Sziasztok!
Dóri,
én is fél nyolckor keltem Mátéval, és azt hittem, hogy olyan öt körül lehet... Sötét volt, kint is, meg a fejemben is
Nagyon komoly a RR kamuja...
Duda,
én Sildikére hallgatnék, és elvinném a helyedben. De az is lehet, hogy igaz, amit mond, hogy a forgás elég Natinak, és csak lustalány őkelme
A személyi mérlegek pedig soha nem pontosak! Ezt simán tapasztalatból tudom. Van a barátainknak, meg az orvosi rendelőben kettő is, és egy napon belül sem sikerül ugyanazt mérniük. Két egymást követő ráállás során sem...
Juci,
ha valóban megnézeted Marcit, megy a vudu, hogy rendben legyen!
Ancsi,
szúnyogháló nálunk is bejátszik az idén. Az előző lakásban minden helyiségben volt legalább egy ablakon, +erkélyajtón, nem is volt gondunk soha a rovarokkal.
Pocakpacni
Gyere sűrűbben, ha tudsz, rég nem láttunk!
Majola,
Julcsi egyre elevenebb, ahogy elnézem!
Nagyon csinos kiccsaj! Kábeleket elpakoltad már?
Majola, Annamami, Tünde, Pocak,
nem bútorozunk össze Ho-ban??? Tök poén lenne, annyi baba egy rakáson
Jucc,
Harival holnap beszélek majd.
Sorozatos szerencsétlenségek nálam is előfordulnak, ma anyukámmal ugyanott vertük be a kézfejünket egymás után ugyanabba a székbe...

Balázsnak igaza van! Ilyen napon felkelni sem lenne érdemes, de hát muszáj
Fej- és pocakfájás elleni vudu hiperűrsebességgel indul!
Metrójegy

Ayse,
vudu neked is!!
Hát hallod, látszik, hogy fáj a fejed... Amit Benianyunak írtál, azon nem semmit filozofáltam! Itt rágódtam rajta percekig, hogy miért gyógyelmés Benianyu

Nagyon komoly a Lili-sztorid!
Diétához nagyon sok kitartásvudut küldök neked, nem semmi lelkierő kell hozzá. Én fél liter tejjel kezdem a napjaimat
Tünde,
igen, nálunk is volt már olyan kúszás, mint Zitánál meg Natinál.
Mostanában az a divat, hogy a talpán állva négykézláb megy, és közben nézi a lábát, ahogy mozog
Mindenevő Zitának csudaszép szemei vannak ám!
Szmercsa,
Máténak is átlőtték, és pár napig tényleg volt még váladék a szeme sarkában, aztán magától elmúlt, én sosem nyomkodtam neki, és könnycseppet sem kapott.
Remélem, a körülmények ellenére meg tudtad őrizni azt a víg kedélyű, nyíltszívű csajszit, akit megismertünk!
Jucc igazat szólt, gyere, és "beszélj róla", az tényleg jót tesz!
Bátor nagyon szép baba, édes mosolya van
Napsugár,
örülök, hogy jobban vagytok, Dorka meg szopizzon nyugodtan, ameddig csak tud! Mi is nemrég kezdtük el a kóstolgatást.
Férjed meg vegyen vissza, hogy gondolja, hogy elviszi? Nem normális, komolyan...
Minden jót nektek, gyere hozzánk gyakrabban!
Angelani,
tali
Erhard nagyon ügyes! Nyugtatásképpen mondom csak, hogy én úgy hallottam, hogy amelyik gyereken nincs legalább három folt, az nem is igazi gyerek!

Máté is kezdi, akkorákat zanyál, ha nem figyelek rá, hogy ihaj
Bkrisztina,
neked is megy a köhögéscsillapító vudu!
Házikifli

---
Jaj, Kincső nagyonnagyonnagyon gyönyörűséges!
Cinka,
magatokról is írjál néha plz
Davallia,
szemtelen Kincső
Prüntyi,
tali szupi lehetett, a képek nagyon jól sikerültek!
Tüncsi spongyabobos pólója megagigasirály!!!
Pusztok!