A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon koszi a valaszt! Kép
En eddig reggel 1-et, este 2-ot "hasznaltam", es az vn rairva a dobozra, hogy a mikronizalt progeszteron hepato-cellularis majbetegseghez vezethet.
Ma reggel a haziorvosom asszisztensnoje irt fel egy uj dobozzal, gondolom, tole meg tudok majd kerni, ha kelleni fog.
Irtam Erazmusznak is, es kertem az o segitseget is. Kép

Orsoly, azert maradtam ennel a dokinal, mert o az altalam kinezett korhaz hormonfoosztalyanak a vezetoje, es ellentetben az eddigi nodokijaimmal a kozvetlensege nekem nagyon szimpi. Amikor ez a kritikus harom het volt, folyamatosan mindenki elott bevitt a vizsgalatokra, a korhazban nem fogadott el penzt, es tenyleg ugy ereztem, figyel rank. De bevallom, ha most azt erzem majd, hogy flegamn all a dologhoz, akkor nagyon ki leszek ra bukva...Kép

Sziasztok, es a tobbiektol bocsi az OFF-ert.
Gombóc
gombóc

Sziasztok Lanyok!
Elnezest, hogy neveket nem emlitek, nem tiszteletlensegbol teszem.
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a gratulaciokat, igyekszem nagyon vigyazni magunkra. Persze ha hormon problemam van, azon en egyedul nem tudok segiteni, tehat varom, hogy eljuthassak itt egy orvoshoz.
A hom egyebkent 2 napja 37,1-et mutat az eddigi 37 helyett, tehat kicsit emelkedett. A melleim nagyok, este-reggel pedig erzem am rendesen hogy vannak.Kép)
Viszont most nem nagyon van menzi szeru hasfajasom.
Ez vajon jo vagy rossz jel? Tavaly jobban volt, de az szerencsetlenul is vegzodott. Van szepen folyasom is, arrol ugy tudom jo jel, talan a hormonok mukodeset jelzi.

Ezt most mindenkinek irom, akik barnasozassal kuszkodnek. Nekem az elozo baba elvesztese ota ez minden menzi elott jelentkezett 2 nappal. Most pedig babam van. Szoval ezzel teherbe lehet esni, csak esetleg nagyobb az eselye, hogy elmegy a baba, de arra pedig lehet gyogyszert szedni.
A hom az elozo honapban rettenetesen alakult, azt hiszem le is irtam ide, ha utananeztek lathatjatok.
Szoval csak remenyt szeretnek onteni Beletek, es hogy ne aggodjatok, elobb-utobb biztosan sikerulni fog, csak hat turelmetlenek vagyunk. (En is az voltam.Kép)

Gomboc!
Orulok hogy jol vagy!Kép
Nagy elmeny lehet latni a babadat.

Sziasztok
Monka
szmonka

Gombóc!
Örülök, hogy jól vagytok! Kép Maradjon ez így még jó sokáig! Kép
A bogyókhoz nem tudok hozzászólni, én soha sem szedtem õket. Kép Sajnos senki nem mondta akkor! Remélem, neked használnak! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Ki mond ma valami nagy újságot? Jó lenne látni, hogy a babaesõ nem állt el, hanem erõsödött.

Láttam, a tábla kiegészült a ciklusok hosszával. Az enyém rendszeres, de tág idõpontok között mozog: 30-35 nap.

Most voltam félidõben, de olyan messzinek tûnik még az a két hét, mire kiderül, sikeres volt-e. Aki már babás, mikortól érzett bármiféle tünetet?

Nelli
nelli2

Lányok!
Gratulálok mindenkinek (Panka, Szmonka, Edelweiss - a legfrissebbek!), akiknek sikerült, mióta én eltüntem.

Éva!
Neked szerettem volna írni magánban, de nem látszik a címed! Hát akkor ide. Mi kb. hasonló cipõben járunk, nekem már jóval több mint 3 év a próbálkozási idõ és nekem sem sikerült az elsõ lombik. Most készülünk a másodikra. Nem egyszerû, de vannak szintek. Van aki már a legelején megbukik ezen a vizsgán. Pl nincs is petesejtje, amit leszívjanak, nem termékenyül meg stb. Nekünk "csak" a beágyazódás nem sikerült, vagyis az utolsó lépcsõcske. Próbáld magad azzal bíztatni, hogy legközelebb az is mûködni fog. Én is ezt teszem. Pénteken kezdõdik a stimuláció! Fel a fejjel és gondolj a sok apró lépcsõre, ami sikerült!
Remélem segítettem, bocsi a regényért
Pussz
Ányez
Anyez

Szép jó reggelt MindenkinekKép
ÁnyezKép
Gratula az optimizmusodértKép Gyakrabban is jelentkezhetnélKép Drukkolok nagyon, hogy a második lombik teljes egészében sikeres legyenKép
Nekem ma ismét esett a hõm és heves görcseim is vannak, így mondhatom, hogy "mindenórás" vagyok...már ami a menzit illeti. Én is megnéztem a holdnaptárat és az alapján nálam novemberben érkezik majd el a megfelelõ idõKép Nem lenne rossz Karácsonyi ajándékKépKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Eddig a Friss topicon voltam csak (8+4) de Gitta meghivott ide is, mert sajnos múlt szerda óra barnás váladék. Mármint a normál váladék megbarnult, még kis barna szálakat is látok benne, de nem erös, egy tisztaságival kihúzom egy nap.
Doki a maszatolás 2. napján megUHzott (az volt 7+6), és a baba rendben volt. Ma megint megyek hozzá, mert a rákszürést meg kellene csinálni, de szerintem igy nem fogja tudni levenni a kenetet. Többen javasolták, hogy ragaszkodjak az Utregostanhoz vagy a Duphastonhoz, merthogy progeszteronhiány. Mit gondoltok?
Ma azért megint megnézetem UHn persze (bár utálatos a kotorászás, és a babák sem szeretik nyilván), de most már kezd elegem lenni, de nagyon. Szombaton egy teljes napig nem maszatoltam, és nagyon boldog voltam.
Nem emelek, nem rohangálok, nincs házasélet Kép ja, és szombaton lesz az esküvöm...
Dolgozni azért bejárok Kép
Szóval bocs, hogy igy betörtem ide tök ismeretlenül, de ha esteleg van ötletetek, kérlek, osszátok meg velem.

Köszpusz
Kangi
kangi

Haliho Lanyok!Kép

Na most mar elolvasom en is azt a tajekoztatot, bar nem emlekszem belole ilyenre. Mindenesetre en biztosan nem fogom szedni az Utrogestant (sem a Duphastont) a 36. hetig. Kép

Nikie! Megint nem igazan tudom hogy miert huztad fel magad. Nem emlekszem hogy itt barki barkinek valaha rosszat akart volna, vagy sertot mondott volna vagy ilyesmi. Kerlek probald ezt eszben tartani, es nem megsertodni (felhuzni magad) velt (vagy valos, bar en nem vettem eszre) serelmekenKép

orsoly
orsoly

KangiKép
Persze mondanom sem kell, hogy az orvosodnak mindent részletesen mesélj el és amit Te megtehetsz az a fekvés, fekvés, fekvés.... Nem szerencsés, hogy dolgozol... Elmehetnél betegállományba néhány hétre.

doris

Nikie,
Bocs, de most nem értelek, vagyis nem értem mit írtál tegnap. Most tényleg felhúztad magad?
Moni
mj

Kangi! Szerintem jo lenne valamelyik gyogyszer, artani nem arthatKép kerd meg a dokit hogy irja felKép Ja, egyebkent a helyedben a rakszurest majd csak a 12. heten csinaltatnam meg, en sem engedtem addig es dokinenim szerint raer a 20. hetigKép

orsoly
orsoly

Cateye!
En ma delutan megyek a dokihoz, holnap reggel az lesz az elso, hogy megirom, amit nekem mondott. Kivancsi vagyok mar nagyon. Bar nekem most is 5 napig volt barnazas, es sajnos meg tegnap is, a 10. napon is volt egy kicsi barna valadek.

Moni!
Nagyon szupi ez a holdnaptar. Nekem tudjatok mit mutat a szuletesem napjan? Semmit. Csak egy nagy feketeseg. Nem volt akkor hold? Viszont miutan rendszertelen a ciklusom nem igazan tudom kiszamolni, hogy mikor lesz peteeresem. Beirtam most a mult havi napot, kaptam egy gyonyoru szep holdat. Ha biztos ez a modszer, akkor most sem leszek babas.

Lujza! azert ne add meg fel! Annyi csodarol hallottunk mar itt, nem?

Andi
andi28

Sziasztok!

Moni!
Hol tudom megnézni a holdnaptárat?

Doris!
Azért remélem még hamarabb összejön mint november.Kép

Lujza!
Mi újság veled? Remélem elmúlt a barnás izé.

Knérita!
OK! Majd írok ma vissza.

Edelweiss!
Teszteltél ma? Ne csigázz minket!

Edith!
Mennyi a hõd? Nekem egyre csökken ma 36,4 volt csak. Lassan kezdek kihülni!Kép

Puszi

Andy
Andy

LányokKép

Találtam még egy jó oldalt, innen a program letölthetõ, telepíthetõ és 30 napig használható:
[url=http://www.astrocontact.at/Mondkalender.htm" TARGET="_top]http://www.astrocontact.at/Mondkalender.htm[/url]
Klikkeljetek ide: "Prüf-vor-Kauf-Version-Download"
Ha tovább szeretnétek használni, mint 30 nap, akkor fizetni kell 20 Eurót.

Nikie
nikie

Andy
Sajnos erõsödött. Már a betéten is látszik elég erõsen. A hõm ma még 37,2 volt, de szépen lassan kúszik lefelé KépKép. Tegnap 37,25 , tegnapelõtt 37,3. Most már legalább jönne meg, hogy újra tudjam kezdeni az egész mizériát. Azt hiszem ma este már nem is veszem be az Utrogestant, legalább hamarabb megjön.
Lujza
lujza

Ja,természetesen nem KépKép, hanem KépKépKépKépKép
lujza

AndyKép
Köszi... szeretek elérhetõ célokat kitûzni magam elé ezért is próbálok arra ráhangolódni, hogy Karácsonyra vagy mondjuk a februári szülinapomra kaphatnék egy kétcsíkos tesztet ajándékbaKépKép Nagyon boldog lennékKépPersze ha hamarabb sikerülne az még annál is jobb lenne...KépKép Lehetséges, hogy most van pé-ed...Kép

doris

Andi28, Lujza !

Nektek a barna rém-nél vannak menstruációs görcseitek ? Mert én úgy barnázok, hogy mensis görcseim vannak.

Monka
Úgy megnyugtattál, hogy neked barnázás mellett sikerült a babuka. Hurrá van remény !

Lujza
Az Utrogestan kitolja a ciklushosszt ? Én még csak ebben a hónapban kezdem szedni a 22. naptól, és kíváncsi vagyok, hogy mit várhatok. Azt nem értem, hogy a progipótlás mellett, hogy barnázol ? Nem a progihiány miatt van barna rém ?

Nikie
Köszi a programot. Letöltöttem, ha lesz egy kis idõm kipróbálom.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szisztok lányok!Kép

AndyKép

Fogalmam sincs, menni a hõm, mert nem ébredtem fel az óracsörgésreKép Az az igazság, hogy a 22. napon még nem ment fel, a hétvégén sem tudtam mérni.

A hangom kezd visszatérni, úgyhogy holnap reggel tudok mondani bármit is, akkor biztos megmérem. Remélem, sikerült vennem egy jobb lázmérõt, és ez nem esik szét.Kép

Most nem igazán tudom, hogy volt-e pém, vagy nem. Nem is idegesitem magam rajta.KépA 22. napig biztos nem volt, most a 26. cn. van. Kétnaponta az akciók tuti megvoltak, de nem hiszem, hogy összejött volna most.KépKépKép

Edit
Edith

CateyeKép
Barnázás alatt én is menziszerûen görcsölök, de nagyon, aztán a pirosnál már semmi.
A barna semmiképpen nem jó, sajna.
Nikie
nikie

Sziasztok, Lányok!

Megnéztem ezt a holdnaptáras dolgot, a tycho-s honlapot, a letöltöttet még nem. A tycho-s szerint most 21-én lesz olyan hold, mint ami a születésemkor volt, az én várható pé-m viszont 19-én lesz. Szerintetek lehet ebbõl valami? Amúgy telihold volt, mikor születtem Kép.

CATEYE,
Neked is akartam irni tegnap, de már nem tudom, mit Kép. Mindjárt visszaolvasok, és képben leszek Kép Ja, nekem pl. úgy van barnásom, hogy nem görcsölök, semmi tünet, csak a nyoma Kép. De még valamit akartam, mit is Kép?

ANDY,
várom!

LUJZA,
azért még ne add fel! Még minden lehet!

EDELWEISS,
2. sz. teszt???

Cupp mindenkinek,

KnéRita
knérita

CatEye
Nincsenek menstruációs görcseim. Voltak, de a 24-25-26 nap körül, akkor viszont barna rém még sehol sem volt. Az Utrogestan kitolja egy kicsit (az én tapasztalatom szerint 2-3 nappal) a ciklust. Én sem értem a barnázást. És ami az érdekes, hogy nekem ilyen soha nem volt, csak mióta az inszemeket csinálják. Elõtte kb. 1/2 nap barnásozás és utána általában délutánra meg is jött rendesen. Most meg eltart 2-3 napig, mire végre megjön.
Lujza
lujza

Cateye!

nekem sincsenek mensis gorcseim a barnasozas alatt, csak egy picit fajdogal a hasam. Bezzeg, amikor piros van, akkor mar szenvedek rendesen.
Egyikotoknel sem volt olyan, hogy a hold helyen csak egy nagy feketeseg volt, amikor megneztetek a szulinapotoknal az allast?

Lujza! A doki nem mond semmit a barnasozasra? Hogy megis mitol lehet?

Doris! Talan en is beleegyeznek egy karacsonyi ajandekos ketcsikos tesztbe. De a szulinapomra meg jobb lenne (az szeptemberben lesz).

Andi
andi28

Doris!
Én már nem tudom hogy van-e pém vagy nincs. Remélem meg lesz a karácsonyi ajándékod!Kép
Te hol nézted meg ezt a holdnaptár?

Andy
Andy

Sziasztok!

Doris!
Nemsokára küldöm a görbémet!

Üdv:
Gitta
gitta

Rita

Most jutott eszembe, hogy megkérdeztem a dokit a petefészek szúrkálásról, mert nekem is van mostanában. Azt mondta, hogy veszettül dolgozik a Closty, ne törõdjek vele.

Lujza
Nekem is úgy van barnás mint Neked. Elõször csak a papíron látom, aztán már tisztasági betéten is, és 2-3 napig eltart. Tényleg a dokid mit mondott ? Én az Utrogestan-tól azt várnám, hogy ez megszûnik.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!

Edit! Remélem jobban vagy. Jobbulást neked.

Móni!
Kérlek írd meg ide, hogy hol lehet megtalálni ezt a holdnaptárt, mert most mi a következõ lombikig csak spontán próbálkozunk, és épp holnap vagy holnapután lesz peteérésem, és nagyon kíváncsi lennék, hogy mikor vagyunk esélyesek.
Bocsi, már biztos írtad, hogy hol lehet megtalálni, de én lemaradtam.
Kérlek írd meg ide újra. Nagyon köszönöm.

drága Lujza!
Tudom, hogy most mit érzel, én is ugyanezt éltem át mindkét inszem.-mel. Bár a reményt nem szabad feladni mindaddig, míg rendesen meg nem jön. Lehet, hogy csak átmenetileg csökkent a progeszteronszinted és csak ettõl van a barnás valami. Bár tudom magamról, hogy ilyen esetben az ember egybõl a legrosszabbra gondol, én azért még szorítok neked.

Anyez!
Köszönöm, hogy próbálsz lelket önteni belém és jobb kedvre deríteni. Te is tudod, hogy most nagyon nehéz, közvetlenül a sikertelenség után, és várva hogy elteljen a következõ 3 hónap az újabb próbálkozásig. Még egyszer köszönöm a biztatást. És neked is sok sikert kívánok az újabb lombikhoz.
Egyébként nekem mikor nekiindultunk a lombiknak az elsõ stimuláció nem volt eredmnyes, nem értek petesejtek. Így az a stimuláció (és a ráköltött pénz is) kárba veszett. Ezután fogamzásgátlót szedtem 3 hétig, és nagyobb dózisban újrakezdtük a stimulációt. Ez már sikeres volt, és ettõl kezdve jó úton haladtunk, majd 3 embriót ültettek be. Sajna mégse sikerült. Nálatok "simán" ment a stimuláció és a többi dolgok is? Hány petesejtet nyertek és hány embriót ültettek be?

Puszil mindenkit: Éva
Éva

Andy,
Tegnap Doris megadott egy angol linket egy holdnaptárhoz, itt van, amit én leírtam a csajoknak hogy hogyan használjanak (tegnapi hozzászólások között megtalálod):

[url=http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html" TARGET="_top]http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html[/url]

Üdv,
Moni
mj

ÉvaKép
Pont 1x-re küldtük el a hozzászólásunkat.

Itt van amit írtam róla: KikerestemKép

"Megnéztem ezt a holdnaptárat. Vagyis azt, hogy milyen fázisban volt a hold amikor én születtem, és milyen fázisban volt amikor kismanó fogant, vagyis az aktuális napon.

Mindkét napon ugyanaz a fázis volt! Totál meglepödtem rajta!!!! Szóval akkor lehet, hogy van valami ebben a jónás módszerben?

Bár ez az oldal amit Doris ide belinkelt az nem a jónás módszerre vonatkozik. De ha elfogadjuk azt a tényt, hogy a jónás módszer azon alapul, hogy a hold állása ugyanolyan legyen a gyerek készítésénél amikor te születtél, igen egyszerü lesz a dolgod.

Beírod a dátumot, mondjuk a születésedét 1900-as évek. utána az évszámot pl. 73 (vagyis 1973-ban születtem), utána a napot, az órát (itt 4 óránként vannak felosztva csak, úgyhogy a legközelebbi idöpontot használd), aztán azt, hogy Central Time (vagyis közép európait jelöld ki, mert más nem jöhet szóba).

Utána klikk "show Phase" (vagyis mutasd a fázist) és kiadja (képben!!!), hogy milyen fázisban volt a hold a születésed idöpontjában. Utána beírod a pete érésed (éréseid) várható idöpontját, minden hónapra és amelyik egybeesik a születési holdálássoddal az a Ti idötök! "

Késöbb még ezt is írtam:

"De ha gondoljátok a Universal Time-ot is használhatjátok, és akkor tutira nincs kérdés, hogy most ez CET (Central European Time) vagy csak önzö módon amerikai (bocs) CT középidöt jelent. "

Üdv,
Moni
mj

Andi28Kép
Nekem is nagy feketeség vanKép Nálam november tûnik esélyes hónapnak...Kép
AndyKép
Én az elsõ e-mail címen néztem, mert nem tudom a pontos születési órámat pusztán a napotKép
GittaKép
Várom a görbédetKép
NikieKép
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni a görbédet illetõen, de butaságot nem akartam mondani...

doris

Moni!

Köszi mindjárt meg is nézem.

Puszi

Andy
Andy

ÉvaKép

Köszike, már jobban vagyok. Sajnos most jobbára csak olvasni van idõm egy egy üziteket.

Köszi, hogy gondoltál rám.

DorisKép

Meg lesz az a karácsonyi ajándékKépKép Gondolom az sem baj, ha egy kicsit elõbb kapod megKépKépKép

Pusssz, Edit
Edith

Doris!
E-mail ment!
Köszönöm!

Üdv:
Gitta
gitta

Kangi, Kép
A barnasozas a dokik szerint ver es huvelyvaladek keveredese, vagyis ez azt jelenti, hogy a baba mellett verzel. Kép
Nekem rendes verzesem is volt, a doki egy hetig nem adott hormonpotlast, mert szerinte mar nem volt ertelme. Kép 2 naponta nezett UH-val, majd amikor ez egy het letelt, es megis egy kicsit nott a petezsak, en mondtam neki, hogy szeretnek hormonpotlast kerni (az itteni lanyoktol tudtam meg, hogy letezik ilyen). A gyogyszer hasznalata utan azonnal elmult a verzesem! A baba novekedese begyorsult, most (elvileg, a mult heti meret alapjan) eppen ma toltom be a 12. hetet.
En ket hetig szigoruan otthon fekudtem, a dokim a fekvest nem mondta (azt az itteni lanyok javasoltak es orok halam erte), csak hogy pihenjek. Engem nem engedett dolgozni egyaltalan!
Szerintem menj orvoshoz, ragaszkodj a hormonpotlashoz es ne dolgozz, hanem min. egy hetig fekudj otthon!!! Ja, es nezesd meg magad UH-val, azon latszik a beverzes is (ha tenyleg az van).
Szia,
Gombóc
gombóc

CatEye
Csütörtökön megyek újra a dokihoz, akkor megkérdezem tõle. Az az érdekes, hogy mióta kapom a progit azóta van ez, pedig pont attól nem kellene. Meg fogom kérdezni, hogy mi ez.
Éva
Olyan drága vagy, köszönöm! Sajnos én már nem bízok ebben a hónapban. Egyre erõsebb, hiába szedem az Utrogestant. Még a következõ hónapot megvárom, utána Kaáli. A Kaális ismerõsöm azt mondta, hogy a 3. sikertelen után menjek el, de még egyet azért megvárok. Most már lehet tudni, hogy a nyálkahártyám nem volt elég vastag, ezért nem tudott megtapadni, és ezért vált le a múlt hónapban is. A következõ ciklusban erre fog figyelni az orvos. Minden bizadalmam a következõben van. Tudod, nem szabad feladni!!!!
Lujza
lujza

Füü, Gombóc, nehezet kérsz tölem, én most egyszerüen NEM TUDOK feküdni!!! Péntek egy munkám határidöje, és MUSZÁJ megcsinálni, de ez még csak hagyján, mert telefonálni fekve is tudok, de szombaton ESKÜVÖ!!!
Megnézetem ma UHn, hogy látszik-e a bevérzés, meg megemlitem neki a hormonpótlót, és rákérdezek a fektetésre, de az csak jövö héttöl mehet - talán.
Addig is remélem a legjobbakat, és köszi a támogatástKép

Pussz
Kangi
kangi

GombócKépKingaKép

A barna-vér-terhesség -hez én is hozzászólnék.
Hát nálam tavaly úgy volt, hogy se vér, se semmi,se görcs, se hányinger; egyszerûen csak elhalt szegény...Kép

Nikie
nikie

Kangi,
Akkor nezesd meg magad UH-val, kerj hormonpotlast, es probald meg magad kimelni es ne eroltesd tul magad. Az eskuvon meg (tudom, kicsit macerasan kivitelezheto) ne nagyon ugralj, idonkent keresd meg a WC-t, ha erosodik a folyasod, ulj le pihizni. Tudom, nehez ugy, de a baba azert fontosabb, nem, mint hogy meg 3 rokonnal tancolj...
De tenyleg vigyazz magadra!!!
SOK BOLDOGSAGOT az ESKUVODHOZ! KépKépKép
Szia,
Gombóc
gombóc

Móni!

Köszi a segítséget. Rákattintottam, megnéztem. Beírtam a születési adataimat, rákattintottam a megfelelõ gombra.
Erre a következõkben kiírta a képernyõre a születési dátumomat és még ezt: 4 hrs UT és még egy valamivel nagyobb mint fél holdat mutatott. Ez azt jelenti, hogy az én születésemnél fél hold volt? De honnan tudom meg, hogy mikor lesz megint fél hold, azt hol írja ki, hogy mikor van esélyünk? Hová kell beírni a peteérés várható idejét? Bocs, hogy ilyen bamba vagyok.

Köszi a segítséget, kérlek válaszolj.

Éva
Éva

Nikie Kép
Nagyon sajnalom, tenyleg. KépKépKépKép
Nekem eddig 3x mondtak, hogy sajnaljuk kedves anyuka, majd legkozelebb. KépKép Volt is nagy siras-rivas, aggodas, bar KisGomboc a mult heti UH szerint megis el...Kép Szoval az elso dobbenet es elkeseredes elmenyet sajnos en is ismerem...KépKépKép
Gombóc
gombóc

Sziasztok,
csak beugrottam és gratulálni szeretnék a friss kismamáknak :
Panka, Szmoka Edelweiss hatalmas gratula és boldog babavárást.
Puszi,
Timici

SienKép
gratulálok én is a lánykéréshez, biztos gyönyörû menyasszony leszel.Kép
Timici

Szia Doris,
köszi a biztatást! Olvasgattalak ám Benneteket a háttérbõl, de velem most nem igazán történt semmi. Szorítottam Mindenkinek és soxor meg is könnyeztem a jó híreket. Most pedig reménykedem abban, hogy a 2. sikerülni fog.

Éva!
Sajnálom, nem tudtam az elsõ próbáról. Az nem is számít így annak, ugye? Te hova jársz? Mi a Kaáliba. Elsõre 7 petesejtet szívtak le, 4 termékenyült meg, 3-at ültettek vissza... és egy sem tapadt meg. De tudod, a lombikok számával egyre nõ a sikeresség aránya!!! Nem szabad feladni, tudom, rengeteg pénz meg energia kell hozzá, de biztosan megéri. Amikor majd a kezedben tarthatod az "eredményét" minden rosszat elfelejtesz.

Vérezgetõk! Egy kis biztatás...
Van egy ismerõsöm, aki a terhessége elsõ 6 hetében folyamatosan vérzett, senki nem gondolta, hogy megmarad a baba. Most 6 hónapos és minden rendben van mindkettõjükkel.

Ányez
Anyez

Doris!

Te milyen elsõ e-mail címet néztél ezzel a holdnaptárral kapcsolatban?
Mert a Móni által ajánlottat most próbálgatom, és ott tényleg kéri a születési órát is. Bár úgy gondolom tudom ezt az idõt, azért anyukámat meg fogom kérdezni.

Móni!

Köszi a segítséget. Most már leesett. Ugyanúgy kell beírni a peteérés várható idõpontját is, mint a születési idõt. De a peteérés idõpontjánál hány órát kell megadni? Én a 12-t adtam meg.

Az én születésem idõpontjánál, mint ahogy írtam valamivel több mint félhold volt, a képernyõn ahogy látom a bal oldali félhold látszik.
A mostani peteérésem várható idõpontját megadva szintén egy duci félholdot mutat a gép, de épp az ellenkezõ oldalon, a jobb oldalon. Akkor ez nem jó ugye? Mert ugyanazon félholdnak kell lennie. Vagy mindegy hogy melyik félhold van, csak félhold legyen? Errõl mit tudtok?
A lombikos megtermékenyítést is beírtam, és azon a napon a hold majdnem teljesen egész volt. A születésemkor meg bal oldali duci félhold. Lehet, hogy ez is közre játszott, és ezért nem sikerült a lombik?
Jól értelmezem én ezt a holdnaptárt?

Mindent köszönök.

Éva
Éva

Anyez!

Nem értem pontosan a kérdésedet.
Milyen elsõ próbáról nem tudtál? Az elsõ lombikról, vagy az elsõ sikertelen stimulációról?
És hogy érted, hogy akkor az nem is számít próbának?
Mert a sikertelen stimuláció nem számít bele az 5 támogatott lombikba, de az elsõ ténylegesen elvégzett lombik már próbának számít. Hogy értetted ezt?
Mi a Szt. János kórház Budai Medd. Kp.-jába járunk.
Megadod az e-mail címed?
Nem akarom fárasztani a lányokat a részletekkel. Bár ha nem zavar benneteket....

Puszi

Éva
Éva

Éva!
Az elsõ sikertelen stimulációra értettem. Arról nem tudtam. Bocsi, ha kétértelmû volt.Mivel stimuláltak? Sok jót hallottam a János Kh-ról, bár én a Kaálira esküszöm.
Pussz
Ányez
Anyez

Lányok!
Már megint én írok.

Nem tudom,hogy ki emlékszik rá és ki nem, de tavaly amikor megvolt a laparoszkópiám a következõ ciklusban terhes lettem, lett egy halvány pozitív tesztem, de néhány nap múlva elkezdtem vérezni, így nagyon korán megszakadt a terhesség.
Most számoltam vissza, hogy mikor volt abban a sikeres ciklusban a peteérésem. Beírtam ebbe a holdnaptárba, és akkor azon a napon éppúgy állt a hold, mint a születésem napján. Most már kezdek hinni ebben a holdnaptárban. Vagy nem kellene?
Bocsánat az áradozásaimért.

Éva
Éva

Ányez!

Decapeptylt, Puregont, Menogont kaptam. Leszívás után Fraxiparin inj.-t, Utrogestan hüvelykúpot, Progeszteron inj.-t.
Van e-mail címed? Ha igen, add már meg légyszíves, vagy én megadom.
És te miket kaptál? Tudom, hogy a Kaáli is nagyon jó, de én itt is meg vagyok elégedve mindennel és mindenkivel. Nekünk ezt ajánlották elsõre sokan, ezért mentünk ide.

Éva
Éva

Lányok !

Nagyon felizgattatok ezzel a holdnaptár témával. Megnéztem az én születésem holdállását, és képzeljétek most 20-án ugyanúgy fog állni a hold mint akkor. És ez lesz a ciklusom 13. napja, kb. nekem ekkor van a pé-m. Ezt biztos nem hagyjuk ki !!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye!

Hát semmiképp ne hagyjátok ki a 20.-át. Sok sikert!

Nekem a köv. kb. 3 ciklus a naptár szerint nem lesz sikeres. De azért próbálkozunk erõsen.

Éva
Éva

Éva!
Én emlékszem amikor tavaly terhes voltál és sajnos megszakadt. Akkor pont úgy állt a hold mint amikor születtél? Most már én is kezdek hinni ebben a holdnaptárban. Én teliholdkor születtem, és megnéztem a mostani pémet amikor leesett a hõm akkor is teli hold volt akkor is. Pont akkor akcióztunk, de a hõm sajnos lent ragadt.

Andy
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: