tényleg röhej, hogy miknek tudunk örülni Kép Ki gondolta volna ezt cirka 2 éve???

Györesz!
Épp ezen viccelődtünk Gáborral, hogy pár év és majd noszogatni kell, hogy valamit segítsenek Kép
Két gyerkőc egy Norbikában Kép Tetszik ez a hasonlat Kép Néha az én fejemben is megfordul Marcim viselkedése kapcsán.
Lépcsőzés Kép Szaltózás elég ijesztően hangzott, de szerencse, hogy nem lett Vele semmi baj! Elem Kép Zabálnivalóak ezek a kölkecek, ahogy jár a kis agyuk Kép

Marcit nem lehet becsalogatni a kertből (sétálni kettesben már nem indulok el Vele, mert állandóan ölben akar lenni). Ma is kinn voltunk, és dél felé be akartam jönni Vele enni, hát nem akart jönni. Gondoltam én bejövök, ilyenkor "betojik" és jön utánnam, hát magyarán szólva magasról tett rám és kavicsozott tovább magában Kép
Most beszéltem a Praxissal, jövő hét pénteken megyünk 8-ra Kép Akkor majd bebizonyosodik (legalábbis nagyon remélem, hogy nem lesz szégyenlős), hogy tényleg Marika figyel-e a pocakban Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (22+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Csak egy percem van,ezerrel megy a ház projekt.
Még nem tudok semmi konkrétat,de nézzétek el nekem,hogy nem írokKép
Amint van valami jelentkezem.
Mindenkinek minden jót és sok puszit.

Saxi

Ui:Még nem pöttyösek a csajok,bár Lilikén tegnap este találtam egy két piros,himlőnek kinéző valamit.
De reggere eltünt.Kép

Puszi
saxi

Sziasztok!

Látom, mindenkit elriasztott az ismét vacakoló Babanet. Én most megpróbálkozom a lehetetlennel...

Nálunk nagy dolgok nem történnek (hála az égnek), talán annyi, hogy Marci pofija, nyaka rendületlenül pöttyös és iszonyatosan száraz. Tartok tőle, hogy valami ekcémajellegű dolog Kép Másik parám, hogy az oltás és a vírus jól megzavarta az immunrendszerét és a tejes dolgokkal szemben reagál így. A héten már nem megyünk dokinénihez, de az egri utunk előtt - ha nem változik semmi - megmutatjuk neki.

Emellett lehet, hogy rájöttem, mi okozta a múlt heti görcseimet. Méz! Múlt hét szerdán mézzel kent kalácsot ettem és utána kezdődtek a görcsök. Tegnap este is mézet ettem és jöttek a görcsök. Szerencsére csak félórán át, nem pánikoltam, feküdtem, majd zuhanyoztam egy jót és elmúlt. Jövő héten még letesztelem egyszer magamat, hogy tényleg a méz volt-e.

Remélem mindenkivel minden rendben. Nálunk szutyok idő van, esik/csöpörészik az eső, így nem tudunk kimenni Kép

Puszi: Melinda (22+6)

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
Jajjjjjjjjj Te!!! Ne tesztelgess máááááááá!!!!KépKép
Itt is undormány az idő! Fújjjjj

SaxiKép
Ha lesz egy kis időd, akkor kérünk részleteket a házról. SZorítok nektek!!

Eltüntek, merre jártok???

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Látom, mindenkit elriasztott az ismét vacakoló Babanet. Én most megpróbálkozom a lehetetlennel...

Nálunk nagy dolgok nem történnek (hála az égnek), talán annyi, hogy Marci pofija, nyaka rendületlenül pöttyös és iszonyatosan száraz. Tartok tőle, hogy valami ekcémajellegű dolog Kép Másik parám, hogy az oltás és a vírus jól megzavarta az immunrendszerét és a tejes dolgokkal szemben reagál így. A héten már nem megyünk dokinénihez, de az egri utunk előtt - ha nem változik semmi - megmutatjuk neki.

Emellett lehet, hogy rájöttem, mi okozta a múlt heti görcseimet. Méz! Múlt hét szerdán mézzel kent kalácsot ettem és utána kezdődtek a görcsök. Tegnap este is mézet ettem és jöttek a görcsök. Szerencsére csak félórán át, nem pánikoltam, feküdtem, majd zuhanyoztam egy jót és elmúlt. Jövő héten még letesztelem egyszer magamat, hogy tényleg a méz volt-e.

Remélem mindenkivel minden rendben. Nálunk szutyok idő van, esik/csöpörészik az eső, így nem tudunk kimenni Kép

Puszi: Melinda (22+6)

KépKép

KépKép
bujka

SZIASZTOK!

Itthon vagyunk.
A vasárnapot Anyósomnál töltöttük,mit mondhatnék?Jó volt.Kép
Hétfő reggel meglocsoltak a fiúk,aztán megkeresték a nyuszifészket-volt nagy öröm.KépJáték nem szokott ilyenkor lenni,esetleg valami apróság,inkább édesség és sok-sok tojás.
Utána haza indultunk.Pár napja vezetgetek,de ismét rá kellett jönnöm,hogy autós-antitálentum vagyok.KépAlig vártam,hogy beforduljak végre Anyuék udvarára épségben.
Ott is járt a nyuszi.Kép
Keresztfiam is meglocsolt.Õ már 7 éves múlt,hiszi is,nem is a nyuszi-Jézuska dolgot,de látni kellett volna az arcát,mikor megtalálta a fészket!Akkor hitte és olyan boldog volt,hogy mégis van nyuszi!Kép
Voltunk pacinézőben,simogattunk pár napos kiscsikót,apró csirkéket.Nem unatkoztunk.
Képzeljétek,kedden Patrik 4!!!!!!!!!!!!!!!órát aludt nappal!!Többször bementem megnézni,hogy minden rendben van-e.KépAzt hiszem,néhány zsák levegőt hozhattunk volna onnan.Kép
Bár,még tart a hatás,éjjel csak egyszer ébredt!

Húgom is eljött a kisfiával,nem is számítottam rá,hogy találkozunk,nagyon örültem Nekik.
Remélem nem bánjátok,ha felteszek néhány képet a családomról.Kép(Legalább megismeritek a sokat emlegetett húgomat is.)

Testvéreimmel:
Kép

Anyuval:
Kép

Keresztfiam (az Õ édesapja halt meg tavalyKépKépKép )és Raul:
Kép

Patrik pici kora óta erősen kötődik Apuhoz,pedig alig találkoznak.Az én anyás,nagyrágrángató,kullancskorszakát élő fiam,a Papával elment akárhová.
Íme a nagy "szerelem",ami persze kölcsönösKép:
Kép

Bocsánat,hogy most önző módon csak magunkról írtam,és azért is,ha sok voltam.Kép
Este jövök!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!

Ez a kép borzongatóan gyönyörűséges!!!!!!
Ti is nagyon szépek vagytok a képeken, igazán jó rátok nézni, nagyon hasonlítotok egymásra, elszorult a szívem, milyen rossz, hogy én egyke vagyok és milyen jó, hogy az én gyerkőceimnek is vannak tesói! Kép
Keresztfiad édesanyja hogy van??
Remélem sikerült kikapcsolódnod, pihenni is tudtál kicsit! Kép

Melinda!
Ez a te Marcikád még mindig csudapofi, Imádom!! KépKép Ne ijesztgess bennünket! Létezik, hogy a mézre alergiás vagy és így reagálsz??Kép Szénanátha Kép Homeós szereket próbálgatod? Marcikát meg kellene mutatni egy igazi gyerek-bőrgyógyásznak, úgy tudom az ekcémát is jól tudják már kezelni! Az ultrahanghoz megy a drukk!!! Holnapra jó bulizást Kép

Gigi! Remélem a freemailen legalább megkaptad a a levelem! Nagy-nagy gratula az ügyesen trónoló OLIVÉR KIRÁLYNAK KépKép Neked pedig sok puszi, büszke anyuci KépKép

Mica! szerintem nem olyan rosszak a képek, amit ábrázolnak legalábbis nagyon tetszenek Kép Igazi huncut kopé ez a kismanus Kép Ez az árvíz iszonyú, borzasztó tragédia és nem a Margit-szigetre gondolok....Nekem is élnek rokonaim a Tiszához közel és mindig összeszorul a szívem, amikor híradót nézek Kép csak lenne már vége!!

Saxi!
Én is szívből drukkolok a házhoz!!!!KépKép Lányok jól vannak? és te??

Györesz!
Nagyon ügyes Norbika, hogy ennyi mindent tud már! Kép KépSzerintem élvezni fogja a bölcsit is! Hogy alszotok mostanság? Te hogy vagy?

Barbi!
Tényleg gyönyörű Szonja!KépKép

Képzeljétek mi történt velem tegnap!
Este mielőtt vittem Rolcsit fürdetni felálltam az ágyunkra valamiért és olyan szerencsétlenül léptem az ágy sarkára, hogy az beszakadt alattam pontosabban az ágyrácsból 3 elcsúszott, én beestem a földre, iszonyúan megütve a sípcsontom. Egy jó nagy seb lett rajta, de ez nem is fáj annyira, mint a csont, ez a bokámtól a térdemig lüktetett. Ott álltam nem is tudom mennyi időn keresztül és bőgtem, a fájdalomtól, az ijedtségtől, nem is tudom mit csinálnék mondjuk törött lábbal...
Szegény Rolcsi csak nézett ijedten, rángatta a matracot, hogy kiszabadítsa a lábam! Azért az jól esett, hogy egész este engem kényeztetett mindenki Kép
Ma már jobban érzem magam, tudok vele menni, de tegnap borzalmas volt Kép

Rolcsi jobban van, kicsit enyhült a nyűgössége, erre megint náthás Kép Jaj, remélem, hogy csak egy nátha lesz, mert már nagyon unom!! Pedig még szopizik is! Egész télen semmi baja nem volt, most meg..!

Na bepótoltam a lemaradást!

Mindenkinek sok puszi:

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Gigi!
De mááááááááá!!! Csak most úgy rákattantam a mézre és inkább bebizonyítom magamnak, hogy az volt a ludas, és akkor jó mélyre elteszem a szekrényben. Jóóóóóóóó?! Kép Kép Kép Kép Kép

Kata!
Örülök, hogy jól sikerült minden az ünnepek alatt. A pihentség, feltöltöttség sugárzik a szavaidból és nem mellesleg Rólad is a képeken keresztül Kép Nagyon hasonlítotok egymásra a testvéreiddel Kép Szüleid is nagyon helyesek, szimpatikusak! A nagypapis kép Patrikkal nagyon aranyos, ahogy összebújnak Kép Külön meg kell dicsérnem a hajadat, nagyon klassz!!!
Drukkolok, hogy a jóalvás tartós, sőt állandó legyen!!!!

Évi!
Végre, hogy Te is jelentkezel Kép
A méznél eddig annyit vettem észre, hogy egy picit bedagadt a torkom, de nem vészesen, gondolom a benne levő virágporok miatt. De lehet, hogy a pocakra rosszabb hatással van Kép De tesztelek még!
Marcinak mától nem adok tejterméket (krémtúró, Danette, túrórudi), csak a főzijében lesz egy pici tápszer. Egy darabig figyelem, változnak-e a pötyik, aztán lépek. Igazán nem is tudom, hogy mi lenne a jó, ha a tejmentes kajcsi alatt eltűnnének-e (akkor tejallergia-gyanús), vagy ha változatlan lenne a helyzet (akkor végképp nem tudom, miért pötyis). De jövőhéten az eredmény ismeretében beszélek a dokinénivel, valszeg bőrgyogyi lesz belőle Kép
Szénanáthára tegnap óta szedek homeos bogyeszokat, eddig még különösebb hatás nélkül. Remélem nem soká a javulás is eljön Kép Többet sajnos nem nagyon tudok tenni.
Bulizás Kép Biztos jó lesz Kép
Sajnálom ezt a rosszul lépést, leesést Kép Jól megijesztettél, azt hittem, gipszben fekszel otthon. vigyázz magadra, ne erőltesd magad, már amennyire Rolcsi megengedi! Jobbulást!!! Kép Rolcsinak is küldöm a gyógypuszikat, és drukkolok, hogy egy kósza, rövidke náthával megússzátok!!!

Most jön a gasztronómiai különkiadásom: Kép

Saxi!
Először Neked szeretnék gratulálni és megköszönni a Fesztivál tortának nevezett gyönyörűséghez! Ma megcsináltam és először féltem, hogy nem szilárdul meg, de du-ra nagyon szépen megdermedt és isteni finom lett!!! Jó kis szeletet befaltam belőle Kép Most mindjárt Gábort is elvarázsolom vele Kép

Gigi!
Neked ígértem még húsvétkor egy beöntős sütirecepetet. Ezt a sütit én őzgerincformában sütöttem és nagyon fincsi lett Kép

Csokiskenyér

Hozzávalók 20X35 cm-es sütőformához
Tésztához:
25 dkg liszt
10 dkg cukor
10 dkg sütőmargarin
1 dl tej
1 db összetört banán
5 dkg apróra vágott dió (én daráltat használtam)
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
1 tojás

Csokoládémázhoz:
10 dkg csokoládé
5 dkg sütőmargarin
néhány kanál víz

A margarint habosra keverjük a cukorral, apránként hozzáadjuk a felvert tojást, a vaníliás cukrot, a tejet és az összetört banánt. Ezután kanalanként hozzákeverjük a lisztet, a diót és a sütőport. A masszát beleöntjük egy margarinnal kikent hosszúkás sütőformába, és 175 fokos előmelegített sütőben kb. 45-50 percig sütjük. Amíg a tészta sül, elkészítjük a csokoládémázat: a csokoládét folyamatosan kevergetve felolvasztjuk a margarinnal és a vízzel.
A megsült tésztát kivesszük a formából, villával megszurkáljuk, kihűtjük, és bevonjuk a csokoládémázzal.
Én tejszínhabbal kínáltam, nagyon finom volt vele.
JÓ ÉTVÁGYAT!

(Bocsi, de belinkelni nem tudtam.)

Mindenkinek szép estét: Melinda (22+6)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Patrik 3 órát aludta ma nappal.Kép

Melinda!
Sajnálom a pötyiket,remélem kiderül mitől vannak és sikerül orvosolni!!!
Allergia nálam is támad.KépMég tavaly voltam allergológusnál,mert a homeós bogyók nem voltak rám olyan hatással,mint kellett volna.Kaptam belélegzőport és orrsprayt-rövid használat után jobban voltam.Azért felszerelkeztem Ventolin spray-vel is,ha jönne újabb asztmás roham.Ezek helyileg hatnak,terhesség,szoptatás alatt is lehet használni őket.
Fűnyírós képek nagyon jók,a tojáskeresgélés is irtó aranyos!Kép
Patrik sem értékeli még a motorozást.
Hajamat kényszerűségből vágattam le,az új fodrász belenyírt.Kép
UH-ot én is nagyon várom!KépRemélem teszel majd képet!
Nem biztos,hogy mernék még egy próbát tenni a mézzel.

Évi!
Köszi,jól estek a szavaid!Kép
Nagyon szeretem a testvéreimet,fontos számomra a családom.
Keresztfiam anyjáról nem sok jót tudnék mondani,főkébb Õ az oka,hogy nagybátyám meghalt.Kép
Baleset.KépLehet,hogy hülyeség,de megfordult már a fejemben,hogy ha történne velem valami,míg a gyerekek alszanak és Ruszlán dolgozik...Hamarosan megtanítom Raulnak,hogy vészhelyzet esetén mi a teendő,persze úgy,hogy ne ijedjen meg.Kép
Rolcsinak jobbulást!!!Kép

Gigi!
Nagy gratula Oli WC produkciójához!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Aranyos a nagyfiú a képeken,a legjobban a kutyaházas tetszik!Kép
Raul kapott egyszer élő nyulat Húsvétkor,balga ötlet volt tőlem.

Györesz!
Gratulálok az átaludt éjszakához és még sok ilyet kívánok!Kép
Szeretem olvasni,amikor Norbi ügyesedéséről írsz!KépNagyot nevettem az "elem"-en!Kép
Jó,hogy Norbinak nem lett baja a kaszkadőrmutatványtól!Tudod,a kicsik az angyalok kötényébe esnek!Kép
Addig rendben,míg Norbi társaságban jó fiú és otthon engedi ki a gőzt.Kép

Mica!
Néztem a képeket és arra jöttem rá,hogy Zolcsi nőtt,mióta nem láttam!Kép
Nem betegek a fiúk?Megjavultak a rosszalkodós nap után?Kép

Barbara!
Örülök,hogy írtál!
Szonja nagyon szép nagylány lett,mióta nem láttuk!Kép
Hajrá kistesó!Kép
Rend?Az meg mi???Kép

Saxi!
Puszillak Téged is!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Tegnap egy órán keresztül próbáltam elküldeni az üzenetemet, de nem sikerült, még jó, hogy kimentettem word-be így nem kell újra írnom! Reméem most sikerül elküldenem!

Melinda!
Számolom vissza a napokat jövőhét péntekig!!!KépKépKép
Azért ha a következő kisérletednél beigazolódik, hogy a méz a ludas, akkor tényleg tedd el jó mélyre és ne hagyj semmiféle csábitásnak!!!!!
Képzeld csak tegnap vettem észre, hogy multkor írtál nekem mailt! Tudod a freemailemet nagyon ritkán nézem meg, mindig elfelejtem! Ha legközelebb írsz akkor erre írjál: dammgyorgyi@t-online.hu

Saxi!
Drukkolok a házprojekthez!!!!!

Kata!
Örülök, hogy jó telt a húsvétotok! Nagyon jók a képek! Tényleg nagyon hasonlítotok a tesóiddal egymásra és Te különösen jól nézel ki a képeken! A hajad nekem is nagyon tetszik!
A fiúk aranyosak! A papás kép meg nagyon megható, címlapra való!!!!!!!!!
4 óra alvás, az igen!!!!
Amikor egyszer kel Patrik, akkor utánna magad mellé veszed?

Évi!
Alvás nálunk néha nagyon katasztrófa, mert Norbi sokszor nagyon nyugtatlanul alszik még mellettem is! Múlt éjjel alig aludtam épp emiatt, mert megálás nélkül forgolódott, dobálta magát, rugdosott. Egyszer arra keltem, hogy orron rugott!Kép
És ti hogy álltok az alvással?
Rolcsinak jobbulást és a Te lábanak is jobbulást, elég ijesztő volt amit írtál, még jó, hogy nem tört el a lábad!

Gigi!
Nem válaszoltál a wc szűkítős kérdésemre! Légyszi írd meg, hogy milyen!

Az idő nálunk is elég rosszúl nézett ki tegnap, de az eső ellenére nagyon kellemes levegő volt egész nap, úgyhogy mi voltunk kint kétszer is!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Csak egy percre megint.
A helyzet most úgy áll,hogy jobb lenne ha építkeznénk.
Kikértük a részletes tájékoztatót,már kiválasztottuk a tervet.
Most jönnek a hivatali futkosások,szocpol....stb.
Egyszóval,káosz a fejem,és még semmi kézzelfogható nincs a kezünkben,de ezt végig kell csinálni,ha szeretnénk továbblépni.
Időnként jelentkezem a részletetekkel,és persze olvaslak benneteket.
Bocsi,hogy megint csak magunkról írok,de sajnos nincs több időm.
Azért mindenkit sokszor puszilok.
Ezt pedig nektek küldöm,mert ilyen aranyosak vagytok velem,mindíg írtok nekem egy pár jó szót,köszönöm.KépKép

Kép

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Györesz!
Oké, felírtam az új emilcímed Kép
Ha a méz megint bekavar, akkor már tuti elrakom mélyre! Ígérem Kép
Tegnap délutánra nálunk is egész jó idő lett, Marci Apájával levágta a füvet a kertben: Gábor a rendes fűnyíróval, Marci pedig a sajátjával Kép

Kata!
Az a belélegzőpor, amit írtál szénanáthára, az inkább hörgőtágító, nem?! A Ventolin nekem is max akkor kellett, ha nem kaptam levegőt, de a szteroid miatt nem merem használni. Remélem nem lesz rá szükség.
Tök jó, hogy belenyírt a fodrász Kép Bocsi, de nagyon jó lett a hajad Kép
Remélem, hogy ma is jó nagyot alszik Patrik Kép Drukkolok!

Gigi!
Örülök, hogy itt voltatok Kép A pár elkészült képet légyszi küldd át, köszi.
A rucik nagyon jók! A farmer még nagy, a két laza, sportos naciba picit növesztenem kell még, de nem kell már sok. Viszont a barna naci tényleg nagyon klassz, mintha nem is lenne rajtam semmi és a legnagyobb gyönyörűséget az okozta, hogy 38-as méret van beleírva Kép A fehér gatyó is tök jó Kép A felsőkben is csini vagyok Kép Kép Kép Egyszóval nagyon szépen köszönöm őket Kép Örök hálám üldözni fog, vigyázz!
A pelekázóalátétetek itt maradt, csak nehogy arra számíts, hogy ott figyel a táskában!
Marcit negyed 2-kor raktam le aludni: beraktam az ágyba, simogattam kettőt a buciján és már le is csukta a szemét Kép Remélem Olid is aludt hazáig és sikerült becsempészni az ágyikójába.

Egy hét múlva ilyenkor már tudjuk, hogy ki is lakik a pocakban Kép

Remélem mindenki jól van és örül a szép időnek Kép Nálunk, ha süt a nap, kész nyár van!!!

Puszi: Melinda (23+0)

KépKép

KépKép
bujka

Szia Saxi!

Most akkor építkezni fogtok, vadiúj házat? Én még abban voltam, hogy régit újítotok fel. A lényeg, hogy sok sikert, kitartást, sok erőt és minden jót kívánok a rohangáláshoz! Ettől már előre félek.
Pöttyök remélem azóta sem jelentkeztek a csajszikon Kép

Puszi Nektek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!

Lányok még azóta sem pöttyösek.
Most valahogy nem is bánom.

Igen,valószínű,hogy építünk.
Egy könnyűszerkezetes ház,alul 65m2,felül,30m2.
Ezt felépítik a leírtak szerint,8.400.000.-ft-ból.
A lakásunkért 8-at kapnánk,+szocpol,ami 2.400.000.
Akkor már csak a telekre kellene felvenni.
Míg egy használt házat,ilyen méretben 10.milla alatt nem adnak,és használtra csak a fél szocpol jár,és az is csak akkor ha 3 gyereked van.
Szóval baromi bonyolult,és még egy csomó dolog van amit nem értek,és aminek utána kell járnom.
Egy akkora telek amekkorát mi szeretnénk kb.3-5 milla errefelé.

Mindenkinek puszi,Saxi
saxi

SziasztokKép

GyöreszKép
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem vagyok a helyzet magaslatánKép
Wc szűkítő: egy névtelen, szivacsos elég gatyit vettem. 1000 Ft volt. Igazából csak kisérletképp vettem. Nem gondoltam, hogy termelni is fog bele.Kép Ez is mozog a klotyón, jóval kissebb mint a nagy ülőke nyílása. Úgyhogy majd veszek másmilyet, mert egyre többet fogjuk használni. Délután is odament és mondta, hogy pi, levetkőztettem és belepisilt.
Az éjszakák nálunk is pocsékakKép Három foga is jön egyszerre. Minden éjszaka átkerül hozzám. Õ a fejemre szokott ráfeküdniKép Sajtkukac effektus nálunk is befigyel.Kép Norbi két énjeKépKépKépKépKép

SaxiKép
Szorítok nektek, hogy sikerüljön a házépítés!!! Köszi a virágotKépKép Remélem pöttymentesek maradtok! Képzeld Melinda csinált olyan sonkás-hagymás tortát, és isteni volt. Én is ki fogom próbálni!!! Köszi

MelindaKép
Köszönjük a vendéglátást. Marcika nagyon helyes volt. Ahogy bújt Olivérhez.KépKép Örülök, hogy jók lettek a rucik. A farmert én is az utolsó hónapban vettem csak. Na de most legalább meg van a feladat: bele kell hízniKép A barna gatyó tényleg szuper! Megéri a pénzétKép ALvásról ne is beszéljünk.Kép AZ ágyába még aludt 10 percet.
Mindjárt próbálom feltenni a képeket.

KataKép
Te műtétek nélkül is vagy olyan csinos mint a húgod. Nem is tudtam, hogy van egy fiú tesód is..... Jól titkoltadKép Ez a nagypapa dolog érdekes. Olivér is a nagyapjáért van oda a legjobban. Bár ők sokat találkoznak. Patrik alvókája? Egy adag bódító levegőt küldhetnél hozzánk isKép

Sok puszi!

KépKép
gigi28

A fiúkat igen nehéz volt együtt lefényképezniKép
Kép
Kép
A vendégség végér, már kezdett elszakadni a cérna a fiúknálKépKépKép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!!!!

Gigi, Melinda!
A fiúk nagyon aranyosak! Irigykedem, hogy Ti ilyen sűrűn tudtok találkozni! Sajna mi Mártival egyre ritkábban, szegény próbál mindig előre dolgozni, talán majd nyáron!
Jó lenne egy nagy talit összehozni!

Melinda!
Ahogy olvasta a kismamaruha gyűjteményedet amit kaptál Gigitől én is előkaptam az enyémet és fel is ajánlottam a barátnőmnek aki most 8 hetes! Olyan jót tett a szívemnek, emlékszem milyen büszkén bújtam kismamaruhába!Kép
Már nagyon várom a jövőhét pénteket, gondolom ezzel nem leszek egyedül!!KépKépKép

Gigi!
Sajnálom, hogy az éjszakátok Nektek is ennyire ramatyok! Én mindig azzal biztatom magam, hogy egyszer kinövik, semmi nem tart örökké!Kép
Valahol láttam egyszer fellépős wc szűkítőt, aminek még fogantyúja is van két oldalt, az nagyon megtetszett, de nem emlékszem hogy hol, talán a megatoysba!

Saxi!
Ti aztán jó nagy fába vágtátok a fejszéteket! De drukkolok, hogy minden simán menjen és hamar megszülessen az új házatok!!!!!!!!!!

Kata!
Remélem Patrik alvókája továbbra is jó!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Vidéki élet szépségei:Patrikot megcsípte valami ÁLLAT(olyan volt,mint a darázs,csak sokkal nagyobb és sötétebb színű).Gondolhatjátok.KépBedagadt az egész kézfeje.Nagyanyáink praktikái azért egy idő múlva segítettek,de levert a víz,mi van,ha allergiás a méregre.
Aztán következett a több órás áramszünet egy hatalmas vihar után,csak nem régóta van újra fény.Egy ideig vicces volt,aztán romantikus,aztán meg tudtam volna káromkodni rendesen.KépKép
Képzeljétek,Patrik kezd leszokni szerintem az esti ciciről is.
Köszönöm,megnyugtattatok a hajammal kapcsolatban.KépLehet,hogy most már utcára is kimegyek majd.Kép

Melinda-Gigi!
De jó lehetett a minitali!KépFiúk nagyon aranyosak és vagányak!Kép
Jaj,az a kép,ahol Olinál eltörött a mécses és Marci,mintha arra gondolna:hogy sír,én ilyet nem szoktam ám!!!KépKépKép

Melinda!
23+0KépKépKép
Pulmicort a belélegzőpor,sajna nekem már ilyesmire is szükségem van.
Elkezdtem Aloét inni,arról is jókat mondanak,próbáltad?
Marci sír még fürdésnél?
Vevők jönnek Hozzátok?

Saxi!
Sok sikert az építkezéshez és nem kevesebb erőt!Kép

Györesz!
Papának majd elmondom,hogy címlapra való a kép,biztos büszke lesz!Kép
Patrikot magam mellé teszem,ha ébred,talán mert hozzászoktam,hogy sokszor kel.Na,most tuti elkiabáltam,és mától százszor riaszt megint.Kép
Látszik,hogy fordítva működik:a többi csemetének elromlik az alvókája,az övé megjavul...
OrrbarúgásKépKépPatrik le szokott fejelni.Kép

Gigi!
Úgy látom Oli komolyan gondolja a WC-be pisi-kakit,mégegyszer nagy gratula!Kép
Sajnálom,hogy Nektek is ilyen pocsékul telnek az éjszakák.Kép
Öcsém még csak mot kezd"balhés"lenni,majd szerintem hamarosan többet emlegetem!Kép
Húgom tökéletesség-mániája aggasztó időnként.Kép
Bódító levegő hatása lassan kezd kopni.Kép

Lányok!Próbálta valaki a pelenka-házhozszállítást?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

GyöreszKép
A lépcsős fellépőt lehet kapni a Kikában. A barátnőm kislányának is olyan volt. Gondolkoztam már én is rajta, hogy veszek olyat. Még láttam egyet ami tetszett. A nevét nem tudom, de egy kacsafej van elől. Az egész nagynak tünt.
A látszat csal: már az idejét sem tudom, hogy mikor voltunk utoljára MelindáéknálKép De most megbeszéltük, hogy sűrűbben fogunk találkozni. Csak valaki mindig beteg volt. Évihez is készülünk már hetek óta, de valamelyik krapek állandóan lebetegszik.
Én nagyon benne vagyok a találkozásban. Akár nyílvános helyen, akár nálunk.

KataKép
Olikám annyira komolyan gondolja a pisit, hogy fürdés elött mindig belepisilKép
Ezek az állatcsípések tényleg ijesztőek. Mert mi van ha allergiás rá??? Kálciumot lehet nekik adni?? De ha a játszón csípí meg, akkor úgysincs kéznél gyógyszertárKép Na mindegy. Ennyi erővel a fejünkre is eshet egy téglaKép

Ma megvolt az első motoros balesetünk. (Györesz figyeljKép) A tök sima uton taknyolt egyet. Előre esett és lehorzsolta a kis állát meg a szája felett. Szerencsére nem nagyon. De hallani kellett volna azt a hanghatást!!! Zengett a Balaton partKép Ilyenkor mindig olyan hülyén érzem magam. Mindig arra gondolok, hogy az emberek azt mondják magukban, hogy milyen hülye anya ez, nem figyel a gyerekére........ Aztán ténylegKép Vívó álarcban kéne motoroztatni őketKépKépKépKépKép

További jó hétvégét!

Ja... MelindaKép
Tennél fel egy képet az astis fürdőbugyiról?? Végül nem mutadtad meg.KÖszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Bocsi, hogy ismét nem nagyon írok, de hát már tudjátok a munka, sajnos még a május is nagyon zűrös lesz. Azért igyekszem néha 1-1 mondat erejéig jelentkezni.
Húsvét nagyon jól telt nálunk, Gigit letámasztottuk a homokozóba és este alig tudtuk kiimádkozni belőle. Mostanában mindig nagyon elfoglalt szegénykém, így aludni enni nem igazán akar. Egy kissebb nátha bennünket is elért, de szerencsére csak az orra folyt pár napig.
Teszek fel pár képet, és megpróbálok visszaolvsani.

Kép

már én is vasalhatok
Kép

mégsem megy alvás nélkül
Kép
márti05

Sziasztok!

Gigi!
Elmeneteletek után rájöttem, hogy astis fürdőgatyó lemaradt. Holnap rakok fel képet, mert Marcinál van benn és Drágaságom már durmol Kép
Motorbaleset Kép Én akkor is rendesen betojtam, amikor nálunk állt fejre Oli a motorral, de szerencsére megúszta. Nehogy azt hidd, hogy csak Te gondolsz ilyen hülyeségeket Kép Én is agyalok, hogy ki mit gondol, ha Marci elkezd ordítani, toporzékolni Kép Tudom, hogy semmi közük hozzá, de akkor is...

Márti!
Nagyon édes Gigi a képeken Kép Vasalás Kép De látszik, hogy mennyire fárasztó munka is ez Kép Olyan nagy lány már Õ is! Hány centi?
Kitartást a sok munkához! Sokszor eszembe jutsz, hogy hanyadika is van és mennyi melód van és sajna a május is még itt van. De utána talán lazább lesz Kép

Györesz!
Sajnos tényleg nagyon régen találkoztunk már Gigivel, a betegségek miatt. De remélem, hogy a jobb idő változtat a helyzeten Kép A taliban én is benne vagyok!
Kismamarucikat én is most kezdem igazán hordani, mert eddig régi gumis nacijaimat hordtam. Meg másrészt már nem kell kabát és sokkal jobban látszódik a pocak Kép Én is élvezem ám!

Kata!
Ez a csípés szörnyen hangzik. Vizes-ecetes ruhát raktatok rá? Nekem is annyiszor eszembe jutott most tavasszal, hogy Marci nem allergiás-e a darázscsípésre.
Aloét még nem ittam, de lehet, hogy ami késik, nem múlik. Eddig Neked használ? Én pár napja észrevettem, hogy a lakásban vacakabbul vagyok, rögtön elkezdek trüsszögni és utána persze ömlik az orrom. Kinn "csak" az orrom folyik. Te nem vettél észre ilyesmit?
Köszi a kérdésed, Marci már élvezi a fürdést, elmúlt a cirkusz. Viszont félek, hogy az egri utazás alatt megint megzavarodik és ismét jöhet a visszaszoktatás. De majd meglátjuk.
Sajnos a házra most nagy csönd van, ami engem eléggé elkeserít Kép Majd biztos jövő hétvégén kapunk telefonokat, amikor nem leszünk itthon...
Én nem szállíttattam pelust házhoz. Ez volt itt is reklámozva a topikunkban? Mi Libero pártiak vagyunk és próbáljuk akciósan megvenni, így nem sokkal drágább, mint a nonémek, amiknek a minőségét meg nem ismerjük.

Saxi!
Sok sikert mégegyszer a házépítéshez! Jó nagy dologba vágtátok a fejszéteket! De a szocpollal megijesztettél: csak 3 gyerek után adnak még félszocpolt is használt házra? Mert mi használtat akarunk venni.

Évi!
Rolcsi remélem már javulgat, sőt meg is gyógyult Kép Puszi Nektek!

Hétvége szépen, gyorsan eltelt. Szombat délelőtt vásárolni voltunk, vettünk muskátlit, petúniát, egyéb szép virágokat, nekem szaladgálós cipőt. Délután kertészkedtünk, Marci erőteljes segítsége mellett. Könyökig a virágföldben túrkált, meg fenyőmulcsot pakolt Gáborral Kép
Ma beüzemeltük a házi homokozót. Látni kellett volna, nem látszott ki a homokból Kép Eddig nem volt lehetősége homokozni, mert itt az érdi játszótereken nem futottunk össze homokozóval. Nagyon élvezte, az összes homokot magára borította, vagy a homokozón kívülre Kép Emellett egrecíroztatta a kutyákat. Hallani kéne, hogy pöröl velük Kép

Mindenkinek szép, nyugodt éjszakát kívánok!!!

Puszi Mindenkinek: Melinda (23+2)

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MártiKép
Jót nevettem Gigi képein. Légyszi küldd át nekem vasalni egy kicsitKép Hihetetlen, hogy a leg képtelenebb helyeken is el tudnak aludniKép Olivér tegnap elment Viktorral bicajozni, és az apja sejhajára dőlve beszunyáltKép A májusi őrületre sok erőt kívánok!

MelindaKép
Megnyugodtam, hogy nem csak nekem van üldözési mániámKép A homokozó Marciról is tehetnél fel képet! Olika is háncsót szórt az apjávalKép

Hétvége nekünk is jó volt. Tegnap itt volt az ezer éve nem látott barátnőm. Olikát két órára deportáltam nagyanyjához. Mikor nem akar a gyerek ebéd után aludni???????? AMikor végre az anyja beszélgethetne egy jót. Úgyhogy ment mamáékhoz. Aztán délután mondtam a barátnőmnek, hogy át kéne menni érte. De az autósülés Viktornál, úgyhogy menjünk biciklivel. Szegény Edit mondta, hogy 18 éve nem tekert és hát férfibicikli még soha........... De én amilyen hülye vagyok, csak mondtam neki, hogy nem lehet elfelejteni stb... Már mikor megkérdezte, hogy hogyan kell fölszálni, akkor gyanús volt. Hát csajok, akkor tanyázott csórikám, hogy a kezéről meg a térdéről lejött a bőr... A kaszkadőr mutatvány az volt benne, hogy álló helyzetből eldőltKépKépKép Miután leápoltam, halálra röhögtük magunkat.KépKép Megbeszéltük, hogy a nevetés gyógyít, úgyhogy ha rossz kedvem van, akkor elmegyünk egyet biciklizniKépKép

Megyek mert mosnom kell egy csomót, hogy Viktornak legyen ruhája a nagy útra!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat,ránk fér.KépKép

Melinda!

Igen,én is nagyon meglepődtem,de sajna le van írva,feketén fehéren,hogy a fele jár használt házra,de 3 gyerektől.
Ezért döntöttünk végül úgy,hogy építünk inkább.
Van egy használt házhoz felvehető állami támogatás,ami hasonló mint a félszocpol,és ezt már egy vagy két gyerek után is felveheted,de csak akkor ha a ház értéke nem haladja meg fővárosban a 12.millát,vidéken a 8.millát.
Szóval egy kalap kaka.
Ha tudok valamit majd tudósítok.Kép

Gigi!

Szegény barátnőd,gondolom ezután sem fog kapkodni a bringa után.Kép

Most rohanok,de ezt azért elküldöm nektek.

Sok puszi,Saxi

Kép

KépKépKépKépKép
saxi

Sziasztok!

Kata!
Ez a csípés annyira ijesztő! Én folyton rettegek, hogy nehogy Norbit megcsípje egy darázs, mert mi van, ha allergiás rá, ráadásul nálunk a játszón már most rengeteg van!
Az áramszünet sem lehetett valami izgi!KépKép

Gigi!
Lehet, hogy utánnanézek majd ennek a fellépős szűkitőnek, addig meg ott a bili, bár Norbi mostanába elég ritkán akar ráülni! Hihetetlen, hogy Oli milyen ügyes, nálatok tényleg nem lesz gond, sőt lassan már nem is kell annyi pelust venned!Kép
A tali tényleg nagyon jó lenne, megkéne beszélni egy hétvégét amikor mindenkinek jó!
Motoros baleset!KépKép És még hány ilyen lesz! Én már beszereztem mindenféle elsősegélyes cuccot, mert gondolom nyáron mindennapos lesz a lehorzsolt térd, könyök!Kép
Szegény barátosnéd!Kép Annyira nevettem, még a könnyem is kifolyt!Kép

Márti!
De örülök, hogy jelentkeztél! Nagggggggggyyyyyyyyyon várom, hogy kevesebb melód legyen és tudjunk találkozni! A lányod továbbra is imádnivaló!!!!! A vasalós kép nagyon tetszik! Az alvósra meg irigykedem, mert Norbinak még nem sikerült ilyesmit csinálni!:

Melinda!
Már csak négyet kell aludni!KépKépKép
Marci édes lehetett ahogy belelkesedett a homokozóba! Norbi mostanába ott is csak autózik, vagy lapáttal szórja szanaszét a homokot!Kép

A mi hétvégénk is jól telt! Vasárnap elmentem apával vásárolni, Norbi meg itthonmarad anyuékkal. Csórikám úgy leégett ebbe a napsütésbe, hogy ma szaladtam venni Neki 50faktoros naptejet!
Képzeljétek Norbi eddig csak vizet és egyféle teát volt hajlandó meginni, a gyümölcsleveket utálta. Pénteken rátaláltam a Kubu újfajta üvegére és azóta gyönyörűen issza a Kubut is, nagyon bejött Neki az az üveg!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Melinda
nagyon édi Marcika ahogy kertészkedik.
Milyen gyorsan nő a szám a neved mellett.
De jó neked, hogy pici bébi nővöget a pocidban.
Ha tényleg csajszi lesz, akkor aztán hozzátok a papírformát, egy lány egy fiú.

Gigi
Jó, hetente egyszer átküldöm törpét hozzád vasalni. Szerencsére mostanában annyira imádja a dolgot, hogy nekem is hagyja, sőt sokszor jön odavisz a vasalódeszkához és olyankor anyának vasalnia kell. De legalább már nem éjszaka kell csinálni. Biciklis történet, nagyon jó, szegény barátnőd. A maminál aludt Olivér? Giginél azt vettem észre az utóbbi időben, hogy ha más is van velünk akkor nem akar aludni, múlt héten az anyu itt aludt egyik este, fél 12kor sikerült elaltatni Gigit. Köszi az erőt, rám fér.

Györesz
az alvókáért ne irigykedj, délben nem volt hajlandó aludni és délután fél 6kor dőlt így ki.
Már erősen tervezem, hogy nyáron sátort verünk a csepeli strandon, gondolom te is benevezel majd Norbikával.

Tegnap Gigi kiment a mamával a temetőbe, leszedték a sírról a húsvéti cuccot. Az én okos lányom egyből kapcsolt, szétszórta a fűben a tojásokat és azokat szedegette össze, alig tudták rábírni, hogy haza jöjjenek.
NÁlatok szoktak mesét nézni a gyerkőcök? Gigi például imádja a Süsüt, mást nem igazán néz, igaz most rátaláltunk a Tweeniekre, kb így kell írni a Duna Tv-n van hétvégén 7 körül. Múlt héten amikor vége lett a mesének iszonyat sírást rendezett, épp a fürdőszobába voltam, hallom, hogy nagyon keservesen zokog, semmi esést nem észleltem, így rohanok be hozzá vajon mi történt, hát áll a tv előtt és zokog mert elmentek a mesefigurái. Ja és a skandináv lottó is ilyen borzalmas tragédia amikor véget ér, imádja a golyókat nézni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Szia Márti!
A skandináv lottó nálunk is nagyon nyerő, Norbi ott toporog a tv előtt és tiszta extázisban van! Norbit még nagyon ritkán kötik le a mesefilmek, de pl. a foci, biliárd, autóverseny, motorverseny az nagyon nyerő, sőt amit akár egy óráig is képes elnézni és közben kommentálni az az a fajta motorverseny, amikor a motorosok mindenféle akadályon ugráltatáják át a motort! Látszik, hogy pasi!
A strandolást már én is nagyon várom!!!!! Én úgy gondoltam, hogy amikor csak tehetjük kimegyünk délutánonként, amikor felkel Norbi és akkor zárásig ottmaradunk! Ti mentek nyaralni? Mi megyünk júni 24-től júli 1-ig a várgesztesi villaparkba.
Puszi a kis Giginek!!!!!!

Gigi!
Anyu pénteken megy megvenni a fellépős wc szűkítőt, hát kiváncsi leszek! Nem tudod azt szét lehet szedni, ha már nem kell a fellépő? Mert a képen úgy néz ki!

Norbi ma reggel 6-kor kelt és ebéd után sikerült kemény egy órát aludnia és mind ezek mellett egész nap pörgött, még a játszón sem volt az a mintagyerek mint máskor!Kép

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gigi!
Bocsika, de a fürdőgatyót már megint elfelejtettem! Kismama-szita agyam van Kép De holnap nem kíméllek!!! Kárpótlásul jön homokozós és locsolós kép Kép
A biciklizésen jót nevettem, de sajnáltam nagyon a barátnődet. Ezek szerint mégiscsak el lehet felejteni bicajozni?! Kép

Saxi!
Nagyon el vagyok keseredve a szocpol miatt Kép Van itthon anyagunk róla, de még nem volt lelkierőm belenézni, most lehet, hogy megteszem. A "támogatás" röhejes és felháborító...

Györesz!
Te aztán tényleg számontartod az uh-ot Kép Bizony mindjárt itt van péntek!
A homokozóból Marci is előszeretettel lapátolja kifelé a homokot, aminek nem nagyon örülünk, mert a fűre hajigálja a homokot.
A Kubunak az íze mellett az üvege is megtetszett Norbikának? Vagy rosszul értem. Én viszont egy kicsit el vagyok szontyolodva, mert Marci olyan szépen itta a kórházi látogatásunk előtt a vizet, míg ott a nővérek azt mondták, hogy üdítőt itassak vele. Azóta a víz nem nagyon kell, csak ezek a cukrozott lötyik. Persze vizezem, de akkor is.

Márti!
Marci a Teletubbies-t és még néhány angol mesét szeret nézni a BBC Prime-on. A reggeli és délutáni ébredés után szoktuk őket nézni, de nálunk nincs sírás, ha vége van. A skandináv lottót még nem fedeztük fel. Az mikor van?
Majd pénteken meglátjuk, hogy hogyan is állunk a papírformával Kép

Ime a locsolós és homokozós fotók Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Jó éjszakát: Melinda (23+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Márti!
Gigi nagyon aranyos,olyan nagylány már!Komolyan,mint ha két éves lenne!Kép

Melinda!
Micsoda kis kertész!KépSzuper a homokozó!!

Fiúk betegek.KépRaul vasárnap lázas volt,azóta semmi,de azért itthon tartom.
Patrik estig jól volt,aztán kezdte a fültépázást-valószínűleg fáj Neki.Holnap reggel megyünk orvoshoz.
Most csak ennyi.

Mindenkit puszilok!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok

Kata
gyógypuszik mennek!
Igen sokan csodálkoznak, h még csak másfél éves és nem kettő.

Melinda
már én is nagyon várom a pénteki uh-t. Tényleg 4d voltatok már?
Skandináv lottó szerda este 7kor a TV2-n van.
Milyen ügyes kertészetek van nektek. Nagyon aranyos Marcika.

Györesz
látom nagyon bevagyunk már indulva a strandra. Giginek olyan barna a kézfeje, szerencsére nem ég le a bőre mint nekem, biztos szép négus lesz majd nyáron. Tényleg nagyon pasis Norbika, lassan viheted a sört és az újságot is neki a sport mellé. Erről jut eszembe Gigi viszont a Sthal konyháját nézni még tágra nyílt szemekkel.
Mi valszeg nem megyünk nyaralni idén, bár az olyan soká lesz még ki tudja mi lesz még addig.
Gyönyörű helyre fogtok menni, biztosan nagyon jól érzitek majd ott magatokat.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Melinda!
Bizony, bizony, már egyre kiváncsibb vagyok a pocaklakódra!
Igen a Kubus üveg tetszett meg nagyon Norbinak és azért issza a bennelévő lötyit! Többnyire Norbi is vizet iszik, de én nem bánom, ha néha egy kis gyümilevet is nyomat, mert előfordul, hogy vannak napjai mikor nem nagyon rajong a gyümölcsért és így legalább lötyi formájába az is megy egy kicsit! Mondjuk mostanába az eperért meg a körtéért nagyon odavan!
A locsolós kép nagyon tetszik! Igazi kis kertész ez a fiúcska! Milyen jól mutatna mellette egy kis hugica!Kép

Kata!
Jobbulást a fiúknak!
Mi van Patrik fülével???

Márti!
Hát nagyon jót nevettem azon, hogy Gigi nézi a Sthal konyháját! Komolyan annyira hihetetlen, hogy már ilyen picinek mennyire nőies illetve férfias dolgok érdeklik Õket!
Hát tényleg nagyon várom a nyarat, meg a strandolást!!!!!!!!

Ma egész délelőtt jöttünk-mentünk. Norbi egy órán át ült babakocsiba és egész jól türte, ugyanis mostanába utálja, nem akar megmaradni benne. Vettem neki rövidgatyókat meg három pólót magamnak, de mivel Norbi mellett nem tudtam felpróbálni, így naná, hogy kicsit vettem magamnak, holnap mehetek vissza kicseréltetni!
Délután jött a fodrászom (unokatesóm) és megcsinálta a hajam, mert már nagyon csúnya voltam!

Úgy néz ki, hogy Norbinak szájpenésze van, de gőzöm nincs hogy szedte össze, bár mostanába mindent a szájába tömkög, tegnap pl. egy egész marék homokot betolt a szájába, pedig ilyet soha nem csinált és amikor megkérdeztem, hgoy finom-e, akkor hevesen bólogatott! Szóval holnap azért megmutatom a védőnéninek, de telefonon az elmondásom alapján szerinte szájpenész. Ilyenünk még úgy sem volt!Kép

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Bocsi, de most nem írok senkinek sem külön, mert jól elfáradtam. Coraban voltunk délután, aztán rohanás haza, hogy a szombaton vett, de idővel kicsinek nyilvánított cipellőmet visszacseréljük. Nekem nem találtunk semmit, így Marci megkapta a nyári szandiját. Aztán rohanás haza, vacsi, fürcsi, altatás Kép

A Giginek megígért fotókat viszont most felrakom! Kép A gatyó márkája Beco Baby. Igaz, hogy azt írják, hogy nem kell alá pelus, de a mérete (a miénk L-es, 12-18 hónapos babóknak) megengedné, hogy adjunk Marcira.

Kép Kép
Kép

Mindenkinek szép estét!
Pusz: Melinda (23+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Patriknak mindkét füle be van gyulladva.KépNem értem,orra nem folyik,nem lázas,nem köhög.Viszont hasmenése van.Kép
A dokinő ugyanazt a fülcseppet írta fel,mint két hete.Remélem,most több hatása lesz.
Éjféltől négyig ébren volt.Azért ma játszottak kint,nagy sikere van az aszfaltkrétának.Kép
Raulék holnap mennek az ovival megnézni a sulit.Kép

Melinda!
Nagyon jó a fürdőgatyesz,hát még a modell!!Kép
Patrik csípésére először vöröshagymadörzsöléssel próbálkoztam,de azt beledörzsölte a szemébe,úgyhogy maradt az ecetes vízbe áztatás.
Allergia engem kint kínoz jobban,főleg fűnyírás után.Aloét csak egy hete iszom,majd beszámolok.

Gigi!
Barátnőd nem lehetett semmi a biciklin!KépKépFelült és elfelejtett tekerni?
Viktor elutazott?
Gondolhatod,rám hogy néznek,mikor a két gyerek cirkuszol egyszerre...Kép

Györesz!
Patrikot is megkapta a nap,kezd színe lenni.Olyan hirtelen jött ez a nagy meleg,de nagyon élvezzük.Neki kell durálnom magam a ruhaátválogatásnak.Kép
Motoros kommentátorKépKépKép
Azon csodálkozom,hogy Patriknak nincs szájpenésze.Ha nem figyelek egy pillanatra,akkor a nyálas ujját belemártja a homokba és lenyalogatja.Kép

Márti!
Köszi,gyógypuszik átadva!Kép
Stahl konyhájaKépKépKép

Vasárnapi lovardázás-Patrik a lovon:
Kép

Raul a lovon,Apa már nagyon fáradtan poroszkál:
Kép

Baromfiudvarnál,ahol a kedvencek a kiskecskék.
Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

Tegnap írtam egy hosszút és nincs seholKép ÁÁÁÁÁÁÁ

KataKép
Nagyon aranyosak a gyerekek. Patrik olyan nagyfiús márKép Ruszlán milyen kitörő örömmel vezeti a lovatKépKép Patrik nagyon hasonlít rád.
Múltkor mikor beteg volt Olivér akkor vettem a patikában egy füles sapkát. A fülénél két oldalt van egy zseb amibe egy kis zacsi van, amit fel kell melegíteni és úgy visszatenni a gyerök fejére. Tök jó mert nem szedi le és melegen tartja a fülét.

MelindaKép
Ne haragúdj, de halálra röhögtem magam a kis modelledenKép Mennyiért vettétek a gatyót?? Ma voltam a Brendonban és ott 5 ezer volt!! De az baromi sok. Teljesen kiakadtam az árakon. Kis poló 4 ezer, szandál 12 ezer. Ezek teljesen el vannak szállva.

GyöreszKép
Anyukád mennyiért veszi a lépcsős szűkítőt?? Brendoban 6ezer!!!!!És nekünk kettő kell belőle. Viszont vettem azt a kacsás szűkítőt. Baromi jó!! Alul vannak benne lyukak ahová pöcköket lehet rakni, hogy nem csúszkáljon ha ráül a törpe. Bár a pöckök nélkül sem mozgott. Pont jó. Majd holnap lefényképezem.

Viktor ma elutazott. Na de ismét rá jellemző módonKép Egyre kellett kint lenni. Elötte még összeszedtük a fazont akivel utazott. Kitettem őket a repülőtéren, jöttem haza. Már az utcánkban voltam amikor hív a kedves férjem, hogy a kollégája a hátsó ülésen hagyta a papírjait, ugyan vigyem már vissza!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Õk már becsekkoltak (bocsánat de nem tom, hogy írják inglisűlKépKép), kijönni nem tudnak. Ott ácsorogtam mint egy hülyegyerek és vártam, hogy valaki vigye már el a szatyromatKép Mondtam a Viktornak, hogy sokba fog ez neki kerülni. Beígért egy csomó hátmasszázst cserébeKép

Megyek, hátha tudok még olvasni.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!
Hát tündéri Marci a képeken! Kis haspók!Kép
Holnap hányra mentek? Elfelejtettem!

Kata!
Nagyon jók a lovas képek! Ezek a fiúk, már nagyon rutinosan ülnek a lovon!

Gigi!
Anyukám megkérte a nővérét, hogy vegye meg a szűkítőt, mert ő ott lakik a Kikánál, de a nagynéném lebeszélt minket róla, mert állitólag elég instabil a szerkezet és egyáltalán nem éri meg az árát! Egyébként 4990 a Kikába!
És az a kacsás szűkítő mennyi volt?

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

GyöreszKép
3000 Ft volt a szűkítő. Én is azon gondolkoztam, hogy ha a gyerkőc nem tud felmászni rá egyedül és nekem kell rá pakolásznom, akkor teljesen felesleges létrásat venni. Úgyis fel kell rá rakni. Ma én is vettem azt az új üveges kubut. Praktikus.
Íme a csoda kacsa
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Ez nagyon jól néz ki!!!!!!
Te voltál már abba az új üzletbe ami a Megatoys helyén nyílt a Soroksári úton! A Kismama újság nagyon hirdeti, hogy márkás cuccokat árul babának, mamának kifutó árakon 40-50-60-70 százalékkal olcsóbban! Tök kiváncsi lennék, hogy érdemes-e kinézni oda!

Melinda!
Merre vagy??????
HOlnap nagyon várom a híreket!!!!

Lányok!!!!!! Hahóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!

Tegnap éjjel egész jó éjszakánk volt! Norbi csak hajnali fél 5-kor kelt előszőr, ma délután meg három órát szunyált. Jó lenne ma is aludni egy jót éjjel!Kép

Nem igazán van mit írnom, úgyhogy megyek is aludni!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Bocsi, hogy végül tegnap sem jöttem, de eléggé összejöttek nálunk a dolgok. Röviden leírom. Már 3 hónapja lefoglaltuk az egri utat (április 29-május 2. között), erre április elején Gábor munkahelyén az április 29-ei, szombati időpontra rászerveztek valami összeröffenést a cég partnereivel, ahová Gábor is hivatalos lenne. Õ már akkor közölte, hogy Neki leszervezett programja van, de ők - mint akiknek egyik fülén be, a másikon ki - legyintettek egyet, így mi sem foglalkoztunk az egésszel. Erre tegnap este - valszeg ekkora jutott el az agyáig a dolog - az egyik faszfej főnöke felhívta és telefonon elkezdte fenyegetni, hogy milyen dolog az, hogy ő nem jön szombaton, meg komoly következményei lehetnek stb. Na akkor itthon jött a cirkusz, baromira bepipultam, egész este sírtam, az egész utat le akartam mondani, hogy hagyjuk az egészet. A lényeg az, hogy sikerült eltolni egy nappal, így vasárnap megyünk és szerdán jövünk. A cégnél meg örüljenek maguknak. Baromi dühös vagyok még mindig, ha belegondolok az egészbe. Gáborral megüzentem a "kedves" főnökségnek, hogy augusztusban tervezek szülni, ha bármilyen programot találnak is ki, a gyereket nem fogom tudni visszadugni az ő kényük-kedvük szerint. Ez volt, amiatt nem jöttem tegnap, igazán semmihez sem volt kedvem.

Kata!
Patriknak mielőbbi jobbulást kívánok!!!
Raulnak hogy tetszett a suli? Sokszor eszembe juttok, hogy nagy izgalom lesz Nálatok ősszel, a Nagyfiatok isis lesz! Gondolom, úgy érzed, mintha most született volna... Kép
Srácok nagyon helyesek a képeken Kép Ruszlán Kép
Most már én is inkább kinn szenvedek, visszaszívom az előző észrevételemet. Tegnapelőtt iszonyatosan rosszul voltam: 1 órányit voltam kinn Marcival a kertben, de ahogy bejöttünk egyszerűen rámjött a sírás kínomban és elkeseredésemben, mert semmit nem tudtam csinálni a könnyeimtől, orrfolyásomtól és a trüsszögéstől. És ezt mind egyszerre Kép

Márti!
Izgulhatsz a holnapi uh-ért. Az lesz 4D-s, a Praxisba megyünk!

Györgyi!
Reggel 8-ra megyünk. Marcival is mindig ilyen korai időpontban voltunk (Gábor munkája maitt), de Õ mindig lustálkodott még akkor. Ketteske sokkal aktívabb, de azért majd rásegítek egy kis csokival is, hogy biztosan jól mozgolódjon! Kép
Szájpenész Kép Végül beigazolódott a védőnéni diagnózisa? Érdekes, én nem is gondoltam, hogy még ilyenkor is elkaphatják ezt a nyavaját, én mindig kiscsecsemő korban aggódtam, aztán tessék.
A Megatoys helyén nyílt üzletbe (Bredon outletje lett) szerintem érdemes elmenni, mert a pocakos topikban is sokan dícsérik, nézelődnek és nagyon jó akciók vannak. Mondjuk ők babakocsit, kismamarucit nézegetnek, de gondolom nagyobb gyerkőcöknek szükséges dolgokat is ki lehet fogni. Anno a Brendonnak az Üllői úton volt a kifutó modell boltja és mi ott vettük a babahordozónkat kb. féláron.
Drukk a jó éjszakáért Kép

Gigi!
A gatyó az Astiban 3800 Ft, de Gábor megkapta - mint ismerős - kb. 2200 Ft-ért. Még volt egy L-es (a miénk is L-es) kék mintás, és egy XL-es piros (mint a miénk). Ha kell valamelyik, akkor szólj, mert Gábor megveszi Neked, vagy bejösz és együtt átmentek az Astiba, ahogy jó Neked. Szerintem méretben az L-es elég lenne, már amennyire én legutóbb Olit Marcihoz mértem. Hasban biztosan okés lenne, ha Marcinak jó Kép
Viktor kollegája nem semmi Kép Legközelebb szólj rá, hogy az eszét nehogy a csomagtartóban hagyja Kép
Nagyon klassz ez a szűkítő!

Marcinál múlt héten lecsökkentettem a tejtermékeket: alig, sőt néha semmit nem kapott. A pöttyök elmúladoztak a pofijáról. Aztán két napja újra adtam Neki reggel krémtúrót, erre ma reggelre megint tiszta ragya lett a pofija Kép Jövő héten, ahogy hazajövünk Egerből, megyünk a dokinénihez. Annyira rossz lenne, ha tényleg a tejtermékek okoznák. Mit lehet ilyenkor adni Neki, ha arra lett most allergiás, vagy az oltás ilyen jellegű hatása (mert szerintem az zavarta meg a szervezetét) elmúlik majd?
Holnap reggel megyünk a Praxisba! Gondoljatok ránk, hogy Ketteske mindenét megmutassa és minden rendben legyen Kép Majd beszámolok.

Köszönöm a kis haspókom (Györesz tényleg jól írta Kép) dícséretét Kép

Puszi mindenkinek: Melinda (23+6)

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
Tudom, hogy milyen szar érzés amikor már nagyon vársz valamit és más ember belerondít a dologba. És Te nem tudsz semmit tenni. REmélem már jobb a kedved. Sőt biztos, mert ma meglátod Marikát teljes valójábanKép SZorítok, hogy én lehessek a keresztanya.
SZuper lenne ha a Gábor megvenné a gatyót. Egy kék L-est.Köszi előre is.

GyöreszKép
Én voltam a régi Megatoysban. NEkem rosszabb a véleményem mint Melindának. Amikor még terhes voltam akkor szerintem nagyon jó volt. Aztán állandóan rendezgették és egyre szarabb lett. Kb. egy hónapja voltam, de példáúl egyetlen darab ruhát sem tudtam Olivérre venni.Kép Se bodyt se mást. Régen volt benne egy Kenguru Gold, már az is megszűnt. Nagyon összevisszaság van, olyan mintha még nem lenne berendezve a boltKép Viszont babakocsikban jó leárazások vannak. (szerintem a kifutó modellekre) De gondolom ez nem nagyon érint téged. Ezt leszámítva forintra ugyanazok az árak vannak mint a Brendonba. De bocsánat, az egyik játék akciós volt. 100 forinttal olcsóbb voltKépKépKépKépKépKép
Maradtok a létrás szűkítőnél?

Mi mindjárt megyünk Éviékhez. Reggel elmondtam Olikámnak, hogy hová megyünk. (minden reggel vázolom neki az aznapi programotKép) Azóta azt hajtogatja, hogy JóócsiKép (Rolcsi)
Szegénykém meg állandóan mondja, hogy apuci géppe (apuci elment repülőgéppel) és van, hogy utána síros hangon mondja, hogy nemKép

Puszi mindenkinek!! Napsütéses napot!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Megint villámlátogatást teszek csak.

Babók csodaszépek.Kép
Wc szűkítő haláli.Kép
Fürdőgatyó nagyon szexi.Kép

Melinda!

Megértem, hogy semmihez nem volt kedved ezek után.
Sajnos ismerős a dolog.
Nálunk is ugyan ez a téma,Isti munkahelyén senkit nem érdekel,hogy család és gyerek van.
Mindíg ők irányítanak,és mi jobb híján hozzájuk igazítunk,mert ha nem,akkor nálunk is jön a fenyegetés,hogy ha nem lesz munkahely miből fogja eltartani a családot.Kép
Egy szóval undorító ez a hozzáállás.

Nálunk elég gázos a helyzet,Bogikám bárányhimlős lett.KépKép
Lenne egy csomó intéznivalóm,de most egy hétig nem mehetek vele ki.
Nem tudom,hogy fogom bírni.
Mire Isti hazaér bezár a hivatal.
Hétvégén akartunk egy kicsit csavarogni,de most azt is lemondtuk.Kép
Szóval,elegem van......

Most megyek,nem rontom tovább a hangulatot.

Mindenkinek sok puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Nagyon gyors leszek, mert Anyukám itt van Kép

Reggel voltunk a Praxisban, ahol a teljes vizsgálatot Ketteske végigaludta Kép Ennyiben már iszonyatosan hasonlít Marcikára Kép A doki mondta, hogy az arca előtt vannak a kezei és a lábai (!) is. Aztán nagy nehezen megmutatta a pofiját, de sokat nem láttunk belőle Kép Mindegy, majd idekinn.
Gigikém, őszinte sajnálatomra a keresztanyaságod meginogni látszik, hacsaknem bevállalsz egy tököskét is Kép A doki 150%-ra állítja, hogy kisfiú lesz Kép Gábor egészen elszontyolodott, mert Õ a legutóbbi uh után teljes bizonyossággal hitt a lánykában. Én teljesen elégedett vagyok így is, mert makkegészséges Kép Bár a vesetágulatot, amit anno Marcinál is kiszúrta, de 99%-ban kinövik és kisfiúknál magzati korban nagyon gyakori.
Felrakom a 4 képet, ami készült, hát ember legyen a talpán, aki kiveszi belőle a gyerkőcöt. Valamelyik képen egyértelműen láthatóak a lábacskái is, ahogy a nyakában figyelnek. Artistának adjuk majd Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Gigi!
Láttuk Olikát Kép Tisztára hasonlít saját magára Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (25+0)

KépKép

KépKép
bujka

Bocsi (24+0), azért öregíteni nem akarom az Alvóbabámat Kép

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
Vállalom így is a keresztanyaságot, na de azért egy csaj mégis csak más lett volnaKép De nézzük a jó oldalát. Nem kell sok babaruhát venned. Bár Marci téli volt...... Ha megszületik esetleg reklamálj és cseréld visszaKépKépKépKépKépKépKép Örülök, hogy láttad Olivért, már akkor golyó feje volt.Kép

SaxiKép
BárányhimlőKép Remélem, hogy hamar túl lesztek rajta. Én beoltatom Olivért. Tudom, hogy erről is nagyon megoszlanak a vélemények de én úgy vagyok vele ha oltás mellett mégis elkapja akkor csak egy-két pötty lesz rajta és tart kb. két napig. Mindenkinek jobb lesz. Fel a fejjel csajszi!!! HÁzzal mi újság?

Voltunk délelött Éviéknél. Rolcsi nagyon aranyos volt. Abszolút nem volt bizalmatlan velünk, nagyon belelendültek a játékba. Martin teljesen levette a lábáról OlivértKép Martin és Vivi is annyira helyes, jólelkű gyerekek. Öröm volt látni őket. Majd teszek fel képeket, csak nincs itthon az átjátszó kábel.

Épp most láttam a Híradóban, hogy rossz oltást kaptak a gyerekek, mert megfagyott az oltóanyag a repülőn. Mutatták a dokinéninket is.Hát most nagyon örülök, hogy Olikám elhúzta ennyire az oltást. Tud ez a gyerek valamit.Kép
Egy kis antireklám:
Képzeljétek, tegnap fürdés után bekentem magam Johnson testáplóval amiben van egy kis barnító. A reklám szerint hetek alatt szép természetes barna lesz az ember bőre.... HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT! Ha a foltos narancssárga természetesKépKép A kezem a katasztrófa. Foltos a karom és a lábam isKép Mire megjön Viktor remélem lekopik a tigris dizájnKépKép

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!
Mégegyszer bocsi, hogy kiváncsiskodtam és nem bírtam kivárni míg ide megírod az uh eredményét! Az az igazság, hogy valahogy annyira éreztem, hogy megint pöcsösöd lesz csak sosem mertem írni!Kép Amúgy én magammal is így vagyok, hogy szeretnék egyszer egy kislányt, de valahogy úgy érzem, hogy ha mégegyszer kisbabám lesz, akkor az is fiú lesz! Nem tudom miért van ez, de mintha olyan fiús anyukának érezném magamat!Kép
Az utolsó uh kép nagyon jó, látszik ahogy a nyakában vannak a lábacskái és olyan mintha mosolyogna!!!KépKépKép
Férjed főnökeiKép
AllergiádKép

Gigi!
Létrás szűkítőt hanygoljuk, inkább valami hasonlót veszünk majd mint Nektek van!
Nagyon édes lehet Oli ahogy hiányolja apukáját! Képzeld ha Norbinak megemlítem, hogy apa jön értünk akkor tiszta transzba esik és egyfolytába hajtogatja, hogy apa és el sem lehet mozdulni az ablak mellől, képes ott kivárni míg megérkezik!
Nekem is van Johnson barnító krémet, sőt én kapásból kettőt vettem, de én nem panaszkodom. A kezem nekem is volt már foltos, de azóta jól megmosom utánna a kezemet. Én mindig jól alaposan bedörzsölöm a bőrömbe. Amúgy milyet vettél? Mert kétféle van! Van fehér és normál bőrre, meg normál és kreol bőrre. Nem lehet, hogy nem a bőrödnek megfelelőt vettél?

Saxi!
Boginak jobbulást és azért drukkolok, hogy Lili ne kapja még el!

Norbi ma reggel 6-kor kelt és ebéd után is csak másfél órát aludt! Egész nap a seggemben volt, már könyörögtem neki, hogy legalább a wc-re hagy menjek egyedül, de rendületlenül hozzámtapadt! Aztán délután mikor vére elállt az eső lementünk, de hát eső után lemenni NOrbival az valami katasztrófa. Egyfolytába rohan a pocsojákba én meg röptébe kapom el, hogy ne ugorjon bele a legnagyobb sártengerekbe, így szinte semmit nem haladunk, de totoál feláradok!

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Végre én is itt, nagyon kiváncsi voltam ám mi volt a Praxisban KépKép

Melinda!
Nagyon, nagyon örülök, hogy minden rendben van a kicsivel!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép A sztárfotók jók, de sajna én nem nagyon tudom kivenni mit ábrázol, egyedül az utolsón, de az nagyon szuper Kép Remélem most már nem lesz semmi gond az utazással! Gábor munkahelye Kép Sajnos ez az igazi kizsákmányoló kapitalizmus Kép Ilyenkor örülök duplán, hogy itthon vagyok és senki nem parancsol, legfeljebb egy akaratos 17 hónapos Kép

Saxi,
Remélem Bogi hamar meggyógyul és jól viseli a pöttyöket! Azt hiszem én is beoltatom Rolcsit, az én két nagygyermekem is nehezen viselte tavalyelőttKép Még a szájukon belül és az alsó/bugyi alatt is volt kiütésKép Bár azt hallottam, hogy minél kissebb a manó, annál könnyebben viseli! Nem csodálom, hogy megvisel a bezártság (vigasztaljon, hogy egyébként is pocsék idő leszKép)! Feltétlenül olvasd el Boginak a Pöttyös Pannit, az én Vivim imádta!Kép Kitartás!!!!

Györesz!
Szerintem a frontok is bezavarják a gyerkőcöket, most aztán jönnek-mennek Kép. Biztos hiányzott neki a megszokott levegőzés is, te pedig egy biztos pont vagy neki, akire mindig lehet számítani és persze mászni is Kép ! Remélem kialussza a nagyfiad a nyűgit!!KépKép

Kata,
remélem Patrik jól van, használtak a cseppek neki!!! TAlán úszni jár, hogy ilyen könnyen begyullad a füle? Nagyon aranyosak a fiúk a lovakkal KépKép Apán is látszik, milyen büszke rájukKép! Raulnak tetszett a suli? Remélem te is jól vagy!KépKép

GigiKép,
én most próbálok képet felrakni, sajna csak egy sikerült jól (valaki mindig bemozdult Kép), illetve egy van, ami szintén vacak lett, de Oli olyan édes rajta!!! KépKép Nagyon jó, hogy itt voltatok, tényleg jól megvoltak a gyerkőcök és persze mi is Kép Martin még este is hiányolta Olit! Kép Rolcsi pedig csak úgy teper a motorral és mutat ki a feljáróra, hogy ott mentetek el! Kép

Szerintem Viktor direkt örülne a tigris mintának!Kép

Mica?
Merre vagy?? Remélem a fiúk jól vannak!!!KépKép

Lányok, tényleg összehozhatnánk egy talit! Most már nagyon jól ellenének a kicsik, szerintem! Esetleg én is szívesen bevállalom a vendéglátást, ha jobb idő lesz, vagy a természetbe is mehetünk! Mit szóltok?

Jó éjszakát, szép hétvégét nektek!

Puszi
Évi
KiscsapatKép:
Kép
OlikaKép
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok

Gigi
sok sok puszit küldünk a te másfél éves nagy kisfiadnakKép

Kép

Bárányhimlővel kapcsolatban én is gondolkodtam a védőoltáson, rá is kérdeztem, és egyből döntöttem a nem mellett.
Állítólag 10 évig tartó védelmet alakít csak ki, s ha kamasz esetleg felnőtt korban kerül majd fertőző beteg közelébe akkor sokkal kellemetlenebb lesz számára mint kisgyermekkorban.
Írtad, hogy Évi nagyobb csemetéi milyen aranyosak, valahogy sejtettem, hogy ilyenek. Évit ismerve, el sem tudnám képzelni másként őket.

Melinda
Gratulálok ehhez a gyönyörű kisfiúhoz!
Nem csak a ruhák és játékok lesznek megfelelőek neki, de kis korkülönbségük miatt nagyon jó haverok is lesznek valószínűleg. Sőt ha közös szobában lennének kénytelenek élni az sem okozna problémát serdülőkorban. Szóval számos előny.
Tényleg Marcika édes mint topmanKép
Kellemes pihenést nektek, érezzétek jól magatokat.

Saxi
kívánom, hogy a báránykák mielőbb álljanak odébb tőletek, és nagy ívben kerüljék el Lilikét.

Évi
nagyon aranyosak a gyerkőcök. Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek Gigiéknél a talin.

Nálunk minden a szokásos, na jó egyre sűrűbben éhes a lányom és kér enni, tudom nektek ez természetes, nekem viszont külön öröm.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Köszönöm Ketteske nevében is a bókokat! A képen lényegében végig a pofiját lehetne látni, de elég homályoska lett, mivel takarta saját magát az összes végtagjával Kép De Györgyi nagyon jól látta, hogy az utolsó képen a két lábikója (szerintem kapásból 23-assal kezdünk Nála Kép) és a keze is ott van a feje mellett. Így el is hiszem, hogy sokat mocorog (persze véletlenül sem az uh alatt), mivel elég kényelmetlen lehet így Neki Kép

Gigi!
Gábor megvette a nacit! Retros mintája van: alapvetően kék és a különböző árnyalatokkal 70-es évekbeli mintás. Na ezt jól leírtam, de holnap lefényképezem.
Keresztmami, kit kell visszacserélnem a születés után: a ruhát vagy a gyerkőcöt? Kép Kép Kép
Mellesleg Olinak nincs golyófeje! Szerintem inkább Marci golyóbisfejű Kép De így gyönyörű Kép
Ezt az oltásdolgot nem hallottam! Milyen oltás volt rossz és hol kaptak rosszat a gyerkőcök? Marci bőre azóta meg van bolondulva Kép
Tigrisbőr Kép Pedig épp gondolkodtam én is barnítókrémen, hát most lehet, hogy inkább kihagyom...

Évi!
Sztárfotókon végig a fejecske látható, már amennyire...
Martinod nagyon helyes kissrác Kép Rolcsi pedig nagyon édes a locsolókannája mögött, kis megszeppentke Kép
Köszönjük Neked is a tali helyszín felajánlást Kép

Gigi-Évi!
Klassz lehetett a talitok Kép Aranyosak a Srácok együtt a képen Kép Olika kezébe láthatóan belenőttek a kocsik Kép

Saxi!
Gyors gyógyulást kívánok Bogikának és drukkolok, hogy Lilike most megússza! Neked kitartást a bezártsághoz és sok erőt a később hivatalos ügyekhez!

Györgyi!
Ne kérj bocsánatot, annyira aranyos volt, hogy érdeklődtél. Gondoltam, hogy Te otthon ülsz tűkön és várod a híreket Kép Jól esett az érdeklődés Kép
Valahogy így voltam, vagyok vele, ahogy Te is, hogy egy percig sem csodálkozom, hogy tököst növesztek, inkább az előző uh-os lányelőrejelzés lepett meg. Valahogy én is fiús anyukának érzem magam, ahhoz képest, hogy először féltem, hogy mit fogok kezdeni egy kispöcsössel Kép
Marci sem szakad le rólam, a WC-re én is gyakran szeretnék egyedül menni, de esélyem rá egyenlő a nullával. Tényleg baromi fárasztóak a skacok. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy valamikor csak elmúlik ez a tapadós korszak, de rögtön bevillan, hogy ezután még a dackorszak lesz az igazi falat Kép Kép Nem is tudom, melyik jobb...

Tali mostanság tényleg jó lenne Kép Én azért nem merem idehívni a társaságot, mert nálunk vagy a kocsmában kiabálnak, vagy füstölnek, vagy szomszéd csiszatolja egy hétig a kerítését, esetleg a másik szomszéd a derítője tartalmát engedi ki a saját ablaka alá Kép Folytassam? Kép Kép Kép Szerintem nem kérdés, miért is akarunk minél előbb elköltözni.

Befejezem, mert jó hosszú lettem!

És még valami!

Olika!!!
Másfeledik szülinapod alkalmából minden szépet és jót kívánunk Neked!!! Maradj ilyen ügyes, okos kisfiú Anyuék nagy-nagy örömére Kép

Kép

Sok puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Márti!

Most látom, hogy írtál!
Én is csak a jót látom, hogy kisfiunk lesz újra Kép Köszönjük a gratulációt Kép
Csak vasárnap utazunk, köszönjük a jókívánságokat. Remélem nem fogunk bőrig ázni.
A bárányhimlős oltással kapcsolatban én is az őszieknél olvasgattam több dolgot, például hogy ismétlő oltások kellenek majd. Én is úgy látom, hogy jobb, ha túlesik rajta még kisebb korában a gyerkőc. Persze nem lesz könnyű, de egy beteg gyerkőc mellett semmi sem könnyű.
Evés Kép Nem tudom, emlékszel-e, Marcival milyen nehezen ment az evészet régen. Erre most le akarja enni a fejünket, egy falatot sem lehet előtte "bűntetlenül" lenyelni: Neki is kell vagy visítás van Kép Lehet, hogy Nálatok is ez lesz nemsokára! Miknek lehet örülni? Kép

Most már tényleg eltűnök!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Gratulálok-és üdvözöllek a kétfiúsok táborában!!!KépKépKép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

Köszönjük a jókívánságokat!! Nagyon aranyosak vagytok! Tírpák anyuka meg elfeljtetteKép Vagyis nem is volt az eszembe..... Komolyan mondom sokszor el kell azon is gondolkoznom, hogy milyen nap is van. Nekem ez azért is furcsa mert a könyvelés miatt állandóan határidők között éltem.....

MelindaKép
A barnítót nyugodtan próbáld ki - Györesznek semmi gondja vele - csak elöszőr egy olyan helyre kend ami nem látszik. Érezzétek nagyon jól magatokat!!!! Pihenj amennyit tudsz!

GyöreszKép
Normál bőrre vettem a testápolót. Az az érdekes, hogy régebben már használtam és akkor ilyen nem volt. Igaz a kezemet akkor is megfogta...... Na mindegy. Úgylátszik már csak a nyaralás alatt szedek fel egy kis színt.

Tegnap elmentünk a Deichmann-ba, hogy nézzek cipőt Olikámnak. Sajnso nem kaptam semmit. Olyan bumszli lába van, hogy nem tudtam belepréselni semmibe!!! Viszont, ha valakit érdekelnek a Siesta cipők, akkor itt 4000 FT-ta!!!!!! olcsóbb mint máshol. (Brendon, Kenguru)

Most megyünk a piacra. Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: