A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Pupy Kép
Milyen smile-kra gondolsz?
Várom a hívásod Kép

Angie Kép
A kicsi fiam ma egy hónapos Kép
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Tiszta hülye vagyok! Adrira gondoltam. Csupán elolvastam a nevet, és összekavarodtam! Persze, persze. De édi a fiacskád, azok a hatalmas szemek! Nagyon bájos. Bocsi még egyszer, hogy nem voltam figyelmes.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Sysy Kép, Eszter Kép
gratulálok a babákhoz, nagyon boldog, egészséges életet kívánok Nektek!!!

Évi Kép
Ez a baba nap mint nap szebb! Édes kicsi tündér!

Norwell
Kiakasztó, hogy némelyik orvos milyen tapintatlan!Kép Próbáld elfelejteni, és csak arra gondolni, hogy a lényeg az, hogy egészséges a babukád!Kép

Pupy
drukkolok, hogy hamarosan teljesüljön az álmod. Szerintem sem csak az életkor hozza az anyaságra való érettséget. nekem volt olyan barátnőm, aki már 18 évesen anya lett és akarta, és szerintem fantasztikus. De olyan is van, aki 30 évesen érezte először, hogy babát szeretne(és nem karrierépítés volt ennek a hátterében, ő akkor érett lelkileg meg arra, hogy anya lehetne).

Angie
nagyon szépek a soraid, a kiegyensúlyozottságod. És én azt hiszem, hogy a hit is Istentől kapott ajándék(még ha ez így kicsit furcsán is hangzik)

Bea
megcsodáltam az óriáskádat, olyan jó olvasni a boldog soraidat!

Aniko
nagyon szép a szívemből a pocakomba költözik-kép. Szívből kívánom, hogy ez mielőbb teljesüljön!Kép

Dbogica
Szerintem sem veszélyes a gyakori UH. Erről én is sokat olvastam, meg több orvos véleményét is kikértem, mert nekem a kisfiamat sokat UH-ták, mivel sok bajom volt, meg az utolsó 3 hónapot kórházban töltöttem. Érdekes, amit most a balkezességről mondotok: ő még mindig 2 kezes, de tényleg többször használja a balt. Hogy ez az Uh-ra lenne visszavezethető??? Nem tudom. Szóval neki az UH nem ártott, egészségesen született, nem tudni az UH káros hatásáról (bízom benne, hogy ez az ismeret igaz is)

Unique
Örülök, hogy jól vagytok! Kép

Dido
Én is azt mondom, hogy ne add fel, reménykedj még! Ha van ott egy babuci, akkor neki te vagy az anyukája, és neki nagy szüksége van rád kezdettől fogva. Te légy az utolsó, aki feladja a reményt. Ha mégis kiderül, (ami ne így legyen!!!), hogy az orvosnak van igaza, akkor már tényleg nem lesz remény, de addig VAN! Én nagyon drukkolok Neked!!!

Tündi
Végtelenül sajnálom, de teljesen megértem, hogy most itt hagyod a topicot. Szívből kívánom, hogy találd meg újra az örömöt az életben, légy újra önmagad, add vissza férjednek azt a Tündit, akibe ő beleszeretett, és mi pedig továbbra is nagyon drukkolunk neked, hogy amikor már nem is számítasz rá, megkapd azt a csodát, amiért évekig küzdöttél.

Lányok, most mennem kell, legközelebb vasárnap vagy hétfőn jövök. Ma voltam vérvételen(20.nap), vizsgálat nem volt, szerintem nem volt pém, mert a hőm totál fura, még ma is lent van, de a vírus miatt a 14-15. napon fent volt. Káosz a köbön. Ja, és ma reggel lett egy herpeszem a számon. Szóval egyre jobban örülök, hogy ezt a hónapot áldoztuk fel, mert valahogy ez az április nem igazán a mi hónapunk.
Millió puszi:
Rolly
rolly

Annácska!!
Úristen,mekkora szeme van ennek a fiúnak!!KépKép Hát ez hihetetlen.KépMinél hamarabb látni akaromKépKép Gyönyörű!Rakj majd még képeket, oké?Azokra a smile-kra gondolok amiket beillesztgettek, a gólya,meg az ilyenek.

Angie!
60 én csak ennyit mondok.és június 20-án.Kép Remélem szerencsét hozKép

Puszi Lányok,most indulok hazaKép majd otthon folyt.köv.Kép
Vendég

Annácska!
Gyönyörű Peti baba!
Hallottam,hogy a kislányod is gyönyörűséges,nem kaphatnánk rola is egy fotot???

Tündi!
Nagyon nagy erő kell ehhez a lápéshez amit most megtettél!Egy erős jellemű és nagyon lojális és kétlábbal földön állo emberke vagy!Kivánom én is a legjobbakat neked elöszőr is hogy hozd rendbe az életed ahogy elkébzelted és hogy megtaláld megint önmagad!Egyszer a Rékával emileztem és irtam neki,hogy tündérke és kijavitott hogy a tündérke nem ő ha nem te!Most már értem hogy miről beszélt akkor!Sok szerencsét kivánok neked!És sajnálom hogy innen elmész!

Bocsánat hogy másnak nem irtam de rohanok az oviba!Este még jövök!
Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Angie Kép
Semmi baj Kép Azért írok sokat, mert nem bírom követni a topikot. Már annyi új babáró vágyó van itt.
Köszi, szerintem is hatalmas szemei vannak, és most már legalább nem csak nekem mutogatja Kép

Pupy Kép
Ugyan úgy rakom be, mint ahogy te is a képeket, a melléklet feltöltésnél. Ezek a mozgók GIF-ként vannak lementve.
Akkor mire vársz, gyere Kép

Anikó Kép
Elfogult vagyok, de a lányom is szépséges Kép
Ez a kép akkor készült mikor hazajöttünk a kórházból Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Tündi,

Nagyon sajnálom hogy itthagyod a topikot, mert te voltál az egyik ember aki miatt gyakran benéztem. Mindig reméltem hogy egyszer a jókedvű Tündit fogom látni, és ezért mindig bizalommal jöttem.
Sajnálom hogy már nem fogok tudni rólad híreket, de azt hiszem megértem a döntésedet, és ha így lesz boldogabb és békésebb az életed, akkor ebbe az irányba menj!!!!

Én egyébként megmondom őszintén azért nem írogatok ide gyakran, mert találtam más weblapokon olyan topikokat, ahol több hasonló sorsú és stílusú emberrel találkoztam, és ott valahogy jobban megtaláltam a helyem (még ha sokszor hiányoznak innen is emberek).
Lehet hogy egyszer te is meg fogod találni azt a közeget, ahol segíteni tudnak majd a benned felmerülő kérdésekben, és ahol az igazi válaszokat megtalálod a kérdéseidre!!! Kívánom hogy ez mihamarabb összejöjjön, és olyan boldog légy, mint én a mai nap!!!

Dorka (4+1)

Még valami! Valaki kérdezte hogy mindig 14 nap-e a ciklus második fele. A 14 csak átlagos szám, tehát nem mindenkinek annyi!!! A többségnek igen, de nekem pl. szinte mindig 12-13 nap volt, és ismerek olyat is, akinek meg szinte mindig több mint 15 nap.
Szóval ebből kiindulva nem lehet meghatározni hogy mikor volt pé, és hogy pontosan mikor kell megjönnie! Ez csak egy támpont.
Nem vagyunk könyv szerinti felépítésüek, így ez is személyenként változhat. Egyébként azt mondja a szakirodalom, hogy 10-11 napnál rövidebb 2.félidőnél kell orvoshoz fordulni, mert az túl rövid.
Remélem tudtam segíteni.

Kép
szdorka

Pupy!
Ma nem tudok rendesen koncentrálni, mert rengeteg a meló. Nem értem a 60-at. A júni 20 stimmel. Bocsi, hogy ilyen zizi vagyok. Akár hogy eröltetem az agyamat, nem ugrik be KépKépKépKépKépKép
Vendég

Annácska!
Gyönyörüek a gyerekeid!
Büszke lehetsz rájuk!
Látom igazak a hirek!Tényleg gyönyörű a kislányod!És a kisfiad?!Bűbáj mind a kettő!
Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Dorka!
Ezek szerint ma tudtad meg, hogy babát vársz! Ennek igazán örülök, és gratulálok Neked teljes szívemből. Annak is örülök, hogy találtál magadnak jó társaságot. Mindenkinek máshol a helye, én ebben hiszek. Isten áldjon, és egyészséges 36 hetet kívánok mindkettőtöknek.
Vendég

Annácska!
Cukik a gyerekek. Magamat és az öcsémet látom bennük. Köztünk is kb ennyi a korkülönbség. Sajnos nekem a szüleim elszurták a kapcsolatunkat, mert amikor összevitáztunk gyerekkorunkban, mindig szétválasztottak, nem engedték, hogy lerendezzük a vitáinkat, és ebből az alakult ki, hogy a mai napig nem tudunk rendesen megbeszélni semmit. Imádjuk egymást, de nem tudunk mit kezdeni egymással. Hiába akarunk változtatni rajta, valami fal van kettőnk között, és ha valamiben eltér a nézetünk, akkor azt nem tudjuk megbeszélni. Sok boldogságot a kis családotoknak!
Vendég

Angie Drága!

Szóval júni 20-án lesz a 60. jaj nem elszámoltam, az 59. cn-ed.Kép Ezt kívánom!!!!!!!!!!!KépKép ez már majdnem zebraKép előre küldöm,h. szerencsét hozzonKép

Puszi!
Vendég

helló csajok!
Volt már valakinek laparoszkópiás vizsgálata,illetve valami átfújásról beszélt a dokim. A kedves férjem hétfőn megy sperma vizsgálatra,ha ott minden ok, azt mondta a dokim, hogy jön a laparoszkópiás.
kérlek, írjatok róla
köszi zita
ebba

Pupy!
Jaaa éééérrteeeemm!! Ari vagy! és köszönöm KépKépKép

Lányok, én mára elbúcsúzom. Eddig dolgoztam. Szörnyű, nem?!?!?!!! Majd lecsúsztatom. Hétvégén nem tudom, mikor megyünk a szüleimhez. Onnan be tudok kukkantani hozzátok.

Addig is pár vidám kép (amíg még nem tudok saját bébi fotót produkálni Kép):
Kép Mátra, Neked tőlem KépKép

Kép

Kép

Puszi,
Vendég

Lányok!
Ma egy kicsit sokat fo.....am a szót. Elnézést kérek ezért mindenkitől, akit untattam, és foglaltam itt a helyet.
Vendég

Szia Ebba!

Nekem ugyan volt laporoszkópiás vizsgálatom, azzal távolították el a cisztámat, illetve megkértem akkor a dokit,h. csináljon egy petevezető átfúvást.De sajnos altatásban voltam ezért nincsenek emlékeim.Kép Gondolom egyébként ez így csinálják másnak is.Kép Annyi maradt meg,h. van két ici pici kis vonal (1-1) öltés.

Remélem nem beszéltem hülyeségeket.Kép
Csajok mindenkinek, aki nem lesz itt hétvégén nagyon szép és akciózásbanKép gazdag hétvégét kívánok!

Sok puszi!
Én azért majd jövökKép
Vendég

Sziasztok!

Sysy és Eszter + család!Kép
Szívből gratulálok Mindkettőtöknek!Kép És egy napon...Kép
Andris és Marci! Üdv a nagyvilágban!Kép
Türelmetlenül várjuk a fotókat ésa beszámolót! Mert ugye kapunk?Kép

Tündi!
Megértem a nehéz döntésedet...Ugyanolyan tiszta és önzetlen szívvel kívánom, hogy megoldódjanak a problémáid, amilyennel Te fordulsz/tál Mindenki felé! Továbbra is hiszek benne, hogy a jó elnyeri jutalmát...Kép

Csibe!
Köszi a fotót!Nagyon szép a pocid!Kép

Évi77!
Dóricica továbbra is tündéri!Kép Örülök, hogy tökéletes "belüről" is!Kép Milyen is lehetne?Kép
Csípő UH?

Zsúka!
Sajnálom, hogy kellemetlen volt a vizsgálat...Remélem az eredménye tökéletes lesz!Kép

Bogica!
Akkor hamarosan várjuk a "valószínűleg" kislány neveket!Kép

Angie!
Kérdezted, hogy melyik kiállító cégnél dolgozom (Construma)...Egyiknél sem, csak segítség voltam.Kép
Dokihoz jövő héten szerdán megyek.Megkaptam az átirányítást a Kaáliból a nőgyógyászomhoz, úgyhogy most oda megyek terhes kislaborra meg UH-raKép...
Igyekszem ám minden nap jönni Hozzátok, de előfordul mostanában, hogy egész nap be sem kapcsolom a gépet...Sosem hittem volnaKép!!!

Pupy!
Azt hiszem, tőlem is kérdezted ezt a smile dolgot...Ne haragúdj, de teljesen elfelejtettem válaszolni Kép Látom, már megkaptad a segítséget AnnácskátólKép és sikeresen alkalmazod is!Kép Bocsi mégegyszer...

Rita!
Eszterhíradót köszi!Kép

Szisz!
Sajnálom a mensit!KépKépKép
Olyan ritkán írsz...Kép
Alfiéknak a szokásos buksisimi!Kép

Szdorka!
Ezek szerint óvatosan mehet a gratula???KépKép

Megint sokan kimaradtatok..., de nem lehet győzni!KépKépKép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Ebba!
Nekem csak petevezető átfujásom volt amit nem altatásban csinálnak!
A kontrasztanyagot amit befecskendeznek a méhbe,azt röngenen kisérték figyelemmel!Akkor nem fáj de estére picit kellemetlen!

Zsúka!
Ha ma látták a tüszőfolyadékot akkor kabd el apát!
Mert az most pont jo lenne!
Mikor lesz eredmény a vizsgálatokrol?
Én is most voltam rákszűrésen és amikor megsepergette a méhszájat akkor nekem is vérzett!
Mert ezt egy kis seprűsvégű pálcával csinálják az tud megsérteni.Szerintem nem minden esetben jelent gyulladást .De ha meglesz az én eredményem is akkor okosabb leszek!

Angie!
Nagyon szépek a képek!

Szdorka!
Ha jol vettük ki a szavaidbol akkor ma tudtad meg hogy babát vársz!
Nagyon nagyon gratulálok !
És boldog babaváro nyolc honapot kivánok még neked!
De azért irjál néha ide is még ha a kiscsapatod máshol is van!
Vigyázz magadra!

Adriánárol tudunk valamit?

Réka!
Hogy állnak a házkörüli dolgok?
Babácskák?Hogy vagytok?

Brill!
Mikor is kell az orvoshoz menned a terhesgondozásra?
Várjuk az eredményeket!

Mátra!
Remélem szerelmeddel töltöd a hétvégédet!
Keveset irsz mostanság!Azt tudom hogy most elutaztál,de ugy egyébként mondom!

Pupy!
Annácska már leirta hogy kell ezeket a képeket feltenni!
Nekem is a Kati mutatta meg a trükköket ő is nagyon kis ügyes!

Jo éjszakát mindenkinek!
Puszi Aniko

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Ebba!
A legfontosabbat elfelejtettem,hogy ez nem csak átfujás volt ha nem petevezeték átjárhatosági vizsgálat!
Na most már igy teljes!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Angie Kép
Köszi, hogy leírtad a tesód és a közted lévő gondot. Alapból én is védeném a kicsit, mert hogy a 7 év túl nagy erőfölény, de okulva a Ti példátokból majd oda figyelek nehogy így járjunk Kép

Pupy Kép
Ügyi vagy Kép
Kép

annácska

Sziasztok Csajszikák!
Tudooom, ritkán jövök, de azért olvasni igyekszem ám. De válaszolni most is csak kivonatosan tudok. Remélem, azért nem utáltok még.. Kép Kép

Eszter!
Nagy-nagy gratula Nektek! Remélem, már Te is rendben vagy! Kép Csak csupa minden jót kívánok Nektek Marcival! Kép

Angie!
Én benne vagyok a taliban! Nem leszek semmi jónak elrontója! Kép Kép Fossad csak a szót, nem bánom, csak győzném visszaolvasni! Kép

Dorka!
Te kis titokzatos! Örülök, hogy máshol jobban megvetetted a lábad, fontos, hogy tartozzon valahova az ember. De annak még inkább örülök, hogy ha burkoltan is, de nagyon jó hírt közöltél! Szép csendben gratulálok és kívánom a további ilyen szép folytatást is!
Inszem volt, vagy esetleg spontán csoda? Kép Kép
Nagyon örülök Nektek!

Annácska!
Nagyon jó a lelkemnek, hogy újra olvashatlak! Kép
Gyönyörű a kicsiny családod! Kép Annamarival a kép... Kép .. még még!!
Párom és húga között is 7 év van és nagyon jóban vannak. Kisgyerek korukban nem volt annyi közös téma, de ma már csak az van. Mondjuk náluk még számíthat ebben az is, hogy ők egy napon születtek (!!)

Tündérke!
Nem vagyok maradéktalanul boldog, ez biztos.
De közben úgy érzem, hogy jól döntöttél. Mármint abban, hogy új utakat kell keresned. Örülök, hogy Párod ebben is a partnered. És hiszem, hogy a Sorsod és Te újra meg tudjátok tárgyalni a dolgokat.
Azért priviben én írnék néha, ha nem bánod.. Kép

Lányok!
Nagyon köszönöm a kérdéseiteket, jól vagyunk, minden rendben, tegnap voltunk UH-n. Szépek a kicsik, akkora a pocójuk, hogy ihaj! Kép Legközelebb AFP, aztán gen. UH. Pocim növekszik, most nagyon beindult, úgyhogy majd teszek képet, ha lesz.

Mi most elutazunk a 3 napra, úgyhogy mindnekinek kívánok szép hétvégét, jövő héten találkozunk:
réka
15+2
Vendég

Köszi csajok az infókat!
Nekem is azt mondták, hogy átjárhatóságit csinálnak. Nem tudom,mi van,de kicsit bedurrant a bölcsességfogam, és nem tudom, hogy ennek tudható-e be, hogy 5 napja nem megy le a hőm. Remélem, nem e miatt, hanem más miattKép
36.8-37-ig és már 2 napja 37.0.
szerintetek?
puszi zita
ebba

Sziasztok!

Nagyon jók azok a képek amiket Pupy küldött!
Ha valaki nem ismerné érdekesség képen elmesélem az első kép történetét.
Az a kép valóságos felvétel,nem montázs.Pontosan nem emlélkszem már,hogy a világnak melyik pontján készült.
Kb.6-7 hónapos lehetett az anyuka amikor a gyermekén életmentő szív műtétet hajtottak végre.Enélkül a beavatkozás nélkül a világrajövetel után nem sokkal meghalt volna a baba.Császármetszéssel megszületett a pici ,elvégezték a műtétet és vissza helyezték az anyaméhbe.
Már varta össze az orvos az anya méhét amikora baba megfogta az ujját.Azt mondta az orvos hogy szinte érezte ahogy a pici "megszorítja " a ujját megköszöni neki ,hogy megmentette az életét és esélyt adott neki az életre.
Persze lehet,hogy csak egy reflex volt a babánál,de ki tudja...

málna2162

Sziasztok Lanyok!

Nem olvastam vissza rendesen, de azert a babak erkezeset eszrevettem!
Sysy, Eszter!
Nagyon sok boldogsagot kivanok Nektek a babahoz!Kép

En sajnos egy kicsit magam alatt vagyok. Elkeszült a ferjem spermiogramma-ja, es hat sajna nem tul rozsas a helyzet. 20 millio helyett 15 millio milliliterenkent, 60 szazaleka nem mozog, amik pedig mozognak nagyon lassuak. A gyorsbol keves van. Ja, es az egesz allaga tul sürü. Jövö heten kell hivnunk az andrologust, mert idaig csak a körzetinel voltunk. Nagyon be vagyok tojva, biztos tudnak segiteni, de addig is ez a bizonytalansag. Szörnyü. Termeszetesen tegnap reggel megjött.

Azt szeretnem kerdezni töletek, hogy közületek volt-e mar valakinek hasonlo problemaja?
Es ha volt milyen gyogymodot alkalmaztak?

Minden jot kivanok Nektek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Kép
Kép
Kép
mátra

Sziasztok Csajok!

Mátra!
Köszönjük szépen a táblát.Kép Holnapra beírnád nekem a 24. cn-t? Köszönöm!Kép
Hogy telt a pár nap pihi? Remélem jól éreztétek magatokat.Kép

Málna!
Nagyon köszönöm a (többiek nevében is) kép magyarázatát.Ezt a történetet nem tudtam, csak annyit,h. egy díjnyertes alkotás.KépKép
Jucmuc!
Nagyon sajnálom,h. a párod kiskatonái egy picit lassúak.Remélem az andrológusnál sikerrel jártok.Kép

Ebba!
Hanyadik cn vagy? És hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Én nem akarok semmi rosszat mondani, de a gyulladás azért növeli a testhőmérsékletet.Kép

Duddu!
Jó pihenést a hosszú hétvégére!Kép

Annácska!
Gratulálok,h. a kicsi fiad már több mint 1 hónapos!Kép

Anikó!
Köszönöm, h. elmagyaráztad a petevezető átfújást.Kép

Angie!
Neked is szép hétvégét!Kép

Lányok nem tudjuk,h. mivan Adriana-val??

Puszi Mindenkinek!
Kép

PupyKép
Vendég

Sziasztok!

Végigolvastam mindent. Az egyik szemem sír, a másik nevet.

Tünde!
Megértelek és nagyon tisztellek az elhatározásod miatt. Kívánom Neked, hogy minél előbb megtaláld a régi önmagad és a természettel együtt megújult Tünde otthont adjon egy kis léleknek, aki most még így várja, hogy megteremtődjön a harmónia benned:
Kép

Sysy és Andris és persze Apa!
Sok-sok szeretettel gondolok rátok és a kislegénynek szép, boldog életet kívánok. Neketek erőt, kitartást ahhoz, hogy olyan felnőtté neveljétek, hogy megállja a helyét és büszkék lehessetek rá.

Kép

Eszter, Marci, Apa és persze Olivér!
Teljes szívemből gratulálok Nektek. Örülök, hogy gyorsan jobban lettél. A kisbabának szép, nyudodt gondtalan életet kívánok. Nektek a család összetartásához a két fiú felneveléséhez nagyon sok erőt és türelemt kívánok.
Kép

Kicsit később írok még, de most már napok óta nem vagyok jól. Teljesen bepánikoltam, remélem nem lesz semmi baj, viszont az is sok erőmet felőrölte, hogy a párom(Kép) előtt az elmúlt három napban próbáltam palástolni. Szóval most kicsit pihi.
Ja! Nézzétek már át a táblát, nem rontottam-e el valamit. Terhességi hetek, szülinapok, cn-ok stb.
mátra

Kép
Kép
Kép
mátra

Drága Mátra!

Először is nagyon szeretném megköszönni,h. azonnal javítottad a cn-em!Kép Kérlek szépen ne haragudj,h. szóltam, olyan rosszul érzem magam emiatt, hisz te olyan csodásan vezetek a táblát!!Köszönjük Neked!!Kép
Hogyhogy rosszul érzed magad? Mi a baj? Beteg vagy? Mid fáj?? Remélem nem haragszol meg de miért titkolod a párod elől?? Lehet,h. pocaklakó érkezik , Képhisz te is a 23. cn-en vagy akárcsak én.Dejó lenne!!!KépKép De gyógyulj meg és nagyon vigyázz ám magadra!
Most megyek,mert jönnek a barátaink és megyünk kicsit táncolni.Kép

Puszi Midenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Kedves Mátra!Nagyon ügyi vagy,hogy mostmár Te csinálod a TÁBLÁT,de engem ki kéne javitani!!KépMivel márcsak két nap,és 6.hetes terhes leszek!!Köszi!!Kép

Kép
bea27

Itt vagyok, kicsit sikerült lelket vernem magamba. Kép Tutira nem lehet baj. Már - ígéretemmel ellentétben - nagyon beleéltem magam a jó eredménybe. Aztán most bepánikoltam. Ugyan úgy kezdett el fájni, mint régen.

Lányok olyan jót beszélgetteünk Zsúkával! Illetve én beszéltem és ő néha szóhoz is jutott, de nagyon jól viselte, le a kalappal Kép Kép Kép

Akkor jött az ötlet, hogy jó lenne egy mozit beszervezni. Nem tudom ki kíváncsi a Da Vinci kód-ra, májusban kezdik vetíteni a mozik. Valamelyik estére lehetne? Van valakinek kedve hozzá?

Pupy!
Sajnos az én esetmben nem mindjárt a pocaklakóra gondol az ember lánya. Jó pár hónapig egy másik féle pocaklakóval osztoztam magamon (remélem azért mondhatom múlt időben),aki nem hagyott kellemes emlékeket. A párommal pedig azért voltam "kíméletes" mert nem akarom, hogy túlaggódja magát és elcipeljen az orvoshoz. Kép Ráérünk még erre. Azt meg végkép nem szeretem, ha látszik rajtam. Kép
Aztán meg miért haragudnék, ha nem szóltok nem veszem észre a hibákat.

Bea természetesen javítalak, de már csak a holnapiban.

Jucmuc!
Nem volt, de hallottam, hogy nagyon sok lehetőség van arra, hogy orvosolják ezt a problémát. Szerintem első lépésben gondoljátok végig, hogy a párod nem hord-e szoros nadrágot, műszálas alsót, nem ül-e túl sokat, nincs-e olyan helyen, ahol nagyon meleg van, dohányzik-e, nem táplálkozik-e egyoldalúan. Ezek mind károsíthatják a kiskatonákat.

Bocsánat, hogy magammal kezdtem és magammal is fejezem be...
Minden bajt leszámítva csodás három nap volt a párommal. Úgy viselkedem, mint egy süldő kamaszlány. Felkeltem hajnal 4-kor hogy utazzak vele 120 km-t, hogy addig is együtt lehessünk, utána vissza, egyedül. Kép Ha ezt mondta volna valaki ezelőtt pár hónappal kinevetem Kép Kép Kép

Holnap vagyok, remélem néhányan azért leszünk. Kép
mátra

Kép

Jó éjt szép álmokat (is Kép)
mátra

Jaj még valami lányok!
Szerintem Jucmuc Te leszel a legilletékesebb.
Lefordítanád nekem azt a szöveget, ami a kép alatt van? Nem tudom miért, de valamiféle fohászank vagy imádságnak vélem...

Most már tényleg jó éjt. Kép
mátra

Matra!
Elöször is köszönöm amit irtal a kiskatonakkal kapcsolatban, hatalmas kö esett le a szivemröl, jo hallani mastol is, hogy van segitseg!
Különben a ferjem szerencsere nem dohanyzik, pamut alsot hord ami nem szoros stb. Nagyon varom mar, hogy tudjon menni az andrologushoz, kedden tudjuk hivni az orvost, onnantol kezdve kb. harom het amig fogadni tud mert mindig nagyon tele van.
Szep kis versike ez, mindjart leforditom, aztan küldöm.

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Matra!
Ime a vers forditasa, nekem nagyon tetszik mert a szeretetröl szol aminek az erejeben en melyen hiszek.

Angyal leszek kis szarnyakkal, es a szived melyeig fogok repülni könnyeden.
Egyre melyebbre fogok hatolni, amig el nem erem a szeretetedet.
Aludni fogok! A Te csodalatos szived dobbanasaitol elringatva fogok almodni es csak akkor fogok meghalni amikor megszünsz engem szeretni.
Szivveresed megszünese fogja okozni lelegzetem leallasat.
Csak ekkor fogok magasan repülni, elrepülök az en kis szarnyaimmal.

Szep almokat es minden jot kivanok mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Jó reggelt!
Mátra! Nálam csak annyi a változás, hogy már 34 éves vagyok és a ciklushosszom most már 4 hónapja 29 napra rövidült. KösziKép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok Csajok!

Nem tudok aludni, pedig későn értünk haza a buliból Kép Ugyan elég fiatalnak tartom magam, de ebből a hajnalig táncolásból azt hiszem egy kicsit kiöregedtem.Kép

Mátra!
Így már teljesen érthető a magyarázat.Kép Amúgy az én párom is olyan,h. ha vmi bajom van akkor rögtön menjünk orvoshoz Kép, de ő?!? Ha neki van baja az istenért se akar elmenni.Bár most elfog,mert bejelentettem a bőrgyógyászhoz.Kép

Sosi!
Ha 29 napos a ciklusod, ma vagy a 29 cn és akkor....Kép

Lányok, viszont lenne egy kis problémám. (ami miatt aludni sem tudok) Tudtok nekem segíteni a Gyes és GYed kapcsán.Ahelyzet sajnos az,h. már írtam,h. olyan helyen dolgozom ahol csak fiúk vannak.És szerintem sajnos törvényszerű,h. vmelyik fiú barátnőjének vmiért nem tetszem.Kép
Hát most is ez történt, az egyik lánnyal nem rég volt egy kis összetűzésem (szerette volna,h. a párja besúgója leszek, mire én közöltem vele,h. nekem ez a munkahelyem) és tegnap megtudtam,h. a lány elég erősen fúr a hátam mögött.Kép Azt mondja a párjának, aki ugye a főnököm és szerintem nincs képben ezeket illetően, h. ha én pocakos leszek akkor mindent a cégnek kell fizetni utánnam és ezért inkább még addig rúgjanak ki. (pontosan úgy fogalmazott,h. nem kellene engem tovább erőltetni) Én úgy tudom,h. ha babás leszek akkor a járulékokat az OEP fizeti.Ugye? Szeretném ha ebben segítenétek,. mert most emiatt elég ideges vagyok.Kép

Köszönöm csajok és legyen szép a napotok!!Kép

Puszi Mindenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Pupy!
Szerintem tedd a családjogi tv-t a nő elé. Ha újságot nem olvas, legalább TV-t nézzen. Mikor minden azzal van tele, hogy emeli-e az ÁLLAM a gyest, gyedet családi pótlékot. Szörnyű. A céget csak addig terheled, míg a szülés előtti szabadságodat töltöd.
Egyébként ha ponotsan akarod tudni a www.magyarorszag.hu -n az ügyleírásoknál megtalálod. Csak azért jó, ha van a szülés előtt 90 nappal bejelentett munkahelyed, mert nem mindegy, hogy mennyi pénzt kapsz.
A nővel meg leülnék és szépen megkérném, hogy hagyjon békén. A főnökkel is megérne váltanod néhány szót, persze anélkül, hogy a barátnőjét áztatnád előtte. Bocs, de az ilyen dolog mindig nagyon felháborít. Ha olyan lennél, még fel is jelenthetnéd.
mátra

Jó reggelt mindenkinek.

Az előbb még köszönni is elfelejtettem Kép

Jucmuc köszönöm a fordítást. Tényleg nagyon szép.
Sosi javítottalak.

Szép napot mindenkinek Kép
mátra

Matra!
Szivesen.

Pupy!
En is ugy tudom, hogy az allam fizeti a Gyes-t es a Gyedet. Az ilyen nöktöl en is rosszul szoktam lenni, szerintem is beszelj finoman a fönököddel.

Kellemes vasarnapot mindenkinek, remelem ott nem esik mert itt nagyon!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Lányok, Mátra, Juci!
Nagyon aranyosak vagytok,h. megnyugtattatok.Kép
Igen azóta én is megnéztem, köszönöm a tippet.Egyébként én is így tudtam,h. az állam fizeti,csak ugye az ördög nem alszik...Kép
Megpróbálok valamit kitalálni,mert nem szeretnék ezentúl gyomorideggel felkelni. A szomorú még az,h. ennek a lánynak az új irodája azon a telepheylen lesz ahol a miénk is.Kép Vigyoroghatok rá minden nap.Kép

Azért köszi csajok, és legyen szép a napotok!Kép
Juci! Itt nem esik (még) Kép

Puszi Mindenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Pupy!
Kezeld a helyzetet, ne eltűrd. Ez egy olyan konfliktus, ami neked nem jó. Ha vigyorogsz rá minden nap, akkor nem lesz jobb neked. Te babát szeretnél és ahhoz harmónia kell belül. Egy kávé, tea mellett, egy kellems reggeli, ebéd mellett ülj le vele. Beszéljetek. Ez csak egyszer nehéz, de minden nap kényszeredetten rámosolyogni és elviselni az tényleg gyomorideghez vezet. Ne támadj, szépen. Õ is ember, bár kétséges a jelleme. Én nagyon szorítok
mátra

"Mindenkit üdvözlök! Talán furcsa kéréssel jelentkezem... Egy 12 éves, kelet-magyarországi, leukémiás kisfiúról van szó. Jó ideje kezelik szegényt, már jelentősen javult is... aztán... Hirtelen nagyon rosszabbodott az állapota, ereje fogy és... retteg. Tudja, milyen komoly veszélyben van... Az orvosok nem javasolják a csontvelő-átültetést, mivel idegen donortól nem várható gyógyulás - vagy valami ilyesmi, nem értek hozzá. Olvastam valahol, külföldön megszokott, hogy idegen emberek imádkoznak bajba jutott embertársaikért. Erre kérlek most én is titeket... "Csak" egy ima... Krisztiánnak hívják."

A Nők lapja cafe-n olvastam. Idemásoltam.
Azért, mert mi itt mindanyian nagyon tudunk szeretni. Csak tudnám most miért csorognak a könnyeim.
mátra

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat! Igen, pénteken reggel derült ki hogy terhes vagyok (pontosabban én már előtte 1-2 nappal sejtettem, illetve meglepődtem volna ha negatív a teszt), aztán még aznap voltam dokinál, aki megnézett UH-n aholis mindent rendben talált, sőt mintha már látszódna is a petezsák, illetve vett vért aminek az eredménye jó esetben hétfőre lesz meg.
Következő UH 2 hét múlva pénteken, remélem ott is minden rendben lesz.

Duddu, spontán csoda Kép Páromnak kivették a manduláját még decemberben, aztán a március eleji kontrollon már megfelelő volt a spermaszám (25 millió), de a márciusi időpontban mi nem értünk rá az inszemkor, most pedig a doki utazott el, így mind a két hónapban spontán próbálkozás ment (pontosabban LH-val, hőmérőzéssel és UH-val megerősítve), és a 2.ban sikerült is. Ha most nem jön össze, következő hónapban már tuti inszem lett volna.
Egyenlőre kicsit hihetetlen az egész, mert hiába vártunk már erre a percre régóta, most olyan hihetetlen, hogy 8 hónap múlva már lehet hogy 3-an leszünk.
Egyébként jól "kiszúrtunk" szegény babával, ugyanis előreláthatólag dec. 20 és jan. 10 között fog érkezni :-)

Dorka

Kép
szdorka

Dorka!

Gratulálok!!! Kis karácsonyi angyalka lesz Kép
Kép
mátra

LányokKép

Adriánáról ki fog híradózni?Kép Gondolom minden rendben velük, és egyben vannak még.

Velünk minden ok, most kezdjük a 28.hetet.

Puszi mindenkinekKép

Kati
Vendég

Sziasztok!

Ezt most találtam a Babaprojekt előtt állók - Babás topikjában:

<font size="+1">Sziasztok!

Én Adriana férje vagyok.
Örömmel tudatom mindenkivel a hírt, hogy ma 2006.04.29-én 16 óra 50 perckor 3900 grammal és 58 centivel megszületett az ifjú trónörökös Levente Tamás

Tamás</font>

Akkor én elsőként gratulálnék is az új családtaghoz!!!

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok Lányok!
Most csak egy gyors bekukk a szüleimtől.

Adrinak hatalmas gratula, és Levikének pedig nagy Istenhozott ide közénk a nagybetűs életbe!!!!

További jó pihenést mindenkinek!
Vendég

Kép
Kép
Kép
mátra

Mátra!!KépKÖSZI!!KépEz igy TÖK JÓ!!!Kép

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: