A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok Lányok!
Köszi, hogy ennyien gondoltatok rám - jól esik, mert ti azért tudjátok, mi újság. Szegény párom csak aggódni tud értem, persze az is nagyon jól esik.

Házaséletre visszatérve, nem volt semmi akció, amióta pecsételek, mondom, csak egy "inditás", ami némi vérböséget eredményezett, de semmi komoly - SAJNOS Kép
A kezdete elött (szerda) elött meg még ennyi sem.

Zita,
estére én is hulla vagyok, de a hétvégén napközben h/k-everedtünk egymás mellé Kép meg ugye már hányingerem sincs ... Kép

Kataa,
valahogy a mostani zürös helyzetben a hátam közepére sem kivánom a bulizást. Persze biztosan klassz lesz, de mint mondtam, két félelmem is van, az egyik, hogy rosszul leszek a cigifüsttöl, a másik, hogy bealszom kora este Kép A fene, pedig ha valaki bulizós volt, hát én az voltam - eddig Kép
Majdcsak túlleszünk rajta, és remélhetöleg épségben.

Sasha,
kösz a szurkolást, most tényleg rámfér Kép

Moni,
megyek ma orvoshoz, és hát akkor kérek megint egy UH-t, csak azt nem tudom, le tudja-e igy venni a ráxürés kenetet...

Az ördög tudja, nem is igazán pecsételés ez, hanem maszatolás. Nekem normál állapotban is az átlagosnál bövebb folyásom (tejsavas) van, ez megmaradt, és ebbe keveredik a barnás maszat. Egy tisztasági betét elég egy napra, szóval tényleg csak nagyon enyhe a dolog.
Benézek azért a másik topicra, köszi a meghivást Kép

Iancsa,
kicsit elvonatkoztatva a kinjaimtól, én is kérem a túrótorta receptjét Kép

Hát most ennyi, nem voltam túl vidám.

Jaj! De! Besztinek és Nátánnak sok-sok tejet kivánok!

Pussz
Kangi
kangi

Petra!

Szorítok Nektek, hogy a kis pocaklakó növögessen még egy kicsit. Ne aggódj, mire odakerül a sor tökéletes kisbaba lesz.

Köszi a biztatást, a császárral kapcsolatos érzéseim változóak. Van amikor meg vagyok róla gyõzõdve, hogy sokkal jobb lesz így, máskor meg reménykedek, hogy a fennmaradó néhány napban csoda történik. Szülésznõt pedig még korábban választottam, amikor még fejvégû volt a baba... bevallom fel sem merült bennem, hogy vissza fog fordulni. Így amikor kiderült, hogy császár lesz, már adva volt a dolog. De szerintem jó így, mert így is vannak dolgok, amikre meg szeretném kérni, lévén, én nem tarthatom a karomban a picurkát a születése után. Meg aztán tényleg jó fej. Egyébként a Varróné Terikérõl van szó.

Sziszike

sziszike

Jo reggelt Kép

Kangi,

Nem akarlak meg jobban összezavarni, de en is pecseteltem az elejen. Kb. a 6 .-7. heten. Ez mindossze annyi volt, hogy egy nagyon halvany sargas-barnas folyas ( bocs , de ezt nem lehet mashogy leirni). En is kertem a lanyoktol tanacsot es rendesen panikoltam is, hogy ez most mi . Voltam ketszer az "emergency-n " es mindket alkalommal megnyugtattak az UH alapjan. Azota / gyorsan lekopogom / de minden a legnagyobb rendben - kiskukac mar a 22.hetben van Kép

Amit nekem akkor a dokik mondtak :
- ha nem elenk piros es bö a verzes , addig nem kell aggodni.
- a pecseteles lehet attol, hogy kialakuloban van a placenta es most veszi at a sargatest szerepet=hormonszint ingadozas.
- a placenta ahogy no, vandorolhat ez is okozhat barnas valadekot.
- allitolag a terhessegek egynegyedeben elofordul minden tovabbi kovetkezmeny nelkul.

Amit megkerdezett a doki: hogy volt-e a mensi elott nekem hasonlo barnasozas ( ez utalhat hormonszint problemakra).
De miutan nekem soha nem volt, igy azt mondta ezt akar ki is zarhatjuk.

Ajanlotta meg a doki a kimelo eletmodot es az összebujas keruleset amig el nem mulik a dolog ! De ez nem azt jelenti, hogy mostantol agyban kell fekudnod ... en pl.vegig dolgoztam tovabb(most is dolgozom) csak a kispapaval voltam ovatosabb ;)

Szoval amit mondani akartam, hogy ne idegeskedd magad halalra ! Ha megnyugtat menj el az UH-ra , inkabb feleslegesen is !!! DE nem erdemes ezen stresszelni , mert az art neked is a babanak is. Csak azert irtam le, hogy tudd elofordul az ilyen es nem feltetlen kell a legrosszabra gondolni Kép

u.i. a rakszurest meg csinalja meg elsonek a doki es utanna meget az UH , nem zarja ki egymast szerintem.

drukkolok nektek !

puszi
kamelia
kamelia

Kangi,
Bealudni nem fogsz, az adrenalintól, mert fel leszel dobódva. Én is hajnali 3-kor kerültem ágyba, és csak akkor eresztettem le, amikor vége volt a bulinak.
A cigifüstöt meg lehet próbálni úgy megoldani, hogy a bulihelyen kerestek valami dohányzásra alkalmas helyet (folyosó, erkély, elötér, stb.), és kiaggattok egy csomó feliratot, hogy "lécci csak a .......-en dohányozz". (Esetleg lehet rá rajzolni nyomatéknak egy nagypocakos kismamát is...) Nálunk ez nem volt gond, föleg mert rólam is tudták, hogy babás vagyok, meg volt még rajtam kivül gyerek is, kismama is. Szóval rokonok meg barátok közt ez asszem megoldható.
Nyugodtan lehet bulizni is - nyárra tudom ajánlani pl. a Zöld Pardont, ahol nincs füst. Mi is még nemrégen voltunk ott koncerten, csak én már a pocakomat féltem, nehogy megnyomják a sokaságban. De amíg nem nagy a hasad, addig szuper.

Most izgulok, hogy a cégegyesülés miatt nem kerül -e veszélybe a jövõ héten kezdödö általános szabadságolás. Kezdek fáradni, és nem lenne inyemre az a görcsölés-gányolás, ami esetleg várható... Én már ebböl szeretnék kimaradni.

Tegnap este mintha kezdett volna dagadni a lábam - persze nem is lenne csoda ebben a melegben. De reggelre szerencsére visszament.

Üdv,
Zita
ParaZita

Sziasztok!
Most indulok CTG-re,aztan tornara aztan akupunkturara.KépBe van tablazva a delelöttöm!
Pedig annyi tennivalom lenne meg itthon!

Most beszeltem egy ismerös lannyal,kb. 16-17 oraig tartott,hogy vilagra hozza farfekveses kislanyat spontan szülessel,de epiduralis erzestelenitessel.Tehat nem kötlezö,hogy a farfekves csaszart eredmenyezzen.

Sziszike!
En ezzel nem meggyözni akarlak Teged,ha Ti igy döntöttetek,azt is el kell fogadnia mindenkinek!

Nyuszi!
Vajon mi van veled/veletek?Hol tartotok?Hajra!

Mindenkinek szep napot kivanok,
Kryss(39)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Rossz szem-rövidlátás téma:
A múltkor szóltam a dokinak, hogy izé, rövidlátó vagyok, mint a tök, mi legyen? Jó fej volt, mert úgy reagált, hogy a franc ezekbe a rohadt kontaktlencsékbe, amiatt nem látja már az elejétöl fogva...
Pénteken néz meg szemész - kissé izgulok, mert ezen múlik, hogy eleve császárral indítunk -e vagy sem. Valahogy úgy vagyok vele, hogy nem esem kétségbe a császártól sem - akkor legalább abban biztos lehetek, hogy a babának nem lesz semmi baja szülés közben. Persze azért szívesen megpróbálnám természetes úton, ha lehet...

A kispapa nagyon nógat, hogy mielöbb vásároljunk be mindent, amit lehet, mert nem akar egyedül szerencsétlenkedni, ha esetleg felgyorsulnak az események...

Drukkoljatok, mára ígérték az új futtatás eredményét a genetikán. Igazán kíváncsi vagyok, bár nem igazán tudom, mit kezdek majd egy újabb "lány" eredménnyel...

Zita
30+4
ParaZita

Sziasztok,

Nyuszi,
HT lehet hogy Te mar babazol???Olyan izgi...
Iancsa,
Nagyon talaloan tudod megfogalmazni az ilyen fogadatlan prokatorok tanacsait.
Hat az a ferfinek mondott kollegad megerdemelte volna a visszaszolast,de hat az ember mindig urino marad az ilyen helyzetekben is.Kép
Csak azt nem ertem miert hiszi mindenki hogy en egyfolytaban a babarol meg a terhessegrol akarok beszelniPersze akarok de csak az igazan erdekes temakrol es azzal aki megert.Ezert is beszelgetunk itt.

Zsuzsi74,
Lehet valami a figyelmeztetsedben ,mert azt mar eszrevettem hogy barmelyik baratnom a ki szult es meglatogattam otthon mintha nem eis erdekelne semmi a kulvilagbol csak egyfolytaban a szulest meseltek meg hogy igy a baba +ugy a baba.Akkor ez rooszul esett de oket is meg lehet erteniKép
Lehet hogy mi is ilyenek leszunk??

Forti,
Sok sikert a ctg-hez!!!Kép

Zita,
Remelem a Te szabadsagod azert nem kerul veszelybe.Mivel te mar vedett vagy ugyeKép
Lenyeg hogy ne izgulj.En sem tudom mi lesz mert egy csomoan vannak otthon gyesen es amilyen az en formam majd mindenki egyszerre akar visszajonniKép
An akkor ma kiderul hogy kukilany vagy kukifiu??KépKépKép

Pusz
Kataa
26

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Ma megint aludtam 8 órát! Hihetetlen, de nagyon örülök neki, mert igy most már tudom hogy a nagy meleg miatt nem tudtam idáig aludni, nem pedi a pocak miattKépKépKép

Kataa!

Lehet hogy gondolatolvasó, de az is lehet, hogy csak érez téged/engem... Nem lepne meg ha reagálna az érzelmekre, ugyanis kicsit nagyon össze vagyunk nõveKépKépKép

Zsuzsi!

Küldheted a képet, szivesen felrakom a képtárba!!! Úgyis olyan régen kaptunk UH-s képetKép Emilem a profilomban. Ha tudnád akkor elnézést, de restellve bevallom nem emlékszem pontosan, hogy most küldtél nekem emilt, vagy sem és arra sem hogy van e jelszód!Kép

Iancsa!

Erre már én is gondoltam, csak valami miatt nemirtam! Nem kéne majd nekünk is zaklatni másokat a születéssztorivalKépKépKép A túrótorta receptjét nagyon megköszönöm, ha elküldödKép

Zita! Szemcsisek! Lányok!

A szemem nekem is rossz! A bal, de hogy pontosan mi a baja... Már kb 13 éves korom óta hanyagolom a szem témát! Nálam még oviban diagnosztizálták, hogy rejtett kancsal vagyok és szemüveget kellett hordani, késõbb kontaklencse...
Azóta nem hordom egyiket sem, amióta a szemész meggyanusított hogy nem hordom hiúságbol a szemüveget!!!! (éves kontroll) Nagyon rosszul esett, mert tényleg becsületesen hordtam, holott nagyon úúúútáltam, mert mindenki csúfolt az osztályban... Na nekem sem kellett több azon nyomban hajitottam el a szemüveget!!! A következõ évben a doki megdicsért, hogy JAVULT a szemem!!! ??? Nem is hordtam a szemüveget és azóta sem... minek mikor hordtam romlott, mikor nem akkor javult! Késõbb persze kaptam kontaklencsét, de mikor lejárt a folyadék nem vettem újat igy maradt az is a süllyesztõben...
Na ebbõl egy kérdést szerettem volna kibontakoztatni, de már megint regényt irtam valami baromságrólKép
Ez igy ebben a formában szerinted befolyásolhatja a szülés lefolyását?????
Ma 12:00-re megyek dokihoz majd rákérdezek, de a Ti véleményetekre sokat adok!

cuppp
sasha
28+6

Kép
sasha

Sasha,

Csak a súlyos rövidlátásnál/szempanasznál merül fel a retinaprobléma lehetösége, de a súlyos rövidlátás sem feltétlenül jelenti azt, hogy valakinek gyenge a retinája, csak mondjuk nagyobb az esélye. Szerintem a kancsalság - föleg ha már elmúlt - abszolut nem számit. Utólag én is úgy gondolom, hogy hiba volt lelkiismeretesen hordani a szemüveget, mert hozzáromlott a szemem, de most mintha kezdene stabilizálódni, és hát a kontaktlencse, ha egyszer megszokta az ember, nagy vívmány. Persze van szemüvegem is, azt munkába, monitornézéshez hordom - persze sokkal gyengébb dioptria, mint amilyen elvileg kellene. Azon szoktam nevetni magamban, hogy van, aki olyan erös szemüveget hord (1,5-2 dioptria), mint amennyivel nekem gyengébb a szemüvegem a kelleténél...Kép

Kataa,
Az a helyzet, hogy bezárt volna az iroda 2 hétre jövö héttöl (azaz senki nem lett volna itt), de ha ilyen nagy történések vannak, akkor lehet, hogy nem zárunk be, hanem itt fogunk erölködni az állásunkért. Ugyanis az a nagy kérdés, hogy ha egyesülünk a másik céggel, akkor az én fönököm lesz -e az új fönök, vagy a másik cégé (esetleg felbukkan egy nevetö harmadik)... Mert persze ha mi nyerünk, akkor pl. az én állásom (és még sokaké) megmarad. Hülye vagyok, de egy kicsit lelkiismereti problémát csinálok ebböl az egész dolgozásból, a "ne hagyjuk cserben a cégünket, ami ilyen rendes volt hozzánk" cimszóval... Most aztán meg maximálisan segiteni kell majd a fönökömet abban, hogy ö legyen a nyerö. Viszont lehet, hogy az augusztus végi budget-szeánsz éppen a váratlan események miatt elmarad, tehát azt már nem kell kivárnom, és addigra túl vagyunk az elsö megrázkódtatáson. Az 1 hónap szülési szabimat mindenképpen kiveszem, csak addig bizonytalanok a dolgok... Rendes vagy, hogy aggódsz értem, és a kis kukisért Kép

Zita
30+4
ParaZita

Sziasztok

Gombolyu
Kellemes nyaralast! Milyen volt az uh?

Petra
Remelem visszajossz meg ma miutan megnyugtattak, hogy szepen hizik a kicsi. Kép

Sasha!
Ugy latszik ma mindenki uhzik. Kép Meselj milyen volt, mi holnap megyunk es olyan izgatott vagyok!

Nyuszi!
Mar tuti biztos, hogy babazol! Varunk vissza egy kis beszamolora kisnyuszival!

Kataa
en 2 eve tetettem rendbe a fogaim, de erzem, hogy romlik, mar 2 tomesem kiesett miota babas vagyok, irigylem a batorsagod en egyebkent is nehezen veszem ra magam a fogdokira de igy erzestelenites nelkul messzire elkerulom.

Nektek a nevetek nem valtozott miota babasak vagytok? A nagy atlag szamara megszuntem letezni ugy erzem, Szia Kismama-kent koszonnek, a masik variacio a humorosabbja meg kosozn mindkettonknek Kép

Senki nem sozlt hozza a hogyan toltsuk el az utolso heteket kettesben kerdesemhez. Nem gondolkodtatok meg rajta, vagy nincs otlet? Ereztetni szeretnem a kispapaval, hogy meg mindig ugyanolyan fontos nekem mint elotte, sot jobban es, hogy a bebi nem veszi at a helyet.

Edina 30
edina

Zsuzsi!

Megkaptam a képeket! Nagyon édi gyerkõcökKép Elfelejetettem hogy az UH-n a kicsi mennyi idõsen készült. Ill a kicsirõlKépKépKép

cupp
sasha
28+6

Kép
sasha

Sasha,
En is aludtam 9-et de ne molyan jol pedig mar helyet is csereltunk hogy ne legyek kozelebb az ablakhoz.De reggelre igy is nagyon melegem leszKép
Na mar reggel aztan azt mondtam kesz es lementem fodraszhoz hogy vargkon egy csomot a hajambol mert nem birom hogy reggelre vizes legyen.
Hat eleg rovidke lett de majd megno,kezdem mar felvenni az anyukas stilustKép
Ti nem vettek eszre hogy mindenki levagatja ahajat ha terhes???

Zita,
Jaj en is ilyen vagyok ugy csinalok mintha enyem lenne a ceg ha aggodni kell.Mindenki mondja hogy hulyeseg ,de szerintem csak lelkiismeretessegKép
Szeretnem ha mindenki ugy gondolna hogy jo volt velem egyutt dolgozni annak ellenere hogy neha nagy a szamKép

Edina,
En is megcsinaltattam meg a terhesseg elott,de most a vervetelen kiderult hogy az atlagnal magasabb a versullyedeem amiben a fog lehet a hibas.Erre a dokinenki most gyokerkezel egy fogat mert volt az inyemen egy dudor.
En soha nem kerek szurit mert utalom igy meg egy ket percig rossz de utan elmulik.
Visont nincs inygyulladasom mi altalban okozhat koraszulest.
Jaj ne is mond engem is mindenki kismamazik,a multkor mar mondtam kedvesen a vedononek hogy hivjon inkabb a nevemen es ne magazzon mert hat ugyis egyidosek vagyunkKép
Igazad van es jo otlet a feltevesed.En is aggodtam itt mar emiatt regebben de nem vettek komolyan a lanyok.Pedig en annyira szeretem es minden nap kenyeztetem hogy ne erezze mar most hogy masodrendu lenne.Szerintem az igazan megprobaltatas akkor lesz ha hazamegyunk a korhazbol es alig lesz ra idom meg eromKép
Mi el szoktunk menni hetvegere kettesben (vagyis harmasbanKép es ezek jo idotoltesek egyutt.
MEghat mostanaban nem igen van kedvem estenkent fustos helyekre jarogatni gyhogy szivesen vagyunk otthonKép

Kataa
26

Kép
Kép
kataa

Kryss,
EgyetértekKép a farfekvéssel kapcsolatban, de szerintem csak úgy lehetséges, ha viszonylag kicsi a baba.

Itt egy sztory, biztos tetszeni fogKép
Anyukám kórházban szül, hüvely úton. Megszületik a baba, hatalmas nagy csend, az orvosok tanakodnak. Anyámat a rémület kergeti (mert bátyám betegen született), hogy persze baj van, senki sem örül, mindenki meg van döbbenve.

-Doktor úr mondjon már valamit!!!!
-Lánya van, 1 kiló 75 deka.
-Az nem lehet, nekem egy 3-4 kilós gyerekemnek kell születnie.
-Várjon anyuka, van itt mégegy!
Na ez voltam én, aki tojtam a világra, vagyis fenékkel érzekztem, 1 kiló 85-el.

Üdv,
Moni
mj

Kamélia,
nagyon-nagyon köszönöm a részletes felvilágositást KépKépKép
Hát én a 9. hétben vagyok, és hetedik napja nekem is ez a sárgásbarnás váladék van.
Azt azért el kell mondjam, hogy nem ÉRZEK semmi bajt. Mérmint nincs rossz elöérzetem. És régen nem volt sose ez a barnázás.
Tényleg csak annyi, hogy marhára unom, van egyéb aggódnivalóm is, meg különben is egy Missed ab után az ember hajlamos az izgulásra. De ma doki, és remélem, vidám szivdobogást hallok majd! Eljön a kispapa is Kép
De tényleg, nagyon szépen köszönöm, és a kiskukacnak meg Neked is nagyon jó egészséget kivánok!!!

Zita,
nálunk nagyon kevesen tudják, és babonából nem is akarjuk elmondani (ld fentebbi ok).
Az étteremböl kiebrudaljuk a dohányosokat, a bulin meg ... hát, a Budavári Labirintusnak hálistennek elég jó a szellözése, majd kialakul valahogy, legfeljebb beülök egy szellözökürtöbe Kép
Már nem tudjuk átszervezni a Zöldbe, mert most szombaton lesz KépKépKép
Megirom majd, hogy lehánytam-e valakit Kép bocs, de folyton attól parázok, hogy rosszul leszek ...

Pussz

Kangi
a felviditott Kép
kangi

Edina!

Én ezen a kérdésen nem gondolkodtam, mert az én kispapámban fel sem merül hogy nem lesz ugyanolyan fontos! Tisztában van vele, hogy a bébi és a várandósság mivel jár! Legalábbis ezt mi már megbeszéltük! Ha meg érzékibb dolgokról van szó azt is meg tudjuk oldaniKépKépKép De mivel nekem az aktus után fájdalmaim vannak, (ami a babának nem árt, csak nekem fáj), de másképp tudom éreztetni, hogy nem felejtkeztem el a "kikapcsolódásáról" gondoskodniKép

Köszi mégegyszer a csokitorta rezeptjétKép

cupp
sasha
28+6

Kép
sasha

Sasha
Nincs mit Kép
uh? mikor lesz? nem azt montad, hogy ma?
Bar az intimebb resze is izgalamas beszed tema lenne mit hozza fuznom Kép, de inkabb arra gondoltam,hogy mi az amit meg utoljara szeretnetek csinalni kettesben?
Pl Mozi, szinhaz, bingo, bowling, kaszino, strand, ilyesmi. kartyaparty, grillezes a baratokkal, amire tuti nem lesz lehetoseg az elso par hetben a baba megerkezese utan.
A hetvegen mi pl oltonyt vasarolgattunk, ingeket, nyakkendot kapott, hogy erezze O sem marad ki semmibol, nem csak a baba kap. Olyanok a ferfiak mint a gyerekek szerintem Kép
edina

Szerbusztok!

Eddig itt még nem jelentkeztem le, mint kismami, de most már megtenném, látván milyen kellemes a hangulat.

Mi a feladat? Mit kell megadnom, elmesélnem, stb. ???

Mindenkinek kellemes babavárást!

Nyulik@
22+5
nyulika

Sziaszotk Kismamik,

Kispici,
köszi az infót pajzsmirigy ügyben, azt hiszen jövõ héten ismét rákérdezek, hát ha élõ szóban ad normális választ a doki(endokrinológus).

Nem tudom, hogy kérdezzem, de olyan tanácstalan vagyok.
Azt minden terhes könyv írja, hogy megnõ a hüvelyváladék a terhesség alatt, de mégis mennyi a normális? Nem tudom eldönteni, hogy most ez így rendben van, vagy kóros. Bevallom ba vagyok parázva.

Fõleg, hogy semmi terhességi tünet, scak a mellbimbóm fáj, ha hozzáérek, egyébként semmi, még a kétoldali fájogatás is elmúlt és aludni is egészen jól tudok.

Persze am9ilyen aggódó vagyok, azon morfondíroztam, hogy ugye most veszi át a méhlepény a hormontermelés szerepét a petefészektõl és mi van, ha gond van?

Orvoshoz legközelebb csak 27-én megyek és mivel kivágtak a matek/stat szigorlatról, így a héten újra tanulni és vizsgázni kell. Tök ideg vagyok.

Sasha,
milyen kutyid van? egyedül sétál vagy pórázon?
Ugyanis nekem van egy 35kg-os gordon szetterem, akit nem lehet elengedni, úgyhogy én minden alkalommal lobogok a póráz végén. Mondjuk mostanában, mióta terhes vagyok, sokkal lasabban is hajlandó velem sétálni, de elképzelésem sincs, hogy mi lesz késöbb, amikor már nagy pocim lesz, fõleg télen a jégen...Képvagy inkább Kép

na jó ne rontom a hangulatot,
Puszi,
Timici
Timici

Sziasztok!

Tegnap és ma is csak olvasgattalak benneteket, de tegnap olyan mértékû hozzászólás született, hogy olvasni is alig gyõztem. Most megyek vizsgálatra + ctg-re, kíváncsi vagyok mi lesz.Kép

Képzeljétek, a férjem csütörtökön jön haza, addig biztos nem lesz semmi, utána pedig csak aug. végén kell külföldre mennie, úgyhogy tuti itthon lesz, ha jön a baba. Kép Annyira örülök!

Edina! Szerintem jó ötlet, ha elmentek valahová, fõleg a barátaitokkal, mert kesõbb biztos nem lesz olyan egyszerû kimozdulni otthonról. Mi borzasztó sokat voltunk együtt az utóbbi két hónapban, mert a férjemnek nem nagyon volt munkája, ami volt azt is itthonról csinálta, és május 1-tõl én sem dolgozom. Hát én már majdnem beleõrültem, hogy állandóan együtt vagyunk. A barátainkkal viszont mi elég sokat találkozunk, szerencsére nyáron könnyû kiülni a szabadba. Ilyenkor a többiek söröznek, én meg csak sóvárgok... De az én férjem jobban is szereti, ha társaságba megyünk, mint hogy kettesben menjünk valahová, szerintem a nászutunkra is szívesen elhívta volna a haverjaitKép.

A fogászatról: Nekem legalább öt fogorvos mondta, hogy nyugodtan lehet érzésteleníteni, és én kaptam is rendesen lydocaint, amikor mûtötték a fogamat, különben meg se csináltattam volna. Biztos nem hasznos, meg ha nem muszáj akkor gondolom nem adnak, de nekem azt mondták, hogy nem árt. Én egy fogtömést se bírnék ki injekció nélkül.

Most abbahagyom, mert mennem kell, puszi mindenkinek:
Zsanci
37+1
zsanci

sziasztokKép
Zita
drukolk neked hogy végre megtud hogy fiu vagy lány a pocaklakodKép

Nyuszi
lehet hogy már babázol? Kép

Edina
ha minden igaz akor a Balcsi melett fogjuk az utolso heteket tölteni esti naplementét nézve meg egyebek és talán egy jo étermet is meglátogatunk mert ép a napokba mondtam a kispapának hogy régen voltunk valami romantikus helyen . mondjuk eröl nem ö tehet hanem a munka . különben én sosem felejtkezem el igy sem hogy ne hizelegjek neki egy kicsit Kép

Kataa
én is levágatam a hajamat rövidre igaz én nem csak azért mert nem sokára itt a pocaklako hanem mert mindig a szemembe logot a fufrum meg mert meleg is van de tényleg sokan azért vágatják le mert akor nem akad bele mindenbe és a gyerek sem fogja mindig huzogatni .

Lányok
ma éjszaka nagyon rosszul aludtam Kép töbször felkelet kelnem wc menni de nem is ez volt a legrosszabb hanem mikor elöször ébredtem fel nem tudtam felkelni ugy fájt mind a két oldalam igy csak a kispapa segitségével tudtam felkelni
Kép valoszinü hogy elaludtam az egyik oldalam Kép és mindenek tetejébe reggel 5kor felébredtem és csak fél 7 után tudtam megint aludni egy kicsit Kép

Puszancs Csics 37 hetes Kép
csics

Kataa, en teljesen biztos vagyok benne, hogy nemsokara mar te sem fogsz tudni masrol beszelni a baratnoiddel, mint a szulesrol, es a babadrol. Es eszre sem fogod venni, hogy a meg gyermektelen baratnoid nem fogjak tudni ertekelni a szenzaciot, hogy mar mosolyog, pedig a konyvek azt irjak, hogy csak egy het mulva kene neki, vagy hogy mar 150-et szopik, amikor ok azt sem tudjak, hogy milyen mertekegysegrol van szo!

ParaZita, mikor szandekozol szules utan visszamenni dolgozni? Mert ha letoltod a harom evet, talan szulsz megegy babat, edes mindegy, hogy ki a fonok, a helyeden ugyis mas fog ulni, es hacsak az illeto epp nem keszul tavozni, neked eleg ciki lesz. De most Te mar vedett vagy, ki nem rughatnak, nyugodtan menj szabira, harom ev alatt sokat valtozik a vilag, ha tortenetesen meg mindig ugyanazok lennenek ott a vezetok, akkor meg nem fognak mar ra emlekezni, hogy szabin voltal e? Szoval, nyugi! Ne parazz Kép mar ilyesmi miatt!

Sasha, tegnap, amikor a foto keszult, marslako feju babucink pont 11 hetes volt! Dani 10 eves, Gyuri pedig 20 es fel honapos!

Ma valamiert nagyon faj a hatam!

Zsuzsi
11+1
zsuzsi74

Edina,
Hat igen AHHOZ nekem is;)
Tenyleg nekem kell erosen gondolkozni hogy mit vegyek neki a szulinapjara mert ahogy ismerem o is olyan mint egy gyrekKép
Tenyleg nem tud valaki egyi giazan jo tiramisu receptet mert azt imadja..

Nyulika
Udv itt nalunk.Hat a hangulatra nincs panasz az biztosKép
Eleg ha leirod hany eves vagy,mikorra varod a babat,hol fogsz szulni/ki az orvosod.
Es Sasha a tablazat magusa biztos betesz tegedKép

Timici,
Ne aggodj,
Ez teljesen normalis.Nekem sem volt csak miota babas vagyok.
Es hogy nincs tuneted annak meg inkabb orulj.Tapasztalatbol mondomKép

Zsanci,
Sok sikert a mai CTG-hez.
Na akkor mostmar minden rendben Ugye hogy megoldodott ez is.
Csak tudom milyen az amikor az ember izgul,foleg miota babam lesz ezerszer tobbet ragodom a dolgokon,pedig nem kene elore idegeskedni,de ki tudja megallni?
En sem azert nem katam szurit mert artana hanem mert soha nem kerek,egy fakir vagyok fogorvos terenKépDe csak miota ehhez a dokihoz jarokKép

Kataa26

Kép
Kép
kataa

Edina
amihez nekem lene kedvem azt már régen nem gyakorolhatom Kép
az orvos eltiltot töle pedig még most is lének -e tárgyban ötleteimKép . igy marad a vacsora valami romantikus helyen ,vizparti napgyugtával megspékelve Kép remélem tejesül eme vágyam .

csics

Kispapa elhanyagolas tema: hat nalunk mar kezd hozzaszokni szegenykem...de nem viseli meg nagyon.

Tipp: az elso hetekben, honapokban a kispapat is be kell vonni a baba koruli teendokbe, pl. ejszaka nyugodtan felkelhet, odahozhatja nektek a babat az agyba szoptatni, igy o is eleg faradt lesz, es meg fogja erteni, miert inkabb az alvast preferaljatok egyeb mulatsagok helyett, es nem azon fog sirni, hogy o el van hanyagolva!

Annyit rohogtunk ezen, mikor Gyuri megszuletett, este lett volna meg egy-ket szabad percunk az egyuttletre (ugy ertem mind a ketten adott pillanatban ebren voltunk), egymasra neztunk, ertettunk, hogy itt lenne az alkalom, aztan megbeszeltuk, hogy lehet, hogy az alvas most sokkal nagyobb kielegulest okozna mindkettonknek...

Moni, tetszett az ikres sztori, az apukam is hasonlo felreertesek kozott latta meg a napvilagot, csak naluk a ket fiu helyett egy kislanyt vartak...nagymamamat mar toltak ki a szuloszobarol, amikor valaki felkialtott, hogy jon megegy baba! Az volt Apu!

Zsuzsi
zsuzsi74

Kataa
tiramisu receptel nem szolgálhatok de nézd meg a www.mindmegete.hu én itt találtam egy isteni csokitorta receptjétKép de ha ez nem elég használd a keresöket oda csak bekel irnod hogy mit keresel és már ki is db neked egy csomo tiramisu oldalt Kép

Puszancs CSics aki ugy látszik nem tud ma leszakadni a babanetröl Kép

Csics 37 hetes Kép
csics

Csiccs,
Kosz az ifot,majd utananezek csak gondoltam hatha valakinek van egy gyors receptjeKép
En is ugy vagyok, hogy mivel nem sok munkam van mostanaban es az utodom is eleg jol betanulgat,igy en is ulok es mindig szomenesem vanKép

Zsuzsi74,
Hat igen ezzel mar neha en is ugyvagyok,hogy inkabb a pihenesKépPedig ha valaki mondta volna le nem hittem volna,dehat ez van.
Nem hasznalsz valami kremet a hatadra.Valami lidokainos krem biztosan enyhithetne a fajason.
Mi minden este azon nevetunk hogy hanyfajta kremet kenek magamra.
1./Arckrem hogy friss es ude maradjakKép
2./Haskrem a tudjatok mi ellen...
3./Labkrem a dagadas es faradtsag ellen...
4/.Richtofit Sortkrem ha faj a derekam (de ez hal istennek ritkaKép

Kataa
26

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Köszönöm a szíves fogadtatást! :-)
Szóval én 33 leszek szeptemberben, párom 37 múlt. Nekem az elsõ kicsim ez itt bent, neki van már egy kisfia elõzõ életébõl. A szülés várható idõpontja: november 21, helye a Schöpf-Merei Ágost Kórház, az orvosomat Dr. Déri Andtalnak hívják. Hírtelen ennyi jutott az eszembe.

Sasha, kérlek, hogy vegyél fel engem is a táblázatba. Meg persze azt is áruljátok el, hogy hol is van az a táblázat.

Köszönöm!

További kellemest!

Nyulika
nyulika

Zita,
szerintem is menj szabira, nem csinálhatnak veled semmit.
Föleg, ha elöre bejelentett leállás lett volna! Ne hagyd, hogy stresszeljenek Kép

Az érdekelne még, hogy ki mit gondol az otthonmaradásról. De még nem fejtem ki, hogy én mit gondolok, mert babonás vagyok, és mig tart ez a nyomorult maszatolás, addig nem merek ezzel foglakozni Kép

Pusz
Kangi
kangi

Sziasztok!

Latom porognek az esemenyek! Kép
Nalunk epp most vonult el a majd egy hetig "eloskodo" vendegsereg, igy be sem tudtam nezni. Az elmult het tapasztalatan mondom, remelem sosem lesz masfel eves a fiam/lanyom!!! Kép Kép Kép Honnan van ennyi energiajuk????

Pecseteles
Nekem citologiai vizsg. utan volt par napig maszlagom, de azt a doki mondta is,hogy lesz. Nalatopk nem errol van szo?? (Bocsi,ha mar irtatok,de egyszeruen nem gyoztem vissza olvasni!)

Nyulik@
Udv itt is! Remelem soxor benezel majd! (norike)

Csutortokon megyek dokihoz magan rend.re, de ott nincs UHja. Remelem, hogy behiv pentekre a klinikara,mert jovo 7en en nem leszek utana a doki lesz szabin egesz augusztusban es 9 hetesen meg egyszer sem volt alkalmama UHn latni a pindurit!!! Kép Pedig mar ugy szeretneeeeeeeemmmmm..... Szoriccsatok! Kép

Jo dinnyezest tovabbra is!
Puszka
norkini
(9)
norkini

Csajszik meg egy kerdes!

A himlorol kerdeznek. Tudom,hogy iszonyat veszelyes babasan himlos gyerkoc kozelebe menni. Ez csak az elso harmadra vonatkozik,vagy vegig? Illetve, lappangasi ido is gazos?
Azert kerdezem,mert most jutott eszembe,hogy en tanugyben dolgozom, es ameddig kiderul barmelyik gyerkocomrol esetleg,hogy himlos, addig mar reg keso......Nos?
Koszike
norca
norkini

Szia norkini! Micsoda meglepetés! :-))
nyulika

Mindenkit örömmel értesítek, hogy a kukis ürhajós tényleg kisfiú! A megismételt futtatás immár helyes eredményt hozott... Ez nem semmi! A tutira megbízható genetika...

Zsuzsi,
Én nem izgulok olyan nagyon, mert gyesen tényleg védve vagyok. (Mindenki engem irigyel most...) Ha az eröviszonyok nem a mi cégünk javára alakulnak, akkor otthon maradok, ameddig csak lehet, és szülök még pár babát Kép, hisz nem rúghatnak ki, aztán meg, ha visszamennék és kirúgnak, legalább kapok valami végkielégitést.
Ha viszont mi gyözünk, a fönököm visszavár - nagyon ragaszkodik hozzám... Föleg hogy a helyettesem szintén szeretne még babát. (Persze igazad van, nem lehet tudni, mit hoz a jövö.)

Edina,
Nálunk sincs hanyagolás, már amennyire én érzem. Mondjuk nem vagyok mostanában egy kimondott forróvérü démon Kép, de azért a lehetöségekhez képest igyekszem mindent elkövetni. Érzelmileg rendben van minden, és amikor csak lehet, igyekszünk együtt lenni. (Inkább a házimunkát hanyagolom miatta, bár ez amúgy sem esik nehezemre... Kép ) Mondtam is neki, félig viccesen, félig komolyan, hogy ha esetleg majd úgy érezné, hogy a kisbaba mellett el van hanyagolva, feltétlen szóljon... Különben én is úgy tervezem, hogy bevonom a gyermekgondozásba (az elsö 2 hétben elvileg otthon lesz velünk szabadságon) - ez minden szempontból jó lenne.
Szóval szerintem csináljátok azt, amit mind a ketten szerettek, és kész.

Zita
30+4
ParaZita

NorkiniKép
A himlõ az elsö trimeszterben nagyon veszélyes, talán még javasolják ilyenkor a müvi megszakítást is. Aztán ahogy haladsz az idöben, annál kisebb a veszélye. Vagyis ha túlvagy már az 1. trimeszteren kevesebb az esélye, hogy károsodik a magzat, és utána ez az esély fokozatosan csökken.

Lappangási idejük eltér, de áltlában 14 nap.

ZitaKép
Örülök, hogy fény derült mindenreKép

Most olvasom az újságokat a hirdetéseket benne, találokegy gyönyörü kiságyat babácskámnak. Felkiáltok ez kell! Felhívom mégis mennyit kóstál. 74.000-töl kezdödik. Gyorsan letettem a telcsit :o.

Üdv,
Moni
mj

Hejj, Zita, gratulálok a kisfiadhoz KépKépKép
Ezek után tényleg ne törödj semmivel, vonulj szabira!!!

Norkini,
nekem nem volt még citológiám, és már hetedik napja maszatolok. Kép
Viszont Lányok, ez az idönkénti heves esö, ez nagyon finom, csak ahogy lehül a levegö, rögtön elálmosodom Kép
Mindjárt hazamegyek, és sárgadinnyét fogok enni - NYAMM!

Pusz
Kangi
kangi

Edina!

Oké-oké!KépKépKép Az az igazság, hogy mostanában Õ hanyagol engemKép Kijött valami új motoros játék és teljesen rákattantKép Már 4 napja motorozikKép Én meg itt sunnyogok mellette és babanetezemKép Ahhoz képest, hogy csak 25 éves lesz már õ is kibulizta "kiélte" magát! Na hát sem Õ sem én nem 20 évesen kezdtünk bulizni hanem már Õt is 14 évesen a diszkókban ette a fene! Engem is! A páromat már ismerem kb...8-9 éve. A mi kapcsolatunk szerintem teljesen másképpen indult, mint általában a tartós kapcsolatok!
Na az úgy volt hogy kb 6 évvel ezelõtt a két haver a társaságból (mi ketten) ittas állapotban nagyon "kívános" lettKép Ez a titkos szexkapcsolat tartott majdnem másfél évig! Bulik után, vagy csak úgy egy kis etyempetyem és ment mindenki a maga dólgára...Kép Aztán én belezúgtam és kitálaltam neki... azóta is dúl a love és Õ teljesen elkötelezte magát. Annó nagyon sokmindent megbeszéltünk, mert persze közben neki volt barátnõje, nekem pasim és kiveséztük õketKép Azt hiszem egészen más tészta vagyunkKépMég olyan egyszerü kérdésben is mint amit feltettélKépKépKép

Timci!

A flour (az a megnövekedett folyás) szintelen, szagtalan, esetleg nagyobb mennyiségben fehéres. Amig nem szinezõdi, nem "büdös" és nem (elnézést!!!!) túros, hanem "higabb" addig nincs semmi baj. Én is elhasználok napi két tisztasági betétet legalább, de ez kiszámithatatlan, mert mostanában min. 3x zuhanyzok és akkor ugye csere...

Szia Nyulika!

A táblázatot én vezetem és a hétfõi archivban megtalálod! A 00: akárhányperckor keresdKép Üdvözöllek a friss kismamák táborábanKépKépKép Legközelebb pénteken dobomKép Az adatokat meg úgyis meglátod mik kellnekKépKépKép

Huh! Megjártam SZTK-t, védõnöt! Jó nagy esõ volt pont mielõtt indultam és utána persze hogy kisütött a napKép Majd megfulladtam Kép Helyettesitõ doki volt. MÉhszáj rendben. Vizeletvizsgálat eredménye szuper. Nincs fehérje, tehát nincs toxémia. Vérnyomás ok. És volt UH!!! Megkértem a dokit és belementKép A picuri ficereg, egészséges, minden rendben vele! BPD 75,6 mm és 30 hetesnek felel meg!!!!!!!!!!!!!!!! méretei alapján! Placenta homogén???(ez mit jelent???) Persze azt hogy kukija vagy nunija van azt nem mondta megKépKépKép Pedig mutatta, hogy terpeszt a kicsi és fent van a köldökzsinór!! Tehát mégcsak nem is a lába között voltKép Azt mondta, hogy õ ugyan nem mond semmit mert csak tippelni tudna, mert sz*r a gép és ezen nem lehet jól kivenniKép Na mindegy de láttam hogy ficereg (neméreztem), olynnyira, hogy pillanatok alatt elúszott amikor a nyaki csigolyát akarta kimereviteniKépKépKép Babának már csak harmada fért bele a képernyõbeKépKép Ahogy láttam még mindig fejjel lefelé van a jó iránybanKépKép Azért nyugodt vagyok, hogy akkor is ilyen aktiv amikor én nem érzemKép

Elézést hogy nem reagálok mindenre, de leszakad a gerincem, úgyhogy megyek is vizszintesbe!

sasha
28+6 (30???)

Kép
sasha

Sasha, köszönöm, megtaláltam a táblázatot.
Egy adatot nem mondtam csak azt hiszem, mégpedig, hogy Budapest X. kerület a lakhely.

Én a 25. hét környékén szeretnék elmenni 4D-s UH-ra, mert szeretnék egy olyat is, meg fõleg meg szeretném nézni, hogy mije van Kisnyussznak. Ugyanis a gyermek szégyenlõs és a 19. héten csak a posiját mutogatta, egyebet nem. Szerintetek érdemes akkortájt menni?

Puszi
Nyulika
22+5
nyulika

Lanyok,

Tudtok par helyet, cimet, telefonszamot, ahol 3D ill. 4D-s ultrahangot csinalnak?
Mennyibe kerul egy ilyen buli?
Csak ugy elore tajekozodas keppen...

Nyulika, udv kozottunk! Vicces, hogy 'Nyuszi' meg pont ma szult, amikor te bejelentkeztel! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok Lányok!
A bárányhimlõ-fertõzés szülés elõtt veszélyes! Ami az elsõ harmadban árt, az a rubeola, de kicsi az esély, hogy elkapja bárki, mert mostanra a gyerkõcöket oltják ellene. Már a nagylányom, aki '93-ban született, is megkapta.
Mindkettõ olyan betegség, hogy 1x kell elkapni, utána védett vagy.
Borcsa, a belebeszélõ

Borcsa
KépKépKép
borsts

Zsuzsi,

Ilyen a sors! :-) Amúgy megszült már? Mert azt láttam, hogy mindenki ezerrel drukkolt neki.

Ahogy én tudom van a Mammut-ban, ott 10.000,- Ft-ba kerül. Mindjárt nézek telefonszámot is. Néztem: Dr. Csókási Zsolt, 315-20-18, 06 30 468-5255
Ha olvasni akarsz róla, itt megtalálod: [url=http://www.bitvadasz.hu/csokasi/" TARGET="_top]http://www.bitvadasz.hu/csokasi/[/url]
Én ma bemegyek a MegaToys-ba a Soroksárin, állítólag ott is van, szeretnék utána nézni, mert nekem az esne útba.
Ha megtudok valamit, esetleg közreadom.

Pussz
Nyulika
nyulika

Sziasztok!

Csak pár sort írok, mert jön anyukám, és megyek ki elé. De biztos mindenhol dugó van, úgyhogy idõben el kell indulnom.

Most jöttem a dokitól, a méhszájam 1111. Nagyon beijedtem, de a drnõ szerint nem fogok csütörtökig szülni. Azt mondta, minden teljesen jó, a kis feje beilleszkedett, nagyon jól fekszik. A ctg-vel megint egy órán keresztül szórakoztunk, mert Fannika úgy aludt, mint a bundaKép.

Jaj lányok, olyan izgi! Kép

Még én is el akarok menni fodrászhoz a jövõ héten, de hogy utána hogy fogok eljutni hozzá, azt nem tudom. Egy festés+vágás minimum két és fél óra, és ha kiköltözünk a városból, az utazás is lesz kétszer fél óra kocsival. Tehát ez majdnem négy órás mulatság. Azt hiszem errõl le kell majd mondanom Kép, és keresnem kell valakit, aki a közelben pikk-pakk megcsinálja a hajamat...

Nyusziék már biztos KépKépKép!

Sziasztok, most mennem kell.

Zsanci
37+1
zsanci

Sziasztok

Nemrég megjöttem a ctg-rõl, nem lettem sokkal okosabb mint a múlt héten voltam. Most kivételesen volt orvos aki megnézte a papíromat, de csak annyit tudtam meg amit a kiskönyvbe beírt, hogy a ctg eredményem Reaktív! Ja és hogy ez már jobb mint a múlt heti. De hogy a múlt hetivel mi van és a mostani miben jobb és miben nem, na azt már nem tudtam meg.
Sebaj majd a saját dokim biztos elmondja a jövõ héten, akkor már õ is ott lesz a vizsgálaton.

Nyulika
Isten hozott közöttünk.

Lányok (fõleg az újaknak szól) a nevek után az aláírásnál ne hagyjátok le hogy hány hetesek vagytok, mert így nem nagyon lehet követni hogy ki hol tart és hogy amirõl ír (pl. valami gondja van) az aktuális-e vagy sem. Nem tudunk mindig visszanyálazni a táblázatban hogy hányadik hétnél tartotok. Bocsi attól aki odaírja, de azért írtam hogy fõleg az újaknak szól. Köszike.

Holnap megyek megint vércukor kontrollra, szurkoljatok nagyon plíz!!! Kép

Forti (36+5)

Kép
Kép
forti

sziasztokKép
Sasha
a homogén-egynemüt jelent és az nagyon jo nekem már 2fokban éret a méhlepényem .szerintem minden pasi játszik a számitogépen ha oda engedjük öket Kép ök egy tul méretezet gyerekek Kép

Zita
Gratulálok a fiadhoz most már biztos lehetsz bene

Zsuzsi
én csak egyet ismerek fen budán a Prakxis rendelöt a 11kerben a tel.számukat majd megnézem mert az nincs itt a közelembe ök asziszem 4000ft kérnek el .

Lányok
ESIK AZ ESÖ ÉS EZ OLYAN JO Kép

csics

Sasha
lehet hogy egyhétel idösebb vagy mint amenyit te számolsz Kép melesleg én már rég elvesztetem a fonalat számolás ügyben csak ugy KB tudom hogy hány hetes vagyok pontosan nem Kép

Nyuszi
szerintem már Babázik Kép

Pusz Csics 37 hetes Kép
csics

Sasha Kép, Forti Kép, Kangi Kép!
Túrótorta-recept megy!
Kép

Sasha! Kép
Gratulálok! Nem semmi méretek! KépKépKép A szemed miatt meg ne aggódj! Tényleg csak a nagyfokú rövidlátás indokol feltétlenül császárt. Akinek meg nem olyan erõs a szemüvege, de hát mégis van, annak szokták javasolni az EDÁt. Azért kérdezz rá feltétlenül!Kép

Kataa!Kép
KépKépKép Én is idén tavasszal vágattam le a hajam. Így pocakosan már úgy látszik, mindenkinek nagy kincs a kényelem...

Moni!Kép
Nagyon édi az ikres sztori...
Kép

Intim-témaKép
Milyen igazatok van!Kép
A kispapáknak a lelkét kell folyamatosan ápolni, mert különben úgy érzik magukat, mint egy kis árvagyerek. Mi is sokat járunk mostanában moziba, meg együtt járunk usziba, és imád õ is babaholmikat nézegetni-vásárolgatni. Mikor múltkor megvettük a babaágyat, õ rögtön közölte, hogy MA ÉJJEL OTT AKAR ALUDNI! Hát nem édes?Kép
Még intimebbekrõl: Sajna nekem szinte mindig bekeményedik a hasam "utána", és ettõl általában a kispapa sokkal jobban megijed, mint én. A másik tipikus reakció: a vádlim görcsöl be, de úgy, hogy sírnom kellKépKépKép Ja, és egyre nehezebb kényelmes helyzetet találni, s ha végre sikerült, a babuli kezd el rugdalni belülrõl...Úgyhogy sokzsor jártunk már úgy, hogy a téma röhögésbe fulladt...

Otthonmaradás-téma:
Hát én valszeg csak egy évet maradok otthon.Kép Sajna, a GYED, amit kapni fogok, elég gyenge lesz... De nem csak ez az oka. Nekünk zenészeknek sajna így is-úgy is gyakorolni kell. Nem hagyhatok ki túl sok idõt, mert utána már sose leszek a régi. Ráadásul a színházban fõleg este kell dolgozni, így talán egyszerûbb lesz nagymamákkal megoldani a dolgot.Kép Pedig olyan jó lenne amíg csak lehet otthon maradni, sõt, zsinórba szülni még kettõt!!!

Zsanci!KépKépKép
Kíméld magad amíg a kispapa haza nem ér! Szorítok értetek!KépKépKép

Forti!Kép
Remélem jól sikerül a cukor-kontrollod! Fõleg, hogy kipróbálhasd a túrótortát!Kép

iancsa
27+2

Kép
Kép
iancsa

NEM TUD VALAKI VALAMIT NYUSZIRÓL?
Kép

iancsa

Kép
Kép
iancsa

Zsuzsi!Kép

A MegaToys-ban is van 4D UH!
IX. Soroksári út 160., idõpontot a 06-30-9962-164-es számon lehet kérni. Úgy tudom 8000.-be kerül.

iancsa
27+2

Kép
Kép
iancsa

Iancsa,

Franciaorszagban volt egy bracsas ismerosunk, o is zsinorban szult harmat, meselte, milyen volt amikor egyszerre mind a harmat meg pelenkaztak! De utana visszatert, es most mar nagyon 'keresett' muvesz megint! Igaz, azota megnottek a gyerekek!

Nem tudom miert, de en ugy szeretnem, ha a nagyfiam is zenesz lenne...mar harom eve klarinetozik, a tanara azzal hiteget, hogy idezem 'boduletesen tehetseges a gyerek'. Csak hat a sok kulfoldi tartozkodas visszaveti, mert otthon azert sokkal jobb a zeneoktatas, mint barhol kulfoldon! Tudnam, honnan van hozza erzeke...az egesz csalad tok botfulu, de olyan...!!!
Hat most off voltam, bocs!

Ja, egyebkent a bekemenyedes teljesen normalis orgazmus utan, es nem artalmas. Nyugi, ettol nem fogsz megszulni! Az viszont mar inkabb valoszinu, hogy ha mar amugy is jonne a babuci, a 38-40. het tajekan, meg lehet gyorsitani az esemenyeket! A sperma prosztaglandint tartalmaz, ami felpuhitja a mehszajat, ezert segithet beinditani a mar amugy is 'keszulodo' szulest.

Holnap irany haza, drukkoljatok, hogy ne hanyjam ossze a gepet es a gyerekeimet...eddig valahogy mindig kibirtam leszallasig, es utana nagyon diszkreten, mindenkin atgazolva rohantam a klotyoba...ket gyerekkel, csomaggal, hehe!

MEg mindig cefetul faj a hatam, sot egyre rosszabb...ledolok a foldre egy kicsit...

Zsuzsi
11+1
zsuzsi74

Sziasztok Kismamik!Kép

Többnapos elvonás után újra itt.

Nagyjából átrágtam magam az archívumon, de még vannak elmaradásaim.Kép

Új anyukáknak és babáknak nagynagy gratula!!!KépKépKép

És persze üdv az új kismamákoknak!Kép

Lányok, totál kétségbe vagyok esve, a hülye naptól totál kifoltosodott a képem, ráadásul olyan idétlenül, a szám fölött, mintha bajuszkám lenne, meg a szemöldökömnél. Olyan, mintha melléhúztam volna a ceruzával.Kép
Nekem ez gond volt az elõzõ terhességem alatt is, mert utána még kb. másfél évig így néztem ki, nem múlt el.Kép Nincs valakinek valami ötlete? Krém, ráolvasás, bármi.
Pusz
Zulu
19+5????

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok
Most jöttem nst-rõl. Hát elõtte meg utána biztatnom kellett a pocaklakót, hogy ne az oldalamon akarjon kibújni, hanem majd a megfelelõ helyen. Naná, hogy nst alatt meg aludt Kép
A szülésznõ nagyon édes, mint kiderült, kitárgyaltak már a dokival Kép

Zsanci
Mennyi hasonlóság!
Én is ma mentem nst-re
Az én párom is mindenhová úgy szeret leginkább menni, hogy egy hadsereg barát is ott van Kép
A fogászatról pont ezt akartam írni. Nekem is egyet tömtek lidokainnal, s azt mondták azt lehet nyugodtan. Én sem bírnám másként Kép

Nyulika
Szia Kép

Zita
Örülök, hogy végre kitatlálták az igazságot! Kép Nevetek van már?

Moni
Az szép kis kiságy lehet! Kép Mit tudhat??? KépNevetek van már?

Sasha
Szerintem a homogén azt jelenti, hogy mindenhol 1-es stádiumban van. Az enyém a 32. héten néhol már kettes stádiumban volt, s azt írták a lapra, hogy placenta 1-2. De majd csütörtökön megyek uh-ra, remélem, akkor többet tudok.

Forti
drukk-drukk holnapra Kép

üdv,
bringa (35)
bringa

Sziasztok!
Ma talaltam ratok Kép, de meg nem volt idom atolvasni az egesz topikot.
28 eves vagyok, a parom 29 es O finn. Itt is elunk finnben.
Most vagyok a 12. hetben ket bebivel. Van masnak is ikerterhessege itt? Kicsit meg vagyok ijedve mert elso terhesseg,nincs tapasztalatom csak a konyvek es a net ad nemi segitseget. Itt meg nem latott orvos, de idopontom mar van...Az 5. hetben csinaltam meg a tesztet, azonnal hivtam is a terhesgondozot, ahol a 8. hetre kaptam idopontot.
Akkor csak noverrel talalkoztam, tole kaptam meg a kiskonyvemet. Sem ver, sem vizeletellenorzes.Kép Azt mondtak hogy majd a 16. heten nez meg eloszor orvos, ultrahang, ver stb.., addig ha baj van csak akkor hivjam oket.
Szerencsere most 2 hetet voltunk nyaralni a szuleimnel Mo-n, ahol felkerestem az otthoni orvosomat es o csinalt ultrahangot. Akkor derult ki hogy ketto baba mocorog, es o irt fel vasat mert nagyon alacsony volt. Csinalt "nucha" tesztet is, es a babak egeszsegesek. Kicsit megnyugtatott, de szombaton visszaerkeztunk es most megint korulvesz a bizonytalansag. Ezert nagyon orulok hogy ratok talaltam.Kép
Sok tapasztalt pocakos! Nekem meg nem latszanak, es nem is hiztam egy kilot sem. Bar amit eszek az jon is ki gyorsan, remelem ez hamar elmulik.

sziasztok
Tipu (12)
tipu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: