Szmercsa, Napsugár

az ilyen pasiknak le kéne vágni a f....-kat. de lenne még egy pár ötletem.
lényeg, hogy tényleg nagyopn erősek vagytok, de hát muszáj annak lennetek. én is csatlakozom az előttem szólókhoz, gyertek legalább dumálni egy kicsit.
könnycsatorna ügyben nem tudok hozzászólni
hű de jók a képek, tök jó lehetett a tali!
Maja és Jack tényleg nagyon vagányak, bár innen nehéz eldönteni, hogy Maja fogta lábai közé Jacket vagy ő akart Maja szoknyája alá nézni
Dani is milyen szépen álldogál!
Tüncsi spongyabobos szerkója állati klassz, a kis fodros ruci meg olyan tüncsis
trikós vigyorgó Laci

mindenki annyira jól néz ki! de komolyan, én csak ámulok
Sis, Máté annnnnyira aranyos! az álldogálós képen is, de az énekórás szenzációs!
ezeknek a babáknak beletelik majd 1-2 hétbe, moire végignézik felnőttkorukban a gyerekkori képeiket
na és a huncutul álldogáló Julcsi!

bár gondolom, csak álldogálni nem szokott, mert nem bír ki sokat egyhelyben. ő is olyan örökmozgó típus
én ma este annyit nevettem az Esztin. teljesen beindult az újságokra. hol az enyémet akarta kitépni a kezemből, hol apáét (együtt hasaltunk hármasban az ágyon). aztán kapott egy színeset, na azzal úgy el volt, össze-vissza gyűrögette, csak tartani kellet az egyik végét, hogy ne egye meg az egészet

megeszem, amikor úgykoncentrál, és nagyon akar, ha meg nem éri el (ami sűrűn előfordul), akkor jön az Ayse-Andris féle kazuárüvöltés
metrójegy nekem is tetszett
Ayse, de jó, hogy javul az Andris arca, legalább tényéeg van haszna a szenvedésednek! na hogy megy egyébként a diéta? kinder pinguit leszámítva

... én ki vagyok akadva, hogy mindenben van tejpor

a felvágottakat is meg kell nézni, sztem csak előrecsomagoltat fogok venni, az a tuti. és a pékáruval is vigyázni kell. most néztem, hogy az az édesség, amit a férj szokott nyammogni, az sem jó, mert ugyan nincs ráírva, hogy tejpor, de a margarin ott van, és abban meg ált. van valami tejszármazék
én most azt fogom csinálni, hogy még egy hétig nyomom ezt a diétát, aztán felhívok egy spécidokit, hogy mit szól az egészhez, és meglátjuk.
Ayse, Annamami! nálatok van allergiás a családban? bármilyen allergiás. kíváncsi vagyok.
Mea, melegkiütés

akkor most már ezt is tudod, hogy milyen
mindjárt gyarapítom én is a képeket
holnap esküvőre megyünk, és holnap fog először vigyázni a tesóm az Esztire. neki egyébként még nincs gyerkőce, sőt, még így sosem volt együtt egy babával. egyszer fél órát már volt vele, akkor minden simán ment. most 3-4 óráról lesz szó. kicsit izgulok, de már nem merem mondani... fontos dolgokban megbízható, ez azért neki is elég fontos

azt mondja majd mindent megold, hát remélem.