A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

a milkátokról eszembe jutott, hogy van egy ÓRIÁSMILKA a szekrényben, és ma kaptam egy mercit, egy tenger gyümölcseit, egy díszdobozos ferrerot, és tegnapelőtt egy doboz after eight-es pálcikátKép persze megvan az összes kindertojat, csokinyúl (Lindt). lehet, hogy rendezek egy csokievő partit nektekKép én meg elmegyek itthonrólKép

KépKép
KépKép
and

Jó reggelt! Kép

Prüntyi,
Hány órákor kezdődik a buli? Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Jó reggelt,

Duda,

Csatlakozom Andhoz, szerintem sincs semmi kirívó abban, hogy egy 8,5 hónapos baba még nem kúszik. De ha aggaszt akkor járj utána. Van egy ismerősöm aki a Korai Fejlesztő Központban dolgozik, és ott ilyesmivel foglalkoznak, 0-3 éves kor közötti gyerekeket vizsgálnak ki, akik valamilyen oknál fogva elmaradtak a fejlődésben, legyen az szellemi, fizikai, szociális, stb. De foglalkoznak evési meg alvási problémákkal is. Van ott gyerekorvos, gyógytornász, pedagógus, pszichológus, stb. Azt nem tudom, mennyibe kerül, de az él bennem, hogy a TB támogatja. www.korafejleszto.hu

Lányok,

Lehet hogy most hülyeséget kérdezek, de mi a különbség a kúszás és a mászás között? A kúszás hason, a mászás négykézláb? Zsuzsa még csak kúszik, és azt is hátrafelé.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Az előzőben a link nem jó.

www.koraifejleszto.hu

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse,

Kép Kép Kép LILINEK 5. SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!Kép Kép Kép

benianyu

Lili! nagyon boldog szülinapot!KépKép
j u lo ,űáűű. ezt pedig az Eszti üzente LilinekKép

KépKép
KépKép
and

Rokica: sztem a kúszás az, amikor csak a kezeivel húzza magát, a mászás, amikor a lábaival is segíti

KépKép
KépKép
and

Jó reggelt!

And, Rokica!
Köszönöm szépen, hogy próbáltok segíteni!
Nati 7hós kora óta gurul. Akkor abban egyeztünk meg a gyógytornásszal, hogy amint elkezd mászni, szüneteltetjük a kezeléseket és meglátjuk magától hogyan fejlődik tovább. Havi egy kontrollt írt elő akkora. Beszéltünk arról is, hogy miután jön a nyár és a szabadságolások, mi is mennénk pihenni, a gyógytornász is, addig jó lenne, ha mindez megvalósulna és nyáron már nem kellene kezelésre járnunk. Talán ez áll a dolog hátterében, és hogy a gyógytornász szerint indokolt lenne, a heti két kezelés. De én teljesen megbízom a nőben, nem gondolnám, hogy a saját szabadsága érdekében sűrítené a kezelések számát!
Õ azt mondja, Nati teljesen egészséges, csak egy pici korrekcióra szorul. Nem indokolja semmi, hogy még nem kezdett el kúszni az eddigi mozgásfejlődését ismerve. Azt mondja, a mozgásfejlődésben a kúszás és a mászás között szokott lenni ilyen stagnálás. Ugyanakkor azt is mondta, hogy szerinte még mindig gyengék kicsit a nyakizmai és még nem tudja összehangolni a kéz és lábmozgását. Ebben lehet valami, mert pl. szokott olyat csinálni, hogy próbálja előre tolni magát, de a fejét a földön "túrja előre" Ha viszont a kezével dolgozik, a lábával nem halad.
A kúszás és a mászás között gyakorlatilag az a különbség, amit írtál Roki. Nemrégiben volt egy műsor, talán a Spektrumon, ahol bemutatták, hogy a gyerekek -úgy emlékszem- két tucatnyi féle módon kúszhatnak. Egészen elképesző módokat mutattak be! Nagyon érdekes volt!
A korai fejlesztőben egy vizsgálatot ajánlott a gyógytornászunk is, de csak a gyerek 2 éve kora körül. Azt mondja a hypotón babáknál még a finommotoros (?) mozgásokkal lehet probléma, tehát nem szeretnek rajzolni, festeni stb.
Egyelőre nem is vinném Natit máshová, mert több általam megkérdezett szakember szerint is, a Dévény módszer a leghatékonyab az összes közül és én is megbízom bennük.

A többiektől bocs, hogy ilyen hosszú lettem!Kép

Talizók! Érezzétek jól magatokat!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse!
Lilinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!Kép
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Bocs, egy kicsit későn, de ugye ma lesz tali?

Prüntyi, légyszi írd meg a dubrovay@enzim.hu-ra, hogy hol laktok pontosan! Mi is szívesen mennénk.

Rokica: Kúszás hason, akár csak a kezeivel húzza magát, akár a lábaival is tolja magát, a mászás pedig négykézláb.

Zsóf, Bubus és Gergő

Kép
Kép
göndörzsóf

Duda!

Gergő is csak 8 hónaposan kezdett kúszni, előbb hátrafelé, majd előre. Mászni csak majdnem 11! hónaposan, úgyhogy nála bejött ez a stagnálás.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok lányok

10-től jöhettek! Kb 4-5 ig tart majd

Kép

Kép
prüntyi

.

Andi&Nati

KépKép
duda

Vidám talit nektek, akik tudtok menni!
Persze Julcsi ma jól aludt és még nem is köhögött, de azért még korai lenne társaságba vinni.

Lilinek boldog szülinapot! Benianyu, micsoda szemfüles vagyKép

KépKép

KépKép
majola

Jó reggelt Kép

Kellemes időtöltést nektek talin és nem talin, ebben a x@r időben is! Kép

Mi megint nem leszünk ma, megyünk anyukámhoz.
Egyre kevésbé tudlak követni benneteket Kép

Ayse,
Lilinek add át kérlek, hogy:
Kép
kívánunk!

Manka,
neked is
Kép

Majd egyszer csak visszatérünk Kép

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ayse!
Isten éltesse Lilit! Kép

Fél 8-kor úgy ébredtem, mint akit fejbevágtak. Kép Valszeg a hülye idő miatt.

Mozgásokról jut eszembe, tegnap szokás szerint hasra tettem Vikit (utálja), erre fél percen belül visszafordult hátra, mindezt könnyedén és egy laza mozdulattal. Kép A kutya mindenségit de lusta ez lány! KépKép Tudja, csak nem csinálja. Kép Kép
Vendég

Megint rossz a babanet??? Kép
Vendég

Duda
Mielőtt Lacit elvittem volna bárhova, én is megkérdeztem a gyerekorvosunkat és több védőnőt is és mindenkitől azt hallottam, hogy a Dévény módszer a legjobb. Eddig az hozta a legtöbb és legjobb eredményeket.
Mi járunk kontrollra a Tűzoltó utcai gyerekklinikára. Az ottani neurológus doktornő a Korai Fejlesztőnek az egyik vezető orvosa. Mindig mondja, hogy ilyen meg olyan gyakorlatokat csináljunk, amiket persze nem csinálunka Dévény Annás torna miatt, és amikor visszamegyünk mindig közli, hogy ugye milyen jó volt a torna, mert a gyereknek a lába teljesen jó, viszont mintha a kezében érezne valamit, úgyhogy most más gyakorlatokat mutat. Nem lenne muszály visszahordani, de nem akarom megbántani, mert amúgy totál kedves, meg jóindulatú.
A Korai fejlesztőben egyébként egész kicsi kortól foglalkoznak babákkal. Ha elviszed, akkor viszont ne mond, hogy hordtad a Dévény Annához, mert a Korai fejlesztő nem ismeri el a Dévény módszert. Egyébként nekem mondta a gyógytornásznőm, hogy amikor egy nagyobbat nőnek a babák egy picit stagnálhat, vagy romolhat is az állapotuk. Mi amikor most utoljára voltunk Lacival megint picit feszesebbnek találta, de szerencsére nagyon hamar kilazult. Nem nőtt Nati mostanában egy nagyot?

Én a helyedben először megnézetném egy másik Dévényessel, vagy magával Dévény Annával is. Azokat a babákat, akik egy picit megállnak a javulásban meg szokták mutatni neki is. Ha gondolod a mi nőcinkhez is elvihetitek, csak próbaképpen, hogy mit mond. Õk sem mind egyformák.
Én Róki ötletét is megfontolnám, mert nem biztos, hogy minden babának ugyanaz a módszer hoz javulást. Tudom, hogy ez mind mind hercehurca, de ha csak azt eléred vele, hogy Téged megnyugtatnak, hogy minden rendben lesz, akkor már megérte. Én biztos elvinném Lacit több helyre is, ha most azt mondanák, hogy sűrűbb kezelésekre van szükség.

Ayse
Lilinek nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk.

Még csak annyit, hogy szerencsére a kutyánk már jobban van. Haloványan, de már ugatgat a kintieknek is. Kíváncsi leszek, mikor akar megint meglépni.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt!

Lilinek mi is boldog szülinapot kívánunk!!Kép

A talizósoknak kellemes napot! És a többieknek isKép

Duda
Sajnos arra nem emlékszem, hogy Natit miért nézte meg szakember? Valami eltérést tapasztaltak nála?
Marci 9-én lesz 8 hónapos és se nem kúszik se nem mászik. Nem is állt fel és nem is tud felülni teljes vízszintből. Ezek szerint érdemes lenne utána járnom a dolgoknak?

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Rubint Réka a Mokkában! Kép Kép
Vendég

Havas rákérdezett, hogy tudjuk szépíteni kellett a melleit a szoptatás után, és hogy nem gondolkodott-e azon, hogy inkább ne szoptasson. Válasz: neeem, sőt, amikor kislányom 3 és fél hónaposan nem kérte a cicit, kétségbeesett és hívta az édesanyját mit tegyen.
Érdekes a kisfia is 3 hónaposan elválasztotta magát.. Na mindegy. Csak szegény gyerekeket sajnálom nagyon.
Vendég

nem látom, amit írtam Kép
Vendég

na jó, elegem van a fostalicska babanetből! KépKép
Vendég

Jó reggelt.

Ayse.
Llinek nagyon sok boldog szülinapot kivánunk!!KépKép

Azt hiszem akkor mi is beszerezzük a szúnyoghálót!Köszi a válaszokat!!

Jó talizást nektek!!

Itt a 3napos hétvége és tök sz@r időt mondanak!!Kép

ancsi26

Sziasztok!

Bár látom épp talira készültök sokan, hátha mégis lesz valaki aki tud segíteniKép
Csak annyi lenne, hogy olvastam valamelyik nap egy horvátországi nyaralóhelyről, meg volt ott egy telcsiszám is, de sajnos akkor nem mentettem el, most meg nem tudom visszakeresni. Ha esetleg valaki elmentette, elküldené nekem, vagy beírná ide megintKépKép

Nagyon köszi!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak, én elmentettem, Annamami irta:
Krk sziget - Baska nevű kis halászfalu.
Pension Zadravec Krk - Baska
Tel.: 38551856759
Angolul és németül beszélnek.
Zadravec a nevük.
Tavaly 3o euro volt két fő részére reggelivel előszezonban(mi május közepén voltunk és most is megyünk!)
A ház ahol lakunk kb.200 méterre van a parttól,nagyon kedves a házinéni és isteni finom ,friss reggelit készít minden nap.

Annamami, köszi!!!!

KépKép

KépKép
majola

Plíz!

Akinek megvan, hogy hol lakik Prüntyi, légyszi küldje el a dubrovay@enzim.hu címre!Köszi.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Köszi Zsuzsa, ez gyors volt!KépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sildike!
Köszi!Kép
Bár csak a jövő héten megyünk tanácsadásra, így biztosat nem tudok mondani, de Apa a minap lemérte Natit egy digi mérleggel. Először csak magát mérte, aztán a gyerekkel együtt állt a mérlegre. Ha igaz, amit a mérleg mutatott, akkor Nati ebben a hónapban kicsivel több, mint 1kg hízott. Szerintem ez az ő korában már soknak számít, nem?
Köszönöm, hogy elmondtad a véleményed! Lehet, hogy megkérem Panni nénit, hogy nézzen rá ő is a Natira!
A ti gyógytornászotok merrefelé dolgozik?

Juci!
Nati születésekor magzatvizet nyelt és emiatt az orvosok azt mondják előfordulhat, hogy oxigénhiány lépett fel nála. Az oxigénhiány tünete lehet, ha túl feszesek, (spasztikus) vagy épp túl lazák (hypotón) a gyerek izmai. Ha Marci születésekor minden rendben volt, nem volt koraszülött, felsírt, nem volt rajta a köldökzsinór, nem szorult be a szülőcsatornába, nem húzódott el a kitolási szakasz, (én ennyi rizikófaktorról tudok) akkor talán nem kell aggódnod! De én nem vagyok szakember!!!
Ha aggódsz, kérdezd meg a gyerekorvosotokat!

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Jó korán kelt ma mindenki!

AYSEKép LILINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!KépKépKép

Remélem, lesz ma még szebb idő is! Ez egyelőre elég szomorúKép

SisKép Tudom, hogy ma nem vagy, de most jut eszembe: Harival beszéltél? Tud jönni 19-én talira?

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Benianyu Kép, And Kép, Duda Kép, Majola Kép, Sis Kép, Dóri Kép, Sildike Kép, Juci Kép, Ancsi Kép, Jucc Kép!

Köszönjük a köszöntéseket!!! Lili is nagyon örült nekik!!! Nagyon aranyosk vagytok!!! KépKépKép

Benianyu Kép!
Tényleg magyon-nagyon gogyelmes vagy!!! Köszönöm Kép

5 éve ilyenkor még vígan voltam, fájás sehol, csak a magzatvíz ment el. Lili du. 6 óra 10 perckor született.

JÓ TALIZÁST A TALIZÓKNAK!!!!

Képzeljétek, Andris arca sokkal szebb lett már pár nap tejmentes diéta után is! Akkor mégiscsak ez lehet az oka. Nem is tudom, hogy Kép vagy Kép.

Iszonyatos fejfájással ébredtem, szerintem ez már migrén. (DóriKép együttérzésem neked is!). Te ilyenkor mit csinálsz Mártikám Kép?

Ayse

ayse

Benianyu Kép, And Kép, Duda Kép, Majola Kép, Sis Kép, Dóri Kép, Sildike Kép, Juci Kép, Ancsi Kép, Jucc Kép!

Köszönjük a köszöntéseket!!! Lili is nagyon örült nekik!!! Nagyon aranyosk vagytok!!! KépKépKép

Benianyu Kép!
Tényleg magyon-nagyon figyelmes vagy!!! Köszönöm Kép

5 éve ilyenkor még vígan voltam, fájás sehol, csak a magzatvíz ment el. Lili du. 6 óra 10 perckor született.

JÓ TALIZÁST A TALIZÓKNAK!!!!

Képzeljétek, Andris arca sokkal szebb lett már pár nap tejmentes diéta után is! Akkor mégiscsak ez lehet az oka. Nem is tudom, hogy Kép vagy Kép.

Iszonyatos fejfájással ébredtem, szerintem ez már migrén. (DóriKép együttérzésem neked is!). Te ilyenkor mit csinálsz Mártikám Kép?

Ayse

ayse

gogyelmes=figyelmes, de csak másodszorra javította

bocsika!

nekem meg kéne fejfájás ellen egy gogybogyó

ayse

Juci
Még annyit tennék ahhoz, amit Duda mondott, hogy lehet, hogy semmi látványos nem történt és mégis van valami baj a babával. Ezzel most nem azt szeretném elérni, hogy aggódj, de múltkor Laci előtt pont egy olyan kislány volt, akinél hivatalosan semmi nem történt és mégis hypoton volt. Minnél előbb vidd el Marcit, ha aggódsz, vagy furcsának találsz valamit a gyerek fejlődésében.

Duda
A mi gyógytornászunk Zuglóban van. A Bosnyák tértől nagyon könnyen el lehet jutni hozzá.
Ebben a korban 1 kg az tényleg kiemelkedő növekedés. Szerintem ez is lehet az oka. Azt mondják, hogy a babák szokásos súly gyarapodása 500 gramm egy hónapban az elején. Amikor pedig elkezdenek mozogni, akkor ez még kevesebb.
Ha kapcsolatba tudsz lépni vele, akkor szerintem Panni néni a legjobb megoldás. Szerintem mutasd meg neki mielőtt elkezdődne a sűrűbb kezelés. Nekem ez a havi 1 kontroll is borzasztó. Apa múltkor nem is bírta, hanem kiment.

Göndörzsóf
Küldtem Neked mailt.

Kép
Kép Kép
sildike

Andi!
1 kilót hízott Nati 1 hónap alatt????? Huh, ez nem semmi! Kép Viki 1 hónap alatt 200 grammot, most 7100 g és 71 cm.

Na megyek, fel is ébredt..
Vendég

Képzeljétek, mit álmodott ma a kis boszorkányom! Autóval belecsúsztunk egy veszélyes vízbe, de egy angyal megmentett bennünket. És a barátnője, Naty is ott volt, akivel pont egy napon születtek.
A lélek nyelvén a víz általában az anyát jelenti (magzatvíz). Szerintem azért veszélyes, mert rá volt tekeredve Lili nyakára a köldökzsinór, amikor megszületett, de nem lett semmi baj. És ugye pont most több szó esik a születéséről.

ayse

Ja az lemaradt, hogy Lili ezt a köldökzsinóros sztorit szerintem nem tudja. Tényleg semmi baja nem lett, de a mai napig utálja, ha a ruha rátekeredik a nyakára, vagy szoros és nehezen tudja átbújtatni a fejét.

ayse

Ez eddig nem az én napom, tudtam én, hogy nem szabad sehova elindulnom...
Egyrészt én is fejfájással ébredtem, és azóta sem múlik, görcsöl a hasam, okát még nem látom. Gergő hajnal óta nyűglődik, és nem bír visszaaludni. Ráadásul az előbb mit alkottam a konyhában! Tojásos nokedlit csináltam, épp szűröm le a tésztát, amikor a tésztaszűrőm nyele letörik, nokedli bele a mosogatóba. Megcsinálom az újabb adagot, amíg pepecselek, odaég az ottfelejtett olaj. Majd a friss olajba beleöntöm a tojást, fincsi rántottát csinálok, holott előbb a tésztát kellett volna, és rá a nyers tojást. Mindegy, ütöttem még rá, nem lett vészes, de ennek a kajának fele ennyi idő kéne alapesetben. Ehhez jön még a megállíthatatlan eső, nemtom, hogy mehetnénk így le, Gergő újabban utálja az esővédőt, és tépi szét.
Balázs csak annyit mondott ezek után: " ez egy ilyen nap!"
Mégegy tőle: Gergő jól megtépázta az arcomat reggel, és az egyik anyajegyembe is beleakadt a körme. Visítottam, hogy nem szabad, fáj.Balázs nézte, és megállapította, hogy kicsit vérzik. Kérdezte, hogy miért csinálta ezt Gergő? Mondtam, hogy nem tudta, hogy mit csinál, hogy ez fáj nekem. Erre Balázs: " nem tudta, hogy az mi? Azt hitte, hogy metrójegy?" KépKépKép

jucc73
Érd

AyseKép Ez nagyon jó sztoriKép Állati érdekes dolgok ezek, olyan jó lenne többet tudni, mi van a kis fejecskéjükbenKép

jucc73
Érd

Sziasztok!

<font color="aa00aa">Ayse,
Lilinek boldog 5. szülinapot kívánunk!</font>
Kép
Andi,
igaz, hogy Zita még csak 7 hós, de ő is bemutatta már azt a kúszást, amit írsz, hogy a feje lent maradt.
De ha Nati gurulva eljut mindenhova, nem lehet, hogy egyszerűen ez így tökéletesen elég neki, és azért nem strapálja magát?

Annamami, Majola, Pocakpacni
Horváto-ban is lesz babanetes tali? Kép

Ayse,
Márti Kesztehyen van, de ilyenkor hányásról szokott írni. Kép

Jucc,
feküdj be az ágyba, és akkor több dolgot nem tudsz elbaltázni. Kép
Én a rántottára teszem rá a nokedlit, és összekeverem.
Vendég

Sziasztok Lányok,

gyönyörűek a babák!!!!!!!!! Kép
Újra kérdéssel fordulok HOzzátok. Sajnos, úgy alakult, hogy szerdán a szemklinikán rendbe rakták a könnycsatorna dugulásunkat. Sajnos, a mosás kevésnek bizonyult, bökni kellett. Kép Azt szeretném megkérdezni, először is, kb. mennyi idő múlva működik jól a rendszer? MOndta a szemdoki, hogy kb. 4-5 nap váladékozás is normális, és 2 hét múlva derül ki, hogy minden rendben-e? MI a tapasztalototok, persze , ha van? Normárlis, hogy még most is van könnycsordogálás? Egyszer megmutatta a doki, hogy kell kinyomni a trutyit a könnycsatornából, de Nekem nem nagyon megy, van vmi recpetetek rá.
Nagyon várom a segítséget, köszönöm
szmercsa

ui: egyébként azért nem jövök, mert januárban magunkra maradtunk, papa nélkül, nem is akarok ezzel senkit traktálniKép a képeket viszont szinte napi rendszerességgel megnéznem Kép
szmercsa

Gyorsan egy kép magunkról. Ülünk, állunk, mindent eszünk, ami a korunknak megfelelő, csokit is fogfájásra Kép ez titok!
5 fogunk kibújt már, se hasmenés, se láz,se sírás! szerencsések vagyunk Kép és a könnycsatorna duguláson kívül nincs más bajunk (ezt lekopogom!)
Talán most már több időm lesz, próbálok jönni.
HIÁNYOZTOK ÁM! Kép

még egyszer köszönöm
szmercsa

Kép
szmercsa

Na még egyet, ez tegnap készült

Kép
szmercsa

Tünde!
De, valószínűleg így van! Ráadásul tök gyorsan csinálja!Kép Csak a gyógytornász nincs megelégedve a "technikával"!KépKép

Szmercsa!
Sajnos nem tudok neked segíteni, szerencsére nekünk nem volt ilyen problémánk.
Nagyon édes a babód ahogy mosolyog!Kép
PapaKépKép

Jucc!
Mit mondana erre Sváby? Ez nem a Te napod....
Pihenj inkább!Kép
AnyajegyKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

sziasztok
Lehet, hogy már nem is emlékeztek rám, olyan régen írtam.

Röviden összefoglelom mi történt velünk az elmúlt hónapokban:
ElváltunkKép Nem volt szép válás, de nem akarlak untatni titeket.
Sa.újhelyen vettünk egy lakást, közel a szüleimhez. Még dobozokból élek, de alakulKép
A pocaklakó 21 hetes, nagyon jól érzi magát odabenn. A múlt héten voltam uh-on. Valószínűleg kisfiúKép Dorka nagyon örül az öcsinek(bár még azt se tudja mi azKépKépKép-de nagyokat kacag, ha mondom, hogy öcsiKép) Még csak anyatejet eszik, bár már azt mondják ideje lenne mást is adnom neki meg a terhesség miatt sem ártana elválasztani. De nekem -önző vagyok?- eddig a sok hercehurca miatt is könnyebb szoptatni, és van bőven tejcsi isKép Van aki még mindig csak szoptat???
Egyébként kijött 2 foga,forog, és már üldögélni is próbál. Az apja nem látogatja, azt akarná, hogy adjam oda neki láthatásra(fejjek le tejet és ő is megetetheti)! Ez hülye!!!! Szerencsére a bíróság ezt majd 4 éves kora körül tárgyalja, addig az én jelenlétemben láthatja. Én mondtam neki, hogy nem ragaszkodom hozzá, hogy egy szobában legyek vele, szívesen kimegyek, de el nem viheti! Majd ha nagyobb lesz, ...........talán. Nem tudom.Félek rábízni, mert nem is ismeri a gyerek!
Hát ez nem lett v.mi rövidKép

Szmecsa
Látom van más #&@>#&@#@> férfi is a világon! A könnycsatornához nem tudok hozzászólni, de nagyon aranyos a kisfiad! (nekem is lesz egy ilyenem!!!!)

Most a régi barátnőmtől netezek. Úgyhogy hetente egyszer már tudok majd internetezni. Már igényeltem telefont+ internetet, de ez itt kicsit hosszadalmasabb mint az ország más városaibanKép

Nagy szükségem van erre, mert itt nemigen ismerek más kismamát.

Addig is puszi:
Vendég

...

jucc73
Érd

Ja, hogy lehet ilyen aláírást csinálni???

Ja és az emilcímem napsugar012@freemail.hu. Ha valaki tudja megírná ide? Meg 1-2 szót magatokról, hogy mi történt veletek, mert visszaolvasni itt nem tudok!
Vendég

Hoppá
megnéztem az emilcímem, és má r nem működik, vagy nem enged be. Majd megírom az újat!
Vendég

SzmercsaKép Jó, hogy jöttél, épp tegnap hiányoltalakKép Légyszi jelentkezz gyakrabban, és "fárassz" minket a gondjaiddal is, itt mindenkit meghallgatunk, mindenkire kíváncsiak vagyunk, és azt tapasztaljuk, hogy nagyon jót tesz kiírni magunkból. Sajnálom a gondjaitokatKép
Törpikéd nagyon tünemény!!!Kép Könnycsatornával kapcs. nincs tapasztalatomKép nem is rémlik, hogy Rajtad kívül lett volna itt másnak ezzel gondja.

NapsugárKép hidd el, emlékszünk Rád! Kép Gyorsan ment a válás Kép Kép Örülök, hogy jól vagytok hármasban, ügyes vagy, hogy szopizik még Dóri, tényleg ez a legkényelmesebb, én sem adok még Gergőmnek mást.
Minden jót!

TündeKép Ha tudnád, mennyire vágyom az ágyikómba! Tényleg úgy csinálod a nokedlit?Nekem olyan fura volt úgyKép

jucc73
Érd

Szmercsa,
bár én még nem voltak, amikor Te még igen, de nagyon sajnálom, hogy apa elhagyott titeket! Kép
Babód nagyon helyes!

Napsugár,
de jó, hogy Te is hírt adsz magatokról!
mostmár biztos egyenesbe jössz, de nehéz lehet Nagyon kisbabával és pocaklakóval. Exed még mindig békülne? Jó gyorsan elváltatok.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: